Találatok a következő kifejezésre: Normális az, nincsen 1. unokatestvérem (1 db)

Normális az, hogy nincsen 1. unokatestvérem se anyai se apai oldalról, nincsen nagynéném, nincsen keresztanyám? És az normális hogy egyik nagybátyám se nősült meg?

Csak 2 nagybátyám van , és 1 nagyszül?m akiket ismerek a rokonságból , de velük se tartjuk a kapcsolatot.Nincs olyan rokonunk akikkel jóban lennénk.Bár tudom hogy ez enm az én hibám,de akkor is zavar ....

Legjobb válasz: Nem tudom, hány éves vagy. De miért nem próbálod meg Te magad felvenni a kapcsolatot velük? Biztos örülnének. Nem kell mindig a szülõk után menni ilyen ügyekben, mert késõbb nagyon megbánhatod és akkor már késõ lesz (tapasztalat).

Nem tudom, hány éves vagy. De miért nem próbálod meg Te magad felvenni a kapcsolatot velük? Biztos örülnének. Nem kell mindig a szülõk után menni ilyen ügyekben, mert késõbb nagyon megbánhatod és akkor már késõ lesz (tapasztalat).
Szia! Nekem sincs se keresztszülõm, se nagybácsi, se nagynéni, két nagymamám él (Persze anyut, aput leszámítva). Távoli rokonok vannak anyu részérõl vidéken, õket nem is ismerem. Apu részérõl összesen 5 vérszerinti rokonom van, ott is a "gyerekek" velünk egyidõsek, ennek ellenére sosem beszélünk. Teljesen másfajta értékeket képviselünk, mi családtervezõ fajták vagyunk, õk inkább bulizósak. Nem hiszem, hogy tudnánk mirõl beszélgetni, leszámítva az én fiaimat.... Van egy nõvérem, és mi felnõtt korunkra kerültünk közelebb egymáshoz, nekem van két kisfiam, neki egyelõre egy. De mi már most összetartásra neveljük õket. Éreztetjük velük, hogy mi mindannyian egy vérbõl valók vagyunk, hátha õk tartják majd a kapcsolatot egymással felnõtt korukban, esetleg jóban is lesznek. Nagyon remélem, mert nekem nagyon hiányoznak a rokonok. Jó, hogy az én fiaimnak van unokatestvére (remélem, lesz még :o)) De a lényeg: Én a helyedben megpróbálnám felvenni a kapcsolatot velük, hátha jóban lesztek, szerintem sokat számítana Neked is. Fõleg a nagymamáddal. Sok sikert! :o)
A kérdező hozzászólása: Hát a nagymamámat azért nem látogataom mert elég messze lakik tõlem az ország másik részében ráadásul szociális intézetben van.
Magyarországon van busz és vonat!! Szegény nagymama szarik rá mindenki . Kérjél pénzt anyádtól, vagy tegyél félre a fizudból és nézd meg a nagyanyádat, mert ha már nagykoru vagy és nem cselekszel akkor az már a te hibád lesz. Majd ha meghal az a nagymama eszedbe jut hogy megnézhetted volna. Az elsõ válaszolót nem kellett volna lepontozni. Mondott egy véleményt. Én is mondtam . Engem is lepontoztok??
Szerintem menj el a levéltárba, érdemes hidd el.Kutass! Nekem se sok rokonom van de velük azért viszonylag gyakran találkozom, és õk is vidéken laknak. Persze ezt apának is köszönhetem mert õ hozta össze az egyébként elég szétesett családot. Szóval szerintem kutass, és hozd össze acsaládodat, nagyon jó érzés lesz majd ottülni egy ebéden a rokonokkal;)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Te meddig tudod visszavezetni a családfádat a Kárpát-medencében?

25

Temesi családnév eredete, jelentése?

1

Mi a véleményetek a Rimóczi névről? Ha van mi az angol megfelelője? :D

12

Ugye szerintetek sem egy csípőműtét utáni első nap a legideálisabb időpont arra, hogy a nővérem bemutassa új barátját az édesapánk nővérének?

2

Apukám feleségének miért nem kellenek az ajándékaim?

Ha karácsonyra, vagy szülinapjára veszek neki valamit, z rendszerint sosincs elővéve, vagy bedugja egy szekrénybe, de gyakoribb, hogy több éve benne van a tasakban, amiben adtam és szem előtt van hagyva. Régen mikor 15-16 éves voltam, elismerem, lehet adtam olyan ajándékokat, amik úgymond feleslegesek voltak, pl. gyertyatartót, ilyesmit, megértem, hogy mondjuk nem akarja kitenni, de akkor eltehetné olyan helyre, ahol nem látom. (Hatalmas házuk van.) Viszont adtam már neki kézkrémet, gondoltam annak örül majd, hát az is ott van azóta is a tasakjában. (Kb. 3 éve.) Most karácsonyra teát vettem neki mindenféle ízűt, mert szereti, állítása szerint örült is neki, de az is ugyanúgy ott van a földön azóta is.És még sorolhatnám. Semmit nem használ, amit tőlem kapott. Nem értem, miért. Ezek után mit adjak neki? Nekem nincs önálló keresetem még, ő meg elég jól keres, szóval nem tudok olyan nagy dolgot adni.

17

Hol keressem az édesanyám?

Sziasztok!
Elég érdekes a helyzetem.
Az édesanyám 3 éves koromban elhagyott engem és édesapámat. immár 17 éve.
Elöttünk is volt egy családja melyből 3 gyermeke született akiket intézetbe adott.
Apukám nem tud róla semmit én pedig tekintettel erre nem is kérdezem.
A kérdésem a következő kérlek segítsetek:
*Van -e lehetőség arra,hogy csak a neve alapján meg tudjam kerestetni?
*A féltestvéreimet (nevüket nem tudom) szintén megtudnám valahogy keresni?
Hálás lennék a válaszaitokért!
köszönöm

8

A Mándli név milyen eredetű?

7

Milyen eredetű a Kacsik családnév?

2

Férjemmel meztelenül alszunk. Ezt megtudta anyám és az a véleménye hogy ez nem normális. Igaz ez?

28

Kire hasonlítasz legjobban a felmenőid közül?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!