Találatok a következő kifejezésre: Normális az, nincsen 1 (21 db)

Normális az, hogy nincsen 1. unokatestvérem se anyai se apai oldalról, nincsen nagynéném, nincsen keresztanyám? És az normális hogy egyik nagybátyám se nősült meg?

Csak 2 nagybátyám van , és 1 nagyszül?m akiket ismerek a rokonságból , de velük se tartjuk a kapcsolatot.Nincs olyan rokonunk akikkel jóban lennénk.Bár tudom hogy ez enm az én hibám,de akkor is zavar ....

Legjobb válasz: Nem tudom, hány éves vagy. De miért nem próbálod meg Te magad felvenni a kapcsolatot velük? Biztos örülnének. Nem kell mindig a szülõk után menni ilyen ügyekben, mert késõbb nagyon megbánhatod és akkor már késõ lesz (tapasztalat).

Nem tudom, hány éves vagy. De miért nem próbálod meg Te magad felvenni a kapcsolatot velük? Biztos örülnének. Nem kell mindig a szülõk után menni ilyen ügyekben, mert késõbb nagyon megbánhatod és akkor már késõ lesz (tapasztalat).
Szia! Nekem sincs se keresztszülõm, se nagybácsi, se nagynéni, két nagymamám él (Persze anyut, aput leszámítva). Távoli rokonok vannak anyu részérõl vidéken, õket nem is ismerem. Apu részérõl összesen 5 vérszerinti rokonom van, ott is a "gyerekek" velünk egyidõsek, ennek ellenére sosem beszélünk. Teljesen másfajta értékeket képviselünk, mi családtervezõ fajták vagyunk, õk inkább bulizósak. Nem hiszem, hogy tudnánk mirõl beszélgetni, leszámítva az én fiaimat.... Van egy nõvérem, és mi felnõtt korunkra kerültünk közelebb egymáshoz, nekem van két kisfiam, neki egyelõre egy. De mi már most összetartásra neveljük õket. Éreztetjük velük, hogy mi mindannyian egy vérbõl valók vagyunk, hátha õk tartják majd a kapcsolatot egymással felnõtt korukban, esetleg jóban is lesznek. Nagyon remélem, mert nekem nagyon hiányoznak a rokonok. Jó, hogy az én fiaimnak van unokatestvére (remélem, lesz még :o)) De a lényeg: Én a helyedben megpróbálnám felvenni a kapcsolatot velük, hátha jóban lesztek, szerintem sokat számítana Neked is. Fõleg a nagymamáddal. Sok sikert! :o)
A kérdező hozzászólása: Hát a nagymamámat azért nem látogataom mert elég messze lakik tõlem az ország másik részében ráadásul szociális intézetben van.
Magyarországon van busz és vonat!! Szegény nagymama szarik rá mindenki . Kérjél pénzt anyádtól, vagy tegyél félre a fizudból és nézd meg a nagyanyádat, mert ha már nagykoru vagy és nem cselekszel akkor az már a te hibád lesz. Majd ha meghal az a nagymama eszedbe jut hogy megnézhetted volna. Az elsõ válaszolót nem kellett volna lepontozni. Mondott egy véleményt. Én is mondtam . Engem is lepontoztok??
Szerintem menj el a levéltárba, érdemes hidd el.Kutass! Nekem se sok rokonom van de velük azért viszonylag gyakran találkozom, és õk is vidéken laknak. Persze ezt apának is köszönhetem mert õ hozta össze az egyébként elég szétesett családot. Szóval szerintem kutass, és hozd össze acsaládodat, nagyon jó érzés lesz majd ottülni egy ebéden a rokonokkal;)
Nézd meg hogy nincs-e túlmelegedés.

Normális az, hogy nincs 1 barátnőm se? Nincsen kivel pletykálnom és megbeszélni a problémáimat. Mit tegyek?

Nyíregyházi 40 éves n? vagyok, most mentem férjhez és nincs gyermekem. Gimnázium óta nincs egyetlen barátn?m se, mindig az anyukámmal beszéltem meg a problémáimat. Félek, hogy ha ? már nem lesz, akkor kinek öntöm majd ki a szívem és kivel beszélem majd meg a csajos dolgokat? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Okosat mondani sajnos nem tudok, csak azt, hogy ugyanez a problémám. Amíg egyetemre jártam, nagy társasági életet éltem (nagyon társaságkedvelõ, bulizós nõ lennék) aztán hazaköltöztem a szülõvárosomba, ahol a gimi alatt is nagyon magányos voltam. Azt hittem, megváltoztam, lesznek barátaim... Hát, nincsenek. Pont olyan magányos vagyok, mint voltam 17 évesen. Csak az anyám van, meg a férjem. De a férjemmel nem lehet olyan dolgokról beszélgetni, mint egy nõvel. Meg aztán hova menjünk mindig csak ketten? Még bowlingozni sem olyan kettesben, mint négyasben vagy hatosban. Elmondhatatlanul hiányzik egy társaság, és néhány csajszi, akivel néha meginnánk együtt egy kávét, meginnánk egy pohár bort. Sokat próbálkoztam, mindenféle embereknél. Aztán észrevettem, hogy csak én hivogatom õket. Szar érzés. Mára feladtam. Ebben a városban nekem soha nem lesznek barátaim.

