Találatok a következő kifejezésre: Normális az, nincs semmi (60 db)

Ma vagyok 4 hetes 4 napos terhes normális az hogy semmi tünetem nincs még? Se hányás se mellfeszülés stb?

Legjobb válasz: Teljesen normális!Nekem se volt semmi bajom a 6.-7. hétig!!

Teljesen normális!Nekem se volt semmi bajom a 6.-7. hétig!!
miért ne lenne normális?nem mindenkinek vannak tünetei vagy vannak olyanok is akiknek csak késõbb jelentkezik.
Teljesen normális. Én sem vettem volna észre semmit (kivéve a menzesz kimaradását), ha nem tervezett a babánk. Az egész terhesség alatt egyszer sem hánytam, nem émelyegtem, nem voltam érzékeny a szagokra, a mellfeszülést is csak kb. 8 hetesen éreztem. Talán csak fáradékonyabb lettem. Este 8kor már aludtam egész reggel fél 7ig. Örülj neki, hogy Te is a szerencsések közé tartozol, bár még nem vagy lekésve semmirõl sem. Egy 5 hós baba anyukája
Szia! Én tegnap tudtam meg, hogy 12+4 hetes terhes vagyok. Pozitív lett a teszetem múlthéten, mert 1x hánytam, de gyomorrontástól volt, és elmentem tegnep a dokihoz és már 60mm és nagyon szép a babuci. :-)))Semmilyen tünetem nem volt, se szédülés, hányinger, semmi. Azért sem vettem észre, mert a mensim eddig se volt rendszeres, meg 3 éve abban a tudatban éltem, hogy peteérésem sincs. Kellemes babavárást, és szép kismamakort kívánok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Szia! 22 hetes vagyok és eddig semmi terhességi tünetem nincs, kivéve, hogy mocorog a bébim :) A hányós kismamák nagyon irigyelnek. Semmi baj nem lesz akkor sem ha egész terhesség alatt nem lesz semmi tüneted. Az sem igaz, hogy ha az anyukádnak volt neked is lesz. Az én anyukám végig hányta a terhességét (de csak velem) még a szülõ ágyon is hányt, terhesség kezdetén 55 kg volt a végén pedig 51. Hiába evett minden kijött belõle, sokszor volt kórházban is ez miatt, de szerencsére nem lett bajunk. Ezt csak azért mondtam el, hogy az hogy nem vagy rosszul még a jobbik véglet. Ne aggódj! Inkább örülj neki, hogy jól vagy. Kívánom, hogy ez után se legyen semmi kellemetlen a terhességed körül. Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: VISZONT KIVÁNOM NEKED IS.:) )))))

Az normális, hogy nincs semmi komolyabb tünetem?

lassan 15 hetes lesz a bébim minden vizsgálaton rendben találtak minket amin eddig voltunk, de se hányingerem se rosszullétem nincs (2x hánytam eddig összvissz). Örüljek inkább hogy nincs "bajom"? és amugy mikor kezd el nőni a pocim? köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Örülj neki, ez jóóóó!

Örülj neki, ez jóóóó!
Szia én is ugyan ebben a cipõben járok, bár én még csak az 5 hétnél tartok.Nekem is azt mondták, hogy örüljek neki.
Hú, örülj neki!! Én a 13-ik hétben járok és pokoli [email protected] vagyok még mindig. Alig várom már, hogy javuljak csak kicsit is.. Élvezd a terhességed!!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) azt hittem gáz van hogy nincs semmi "tünetem" mindenkinek kellemes babavárást :) uccsó: javulást :) )

Normális ha nincs semmi tünetem azon kívül, hogy a bal mellem kezd érzékeny lenni? A jobb még nem annyira. Ez nem baj? 6hkm

Legjobb válasz: igen, késõbb még lehet, nekem a 7. héttõl jöttek a tünetek :S

igen, késõbb még lehet, nekem a 7. héttõl jöttek a tünetek :S
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak picit ideges vagyok, mert már volt egy vetélésem. Talán még annyi, hogy NÉHA ha valami édessel kívánnak a hideg is kiráz. De semmi hányingerem nincs.
Nyugodj meg, minden terhesség más. Van, akinél erös hányással kezdösik, van aki ikreket vár, mégsem volt hányingere sem. Változóak vagyunk. Amugy még esélyes vagy ezekre a tünetekre, mert még mindig folyamatosan nö a hormonok koncntrációja a szervezetedben. Én 8 hetes múltam és ma volt erös hányingerem, eddig nem. Az elözö terhességemnél sem hánytam és nem igazán voltam rosszul. Boldog babavárást!
elsõ vagyok, egyszer sem hánytam! soha, csak fintorgásom volt. székrekedéses panaszaim voltak 8. hét körül, illetve cicifájdalmaim 7. hét után.
A kérdező hozzászólása: Remélem minden rendben lesz. Jövõhéten megyek dokihoz. De hogy UH-ra mikor megyek azt nem tudom, mert az sztk-ban nincs, csak a kórházban.
Nekem is így volt, én ezt annak tudtam be, hogy a bal felem erõsebb (bal kezes vagyok) és az érzékenyebb. Nem hánytam. Nekem az volt a terhes tünetem, hogy nagyon hullott a hajam, reggelre jobban ki voltam száradva, szerettem a párom vállon öklözni xd (szerintem õ is szerette...) az elsõ trimeszterben.


