Találatok a következő kifejezésre: Normális az a péniszemen is (14 db)

Az normális hogy nem csak a péniszem tövénél hanem a péniszemen is nő szőr?

nem tudom mit csináljak :\ valamit tudok vele kezdeni?

Legjobb válasz: Nekem is nõ rajta és nem csak 1-2 szál hanem alólról teljesen végig szõrös.Én borotválom.

Nekem is nõ rajta és nem csak 1-2 szál hanem alólról teljesen végig szõrös.Én borotválom.
A nemnormálisoknál normális.
Nem éppen normális, de elõforduló dolog. Én a gyantát tudom ajánlani.
Teljesen normális, mindenkinek ilyen. Ha zavar, borotváld le.
nekem is olyan, de csak az alján van, azt meg el tudom viselni. :D
Borotváld le, csak a végén hagyd meg a szõrt.Olyan farkad lesz, mint egy oroszlánnak!
Honnan tudod, hogy néz ki a farka egy oroszlánnak

Lányok! Mekkora az a pénisz méret amire azt mondjátok hogy nem pici, de nem is olyan nagy szóval "normális méret"?

Legjobb válasz: Figyi!! Mindenkinek más a "normális"! Ugyanúgy, ahogy két hüvely sem egyforma méretû, két fütyinek sem kell annak lenni! Mindenkinek megvan a párja. Nem értem, miért aggódnak mindig ezen a férfiak, amikor a nõ is aggódhatna, hogy majd "lötyögni" fog benne valaki, mert akkora van neki. Mondom, meg kell találni a párodat, akivel éppen összeilletek és kész.

Figyi!! Mindenkinek más a "normális"! Ugyanúgy, ahogy két hüvely sem egyforma méretû, két fütyinek sem kell annak lenni! Mindenkinek megvan a párja. Nem értem, miért aggódnak mindig ezen a férfiak, amikor a nõ is aggódhatna, hogy majd "lötyögni" fog benne valaki, mert akkora van neki. Mondom, meg kell találni a párodat, akivel éppen összeilletek és kész.
a babaméretû az ideális. magyarul 30 cm és 3kg.
szerinted cm-ben kérdezted és abban is válaszolok. sztem kb 17 cm..

Normális az hogyha a péniszemen is szőr nő?

Körülbelül a közepéig van a sz?r. És a végén a makkomnál is vannak sz?rtüsz?k, de ott csak ritkán n? ki 1-1 szál.

Legjobb válasz: Ezeket olvasva én már kezdem egész kultúráltnak érezni a saját farkam ahol csak egy fél cm hosszan a tövénél szõrös, de azt is kíméletlenül kiírtom meg egy kis fazonigazítás és máris mutatósabb!

Ezeket olvasva én már kezdem egész kultúráltnak érezni a saját farkam ahol csak egy fél cm hosszan a tövénél szõrös, de azt is kíméletlenül kiírtom meg egy kis fazonigazítás és máris mutatósabb!
Normális. A pasim pl borotválja, így nagyobbnak tûnik, mert nem takarja a szõr :-)
Az én pasimnak is van, de csak a közepéig. Szerintem is teljesen normális.

Az normális, hogy nem csak a makkom alján vannak mirigyek, hanem a péniszemen is?

Annyira nem durva a helyzet, tehát nem az egész péniszem ilyen, csak közvetlenül a makk alatt. Ez sem egyenletes, hanem inkább jobboldalon helyezkednek el... úgy kell elképzelni, mintha a makkom aljáról tovább "terjeszkednének" a péniszre is bizonyos helyeken. Ez normális? Inkább esztétikailag zavar, de néha maszturbálásnál ki is sebesedik a péniszem ezen a részen. Légy szíves ne vicceljétek el, köszönöm!

