Találatok a következő kifejezésre: Normális az, nincs (364 db)

Akiket megerőszakoltak, azoknak nincs is esélyük a normális életre?

Legjobb válasz: Szóval akinek nincsenek szexuális gondjai és egészséges nemi életet tud élni, az konyhakész k**rva? Neked aztán van bajod. Figyelj, engem meg bántalmaztak kiskoromban rendesen családon belül, mégis képes lettem felnõtt koromba normális kapcsolatot kialakítani ÉS családot alapítani, annak félelme nélkül, hogy ebbe torkollik. Nehéz, de a traumákat fel kell dolgozni, különben esélye sincs az embernek egy normális életre. Ha csak sajnáltatjuk magunkat nem jutunk sehova.

Szóval akinek nincsenek szexuális gondjai és egészséges nemi életet tud élni, az konyhakész k**rva? Neked aztán van bajod. Figyelj, engem meg bántalmaztak kiskoromban rendesen családon belül, mégis képes lettem felnõtt koromba normális kapcsolatot kialakítani ÉS családot alapítani, annak félelme nélkül, hogy ebbe torkollik. Nehéz, de a traumákat fel kell dolgozni, különben esélye sincs az embernek egy normális életre. Ha csak sajnáltatjuk magunkat nem jutunk sehova.
Mért ne lenne?
Elõbb kell helyrejönni, és csak utána belekezdeni egy kapcsolatba, nem lehet elvárni egy egészséges sráctól hogy mások bûnéért õ bûnhõdjön (azzal hogy évekig vár hogy elmúljon ez a trauma amihez neki semmi köze). Az meg hogy a tizenévesek kurvulnak, hát, majd késõbb rájönnek, hogy sok hülyeséget csináltak. a szülõknek kellene ezt megfogni, de nem fegyelmezéssel hanem normális családi légkörrel, bizalommal. de ahol már a szülõk is elváltak, anyuka azóta váltogatja a pasikat, vagy épp senkit nem enged közel, vagy apukának már három nõtõl hat gyereke van, ott mit lehet várni a gyerektõl? de az sem jobb akik egymást marják de nem válnának el. lényeg hogy a gyerek kapjon valami értékrendet. akkor nem kurvul el.
#8: ne általánosíts, légyszi. A tizenévesek között is van rengeteg normális. Bõven több, mint 10%. (Csak legtöbbjüket nem az éppen aktuális vodka-naracs buliban tudod felszedni, színrészegen.) De még ha helytálló is lenne az a 10% (nem az...), akkor is: õk ott vannak. Az azt jelentené, hogy minden 10. pasi normális. Szóval már meg is dõlt a "sehol nincs olyan" hipotézised. Az persze már más kérdés, ha neked olyan fiú kell, aki már végigment a fél környéken.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hatalmas probléma, hogy undorodom az ilyen lányoktól, és nem állok be közéjük.
egy normál ember egy erõszakot nem tud kiheverni, örök életében ott marad a seb a lelkén, lehet elmenni szakemberhez, és a tudatalattiba berakni ezt az emlékképet, de mindig ott lesz, h ez akár még egyszer meg is történhet. hasonló élmény, mint a háborús veteránok, amin keresztül mennek, sokkolják a lelket.
