Találatok a következő kifejezésre: Normális az a pasim (195 db)

Szerintetek normális az a pasi, aki vibrátort vesz a nõjének?

Legjobb válasz: El tudok képzelni olyan élethelyzetet, h. a válasz igen.

El tudok képzelni olyan élethelyzetet, h. a válasz igen.
A kérdező hozzászólása: együtt??? hetero férfinak minek vibrátor?? vagy ha nem így gondoltad: minek nyomkodja a nõjébe, ha egyszer van pénisze?
együtt is lehet használni...
Szerintem ja, mert mindenki maszturbál szex mellett. És nem árt ha van. Meg szerintem kedves dolog, szóval igen. Persze ha olyan a kapcsolatuk.
én mûpuncit kaptam egy bilincsel egyszerre. Hogy mi az összefüggés ezek közül nem tudom. Azt mondta az akkori barátnõm hogy csak vele csalhatom meg. Mármint a mûpuncival.. + felajánlotta hogy a késõbbiekben a teljes kollekciót megkapom :D (ajak+anál) Mindezt azért mert azt mondtam neki hogy nincs bajom azzal hogy 2-3 naponta van szex, csak nekem kevés. És hát mondtam neki hogy reggel feláll este feláll ez így nem állapot, muszáj elhárítanom a problémám a kezemmel :D Gondolom félt attól hogy elõbb utóbb kisértésbe esek.
Szerintem is simán belefér. Akár az is, hogy vibrátorral is izgassa többször az orgazmusig, ha a farka nem bírja sokáig. 23/l
Igen az, miért ne lenne? Hol élünk, a sötét középkorban? Aki ennyit sem visel al az már tényleg prûd, ez nem valami hatalmas perverzség.
A pasim vett nekem, pedig együtt élünk és teljesen normális, különben nem jöttem volna vele össze.
elsõ Pl. ha fel akarja pezsdíteni a szexuális életüket, v. ha ritkán látják egymást stb.
Igen. Távkapcsolatnál például inkább azt használja mint, hogy mondjuk más elégítse ki.
A kérdező hozzászólása: Például?
lehet, hogy van pénisze, de gondolom nem bírja a végtelenségig, meg viagrát sem szed.

Normális az a pasi, aki ilyen oldalt csinál a barátnőjéről, amiért az elhagyta?

http://www.sexy-lena.com/?uid=7497

Legjobb válasz: Bocs, de az en velemenyem, hogy hulye! egyaltalan hogy mert ilyet tenni. Gondolom a lany nem egyezett bele. En fol is jelentenem a helyebe...

