Találatok a következő kifejezésre: Normális az, vki (19 db)

Normális az, ha vki egy nap kétszer-háromszor is belép iwiwre?

Arra gondolok, hogy belép, és aztán hosszú perceket tölt el azzal, hogy új ismer?sök után kutat, vagy a meglév?k fotóit nézegeti, stb.

Legjobb válasz: Nem normális sztem ....megszállott lett! (a jelek szerint lehet vki függõ..) vagy nemlehet hogy nincs semmi dolga?

Nem normális sztem ....megszállott lett! (a jelek szerint lehet vki függõ..) vagy nemlehet hogy nincs semmi dolga?
Lehet függõ. De ez bármely más oldallal is elõfordlhat. Egy idõ után már kényszeresen fogja nézegetni az iwiwet, még ha nem talál már megjelöletlen ismerõst, vagy új képet, üzenetet.
Szerintem meg normális dolog! Én is megszoktam nézni ilyenkor, mikor itthon vagyok napi 2szer, 3szor, hogy jelölt e be valaki ismerõsnek, v írtak-e üzit, meg ilyenek. De ezzel a legtöbben így vannak(kiírja, h valaki mikor lépett be utoljára, és ahogy elnéztem, sokan lépnek be 1 nap többször is).
Miért, én ide szoktam kétszer-háromszor belépni. Lehet, hogy aki többször is belép, az az üzifalat nézegeti, hogy ki mit írt, mert az ismerõsei esetleg sokat írnak az üzenõfalra. Meg pl. én már a e-mail címem nagyon ritkán nézem meg, mert mindig iwiwre írnak nekem.
Szintem nem normális! Sajnálatos dolog hogy így virtuálisan keresi a barátokat és nem valósi emberi kapcsolatokra hagyakszik! :(

Az normális, ha vkit felizgat az, amikor a párja tüsszent? Más is van így ezzel?

Legjobb válasz: Normális ez? Mindenki más és más! Engem nem nagyon izgat, de téged igen, szerintem nincs vele semmi baj. Biztos erotikusan csinálja :-) Jo neked, hogy már ilyentol is felizgulsz!

Normális ez? Mindenki más és más! Engem nem nagyon izgat, de téged igen, szerintem nincs vele semmi baj. Biztos erotikusan csinálja :-) Jo neked, hogy már ilyentol is felizgulsz!
Haat ezt nm tooom:-?? en meg a bartnommel nm probaltuk:P:)
Na ezt úgy kell csinálni, hogy a lány lovagol a fiún. Bármelyikük tüsszent, az a másiknak k***jó lesz egy pillanatra :) Tényleg mindenkinek ajánlom, bár külön ezért sosem tüsszögtünk, csak ahogy véletlenül jött. Aki meg akar, vegyen tubákot. :)
Ez nagyon aranyos, te is az vagy :) Hallottam már lányt úgy tüsszenteni, hogy azt hittem egyszerre befosott, köhögött, felrobbant egy atombomba és beszakadt a dobhártyám De volt az ellekezõje is, van amikor tényleg szexin tud egy lány, következésképpen egy fiú is
Nekem pl az tetszik ahogy nevet, de ha beülsz 1 orvosi rendelõbe akkor sok tüsszögõ emberrel találkozhatsz :)
Mi ez a normális, nem normális mánia ezen az oldalon? :D Ennyi hülyeséget... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Ja nem kösz, orvosi rendelõ nem kell.A tüsszögés maga nem érdekel, fõleg nem beteg taknyos embereké fúúúúj. Csak a barátom szexin csinálja:)
Miért ne lenne az?
Nem, ez egyenesen beteges és undorító, egyszerûen felfoghatatlan!
Kinek hogy valaki minden menetben cseréli
szerintem normális
Véletlenül sem. :)
abnormális
ez nem normális! Szerintem te hülye vagy amúgy, nincs helyed élni.
Jobbik esetben soha nem tudja meg...

Férfi divatos farmert szeretnék venni (21 éves vagyok) de sehol nem találok normálisat, tudna vki segíteni vagy webshop vagy butik cím vagy akármi jól jönne az ország egész területén?

Legjobb válasz: Menj be egy plázába, és járd végig a ruhaboltokat, ott biztos találsz. Kicsit macerás annyi helyre bemenni, a de a végére lesz egy jó farmerod.

Menj be egy plázába, és járd végig a ruhaboltokat, ott biztos találsz. Kicsit macerás annyi helyre bemenni, a de a végére lesz egy jó farmerod.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Normális az ha vki a hagyományos pózokon kívül másképp nem csinálja (nem azért mert nem megy bele, hanem mert nincs rá szüksége)?

