Találatok a következő kifejezésre: Normális az, szülés után 5 (4 db)

Az mennyire normális hogy szülés után 4, 5 hónappal még mindig piros a császáros hegem?

Legjobb válasz: Kb egy év mire kifehéredik (nem csak a császáros heg), általában ez a minimum. Néha kell több is...

Kb egy év mire kifehéredik (nem csak a császáros heg), általában ez a minimum. Néha kell több is...
Engem más miatt mûtöttek de nekem is nagy hegem volt, dudoros pirosas és idõvel halványodott. -:)
Nekem 3, 5 éve volt a 2. császárom, és halványan még mindig rózsaszínes a heg.
1. császárom után nekem is piros és dudoros maradt a heg. Rá 2, 5 évre volt a második császár, akkor kivágták azt a csúnya dudoros részt és másodszorra szépen megcsinálták. Már alig látszik. A másodikat 1 éve szültem.

Normális az, hogy szülés után 5 héttel még mindig élénkpiros vérzésem van?

Más is járt már így?

Legjobb válasz: Lehet, hogy mensid jött meg. Én így jártam. még alig enyhült a lochiás vérzés( gyermekágyas) és máris megjött. pedig szoptattam. Viszont én azt tanácsolom amit én is tettem, feltétlen szólj az orvosodnak. Lassan úgyis kontrollra kell menned, legfeljebb elõbb mész egy pár nappal. Az élénkpiros vér akár varratelégtelenséegt vagy bármi bajt is jelenthet. legfeljebb úgyjársz mint én, azt mondta a dokim viccesen: Anyuka, te nagylány lettél!

Lehet, hogy mensid jött meg. Én így jártam. még alig enyhült a lochiás vérzés( gyermekágyas) és máris megjött. pedig szoptattam. Viszont én azt tanácsolom amit én is tettem, feltétlen szólj az orvosodnak. Lassan úgyis kontrollra kell menned, legfeljebb elõbb mész egy pár nappal. Az élénkpiros vér akár varratelégtelenséegt vagy bármi bajt is jelenthet. legfeljebb úgyjársz mint én, azt mondta a dokim viccesen: Anyuka, te nagylány lettél!
A kérdező hozzászólása: :-)) Hát ez jó!!! Köszi a megnyugtató sorokat! A dokim szabin van, sajnos legkorábban hét hetesen lesz az a kontroll...
Nekem is élénkpiros volt az 5. héten a vérzésem, de utána egy hét múlva már halványodott viszont a 6. hétre megjött és csak egy hét múlva múlt el teljesen. Én császármetszéssel szültem. Mindenképpen menj majd vissza a dokidhoz.

Szülés után ez normális? 5 hete szültem hüvelyi úton, nem volt nehéz szülésem, a baba 2900g volt, és 4 nyomásra kint is volt. Tegnap összebújtunk a párommal, de valahogy nem volt az igazi.

Fájdalmam nem volt,de túl tágnak éreztem magam. A 6 hetes kontrollra a jöv? héten megyek,szóljak err?l az orvosnak,vagy még korai?Fog ez még változni valaha is?

Legjobb válasz: azért ennyiért nemkell hüvelyplasztika csak korai volt még összebujni. Van akinek csak fél év után lesz ugyanolyan mint régen. Nem kell türelmetlennek lenned kicsit várjál még 5 hét kevés idõ. Kontroll elõtt nem is értem miért kell "összebujni"? és még sincs rendben minden kapsz egy jó fertõzést.

