Találatok a következő kifejezésre: Normális az a pasim bármit (3 db)

Normális az ha a pasim bármit tesz nem leszek nedves?

(Vicces, hogy az el?ttem kérdez? pont az ellenkez? esettel küzdött:-) )

Legjobb válasz: Szia én vagyok az a kérdezõ akivel pont fordítva vannak a dolgok..nem tudom neked miért van ez..szerintem egy kicsivel több elõjáték kell...

Szia én vagyok az a kérdezõ akivel pont fordítva vannak a dolgok..nem tudom neked miért van ez..szerintem egy kicsivel több elõjáték kell...
Azt írod: "...de szerettem a szexet" - most már nem szereted? Ha kívánod a párod, és õ gyengéd veled, nem hiszem, hogy probléma lenne. Lehet hülyeség, de próbáljátok pótolni nyállal, síkosítóval.
lehet hogy kiábrándultál már belõle, és nem tudsz felizgulni rá.esetleg ha valaki mással próbálnád hidd el nedves lennél.és lehet hogy tényleg a megszokás van, és nem szerelem.tartsatok egy kis szünetet, és legyél mással is.
Volt valaha, hogy jól mûködött? Lehet szervi baj (hormon), vagy lelki eredetû. Mindkettõhöz orvos kell.

Mindenhol azt lehet olvasni, hogy egy pasi bárhol bármikor szexelne ha olyan a partner. Normális ha a barátomnak bőven elég egy héten egy menet?

Legjobb válasz: Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.

Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! A hozzászólások megnyugtattak kicsit. És nem nem szóllak le utolsó, mert nagyon is jó egymáshoz bújni, és az a legjobb mikor mindkét félnek ugyanolyanok az igényeik, És ez egy nagyon jó tipp volt, kipróbálom majd, és próbálom a középutat betartani:)
Nálunk van, hogy havi 1alkalom van mert mind a ketten sokat dolgozunk meg még itthon is házimunka szóval örülünk ha összebujva elalszunk stb...de nincs gond ezzel nálunk legalábbis..és tudom most jönnek a hülye hozzászólások de levagytok szarva
Nálunk is "fordított felállás" van. Én legszívesebben mindig szeretkeznék, ha van rá alkalom, mert folyton kívánom a barátomat - ebben az a fura, hogy több, mint 3 éve vagyunk együtt, de egyre kívánósabb vagyok. Neki viszont nincs kedve pl 2 nap egymás után, azt mondja, úgy nem vágyik annyira a szeretkezésre, mint ha kimarad 1 nap, és úgy nincs annyira kedve szeretkezni, ha nem vágyik rá minden porcikájával... Masztizni is emiatt nem szokott, mert attól is kisebb "étvágya" lesz, ha közben magának csinálja, mikor nem lehetünk együtt. És természetesen nála is rengetegszer van, hogy fáradt, és inkább csak hozzám bújna. Alapvetõen elfogadtam a helyzetet, legalább nem kell tõle félnem, hogy én nem bírom csillapítani az "étvágyát", én biztos, hogy megcsalni nem fogom, mert más nem érdekel rajta kívül, csak Rá indulok be, de Rá nagyon... Azért néha sírtam már miatta, mikor mondjuk egy héten 2 nap egymás után lett volna alkalom szeretkezni, és legközelebb csak 1 héttel késõbb, és én nagyon vágytam volna rá, és készültem, neki meg semmi kedve nem volt... Régebben én is amiatt paráztam, hogy biztos nem kíván eléggé, de aztán mikor éjjel rám mászik álmában, akkor rájövök, hogy tényleg csak fáradt volt ébren cselekedni. :D Mára elfogadtam, hogy Õ ilyen, kevesebbszer van kedve hozzá, de azért az esetek 80%-ban fel tudom kelteni az érdeklõdését olyankor is, mikor nincs annyira kedve. Ha viszont egyáltalán nincs kedve, akkor csinálhatok bármit, nem fogja akarni, ha meg nem akarja, akkor felállni úgyse fog neki. Úgyhogy kedves kérdezõ, nem vagy egyedül :) szerintem az a lényeg, hogy megtaláljátok az arany középutat :) Esetleg még egy trükköt tudnék javasolni, ami nekem be szokott jönni, mikor én nagyon-nagyon kívánom a szeretkezést, Õ meg egyáltalán nem: egyszer megkértem rá, hogy elégítsen ki Õ, ha neki nincs kedve, mert én nagyon vágynék rá- az orgazmusom után úgy állt neki, mint a cövek, és be is dugta azonnal :D A másik mód meg az, hogy elkezdesz masztizni mellette az ágyban- a barátom 2 percig bírta, hogy ne szálljon be segíteni, és a vége megint ugyanaz, mint az elõzõ esetben ;) 20/L
Nekem is a barátom bárhol akarja...sõt belenyúlkál a bugyimba egy tök nyilvános helyen is..és én azért nemvágyok rá..ez csak a kettõnk dolga..nemtartozik senkire:) )
Nekem is volt pár ilyen barátnõm, hogy alig volt ilyen téren igénye és ez nem tett túl jót az önbecsülésemnek . Nem ezért szakítottunk , de sokszor eszembe jutott, hogy jó lenne minden nap szeretkezni, bár nem hiszem, hogy van olyan nõ aki ennyiszer kívánja :) Így is volt, hogy csak az én kedvemért csináltuk és amikor ezt megtudtam, akkor eléggé rosszul éreztem magam. Lehet, hogy jobb is a heti kettõ, de õszintén, mint a heti 10 de úgy, hogy csak az egyik fél akarja.
A kérdező hozzászólása: Mi beszélgettünk errõl sokat, és elmondtam hogy mit szeretnék, vagyis hogy mi zavar, õ is elmondta hogy miért van. Õ a munka miatt fáradt és így nem nagyon van ereje, így is örül hogyha hozzám bújhat pihenés képen. Így te se gondolj rögtön a legrosszabbra, beszéljetek sokat! Sok minden segít:)
Az én barátom is ilyen. Mi is csak hétvégente csináljuk és akkor is egyszer. És neki elég...de én igényelném még többször. Többször egy hétvége alatt vagy többször egymás után is akár. Gondolkoztam már rajta, hogy mást csajt dug hétköznaponként, és így rám már nem marad ereje...ki tudja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül is a heti egyet úgy értem, hogy hétvégén egymás után 2 orgazmusa van és ennyi a hétre. És én furcsállom, félek, hogy bennem van a hiba.
érdekes eddig nekem is javarészt olyan barátom volt aki nem volt nagy étvágyú, de én az vagyok. itt pedig sokszor olvasom, hogy a fiúk panaszkodnak emiatt a barátnõjükre. az az ideális ha két hasonló igény találkozik és akkor minden jó. válaszolva a kérdésre kicsit furcsállom azért a heti egyet, de vannak ilyenek is.
Mindenkinek mások az igényei, bár szerintem is egy fiatalember esetében kicsit kevéske a heti egy. De ettõl ez még nem abnormális.
Egyet értek azzal, hogy sokkal jobb úgy kevesebbszer, ha mind két fél akarja -tapasztalatból tudom. Sajnos az én barátnõmnek is jelentõsen csökkentek az igényei, pedig még alig több, mint egy éve vagyunk együtt. Viszont mióta fenn áll ez a helyzet, azóta amikor rá jövök, hogy tulképp én "eröltettem" ki a dolgot, akkor én sem élvezem, és erõteljesen lekonyulok... Sokkal jobb az a kb háromból egy alkalom amikor õ igényli -kb a többit be is kellene szüntetni, mert csak durca a vége.

Mitől van az hogy bármit mondok a pasimnak nem hiszi el? Belefáradtam a bizonyitgatásokba. Szeretem mindennél jobban, de kiakaszt, hogy kétségei vannak.2éve probálok bizonyítani neki. Havi szinten vitáink vannak, ez normális? Mit tegyek?

Probáltam belesz*rni az egészbe, nem foglalkozni vele, vagy nem szolni hozzá de bekell látni ez nem megoldás. Elhagyni semmiképp nem szeretném. Hogyan változtassam meg a dolgokat? Mondtam neki hogy zavar de annyit mond hogy "ő ilyen ez van". Komoly kapcsolatban lévők mennyit vitáztok kb? :/ :'(

Legjobb válasz: Ha két év alatt nem változott meg, akkor szerinted 20 év alatt meg fog? Én hagynám..