Legjobb válasz: kis dudorok nekem is vannak, úgy tudom, hogy normál esetben nem kellene lenniük, még a makkod alatt sem, de nem lesz semmi bajod tõle, csak esztétikailag zavaró kicsit, mivel nekem nem annyira durva, már megszoktam

kis dudorok nekem is vannak, úgy tudom, hogy normál esetben nem kellene lenniük, még a makkod alatt sem, de nem lesz semmi bajod tõle, csak esztétikailag zavaró kicsit, mivel nekem nem annyira durva, már megszoktam
kell ott lennie egyáltalán bármiféle mirigynek is?
Kis dudorokra gondolsz? Vagy mire?
A kérdező hozzászólása: Igen, olyasmire gondolok. Képet nem tudok berakni, mert az elõzõ kérdésemet emiatt törölték, de ha wikipédián rákerestek a "Makk (anatómia)" szócikkre, ott van 1 kép ezekrõl a mirigyekrõl.
elsõ vagyok. jaa, szerintem ha tényleg terjed, nézesd meg orvossal. nem hinném, hogy baj van, de jobb a békesség, fõleg ha néha hajlamos fájni.
Az nem baj ha ottvan zsírcsomók csak.
Ezt nem értem, sõt elképzelni sem tudom. Azt meg hogy???
A kérdező hozzászólása: Ráfeszítek a péniszre, és úgy élvezek, combbal meg s*eggel
Én értem. Masztinál is? Amúgy fura. Simán el kéne tudnod élvezni....

Normális az, hogy ha fázom akkor csökken péniszem mérete, herék feljebb jönnek, herezacskóm is összemegy egész kicsire? És a péniszem elvékonyodik egy kicsit?

Ha nem fázom akkor visszaáll minden. Nyugalmi állapotrol van szó.

Legjobb válasz: Abszolút. Ezért mérik a férfiak centiben a hideget! (Így próbálja a szervezeted biztosítani a herék számára ideális hõmérsékletet.) 43F

Abszolút. Ezért mérik a férfiak centiben a hideget! (Így próbálja a szervezeted biztosítani a herék számára ideális hõmérsékletet.) 43F
normális persze (páromé szinte majdnemhogy behuzódik teljesen...igy védekezik...)
Demég mennyire! A férjem reggel meztelenül kiment a teraszra valamiért. Amikor visszajött, inkább feleségnek neveztem volna :)

Én 26 éves srác vagyok, kicsit duci is, a péniszem alapból nagyon kicsi, kb. 6 cm, ha feláll akkor 13-14. Ez normális? Azt hallottam, a kövéreknek kicsi. És ha a kövér ember lefogy? Akkor még megnőhet?

Legjobb válasz: MIÉRT NEM BÍRJÁK A PASIK FELFOGNI, HOGY EGY NÕNEK A HÜVELYE ÁTLAGOSAN 10 CM??? NA EBBÕL VAJON MI KÖVETKEZIK FIÚK? Amúgymeg, ne parázz, átlagos péniszed van! És ha vastag,akkor meg végképp ne aggódj rajta !

