Találatok a következő kifejezésre: Normális az ébredési (13 db)

Normális az alábbi ébredési hőmérséklet görbém?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/587084477a81211c7fa0b3..

Legjobb válasz: Szia! Sajnos nem lehet rákattintani az oldaladra, mert lemaradt még egy kisebb rész, de ha azt mondod nagyon ingadozik, akkor az tényleg aggasztó, mert az azt jelenti, hogy van nem volt peteérésed, vagy hiába volt, nincs sárgatesthormonod,ami elengedhetetlen a megtermékenyüléshez, de fõleg a beágyazódáshoz. Ennek a homonnak a termelõdése eredményezi a kisebb hõemelkedést. Nem kell , hogy folymatosan emelkedjen, elég ha a peteérés elõtti hõtõl 2fokkal magasabb, viszont nem ingadozik, úgy mint az elsõ szakasz, hanem adott esetben napokig ugyanannyi vagy max. 1-2 fok plusz - minusz. Ha gondolod elküldheted nekem privátba, hogy megnézzem, de szerintem ha aggódzs egyszerûbb ha orvosnak mutatod meg. Próbálj meg ovulációs tesztet is használni, mert nem biztos , hogy jól méred a hõd, nagyon macerás dolog ahhoz, hogy tuti eredményt mutasson! Rögtön ébredés után, semmi mozgás nélkül, ugyanabban az idõpontban...! Nagyon nehéz megbízható eredményt kihozni belõle! Sok sikert!

Szia! Sajnos nem lehet rákattintani az oldaladra, mert lemaradt még egy kisebb rész, de ha azt mondod nagyon ingadozik, akkor az tényleg aggasztó, mert az azt jelenti, hogy van nem volt peteérésed, vagy hiába volt, nincs sárgatesthormonod, ami elengedhetetlen a megtermékenyüléshez, de fõleg a beágyazódáshoz. Ennek a homonnak a termelõdése eredményezi a kisebb hõemelkedést. Nem kell , hogy folymatosan emelkedjen, elég ha a peteérés elõtti hõtõl 2fokkal magasabb, viszont nem ingadozik, úgy mint az elsõ szakasz, hanem adott esetben napokig ugyanannyi vagy max. 1-2 fok plusz - minusz. Ha gondolod elküldheted nekem privátba, hogy megnézzem, de szerintem ha aggódzs egyszerûbb ha orvosnak mutatod meg. Próbálj meg ovulációs tesztet is használni, mert nem biztos , hogy jól méred a hõd, nagyon macerás dolog ahhoz, hogy tuti eredményt mutasson! Rögtön ébredés után, semmi mozgás nélkül, ugyanabban az idõpontban...! Nagyon nehéz megbízható eredményt kihozni belõle! Sok sikert!

Normális, hogy az ébredési és a napközbeni hőm ugyanannyi? Vagy számoljak arra, hogy megjön és ezért nem emelkedett napközben?

Legjobb válasz: Szia! Normális, elvileg errõl tudnod sem kellene, a napközi hõ semmit sem jelent, nyugodj meg :):)

Szia! Normális, elvileg errõl tudnod sem kellene, a napközi hõ semmit sem jelent, nyugodj meg :) :)
Nekem is ugyan annyi reggel, mint napközben. Este kicsit feljebb megy.
A kérdező hozzászólása: Huhaa...most el nem tudod képzelni mennyire megnyugodtam! :D Köszike!
Igazán nincs mit :) :) Napközben ne is mérd a hõdet, felejtsd el, csak reggel :) :)
A kérdező hozzászólása: értettem és ígérem be is tartom...mégegyszer nem hozom a szívbajt magamra :) )
Helyes :) :) Nagyon drukkolok a babához :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)

Ez az ébredési "hő" normális? 35, 8 és 36, 3 közt váltakozik szinte mindig.

Ez az első hónap,h elkezdtem m érni a hőmet reggelente. A menstruácAióm 1 napjától kezdve mérem,de nem tudom hogy normális e? :/ a hőm 35,7 és 36,3 között ingadozik.egyik naprol a másikra ekkora a különbség.nekem ez soknak tünik.Vagy mekkora lesz a különbség ha bekövetkezik az ovu? (most még a 11. napon járok) Másik,h azt olvastam a 36,2 alatti hő utalhat pajzsmirigy problémára,ezért kicsit megijedtem. Nektek milyen magas az alaphőtök?