Úgy értem van x ezer póz, de mi a párommal kb 6 féleképp csináljuk általában mindig, és valahogy nekünk ezek jönnek be az egyszer?ek, két éve vagyunk együtt de ugyanolyan szenvedélyesek a szeretkezéseink csak mondjuk úgy (extra) ritkán csináljuk más pózokban a megszokottnál.

Legjobb válasz: mi is így vagyunk 3 éve, kb heti kettõ alkalom , szerintem az a "hat féle" bõven elég . mi gyerekek mellett a helyszínt se váltogathatjuk pl. a laklásban marad a háló vagy a fürdõszoba , de ha jó, akkor jóóóóóó.

mi is így vagyunk 3 éve, kb heti kettõ alkalom , szerintem az a "hat féle" bõven elég . mi gyerekek mellett a helyszínt se váltogathatjuk pl. a laklásban marad a háló vagy a fürdõszoba , de ha jó, akkor jóóóóóó.
Jó sütést fõzést! Szerintem nem számít mennyi pózt próbáltok ki, ez nem verseny. Lényeg h élvezzétek az együttlétet. De szerintem ez egy másik kategória kérdése. :)
Ha már ide került a kérdésed, engedd meg hogy ajánljam a tejszínhabbal való bekenést!
Finom pezsgõ eperrel!!!Igaz az eper most drága, de mindent az élvezetekért!!!:-)))
Szia! A hagyományos pózokat a konyhában is ki lehet próbálni...vagy a konyhaasztalon...vagy a pulton. Máris nem lesz annyira hagyományos, és a kérdés kategóriája is hellyel-közzel megfelel. :) Üdv!
A kérdező hozzászólása: :) )) Tényleg rossz kategória..:D csak itt olvasgattam :) Majd átteszik a rendes helyére :)

Az normális, ha vkinek az apja veri otthon a lányát?

Nem iszik,nincs semmi ilyesmi,csak a gyerek visszaszól,övé az uccsó szó,teszem azt,akkor megveri az apja.Én az ilyet nem nevezném Édesapának..Sztem legalábbis...

Legjobb válasz: Nem,ez nem helyes!Azt hiszem,úgy érzem apukádnak komoly lelki háttere van annak hogy ezt teszi:(valószínû gyermekkorára vezethetõ vissza és a szülei kapcsolatához.Nagy valószínûséggel õt is bántalmazták.Ezt nem kellene hagyni és nem ártana ha elmennétek egy család terápiára..sokat tudnak segíteni!Neked is és apukádnak is...ott szakemberek is van akik foglalkoznak veletek! Kitartást és sok erõt kívánok hozzá!

Nem, ez nem helyes!Azt hiszem, úgy érzem apukádnak komoly lelki háttere van annak hogy ezt teszi:(valószínû gyermekkorára vezethetõ vissza és a szülei kapcsolatához.Nagy valószínûséggel õt is bántalmazták.Ezt nem kellene hagyni és nem ártana ha elmennétek egy család terápiára..sokat tudnak segíteni!Neked is és apukádnak is...ott szakemberek is van akik foglalkoznak veletek! Kitartást és sok erõt kívánok hozzá!
Értem, akkor segíts neki, úgy hogy mond el neki ezt a lehetõséget amit írtam és akkor Õ beszéljen az apukájával...az apukája meg majd megbeszéli az anyukájával.Csak így tudsz neki segíteni...igazából.Nem az az elsõ, hogy rendõr, stb.elsõnek meg kell próbálni megmenteni a családot..tehát szakemberekhez fordulni...ha mégsem:(akkor marad az... Szívbõl kívánom, hogy az elsõ megoldás sikerüljön! Szép hétvégét kívánok!:)
Az ilyen egyszerûen nem nevezhetõ felnõtt embernek. Nálunk ez az oviban ment. Nincs igazam? Nem baj, majd odacsapok egyet. Hát egyesek megmaradtak ezen a szinten. Fel lehet ám jelenteni a gyámhatóságnál, vagy a családsegítõknél is lehet szólni.
Ez egyáltalán nem normális dolog... vannak persze nehezen kezelhetõ gyerekek, de ez sem lehet ok, hogy a felnõtt megverje. És ha visszaszól, akkor meg valószínüleg a nevelése sem volt tökéletes... az pedig megintcsak nem a gyerek hibája. A verés az konkrét ütlegelés vagy "csak" mondjuk egy pofon? Minenkpp erõszak, NEM NORMÁLIS!
Hogy lenne ez normális??! Kirõl van szó, valami ismerõsödrõl? Az anyukával nem lehet beszélni, hogy ne engedje verni a gyerekét?
mégis mirõl van szó pontosan. Mert vannak esetek amikor egy 18 éves lényak is oda lehet csapni. Nem mondom, hogy normális. Sõt hány éves a lánya?
16 éves vagyok, lány. Jó tanuló, általában segítõkész /a helyi Vöröskereszt ifjúsági vezetõségének titkára/. Ennek ellenére én is kapok néha egy-két pofont, esetleg verés. Általában kamaszos dolgok miatt, ami persze a szülõknek lényegtelen. Emiatt még nem kéne családsegítõhöz fordulni. Párszor már én is kiakadtam, mondtam is a szüleimnek, hogy ez így nekem nagyon nem jó, a válasz csak annyi volt, hogy ott van a családsegítõ vagy mehetsz világgá. Pár naõpon belül úgyis mindig lenyugodtam. Nem kell ilyesmivel egybõl a családsegítõhöz rohangálni.
Egyértelmû, hogyha nyoma van annak, hogy veri, akkor nincs mirõl beszélni az apával. A gyermekvédelmi központba be lehet menni bármennyi évesen és el lehet mondani a problémát. Akár te is bemehetsz és bejelentheted!
A kérdező hozzászólása: 15 évess
A kérdező hozzászólása: Nem , nem rólam lenne szó, az egyik barátnõmön vettem észre bántalmazás nyomait.....És ismerem a családját rendesen.....
Megoldódott azóta a helyzet?