Egy szóval sem mondtam, hogy probléma. Én sem díjazom, ha valaki már életében több fаszt fogott, mint kilincset. Ugyanúgy férfiként nem díjazom, ha valaki egy nõben csak a lehetséges szexet látja, és a szex nélküli kapcsolatot valami szükséges rosszként könyveli el. Nem tudok semmiképp azonosulni azokkal, akik ultimátumot adnak a csajnak, hogy X idõn belül szexelniük kell, különben lelép. Az ilyenek önzõ hereagyúak, akik csak a saját idényeiket nézik, és cseppet sem érdekli õket, hogy a másiknak jó legyen. De ettõl még nem minden férfi szexmániás õrült, mint ahogyan nem minden lány ribi. A kérdésre válaszolva: de, van esélyük a normális életre. Persze, ahogy már elõttem leírták, megfelelõ pszichoterápia nélkül szinte esélytelen, és vagy magábafordult, bezárkózott vénasszonyokká válnak, vagy ordas nagy ribikké. De ha rendesen kezelteti magát az ember, minden esélye megvan rá, hogy normális életet éljen. Persze, az emléke örökké ott lesz, nem lehet csak úgy kitörölni, ami történt, de összességében: igen, élhet normális életet.
12 Nálad a pont
Dehogynem, de el kell menni pszichológushoz, és még így is megmarad a lelki seb. "Mert senkinek sincs türelme helyrehozni egy ilyen lányt. Egyszerûbb konyhakész kurvät keresni, aki bármikor szétteszi a lábait, nem kell éveket várni." Nagy tévedésben vagy, csak nem a megfelelõ férfit találtad meg eddig.
veled súlyos problémák vannak kedves kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: Mármint 10%-uk "normális".
A kérdező hozzászólása: Jah, 10%-uk ilyen.
Kérdezõ, én mélyen szánlak, ha te ilyen körökben mozogsz! Vannak abszolút normális és átlagos tizenévesek is a világon...
A kérdező hozzászólása: Nem, nem így értettem, és bocsi ha megsértettem bárkit is. De nézz körül a "mai fiatalok" között. 14-15 évesen 6-8 fässzal pózolnak, rendszeresen járnak abortuszra. Mi ez, ha nem kurvulás? És ez kell a mai "pasiknak", hiszen a legtöbb 2 hónapot se tud várni, nem éveket.
hol lakik az a 16 éves lány?
A kérdező hozzászólása: Mert senkinek sincs türelme helyrehozni egy ilyen lányt. Egyszerûbb konyhakész kurvät keresni, aki bármikor szétteszi a lábait, nem kell éveket várni.
Ismerös lányt 16 évesen (szüz volt) 4 férfi eröszakolta meg, és 22 évesen megtalálta a párját, összeházasodtak és van két gyerekük is - szóval lehetséges. De ö évekig járt pszichológushoz, mire el tudta fogadni, hogy ö NEM VOLT HIBÁS!
Ha megfelelö terápiát kap, akkor idövel teljesen normális életet élhet.
De van, csak idõ.
A kérdező hozzászólása: A pszichológus eddig csak rontott rajta. Vagy el se hiszi, vagy miért hagytam magam, vagy miért nem élveztem...