Okosat mondani sajnos nem tudok, csak azt, hogy ugyanez a problémám. Amíg egyetemre jártam, nagy társasági életet éltem (nagyon társaságkedvelõ, bulizós nõ lennék) aztán hazaköltöztem a szülõvárosomba, ahol a gimi alatt is nagyon magányos voltam. Azt hittem, megváltoztam, lesznek barátaim... Hát, nincsenek. Pont olyan magányos vagyok, mint voltam 17 évesen. Csak az anyám van, meg a férjem. De a férjemmel nem lehet olyan dolgokról beszélgetni, mint egy nõvel. Meg aztán hova menjünk mindig csak ketten? Még bowlingozni sem olyan kettesben, mint négyasben vagy hatosban. Elmondhatatlanul hiányzik egy társaság, és néhány csajszi, akivel néha meginnánk együtt egy kávét, meginnánk egy pohár bort. Sokat próbálkoztam, mindenféle embereknél. Aztán észrevettem, hogy csak én hivogatom õket. Szar érzés. Mára feladtam. Ebben a városban nekem soha nem lesznek barátaim.
Az elõzõ vagyok, én 35 vagyok.
nem te vagy a kérdés alanya, nem szép dolog másokat kifigurázni. pl a kérdésnek semmi köze ahhoz, hogy nyíregyházi vagy, vagy ököriszántói.
Nem értem, mivel figuráztam ki a kérdezõt, csak annyit szerettem volna elmondani, hogy hasonló helyzetben vagyok. És szerintem nagyon sok köze van annak, hogy valaki talál-e barátokat, ahhoz, hogy hol él, mert pl. egy nagyvárosban biztos hogy könnyebb.
20:53!Neked mi bajod van?
Szintén hasonló helyzetben vagyok, mint te.Illetve van egy barátnõm, de ha nem keresem eszébe sem jutok.Én ugy vagyok vele, hogy inkább nem kell az ilyen barátság, inkább egyedül vagyok.Sajnos nem tudom a választ a kérdésre, mivel ugyanabba a cipõjárok.
Én azt hittem én vagyok az egyetlen akinek nincsenek barátai.
A kérdező hozzászólása: Nem lenne kedve barátkozni valakinek velem? Email-ben írosgatnánk egymásnak, tanácsokat adhatnánk egymásnak, leírhatnánk a problémáinkat.

Bocsi ha nagyon nincs értelme a kérdésnek. Amikor megvan és pl. a 45 perces óra után felállok szó szerint zudul nem elönt de zudul a mensi ez normális dolog? Már teljesen beállt szinte napra pontosan azzal nincs bajom kb.1 éve menstruálok.13/L

menstruáció,tanóra,er?s vérzés

Legjobb válasz: A menstruációd bõven változhat. Az meg természetes, hogy nyugalom után hirtelen felállsz, akkor megerõsödik a vérzés.

A menstruációd bõven változhat. Az meg természetes, hogy nyugalom után hirtelen felállsz, akkor megerõsödik a vérzés.
Ugye ülõ vagy fekvõ helyzetben nem függõleges irányban van a hüvelyed, így felgyülemlika vér a méhedben, hüvelyben, amikor felállsz akkor meg ez kifolyik. Ha tampont használsz, sokkal higiénikusabb és kényelmesebb a dolog. Szûz lányok is használhatják a mini tamponokat.
Jaj de utáltam ezt régen fõleg ennyi idõs korban mint te. Mióta fogamzásgátlót szedek kevesebb a vér és csak ritkán járok így mint te. Volt hogy az erõs napokon mini tampont és betétet is használtam a biztonság kedvéért.Tamponnál meg nincs ez az érzés.
Ez normális.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen azeddigi válaszokat tamponnal is pròbálkoztam már de suliba nem merem használni nem tudnám esetleg cserèlni rendesen kezt mosni ilyesmi stb. stb.
A Rossmannban, DM-ben lehet venni kis mini kézfertõtlenítõket, csak bedörzsölöd, vársz egy kicsit és kész is, máris cserélhetsz tampont tiszta kézzel. Vigyél magaddal mindig zsepit, hogyha véres lesz az ujjad, le tudd törölni, amíg elmész a csapig, hogy megmosd, és tegyél be alá betétet, hogyha mégse tudsz valamiért cserélni, vagy jobban megvan, mint hitted, akkor ne legyen baleset. Azért cseréld 3-4 óránként :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Ezen a konfigon normális az akadozó 40-50 fps Cod2ben? Videókártya: Ati Radeon HD3450 512 mb AGP Proci: Pentium4 3000 mhz 1mag Ram:fogalmam nincs milyen, 1, 5 gb

Legjobb válasz: Akadozó 40-50 fps???? Hol élsz? Tudod mi akadozik? A 10-15 fps. Amúgy ettõl a procitól ne várj többet.

