Találatok a következő kifejezésre: Normális az a péniszemen (84 db)

Teljesen normális - és messze átlag feletti a nagysága.
A kérdező hozzászólása: Azt kifelejtettem a kérdés leírásánál hogy csak 17 éves vagyok. Ez így is biztosan normális? :S Csak kicsit aggodalmas vagyok hogy mit fognak majd hozzá szólni a lányok. :S
17 évesen CSAK 18 centi... jaj de sajnállak :) ) Teljesen természetes, a legtöbb férfinak görbül valamerre.
A PENISZ ALTALABAN VALAMERRE DOL ES AZ NEM BAJ NE IJEDJ MEG SZTEM PONT NORMALIS DOLOG AZ IJESMI KOMOLYAN MONDOM MERT HALLOTTAM IJENEKROL
A kérdező hozzászólása: Köszön szépen a gyors válaszokat tényleg megnyugodtam tõlük.

Lányok! Mekkora az a pénisz méret amire azt mondjátok hogy nem pici, de nem is olyan nagy szóval "normális méret"?

Legjobb válasz: Figyi!! Mindenkinek más a "normális"! Ugyanúgy, ahogy két hüvely sem egyforma méretû, két fütyinek sem kell annak lenni! Mindenkinek megvan a párja. Nem értem, miért aggódnak mindig ezen a férfiak, amikor a nõ is aggódhatna, hogy majd "lötyögni" fog benne valaki, mert akkora van neki. Mondom, meg kell találni a párodat, akivel éppen összeilletek és kész.

Figyi!! Mindenkinek más a "normális"! Ugyanúgy, ahogy két hüvely sem egyforma méretû, két fütyinek sem kell annak lenni! Mindenkinek megvan a párja. Nem értem, miért aggódnak mindig ezen a férfiak, amikor a nõ is aggódhatna, hogy majd "lötyögni" fog benne valaki, mert akkora van neki. Mondom, meg kell találni a párodat, akivel éppen összeilletek és kész.
a babaméretû az ideális. magyarul 30 cm és 3kg.
szerinted cm-ben kérdezted és abban is válaszolok. sztem kb 17 cm..
hány éves vagy?
:D:D:D Am a fehér átlag 12-14 cm merevedve, az más kérdés hogy én cigány vagyok és nekem a káróm 29 cm
Láttam már ilyet. Nem is egyszer! Még jobban is tetszett :) 44/N Egésszen normális. Legalább a szûk gatyában nincs baj vele:) Csúnyább, ha kifityeg a klottból! A 14 is tökéletes, nem kell növesztened már. Inkább majd edzzed, ha itt lesz az ideje :) Fejleszd a mozgáskultúráját :)
Ez igy igaz nem a méret a lényeg. 18L
Kétféle nemi szervet különböztetünk meg: a húspénisz nyugalmi állapotban is tekintélyes, a vérpénisz nem. Elõbbi izgalmi állapotban alig nõ meg, nem úgy a vérpénisz, ami képes a háromszorosára duzzadni szexuális izgalom esetén. A tied minden bizonnyal az utóbbi. A 14 centi pedig átlagosnak mondható, egyébként sem a méret a lényeg!!
igazuk van..nem ez a lényeg..és nem gáz:)
Améret nem lényeges, csak akkor, ha kicsi! :D
Teljesen normális. Ne parázz.
:DDDDDD
Én meg nem tudok repülni, pedig a láttam egy filmben egy fickót aki tudott :-D
Szerintem is teljesen normális, nõ vagyok én is, nekünk higgy!

Az normális ha a péniszemen olyan apró bogyók vannak mint a herezacskómon?