Ha két év alatt nem változott meg, akkor szerinted 20 év alatt meg fog? Én hagynám..
Hm sajnos nagyon ismerõs ez nekem..nálunk is ugyanaz van...jó, tény mi még csak 8 hónapja vagyunk együtt, de neki volt már olyan kapcsolata ami által lelkileg nagyon sérült lett és 360 fokos fordulást vett.. én kezdetektõl fogva bizonygatok, bizonyítgatok neki de mái napig sem volt rá hajlandó, hogy felfogja..én is próbálgattam hogy ráhagyom had gondolkozzon, de mindig úgy forgatta a dolgokat hogy én kérjek bocsánatot a vitáért..tudod õ rettenetesen féltékeny típus ezért vitázunk annyit..most is ez van, de mivel nagyon szeretem nem tudok mást tenni neki mint bizonyítani és kényeztetni hogy elhitessem vele hogy csak õt szeretem a világon...nálad mi a helyzet ? mit nem hisz el? Ne add fel, ha érzed hogy szeret, nem szabad elengedni!!! kitartás és próbálj meg kedvezni a kedvébe járni! Üdv egy 17 éves lány :)
Khm... ha 360°-os fordulatot vesz, akkor ugyanott van, ahol volt, azaz semmi se változott... ;)
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. :) Én 18éves vagyok a párom 19:$ 5éve ismerkedtünk meg õ akkori legjobb barátnõmmel járt nekem pedig egy végét járó (10hónapig tarto kapcsim volt). Az exemtõl nehezen tudtam megszabadulni, kiakadt a mostani párom kezdte feladni, de pont még idõben leráztam az exem. Csodálatos volt minden.. Aztán tavaj nyáron azt éreztem elhanyagol (másik barátnõm stirölgetett elöttem meg durvább bunkobb lett), én megismerkedtem egy sráccal barátság volt, õ ezt nem nézte jo szemmel, a srác meghalgatott, kedves volt, és belém szeretett de én semmit nem éreztem iránta. A párommal rengeteget vitáztunk annyira hogy szakított velem pont a mamám halála napján :( padlora kerültem minden összeomlott bennem. A srác pedig csak nyomult és gyenge voltam hagytam hogy ápolgasson (testileg semmi nem volt köztünk!!!) Vágytam a páromhoz hiányzott. 2hónap után taliztunk nagyon jo volt látni hogy tetszem neki, nyálát majdnem csorgatta.. Késõbb kiderült mikor kibékültünk hogy azon a napon egy csajt akart megdugni.. De mindenek elött azzal a barátnömmel akart összejönni akit még a kapcsolatunk alatt stirölgetett:'( olyanokat irt neki facen amiket nekem sose:"( a szívem darabokra hullott. Aztán kiderült hogy terhes vagyok töle, boldog voltam hogy egy részét megosztotta velem. Elmondtam neki hogy babámlesz töle és még ugyanugy szeretem, õ is azt mondta hogy szeret, kibékültünk most ujra együtt vagyunk, együtt élünk, megvan a kisfiunk. Érzem hogy szeret de foggalmam sincs mit tehetnék. És kérdésedre válaszolva semmit nem hisz (nem azt hogy pasizok) hanem olyanokat pl a mai: az elöbb etettem a babut. És õ akkor is rávágja hogy biztos nem hisz éhes! Közben csak szomjas és fáradt volt. Nála a szülei a hibásak rossz körülmények között élt (nem anyagilag értem). De én miért kapom ezt? Mindig probálok a kedvében járni de úgylátszik hiába:(
Nos hát ha csak ennyi miatt kötözködik, talán a baba miatt lehet..nem szokott éjszaka sírdogálni a csöppség? Vagy netán a párod szokott eljárni valahova ahonnan kicsit stresszesen jön haza? Mert talán megeshet az is hogy õ úgy van vele(nem ijesztgetés végett írom ezt csak jó ha a tények elõtted állnak)hogy téged lefoglal a csöppség, neki pedig szabad útja van és mehet kanos-járásra, bulizgatni haverkodni...azért tudom ezt is feltételezni mert apám ugyan ilyen volt és anyummal 15 év alatt tette ezt mikor mi még kicsik voltunk...mind végig a 15 év alatt durván 10 nõvel entyem-pentyélt...de most nem azt mondom hogy a te párod BIZTOS hogy ezt tette, ez csak egy feltétel hogy TALÁN ez is benne lehet...vagy csak szimplán nem tudja még feldolgozni, hogy neki van egy gyönyörû szép csöppsége :) Amúgy fiú vagy leányzó a tünemény? :) Próbálj meg leülni vele de elõtte közölt neki hogy csak akkor kommunikálsz vele, ha teljesen higgadt marad és végig hallgatja a véleményedet! Ja és ha talán az is szóba jöhet hogy esetleg a csajozás van a háttérben, figyeld a jeleket!!! Feltétlen írj!!
Most hagyd ott azonnal. Tényleg. Manipulál téged..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!