Akadozó 40-50 fps???? Hol élsz? Tudod mi akadozik? A 10-15 fps. Amúgy ettõl a procitól ne várj többet.
sajat magad le ellenorizheted a kov.cimen.www.timmermann.hu---szules varhato idejenek kiszamitasa
http://www.mamanet.hu (magzati méretek) itt nézd meg!

A fehérfolyás az miért van és mi az? . Az a menstruálás előtt menyi ideig tarta? . Nekem kb 1-2 éve tart az normális- most vagyok 13 és még nincs meg a menzeszem :/

Legjobb válasz: A fehérfolyás teljesen normális, normális, hogy évek óta, és ha minden jól megy, még lesz évtizedekig. :) Azt jelzi, hogy beindult a nemi hormontermelõdésed, ez a hüvelyváladék lesz jó arra, hogy menstruálj, a késõbbiekben gyermeked szülessen, szóval jelzi, hogy minden rendben van odalenn. A fehérfolyás nem a menstruálás elõtt tart x ideig, hanem folyamatosan van, és folyamatosan tart, minden nap. A barna folyás az, ami a menstruáció kezdetét jelzi, az ált. 1-2 nappal jelentkezik a menzesz elõtt, de sokaknak nem szokott lenni. 13 vagy, és még nincs menzeszed, az nem nagy baj. :) A nõvérem 16 volt, mikor megjött neki, sosem volt vele semmi probléma, a késõbbiekben sem, ma már két gyereke is van, szóval ne aggódj azon, mikor fog megjönni. Majd jön, ha jönnie kell. Sõt, azt mondanám, addig örülj, amíg nincs. :) De elolvashatod ezt: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..

A fehérfolyás teljesen normális, normális, hogy évek óta, és ha minden jól megy, még lesz évtizedekig. :) Azt jelzi, hogy beindult a nemi hormontermelõdésed, ez a hüvelyváladék lesz jó arra, hogy menstruálj, a késõbbiekben gyermeked szülessen, szóval jelzi, hogy minden rendben van odalenn. A fehérfolyás nem a menstruálás elõtt tart x ideig, hanem folyamatosan van, és folyamatosan tart, minden nap. A barna folyás az, ami a menstruáció kezdetét jelzi, az ált. 1-2 nappal jelentkezik a menzesz elõtt, de sokaknak nem szokott lenni. 13 vagy, és még nincs menzeszed, az nem nagy baj. :) A nõvérem 16 volt, mikor megjött neki, sosem volt vele semmi probléma, a késõbbiekben sem, ma már két gyereke is van, szóval ne aggódj azon, mikor fog megjönni. Majd jön, ha jönnie kell. Sõt, azt mondanám, addig örülj, amíg nincs. :) De elolvashatod ezt: http://www.csakmiketten.hu/index.php?option=com_content&task..
Sok nõnek minden nap van folyása. Ha nincs kellemetlen illata és nem csíp vagy viszket a puncid, akkor semmi baj.

Komolyan mondom öregnek érzem magam 22 évesen mert még nincs gyerekem. Akiket ismerek azoknak van már vagy 1 vagy 2 gyereke. Rendesen féltékeny vagyok rájuk mert nekkik van és nekem nincs. Normális ez?

Legjobb válasz: 15 vagyok és imádom a gyerkõcöket :) alig várom, hogy nekem is legyen 1 picinyem :) de addig még eltelik durva 12 év :)

