Találatok a következő kifejezésre: Normális az a péniszemen is szőr (5 db)

Normális az hogyha a péniszemen is szőr nő?

Körülbelül a közepéig van a sz?r. És a végén a makkomnál is vannak sz?rtüsz?k, de ott csak ritkán n? ki 1-1 szál.

Legjobb válasz: Ezeket olvasva én már kezdem egész kultúráltnak érezni a saját farkam ahol csak egy fél cm hosszan a tövénél szõrös, de azt is kíméletlenül kiírtom meg egy kis fazonigazítás és máris mutatósabb!

Ezeket olvasva én már kezdem egész kultúráltnak érezni a saját farkam ahol csak egy fél cm hosszan a tövénél szõrös, de azt is kíméletlenül kiírtom meg egy kis fazonigazítás és máris mutatósabb!
Normális. A pasim pl borotválja, így nagyobbnak tûnik, mert nem takarja a szõr :-)
Az én pasimnak is van, de csak a közepéig. Szerintem is teljesen normális.

Az normális hogy nem csak a péniszem tövénél hanem a péniszemen is nő szőr?

nem tudom mit csináljak :\ valamit tudok vele kezdeni?

Legjobb válasz: Nekem is nõ rajta és nem csak 1-2 szál hanem alólról teljesen végig szõrös.Én borotválom.

Nekem is nõ rajta és nem csak 1-2 szál hanem alólról teljesen végig szõrös.Én borotválom.
A nemnormálisoknál normális.
Nem éppen normális, de elõforduló dolog. Én a gyantát tudom ajánlani.
Teljesen normális, mindenkinek ilyen. Ha zavar, borotváld le.
nekem is olyan, de csak az alján van, azt meg el tudom viselni. :D
Borotváld le, csak a végén hagyd meg a szõrt.Olyan farkad lesz, mint egy oroszlánnak!
Honnan tudod, hogy néz ki a farka egy oroszlánnak

Normális az, hogy szorít az óvszer, pedig nem is vastag a péniszem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak agyban... szorít, vagyis lehet, hogy csak úgy gondolod.:D Tudom, hogy kicsit hülyeségnek hangzik, de van benne igazság:D De ha agyban nem tudod megoldani, akkor vehetsz nagyobb méretû, vagy másfajta óvszert is. 19f

Lehet, hogy csak agyban... szorít, vagyis lehet, hogy csak úgy gondolod.:D Tudom, hogy kicsit hülyeségnek hangzik, de van benne igazság:D De ha agyban nem tudod megoldani, akkor vehetsz nagyobb méretû, vagy másfajta óvszert is. 19f
Milyet próbáltál? Nekünk pl a masculan szûk volt, a durex méretben jó, viszont a minõsége...hát...hagy kívánni valót maga után.
elõfordulhat, de szerintem elõnyösebb mintha lecsúszna..

Az óvszerek végén lévő gumiperem + az óvszer kihasználatlan hosszából eredően letekeretlenül hátramaradt gumitekercs elég erősen és kényelmetlenül szorít a péniszem tövénél, vágja a bőrömet is. Ez normális?

Nem lesz ettől baja a péniszt borító bőrnek és az alatta levő szöveteknek? Tud kellő mértékben regenerálódni?

Legjobb válasz: Vegyél nagyobb méretû óvszert, ha annyira kényelmetlen.

Vegyél nagyobb méretû óvszert, ha annyira kényelmetlen.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy az meg a makkomnál túl nagy, laza és gyûrõdik, mert az én makkom jóval kisebb átmérõjû, mint a péniszem töve.. :-S
Esetleg nézelõdj online boltokban, ott szoktak lenni speckó óvszerek is.
A kérdező hozzászólása: Már az is megvolt, köztük sok külföldi oldal is, de semmi használhatót nem találtam... :-S
rakj oda egy darab kéztörlõt alá :D én jobbat nem tudok kitalálni. aztán vagy kiesik vagy nem

15 éves vagyok, pár éve elkezdtem szőrösödni. Azt tudtam, hogy a pénisz környéke és a hónalj, mellkas is szőrös de pár hónapja a fenekem a végbél nyílásom környéke is! ez normális? én nem tudtam hogy ott is van szőr, még hol fog nőni a későbbieken.

Legjobb válasz: Ha olyanok a hormondjaid, akkor még elképzelhetõ a háton a szõr megerõsödése. Na nem akarom a frászt hozni rád, ezek természetes dolgok. A pasikámnak is szõrõs a feneke meg végbélnyílás körül. Nekem is ott, de énis inkább leborotválom, jobb érzés:)

Ha olyanok a hormondjaid, akkor még elképzelhetõ a háton a szõr megerõsödése. Na nem akarom a frászt hozni rád, ezek természetes dolgok. A pasikámnak is szõrõs a feneke meg végbélnyílás körül. Nekem is ott, de énis inkább leborotválom, jobb érzés:)
Nyugi, tök természetes :)
haggyad már nekem 12 évesen kezdett el nõni :D
en csaj vagyok, es nekem is szorosodik en 20eves vagyok. leszoktam borotvalni, az ikerfiu tesomnak tokre bundas a segge:Dhihi ne aggodj ez termeszetes megved a surlodastol kulonben kipirosodna, meg hasonlok
ettõl majd halkabban tudsz púzni!:-D a férjem ha leborotválja, mindig olyan nagyokat csattan a pukija, mert nincs ott a szõr. ez teljesen normális.
a köldöködön egy dzsungel fog nõlni.láttam már ilyet
Az elõttem szólónak igaza van, nemtudom miért pontozzátok le. Nekem derekamon is szõr van, Apámnak a teljes háta. Szerintem ez emberenként változik. 1-2 embernek a mellbimbója környékén van csak 1-2 szõr, nekem meg az egész mellkasomon és hasamon is.
finghangtompító

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!