Találatok a következő kifejezésre: Normális az 1 (552 db)

Miért normális az 1 év várakozási idő? Milyen vizsgálatokat végeznek először, ha nem sikerül a baba hosszú ideig?

Én már olvastam olyat is,hogy akinek nem jön össze 2-3 hónap alatt, annak kés?bb sem fog.

Legjobb válasz: Egy egészséges párnak rendszeres szex mellett 20-25 % az esélye a teherbeesésre. A párok többsége 6 hónapon belül összehozza a babát. Ezeregy oka lehet egy geészséges párnak is, amiért éppen nem sikerül, pl egy torokgyulladás (pasinál is, sõt), egy jó forró fürdõ, ami 1 hétre tacsra vághatja a hímivarsejteket, nem találják el a peteérés idõpontját, stressz, abban a hónapban vmiért nem volt peteérés vagy nem repedt meg a tüszõ és még sorolhatnám. Az orvosok szerint ha kb 12 hónap alatt minden ilyen tényezõ ellenére "illik" teherbeesni, és innentõl kezdenek el gyanakodni.

Egy egészséges párnak rendszeres szex mellett 20-25 % az esélye a teherbeesésre. A párok többsége 6 hónapon belül összehozza a babát. Ezeregy oka lehet egy geészséges párnak is, amiért éppen nem sikerül, pl egy torokgyulladás (pasinál is, sõt), egy jó forró fürdõ, ami 1 hétre tacsra vághatja a hímivarsejteket, nem találják el a peteérés idõpontját, stressz, abban a hónapban vmiért nem volt peteérés vagy nem repedt meg a tüszõ és még sorolhatnám. Az orvosok szerint ha kb 12 hónap alatt minden ilyen tényezõ ellenére "illik" teherbeesni, és innentõl kezdenek el gyanakodni.
Nekem dec-ben telt le az 1 év, ezért elmentem dokihoz, h.nézzük meg rendben vagyok-e?az elsõ vizsgálat jövõ pénteken lesz(a 15.ciklusnapomon), megnézi uh-on, h.van-e peteérésem, aztán kiderül, hogy hogyan tovább!

Normális az 1, 42 MOM AFP vizsgálatnál?

Lécci válaszoljatok!!!köszönöm!!!!

Legjobb válasz: Szerintem jó nekem csak 1.06 MOM volt és arra azt mondták hogy jó.Szerintem ne izgulj ha valami baj lenne az eredménnyel azt mondták volna.Jó babavárást.26 hetes kismami

Szerintem jó nekem csak 1.06 MOM volt és arra azt mondták hogy jó.Szerintem ne izgulj ha valami baj lenne az eredménnyel azt mondták volna.Jó babavárást.26 hetes kismami
0, 7-2, 5-ig jó a mom érték, ezek szerint a tiéd tökéletes! Minden jót Nektek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!!:)

Egy hónapja szedek fogamzásgátlót és a menstruációm első napján kezdtem el. A múlt hónapban 1-2 napig jött pár csepp menstruáció, de ebben a hónapban még semmmi. Elvileg a fogamzásgátlószerint tegnap vagy ma kéne megjönnie. Normális az 1-2 csepp?

És mit csináljak ha nem jön meg? ÖA Velgyn nevezetűt szedem. )

Legjobb válasz: ha pecsételõ vérzést észlel forduljon orvoshoz és hagyja abba a tabletta szedését minden útmutatón rajta van talán ha elolvastad volna nem tennéd fel ezt a kérdést..

ha pecsételõ vérzést észlel forduljon orvoshoz és hagyja abba a tabletta szedését minden útmutatón rajta van talán ha elolvastad volna nem tennéd fel ezt a kérdést..
A kérdező hozzászólása: Többször is elolvastam, de nem találtam rajta ilyet
Talán nem hat rád a vérzést elõidézõ komponense. Szerintem érdemes lenne a nõgyógyászodat felkeresned.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat!