nem hiszem, hogy a méret a lényeg.Ezt csak ti pasik magyarázzátok be egymásnak...Amúgy lehet hogy nem fog nõni ha lefogysz, de te nagyobbnak fogod látni, mert nem takarja ki a hasad.Azonkívül egészségesebb is leszel.Szóval nem árt a fogyókúra...
Jajj csajok!! Ha ennyiszer leírjátok hogy a vastagság a lényeg, ellepi a fórumot a következõ fajta kérdés: Ha a farkam 4, 5 cm vastag, az elég nagynak számít?? Amúgy meg ne a farkad mérete miatt fogyizz hanem mert úgy akarsz élni. Olyan testsúlyt állíts be magadnak, amivel jól érzed magad. Szerintem ha jól éreznéd magad a bõrödben, nem találnál ki ilyen dolgokat.
MIÉRT NEM BÍRJÁK A PASIK FELFOGNI, HOGY EGY NÕNEK A HÜVELYE ÁTLAGOSAN 10 CM??? NA EBBÕL VAJON MI KÖVETKEZIK FIÚK? Amúgymeg, ne parázz, átlagos péniszed van! És ha vastag, akkor meg végképp ne aggódj rajta !
Nem kicsi a meretet felallva szamoljak ugyis s 14 cm az atlagos
teljesen átlagos méretü a péniszed nem kell ettõl félni. amugy nem ez a fontos hanem az h mi van a farkad végén vagyis te!! a rendes vagy aranyos kedves akkor nem a péniszed méretét fogja nézni egy csaj!! és különben is a vastagság a lényegesebb
Igaza van az elõttem szólóknak, a péniszed egyáltalán nem túl kicsi. Az én páromnak is ekkora és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. A szex minõsége nem a pénisz méretén múlik hanem a férfin aki használja:) Fogyókúrával amúgy sem tudsz növelni a méretén, tehát fogadd el az adottságaidat és a partnerednek sem lesz vele gondja:)
egyáltalán nem kicsi! kicsi akkor lenne ha állva lenne 6 centi. az átlag 15-16 tehát alág vagy az átlag alatt, kicsivel kisseb mint az átlag de nem kicsi! én is hallottam rola h a kövéreknek kissebb, de ez adottság genetikai dolog, hiába fogysz le nõni nem fog, de hidd el nem kis kell neki! mert ettõl egyáltalán nem leszel kevesebb! nem az számit hogy mekkora hanem hogy hogy tudod használni valaki 20 centivel sem tud egy nõt kielégiteni valaki 11 centivel is képes rá, és szeritned egy lány ha csak szexre vágyik akkor kit fog választani ha már tudja hogy az eyiknek kicsi de ügyes amásiknak nagy de béna? akkor is a kissebbet választja mert tudja hogy azzal a sráccal jó a szex nem pedig kinszenvedés. ha pedig egy lány nem a szexre hajt hanem szeret téged akkor nem fog sámitani neki hogy mekkora még ha állva lenne neked 6 centi õ akkor is szeretni fog ugy ahogy vagy. tehát fel a fejjel! ne parázz ezen! mert hidd el minden rendben van veled!
Sajnos tényleg nem fog nõni a fogyókúrától... Viszont a 13-14 centiméterest én erõs és jó átlagnak kategorizálnám, ha kellene....és remélem megnyugtat, ha elmondom, hogy a méret lényeges, de ez nem azt jelenti, hogy minden nõ a lószerszámért van oda. A lényeg hogy békülj ki a tested minden részletével, és legyél nagyon figyelmes a partnereddel. Egy magabiztos, gyengéd, és figyelmes pasinak senki sem tud ellenállni:-)))
Nincs köze a péniszméretnek ahhoz, hány kiló vagy. Ebbõl következik, hogy ha lefogysz, akkor sem lesz nagyobb. Amúgy az a 13-14cm izgalmi állapotban nem kicsi. Majdnem átlagosnak nevezhetõ.
Szerintem valóban kicsi a péniszed, de sajnos akkor sem lesz nagyobb, ha lefogysz.
én a helyedben ígyis-úgyis lefogynék, de ha lefogysz a körülötte lévõ zsír eltûnik szal nagyobb lesz
Hello. Most elmondok valamit. 23éves srác vagyok, önbizalomhiánnyal, 184cm, 106 kilóval. 19évesen 150kiló voltam, ugy hogy 15éves korom óta depressziós, zárkozott emberként éltem az életemet. 