sajat magad le ellenorizheted a kov.cimen.www.timmermann.hu---szules varhato idejenek kiszamitasa
http://www.mamanet.hu (magzati méretek) itt nézd meg!

6 hetes terhes vagyok. Azon kívül hogy fájnak a melleim és fáradékonyabb vagyok nincs semmi panaszom. Ez normális? Vagy valami bajt jelent?

Legjobb válasz: Persze hogy normális, én 8 hetesen mentem el, mert nem jött meg, és akkor már volt szívhangja a kicsinek. Nekem csak a gyakori vizelési inger volt , semmi hányinger, semmi mellfeszülés. Azóta is könnyû terhességem van. 30 hetes kismami.

Persze hogy normális, én 8 hetesen mentem el, mert nem jött meg, és akkor már volt szívhangja a kicsinek. Nekem csak a gyakori vizelési inger volt , semmi hányinger, semmi mellfeszülés. Azóta is könnyû terhességem van. 30 hetes kismami.
6 hetesen nekem is annyi tünetem volt, mint neked. Aztán a 7. héttõl rámtört az émelygés, hányinger, és szinte egész nap elkísért. Enni is alig tudtam valamit. Lehet persze, hogy téged ez elkerül, de még az elején vagy, bármi jöhet.
Persze hogy normális. Valaki terhességi vészes hányásba szenved. Valaki meg észre sem veszi hogy kismama. Nekem se volt semmi bajom. 14 hetes kismama voltam amikor kiderült. semmi jelét nem adta. Erre mondják hogy fiad lesz. Nekem bejött... :)
Szia! Örülj, hogy eddig nem tapasztaltál semmi rosszat. Bár az is igaz, hogy még nagyon az elején vagy, a java még most jön. Mindenki másképp éli meg a terhességét, de kívánom, Neked könnyû legyen! Boldog babavárást és vigyázz magadra!
teljesen! Én ekkor még nem is tudtam, hogy az vagyok! Majd késõbb jönni fognak ám azok a panaszok, de bár ne jönnének :) fõleg a vége felé lesz terhes a várandósság. üdv. 34 hetes kismama
Persze hogy az.
Szia. Elõfordulhat, hogy nem is lesznek tüneteid, de én is ezt hittem, most peddig minden reggel és este hányingerrel küzdõk. 7 hetes babás

3 hetes terhes vagyok és nincs semmi étvágyam, nem eszek semmit. Normális ez az állapot?

Hisz minden kismamától azt hallom hogy, hogy megn? az étvágyuk.

Legjobb válasz: Ilyen melegben normális ez az állapot.Azt biztos tudod, hogy ha ételt nem is kivánsz, de folyadékot mindenképpen kell inni. Lehet ez akár gyümölcstea, Vehetsz filteres csipkebogyóteát hibiszkusszal, kellemes savanykás ize van.Én a terhességem kezdetén még fogytam is. Az étvágyam nem nött, inkább egyes fura izeket és ételeket kivántam.

Ilyen melegben normális ez az állapot.Azt biztos tudod, hogy ha ételt nem is kivánsz, de folyadékot mindenképpen kell inni. Lehet ez akár gyümölcstea, Vehetsz filteres csipkebogyóteát hibiszkusszal, kellemes savanykás ize van.Én a terhességem kezdetén még fogytam is. Az étvágyam nem nött, inkább egyes fura izeket és ételeket kivántam.
Szia! Nekem sem nõtt az étvágyam egyelõre! Sõt, inkább vannak ételek, amiket most abszolút nem kívánok, meg picit hányingerem is van! Azért próbálj meg valamit letuszkolni, de nagyon ne eröltesd...

Most kaptam egy teljesen új asztali számítógépet. A játékokat viszi, azzal nincs baj, de közbe lefagy. Olyankor újra kell indítanom, mert nem csinál semmit. A gép 2 napos, de ez akkor is normális?