15 vagyok és imádom a gyerkõcöket :) alig várom, hogy nekem is legyen 1 picinyem :) de addig még eltelik durva 12 év :)
Én pont fordítva vagyok ezzel. 26 évesen csak 35 40 év körüli nõkkel ültem a genetikai uh-on meg a magánrendelésen. Ja, mikor kiderült hogy második gyerekemet várom mindenki csak hüledezett.
igen normális:) hát akkor képzelj el engem 32 évesen elsõ babásan ahogy ültem a terhesgondozóba a sok tini között:(
Nem vagy öreg. Én az elsõt 21 évesen a negyediket 33 évesen szültem.Most 35 vagyok.Sokan csak 40 év felett szülik az elsõ gyereküket.
Teljesen igazad van! Bár nekem az esküvõ része (még)nem jött össze!:) )) Én is vágytam ennyi idõsen gyerekre, fõleg hogy az unokahúgom 17évesen szült. De csak 27évesen találtam meg azt a férfit aki az "igazi" lett. Nem akartam gyereket apa nélkül. Így is csak 30évesen szültem, szóval nem siettem sehová!:-) Amúgy is elég megfontolt típus vagyok.
ha te 22 evesen oregnek erzed magad akkor veled van a baj..
Te gondolkodsz jól! Munka, esküvõ, lakás, utána jöjjön a babó. :)
Két dolog: 1. Hogy a fenébe lennél öreg?! :D És milyen 22 évesek vannak körülötted?! :) )) 2. Én 24 éves leszek hamarosan, 39 hetes várandós. MINDENKÉPP diploma elõtt akartam gyermeket, mert az én szakmámban a klinikai szakképzésemet fel kell függesztenem, ha gyermeket akarok, azaz hatalmas hátrányom lenne, ha 27-28 évesen szeretnék szülni. Ezért mi mostanra szerettük volna idõzíteni az elsõ babát, abszolút tervezetten jött. Senki nincs a környezetemben, közeli ismerõsök között, akinek van gyermeke. Kétféle reakció van: - A terhesgondozáson: 23 éves?!?! Biztosan becsúszott... Majd a kiskönyvemet kézbe véve (ebben benne van a leendõ szülök neve, kora, foglalkozása): jaaaaj, látom a férje orvos, az úgy egészen más... /Valóban orvos, és? Ha egy autószerelõ akar babát a feleségével 23 évesen, kinek mi köze hozzá? A férjem 28, abszolút tökéletes korban, ráadásul azon a klinikán, ahol a terhesgondozás van, ilyenkor mindig nagyon szégyellik, hogy jaj, hát igen, végül is szép kor ez a babához. No, mindegy./ -2. reakció: nem akartál még élni? Miért, gyerekkel vége mindennek? Ha én nem bulizni akarok, hanem családot? Amire célozni szeretnék: azért nem annyira ördögtõl való dolog fiatalon szülni, de mindenki kizárólag maga tudja, hogy hogyan szeretné rendezni az életét. Én ezt a kort érzem ideálisnak HA (!!!!!!) a megfelelõ háttér, a megfelelõ pár rendelkezésre áll, és ilyen irányú vágy is van. Neked is lesz hidd el, és nincs miért féltékenykedned, rengeteg idõd van még. Nnnna, csak azt akarom megcáfolni, hogy a klasszikus tanulás-munka-baba modell mindenképp követendõ. Szép napot mindenkinek!
miért érzed öregnek magad?pont fiatalnak kéne, mert te még bulizol, pasizol, "felelotlenul"elhetsz..nem tudom amúgy, én 24 évesen szultem, ismerõsök között én vagyok a legfiatalabb anyuka
én megértelek mert én is így voltam, csak én még attól is féltem egészen eddig hogy nem lehet gyerekem se (nem volt semmi alapja csak sajnos van ilyen). most várom az elsõ manómat 20évesen és nagyon boldog vagyok.biztosan összefacsarodna a szívem ha minden ismerõsöm pocakos lenne csak nekem nem lenne még.én 15éves korom óta erre vágytam bár akkor még nyilván nem vállaltam volna be :D úgy terveztem hogy a kicsi mellett levelezõn fogok tanulni majd ha 1éves lesz a kicsim, így lesz még 1 szakmám is mire a kicsi oviba megy :) ha ez minden vágyad és tudod magadról hogy mindent megtennél a kisbabádért akkor semmi akadálya fiatalon vállalni szerintem :)
Leírom az én sztorimat:) Én is 22 vagyok 8 éve vagyok a párommal, 1 éve kezdtük el a baba projectet, nagyon rá voltam izgulva a dologra, úgy voltam vele, hogy nekem egybõl össze fog jönni.Hát nem így volt.Hol volt menstruáció hol nem, volt, hogy 3 hónapig sem jött meg.Aztán beszéltük, hogy legyen esküvõ, így azzal voltam elfoglalva, Már december óta megjött rendesen a menzeszem, kivéve áprilisba.Na mondom nem csinálok tesztet, mert már rosszul vagyok az egy csíkos tesztek láttán.A párom mondta, hogy hoz egy tesztet.És 2 napja nagyon erõs pozitív lett.Az esküvõ jövõ hónapban lesz és nagyon boldogok vagyunk.
18éves vagyok, és vannak olyan volt osztálytársaim/évfolyamtársaim, akinek már 2 éves a baba. Az egyiknél már jön a második is :) Én is nagyon szeretnék, néha piszkálom is vele a barátom. De bennem is az van, hogy itt állok érettségi nélkül (bár már csak 2 hónapig:) , pláne, hogy diploma elõtt. Munka és pénz nélkül. Imádom a gyerekeket, és nagyon örülnék, ha lenne, de nem lehet. Gondolj arra, hogy te még bármit megtehetsz, amit õk a babával nem. És ha majd meglesz a ház, a munka, és a tökéletes apa, akkor sokkal jobb szülei tudtok lenni annak a kisbabának, mint a tinianyák :) 18/L
Hát nem tudom merre laksz, de nálunk meg kinéznek, ha fiatalon terhes vagy... 22 voltam, mikor az elsõ lányom szültem és a kórházba is 30-as 40-es nõkkel voltam együtt.. Nekem az ismerõsi körömben csak idõsebbeknek van gyerekük... Most 25 vagyok, jön a tesó, de még mindig nem született senkinek, aki fiatalabb volna babája körülöttem... Szóval én pont az ellenkezõjét érzem annak, mint te. Jah és a játszón is minden anyuka jóval idõsebb, mint én... :S Szóval nyugi, abszolút fiatal vagy és máshol meg a fordítottja van, mint nálatok! ;)
Hát nem vagy öreg egyáltalán, sõt. Én az elsõt 29 évesen szültem és jobb volt így. Most 33 vagyok, novemberben szülöm a másodikat. Még szórakozz, bulizz, tombold ki magad. És majd eljön a te idõd is. Egy pici baba óriási felelõsség. Nem biztos hogy 22 évesen kell az neked.
A kérdező hozzászólása: lehet "régimódi" vagyok de én úgy gondoltam ezt az egész babavállalást hogy találok valami munkát majd esküvõ és aztán gyerek :) (nem tagadom titokban én is vágyok egy babára csak aztán mindig az ugrik be hogy mibõl fogjuk eltartani meg ilyenek)
Szia! Csak csatlakozni tudok a 10. válaszolóhoz. Mi is egyetem után akartunk gyereket. A szüléskor 23 voltam, a férjem még csak 25 éves volt és autószerelõ. De még jó, hogy így alakult, mert nem tudtam volna elhelyezkedni. Pontosan tudom, hogy milyen érzés, amit a 10. válaszoló leírt. Engem is mindenki kinézett, lenézett. Csak az igaz barátaim és a családtagok tudtak neki örülni. (kivéve sógornõmet, aki 7 évvel idõsebb, és akkor még gyermektelen volt). A kórházba egy két ápoló tök flegmán viselkedett, és volt, aki megkérdezte szintén ebben a stílusban, hogy "oszt hanyadik?!" Hát köpni nyelni nem tudtam. Én azt mondom, hogy partner kell hozzá, aki szintén úgy gondolkozik mint te. Nem a bulik és a haveroknak kell az elsõnek lenni, hanem a családnak. És azért jó ha dolgozik. Legalább 1 normális kereset legyen a családba, mert nem kis feladat egy gyerek ellátása. Nem kiábrándítani szeretnélek, meg lehet, hogy sokan most le is fognak húzni, de úgy kell számolni, hogy egy gyerek a kezdeti idõben kb. 80000 ft-ba van. (pelenka, egyéb pampucok, ruhák, bébi kaja stb.) Mi a pelenkára nagyon odafigyeltünk, elvégre az csak a kis testével érintkezik. Abból soha nem a legolcsóbbat vettük. Igyekeztünk megbízható márkák közül választani. (Libero, Pampers, Huggies) Szerencsére nem is volt semmi bajunk. Az egyik barátnõm megvett a gyereknek egy no-name valamit, és a 3 hónapos babája hüvelyfertõzést kapott. (A doki szerint a pelenkától, mert nem volt megfelelõen elõkészítve és csomagolva)