Az normális hogy 5-6hetes terhessen enyit fáj a hasam és a derekam? Mindenem fáj. A fogam is begyulladt. A derekam az nagyon fáj és nem tudok aludni sem. Nagyon fáratnak érzem magam. Ez normális? és honnan lehet észrevenni ha vki méhenkivüli?

Legjobb válasz: normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))

normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Még nem voltam dokinál, csak kedden megyek:)

Hogy lehet elérni azt, hogy már az első randin lefektethessen vki egy csajt? LÉCCI CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT!

és azoknál a csajoknál, akik "nemadják könnyen magukat"?

Legjobb válasz: Jól meg kell fizetni. (Ezt teljesen komolyan mondom. Ha csak dugni akarsz, menj a k.rvákhoz, hagyd békén a normális csajokat.)

Jól meg kell fizetni. (Ezt teljesen komolyan mondom. Ha csak dugni akarsz, menj a k.rvákhoz, hagyd békén a normális csajokat.)
Igaza van az elõttem lévõnek... A normális csajokat ne akard elsõ alkalommal lefektetni. Majd hetek, hónapok után esetleg, ha elég türelmes vagy. De elsõre csak a k*rvák fekszenek le veled.
A normális csajokat hiába is akarod megdönteni elsõ randin... Keress a ribanckereso.hu-n magadhozvalót.
Normális nõ nem fekszik le addig senkivel amíg nincsenek érzelmei a férfi iránt, ez nem valószínû, hogy az elsõ randin megtörténik... Ha csak d*gni akarsz, miért kell, hogy normális nõ legyen, vagy ha tényleg normális kapcsolatot akarnál egy intelligens emberrel nem akarnád az elsõ randin megdönteni. Keress egy buta kis csajt és azt tuti megdöngeted, ha kellõképpen bejössz neki.... 23N
milyen alapon keresel te normális csajt ha közben te egy halál nagy f*sz vagy? normális csajt az 5. randin sem fogsz megfektetni. keress egy ribancot
Vedd le a lábáról. MINDENKIT le lehet fektetni az elsõ randin. Tuti recept nincs rá, de nem olyan bonyolult. Varázsold el, és õ fogja akarni, bármi áron ;) Mondjuk nem mindegy hány évesek vagytok... F/29
Jól van Józsi, benne vagyok!
A kérdező hozzászólása: -manapság kevés a normális csaj (mármint aki nemkurvul el fiatal korában) :S -majd megpróbálom elvarázsolni :) -cshõõõõ babinéni csõõõõõõ, szilvási henrik vagyok, szolíts csak szabolcsnak ^^ am még túlfiatal vagyok hozzád, bocsi... feltéve h tegezhetlek :D -...
elsõ randi után nem fogsz megdugni te senkit :S
Legyen nálad a negatív AIDS teszted és a zsebedben óvszer.Ha bejössz a csajnak így eü. akadálya nem lehet a dolgoknak.Fontos a jó fellépés, és ne legyél tahó.Erõszakkal nem mész semmire.Úgy kell megbeszélned a csajjal a dolgokat , hogy õ is akarja.Meg kell mondani neki , hogy ez nem jár semmiféle elkötelezettséggel, és megígéred neki, hogy teljes dikrécióval titokban marad ez a kis kalandotok.Jó kis helyszín sokat dob a dolgokon.Pl.egy kibérelt hajón, vagy tengerparton, vadregényes tájon.
A kérdező hozzászólása: milyen alapon mondod te nekem hogy f.sz vagyok, találkoztál már velem? nem. nalátod...
A kérdező hozzászólása: és ilyen kérdésen már nemp.cs férfi is gondolkozott (sõt még nõ is). úgyhogy lécci...!
Már bocs hogy beleszólok de a kérdésben nem volt benne hogy normális csajt akar megfektetni.:) A kérdés az volt hogy hogyan lehet egy csajt..... az az bármilyen csajt.(A pi..áknál van a legtöbb esélyed), hogy hogyan azt sajnos én sem tudom:( De engem is érdekelne:D