CSak a tövében vannak

Legjobb válasz: ez nem baj, sokmindenkinek van, ne törõdj velük nem tudsz velük mit csinálni

ez nem baj, sokmindenkinek van, ne törõdj velük nem tudsz velük mit csinálni
orulj kis paszulyom! majd ha megfordul a sorrend es felallva lesz 2cm, akkor lesz min aggodni :)
Amíg a paraszt nem sza*rik, addig a városi nem eszik. :D
mit szamit, hogy videki-e vagy sem? :) a paszuly pl a fovarosban is paszuly :D kerdezo, hallottal-e mar a verpenisz es huspenisz fogalmakrol? ha nem, akkor javaslom, hogy hasznald a google-t es megtudod a valaszt.
Budapesten nem paszuly. És egyébként is, minden Budapestrõl indul ki.
vidéki vagy mi?
Az a bugyuta, aki egy állóképet animációnak nevez. A hosszok arányban vannak. A vastagság annyiban aránytalan, hogy a napi tapasztalatnak megfelelõen keresztirányban jóval kisebb, mindössze két és félszeres változást tételeztem fel.
Az animaciod bugyuta. A felso biztos nem 2cm hosszu, vagy legalabbis aranytalanul vekonyka. Te se lattal meg mikropeniszt!
Többszörösére? Legyen... De hét és félszeresére? "Elõtte/utána kép..?" http://kepfeltoltes.hu/131008/elotte-utana_www.kepfeltoltes... Hihetõ.
Ez teljesen normális. Ilyen a pénisz mûködése.
Hasonlo parameterekkel rendelkezem. Sok no szereti azt, hogyha miattuk tobbszorosere no a parjuk penisze, mert azt erzik, hogy jol teljesitenek. Plusz a verpenisz kemenyebb. Nincs ott problema!
Elõtte/utána kép..? :) Érdekelne. :)
Aha, 2cm, 15 cm. Mivel méred, a logarléc skálájával? Annak van ilyen érdekes beosztása.
nekem is lol :D csak strandon érzem cikinek nyáron :D
A kérdező hozzászólása: Nem mindig 2, valamikor 3-4 centit is eléri nyugalmi állapotban. Változó. De baromi ronda, mert úgy néz ki rajta a bõr, mint egy kínai harci kutyán.

13 éves fiú vagyok. Az normális ha a péniszem 10cm állva? Konyulva 8cm. Viszont azért aggódom mivel a szõr nem nagyon növekszik, persze ilyen 3-4mm-s szõrök vannak rajta. Néha leborotválom és visszanõ 2-3 héten.

Várjak többet? és akkor beindul magától a növekedés?

Legjobb válasz: "Várjak többet? és akkor beindul magától a növekedés?" Szerinted mi mast tudsz tenni, mint varni? Orvoshoz mesz hogy szerinted nem no eleg gyorsan a szor a kis pocsod korul? Korberohognek ember!

"Várjak többet? és akkor beindul magától a növekedés?" Szerinted mi mast tudsz tenni, mint varni? Orvoshoz mesz hogy szerinted nem no eleg gyorsan a szor a kis pocsod korul? Korberohognek ember!
Normális, csak kicsi. Valamelyest még nõni fog, de nem lesz lényegesen nagyobb. A fanszõrzet növekedésének mértéke és teljes kialakulása még folyamatban van. Ezeknek a dolgoknak genetikai okai vannak, egyéntõl teljesen függõek.
Még csak 13 éves vagy... Örülj neki, hogy nem szõrösödsz annyira.. Szerintem teljesen normális a méreted. Biztosan nõni fog még. Amúgy: miért raktad ezt a kédést az emberek kategóriába???
Borotválod? 13 évesen? Nem csoda, hogy aggódsz, hogy nem nagyon növekszik a szõr... Pénisz méret teljesen normális. Milyen hülyeség ez, hogy beindul magától a növekedés? Ne borotváld a szõröd, és ha masztizol akkor ne 3 ujjal hanem "egész kézzel"
A kérdező hozzászólása: Egész kézzel szoktam :D És köszönöm a válaszokat .
Okés minden.Masztinál meg úgy fogd, ahogy a legjobban esik . Nem befolyásolja az a növekedését .
Minden gyerek más ütemben fejlõdik! Az, hogy még nem nagyon vagy szõrös, nem jelenti, hogy bármi bajod lenne. Hidd el más fiúk is vannak így ezzel. Ha zavar borotváld nyugodtan, de ettõl nem fog gyorsabban nõni! Ne aggódj és türelem! :)
ha borotválod sosem fog megnõni a szõröd hosszabbra! egyébként miért borotválod, miért akarsz még mindig serdületlen kisfiúnak látszani? a fütyid meg akkora lesz, amekkora, ez genetika, felesleges ezen aggódnod, úgysem tudsz vele semmit kezdeni. de még fog nõni, nyugi, még gyerek vagy mi van még, úgy recskázz ahogy tetdzik, akár egy ujjal is lehet, nem csak markolászni lehet, legyél kreatív
A kérdező hozzászólása: több mint 3 hónap alatt már 14 *-* xD