Ez normális az 1. levélnél? Ez lenne a pecsételő vérzés vagy mi?

Most tartok az els? levél Symicia tabi háromnegyedénél. Kb 5-6szem után kezd?dött ilyen barnás folyás, mint a menzesz legvégén. Szex közben el?fordul egy pici vérzés is. ez normális?

Legjobb válasz: Igen az! Nálam az elsõ levélnél kitartott egészen az elsõ megvonásos vérzésig. Aztán a 2. és 3. levélnél is jelentkezett pecsételõ vérzés a levél közepe táján. A 4. levéltõl viszont tökéletesen mellékhatás-mentes vagyok. 26/N

Igen az! Nálam az elsõ levélnél kitartott egészen az elsõ megvonásos vérzésig. Aztán a 2. és 3. levélnél is jelentkezett pecsételõ vérzés a levél közepe táján. A 4. levéltõl viszont tökéletesen mellékhatás-mentes vagyok. 26/N
Sötét színû barnás folyás, nekem is ilyen volt. Végig az elsõ levélnél. Utána jött a szünet, megjött erõsebben, és elállt. :) Amúgy, én ezzel vagy 2x voltam orvosnál.. az elsõ alkalommal rögtön betolta az ultrahangot, hogy terhes vagyok, na, ott 2 perc alatt leforgott a kisfilmem, második alkalommal ugyanez volt, csak még ráadásul hülyének is nézett, egyik alkalommal sem talált semmit. Nem tudta mitõl van, de említette a pecsételõs vérzést, aztán meg, hogy miért nem olvasom el a betegtájékoztatót... Csak, nekem erõs görcseim is voltak. :/

Normális az 1. válaszoló?

Legjobb válasz: Hát, én ugyan utálom a Fideszt, de ez tényleg eléggé f*szfej, mert errõl egyáltalán nem tehet a Fidesz.

Hát, én ugyan utálom a Fideszt, de ez tényleg eléggé f*szfej, mert errõl egyáltalán nem tehet a Fidesz.
Nemtudom feltûnik e valakinek hogy a hitelek nem a FIDESZ kormányzása idején emelkedett a duplájukra. szemellenzõt néha vedd le, mert nagyot koppanhat az a nagy üres fejed
Ááá, én már nem is csodálkozok ilyenen.. Egy-két annyira sötét emberke van itt, és neki a legnagyobb a szája és osztja az észt-.-" Ezért tart itt szegény Magyarország...
Isten állatkertja óriási.
"a jelenlegi 200Ft fölötti svájci frank árfolyamról, amit a Bajnai-kormány nagy nehezen egy év alatt 185 forint körül stabilizált" A Bajnai-kormány stabilizálta a svájci frank árfolyamát? Errõl a svájci pénzügyminisztert is értesítették? :) )))
Szerintem normális. A fideszeseket ki kéne irtani.
sok 14 éves -.-" fejet vágó ide jön írogatni, mert már 2x látta a híradót. Elmondok nektek egy titkot: a jelenlegi 200Ft fölötti svájci frank árfolyamról, amit a Bajnai-kormány nagy nehezen egy év alatt 185 forint körül stabilizált, a Fidesz-banda shortolása, értelmetlen ujjal mutogatása, és az adatok alaptalan eltúlzása tehet.
Ha nem lenne ennyi rosszindulatú elmebeteg gazember az országban, már régen euróövezetben lennénk.
jól van na, hülyén fejeztem ki magam, de a lényeg érthetõ. benne van az is, hogy a svájci jegybank jelenleg is nyomja fel a frank árfolyamát, de arról igen is a Fidesz tehet, hogy 3 nap alatt hirtelen megint több, mint 200Ft lett 1 frank.
Ne fossatok devizahitelesek.., majd õsztõl a kormány kidolgoz nektek valamit, hogy megkönnyitse a terheiteket!
ma 11:36 Szijjártó és Kósa szövege június 7-én hangzott el. Június 11-re már visszaesett az euró árfolyama a forinthoz képest a május 31-i szintnél kedvezõbb értékre. Az elmúlt napokban ismét romlott a forint, fõleg a romániai hírek miatt. Aki június 11 után még mindig Kósával és Szijjártóval van elfogalalva, az vagy nincs képben (de akkor minek okoskodik), vagy hülye szoci.