Kisfiamnak kb 1 hónapja muszáj szívni az orrát, mert szörcsög. Nagyon keveset tudok kiszívni 1-1 alkalommal, az is teljesen átlátszó színű. Más tünet nincs. Ez normális? Mit tegyek?

Dokin? már látta, mindent kipróbáltunk már(orspray-k,ágydöntés,c-vitamin,anyatejcsepegtetés az orrba...) mégsewm javul. Véd?n? szerint kinövi. De éjjel arra kel, hogy el van dugulva az orra.

Legjobb válasz: Szia! 5 hónapos a lányom.1. hónapos kora óta szörcsög.Õt is kezelték náthával,mégse múlt el,neki is fehér darabos,vagy átlátszó híg váladéka van.Mi voltunk a Heim Pálba,mert sokszor már hörgõ légzése is volt,és féltünk nehogy asztma vagy más kialakuljon.Nekem se modnott a dokinõ semmit sem,csak hogy allergizálja valami. Na a Heim Pálba elmagyarázták rendesen,hogy ez azért van mert szûkebb az orrjárata és könnyebben eldugul,de kinövi,és továbbra is szívni kell az orrát.Én azóta is Sterimárt használom, de már nem porszívózom csak a kis kézivel szívogatom,ahányszor kell,de sterimart max napi 3x lehet használni,ott mondták,mert ennyit bír el az orrnyálkahártyájuk.Muszáj szívni,mert ha besûrüsödik,könnyebben befertõzödik,és akkor jöhet az antibiotikum. Remélem tudtam segíteni,Boldog Újévet!