Hogy lehet normálisan megmosni a péniszt mert ha a makkomhoz érek az érzékeny és nem jó érzés. Szóval hogy kell?

Legjobb válasz: hmmm,dörzsölöd?o.O nekem annyiból áll a megmosása,hogy rálötykölöm a vizet, attól leszokott menni a sperma is.

hmmm, dörzsölöd?o.O nekem annyiból áll a megmosása, hogy rálötykölöm a vizet, attól leszokott menni a sperma is.
csak eleinte fáj!! vagyis érzékeny!! de 1 idõ után megszokod és már nem fog!! amugy én ugyszoktam hogy bevizezem, aztán beszappanazom és mint ha verném de lasan igy mosom ! próbáld ki :)
vizben ülve kezd el simogatni, en csak mosni
"csak eleinte fáj!! vagyis érzékeny!! de 1 idõ után megszokod és már nem fog!! amugy én ugyszoktam hogy bevizezem, aztán beszappanazom és mint ha verném de lasan igy mosom ! próbáld ki :) " mérthazudsz?:) habeszapanozzza, ugyfog, fájni, neki, hogy, behugyozik.Ezért, utálom, az, embereket, hazug, férgek.
A szappantól és egyéb mosószerektõl nem fáj! Csak akkor fájhat ha sebes vagy húgycsõbe megy a szer.

Az normális, ha a péniszem ilyen?

Amikor verem, kijön a sperma...aztán nem hagyom abba, hanem folytatom, újra kijön a sperma...stbstb. kb annyi mint els?nek. tehát végig merev. ilyenkor ejakuláció után le kéne hogy lankadjon. De az miért van hogy tudom úgy is csinálni hogy elmegyek, de semmi nem jön ki.

Legjobb válasz: Fene a pofádat, h. ennyi idõd van, hogy egész nap vered a brét... Ez olyan, mint a fizetés... megjön és ha nagy alkoholista vagy elherdálod 1-2 héten belül... utána meg cseszheted, mert nincs semmid... oszd be az anyagot, holnap is van nap.

Fene a pofádat, h. ennyi idõd van, hogy egész nap vered a brét... Ez olyan, mint a fizetés... megjön és ha nagy alkoholista vagy elherdálod 1-2 héten belül... utána meg cseszheted, mert nincs semmid... oszd be az anyagot, holnap is van nap.
gondolom kifogy a tàr, amugy jo neked, nekem nem esik jol ha azutàn verem, igy csak limitàlt ideig tudom...
És hány cm es? Képet küldesz privibe??
A kérdező hozzászólása: ja, jó magasra. amikor állok, akkor természetesen elõre figyel, de kõkemény :D miér kérded? :P
jó magasra áll??
A kérdező hozzászólása: 16:58. nincs a kinézetével gond, szerintem szép. most a mûködésérõl érdeklõdtem.
16:58 cuppanj is rá, hátha úgy még pontosabban meg tudod állapítani.
esetleg küldenél videót h mien is pontosan?
miért kéne lelankadnia? örülj, hogy állva marad
sperma rendesen jön amikor áll::??