Bocs, de az en velemenyem, hogy hulye! egyaltalan hogy mert ilyet tenni. Gondolom a lany nem egyezett bele. En fol is jelentenem a helyebe...
Valld be, hogy csak kíváncsi vagy a többi képre, azért tetted közzé :)
Elmebeteg, gusztustalan, gyerekes és visszataszító!
én nem tudom megmnézni.vagy csak nekem angol?? meg két képet jelenít meg.d egondolom nem valami kedves dolog ha azért csinálta mert õ elhagyta
Annyi a történet, hogy minden ember kap egy személyes linket, amit körbeküldhet a barátainak (ez ott van a keretben), és minél többen kattintanak rá, annál több képet láthat a csajról a saját linkjén az illetõ. A kérdezõ valószínûleg csak az oldal aljára hirdetett 4 szuperszexi videóra kíváncsi :) Amúgy de, igen, gusztustalan, de szerintem az sem jobb, aki terjeszti.
A véleményem az, hogy megértem, hogy nagyon ki van akadva a csávó, de ilyet akkor se kéne!!!!
Oh... én feljelenteném a csaj helyében, aztán meglátnánk tetszene -e neki, hogy fizethetné a drága ügyvédet, vagy a büntetést:) Írnék neki egy e-mailt, hogy találkozunk a bíróságon, aztán hello...
sztem ez az oldal egy jó nagy kamu x)
A kérdező hozzászólása: Kár volt feltennem a kérdést...miért kell azt látni benne, hogy a videóra vagyok kíváncsi ? Máshol is megtehetném, hogy problémamentesen nézegetem a pornófilmeket, ahol nem egy ilyen amatõr csajszi van...de többet nem magyarázkodom...
"Azért áll bosszút mert a csaj kidobta a pasit..." Nem csak simán kidobta. Azért dobta ki, mert a csávó nem volt vele eleget, de nem azért, mert csajozott, vagy egyebek, hanem, mert kva sokat melózott, és mindezt a csajsziért tette. Ennyi. Ettõl persze még nem kéne ilyen oldalt csinálni, ezt én is elítélem!!
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi közöm ehhez az oldalhoz "angolos kérdezõ" nekem is úgy mutatták..csak kiváncsi voltam ti mit gondoltok!
A kérdező hozzászólása: Ha pornóképeket lenne kedvem nézegetni, azt megtehetném máshol is nem gondolod ? :) Egyébként ismerõsöm mutatta meg, ahol már az összes képet látni lehetett, de azok sem voltak 18+ felettiek... De azért köszi a véleményed :)
én vagyok az angolos kérdezõ. és hát te vagy az aki csinálta? vagy rólad csinálták? vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Aki nem ért angolul, annak röviden összefoglalom: A pasi megcsinálta ezt az oldalt, és minél többen kattintanak rá, annál több képet mutat a csajról... Azért áll bosszút mert a csaj kidobta a pasit...
Hmmm elég gusztustalan dolog valóban... De el lehet kerülni.. nem kell mindenkinek hagyni, hogy ilyen képeket csiálhasson róla....
Normális. Lehet, hogy érzik a pasik... én nem tudom.
érzi. sõt mi több még élvezi is. Vannak olyan gyakorlatok, amikkel ez tudatos képeséggé fejleszthetõ. A pasik meg imádják. :)
Ha a pénisz benned van, akkor érezheti a pasi, én diekt szoktam összehúzni és elernyeszteni a hüvelyizmaimat, mert az mindkettõnknek nagyon jó. De szerintem izgatás közben, ha az ujja van bent, akkor nem érzi. Egyébként normális, azt jelenti élvezed, orgazmus esetén is ilyen önkéntelen hüvelyösszehúzódások vannak. (legalábbis nálam)
én méág nem feküdtem le a barátommal de amikor megujjaz és megfeszitem a hüvelyizmaimat akkor mindig nagyon felizdul suoval érzi és szerintem teljesen normális
szerintem érzik és élvezik is én az olvastam valahol hogy ha pisilés közben hirtelen visszatartod úgy hogy egy csepp se jöjjön, és megfeszíted ott minden izmodat akkor azzal edzheted. és így megtanulod a mozdulatot is és utána már bárhol gyakorolhatsz, akár a boltban sorbanállás közben is :) így volt írva nem tudom hogy hatásos-e
Kedves elõttem szóló: de még mennyire hogy hatásos! És ezzel sok jót tehetsz magadnak: élvezetesebb szex mindkettõtöknek, elüldözött inkontinencia-rém.
Nem normális dolog, akkor engem is visszautasítanál???Nem helyes!:)
A kérdező hozzászólása: Vicc, hogy a nõk rögtön összefognak és szidnak egy pasit, bezzeg képesek ölre menni egy pasiért, hogy kié legyen!
Kérdezõ, a korodbéliekkel, vagy a fiatalabbakkal miért nem jön neked össze?
Ölre menni? Az csak a pasik álmában létezik! :P Bár igazad van, láttam már részeg pitsákat pasin összeveszni... ha ilyen kell, meg is érdemled! :D
Ölre csak az megy, aki nem becsüli meg önmagát. :) Az én pasimat is lekoppintották...megnyerte, hát vigye. Hülye lennék odáig alacsonyodni, hogy küzdjek érte. De ez a te jóképû agyadig úgy sem jut el. :) (hol a képem? ;))