Szia! 5 hónapos a lányom.1. hónapos kora óta szörcsög.Õt is kezelték náthával, mégse múlt el, neki is fehér darabos, vagy átlátszó híg váladéka van.Mi voltunk a Heim Pálba, mert sokszor már hörgõ légzése is volt, és féltünk nehogy asztma vagy más kialakuljon.Nekem se modnott a dokinõ semmit sem, csak hogy allergizálja valami. Na a Heim Pálba elmagyarázták rendesen, hogy ez azért van mert szûkebb az orrjárata és könnyebben eldugul, de kinövi, és továbbra is szívni kell az orrát.Én azóta is Sterimárt használom, de már nem porszívózom csak a kis kézivel szívogatom, ahányszor kell, de sterimart max napi 3x lehet használni, ott mondták, mert ennyit bír el az orrnyálkahártyájuk.Muszáj szívni, mert ha besûrüsödik, könnyebben befertõzödik, és akkor jöhet az antibiotikum. Remélem tudtam segíteni, Boldog Újévet!
Szia! Az én 5 hónapos kislányomnak is szörcsög az orra kb. 1 hónapja. Mi is voltunk dokinál többször is. Szívjuk Neki, de mostmár szinte semmi nem ürül, és mégis szörcsög. Amúgy egy kis náthával kezdõdött, akkor kicsit köhögött is. Kapott köptetõt, orrcseppet, Sterimarral fújtuk, de a szörcsögés megmaradt. Kipróbáltuk a Sinupretet is, de továbbra is el van dugulva az orra. A dr-nõ (szombaton vittük vissza) azt mondta, h a tüdeje tiszta, a torka nem piros, és javasolta, h vigyük el fül-orr-gégészhez. Hétfõn elvittük, õ se talált semmi rendellenest, mindössze annyit mondott, h valószínûleg a nátha miatt még picit duzzadtak az orrmandulái, és egy homeopátiás készítményt írt föl rá, a neve Lymphomyosot. Ebbõl kap 3x5 cseppet. Ez a szer többek között a mandulák duzzadtságát csökkenti. Ma kezdtük el adni, mert csak tegnap sikerült beszereznünk. Remélem segíteni fog. Kérdezz rá az orvosotoknál, hogy esetleg van e értelme ezt kipróbálni. Boldog új évet kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!! Végre használható, értelmes válaszok!!!! (ezzel senkit sem akarok megbántani.) Nagyon boldog új évet Nektek is!
Nem normális, és boritékolhatod, hogy van még egy játékos melletted.
most lehet nagyon meglep válaszom. én 26 vagyok, nekem a heti 1-szeri szex elegendõ. Én valahogy jobban élvezem így, nagyobb orgazmust is érek el, ha jó pár nap kimarad. persze kívánnám többször is, de valahogy így jó az egész és elegendõ nekem. de persze mások vagyunk, van aki többször kívánja, van aki nem.
A kérdező hozzászólása: Pendulum92 sajnos ez így Igaz :-(
A kérdező hozzászólása: #16/17 .... na tessék, Te legalább heti 1x igényled ... rendszeresen ...de Õ még ennyit sem ..... jó hogy nem akart 35 évesen befeküdni egy koporsóba már :-/
El lehet felejteni a fenti hülyeségeket, amiket többen írtak, hogy mi a normális mennyiség és mi a nem normális! :) Nem mindenkinek egyformák az igényei, van, akinek napi egy, van, akinek havi egy-két alkalom. Ez az igazság. Sajnos az emberek ilyen téren nem egyformán mûködnek (bár tudom, ide csupa szexisten és istennõ írogat). :) Persze lehet mögötte más is, nálatok talán maga a kapcsolat is ellaposodott és az érzelmek is elmúltak a volt párod részérõl, legalábbis amiket írtál, erre utalnak és nem feltétlenül a szexuális része. Több dolog hiányozhatott már a kapcsolatotokból. Ha már amúgy is vége, ne agyalj rajta, van új párod, akivel minden rendben van, úgyhogy ennyi.
vegyél neki HOS-t a Scitec -tõl, hátha
A kérdező hozzászólása: Hos-t .... ?? :-D de az hormon oprimalizáló .... nem tesztoszteron .... :-).... meg már amúgy is csak az új barátnõje vesz majd neki, ha öszejön valakivel egyáltalán, bár gondolom nehezen fog olyan nõt találni aki több autót is hajlandó neki venni szóval sokáig fog várni még ...
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a tesztoszteron is hormon ugyan .... szóval akkor ez a testépítõ szer arra is hatott volna ?? ...
