Találatok a következő kifejezésre: Normális az, teljesen (255 db)

Szerintetek az teljesen normális, hogy vágyom egy fiú barátra? 16/L

16 éves lány vagyok, és egyre inkább úgy érzem,hogy hiányzik mellõlem valaki, egy fiú. De ha belegondolok, akkor rájövök,hogy szerintem nem vagyok még elég "érett" egy "kapcsolatra". Mit gondoltok, szerintetek normális ez? :D

Legjobb válasz: Teljesen normális.

Teljesen normális.
A m korunkban senki sem érett egy kapcsolatra, és látod mégis hányan boldogok. írj ha van kedved 16f
A kérdező hozzászólása: Hát én nem olyan vagyok, mint a legtöbb mai lány. Nem pakolom ki semmim, és társai... De ez az "érzés" már gyötör egy ideje... :) Ja, és nagyon köszönöm a válaszokat!!
Teljesen normális, nyugodj meg, csak ne siess el emiatt semmit (és fõleg ne írkálj az itteni emberkékre) :) 16/F
írj nekem :)
Jó dolog az! :D Nekem van fiú legjobb barátom, és néha jobban kijövök vele mint a lányokkal. 15/L
Hát akkor miért nem írsz nekem 1 privátot? O.O :DDD 17/F
normális.
16 éves vagy az mér nem fiatal ilyen téren. Most mondjam az hogy kevés lány van aki már nem szûz?
Mibõl gondolod, hogy nem vagy elég érett?
Szia, normális igen! 16F írjál:)
Igen. Hogyha elég kitartó a srác akkor vigyázz mert esélyes hogy nem csak barát lesz. De ezt akkor már te sem fogod bánni. :)

Teljesen normális az, ha régebben rendszerint eltartott a menstruációm akár egy hétig is, de újjabban maximum ha 1-2 napig, mégcsak 30 leszek, és elég rendszertelen. Vagy ez így van jól?

nőgyógyásznál is voltam,azt mondta nics semmi.Vagy ez így van jól?

Legjobb válasz: Közlekedés szempontjából? Teljesen normális. :)

Közlekedés szempontjából? Teljesen normális. :)
azért az 1-2 nap elég kevés. min 3-at szoktak normálisnak mondani, nekem is annyi egyébként. Régen tini korban akár 1 hét volt, gyógyszer mellett 5 nap volt. Most 3 nap. Ez változik. Viszont ha rendszertelen akkor hormonális probléma is lehet a háttérben. Endokrinológushoz menj.
Szerintem is jól van ez így.
A túl kevés és rendszertelen vérzés nincs jól, szerintem. Lehet, hogy tojik rád az orvos, amíg nem tervezel gyereket. Magánban voltál, v sztk? Esetleg beszélj egy másik orvossal, vagy endokrinológussal.
Ugyan én lány vagyok, de teljesen ugyanígy vagyok a dologgal :D Szóval, szerintem normális...
Persze hogy normális én is így vagyok ezzel.Ha a csaj után lenne hányingered szex után az már nagyobb gáz lenne.:D
Normális. [email protected] feláll, agy megáll. Pont erre mondják.
Azert probalgasd lanyokkal is.
velem is ugyanez van

Szerintetek normális az ha a Barátod/Barátnőd a telefonjába a teljes neved írja? Pl: Kovács István.

Legjobb válasz: Hát normális ember úgy írja be. Én az anyám nevét is teljes névvel írom... Ez azért jó, mert ha valaki elkéri a névjegyet akkor így küldi el a telefon. Hülyeség beírni beceneveket, mert egy idõ után nagy keveredést okozhat.