A kérdező hozzászólása: Én csak gondoltam, hogy jól fog esni neki, és benne lesz! Nem könyörögtem, hozzá teszem, nem mondtam semmit neki. Tudomásul vettem, hogy nem akarja, csak akkor miért flörtölt velem nem gyengén, ami szerintem bunkóság egy nõtõl ha utána meg visszautasít.
Jaj, drágám, azért még nem akar egy nõ kufircot, mert flörtöl. Flörtölni jó, mindenki csinálja. De ez...nem jelenti azt, hogy rögtön a lábai közé akar engedni. De téged sem értelek, lehetne jobb ízlésed is annál, minthogy a saját anyádat...érted.
A kérdező hozzászólása: mit véditek magatokat ti nõk? Borzalmasan fa.z irigyek vagytok, rosszabbak sokkal mint a pasik! Hányszor láttam a munkahelyen, hogy a nõk rendesen ölre mennek egy kolléga miatt!
"Ti nõk" - azért, mert a te környezetedben pitsák vannak, még nem kell mindenkit egy kalap alá venni velük. Talán itt kezdõdne a tisztelet, amirõl fentebb papoltunk... és akkor lenne kivel kufircolnod is... :P
A kérdező hozzászólása: ma 17:33 j, azért ne nézzen már úgy egy nõ, hogy azonnal bekapná! Azért van flörtölésben is különbség, egy mosoly pl normális, de ez a ribanc mindig simult hozzám és élveteg fejjel mondta a szépeket!
A kérdező hozzászólása: ma 17:37 de, sajnos majdnem minden nõ ri.anc, tisztelet a kivétel, csak nézz körül a munkahelyeden! Néha nyisd ki a szemed!
Mit dolgozol?
Én nem utasítottalak volna vissza:)
A kérdező hozzászólása: fogtechnikus vagyok! azon belül vázas!
Akkor faragj egy dildót rózsaviaszból, öntsd ki clear-bõl, polírozd ki és lepd meg vele. Mintának használd azt amid van.
Amúgy te kajk ritka balfek vagy..... ezt a dumát is h lehet bevenni, z nincs senkije? A nõk.úgy hazudnak a szexuális életükrõl mint a vizfolyas.
A kérdező hozzászólása: ma 17:49 : D !!!!
A kérdező hozzászólása: 17:50 naná, hogy hazudnak! Pont les.arják, hogy van-e pasijuk, némelyik azonnal bekapja a munkahelyi fürdõszobába!
Na látod ebben ugyanúgy tévedsz mint ahogy azt hitted hogy egy 50-es nõ tuti téged akar. Amugy elég beteges az ízlésed fõleg ha annyira jó pasi vagy hogy egy 50 évessel is lefeküdnél.... Egy normális 30-as pasi nem gerjed az 50-es nõkre általában.
Ne legyél már olyan nagyra magaddal, kérdezõ, ezzel a stílussal én is elutasítanálak! Õszintén kíváncsi lennék, hogy egyáltalán ki tudsz-e elégíteni a nõt, vagy csak a szád nagy! Mert reszelni mindenki tud... de frenetikus szexre csak az, aki tiszteli is a nõket (ez tapasztalat!).
Persze, hogy normális. Én 37 évesen több huszonévest utasítottam vissza, pedig jó ideje volt már szexhiányom. Kivártam, amíg jött egy korban hozzám illõ szexisten, aki minden téren kielégít. :)
Lehet balf.ász volt a srác. Az ilyen nõk már nem szívesen öltöznek le más elõtt szal idõ kell még kialakul a bizalom meg elhiszi, h tényleg kívánod.
Normális. Nem az a normális, hogy a gyereke játszópajtásaival szexel.
A kérdező hozzászólása: Én majdnem azt mondtam neki, hogy akkor ba.zon meg a 220! Nem, hogy örült volna a vénlány!
[email protected] volna meg téged, akkor nem írnál ki ilyen ostoba kérdést...
Könnyen lehet hogy azért utasított vissza mert ilyen primitív vagy. Erre még nem gondoltál?
Azért, mert fiatalabb vagy tõle, azt hiszed, hogy te vagy az istencsászár? Ugyan már, süt rólad a primitívség! Én is visszautasítanálak, pedig nem vagyok 50, csak a fele.
170.13 nak igaza van, nem kellett volna visszautasítani, és akkor most nem kérdezted volna meg!!
Mondtam, h balf.asz vagy, a nõt tisztelni kell vagyis ezt a látszatot kelteni:)
jav.:17:13
A kérdező hozzászólása: Mi van? Egy 50-nes nõ összetehetné a kezét, hogy egy baromi jó fiatal pasi megkefélné! Te mirõl beszélsz eszetlen!
Senkit nem akart egy senkire lecserélni.
Nem minden a szex, képzeld egy felnõtt embernek nem elég csak a szex. Fáj a baromi nagy egónak mi??? Remélem még lesz pár értelmes nõ aki visszautasít, nem hinném hogy ezzel a stílussal egy normális nõt megkaphatsz, persze a Te szinteden lévõk tuti azonnal szét teszik a lábukat. Nem is baj ha ezekben a körökben próbálkozol továbbra is.
én megkefélnélek!!
Igen normális! Neki a fiatalabbak jönnek be biztos :D 25-15 közt :D :D
A kérdező hozzászólása: Ágika örülnél ha egy fele olyan jó pasi mint én megvakarná neked!
:D Komolyan, tegyél már föl egy képet szépfiú! :D Lássuk, valóban van e okod tenni az agyad! Na? Be meri a nagy egod vállalni? :P
Van ötleted, hogy hogyan lehetne a pl. 3 db küvettába lepréselt cleart egyesíteni? Vagy mibe férne el egyben?