Legjobb válasz: Ember nincs aki ennyi információból korrekt választ tud adni azon kívül, hogy semmilyen fagyás nem normális. (A frigót leszámítva)

Ember nincs aki ennyi információból korrekt választ tud adni azon kívül, hogy semmilyen fagyás nem normális. (A frigót leszámítva)
milyen a konfig, op rendszer? milyen játékoknál fagy be?
Driverek hibája, RAM túlterheltsége, gyenge VGA, szerelési hiba. Így elsõre ezek jutottak az eszembe. Kezdd azzal, hogy leírod a konfigodat.
Írd le a teljes konfigot.
A kérdező hozzászólása: Elnézést a késésért, és köszi, a válaszokat!:) Mindenkinek zöld kéz, ti segítõkészek vagytok...:) És nem jó a hûtõm. Túl melegszik a proci és a gép leáll. De már rendeltem erõsebb hûtõt.

Normális az, hogy 8 hetesen (a mellfeszülésen kívül) szinte semmi terhességi tünetem nincs?

Úgy értem, hogy nem hányok, nem émelygek, nem fáj a derekam, nem vagyok érzékeny a szagokra... stb.

Legjobb válasz: Szerintem nincs semmi baj, te a szerencsébbek közé tartozol.

Szerintem nincs semmi baj, te a szerencsébbek közé tartozol.
Szia végre valaki aki hasonló képpen éli meg az elsõ heteket mint én már lassan elérjük a 12hetet de még mindig semi néha már azon aggódok hogy baj van mert én semit nem érzek semi tünet de mindenki azt mondja annak örüljek hát akkor örüljünk együt és boldog baba várást
Szia.Én most vagyok 14 hetes és én sem éreztem egyszer sem semmit.Hála istennek.Boldog babavárást.
Szia , szerencséd van.Nekem sem szörnyû a dolog és nem is volt semmi bajom az étvágyingadozásom kívül egészen a 12 hétig.Ekkor jött egy kis fox..és azóta nehezebbek a napok.Addig örülj még semmi baj nincs!Garatulálok, 14hetes kismama

Normális az, ha nincs semmi bajom?

8 hetes terhes elmúltam, de nekem se hányinger se fejfájás semmi. Ez ugye nem jelent bajt? A melleim érzékenyek, néha fájdogál a hasam, de azt olvastam, hogy csak tágul a méhem. Ugye minden rendben?

Legjobb válasz: Nyugodj meg,nincs semmi baj!Inkább örülj neki!Sok kismama irigyel téged emiatt,hidd el!Gratulálok a pocaklakódhoz!

Nyugodj meg, nincs semmi baj!Inkább örülj neki!Sok kismama irigyel téged emiatt, hidd el!Gratulálok a pocaklakódhoz!
Teljesen normális. Én ugyanígy voltam most 21 hetes vagyok és minden a legnagyobb rendben. Egyszerüen szerncsések vagyunk! :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, a mellfeszülés is elég jel lehet+hasfájdogálás. Jó neked hogy nem vagy rosszul, de az is lehet hogy majd késõbb jelentkeznek a tünetek.
szai, Gratulálok a bébihez. :) Egészségesek vagytok mind a ketten, nyugi. Én sem voltam rosszul egy percig sem. Egy 2 hónapos kicsilány anyukája.
Nekem sem volt semmi bajom, még jobban érzem magam mint terhesség elõtt. Örüljünk neki! 234. hetes kismama
Kicsit vicces ez a kérdés. :) Mert természetesen igen, normális, ha nincs semmi bajod. Szerencsés vagy.

Milyen érzés ha valakinek nincs testvére? Akkor az a "normális"? Nincs semmi hiányérzet vágyódás valaki után? Vagy valahol mindig érzi az ember, hogy jó lenne egy testvér?

Legjobb válasz: Hát nekem van testvérem. Mindkét esetbe beletudok gondolni. ha van estvére az embernek, az segít neki bármiben, ha kisebb, akkor õ segít neki, tudnak játszani. Ha nincs, akkor meg élvezheti, hogy õ van a középpontban, ráfigyel mindkét szülõ, de nem érez hiányt, mivel iskolába jár, feltehetõleg vannak barátai.