Legjobb válasz: Szia! Az alacsony alaphõ tényleg pm problémára utalhat, de megijedni nem kell tõle, el kell menni endokrinológushoz, egy vérvételbõl megállapítja hogy tényleg gond van-e vele, és ha igen, akkor kapsz egy komoly 150 forintos gyógyszert, amiben pont az az anyag van, amit a pm nem tud elõállítani. A pm alulmûködés megakadályozhatja a teherbeesést, ezért ha régóta nem sikerül a baba, érdemes lenne elmenned erre a vizsgálatra. Ovukor úgy tudom legalább 0,5 fokot felugrik a hõ, és fent is marad kb mensiig. De az is lehet, hogy csak nem jó a hõmérõd, vagy nem jókor, nem jó helyen vagy nem jól mérted. :-)

Szia! Az alacsony alaphõ tényleg pm problémára utalhat, de megijedni nem kell tõle, el kell menni endokrinológushoz, egy vérvételbõl megállapítja hogy tényleg gond van-e vele, és ha igen, akkor kapsz egy komoly 150 forintos gyógyszert, amiben pont az az anyag van, amit a pm nem tud elõállítani. A pm alulmûködés megakadályozhatja a teherbeesést, ezért ha régóta nem sikerül a baba, érdemes lenne elmenned erre a vizsgálatra. Ovukor úgy tudom legalább 0, 5 fokot felugrik a hõ, és fent is marad kb mensiig. De az is lehet, hogy csak nem jó a hõmérõd, vagy nem jókor, nem jó helyen vagy nem jól mérted. :-)
Nekem is kb ilyen volt, alacsonyabb, mint az átlag, igaz 36, 3-ig nem ugrott fel. Utána volt egy nagy kiugrás, aztán megint lement, de akkor már nem ilyen alacsonyra. De nincs túl sok tapasztalatom vele, mert az elsõ hõmérõzõs hónapban összejött a baba (elõtte 9 hónapig nem) :D
A kérdező hozzászólása: Ez kicsit megnyugtat :) És gartulálok :) )) Remélem mi sem várunk már sokat :) ))
A kérdező hozzászólása: Reggelente, digitálissal, hónaljban csipogásig szoktam mérni. Olvastam, h 5 prcig kell a digi hõmérõvel, így ma reggel kivártam, és a csipogástól számitva felment 36.0-rol 36.2re. akkor most ez a jó eredmény? (tudom, honaljban sem a legjobb, de igy kezdtem el, már igy csinálom végig.):) Szerintem a hónapot kivárom, ha a hõ ilyen marad, megkeresek egy dokit :)
Hát a digitália nekem mindig 36, 5-öt mutat akár lázas is lehetek. Kipróbáltam úgy hogy megmértem egyszerre azzal és a hagyományossal. :-) Szerintem a következõ hónaptól inkább hagyományos hõmérõvel és ne hónaljban mérd. A mostaniból pedig ne vonj le komoly következtetéseket. Mielõbbi babásodást kívánok!
Hónaljban mérve sajnos semmire sem mész az eredményekkel, itt tized fokokból kell következtetéseket levonni, de hónaljban még attól is változik a hõ, ha pl a fejed fölé emeled a kezed...vagy takaró alatt vagy, stb. A digitális nekem teljesen jól mér, annyi a titka h nem kell foglalkozni a csipogással, én mindig kivárom az 5 percet.
A kérdező hozzászólása: hát, azthiszem köv honapban nem honaljban mérem mjd. :/ bár 1 hete 5 percig mérem és nem ment 36, 3 alá. Viszont nagyon peteérés/ovu sem akar mutatkozni, 18.napon vagyok. A ciklus.hu behuzta a 12.napra, de szerintem az nagyon korai.mult honapban 20.nap körül volt.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/50636366cb3650116e9d27.. eddig igy néz ki :/ vélemény? tudom korai még...
Szia! Hát ez nagyon cikkcakkos, de mintha egy kicsit magasabb értékek lennének kb a 14-ik naptól. Valószínûleg akkor megvolt az ovud, Ha volt akció, van esély a babásodásra. :-) Mindenesetre a következõ ciklustól (ha lesz) válts mérési módszert/hõmérõt hogy pontosabb értékeket kapj. Drukk, hogy már ne is kelljen! :-)

Az normális, hogy az ébredési hőm magasabb, mint a nappali hőm? 0, 3-, 05°C eltérés is lehet közöttük.