Szerintetek az normális, ha a pasim aki 18 éves, gruppenben akarja csinálni, és nem érdekli, hogy én szűz vagyok még. Két pasi és én. így szeretné. Most mit csináljak?

Kérlek segítsetek..el akarom hagyni,d e nem enged amíg ezt meg nem csinálom velük.. :/

Legjobb válasz: remélem h kamu a kérdés..te meg ne legyél már ennyire gyökér..hagyd ott.ha kell szólj másnak is errõl az esetrõl.

remélem h kamu a kérdés..te meg ne legyél már ennyire gyökér..hagyd ott.ha kell szólj másnak is errõl az esetrõl.
mi az, hogy nem enged? elhagyod és kész.
Mi az, hogy nem enged? Tán megerõszakolnak ketten, ha nem egyezel bele? Akkor mindketten dutyiban ülhetnek egy jó ideig... 24/N
Mit jelent az, hogy el akarod hagyni, de nem enged el? Miért akkor megver? Szögezzük le: ez a pasi egy állat. Semmiképp ne menj bele! Ha nem érdekli, hogy szûz vagy, akkor az se fogja érdekelni, hogy fáj, és úgy szétk***nak, ahogy nekik tetszik és még röhögnek is azon, hogy sírsz.
könyökös az arcába, térdes a golyóira és újra tervezi ezt a dolgot.
Szerintem itt a kérdezõnek van némi zavar a fejében. Ott hagyod és ennyi, nem találkozol vele többet. Persze kihívhatod a rendõrséget is ha úgy van, de szerintem azért ne reagáljuk már túl. Nem hiszem hogy valami hü de kemény csávóról beszélünk, csak egy balfaasz, hülye pötsrõl, aki nem fogja fel hogy ehhez a lánynak is bele kéne egyeznie.
Kamu a kérdés.
107... (vagy 105? :P) A lényeg, hogy szólj valakinek (pl szülõk), hogy meg akarsz szabadulni a csókától...
Remélem fake kérdés.De ha nem:mit merészel, hogy egy szûz lánytól ilyet kér?Aki még az elsõn sincs túl?ez egy abberált tetû.semmibe vesz és ki is használna, ha lennél oly hülye h hagyd.Mert mit csinál ha elhagyod?röhögj egyet rajta, és küld el a búsba

Az normális, ha a pasi kinyalja a nőt, miközben menstruál?

Legjobb válasz: Ha õ normálisnak tartja akkor tök normális. A szex alapszabály, hogy mindent lehet amit mindkét fél akar. Az én páromat sem zavarja semmiben a menses és tampon is van a világon :)))