Az normális, ha az egész péniszem egy fityma? (az egész péniszemen feltudom húzni a bőrt végig a tövig)

16 cm hosszú

Legjobb válasz: Ezt így elég nehéz elképzelni, de a bõr a péniszen sehol nincs letapadva, tehát igen, végig le lehet húzni.

Ezt így elég nehéz elképzelni, de a bõr a péniszen sehol nincs letapadva, tehát igen, végig le lehet húzni.
Nekem nincs bajom a fogalmazásoddal, csak nem láttam még ilyet. Azt sem tudom, mennyire normális. Mindig ilyen volt? Vagy valamitõl ilyen lett?
Ezzel most dicsekedsz, vagy azért írtad, hogy sajnáljunk?
Mi volt a probléma? Elvégre azért van ez az oldal hogy kérdezzünk/válaszoljuk és egy csomó kérdésre megkereshetõ meglegyen a válasz az oldalon.
nem normális. a 16 cm-el most dicsekedsz? nem olyan nagy az nyugi.
Hali! Azzal kezdeném, hogy nem vagyok orvos, de egészségügyis igen. Vizsgáltam már fitymatúltengést felnõttnél is, gyereknél is. Volt, hogy 3x kellett megfogni a fitymát, s húzni rajta, hogy a makk lát6óvá váljon, petyhüdt állapotban. Volt hogy mereven is csak másodszorra sikerült hátrahúzni a bõrt, annyira fedte a makkot. Amit írsz probléma (a rövid kantár) ált. fitymatúltengésnél elõ is fordul6, és mostanában ez is elég nagy slágerkérdés lett itt a "Férfiak egészségében". Nemcsak te panaszkodsz a fitymatúltengésre, akkor is, ha nincs szûkület. Sokaknál tényleg probléma ez. A problémádra márpedig mûtétmentes megoldás sajna nemigen van. max annyi, ha hátrahúzva tartod a fitymád, kirögzítve a makk alatt. Mûtétileg megoldani a problémádat csak úgy tudod, hogy a rövid fékedet át le7 vágatod, ill. ha zavar a túl hosszú fityma akkor vágatsz belõle, de csak 0, 5--1 max. 1, 5 centit, (le7õleg lézeres) fitymaplasztikával. (Ezt viszont a TB már nem fogja állni, mivel szépészeti/esztétikai beavatkozásról van szó, nem szükségszerûrõl.) És akkor még arról nem is bexéltünk, hogy mennyi a fitymaéhes keselyû (TKM*-párti orvos) is a magyar egészségügyben... (*TKM = Teljes KörülMetélés) Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Nem azért írtam oda a 16 cm, hogy dicsekedjek. Már megtaláltam a problémát.
16 az átlag... , ha nyugalmi álapotba 16 akkor már lehet kezdeni dicsekedni :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg rosszul fogalmaztam meg a kérdést, elnézést. Nagy a fitymám és rövid a kantárom. A fitymát nagyon vissza tudom húzni, viszont a kantár nem engedi teljesen.

Az normális hogy nem csak a péniszem tövénél hanem a péniszemen is nő szőr?

nem tudom mit csináljak :\ valamit tudok vele kezdeni?

Legjobb válasz: Nekem is nõ rajta és nem csak 1-2 szál hanem alólról teljesen végig szõrös.Én borotválom.

Nekem is nõ rajta és nem csak 1-2 szál hanem alólról teljesen végig szõrös.Én borotválom.
A nemnormálisoknál normális.
Nem éppen normális, de elõforduló dolog. Én a gyantát tudom ajánlani.
Teljesen normális, mindenkinek ilyen. Ha zavar, borotváld le.
nekem is olyan, de csak az alján van, azt meg el tudom viselni. :D
Borotváld le, csak a végén hagyd meg a szõrt.Olyan farkad lesz, mint egy oroszlánnak!
Honnan tudod, hogy néz ki a farka egy oroszlánnak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!