Kérdés keresztényekhez:ha meg akartok téríteni vkit és az normális hangnemben, érthetően elmondja nektek, hogy őt nem érdekli a keresztény vallás akkor miért nem vesztek erről tudomást és miért próbáljátok továbbra is megtéríteni?

nem minden keresztény térít,és nem mindegyik viselkedik igy amelyik térit.aki viszont igy viselkedik az elmagyarázná,hogy miért?

Legjobb válasz: Régebben rendszeresen vettem részt utcai evangelizációkon, oda mentünk emberekhez azzal a céllal, hogy az evangéliumot átadjuk, de ha valaki azt mondta, nem érdekli, akkor max. annyit kérdeztünk, hogy adhatunk e egy traktátust, de ha nem fogadta el, akkor nem erõszakoskodtunk. Már csak azért sem, mert az úgy sem vezetne sehová, és lehet találni olyanokat, akik szivesen meghalgatnak, és ha nem is értenek egyet velünk, akkor is jól el lehet velük beszélgetni. Egyébként ne téveszd össze a jehova tanúit és a keresztényeket, mert ugyan a jehova tanúi azt állítják magukról, hogy azok, pedig nem, és ez az erõszakosság rájuk jellemzõ leginkább.

Régebben rendszeresen vettem részt utcai evangelizációkon, oda mentünk emberekhez azzal a céllal, hogy az evangéliumot átadjuk, de ha valaki azt mondta, nem érdekli, akkor max. annyit kérdeztünk, hogy adhatunk e egy traktátust, de ha nem fogadta el, akkor nem erõszakoskodtunk. Már csak azért sem, mert az úgy sem vezetne sehová, és lehet találni olyanokat, akik szivesen meghalgatnak, és ha nem is értenek egyet velünk, akkor is jól el lehet velük beszélgetni. Egyébként ne téveszd össze a jehova tanúit és a keresztényeket, mert ugyan a jehova tanúi azt állítják magukról, hogy azok, pedig nem, és ez az erõszakosság rájuk jellemzõ leginkább.
Jótanácsok, hogyan rázd le Jehova tanúit: 1. Ha becsengetnek, meztelenül menj ajtót nyitni (azonnali hatás). 2. Játszd el, hogy te vagy a világ leglassabban beszélõ embere, és figyeld, meddig tart az elhivatottságuk. 3. Minden kérdésükre kérdezz vissza: "Ezt most hogy érti?" 4. Kérj elnézést, mondván, meg kell etetned a pitbullodat, majd felejts el visszamenni. 5. Kezdj el telefonálni (kábítószerrendelés, szextelefon, pornófilm rendelés, stb) 6. Válassz ki bizonyos, gyakran ismétlõdõ szavakat a mondandójukban, és ha ezeket hallod, kezdj el kuncogni. Ha megkérdik, min nevetsz, mondd azt: "Semmin", majd kuncogj tovább. 7. Ugyanaz, mint az elõzõ pontban, csak a szavaknál mondd azt, hogy "Bip!". 8. Nézz rájuk mérgesen, és mondd azt, hogy a te Istened simán lenyomja az õ Istenüket szkanderben.
Keresztény vagyok, nem térítgetek, ha kérdeznek, szívesen válaszolok, de nem erõszakolok rá senkire semmit, Jézus mikor elküldte tanítványait, azt mondta, hogy "ahol nem fogadnak szívesen, nem hallgatnak meg, onnan menjetek el", nem kért erõszakos térítést, és én ezt betartom, amikor olyanokkal beszélgetek, akik más vallásúak vagy nem hívõk.
én katolikus vagyok, nem térítgetek senkit. szívesen beszélek a vallásomról, szokásokról HA KÉRDEZNEK, de magamtól szóba sem hozom. jehova tanúitól meg a hideg kiráz. nekik azt szoktam mondani, hogy nem is hiszek istenben, nem megyek bele a hitvitájukba :)