Ha õ normálisnak tartja akkor tök normális. A szex alapszabály, hogy mindent lehet amit mindkét fél akar. Az én páromat sem zavarja semmiben a menses és tampon is van a világon :) ))
A pasi szive joga eldönteni, hogy mi esik neki jól. Engem nem zavar, ha õt nem. Ha tartós kapcsolatban élsz, a fertõzéstõl sem kell félned, és menses alatt érzékenyebbek is a nõk. A tampon valóban megakadályozhatja a vér kifolyását, ettõl már nem is olyan fura a gondolat. De ha titeket nem zavar, akkor nyugodtan:-)
Láttam már olyan társkeresõ profilt, hogy csak szex, csak orális, csak akkor ha megvan a nõnek... Egyébként lehet úgy is hogy a pasi nem találkozik semmivel egy plusz maddzagon kívül, akkormeg?
A szexben minden megengedett ami mindkét félnek jol esik. De mikozben menstruálsz sokkal hamarabb elkaphatsz fertozéseket. Ezért kell vigyázni, a szex terén ovatosnak lenni, mert ez tényleg nem vicc. Ja, és ha a pasi hajlando ezt megtenni még akkor is mikozben menstruálsz, hát nagyon be lehet rád gerjedve!:)
Az én pasimat sem tartja vissza, ha menstruálok. Úgyis tampont használok, rendesen tisztántartom magam olyankor is, úgyhogy... szerintem normális:-)
Mivel nem ugyanott menstruál a nõ, mint ahol nyalni kell, elvben ezzel nincs gond. Azért én nem tenném.
szentem normális. ha igazán szeretünk valakit semmi se gusztustalan vele kapcsolatban de lehet hogy a pasi vámpír:) )
Gusztustalan dolog.De normális
Fúj gyerekek azért ez durva!tényleg undorító!Hiába szeret valaki valakit mindennel együtt ezért vannak határok akkor is!
elég undoritó
nem értem, miért undorító... én lány vagyok de akkor is hajlandó lennék leszopni a szerelmem ha vérezne a micsodája:D
Szerintem teljesen normalis. En pl. sokkal jobban begerjedek a baratnomre, ha eppen megvan neki. Sokkal izgatobb olyankor az illata, ize odalent.
elegge undorito lehet, a szag miatt, meg lehet hogy egy hartyadarabka is szadba kerulhet, aztan meg soha tobbe nem akarnal puncit latni. de mindneki maga donti el, ha maximalisan higenikus a no, akkor mehet
Az a pasi vámpírXD

Az normális ha a pasimnak áll a pénisze miközben ujjaz?

Csak furcsa mert amikor én csinálom neki akár szájjal,akár kézzel én nem nedvesedem közben. Félreértés ne essék szívesen csinálom neki, de nem érzek közben semmi olyat ami miatt nedvesednem kéne.

Legjobb válasz: Igen teljesen normális.Annyira felizgatja a dolog.

Igen teljesen normális.Annyira felizgatja a dolog.
Hát a pasik szerintem ilyenkor nemi izgalomban vannak, úgyhogy abszolút normális dolog. Enyém is áll... :)
Az lenne az abnormális, ha nem állna.
Jobban szeretnéd ha lankadna????
Teljesen normális! Vedd bóknak!
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17. De õ az elsõ barátom .
Még jó hogy áll! Az enyém is áll közben mint a cövek, pedig már 20 vagyok.
ez komoly baj. menjetek orvoshoz.

Az normális mikor a pasim a nyakamat csókolgatja es végig fut rajtam a hideg egy pillanatra?

vagy végig fut rajtam a hideg meleg, 1 pillanatra libab?rös is leszek :D

Legjobb válasz: ez nem normális. Lehet allergia. Ne gondolj vészesre, de azért nézesd meg egy dokival.

ez nem normális. Lehet allergia. Ne gondolj vészesre, de azért nézesd meg egy dokival.
normális igen. nekem is szokott
Valószínüleg csak érzékeny pontod vagy/és csikis is. Esetleg erogén zónád.
Teljesen normális! Csinálja gyakran! :)
Nekem is szokott, de nekem fõleg amikor a hátamat simogatja. De nagyon jó érzés :)

Az normális, hogy a pasim csak 30-40 perc szopás után tud elélvezni?

Azt mondja nagyon jól csinálom és hogy õ direkt tartja vissza, de félek hogy csak vigasztalni akar.

Legjobb válasz: Az a nem normális, hogy a magánügyeidet kiteregeted itt. Nem létezik, hogy nem tudod a pároddal megbeszélni ezt.

