Találatok a következő kifejezésre: Normális az, szopi közben (3 db)

4 hónapos fiam szinte egész nap az ujját szopja, sokszor még szopi közben is próbálja betömni a szájába. Normális ez?

Már másfél óránként etetem, hátha éhes. Amikor álmos, akkor így simán elaltatja magát. Szeretgetem, babusgatom is, foglalkozom vele, egyáltalán nincs elhanyagolva. :( Miért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Szia! Normális. Azaz reflex inkább, ugyanezt csinálta odabent a pocidban is. Ne zavarjon, egyesek szerint jobb mint a cumi.

Szia! Normális. Azaz reflex inkább, ugyanezt csinálta odabent a pocidban is. Ne zavarjon, egyesek szerint jobb mint a cumi.
Én még most is szopom, de nem tudok róla leszokni 17/F
én 12 éves koromig szoptam:$ de vigyázz mert így rosszul fognak nõni a fogai és fogszabi lesz a vége:S 16/L
El kezdhetett noni a fogai is....ez persze nem 1-2 hetig tart!!!(es persze csak egy lehetoseg) a lanyomnak 7 hetesen kezdodott, de O sirt is es piros is volt Neli 3-4 napig. aztan 1-2 het szunet es ujra fajt....4 hos es 3 hetes volt amikor kibujtak a fogacskak:) ennek mar 2 hete :)

Normális az, hogy szopi után büfi közben és utána vagy fél órán át olyan hangokat ad ki 2 hónapos babám, mintha krákogna?

Olyan,mintha köszörülné a torkát vagy nem tudom, valakinél még van ilyen???

Legjobb válasz: SziA4 Eddig is csinálta?Az én fiam születése óta ezt teszi,azt mondták,h ez normális.Ha nagyon csinálja,lehet,h reflux.Védõnõnek mutatsd meg,hadd hallja,majd õ megmondja,hogy belefér-e a normálisba.

SziA4 Eddig is csinálta?Az én fiam születése óta ezt teszi, azt mondták, h ez normális.Ha nagyon csinálja, lehet, h reflux.Védõnõnek mutatsd meg, hadd hallja, majd õ megmondja, hogy belefér-e a normálisba.
A kérdező hozzászólása: Szoptatom, nagyon jól eszik, sõt, valamikor napi 600-700 grammot is, pedig "csak" 4 kiló (35 hétre született 2700 grammal), eléggé tud enni, talán azért krákog, mert sok volt neki, elég sokat bukik is.
A kérdező hozzászólása: Igen, a kezdetek óta csinálja, csak tegnap volt egy félrenyelése vagy ilyesmi és vagy fél percen át nem vett levegõt, azt hittem, meghalok, aztán valahogy átlendült rajta, de most minden amit csinál, gyanús, persze lehet, hogy beképzelem :(
Sokszor fog még félrenyelni:) Fejletlen nekik még a nyelõcsõ, és emiatt bentmarad egy kis kaja.Ha szoptatod akkor minden ok, ha tápszer, akkor lehet kellene másikat kérni, lehet, h ez túl sûrû neki.
AZ enyém folyton nyikorgott. Nem viccelek! :-) Tudnak érdekes hangokat kiadni. Halálra röhögtem néha magam. Aztán elmúlt. Még hiányzott is.

Normális az, hogy szopi közben mindig nagyon leizzad a kisbabám feje?

Tiszta víz mindig a haja. A melegt?l lenne?De bent ugyanúgy 22 fok van, mint eddig is.

Legjobb válasz: A kicsiknek a szopizás olyan mint a "maratonfutás",nagyon megdolgoznak a finom tejcsiért és ez simán kiválthatja az izzadást(föleg ha mohon eszik:))Ne aggodj,ahogy erõsödik,könnyebb lessz és nem fog annyira izzadni.De azért kérdezz meg egy gyermekorvost is.Jó babázást!:)

A kicsiknek a szopizás olyan mint a "maratonfutás", nagyon megdolgoznak a finom tejcsiért és ez simán kiválthatja az izzadást(föleg ha mohon eszik:) )Ne aggodj, ahogy erõsödik, könnyebb lessz és nem fog annyira izzadni.De azért kérdezz meg egy gyermekorvost is.Jó babázást!:)
Szia! Az én kicsi fiam is állandóan leizzadt :o) De általában azon az oldalon erõsebben, amelyikkel a karomhoz ért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!