Normális az h ha mensi előtt ugymond kiszáradok, vagyis nincsen hüvelyi folyás?

Legjobb válasz: igen, normális. Nekem is csontszáraz menzi elõtt ott bent és nincs folyás. Nyugodj meg, semmi bajod nincs.

igen, normális. Nekem is csontszáraz menzi elõtt ott bent és nincs folyás. Nyugodj meg, semmi bajod nincs.

Normális az, hogy nincsen 1. unokatestvérem se anyai se apai oldalról, nincsen nagynéném, nincsen keresztanyám? És az normális hogy egyik nagybátyám se nősült meg?

Csak 2 nagybátyám van , és 1 nagyszül?m akiket ismerek a rokonságból , de velük se tartjuk a kapcsolatot.Nincs olyan rokonunk akikkel jóban lennénk.Bár tudom hogy ez enm az én hibám,de akkor is zavar ....

Legjobb válasz: Nem tudom, hány éves vagy. De miért nem próbálod meg Te magad felvenni a kapcsolatot velük? Biztos örülnének. Nem kell mindig a szülõk után menni ilyen ügyekben, mert késõbb nagyon megbánhatod és akkor már késõ lesz (tapasztalat).

Nem tudom, hány éves vagy. De miért nem próbálod meg Te magad felvenni a kapcsolatot velük? Biztos örülnének. Nem kell mindig a szülõk után menni ilyen ügyekben, mert késõbb nagyon megbánhatod és akkor már késõ lesz (tapasztalat).
Szia! Nekem sincs se keresztszülõm, se nagybácsi, se nagynéni, két nagymamám él (Persze anyut, aput leszámítva). Távoli rokonok vannak anyu részérõl vidéken, õket nem is ismerem. Apu részérõl összesen 5 vérszerinti rokonom van, ott is a "gyerekek" velünk egyidõsek, ennek ellenére sosem beszélünk. Teljesen másfajta értékeket képviselünk, mi családtervezõ fajták vagyunk, õk inkább bulizósak. Nem hiszem, hogy tudnánk mirõl beszélgetni, leszámítva az én fiaimat.... Van egy nõvérem, és mi felnõtt korunkra kerültünk közelebb egymáshoz, nekem van két kisfiam, neki egyelõre egy. De mi már most összetartásra neveljük õket. Éreztetjük velük, hogy mi mindannyian egy vérbõl valók vagyunk, hátha õk tartják majd a kapcsolatot egymással felnõtt korukban, esetleg jóban is lesznek. Nagyon remélem, mert nekem nagyon hiányoznak a rokonok. Jó, hogy az én fiaimnak van unokatestvére (remélem, lesz még :o)) De a lényeg: Én a helyedben megpróbálnám felvenni a kapcsolatot velük, hátha jóban lesztek, szerintem sokat számítana Neked is. Fõleg a nagymamáddal. Sok sikert! :o)
A kérdező hozzászólása: Hát a nagymamámat azért nem látogataom mert elég messze lakik tõlem az ország másik részében ráadásul szociális intézetben van.
Magyarországon van busz és vonat!! Szegény nagymama szarik rá mindenki . Kérjél pénzt anyádtól, vagy tegyél félre a fizudból és nézd meg a nagyanyádat, mert ha már nagykoru vagy és nem cselekszel akkor az már a te hibád lesz. Majd ha meghal az a nagymama eszedbe jut hogy megnézhetted volna. Az elsõ válaszolót nem kellett volna lepontozni. Mondott egy véleményt. Én is mondtam . Engem is lepontoztok??
Szerintem menj el a levéltárba, érdemes hidd el.Kutass! Nekem se sok rokonom van de velük azért viszonylag gyakran találkozom, és õk is vidéken laknak. Persze ezt apának is köszönhetem mert õ hozta össze az egyébként elég szétesett családot. Szóval szerintem kutass, és hozd össze acsaládodat, nagyon jó érzés lesz majd ottülni egy ebéden a rokonokkal;)


Most kaptam egy teljesen új asztali számítógépet. A játékokat viszi, azzal nincs baj, de közbe lefagy. Olyankor újra kell indítanom, mert nem csinál semmit. A gép 2 napos, de ez akkor is normális?

Legjobb válasz: Ember nincs aki ennyi információból korrekt választ tud adni azon kívül, hogy semmilyen fagyás nem normális. (A frigót leszámítva)

Ember nincs aki ennyi információból korrekt választ tud adni azon kívül, hogy semmilyen fagyás nem normális. (A frigót leszámítva)
milyen a konfig, op rendszer? milyen játékoknál fagy be?
Driverek hibája, RAM túlterheltsége, gyenge VGA, szerelési hiba. Így elsõre ezek jutottak az eszembe. Kezdd azzal, hogy leírod a konfigodat.
Írd le a teljes konfigot.
A kérdező hozzászólása: Elnézést a késésért, és köszi, a válaszokat!:) Mindenkinek zöld kéz, ti segítõkészek vagytok...:) És nem jó a hûtõm. Túl melegszik a proci és a gép leáll. De már rendeltem erõsebb hûtõt.

Normális az, ha egy párkapcsolatban nincsen szex?

Ha a felek szeretik egymást, s?r?n összebújnak, csókolóznak néha, de pl. aktus soha nincs.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem normális, de ha nincs rá szükségük, egyikük se igényelné, akkor mi köze hozzá másoknak?

