Találatok a következő kifejezésre: Normális az 11 hét 5 (4 db)

Normális az hogy 11 hét 5 naposan kezd elmúlni a mellfeszülés?

Eddig nagyon fájtak és feszültek a melleim, most viszont ez érezhet?en alábbhagyott! Érzékeny, de messze nem annyira, mint el?tte volt és a mellbimbóim sem annyira sötét szín?ek mint voltak! Vagy már csak rémeket látok...

Legjobb válasz: Nálam ugyanez volt, a 3. hónap környékén már csökkent a mellfeszülésem. Semmi baj nem lett, 6 hónapja megszületett a gyönyörûségem... Szerintem nincs okod félni!!!!!! Dia

Nálam ugyanez volt, a 3. hónap környékén már csökkent a mellfeszülésem. Semmi baj nem lett, 6 hónapja megszületett a gyönyörûségem... Szerintem nincs okod félni!!!!!! Dia
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, aranyos vagy! :) Nagyon várom már az ultrahangot, 9 hetesen voltam utoljára és nagyon szeretném látni már, hogy minden rendben van! :)
Nyugi! Nekem 10-11 hetesen minden tünetem elmúlt, a mellfeszülés a leghamarabb. Én is megilyedtem, de minden rendben! 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató, hogy más is járt már így! Az a "baj", hogy nekem a mellfeszülésen kívül más tünetem nem is volt! Egyáltalán nem voltam rosszul meg ilyenek! Aztán a múltkor a védõnõ azt mondta, hogy ha a mellfeszülés megvan az jó, mert az a biztos jele a terhesség meglétének! Ezért is ijedtem meg! De megnyugtattatok! Köszönöm! :) Boldog babavárást!

5 hetes terhes vagyok es rettegek az elozzo vetelesem arnyekaban. Marc. -ban 11 heteen elveteltem. Es most e lebeg a szemem elott. Ha egy kicsit faj a hasam mar az jar az eszembe hogy erosodni fog es ezt a babat is elvesztem. Normalis ez?

Van egy inygyulladasom ami mar jo par honapja tart a dokimat csak 2 honap mulva latom mivel kilfoldon vagyok!Kiderult hogy pajzsmirigy alulmukodesem van!!Felek hogy ezektol baja lesz a babanak(korai szules,rendellenesseg..).Voltam itt haziorvosnal aki elkudott ultrahangra(az elozo vetelesem miadt.Akkor leszek 6 hetes)mivel itt csak 12 hetesen ultrahangoznak eloszor.Es megkell ismetelem a vervetelt a pajzsmirigy miadt hogy kell e gyogyszer vagy sem.Es egyedul vagyok nem tudok senkit megkerdezni,beszelni dolgokrol.A szuleimnek nem mondom meg meg hogy terhes vagyok!!!Szegenyek nagyon kivoltak a multkor.Igy anyutol sem tudok dolgokat megkerdezni.Normalis az aggodasom?Csak egeszseges babat szeretnek!!!!!!

Legjobb válasz: persze hogy aggódsz. Nagyon meviseli az ember lelkét egy baba elvesztése :( Viszont azzal nem javítasz vele ha aggódsz... Hány éves vagy hogy nem mered megmondani a szüleidnek?

