Találatok a következő kifejezésre: Normális az 11 (99 db)

Normális az h még 11 vagyok és a mellem már elég nagy? Azért nem annyira nagyon de az osztálytársaimnak nagyon kicsi még d eviszont a hatodikos lányoknak emg kb akkor mnit az enyém.

Azért nem annyira nagyon de az osztálytársaimnak nagyon kicsi még d eviszont a hatodikos lányoknak emg kb akkor mnit az enyém.

Legjobb válasz: Nálunk az egyik lánynak már harmadikban D kosaras volt. Amúgy szerintem nincs semmi baj, ez normális, mármint a normál kereteken belül. Anyukádat kérdezd meg, :)

Nálunk az egyik lánynak már harmadikban D kosaras volt. Amúgy szerintem nincs semmi baj, ez normális, mármint a normál kereteken belül. Anyukádat kérdezd meg, :)
Érettebb vagy, de semmi baj. Senki nem fejlõdik egyformán.
Normális :) Nálunk az egyik lánynak már akkor elkezdtek fejlõdni a mellei, amikor a többi lánynak még semmi nem volt. 15 évesen olyan nagy mellei vannak, mintha megcsináltatta volna =)
Ez normális, annyi hogy te fejlettebb vagy, a felnõtteknek sem egyforma méretû, alakú a melle, van aki kis mellû, van aki nagy, így gyerekeknél is különbözõ mell méretek vannak, van akinek a te korodban, vagy még nálad 2 évvel idõsebb fejjel sincs melle, valakinek meg akár 8évesen már nõhet a cicije..Nem is egy ütembe fejlõdnek a gyerekek sem, van aki igen késõn kezd el fizikálisan és nemileg érni, míg más meg korán.A gyerekek is eltérõ fizikai adottságokkal rendelkeznek.Ez normális, fejlett kislány vagy.
A kérdező hozzászólása: Óhh köszönöm szépen a válaszokat :)
Korábban érsz. Tök normális.

Normális az, hogy 11 hetesen akkora hasam van, mint az elsővel 16 hetesen?

Legjobb válasz: Igen normális. Nekem is van amikor nagyobb van amikor kisebb a pocak. Az elsõ trimeszterre jellemzõ a felfúvódás attól is nagyobbnak látszik. 17+6 kismama

Igen normális. Nekem is van amikor nagyobb van amikor kisebb a pocak. Az elsõ trimeszterre jellemzõ a felfúvódás attól is nagyobbnak látszik. 17+6 kismama
Én is úgy nézek ki a második babával 10 hetesen, mint az elsõvel 17 hetesen.Összehasonlítottam a fényképeket:-)) Mindenki azzal idegesít, hogy biztos ikrek:-((

11 hetes km vagyok. Ilyen korban normális az, hogy néha szúrkál a pocim meg néha kicsit zsibbatnak érzem?

Legjobb válasz: Hogy szurkál az lehet normális mert nyulnak a méhtarto szalagok.De a Zsibbadás azt nem tudom,mert nekem az nem volt.Szerintem kérdezz meg egy dokit az a bizti.Nagy baj biztos nincs,de lehet ir fel valami vitamint.Boldog baba várást:)

Hogy szurkál az lehet normális mert nyulnak a méhtarto szalagok.De a Zsibbadás azt nem tudom, mert nekem az nem volt.Szerintem kérdezz meg egy dokit az a bizti.Nagy baj biztos nincs, de lehet ir fel valami vitamint.Boldog baba várást:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ :) majd hétfõn megkérdezem a dokit, akkor kell mennem a következõ vizsgálatra:)

Normális az, hogy csak a 11. hétben vagyok és már nő a pocim?

Egy ismer?söm velem egyid?s terhes és rajta nem is látni. A számitott kora kb. egyezik azzal amikor fogant. (tervezetten csináltuk) tehát igy nem lehet id?sebb mint, ah. Azt számoltuk.