Lehet, hogy nem normális, de ha nincs rá szükségük, egyikük se igényelné, akkor mi köze hozzá másoknak?
Nem. A szex része a párkapcsolatnak. Ha nincs szex, akkor az csak barátság.
Nem az egyáltalán nem normális, a szex is a kapcsolat része, méghozzá fontos része.
ott arra van igény, mert az egyik vagy mind a két fél sérült valamilyen szinten és elfogadják hogy ez nekik így jó, megoldják máshogy. Nekem egy 7 éves kapcsolatom volt ilyen.
Na igen, ott a két pont.
Van olyan férfi is, akinek nem fontos a szex... sajnos megtapasztaltam... A kérdésre is válaszolva: nem, nem normális. De ha MINDKÉT félnek jó így, és nem csak kompromisszum, beletörõdés, hanem tényleg nem igénylik a szexet, akkor normális (nekik, és tökmindegy, hogy mások mit gondolnak). De ha csak az egyik félnek is többre van igénye, akkor az õ igényei a mérvadók, mert az igénye a normális, a másiké - aki nem igényli a szexet - nem normális. Ilyen esetben szakemberhez kellene fordulni! De ha tényleg mindkét félnek jó így (amit azért kétlek), akkor csinálják így, engem nem zavar...
Ott valami nagy gebasz van. Az lehet, hogy a nõ antiszexista, de egy férfi ennyi ideig nem várna egy nõvel egy ágyban, még ha nagyon papucs lenne, akkor sem.
Nem normális....egy jól mûködõ párkapcsolatban heti 2-3szor a lehetõségekhez mérten van szex, de ez csak az én véleményem
Nem normális. A szex szerves és fontos része minden párkapcsolatnak.
Életkor? Mert más, ha két tizenévesrõl van szó, és más huszon-harmincon korosztály esetén...
A kérdező hozzászólása: Illetve pontosítok. Nem soha, hanem már több, mint egy éve.
Szerintem nem. Ha egészségesek mindketten, akkor van nemi vágyuk, és ha szeretik egymást, és összebújnak meg is kívánják egymást.
Nagyon nem normalis en mar 1 honap utan a falat kapartam de jo annak orvosi hattere is volt a baratnomnel h nem lehetett sex szal nem h 1 ev huuuha ott valami nagy gondok vannak akkor... 23 F
Nem tartom normálisnak.A szex a párkapcsolat része.
Nem normális. Valami gond van.
Szerintem nem OK. Talán épp ettõl "párkapcsolat" és nem barátság... 7 évig hogy lehet "másként" megoldani, 3. 4. szereplõvel? :O

-Meddig normális hogy nincs széklete az anyatejes babamnak? 5 hós

Legjobb válasz: Nekünk 4-5 napig nem volt. Aztán jött magától egy nagy dózis:) Én sosem használtam "segédeszközt" (pl. nem lázmérõztem), mindig megvártam, hogy maga kakil. Amikor elkezdtünk tápszert is enni, akkor átálltunk a 3 naponkéntira. Sok helyen azt olvastam, hogy csak anyatejes babáknál teljesen normális, hogy 5 napig nincs széklet, mert mindet feldolgozza a szervezete.

Nekünk 4-5 napig nem volt. Aztán jött magától egy nagy dózis:) Én sosem használtam "segédeszközt" (pl. nem lázmérõztem), mindig megvártam, hogy maga kakil. Amikor elkezdtünk tápszert is enni, akkor átálltunk a 3 naponkéntira. Sok helyen azt olvastam, hogy csak anyatejes babáknál teljesen normális, hogy 5 napig nincs széklet, mert mindet feldolgozza a szervezete.
én hallottam olyat is, akinek 2 hétig nem volt.
Nálunk általában 2-4 naponta szokott mostanában lenni. 4, 5 hónapos. Múltkor 6 nap után kapott reggel a drágám pár kiskanál cukros kamillateát, délutánra meg is lett az eredménye. Nekünk a doki azt mondta, hogy 5 napig normális, de olvastam sok helyen, hogy lehet akár 10 nap is lehet.
A mi babank ma kakalt 11-nap utan egy kicsit , utana segitettunk lamerovel es meg jott boven , mar nem tudom hogy mit csinaljunk , latszik rajta hogy szenved szegeny es mindenki aszt mondja hogy ez normalis mert feldolgozza az anyatesett , hat nem tudom ha feldolgoza miert szenved enyire 7-8 nap utan ????