persze hogy aggódsz. Nagyon meviseli az ember lelkét egy baba elvesztése :( Viszont azzal nem javítasz vele ha aggódsz... Hány éves vagy hogy nem mered megmondani a szüleidnek?
Mindegyik kismama retteg az elõzményektõl függetlenül. Az apa nem segít neked? Szerintem mond meg a szüleidnek mert jobb lesz neked és lehet azelõtt azért buktak ki mert nem tudtak örülni sem. Még egy picit sem mert egybõl csak a rossz hírt közölted velük. Én azért bízom benne, hogy nem lesz semmi gond. Boldog és nyugodt babavárást. 22+5 hetes kismama
Hát én is ebben a cipõben jártam párszor! Aztán mivel már majd megõrültem a terhességem elején-fogtam egy nagy papírt és ráírtam:Minden rendben van!Májusban fog megszületni a kisbabám!-ezt beragasztottam a WC ajtajára és amikor mentem mindíg ezt láttam és nem a betétemet nézegettem. Aztán elkezdtem elképzelni, milyen lesz majd amikor szoptatom, átölelem, megszaglászom, hogy hova járunk majd sétálni, meg ilyenek. Ezt csak így lehet kibírni , csak elõre kell nézni, vissza sosem szabad. Amit elképzeltem az úgy is lett! Már 3 és fél éves-pont olyan amilyennek megálmodtam és Emmának hívják.
Sajnos én is így vagyok ezzel.Én is elvetéltem és rettegtem nehogy valami baja legyen a babámnak.Valószínûleg a terhességünk végéig így fogunk rettegni, pedig nem szabadna mert a babavárás csodálatos dolog.Megértelek hogy nem mersz errõl beszélni senkinek, én se pedig már 16 hetes vagyok.Nem tudom mi lehetett az oka hogy 11 hetesen elvetéltél, ilyenkor már nem sûrûn fordul elõ, mindenesetre vigyázz magadra!Ne fürödj kádba, ne egyél nyers vagy félig átsült ételeket, pl tojást és húst, ne egyél májat, ne cipekedj, és próbálj meg sokat pihenni.Ilyenkor ajánlott a szexet is szüneteltetni, de ha mégis van, nem szabad hogy beléd menjen mert kinyílhat a méhszájad.Szedjed a terhesvitamint, én is ezt csináltam, gondolom többet nem tehetünk.Sok sikert neked is!
Szia! Természetes hogy aggódsz, viszont próbálj pozitívan gondolkodni, mert a gondolatoknak teremtõ erejük van.Ha arra gondolsz hogy minden rendben lesz és a baba is egészséges, akkor úgyis lesz. Minden jót!
Én is elvetéltem (májusban), most 10 hetes vagyok, már várom hogy mikor mehetek UH-ra hogy lássam a pici szívverését. Két hetente járok UH-ra, de olyan lassan múlnak a napok.Szorítok Neked. Boldog Babavárást!
1 hónapja vesztettem el a babámat, 19 !! hetesen vetéltem el.A dokik nem tudták megmondani az okát, csak annyit mondtak hogy várjunk 3 hónapot és lehet újra próbálkozni.De én már most rettegek hogy mi lesz HA... Teljesen megértelek, de valahogy mégis csak rá kell venni magunkat arra hogy pozitívan gondolkodjunk, és elhiggyük hogy ez a rossz nem fog megismétlõdni mégegyszer! A babának sem tesz jót az állandó aggódás , érzi õ is ha az anyukája ideges. Tudom hogy ezt olyan könnyû leírni, mert én is végig aggódtam az egészet. Ha az megnyugtat hogy ha írsz róla akkor nyugodtan kérdezz bármirõl, lehet hogy nem tudunk segíteni, de mégis van aki "meghallgat".
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek a valaszt!!!!Es nagyon jo ez erezni ohgy nem vagyok egyedul ebben az orult vilagban!!!!!Nagyon jol esik hogy olyan emberek akik nem is ismerik egymast igy eltudnak beszelgetni, megnyugtatni egymast!!!Megprobalok nem a rossz dolgokra gondolni csak a jovore!!!!Tenleg koszonom!Es mindenkinek minden jot!!!!

Egy hete született a kisfiúnk. Az utóbbi pár napban bejelez éjjel a légzésfigyelõ. Szerintünk túl érzékeny lehet.5-6 másodperc kimaradás után kattog, és 10-11 másodperc kimaradás után jelez. Ez normális? Többi a hozzászólásban.

Legjobb válasz: Kölcsönbe kaptuk a légzésfigyelõt, de legalább 10 éves lehet. Babysense. de ilyet még képen sem találtam a neten. Az új légzésfigyelõket nézegetve azt írják hogy 15 másodpercnél jelez egyet, 20 nál pedig riaszt. Védõnõt értesítettük, õ azt mondta hogy kisbabáknál elõfordul légzéskimaradás ami úgy 10 másodpercig még elfogadható. Csak a mi készülékünk lestopperelve, a légzés megszûnése után (kisbaba ki az ágyból és távolabb lépve vele) 5-6 másodperc után kattog, majd 10-11 másodpercnél riaszt, de hiába érzékel a kattogás után újra légzés, beriaszt. Próbáljunk ki egy másikat? Lehet nem véletlen a mostani standard gyári beállítás a 15-20 másodperc?