Tabi szedés mellett normális a fehérfolyás? Még 1 szem van az 1. levélből. De vagy 2 napja fehérfoyásom van nem nagy mennyiségű. Voltam 1ütt a pasimmal védekezés nélkül. Gond lehet? Vagy már védett a tabi?

Legjobb válasz: Ha a mensi elsõ napjától szeded akkor elvileg nem lehet baj, mondjuk én így is megvártam az 1 levél. De ha jól emlékszem, akkor én az 1.levél utolsó elõtti tabijánál voltam együtt a barátommal és nem lett semmi. A fehér folyás meg normális. Ha nagyobb mennyiségû és kellemetlen szagú lenne na az már baj lehetne. Amúgy hányadik napon / héten voltatok együtt?

Ha a mensi elsõ napjától szeded akkor elvileg nem lehet baj, mondjuk én így is megvártam az 1 levél. De ha jól emlékszem, akkor én az 1.levél utolsó elõtti tabijánál voltam együtt a barátommal és nem lett semmi. A fehér folyás meg normális. Ha nagyobb mennyiségû és kellemetlen szagú lenne na az már baj lehetne. Amúgy hányadik napon / héten voltatok együtt?
Normális :) sõt így kell mennie hogy, menstruáció elõtt van folyásod!
A kérdező hozzászólása: még 3 szem vt a tabiból amikor együtt vtunk most vettem be az utolsót

Ebay-ről az normális hogy 1 hónapja rendeltem Kínából pár dolgot és még nem ért ide?

Pedig China Air Mail-el jön tehát akkor repülő,az pont gyors kellene hogy legyen.

Legjobb válasz: hi. Kínából teljesen normális, hogy valami csak 1 hónap után érkezik meg. Nekem 6 hét volt az egyik leghosszabb kínai szállítás, de olyan is volt, hogy 2 héten belül itt volt, nem értem, hogy. Várj, kb 1 hetet még, megjön az. Ha nem, akkor írj az eladónak.

hi. Kínából teljesen normális, hogy valami csak 1 hónap után érkezik meg. Nekem 6 hét volt az egyik leghosszabb kínai szállítás, de olyan is volt, hogy 2 héten belül itt volt, nem értem, hogy. Várj, kb 1 hetet még, megjön az. Ha nem, akkor írj az eladónak.
Nekem 2 hoónap alatt ért ide, amikor rendeltem. Had tegyem hozzá, hogy a NAV "véletlenszeruen" leellenoriz inden kínából bejövo csomagot. Szóval remélem semmi olyat nem rendeltél, ami nem tetszhet a drága NAV tiszteknek.
A kérdező hozzászólása: á nem rendeltem semmi olyat, Csak eddig 2-3 hét alatt ide értek dolgok azért furcsállom, de türelem akkor.
A kinaiaknal most volt valami unnep, lealltak a munkaval kb egy hetre, ez is okozhat csuszast!

Normális ez az 1, 1-1, 2 kg testsúly a 4 hónapos bak kosorrú törpémnél?