Hát normális ember úgy írja be. Én az anyám nevét is teljes névvel írom... Ez azért jó, mert ha valaki elkéri a névjegyet akkor így küldi el a telefon. Hülyeség beírni beceneveket, mert egy idõ után nagy keveredést okozhat.
Talán túlságosan tömör leszek, de nem az. Ugye nem kell indokolnom? ) A becenév tényleg okozhat keveredést pl.: cicus1, cicus2 :P
nekem magától írta át (htc snap) amikor kapcsolódott a netre, és leszedte az összes adatot, fura mód a párom az egyetlen akinek az összes adata benne van a telefonomban, középsõ név (soha nem használja), lakóhely, telefonszám, másik szám, születésnap, msn cím, alternatív email cím (!!)... félelmetes... az internet mindent tud :I és nem tudom átírni becenévre
Sztem normális:) legalább nincs keveredés ahogy elõttem mondta az elsõ Hozzászóló:) Meg legalább nem lusta leírni a nevedet:D
Szerintem is normális. Én pl. mindenkinek a teljes nevét írom be a telefonomba, kevés az olyan kivétel, akinek a becenevét írom be. De akiknek az kerül be a teljes név helyett, abban biztos vagyok, hogy nem keverem össze mással. :)
neem... ez abszolút beteges :S:D mondjuk sztem elég hülyén néz ki :D de kinek hogy.. én csak a keresztnevet, v becenevet írom be.. :D
Teljesen normális dolog, hogy ha egy ember egy másik embert a nevén jegyez meg. Nekem a telefonban minden ismerõsöm neve Vezetéknév Keresztnév formátumban van, kivéve a saját számom ami +36-30-127.0.0.1 -ként van bent.
A kérdező hozzászólása: És a párotok neve is úgy van benne?
Amennyiben Kovács Istvánnak hívják az illetõt, úgy minden bizonnyal... :)

Szerintetek is teljesen normális az hogy valaki 13 évesen randizik egy sráccal?

Legjobb válasz: http://www.rtlklub.hu/hirek/erdekes/cikk/111471 Persze. Cig*ányoknál ez teljesen természetes.

http://www.rtlklub.hu/hirek/erdekes/cikk/111471 Persze. Cig*ányoknál ez teljesen természetes.
Mért ne lenne az?!! Még csók is mehet, ha úgy érzitek, de lefeküdni talán még nem kéne, max egy kis petting!
Randizni szerintem lehet ebben a korban is.
Igen a gyerekek egyre korábban kezdik, de szerintem azért nem egy egetverõen nagy bûn randizni 13 évesen.
Magyarok is randiznak ebben a korban, a c kategóriások néha teherbe esnek.
Nem! Egyre aberráltabbak ezek a gyerekek! Mennyi becsúszó gyerek, terhesség lesz így? Mivel sok a tudatlan, de azért azt mind tudja hová dugja.....
A kérdező hozzászólása: dehogy...nincs szó dugásról, találkozás, max csók de nem vagyok hülye, többet én sem engednék meg. vagy vár még egypár évet vagy elválnak útjaink
A közvélemény rosszabb, mint a valóság. Ha egy 13 éves lány randizni akar mindenki azt hiszi már szexelne is utána-.-
A kérdező hozzászólása: pontosan......

Lányok! Ki, hogy szőrteleníti a punciját? Az a normális ha teljesen csupasz?

Legjobb válasz: Én bikinivonalon epilálok a többi természetes. A páromnak is jó így. Vagyis nálunk ez a normális.