Legjobb válasz: 12. hétig a méh a szeméremcsont mögött van, még nem száll fel, épp emiatt az nem is domborodhat, nem látszódhat. Utána már igen. Addig viszont a puffadás, ami látszik. (Már nagyon profin írom, az elmúlt napokban minimum 8-10 kérdés irányult ugyanerre.) Tudom, az embernek szebb és kellemesebb érzés azt gondolni, hogy már a baba és a méhe akkora, valójában nekem is hatalmas csalódás volt, amikor 14-15. héten a doki közölte, hogy csecsemõfõnyi a méhem. Hát, az nem volt túl nagy. Rákérdeztem, az akkor teljesen normális. Nem kicsi, nem nagy. Én meg milyen büszke voltam, hogy az akkori pocakomból már nagyrészt a méhem látszik, de akkor rádöbbentem, hogy 60%-ban még mindig csak a puffadás az én babapocakom. Ha jobban esik a szívnek babapocakként nézni rá, akkor lehet nyugodtan, de 10-15 hét és már tényleg igazi babapocakotok lesz!

12. hétig a méh a szeméremcsont mögött van, még nem száll fel, épp emiatt az nem is domborodhat, nem látszódhat. Utána már igen. Addig viszont a puffadás, ami látszik. (Már nagyon profin írom, az elmúlt napokban minimum 8-10 kérdés irányult ugyanerre.) Tudom, az embernek szebb és kellemesebb érzés azt gondolni, hogy már a baba és a méhe akkora, valójában nekem is hatalmas csalódás volt, amikor 14-15. héten a doki közölte, hogy csecsemõfõnyi a méhem. Hát, az nem volt túl nagy. Rákérdeztem, az akkor teljesen normális. Nem kicsi, nem nagy. Én meg milyen büszke voltam, hogy az akkori pocakomból már nagyrészt a méhem látszik, de akkor rádöbbentem, hogy 60%-ban még mindig csak a puffadás az én babapocakom. Ha jobban esik a szívnek babapocakként nézni rá, akkor lehet nyugodtan, de 10-15 hét és már tényleg igazi babapocakotok lesz!
Teljes mértékben egyetértek az utolsó hozzászólóval! De tényleg ha te attól jobban érzed magad, hogy azt mondod magadnak hogy az már a baba, akkor nyugodtan.:) De valójában tényleg szinte lehetetlen hogy az elsõ trimeszterben meglehessen mondani a pociról hogy az már a baba. Aki tudja hogy babát vársz nyilván mondja hogy "hú de nagy már", de aki nem tudja, az azt mondaná rá hogy "látom jóllaktál" vagy valami hasonló kedves mondat. :)
Szia, képzeld Én a vagyok 9hetes és pocakom van de még milyen szép teljesen oda vannak a környezetembe fõleg apa.
az elsõ vagyok úgy akartam írni, hogy ma vagyok...
A kérdező hozzászólása: Gratulálok és sok Boldogságot a babádhoz!!!:)
hanyadik babaval vagy terhes?? mert ha nem az elso akkor , minnel tobb terheseged volt annal hamarabb latszik meg rajtad!!
egy pici duzzanat látszódhat már ilyenkor, lehet, hogy nem ér össze a nadrágod, de ez még nem a baba, hanem hogy a szervek máshogyan helyezkednek el. Nekem korán látszott, és elég nagy a hasam, de úgy kb a 14. héttõl kezdett látszódni. Az nem számít, hogy a másiknak mekkora a hasa, ez teljesen eltérõ szokott lenni. Megfigyeltem, aki pl magasabb, abban jobban elveszik a baba, nincs akkora hasuk. Van egy ismerõsöm, akinek csak a 18-19. hét körül kezdett el látszódni valami. Addigra nekem már szép kis pocakom volt. A terhestornán van egy lány, akinek akkora a hasa, mint nekem, én a 25. hétben vagyok, õ pedig a 32-ben. Ez ennyire eltérõ lehet.

Normális az, hogy már 11 napja megvan a menstruációm?

Igaz, nagyon kevés a mennyisége egy nap (1 vékony tisztasági elég lenne), de mégis jelen van.

Legjobb válasz: Igen! Sajnos normális. Nekem amikor elõször meglett az elsõ hónapban 7 napig volt a másodikban 3 ls a harmadik hónaptól kezdve legalább 1 évig 10 napig tartott nekem. Anyukám felhívott egy dokit és azt mondta, hogy ez természetes vannak olyanok akiknek 12-15 napig is eltart. Ha az után sem múlik el akkor kell orvoshoz fordulni. Van olyan ismerõsöm akinek 3-4 nap. Jó nekik..