Legjobb válasz: A nappali hõ sok mindentõl függ. Nekem volt, hogy reggel 36,3 volt, este mértem és csak 36, 0. De a ciklus 2. felében, ha reggel mérem mindig magas, és napközben még magasabb.

A nappali hõ sok mindentõl függ. Nekem volt, hogy reggel 36, 3 volt, este mértem és csak 36, 0. De a ciklus 2. felében, ha reggel mérem mindig magas, és napközben még magasabb.

Normális az, hogy az ébredési hőm felment, 36, 7-8, de a napközbeni hőm az csak 35, 2-3?

Már 2-3 napja nézem kíváncsíságból. Több, mint 1 fok eltérés. Normális ez?

Az normális ha valakinek a mensese után se megy le az ébredési hője 36, 4 alá? Nekem 7 napja jött meg (most már nincs), és még nem megy le.

Legjobb válasz: miért kéne lemennie 36,4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie

miért kéne lemennie 36, 4 alá???? nekem szinte soha nem megy le alá...ez mindenkinél más.... ne aggódj, nem kell alá mennie
Szia ! Nekem csak peteérés napján megy le 36, 4-ig az elõtte valo napokon 36, 6-36, 8 között mozog.
attól is függ, hogy hol méred... nekem 36, 5-nél lejjebb sose megy (szájban mérve).
Nálam a barnázás is a menses része. Így kezdõdik, és aztán jön pár nap múlva a vér.
A kérdező hozzászólása: ok. De ha mondjuk akkor megfogant, de meg be sem agyazodott, akkor meg ebbe a menszibe nem befolyasol nem?Egyebkent nekem erössen görcsöl menszi elött, es alatt is, abbol tudom, hogy megjön, mert en nem nagyon barnazgatok elötte, inkabb tiszta folyasom van, es az jo sok.Aztan verzek de nagyon ket harom napig, aztan enyhül, de most olyan furi, mert egyaltalan nem neveznem görcsölesnek amit erzek.
Szia! Sztem, mivel elég késõn voltatok együtt, így bebeszéled magadnak.Hatsz a pszichédre, és ezért vannak ilyen tüneteid. Persze baba is lehetne, de nem mensi elõtt 3 nappali szeretkezésbõl.Ha a ciklusod normális, akkor bizony már rég túl voltál a PÉ-n, ami 10.-17.ciklusnap között van, ti a 24.-en voltatok együtt, így nem lehet baba.Egy öreg róka
A kérdező hozzászólása: Valoszinüleg igazad van, mert tenyleg nagyon szeretnem a babat.Igazabol megis azt mondom, hogy annyira megsem eltem ble magam.Ami tulajdonkeppen erdekelt volna az az, hogy befolyasolhat-e egy nem beagyazodott, csak eppen megfogant terhesseg egy menszeszt.Vegülis ha netalan megis terhes leszek, hamarosan ugyis megtudom.Köszi, hogy valaszoltal, be is fejezem az ezen valo ragodast, mert semmi ertelme.Azert ha tudod befolyasolhatja -e, megirhatnad, :-)köszi
Öreg róka vagyok.Én úgy gondolom, hogy nem befolyásolhatja, mert még nem történt meg a beágyazódás.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszi a jo kivansagot is, es a hasznos valaszt is.Megfogadom a tanacsodat, es leallok a dologrol...marmint, hogy nem ragom magam rajta, mert lehet tenyleg befolyasolom vele a dolgokat, es becsapom magam.Ha jönnie kell, ugyis jön, ha meg nem, akkor meg nem jött el az ideje.Egyszer ugyis sikerül, ha mar egy sikerült.Na nem dumalok mar annyit..:-)köszi

A hőmérséklet hogyan is van? Hogy müködik? Reggel még az ágyban, ébredéskor mértem 36, 2. Most 3 óra elteltével 37, 2. Ez normális így?

Legjobb válasz: Igen, az normális, hogy miután már felkeltél és csinálgattál valamit, akkor változik. Ezért számít csak a reggeli ébredési hõmérséklet. Bár nem tudom, hogy miért ilyen magas napközben a hõd. Esetleg beteg vagy?

