Találatok a következő kifejezésre: Normális az, nincsen 1. unokatestvérem (1 db)

Normális az, hogy nincsen 1. unokatestvérem se anyai se apai oldalról, nincsen nagynéném, nincsen keresztanyám? És az normális hogy egyik nagybátyám se nősült meg?

Csak 2 nagybátyám van , és 1 nagyszül?m akiket ismerek a rokonságból , de velük se tartjuk a kapcsolatot.Nincs olyan rokonunk akikkel jóban lennénk.Bár tudom hogy ez enm az én hibám,de akkor is zavar ....

Legjobb válasz: Nem tudom, hány éves vagy. De miért nem próbálod meg Te magad felvenni a kapcsolatot velük? Biztos örülnének. Nem kell mindig a szülõk után menni ilyen ügyekben, mert késõbb nagyon megbánhatod és akkor már késõ lesz (tapasztalat).

Nem tudom, hány éves vagy. De miért nem próbálod meg Te magad felvenni a kapcsolatot velük? Biztos örülnének. Nem kell mindig a szülõk után menni ilyen ügyekben, mert késõbb nagyon megbánhatod és akkor már késõ lesz (tapasztalat).
Szia! Nekem sincs se keresztszülõm, se nagybácsi, se nagynéni, két nagymamám él (Persze anyut, aput leszámítva). Távoli rokonok vannak anyu részérõl vidéken, õket nem is ismerem. Apu részérõl összesen 5 vérszerinti rokonom van, ott is a "gyerekek" velünk egyidõsek, ennek ellenére sosem beszélünk. Teljesen másfajta értékeket képviselünk, mi családtervezõ fajták vagyunk, õk inkább bulizósak. Nem hiszem, hogy tudnánk mirõl beszélgetni, leszámítva az én fiaimat.... Van egy nõvérem, és mi felnõtt korunkra kerültünk közelebb egymáshoz, nekem van két kisfiam, neki egyelõre egy. De mi már most összetartásra neveljük õket. Éreztetjük velük, hogy mi mindannyian egy vérbõl valók vagyunk, hátha õk tartják majd a kapcsolatot egymással felnõtt korukban, esetleg jóban is lesznek. Nagyon remélem, mert nekem nagyon hiányoznak a rokonok. Jó, hogy az én fiaimnak van unokatestvére (remélem, lesz még :o)) De a lényeg: Én a helyedben megpróbálnám felvenni a kapcsolatot velük, hátha jóban lesztek, szerintem sokat számítana Neked is. Fõleg a nagymamáddal. Sok sikert! :o)
A kérdező hozzászólása: Hát a nagymamámat azért nem látogataom mert elég messze lakik tõlem az ország másik részében ráadásul szociális intézetben van.
Magyarországon van busz és vonat!! Szegény nagymama szarik rá mindenki . Kérjél pénzt anyádtól, vagy tegyél félre a fizudból és nézd meg a nagyanyádat, mert ha már nagykoru vagy és nem cselekszel akkor az már a te hibád lesz. Majd ha meghal az a nagymama eszedbe jut hogy megnézhetted volna. Az elsõ válaszolót nem kellett volna lepontozni. Mondott egy véleményt. Én is mondtam . Engem is lepontoztok??
Szerintem menj el a levéltárba, érdemes hidd el.Kutass! Nekem se sok rokonom van de velük azért viszonylag gyakran találkozom, és õk is vidéken laknak. Persze ezt apának is köszönhetem mert õ hozta össze az egyébként elég szétesett családot. Szóval szerintem kutass, és hozd össze acsaládodat, nagyon jó érzés lesz majd ottülni egy ebéden a rokonokkal;)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

S. O. S Õ most a féltesom?

szóval egyszer beléptem apum msn-re és írt egy lány hogy apu légyszíves nyomtassd ki ezeket... Most nem tudom h ? a féltesom?? sose láttam még :/

66

Melyek a leggyakoribb zsidó családnevek Magyarországon?

19

Külföldön vannak "Magyar" családnevű emberek?

Úgy értem,hogy ez a családnevük, mint pl. Magyar János

13

Megismerkedtem nemrég álmaim pasijával, nagyon jól elvagyunk de sajnos kiderült hogy rokonságba állunk mamám tesójának az unokája! Soha nem találkoztunk eddig azt sem tudtuk egymásról hogy létezünk! Mi tévő legyek? Õ azt mondta nemérdekli!

13

Kihez fordulhatok ha az őseim bevándoroltak, és csak más országban sejthető adat?

Éberlein vezeték névvel rendelkeznek az ?seim, valószín?leg német telepesek voltak 1700 környékén. Bemehetek mondjuk a német nagy követséghez, hogy nézzenek utána hol a leggyakoribb ez a név?

4

Nem ertem a hugom, miert csinalja ezt?

Sajnalom, de haragszom is ra mert hulyeseg amit csinalt.

5

Milyen ajándékot vegyünk a sógornőmnek?

Szóval, búcsúajándékot kéne vennem neki. A férjem rám hárította ezt a feladatot, mondván úgyis itthon vagyok a lányunkkal, így ráérek.

11

Hol találok Ingyenesen letölthető, használható amerikai e-mail cím listát vagy oldalt?

Családfa kutatáshoz, totál rákattantam!!!

2

Helyes volt ez?

Anyosom megakart köszönteni a névnapomon. Telefonált otthon e vagyok de én nem tartozkodtam otthon mert fontos dolgom akadt.De nem is készültem nem vártam senkit. mondtam nem vagyok otthon azt mondja jol van. Nem merültem bele a beszélgetésbe nem mondtam hol vagyok mikor megyek haza. Ez baja lett. Mert nem fogadtam . Nem mondtam neki mikor jöhet.De nem is voltam otthon egész nap. A csokit amit szánt nekem oda edta egy családtagnak és ezt nekem meg is mondta. Rosszul esett. De én vagyok a bünös ö szerinte.

6

Vannak errefelé Gera vezetéknevűek?

:)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!