A kérdező hozzászólása: Jesszus... LEHET HOGY HYPOGONADISMUS - a LETT @[email protected] •Felnõttkori hypogonadismus Ilyen esetekben a már kialakult egyértelmû férfi nemi jegyek változása és a normál reproduktív funkciók változása figyelhetõ meg. ◦erectilis diszfunkció ◦infertilitás ◦a szakáll és a testszõrzet növekedésének csökkenése ◦izomtömeg-csökkenés ◦gynecomastia ◦csonttömeg-vesztés (csontritkulás) A hypogonadismus érzelmi és pszichés változásokkal is jár. A tesztoszteronszint-csökkenés során hasonló tünet figyelhetõ meg, mint nõknél menopausa körül: •gyengeség •csökkent szexuális indíttatás •koncentrálóképesség csökkenése •melegségérzés A felnõttkori hypogonadismus okai Ebben az esetben a herék nem termelnek elegendõ tesztoszteront. Két típusa létezik: •elsõdleges, vagy hereeredetû hypogonadismus, mivel eredendõen a herékben jelentkezik a probléma •másodlagos hypogonadismus: az eltérés nem a herében, hanem az azt szabályozó hormontermelõ szervnél, a hypothalamusban vagy az agyalapi mirigyben jelentkezik. Mindkét típusa lehet veleszületett vagy szerzett. Elsõdleges vagy primer hypogonadismus oka •Klinefelter-syndroma: veleszületett eltérésrõl van szó, jellegzetes megjelenéssel, a beteg kromoszóma állományában extra X-kromoszóma található. •Le nem szállt herék: megszületés elõtt a herék a hasüregben fejlõdnek és késõbb végleges helyükre a herezacskóba vándorolnak. Néha egyik vagy mindkét here a hasüregben marad a születéskor. Ez könnyen helyreállhat a születést követõ néhány évben kezelés nélkül. Ha ez nem rendezõdik, akkor here-rendellenességhez és csökkent tesztoszteron-termeléshez vezethet. •Mumpsz-heregyulladás: Amennyiben a vírusfertõzés a heréket is érinti pubertás vagy felnõttkorban, hosszú távon herekárosodást okozhat. •Haemochromatosis: a vér magas vastartalma következtében a vas lerakódik a hereszövetben, vagy pl. az agyalapi mirigyben, ezáltal azok mûködését akadályozza. •Heresérülés: egy here sérülése esetén a tesztoszteron-termelés nem károsodik •Daganatellenes kezelés: a daganatok kemoterápiája vagy sugárkezelése hatással van a tesztoszteron-termelésre és a spermiumfunkcióra. Mindkét kezelésnek a hatása általában átmeneti, de ritkán végleges károsodást okozhat. A legtöbb férfi a kezelést követõ néhány hónapban visszanyeri a nemzõképességét. Daganatellenes kezelések megkezdése elõtt sok esetben spermafagyasztás lehet javasolt. •Normál öregedés: idõsebb férfiakban alacsonyabb a tesztoszteronszint, mint fiatalkorban. Ez általában egy lassú és folyamatos tesztoszteron szint csökkenés eredménye az életkor elõrehaladtával. Másodlagos vagy secunder hypogonadismus oka •Kallmann-syndroma: az agy bizonyos területének nem megfelelõ mûködése következtében jön létre, ami alapján az agyalapi mirigy nem termel elegendõ hormont. Ez a betegség szaglásvesztéssel is társul. •Agyalapi mirigy betegségek: olyan hormonokat termel, ami a here tesztoszteron-termelését szabályozza. Az agyalapi mirigy mûködésének bármilyen eredetû károsodása (daganat, sérülés, gyulladás, operáció, koponya besugárzás) befolyásolja a tesztoszteronszint szabályozását. •Gyulladásos betegségek is okozhatnak ilyen jellegû eltérést, például sarcoidosis, tuberculosis. • HIV fertõzés / AIDS betegség: a vírus befolyással lehet mind a hypopthalamusra, mind az agyalapi mirigyre és a herékre is. •Gyógyszerek, például fájdalomcsillapításra alkalmazott ópiátok, néhány hormon befolyásolja a tesztoszteron emelkedést. •Elhízás: bármely életkorban a kifejezett elhízás hypogonadismussal társulhat.
A kérdező hozzászólása: Kezelés Felnõttek 1. Hormonpótlás: amennyiben hereeredetû a hypogonadismus, tesztoszteronpótlás szükséges. Ennek hatására helyreállítható a szexuális funkció, az izomerõ és megelõzhetõ a csontritkulás. Ezen felül a tesztoszteronpótlással a betegek energikusabbá válnak, szexuális vágyuk növekszik és javul a közérzetük is. Amennyiben a probléma oka hypophysis eredetû, szükség lehet daganateltávolításra, gyógyszeres kezelésre, sugárkezelésre, vagy egyéb hormonok adására az októl függõen. Gyermekvállalás elõtt javasolt az agyalapi mirigy eredetû hormon pótlása, ami injekció formájában történhet. Ezzel biztosítható, hogy a here megfelelõ mennyiségû tesztoszteront termeljen, így biztosítottá válik a megfelelõ minõségû és mennyiségû spermiumképzõdés.
Miért is nem tudsz leakadni a volt pasidról, ha neked már van új, akivel minden szuper? Hmmm?
Az nekem is fura, hogy majdnem 1 éve van párja, de még mindig ezen pörög.