Az a nem normális, hogy a magánügyeidet kiteregeted itt. Nem létezik, hogy nem tudod a pároddal megbeszélni ezt.
Millió egy ezer trükk van erre... én is ilyen vagyok mint a pasid. Nehezen bírnak velem a lányok hogyha csak arról van szó hogy orálisan akar kielégíteni. HASZNÁLD a kezed is az sokat segít... Egyébként nem csak vigasztal... tényleg jó érzés egész végig + igazat is mond mert ilyen helyzetben a visszatartáshoz sem kell nagy tudomány...
Vedd ki a protkódat, és meglátod csoda fog történni...
Nem csak normális, hanem ideális!
40 percig nemigen lehet visszatartani. Vagy ilyen, vagy valami baj van vele, vagy te csinálsz valami rosszat idõnként..
én francia közben imádok a kedvesem szájában lenni, de elélvezni nem tudok.... punciban megy 20-100 perc közti szeretkezések után, de csak az ajkaitól nem tudok. pedig igyekszik, és istenien is érzem magam közben!
simán normális, én is szeretem így 30+
Nem irigyellek.
30-40 percig szopatni egy csajt, az már kínzás.
Nem normális, de te tehetsz róla hogy így van. Nem kell a pasikkal kesztyûs kézzel bánni. :-) Legfontosabb dolog, hogy használd a kezed is. A makk van a szádban azt nyalogatod a farkát jó szorosan fogva a kezeddel ingereld. Húzogassd rajta le fel de ne a bõrén csúszkálva hanem a bõrévrl együtt a kemény farkán. Ezt gyorsan és ütemesen olyan módon mint a zenében a nyolcad. Másodpercenként négyszer le-fel. Ne foglalkozz azzal, hogy ha azt mondja lassíts. Verjed csak neki és öt percen belül biztosan telenyomja a szádat. Lényeges még, ha érzed hogy lüktet a farka nehogy abba hagyd mert akkor kezdheteted elõrõl az egészet. Ha spriccel akkor se hagyd abba hanem fokozd a tempót és még legalább fél percig ne hagyd abba és a makkját a nyelveddel nyalogasd. Ilyenkor az eléggé érzékeny, majd õ fogja kihúzni a szádból mert már elege lesz belõle. :-) Most aztán ne hagyd, hogy mint aki jól végezte a dolgát elaludjon, hanem dugasd meg vele magad. Majd most csinálhatja 30-40 percig, ha nem lenne kedve hozzá akkor erõltesd.:-)
Ha eldurranna 1 perc alatt, akkor meg az lenne a bajod! Erre mondják, hogy a nõknek soha semmi NEM jó!
Férfija válogatja, de szerintem normális....
Azert tartja vissza, mert ugy nagyobbat elvez utana...
Hát vagy nem jól csinálod, vagy õ ezt nem élvezi annyira. Sima szexet meddig szokta bírni? Konkrétan punciban.
háát én ha addig tartanám vissza, akkor az lenne a vége, hogy egy fájdalmas orgazmusom lenne.. persze csak akkor, ha végig fel lennék izgulva. olyan sokáig nem jó vissza tartani, egy az értelme sincs, meg a nõ szája sem arra van kitalálva, hogy fél óráig szopjon, kellemtelen neki is..
A kérdező hozzászólása: Elég sokáig bírja, nekem már szokott lenni 2-3 orgazmusom, mire õ elsül.
4 nem, valami nincs rendben veled.
Miért baj az hogy párszor visszatartja a férfi? A kérdezõ hány éves? Mellesleg szerintem a 40 perc túlzás a cumira.
Nem feltétlenül sok, nekem is volt már hogy annyi kellett, pedig nagyon élveztem.
Ember de lennék a párod helyébe.
1.azért van az oldal hogy ilyeneket kédezzenek!
Egyébként normális. Haver másfél óra aktív pumpálás után tud elsülni. Nem túl érzékeny a cerka. Ez neked áldás, mert jól bírja és meg tud döngetni. :) Ha ennyire lassan megy el akkor dolgozz kézzel, gyorsan szorosan fogva, és a végén dobd be a szádat.
:D ez nem hat.