Normális az, ha csak úgy rám jön néha hogy jó lenne csókolózni valakivel? :D (jelenleg nincs barátom)

Legjobb válasz: Én fiú vagyok! Nekem is szokott ilyenem lenni. Nem is kevésszer. Meg naponta többször is rám jön, hogy szeretnék valakivel kicsit összebújni (nem szex, meg semmi, csak magamhoz szorítani, érezni a közelségét...) Úgyhogy ha nem normális, akkor nem vagy egyedül, de majd kiderül, mások véleményébõl, h normálisak vagyunk-e!?:)

Én fiú vagyok! Nekem is szokott ilyenem lenni. Nem is kevésszer. Meg naponta többször is rám jön, hogy szeretnék valakivel kicsit összebújni (nem szex, meg semmi, csak magamhoz szorítani, érezni a közelségét...) Úgyhogy ha nem normális, akkor nem vagy egyedül, de majd kiderül, mások véleményébõl, h normálisak vagyunk-e!?:)
Miért ne lenne normális? Természetes dolog :D
Na, az én környékemen hol bujkálnak az ilyen fiúk?
Körülöttem meg az ilyen nõk legyeskedhetnének... :D Ja és az se lenne probléma, ha csak úgy rátok jönne a szexelhetnék... :D
Persze, hogy normális, de ha legközelebb rádjön szólj nekem! Én bármikor kapható vagyok ilyenre! :) Még másra is! :) P87
Képzeld rám nem szokott jönni, nekem MNDIG ilyen érzésem van, de sajan nekem sincs most barátom...
Szia! Én is fiú vagyok és nagyon szeretek csókolózni, komolyan jobban, mint szexelni... (az elõzõ barátnõm nem igazán szeretett ennyire, részben ezért is lett vége köztünk...) A kérdésre válaszolva: fogalmam sincs, hogy normális-e, de én is csókfüggõ vagyok, azt hiszem :) Annyira hiányzik valakivel egy hosszú, forró és szenvedélyes csók... :*
Kedves 10:56-os, ezen tudok segíteni.. :D
3:51-es válaszadónak: Azért gondolod így, mert nem nem volt még igazi szexuális élményed, és valószínûnek tartom, hogy nagyon fiatal vagy még..
Én is így vagyok vele, de nincs senki aki megcsókolna. 31/f
A kérdező hozzászólása: ismerõs..:) :dd
Nekem is egy csomószor van ilyen:) Pl. most is:) Csak nincs kivel:S sajnos:S 18f
igen ez normális, velem is ez van nekem sincsen b.rátom és rám is mindig rám jönn h csokolozni akarok!!!!és ez olyankor tök szar!!
teljesen normális szentem mindenki van igy néha ezzel én mindig :) by:1x élünk
9:08-as: Csak szólj, ha ilyen igényeid vannak. :D
sztem normális ha nem akkor én se vagyok az:D de nekem is van h rámtör az érzés h milyen jó lenne most a barátom karjaiba (aki most nincs:( )csak csók hosszú hosszú percekig*.* 15/L
A kérdező hozzászólása: Örülök neki, hogy nemcsak én vagyok így ezzel :D
Én is imádok csókolózni, meg csakúgy ölelkezni! Az ember társas lény. Teljesen normális (ellentétben velem :D) 26F
Teljesen normális: társat keresel. A "Gyakorikérdések.hu társkeresõ" már mûködik: legalábbis összejöttek már itt néhányan. Olvass csak vissza... De szerintem a rendes társkeresõk jobbak. Itt hiányzik a fénykép is, és a kérdezõ ritkán írja le magát rendesen.
11:50: nem rossz ötlet!:)
A kérdező hozzászólása: Körülöttem is legyeskedhetnének =D
Nalam is gyakran elofordul, hogy nagyon ramtor csokolozas utani vagy...a puszilgatasok...az olelgetesek...jajj......nagyon nagyon vagyok ra...

Csak 3 bölcsességfogam van, ez így normális? Az egyiknek (jobb felső) nincs csírája sem, ez mitől lehet? Mennyire gyakori, hogy csak az egyik hiányzik?