4év alatt fogytam 43kilót csak ugy, nem is fogyókúráztam, hanem cask ugy lement. nekem akkor is, most is 16centi volt a cerka, de nem is érdekel sem ez, sem az hogy ekkora vagyok, régebben utáltam, magamat emiatt, de ma már én dagadtozom le saját magamat akár isegenek elõtt is, és szánalmas, ha a duci szót használod. Amióta odaálltam a tükör elé és leoltottam magam, hogy dagadt vagyok, szembenéztem önmagammal, és sokkal jobb eltt. Nem érdekel, hogy "csak" 16 felállva, meg hogy 106kiló vagyok. helyre tettem magam, azóta nem foglalkozok a külsõségekkel, egyedül akkor zavar, ha csajozni kellene, de mivel tagbaszakadt parasztgyerek vagyok széles vállal, csipõvel viszonylag vastag csontokkal, nem is álmodom arról, hogy 80kiló leszek. Amióta helyretettem magam nem feszengek az utcán, emberek között, és konditerembe járok, próbálok egészségesen étkezni, élni, de nem másokért, hanem magamért. Ne fogyókúrázz, hanem életmódot változtass. Az meg hogy 14 centi... ha a barátnõdet egy szenvedélyes éjszakán minden apró porcikáját szenvedélyesen végigcsókolva, nyelveddel 2x is elélvezteted, utána már tuti nem fogja érdekelni a cerka mérete... :D mondom én ezt szüzen.
a barátnõdnek elég? akkormeg?
Szerintem pont jó a péniszed, nem kell ennél nagyobb. Különben a kövér fiúknak van egy nagy elõnyük: általában sokkal szebb, formásabb a lábuk, mint a sovány/ karcsú fiúknak. Szóval inkább ezt az elõnyödet hangsúlyozd: szerezz be nyárra néhány klassz rövidgatyót, aztán indulhat a csajozás. Sok sikert!
Amugy régeben én is duci voltam akkor 2 centivel volt kisebb mint most de csak azért mert a zsir lemet rola szoval jó ha fogy kicsit nem fog ártani !!!!!! (de nöni anatomiailag nem fog ez bisztos átlagosan 19-20 éves korig nõ )!!!!!!
Na...Kedves Z.:A duci szó nem azért van, mert nem lehet megmondani nekünk "duciknak" hogy kövérek vagyunk. Ha nem mert egy 40 kilós csajnak nem mondod hogy csontkollekció meg abortuszmaradék, akkor ránk se azt mondd hogy kövér meg hájas.Ha õ lehet karcsú, akkor én lehetek duci.Erre való a duci szó.Hiszen felesleges szavakkal "takargatni", mindenki tudja magáról, hogy milyen is valójában. :)
Nem kicsi...ez pont akkora, amit övig le lehet szopni...és még meg se fullad tõle a csaj...ne akarj nagyobbat, higyj nekem!:P Csajként csak tudom:)
Na figyelj! Nem kicsi, csak tudod, kövér vagy. A kövér embereknél pedig ott a zsír, ami eltakarja a dolgokat. Velem is ez volt. Olyan volt, mintha nõi nemiszervem lenn. Randa volt. Nem is tetszett. Nem is volt csaj aki nem nevette volna ki. Ettõl aztán idegesebb feszültebb lettem, és többet ettem és kövérebb lettem. De egyszer, úgy két éve, megelégeltem az egészet. DIétás étrend, sport, mozgás és lefogytam 23 kilót és voilá, bepótoltam mindent, ami addig kimaradt az életembõl. A másik pedig, hogy Te nem duci vagy. Azok a lányok a ducik, akik valójában kövérek, csak nem lehet megmondani nekik, mert vérig sértõdnek és jobb esetben nem kaparják ki a szemed vagy keserítik meg az életedet amiatt, hogy kövérnek nevezted õket. Erre való a duci szó. Te kövér vagy, vagy dagadt, vagy jobb esetben mackós. Úgyhogy ne aggódj. Csak szépen fogyj le, sportolj, étkezz rendszeresen, de ne sokat, ne nézz norbit, béresalekszandrát, vagy rubintrékát és a lényeg: Tudd, hogy sikerülni fog. Az egész agyban dõl el. Ha elhiszed, úgy is lesz! Most pedig menj és egyél egy almát! Sok sikert! Üdv.: Z
Ne legyél hülye. Nem kicsi, csak tudod, kövér vagy, mivel a pasiknál nincs olyan, hogy kicsit duci. A lányok ducik és molettek, a pasik kövérek, dagadtak, vagy jobb esetben mackósak, de ez is csak az igazság eléfedése. A farkad meg nem kicsi. Egyszerûen csak ott egy zsírpárna, ami lelóg oda és takarja. Velem is ez volt a helyzet. És 180 magas vagyok és 105 kilóról fogytam le 82-re. Több mint fél év alatt. Ne kérdezd hogyan. Durva 6 hónap volt. Világ életemben súlyosabb voltam a kelleténél, bár ennek fõként az általános iskolai menza volt az oka. A lényeg, hogy neked nem kicsi, hanem el van takarva. Ahogy nekem is el volt. Ilyenkor nem sajnálkozni, meg aggódni kell, hanem igenis lefogyni. Rendesen táplálkozni, mozogni és nem gondolni hülyeségeket. AZ egész dolog agyban dõl el. Ha arra gondolsz, hogy le fogsz tudni fogyni, akkor meg is lesz a hatása. Az utcán meg úgy menj végig, hogy közben arra gondolsz, hogy a környék legjobb pasija vagy és minden csaj téged akar. És elõbb útóbb így is lesz. Most menj és egyél egy almát! Sok sikert! Üdv.: Z
persze..fogysz10kilót nõ 10centit..