Az normális ha a pasim nem akar velem huzamosabb ideig együtt lenni? (bővebben lent)

Lassan 2 éve vagyunk együtt. Érzem, hogy szeret, és fontos vagyok neki, mégis, amikor elmegyek hozzá egy délután és csak másnap reggel megyek haza, azt mondja, menjünk el valamerre, ne legyünk egyfolytába a szobában, meg egyáltalán otthon, mert unalmassá válik, és nem tesz jót a kapcsolatnak... Igaz, tegnap is voltam nála, este el is mentünk csavarogni kb. 2 órahosszára, aztán hazamantünk, és jól telt az este. Mégis néha úgy érzem, hogy velem nem akar lenni, mert én vagyok neki az unalmas. Hallottam már másoktól hogy akár 2 napig is csak az ágyban vannak, alszanak, esznek, szexelnek, mi nálunk még ilyen nem volt. Most akkor normális a mi helyzetünk, igaza van a barátomnak?

Legjobb válasz: mi 4 hónapja vagyunk együtt, mi gyakran csak az általad leírtakat csinálunk: alszunk, eszünk, szexelünk... de 4 hónap után a mi kapcsolatunk még nem unalmas. 2 év után más a helyzet, nem árt egy kis kiruccanás, akár rendszeresen sem! szerintem igaza van a barátodnak, ennyi idõ után ez azérzés normális...

mi 4 hónapja vagyunk együtt, mi gyakran csak az általad leírtakat csinálunk: alszunk, eszünk, szexelünk... de 4 hónap után a mi kapcsolatunk még nem unalmas. 2 év után más a helyzet, nem árt egy kis kiruccanás, akár rendszeresen sem! szerintem igaza van a barátodnak, ennyi idõ után ez azérzés normális...
sztem ez emberfüggõ...ha barátod szeretne "pörögni" és nem otthon ülni abból még nincs semmi baj, fõleg ha veled együtt megy el...sztem akkor aggódj majd ha nélküled megy el valahova hogy ne unatkozzon De amúgy sztem beszéld meg vele ezt hogy miért van ez... a kérdésedre a választ csak õ tudja
Megõrülnék ha 2 napig az ágyban kéne feküdnöm, ki sem mehetnék a lakásból.Találj ki neki vmi programot, séta, haverok, stb.Én sem bírnám azt ki amit leírtál.23/f
A kérdező hozzászólása: Igen velem csavarog, mondta is hogy ezeket a dolgokat velem szeretné csinálni. De nélkülem is elmegy, mert nem egy városban lakunk, pörgõs pasi, szereti a társaságot.
Hát, szerintem örülj neki, hogy nem mindig csak "AZT" akarja, de azért kérdezz rá a szexuális vágyaira! lehet, hogy nem egy szexmachine, hanem igenis igénye van más dolgokra is..... Te, nekem volt 19 éves impotens pasim! Na, az sem volt fenékig tejfel, bármennyire is jó volt a mindenegyéb, de azért hiányzott a szex. beszéljétek meg!
A másik véglet az én kapcsolatom. Ne keseredj el! Én örülnék, ha a helyedben lehetnék. Mi meg állandóan otthon vagyunk, nincs kedve a páromnak sehova sem menni, 6 hónap után...Viszont én igényelném a csavargást, közös programokat.A középutat kellene megtalálni, csak nem egyszerû, ehhez mindkét fél akarata kell...Sok sikert!
Nemértemmiért panaszokdsz :) én nagyon örülnék ha mennénk ide-oda csak barátom folyton levan égve -.-... olyan helyre meg nem akar menni ahova nemkell pénz mertthogy égõ h nemtud meghívni egy üdítõre se...Én irigyellek :D Komolyan xD
mi is 2 éve vagyunk együtt, én is valami hasonló kérdést írtam, ki nemrég, hogy mit csinálnak a párok ilyenkor:) mi is szeretünk sétálni az leg kicsit dob rajta:) de 2év után ugye nem újdonság sokminden, de ha elmentek kicsit túrázni, vagy valahova a szabadba akk okésabb. nem kell szexelni 2 napigXD én meghalnék levegõ nélkül:) semmi baj veletek, nyugodj meg, ha vágysz vmire mond neki:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!