Legjobb válasz: Állítólag egyre több embernek nincsenek bölcsességfogai (egy vagy mind hiányzik), ugyanis nem használjuk õket, így nem fejlõdnek ki a csírák. Én sokat hallok ilyet, az ismerõseim közül is többek megúszták a dolgot. Ha megnézetted, és nincs csíra, akkor nincs baj, de ott nem fog nõni semmi :)

Állítólag egyre több embernek nincsenek bölcsességfogai (egy vagy mind hiányzik), ugyanis nem használjuk õket, így nem fejlõdnek ki a csírák. Én sokat hallok ilyet, az ismerõseim közül is többek megúszták a dolgot. Ha megnézetted, és nincs csíra, akkor nincs baj, de ott nem fog nõni semmi :)
A kérdező hozzászólása: Én biztos még jobban hasonlítok az õsemberre. :D Ez vajon nagyon ritka, hogy csak az egyik nincs meg?
Nekem is csak 3 bölcsesség fogam volt, de nekem kimûtötték a szájsebészeten mert mind a 3 rosszul nõtt. Szerintem ez normális. Nekem a felsõ 2 es fogaim is hiányoznak pl, a tej fog után nincsen másik így nekem majd pótolva lesz.
Elsõ vagyok: nem, nem ritka az sem. Pl valamelyik nap autózás közben rádiót hallgattam, valami "orvos válaszol" rovat volt. Betelefonált egy nagyi, hogy az unokájának a fogai fele hiányzik (nincs csíra sem). Összevissza. Erre betelefonált egy másik nõ, egy anyuka, hogy az õ gyerekének meg egy fogcsírája hiányzik, valamelyik felsõ elsõ foga... A doki mondta, hogy a leggyakrabban a bölcsességfog "marad el", illetve azok közül egy-kettõ, de hogy 'rendes' fog hiányozzon, ez egy újfajta civilizációs vonulat.
A kérdező hozzászólása: Ó, te szegény, remélem azért nincs olyan nagy hézag ott! Gondolom implantátumot kapsz majd.
szia! Nekem egy csírám sincs! Örülök neki. Nem mondta a doki, hogy ne lenne normális, hogy nincs.
*persze a bölcsességfogakra gondoltam, a többi megvan! :) )

Normális az, hogy nincs 1 barátnőm se? Nincsen kivel pletykálnom és megbeszélni a problémáimat. Mit tegyek?

Nyíregyházi 40 éves n? vagyok, most mentem férjhez és nincs gyermekem. Gimnázium óta nincs egyetlen barátn?m se, mindig az anyukámmal beszéltem meg a problémáimat. Félek, hogy ha ? már nem lesz, akkor kinek öntöm majd ki a szívem és kivel beszélem majd meg a csajos dolgokat? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Okosat mondani sajnos nem tudok, csak azt, hogy ugyanez a problémám. Amíg egyetemre jártam, nagy társasági életet éltem (nagyon társaságkedvelõ, bulizós nõ lennék) aztán hazaköltöztem a szülõvárosomba, ahol a gimi alatt is nagyon magányos voltam. Azt hittem, megváltoztam, lesznek barátaim... Hát, nincsenek. Pont olyan magányos vagyok, mint voltam 17 évesen. Csak az anyám van, meg a férjem. De a férjemmel nem lehet olyan dolgokról beszélgetni, mint egy nõvel. Meg aztán hova menjünk mindig csak ketten? Még bowlingozni sem olyan kettesben, mint négyasben vagy hatosban. Elmondhatatlanul hiányzik egy társaság, és néhány csajszi, akivel néha meginnánk együtt egy kávét, meginnánk egy pohár bort. Sokat próbálkoztam, mindenféle embereknél. Aztán észrevettem, hogy csak én hivogatom õket. Szar érzés. Mára feladtam. Ebben a városban nekem soha nem lesznek barátaim.