Hát nekem van testvérem. Mindkét esetbe beletudok gondolni. ha van estvére az embernek, az segít neki bármiben, ha kisebb, akkor õ segít neki, tudnak játszani. Ha nincs, akkor meg élvezheti, hogy õ van a középpontban, ráfigyel mindkét szülõ, de nem érez hiányt, mivel iskolába jár, feltehetõleg vannak barátai.
Én jól elvagyok tesó nélkül, annyi a hátrányom, hogy én vagyok anyuci apuci kicsi lánya, a családban az egyetlen lánygyerek és mindenki az én életemmel van elfoglalva. Egy idõsebb fiútesó jó lett volna vagy egy öcsi, de lány semmiképp. Majd szerintem késõbb fog igazán hiányozni a tesó, most még elvagyok a barátokkal. 17L
"Lenne" /a sietség miatt maradt ki egy betû!/
Nekem van. Nem is egy! Mégis olyan érzés, mintha nem lene egy sem. Egész jól elvagyok nélkülük.
Nekem van testvérem, de néha már a pokolba küldeném úgy kikészít! Viszont ha nem lenne, unatkoznék, nem tudnám szekálni, és nem nevetnék mindennap rajta.A jó csak az lenne, hogy nem kéne osztozkodnom semmin!-de mégiscsak a tesóm..:D
Nekem sincs testvérem, soha nem is hiányzott. Mostanában 40 felett néha gondolok rá, hogyha lenne, akkor talán jobb lenne. Amíg a szüleim élnek nincs hiányérzet, de mivel egyre idõsebbek, így azt gondolom, talán jó lenne egy testvér, de az is csak akkor jó, ha õszinte és jó a kapcsolat köztetek.
utolsó: dettó :)
Én egyke vagyok, és semmilyen ûr nincs :) Ha társaságra vágyom, ott vannak a haverok, ha egyedül szeretnék lenni, hazamegyek :D Szerintem így jobb is, hisz a testvéred, ha zavar, nem tudod elküldeni otthonról, én megyek inkább a barátokhoz, aztán... na értitek :D
Egyke vagyok, én nincs hiányérzetem. Sajnos az ismerõseim között több a testvér baj/viszály, mint a szeretet. A legtöbben érzik v. tudják, hogy ki az anyuci kedvence... úgy is viselkednek, a másik testvér ilyenkor a csicskás. Jó, persze néha eszembe jut, hogy jó lenne tesó... de idõsebbet szeretnék. De igazából jól elvagyok így is.
Az elõzõ kommentelõvel egyetértek. Nekem három testvérem van, nem tudom, mi lenne nélkülük! Én személy szerint nagyon is szeretem õket! Rengeteg esetben jó, hogy vannak, akikre bármikor számíthatsz, és ezt szó szerint értem! Vannak persze összetûzések, de ez egy családban így van. Nekem két gyerekem van, a nõvéremnek egy, húgomnak, és öcsémnek még nincs. De azt is biztosan tudom, amikor jöttek a gyerekek, a nagy "barátok!" gyorsan elfogytak! A testvéred nem teszi meg ezt! Legalábbis nálunk! Mi négyen vagyunk egy egész!!! Nálunk ez így mûködik! Azért hozzáteszem, én vagyok a "központja" a tesóknak! Rám hallgatnak a legjobban, ez mindig így volt, még gyerekkorunkban is. Szóval én nagyon szeretem mindegyik testvéremet! :-)
Nem lehet hiányérzeted amiatt ami sose volt. Akkor valóban azt érzed normálisnak.Pedig nem az mert nagyon fogy a magyar...
Nekem van testverem, de en mar eleg idos voltam, mikor szuletett (tizeneves korom vege fele) es addig egyaltalan nem hianyzott. Igy, hogy van tesom se hianyozna, ha nem lenne, maga a tesom szemelye viszont hianyozna.
nincs, de sztem meg is õrültem volna, ha lenne. imádtam egyedül játszani, nagyon jól feltaláltam magam kiskoromban is, persze volt jópár kisbarátom, akikkel az oviban vagy nyári szünetben jól elvoltunk. anyum párszor áthívta kisebb koromban egy.egy barátnõmet, de annyira nem tudtam elviselni, hogy csak hisztiztem és nem akartam vele játszani. túl fáradt voltam, szükségem volt rá, hogy egyedül dolgozzam fel az aznap történteket, fárasztottak az új impulzusok. ez a mai napig így van. az otthon nekem egyet jelent azzal, hogy egyedül vagyok, csak nagyritkán hívok át másokat estére, a párom itt ül mellettem, de szövegelés nélkül is tudjuk hogy semmi gáz nincs, csak mindenki elvan a saját dolgaival, ettõl függetlenül imádjuk egymást. viszont ha elmegyünk valahova akár barátokkal akár ketten a párommal, akkor nagyon tudok pörögni, le se lehet lõni :D szóval nekem semmiféle hiányérzetem nincs, nem is volt. bele se tudok gondolni abba, hogy milyen az, ha folyton ott van a seggedben valaki, és kötelezõ õt szeretni akkor is, ha épp megfojtanád egy kanál vízben...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok! További válaszoknak is örülnék még!
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer köszönöm a válaszokat!Mindet érdemes elolvasni, és gondolkodni rajtuk :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!