Igen, az normális, hogy miután már felkeltél és csinálgattál valamit, akkor változik. Ezért számít csak a reggeli ébredési hõmérséklet. Bár nem tudom, hogy miért ilyen magas napközben a hõd. Esetleg beteg vagy?
Szia! Igen normális. Gondolom 3 óra elteltével is ugyanazon a helyen mérted. Nálam is volt idõszak amikor nézegettem a hõmérsékletemet és kiváncsiságból du. is megmértem /popsiban/ és nekem is 37 fölött volt az érték. Szóval mindig reggel ébredéskor kell csak figyelni és ebbõl lehet következtetéseket levonni.
homerozni minden nap ugyanabban az idoben kell, pl 7 orakor akkor minden nap akkor csinald ne fel 8kor es ne 6:50kor.ugyanazt a homerot hasznald, hagyomanyos kb 5 percig digitalis meg jelez mikor mert, mindig ugyanott testnyilasban nyelv alatt fenekben vagy huvelyben.mielott felkelsz az agybol.keszits diagrammott(pl ciklus.hun nagyon jo van)es legalabb 2 honapig kell csinalni h elfogadhato eredmenyt adjon.ha honaljban mered a hod mindig kevesebb mint testen belul, a gyerekeknek is ha a fenekeben mered 38 valojaban 37, 5.es miutan mozogsz valtozik a hod mert felelenkul a keringesed.legalabb 3 oras nyugalmi allapot kell a jo eredmenyert.rem segitettem, es ha ez a37, 2 honalji vigyazz magadra ne betegedj meg

Vannak olyan filmek, amiknek normális történetük van, csak amit általában egy csókkal vagy egy közös ébredéssel letudnak, az az ilyen filmekben kemény pornó?

Tehát a film 90% normális, de ahol szex van, azt keményen megmutatják.

Legjobb válasz: Igaz nem film, hanem sorozat, de Game of Thrones. Ugyan nem "kemény" pornó, de a szexjeleneteket meg szokták mutatni rendesen.

Igaz nem film, hanem sorozat, de Game of Thrones. Ugyan nem "kemény" pornó, de a szexjeleneteket meg szokták mutatni rendesen.
Tágra zárt szemek.
Showgirls
Spartacus
Ha olyan is jó, ahol ugyan csak imitálják az aktust, de tényleg elõkerülnek a nemi szervek is, és összességében sokkal többet mutatnak egy csóknál és közös ébredésnél, akkor a Game of Thrones, Spartacus, ilyen sorozatokkal érdemes próbálkoznod. Olyanról viszont nem nagyon tudok, aminek normális története lenne, normális színészek játszanának benne jó minõségû színészi alakításokat nyújtva, az ágyjeleneteket viszont nemcsak imitálnák, hanem a pasi meg is hágná rendesen a csajt. Pedig érdekes lenne egy ilyen is. :D
A kérdező hozzászólása: Miki vs Zsófi :)

Ébredés után (főleg reggel) nem kívánom a normális ételt, csak az édeset. Mi az oka?

Mindig ez van:S Előző este elhatározom, hogy szalámis kenyeret fogok kenyérrel, de egyszerűen nem megy le a torkomon, aztán nutelláskenyérből meg akár 2 szeletet is megeszek :S De csak ébredések után van így. Leesik a vércukrom, vagy mi lehet az oka?

Legjobb válasz: *szalámis kenyeret fogok kenyérrel -> nem kenyérrel, hanem uborkával:D

A kérdező hozzászólása: *szalámis kenyeret fogok kenyérrel -> nem kenyérrel, hanem uborkával:D
én is arra tippelek, hogy leesik a cukrod.
A kérdező hozzászólása: és hogyan lehetne ezt kikerülni? mármint, hogy nutelláskenyér helyett normálisat egyek.
A kérdező hozzászólása: vagyis na, nem azt akarom kikerülni:D hanem pont, hogy azt akarom elérni. #bocsi
Reggelire nekem is kizárt az sós.Mindig lekváros-mézes-nutellás kenyérrel indítok, hiába szeretem a vajkrémet, sajtot, körözöttet, olyankor nem oké..
(sóhaj) én még csak nem is ezek vagy 2, 3ig mert nem birnék...ha nem kivánod ne egyél, valószinülg azért mert az elözö cukor, só és kalóriamennyiség fogyasztásából még böven tud a tested táplálkozni, vagy szimplán nem kivánja. sok embernél a reggeli teljesen értelmetlen és nem cisnál semmit, egyetemesen rebezsgetik csak hogy kellmuszályegyélreggel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!