Én bikinivonalon epilálok a többi természetes. A páromnak is jó így. Vagyis nálunk ez a normális.
Én gyantázom, teljesen csupaszra (illetve legbelül nem merem, ott borotválom). Igazából nekem tökmindegy hogy milyen, normális az úgy is, ahogy van, de a partneremnek így tetszik, akkor meg miért ne? 24N
Nem feltétlenül a csupasz a normális, ez egyénenként változó. Az a normális, amit Te annak érzel. :) Én ritkán borotválom le teljesen, jobban szeretem, ha van egy kis szõr, ezért általában csak rövidre vágom az elektromos borotvával és a bikinivonalat szoktam rendszeresen borotválni. Bár gondoltam arra is már, hogy a bikinivonalon kipróbálnám az epilátort, de kicsit félek tõle. 18/L
az úgy szép
Szia! Én borotválom, teljesen csupasz. Nekem így kényelmesebb, de teljesen személyfüggõ. Itt igazából minden normális, ahogy szereted. De a közeljövõben beruházok egy ntim végleges szõrtelenítésre, és akkor pár hónapig nem lesz vele probléma. :) 18/L
Én epilálom teljesen csupaszra (elõtte gyantáztam 1-2x, epilálást szinte meg sem érzem ott lent), mivel így kényelmes nekem. 16l
A kérdező hozzászólása: Jézusom, de nem fáj a gyanta?
Teljesen normális, és mellesleg szép is.:P 16/f
Tini koromban énis csupaszra borotváltam de azóta jobban megtetszett a "csík" fazon ;) Én is epillálom a bikinivonalat, a többit borotvával intézem el. Amióta az eszemet tudom sosem szerettem ha az egész szõrös, így én ezt akkor sem hagytam úgy ha épp facér voltam, de van aki így is szereti és minden verzió teljesen NORMÁLIS!!! Az a nem normális aki bármelyik verzióra azt mondja nem az. Amazt a természet adta, a többit a divat diktálja, ahány ember annyi fazon. Szerintem ez jó! Csináld ahogy neked tetszik, hidd el nem egyedül leszel vele :) )
A stressz is befolyásolhatja.Ha a ciklus nem több, mint 35 nap, akkor normális.
17 évesen be kellett volna már álljon ... Menj el orvoshoz.
Mindig késik? Akkor neked hosszabb a ciklusod? Mennyi a szünet, és mennyi a vérzés napja?
A kérdező hozzászólása: Igen, mar egy fel eve kesig mindig.Azelott nem volt gond.5-6 napot tart, es a szunet 30-32 napos egy fel eve.Tudni kell, hogy eleg sokszor vagyok stresszes.ez nem befojasolja?
Ezzel szerintem így nincsen gond. Elvileg a 35 napos ciklus még normális. Neked maximum 36 napos. A menstruáció hossza, erõssége, a ciklus hossza, a hüvelyváladék milyensége, a közérzet idõvel, korral, szülés után, klimax elõtt változhat, ami normális jelenség.
Próbálj megnyugodni, mert tényleg normális, ha 35 napnál nem hosszabb a ciklus.

Az teljesen normális van, hogy elég egy csók máskor pedig több idő kell, hogy felálljon? 25F

Néha pillanatok alatt áll,mint a cövek(álltalában ebből van a több) de máskor pedig hiába csókolózunk percekig meg se mozdul.Ilyenkor totál izgulok,hogy baj van és kudarc ér.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez normális dolog, nem mindig mûködhetünk - sem a nõ, sem a férfi - parancsszóra!

Szia! Szerintem ez normális dolog, nem mindig mûködhetünk - sem a nõ, sem a férfi - parancsszóra!
Normális, ne stresszeld magad ez miatt!
Normális, lehet hogy mikor egybõl feláll vmiért picit jobban kívánod a barátnõd:)

Ha görcsöl a hasam az normális hogy teljesen megkeményedik a hasam bal oldala?

Eddig mintha ezt nem vettem volna észre, pl. hasmenés el?tt, egyszer?en teljesen begörcsöl a hasam és megkeményedik bal oldalt. Normális ez ?

Legjobb válasz: Igen,normális,ha valamelyik szerved falának a simaizomzata begörcsöl,vagy megsérül akkor a hasizmok megfeszülnek,hogy "védjék" a belsõ szerveket.

Igen, normális, ha valamelyik szerved falának a simaizomzata begörcsöl, vagy megsérül akkor a hasizmok megfeszülnek, hogy "védjék" a belsõ szerveket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!