Igen! Sajnos normális. Nekem amikor elõször meglett az elsõ hónapban 7 napig volt a másodikban 3 ls a harmadik hónaptól kezdve legalább 1 évig 10 napig tartott nekem. Anyukám felhívott egy dokit és azt mondta, hogy ez természetes vannak olyanok akiknek 12-15 napig is eltart. Ha az után sem múlik el akkor kell orvoshoz fordulni. Van olyan ismerõsöm akinek 3-4 nap. Jó nekik..
A 8 napnál hosszabb ideig fennálló vérzés már kórosnak tekinthetõ, akkor is ha kevés a mennyisége. Mindenképp ki kellene vizsgáltatni, nincs e valami ciszta, mióma (ultrahanggal)a belsõ nemi szervekben, vagy a hormonháztartásban némi zavar (vérvétel). Persze sok esetben nem találnak semmit, akkor viszont tényleg normális jelenség.De ezt látatlanban nem lehet kijelenteni. Mindenképp javasolnék felkeresni egy nõgyógyászt.
Szerintem is irány a nõdoki!Nem normális, hogy ilyen sokáig tart!A doki talán választ tud adni a miértjére.

Az normális hogy 11 évesen 40-es a lábam?

Legjobb válasz: lehet hogy igen lehet hogy nem. talán felnöttkorodra troll leszel agyarakkal és nagy orral :) de szerintem normális. akkor van gond ha néhány ujjaid összenö és hosszú füleid lesznek xD

lehet hogy igen lehet hogy nem. talán felnöttkorodra troll leszel agyarakkal és nagy orral :) de szerintem normális. akkor van gond ha néhány ujjaid összenö és hosszú füleid lesznek xD
igen
a barátnõmnek is annyi és õ is 11 éves , és õt nem zavarja .
attól függ fiú vagy-e vagy lány... 12 éves barátNÕmnek 42-es a lába na az nem normális! nekem is akkora a lában mint neked igaz nekem 11 évesen 39-es volt :)
nekem kicsi a lábam :(....csak 36-os és énis 11 vagyok :(

Normális az, hogy 11 évesen menstruálok?

Ebben a hónapban jött meg. Alig múltam 11. Nagyon meglep?dtem. Ez normális? Van aki 11 évesen kezdte?

Legjobb válasz: Igen, teljesen normális. 9 és 16 év között kell megjönnie.

Igen, teljesen normális. 9 és 16 év között kell megjönnie.
Én is 11 múltam amikor elõször megjött. Teljesen normális.
Kiscsaj tök norma.... de nem vagy vmi kemény
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat!
Ha már megindult nemi fejlõdés, pl. mell növekedés, punci és hónaljszõrzet, és fehérfolyás is van, akkor bármikor várható a menstruáció. Általában az elsõ jelek megjelenése után 2 évvel, de van akinél elõbb van akinél késõbb.
Én is 10 voltam mikor megjött.
nekem amikor megjött 11 éves múltam 1 hónappal.én is nagyon meglepõdtem.
Én 12 voltam. Én is 14 körülre tippeltem, mert anyának is akkor jött meg, a felvilágosításon a védõnõ meg azt mondta, hogy sokat számít, hogy anno mikor jött meg az anyukánknak.
én 10 voltam mikor elõször megjött
Én is ismerek olyat akinek 9 évesen jött meg. Én 12 voltam mikor megjött. A 11 teljesen normális.
rosszul hitted amúgy meg én tudok olyan kislányt, aki 9 évesen kezdett menstruálni :S
A kérdező hozzászólása: köszi! mert én azt hittem hogy csak 14 éves koromban kezdek el menstruálni!
Hát nekem pl. a 16 éves szülinapom elõtt 2 hónappal, szóval elég eltérõ tud lenni :)

Normalis az, hogy az ovulacios tesztem a ciklus 10. , 11. es 12 napjan pozitiv? Mikor kell egyutt lenni, hogy sikeruljon a baba? Ilyenkor naponta?