A kérdező hozzászólása: 15 év nagyon hosszú idõ .... sajnos nem olyan könnyû elfelejteni :-( / ha egyszer oda kerül bárki majd meglátja...vagyis NEM! ... inkább Soha nem kerüljetek ilyen helyzetbe :-/ .../.... a másik ok meg az, hogy most találtam ezt az oldalt, és mivel ezt a kérdést nem igazán beszéltem meg senkivel.... hát gondoltam most megteszem, és megkérdezem, hogy a kedves többiek :-) ... mit gondolnak errõl.... Ennyi :-)
Van egy olyan furcsa összefonódás, hogy ha a kapcsolat többi része nem mûködik, akkor az õszinte, igazi szex sem megy. De ha a jó szex sincs meg, akkor a kapcsolat is tönkremegy. Bármelyik fennáll, hajlamosak vagyunk a másik felét okolni a gondért, közben az egyben következmény is meg ok is.
A kérdező hozzászólása: hát az utolsó 5 évben már csak a problémák szõnyeg alá söprése ment .... mert ugye ha ez sem mûködik egy kapcsolatban akkor alapjaiban remeg az egész ...... és..... aztán......felrobbant a bomba..... :-/
Nem normális.
50 évesen is, minimum heti 2-3 meg van egy egészséges embernek.
Nem fog vígasztalni amit mondok, de az ex-feleségemmel, amikor k.b. 35 voltam, a havi 1 is sok volt, akkor is ha éppen nem volt mellette senki... Ugyanakkor 40 évesen az akkori szeretõmmel, most már párommal, heti 10 az átlag.
A kérdező hozzászólása: Hmmm :-( :-(..... 15 évig voltunk együtt.... és kb. az utolsó 10 évben ennyi volt az igénye .... minden nap a munkahelyem elõtt várt, minden este együtt mentünk haza, nem hívogatta senki, a hétvégéket is együtt töltöttük .... :-( .... innen gondolom, hogy biztos nem volt másik nõ. Ja igen.... és a nemi szervén kívül szinte nem is lehetett hozzáérni, mert Õ mindenhol "csikis" még a nyakát sem csókolgathattam .... mert "csikis" ... Pffff ..... És csókolózni sem szeretett, mert olyan ... meg rosszak a fogai /hát megcsináltattam neki 60 000 ft-ért ....de azután sem szeretett... megkérdeztem miért ?? .... hát mert olyan "nyálas" / ..... Röhej az egész !!! :-D .... :-(
32 vagyok de attól is felizgulok ha megfúj a szél éjjel nappal csak a szexen jár az eszem a párodnak meg Viagra kellene :)
A kérdező hozzászólása: De hogy lehet, hogy a havi 1 is sok lehetett neki ?? Én figyeltem Rá .... tiszta voltam, gyengéd, de ha kellett szenvedélyes :-) ....meg kezdeményezõ .... nincs fóbiám az új helyektõl se ... lakáson belül bárhol el lettem volna vele ..... de neki csak az ágy .... pl. egyszer hajnal 2!!! körül mentünk hazafelé... én vezettem, és egy hamis mosollyal lekormányoztam az autót egy mezõre ... mire õ : - miért álltunk meg ? - erre mondtam, azért hogy Neked jó legyen :-), velem ne törõdj csak Én szeretnék Veled :-) ...... és ahogy elkedtem símogatni, meg lehúzni a sliccét... azt mondta, - inkább hagyjuk! Mi lesz ha jön valaki és benéz az autóba....most erre mit mondhattam volna.... hazavezettem :-D .... / pedig ügyes vagyok... soha nem találkozott a fogammal, szóval ez sem lehetett az ok... /
A kérdező hozzászólása: Már NEM a párom .... mert 10 évnyi elvonás után sajnos nem bírtam tovább :-(.... az új Kedvesemnek már attól is megjön a kedve, ha csak rám néz :-) .... hétköznap szinte minden nap együtt vagyunk hétvégén meg van olyan nap hogy 6x ...:-D... Õt végre lehet ölelni, csókolni, símogatni, harapdálni...nem kéri, hogy közben ne nyõgjek meg sóhajtozzak, sõt kifejezetten szereti hallani hogy élvezem ha együtt vagyunk... olyan szeretkezni Vele, minha tisztítótûzben állnék! :-).... De ha nem is szeretkezünk... akkor is hozzábújhatok, megölelhetem ...
bannyeg hol terem ilyen csaj privátban elküldöm a télszámomat hívjál fel és boldoggá teszlek (merül de kb 1 óra és fel lesz töltve) :)
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, köszönöm megkaptam, de Van Párom ! ahogy írtam :-) .... lassan 1 éve leszünk együtt :-) ...... csak tudni szerettem volna, hogy másoknak mi a véleményük arról ha egy férfi ilyen kevés tesztoszteront termel.... mert eddig az hittem, biztos bennem van a hiba, hogy havi 1-2 nél picit többre vágytam :-)
Ez gyors volt.
Ja, hogy már régen lecserélted, csak véleményekre voltál kíváncsi. Hát, az biztos, hogy kevés. Oka is mindenképp van, de kideríteni erõfeszítésekbe kerül, és együttmûködés nélkül nem megy.
A kérdező hozzászólása: :-)
Nem vagyunk egyformak, olyan part kell talalnod (es neki is), akivel azonosak az igenyek. Mi a ferjemmel igy 40 felett heti 3-4-et tartjuk kielegitonek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!