azért ennyiért nemkell hüvelyplasztika csak korai volt még összebujni. Van akinek csak fél év után lesz ugyanolyan mint régen. Nem kell türelmetlennek lenned kicsit várjál még 5 hét kevés idõ. Kontroll elõtt nem is értem miért kell "összebujni"? és még sincs rendben minden kapsz egy jó fertõzést.
igazából a 6 hetes kontroll azért van h az orvos megnézze h minden ok és zöld utat adjon, lehet ajánlja majd az intimtornát, ha olyan felfogású, de lehet csak Te érzed úgy....szerintem a hüvelyplasztika még várhat.....
Én is kész lennék, ugyanis a hálapénzt egybõl aznap kell odaadnom a dokinak! Így ha tág maradnék a 6 hetes kontrollon hiába reklamálnék!
Ezt így mindd kèrdezd meg a dokitól jövõ hèten! Én mondjuk pont fordítva éreztem magam, nagyon szûknek, de olyan 6 hónap után már minden a règi volt lent! Megnézted tükörrel lent hogy milyen, beforrt már a seb? Èn egyébként ha fogadott doki volt, meondanám már neki hogy ez így nem tetszik nekem hogy nem varta össze a sebed, zavar téged, kellemetlen érzés csinàljon vele valamit! Nem adnám oda neki a hálapénzt ha nem kezd velem valamit, mert azèrt fogadtam meg fizetek neki, hogy szép munkát csináljon! Ha betömik a fogad, de nem szép vagy magas nem tudod összezárni a fogsorod akkor is szólsz, kijavítja, és csak a végèn fizetek, vagy legközelebb ha kijavítja és akkor õ is mondja ha az asszisztense kèrdi mivel tartozol a beteg, hogy majd legközelebb fizet ha befejeztük a kezelést! Ne félj feltenni a kérdéseket és állj ki magadért ha neked nem tetszik hogy nem varrt össze!
A kérdező hozzászólása: Igen, megnéztem tükörrel, h mi a helyzet odalennt.A gátsebem tökéletesen összefort, nem is érzékeny, semmi gond vele, hanem a hüvelybemenetnél a kisjkak repedtek, és ott nem varrt össze a doki.kb.1cm-röl van szó, de ugye ilyen testtájéknál ez elég nagy szó.
Ahhoz, hogy a tested visszaalakuljon a terhesség elõtti állapotra, kell legalább fél év, de akár 1 is. A kontroll elõtt nem is igazán ajánlott a "összebújás", hiszen nem tudhatod, milyen állapotban van a méhed, mennyire gyógyult odabent a lepény leválása után ott maradt seb... gondolom, nem szeretnél összeszedni egy méhfertõzést...
mért kell le hurogatni azért mert már õszebújt a párjával? én szülés után 3 héttel már õszebújtam a párommal mivel h az utolsó 2 hónapban már nem lehetet és semmi bajom, a dokinak is emlitetem és mindent rendben talált lehet lepontozni a kérdésre válaszolva majd helyre fog álni de azért emlícsd meg az orvosnak

Normális szülés után 1, 5 évvel az inkontinencia?

Főleg mozgás (sportolás) hatására fokozódik. Mit tegyek, hová forduljak ezzel a problémával?

Legjobb válasz: Intimtornát próbáltad? Egyébként a nõgyógyászodnak mondd el, ha ilyen jellegû problémád van. Õ biztos tud javasolni valamit.

Intimtornát próbáltad? Egyébként a nõgyógyászodnak mondd el, ha ilyen jellegû problémád van. Õ biztos tud javasolni valamit.
A kérdező hozzászólása: Igen már próbáltam, de vagy nem jól csinálom, vagy valami más is van. A dokimmal még nem beszéltem, nem tudom eldönteni, hogy nem-e urológushoz kéne fordulni.
Szerintem elõször a nõgyógyászoddal érdemes beszélned. Ha szükséges, õ elküld urológiára. Sajnos én is küzdök 2 gyerek után a problémával, de az intimtorna úgy tûnik kezd segíteni. Én még nem szántam el magam az orvosra, pedig kéne.
Nem, nem normális...legalábbis nekem minden rendben van, és én is 1, 5 éve szültem. Sztem is a nõgyógyiddal kéne errõl elsõ körben beszélned, nekem a 6 hetes kontorllon rá is kérdezett, akkor még volt ilyen gondom, azt mondta, ha fél év eltelte után is észlelem, menjek vissza...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!