Okosat mondani sajnos nem tudok, csak azt, hogy ugyanez a problémám. Amíg egyetemre jártam, nagy társasági életet éltem (nagyon társaságkedvelõ, bulizós nõ lennék) aztán hazaköltöztem a szülõvárosomba, ahol a gimi alatt is nagyon magányos voltam. Azt hittem, megváltoztam, lesznek barátaim... Hát, nincsenek. Pont olyan magányos vagyok, mint voltam 17 évesen. Csak az anyám van, meg a férjem. De a férjemmel nem lehet olyan dolgokról beszélgetni, mint egy nõvel. Meg aztán hova menjünk mindig csak ketten? Még bowlingozni sem olyan kettesben, mint négyasben vagy hatosban. Elmondhatatlanul hiányzik egy társaság, és néhány csajszi, akivel néha meginnánk együtt egy kávét, meginnánk egy pohár bort. Sokat próbálkoztam, mindenféle embereknél. Aztán észrevettem, hogy csak én hivogatom õket. Szar érzés. Mára feladtam. Ebben a városban nekem soha nem lesznek barátaim.
Az elõzõ vagyok, én 35 vagyok.
nem te vagy a kérdés alanya, nem szép dolog másokat kifigurázni. pl a kérdésnek semmi köze ahhoz, hogy nyíregyházi vagy, vagy ököriszántói.
Nem értem, mivel figuráztam ki a kérdezõt, csak annyit szerettem volna elmondani, hogy hasonló helyzetben vagyok. És szerintem nagyon sok köze van annak, hogy valaki talál-e barátokat, ahhoz, hogy hol él, mert pl. egy nagyvárosban biztos hogy könnyebb.
20:53!Neked mi bajod van?
Szintén hasonló helyzetben vagyok, mint te.Illetve van egy barátnõm, de ha nem keresem eszébe sem jutok.Én ugy vagyok vele, hogy inkább nem kell az ilyen barátság, inkább egyedül vagyok.Sajnos nem tudom a választ a kérdésre, mivel ugyanabba a cipõjárok.
Én azt hittem én vagyok az egyetlen akinek nincsenek barátai.
A kérdező hozzászólása: Nem lenne kedve barátkozni valakinek velem? Email-ben írosgatnánk egymásnak, tanácsokat adhatnánk egymásnak, leírhatnánk a problémáinkat.

Mennyire normális az, hogy egy 45 éves anyát akinek nincs kedve dolgozni már több mint egy éve a 20 éves fia tartja el?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem normális. Ezt nevezik élõsködésnek, fõleg ha az anyának lenne lehetõsége dolgozni.