Legjobb válasz: Elég kétnaponta együtt lenni. Akkor van ovud mikor egészen sötét a teszt. Ha nem tudod eldönteni akkor pedig sosem árt a próbálkozás, de 2 naponta is elég, vagy azon a héten naponta. Érdemes az ovu teszt mellé valami más módszert is alkalmazni, nyák nézegetés, hõmérõzés stb. Mert akkor biztosabban be tudod lõni mikor van ovud. Az is jó ha megnézed, hogy mikor nem várod és elötte 14 nappal van az ovud. (ha pontos a ciklusod)

Elég kétnaponta együtt lenni. Akkor van ovud mikor egészen sötét a teszt. Ha nem tudod eldönteni akkor pedig sosem árt a próbálkozás, de 2 naponta is elég, vagy azon a héten naponta. Érdemes az ovu teszt mellé valami más módszert is alkalmazni, nyák nézegetés, hõmérõzés stb. Mert akkor biztosabban be tudod lõni mikor van ovud. Az is jó ha megnézed, hogy mikor nem várod és elötte 14 nappal van az ovud. (ha pontos a ciklusod)
A kérdező hozzászólása: Remelem mar nekem is osszejon, regota varjuk mar!
Nekem egész hónapban 2 csíkos volt, de csak 15-16 napon volt egész sötét és akkor meg is fogant a baba.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130811/F_E9nyk_E9p0187_www.kepfeltolt..
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/130811/F_E9nyk_E9p0184_www.kepfeltolt..
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/130811/F_E9nyk_E9p0184_www.kepfe.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/130811/F_E9nyk_E9p0184_www.kepfe..
ha a teszted rendesen pozí lett akkor meg volt az ovud én úgy halottam hogy elsõ pozi napon kell együtt lenni mert utána 24-36 órán belül ovulálsz
Szerintem nem volt még ovud, ha erõs lesz mind a 2 csík, vagy a második erõsebb lesz (ami az ovut jelzi) akkor van ovud. A hõd szerint még nem volt. (ha jól csinálod a hõmérõzést, ugyan abban az idõben, ugyan azzal a hõmérõvel stb.)
itt tudod feltölteni http://www.kepfeltoltes.hu/
A kérdező hozzászólása: Kepet nem tudom, hogy kell ide feltenni. :(
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/27e16eb35c8a1c53052c71..
esetleg tudod csatolni a görbéd? vagy a fel tudod tenni a teszteket?
A kérdező hozzászólása: Homerot is hasznalok mar par honapja! Ma 36.2 volt az ebredesi hom, tegnap 36.1 volt. A legmagasabb 36.8 szokott lenni!
úgy látom hogy az elsõ képen a kontroll csík erõsebb vagyis az negatív a második kép pedig ugyanolyan erõs a kontroll is az pedig pozitív

Szerintetek normális az ha 151cm és 38kg vagyok ja és 11 éves? Mert nem tudom és a tesztek azt mutatják, hogy alultáplált vagyok

Legjobb válasz: Ez lehetséges. Minõségi éhezés állapotában vagy nyilvánvalóan. Jó minõségû fehérjét, zsírt fogyassz, szénhidrátot meg sok zöldségbõl, kevés gyümölcsbõl fedezd. A fánk, a csoki, a mekis hamburger amit eszel, az nem kaja. :)

Ez lehetséges. Minõségi éhezés állapotában vagy nyilvánvalóan. Jó minõségû fehérjét, zsírt fogyassz, szénhidrátot meg sok zöldségbõl, kevés gyümölcsbõl fedezd. A fánk, a csoki, a mekis hamburger amit eszel, az nem kaja. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy segítesz de faun lakom lány vagyok és fél éve voltam mekiben és ettem ott sportolás után. Eleve évente 1-szer 2-szer eszek ott és akkor is csak fagyit vagy egy sajtburgert.
Teljesen.
Igen, ez teljesen optimális adatok :) belegondolva, hogy én náladnál 5 évvel idõsebb vagyok 11 cm -el magasabb és 54-kg-val több teljesen normális. De azért sportolj valami hasznosat.
158 cm?:'(
Ráadásul 11 évesen??:C
Én 15 évesen vagyok kb. 10 centivel magasabb nálad, ~55 kg, 539.55 N súllyal, tehát azért az osztálytársaid szemében ez elég érdekes lehet...
Egy kicsit sok az az 51 talán, de nem nagyon.
Sztem teljesen normális ( én 55 kg és 162 cm vagyok ) 11 /f
Én kb 30-40 lehettem ilyen magassággal. Amíg nem léped túl a 100 fölötti magasságodat kilóban, addig teljesen normális.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!