A kérdező hozzászólása: Kölcsönbe kaptuk a légzésfigyelõt, de legalább 10 éves lehet. Babysense. de ilyet még képen sem találtam a neten. Az új légzésfigyelõket nézegetve azt írják hogy 15 másodpercnél jelez egyet, 20 nál pedig riaszt. Védõnõt értesítettük, õ azt mondta hogy kisbabáknál elõfordul légzéskimaradás ami úgy 10 másodpercig még elfogadható. Csak a mi készülékünk lestopperelve, a légzés megszûnése után (kisbaba ki az ágyból és távolabb lépve vele) 5-6 másodperc után kattog, majd 10-11 másodpercnél riaszt, de hiába érzékel a kattogás után újra légzés, beriaszt. Próbáljunk ki egy másikat? Lehet nem véletlen a mostani standard gyári beállítás a 15-20 másodperc?
Jobb, ha vakriasztásra rohansz, mint ha már késõ, nem?
A kérdező hozzászólása: Nem az a baj, ha jelez. A védõ nõ szerint ez normális, ha ennyi idõre kimarad. Ha hosszabb idõre marad ki, akkor kell elvileg jeleznie. 15-20 másodperc, nem 5-10.
de ha tényleg kimarad a baba légzése, akkor nem értem miért baj, hogy jelez?
A kérdező hozzászólása: sikerült egy linket találnom róla. [link]
A kérdező hozzászólása: Babysense márkájú, de nem II-es vagy újabb, hanem régebbi. Nem állítható az érzékenység. A piktogrammal felfele helyeztük a matrac alá. Ha a kiságy fölé hajolunk azt is érzékeli. A pici valóban kihagy néhány légzést, de csak kb 8 másodpercig. Erre az idõre viszont már jelez a készülék.
Ha lehet állítsatok az érzékenységén. Az is fontos, hogy a matracon ne legyen semmi-mert nálunk pl azzal volt a gond, hogy a kislányom mindig fázott, ezért a lepedõ alá terítettünk egy pokrócot-attól is össze vissza jelzett.
Már látom a hozzászólásodat, és a babysense-rõl csak jókat hallottam! Barátnõmék a kamerás angelcare-t cserélték le egy kölcsön kapott több éves babysense-re! Aztán vettek is egyet. Õk úgy tapasztalták, hogy ha minden jól van beállítva nagyon megbízható!
A hozzászólást még nem jeleníti meg sajnos. Melyik fajta? Nekünk angel care van. Tavaly az elsõ hónapban, volt, hogy 10x is jelzett! Több tippet is kaptunk a cégtõl, amik beváltak. Az egyik, ha túlmelegszik, jelez. Tavaly 30fok volt a szobájában, tetõtér+ kánikula, a klímát meg természetesen nem mertük bekapcsolni. Amíg pici csak az egyik lapot kell használni, 2-nél jelzett. Nem szabas, hogy a matrac szoruljon, illetve "kiékelni" rácsvédõvel, mert nem tud normálisan mozogni, így nem érzékeli. (Ezt a írták: Ha felemelik a matrac egyik sarkát kb. 30-40 cm-re és onnan elengedik, akkor bele kell essen a kiságyba. Ha úgy kell belenyomkodni, hogy érintkezzen az érzékelõ lapokkal, akkor ez felfoghatja a mozgást, és így a légzõmozgás elveszik a levegõben, nem jut el az érzékelõ lapokhoz, ezért jelzik ezt.) Még az lehet, hogy nem a jó oldalával felfele van benne az ágyban. Érdemes ezekenellenõrizni.
A kérdező hozzászólása: Igen, ebben igazatok van. Én is így gondolom. Csak nem tartottuk már megbízhatónak a kapott légzésfigyelõt, mivel össze vissza riasztott. Vettünk egy újat. Angelcare-t. Ezzel minden okés.


5 hét alatt 11 kg az normális?

Legjobb válasz: és hogyan ?:) tanácsokat kérek

és hogyan ?:) tanácsokat kérek
Nem, ez túl gyors fogyás. Nem tesz jót sem neked, sem a szervezetednek.
A kérdező hozzászólása: Napi 40-60 perc mozgás+gyaloglás olyan 30 perc. Egészséges étkezés, naponta többször, több zöldség minden étkezéskor. Vacsira pedig csak fehérje sok zöldséggel. Fehér kenyeret, édességet egyáltalán nem eszem, néha, mikor kenyeret ennék, megeszek egy magvas zsömit, de kb.5 napban egyszer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!