Egyáltalán nem normális. Ezt nevezik élõsködésnek, fõleg ha az anyának lenne lehetõsége dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Az anyja nem azért nem dolgozik, mert nem talál munkát hanem mert nem is keres. Szerintem ez azért nem mindegy
Ha õket nem zavarja, téged se zavarjon. Nem tudom éltél-e már egyedül, de a kérdésbõl és a válaszaidból úgy tûnik, hogy nem. Talán a szüleidnek is biztos munkahelye van, de nem mindenkinél van így. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy hamar talál munkát és minél több idõ telik el, az embert annál inkább benyeli a depresszió, mert úgy érzi nem jó semmire. Az emberek úgy élnek meg, ahogy tudnak és ha az anyának nincs mibõl megélnie, akkor természetes, hogy a fia nyújt neki támogatást, amiért - bocs a kifejezésért - de kiskorában takarította alóla a sz.rt, megszülte és 20 évig pénzelte, tûrte az esetleges hülyeségeit. Ha szerinted ezek után nem érdemli meg, hogy 1 évig eltartsák, akkor már elõre sajnálom mi lesz a te szüleiddel ha ne adj isten megidõsödnek és betegségeik miatt nem tudják majd eltartani magukat. Remélem akkor majd nem mondod nekik azt, hogy nem normális, hogy te segíts rajtuk.
A kérdező hozzászólása: Lassan egy éve albérletbe laknak amit ugye a srác fizet..
És most abban a házban laknak, amiért a 20 éves fiú dolgozott meg, vagy abban, amiért a 45 éves anyuka? A srác már nagykorú, ha nem tetszik neki, akkor költözzön el és tartsa el magát. Vagy az még nem menne? Azt is össze lehet hasonlítani, hogy az anya hány évig tartotta el a fiát, de persze az lenne az ideális, ha innentõl együtt húznák a szekeret... Azért sok idõsebb ember lesz kedvtelen és depressziós, fõleg, ha alul fizetett fizikai munkára kényszerül, amivel töredékét keresi meg annak, mint korábban. Életcélt is nehezebben találnak, ha már felnevelték a gyermeküket.
Ez kettejük dolga. Talán azt szeretnéd, hogy téged tartson el a 20 éves fiú? Feltehetõleg 20 év körüli, vagy jóval alatti vagy. Te lényegesen könnyebben találsz munkát, mint egy 40-en túli nõ. Azért gondolom a barátod anyja vezeti a kettejük háztartását (mosás, fõzés takarítás - ha esetleg nem tudnád mi az) és az bizony munka. Ha ezt neked kell csinálni náluk, akkor jogos a panaszod!
Akik szerint ez lustaság... Akkor mit kellene tennie a fiúnak? Rakja ki az anyját az utcára? Azért egy kívülálló honnan tudhatná, hogy a nõ keres e munkát? Én is munkát keresek, és mindenki csak annyit lát belõle, hogy egész nap az internet elõtt ülök...
Azt leírhatnád azért, hogy az anyuka próbál e munkát keresni vagy ténylegesen csak a lábát lógatja
Tényleg kevés az infó. A 45 éves anya mióta munkanélküli, eddig dolgozott? Képzeld, én is elmentem volna 30 évesen gyárba diplomával (átmenetileg), de sajnos nem jött össze, az sem. Azóta rendezõdött a helyzet, de ne gondold, hogy olyan egyszerû munkahelyet találni fiatalon is, meg 45 évesen is. Ha 20 éves a párod, gondolom elég fiatal vagy még ahhoz, hogy ezen a téren tapasztalatod legyen. Egyébként az õ dolguk, ebbe a dologba addig nincs beleszólásod, amíg nem vagytok közös kasszán, vagy nincsenek hosszú távú terveitek. Akkor meg kell beszélni belefér-e, addig kettejük dolga.
Magánügyük. Neked nincs közöd hozzá.
Azt hiszem, az az anyara es a fiara tartozik, ha nekik ez igy jo akkor lelkuk rajta. Ha megengedhetnem magamnak akkor siman eltartanam az anyamat, es semmifele baratno ebbe nem szolhatna bele, sot meg feleseg se.
A kérdező hozzászólása: Érdekes.. az én anyukám max 3 hónapig volt itthon, de inkább elment gyárba dolgozni fõiskolával mert az is valami, nem a gyerekeit használja ki
Sajnos ez manapság nem feltétlenül kedvkérdés. Az én édesapámnak 33 év tapasztalata van a kereskedelemben, árupakolástól az áruház-igazgatói posztig, és már hónapok óta nem talál munkát. Meghallják, hogy 55 éves, és be sem hívják. Mert a húszéves nyikhajoknak aztán sokkal nagyobb elõnyük van vele szemben....
nem normalis kiveve ha az anyuka ejjel nappal munkat probal keresni de sehova sem veszik fel akkor aztmondom normalis de a te esetedben szerintem a lustasag lehet az oka
A kérdező hozzászólása: Nem is keres munkát, csak van otthon, pedig semmi baja sincs. Egyébként a barátomról van szó. Hogy lehet egy anya ilyen??
Nem feltétlenül.45 évesen már nehezebb elhelyezkedni mint 20 évesen!Az én édesapám 50éves elmúlt és nem veszik fel sehova a kora végett...pedig dolgozna de 3 éve közmunkás csak mert máshol nem alkalmazzák!Mondjuk az is munka csak elég megaláztató és keveset fizet.
Ez így túl kevés információ és elég egyoldalú!!!
A kérdező hozzászólása: És egyébként a fiút zavarja, csak nem tud mit csinálni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!