Legjobb válasz: teljesen normális, egyedtõl függ mindegyik testsúlya

teljesen normális, egyedtõl függ mindegyik testsúlya
A kérdező hozzászólása: És nagyjából mennyi lesz majd kifejlett korában, ha ekkora most?
kb 4 kiló vagy kevesebb mivel a törpenyuszik nem nõnek meg valami nagyra a legnagyobb méret szerintem 5-6 kiló
A kérdező hozzászólása: Akkor még nõni fog. Örülök, hogy nem kövér.
Ha tenyésztõnél vetted, miniatûr kosorrúnak akkor 2kg alatt, ha kosorrú törpének akkor max 2kg-os lehet. A miénk ugyan holland törpe de most lassan 3évesen max 1, 5kg.
A kérdező hozzászólása: Igen tenyésztõtõl vettem.
És mi van a törzslapjára írva? Mi a pontos fajta megnevezése?
A kérdező hozzászólása: Kosorrú lógófülû törpenyúl a fajtája.
Lehet akkor már nem nõ sokat, max. 2kg-os lehet, de hogy mikor áll meg a növésben azt nem lehet elõre tudni, a miénk 1éves korára érte el a végleges méretét.
Titeket hatosagilag be kene tiltani, annyira hulyek vagytok...
" Ez normalis?" "Gumi nelkul csinaltuk" Nem, nem normális, felelõtlen taknyos idióták vagytok...
ó Isten adja hogy terhes legyen, csak hogy tanulj egy kis felelõsséget te szánalmas ....
Köze nincs a szüzesség elvesztéséhez! És miért nem a barátnõd kérdez/van azon hogy megoldjátok a problémát?! Szar egy nõt fogtál ki, keress egy normálisat!
Szia! A legjobb barátnõm ugyanígy volt, mikor elvesztette a szüzességét! Ez teljesen normális, mert a szervezet hormonháztartása megváltozik a szex hatására. Ja...és a teszthez minimum 2 hétnek el kell telnie az aktustól számítva ahhoz hogy kimutasson bármit is. Csak egy jótanács! --> Legközelebb használjatok gumit, ha nem akartok gyereket nevelni, vagy esetleg abortuszt! ;)
A kérdező hozzászólása: egy hetest vettem
Az elsõ teszttel két hetet várni kell.
Elõfordulhat. De lehet stressztõl vagy idõjárás-változástól is, hogy késik.
A kérdező hozzászólása: 12 napja biztonsag kedveert 4 tesztet vettem. mind negativ. igen mert azt mondta h csak akkor fekszik le velem ha eljegyzem. en meg vartam mert nagyon szeretem.
Most vetted el a szüzességét, de már el volt jegyezve? :O Bármitõl késhet, sõt, hiába lett negatív a teszt, az se feltétlen kizárható, néha "álnegatívat" mutat. Jó lenne tudni, mikor történt az aktus.
A kérdező hozzászólása: normalisan valaszoljatok. a tobbi nem erdekell. es az se lenne baj ha terhes lenne. es 19 vagyok o meg 18. 2 honap mulva 19 lessz o is. es mar eljegyeztem. csak felek h valami baja lett h enyit kesik a havija. pls. a kerdesre valaszoljatok.
nekem anno késett 1-másfél hetet... de legközelebb GUMIVAL csináljátok és nincs para! :)

Szerintetek normális, hogy eddig mindennap 3-4x is kakilt az 1 hónapos babám, de 2 napja semmit?

Legjobb válasz: Ha anyatejes, akkor tök normális. Egyre jobban hasznosítja a tápanyagot. Anyatejes babánál a napi 5x, és az 5 naponta egy kaka is normális.

Ha anyatejes, akkor tök normális. Egyre jobban hasznosítja a tápanyagot. Anyatejes babánál a napi 5x, és az 5 naponta egy kaka is normális.
Nálunk is elõfordult ilyesmi, ne aggódj ez miatt! Ahogy elõttem is írták, ha csak 5naponta van az is normális, feltéve ha akkor normális (kenõcsös) állagú, s nem bogyós lesz a széklete. De ha esetleg fájna a pocija a nem kakilástól, azt úgyis észreveszed, ez esetben esetleg egy hõmérõvel segíthetsz Neki!
A kérdező hozzászólása: Sokt sírdogál azóta, eddig kézben megnyugodott, mostmár ha dajkálom se jó neki. nem vettem észre h fájna a picija, a lábait sem húzgálja. Csak nagyon hisztis és gondoltam azért mert nem br kakilni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!