Normális az, hogy szorít az óvszer, pedig nem is vastag a péniszem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak agyban... szorít, vagyis lehet, hogy csak úgy gondolod.:D Tudom, hogy kicsit hülyeségnek hangzik, de van benne igazság:D De ha agyban nem tudod megoldani, akkor vehetsz nagyobb méretû, vagy másfajta óvszert is. 19f

Lehet, hogy csak agyban... szorít, vagyis lehet, hogy csak úgy gondolod.:D Tudom, hogy kicsit hülyeségnek hangzik, de van benne igazság:D De ha agyban nem tudod megoldani, akkor vehetsz nagyobb méretû, vagy másfajta óvszert is. 19f
Milyet próbáltál? Nekünk pl a masculan szûk volt, a durex méretben jó, viszont a minõsége...hát...hagy kívánni valót maga után.
elõfordulhat, de szerintem elõnyösebb mintha lecsúszna..

Rossz alvó vagyok ezért gyakran felébredek éjjel. Majdnem mindig merev a péniszem. A nejem is szolt hogy ő is észrevette hogy sűrűn áll. Azt hisz álmodok valami jó nőről. Normális az éjjeli gyakori merevedés?

Ennek ellenére még nem volt éjszakai magömlés.

Legjobb válasz: Éjszaka 5-10 alkalommal áll fel.Ha nem vagy kielégülve akkor akár többször is!Ráadásul ébredéskor bejelentkezhet megint.

Éjszaka 5-10 alkalommal áll fel.Ha nem vagy kielégülve akkor akár többször is!Ráadásul ébredéskor bejelentkezhet megint.
Normális. Inkább örüljön a nejed, meg Te is.
A férfiaknak éjszaka általában megmerevedi a pénisze. Ez nem gond. Addig örülj te és a nejed is, amíg merev, mert már 55-60 évesen nem fog éjszakánként felállni!
nézz utána a neten, és ültesd le a nejed elé, hogy olvassa el.Utána nem fog hülyeségeket beszélni
Ez a legújabb divat? Már nem csak az utcán megbámult nõkre és a pornóra kell féltékenykedni, hanem az álmokra is? Jó tudni, alkalmazni fogom, ha trendi nõ akarok lenni! :P
Világosítsd fel a feleségedet a férfiak rem-fázisa közbeni erekciójáról. Álomtartalomtól függetlenül feláll. Egyébként meg miért lenne baj, ha egy jó nõrõl álmodsz, aki történetesen nem õ? Nem parancsolhatsz az álmaidnak.
Abszolúte normális. Ezt reggeli merevedésnek hívják, mert reggel még ébredés után is tart néhány percig. Serdülõkortól kezdve gyakori. A feleségednek biztos nem volt elõtted sok barátja, csak ezért nem tudja. Egyébként meg mondd azt neki, hogy igenis egy jó nõrõl álmodsz, mégpedig õróla.
Inkább örüljön neki és pattanjon fel ilyenkor egy rodeóra :)

Az óvszerek végén lévő gumiperem + az óvszer kihasználatlan hosszából eredően letekeretlenül hátramaradt gumitekercs elég erősen és kényelmetlenül szorít a péniszem tövénél, vágja a bőrömet is. Ez normális?

Nem lesz ettől baja a péniszt borító bőrnek és az alatta levő szöveteknek? Tud kellő mértékben regenerálódni?

Legjobb válasz: Vegyél nagyobb méretû óvszert, ha annyira kényelmetlen.

Vegyél nagyobb méretû óvszert, ha annyira kényelmetlen.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy az meg a makkomnál túl nagy, laza és gyûrõdik, mert az én makkom jóval kisebb átmérõjû, mint a péniszem töve.. :-S
Esetleg nézelõdj online boltokban, ott szoktak lenni speckó óvszerek is.
A kérdező hozzászólása: Már az is megvolt, köztük sok külföldi oldal is, de semmi használhatót nem találtam... :-S
rakj oda egy darab kéztörlõt alá :D én jobbat nem tudok kitalálni. aztán vagy kiesik vagy nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!