Én nem szoktam "téríteni", csak beszélni a hitemrõl, de ha látom a másik emberen, hogy nem érdekli, akkor természetesen nem erõltetem. Nekem az a véleményem, hogy Isten nem azt nézi, hogy milyen vallású vagy, hanem hogy miket teszel. Akik ilyen módon térítenek, ahogy leírtad, magyarul ráerõszakolják a vallást másokra, azok azt gondolják, hogy csak a kereszténység a jó vallás, a többi nem az, ezért igyekeznek mindenkit rábeszélni, hogy legyen keresztény.
Van olyan keresztyén elvárás, hogy minél több embert meg kell téríteni. Másrészt, ha valaki boldog a maga keresztyén életében, akkor ugyanezt a boldogságot kívánja szeretteinek, barátainak, és ezért igyekszik meggyõzni õket. Harmadrészt, sokan vannak, akik élvezik, ha õk okosnak tûnnek, és rájuk hallgatnak mások, megtaníthatnak másokat valamire, ez jó érzés. És még egy: Légy nyitott. Nem kell elsõre elhinned semmit, de ha teljesen elzárkózol, az is lehet épp akkora melléfogás.
Mert az über kersztények agresszív marhák, mint most a scientológusok...csak ezt régebben találták ki...isten nemkér pénzt azért hogy hihess benne!
Hát az igazhitû nem térít-e, akár tûzzel-vassal is? A Szentírás(Korán) parancsa, hogy ments meg minél több lelket."lélekhalászok" legyetek!
Én azt vettem észre, hogy ez a fanatikus fajta kevés, több az olyan, aki amikor látja, hogy nem tud megtéríteni, vagy nem egyezik a véleményed, akkor többet szóba se áll veled, embernek se néz.
Ne haragudjatok, de az én véleményem az, hogy minden vallás egyetlen dologra jó: vallásháborúra, és mindarra a rosszra, ami ebbõl származhat. Semmi értelme, mert egy modern gondolkodású ember világába nem fér bele semmiféle isten.
gratulálok. vajon Isten mit szól ehhez? meg ahhoz, hogy ne hazudj?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek! ugy érzem mindegyik hasznos volt a maga nemében.
A kérdező hozzászólása: egy-két hozzáfûzés: engem keresztényként neveltek kb.9 éves koromtól(templomba járás vasárnap, hittanóra 6 éven keresztül...)a nyitottsággal kapcsolatban:nekem pont az volt a bajom, hogy túl sok mindent elhittem másoknak.értem amit ír vki, "keresztény elvárás"minél több embert megtériteni.amit nem értek:a másik ember szabad akaratát miért nem lehet figyelembe venni? "a szeretet türelmes, a szeretet jóságos, NEM TAPINTATLAN, ..." nos....érdekes ugye? és tûzzel-vassal téríteni is nagyon szeretetteljes hozzáállásnak tünik nekem.....
A kérdező hozzászólása: a 22:12-es válaszon nagyon jót mulattam:) én azt szoktam csinálni, ha az illetõt nem lehet levakarni, hogy megjátszom a butát mintha nem érteném, mit szeretne mondani.meg értelmetlen kérdéseket teszek, fel vagy olyat amire tudom, hogy ugyse tud válaszolni.ettõl elmegy a kedvük.:) -Köszönet minden kereszténynek, bármely más vallású embernek, és mindenkinek aki tapintatos másokkal szemben, és nem erõszakolja rá a saját vallását, életfelfogását, filozófiáját másokra!
Ki az, aki ráerõszakolja?!!!!!! Van ilyen? Te beszéltél már olyan emberrel, aki azt mondta, hogy akaratom ellenére lettem olyan vallású, amilyen? Hogy akaratom ellenére kereszteltek meg?!!!!!! Beszéltél már ilyennel? Én igen, és biztos vagyok benne, hogy te is! Minden olyan vallás hívei ilyen emberek, akiket csecsemõként kereszteltek meg. Ugye vannak pár száz millióan?
A kérdező hozzászólása: utolsónak:bocsi nekem nem igazán egyértelmû amit irsz.mit akarsz ezzel mondani pontosan?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!