Találatok a következő kifejezésre: Normális az, nem tudok (354 db)

Az normális, hogy nem tudom, hogy miért szeretem őt?

csak szimplán szeretem,minden kis hülyeségével együtt. de nem tudom megindokolni.

Legjobb válasz: ezeket hívják érzéseknek! :) Ez nem rossz dolog, és ha ebben a korban vagy, akkor naná, hogy normális! :)

ezeket hívják érzéseknek! :) Ez nem rossz dolog, és ha ebben a korban vagy, akkor naná, hogy normális! :)
Nincs ezzel semmi probléma. :)
Kár, hogy még nem jöttél rá, hogy a szeretet nem racionális alapokon nyugszik.
Mint az elsõ kommentelõ leírta ez a szerelem! :) Akkor lenne baj , ha meg tudnád indokolni... mert az nem szerelem lenne. Persze tökéletes számodra , ezt ki is tudnád fejezni.
Ez azt jelenti, hogy tényleg szerelmes vagy. :-) Aki szerelmes, az nem fogja tudni megmondani, hogy miért szereti õt. Egyszerûen mindenért. :-)
A kérdező hozzászólása: õ kérdezte egyszer, hogy miért.nem nagyon adtam normális választ. hát nyilván pár dolgot fel tudnék sorolni, de az nem fejezné ki rendesen.
Én is ezen gondolkoztam ma. Próbáltam összeszedni a közös tulajdonságokat, de nagyon nehezen ment, ha sikerült is, csak 1-2 "jelentéktelen" dolog jutott eszembe. Néha már megfordul a fejemben, hogy biztos szeretem? Nem csak azt hiszem, mivel nem tudom én magam sem, hogy miket is kéne felsorolni indokként? Aztán eszembe jut, hogy milyen általa mondott vagy csinált kis hülyeségeken szoktam mosolyogni. Hogy elég a hangját meghallanom, és egybõl arra figyelek. Hogy ha egy picit is egymáshoz érünk, forróság fut végig bennem... És ezek után rájövök, hogy teljesen mindegy, mi fogott meg benne. Hiába akarnám szavakba önteni, úgysem tudnám. És ez így van jól. :)
Ezt úgy hívják, hogy agapé. És megsúgom, hogy az a legjobb, ha nem tudod megfogalmazni, hogy miért szereted. Csak úgy "szereted, mert szereted".

Az normális hogy nem tudom megállni hogy naponta minimum kétszer ne maszturbáljak?

ha nem akkor hogy szokjak le róla?

Legjobb válasz: Hát figyelj, ez nem normális. Elsõ tanácsom az az, hogy kezdj el sportolni. Ha sportolsz, akkor vegyél fel még egy sportot. Kerüld az izgató dolgokat, az interneten is és élõben is. Ha véletlen felállni kezdj el fekvõtámaszozni vagy felülésezni, vagy bármit, tõlem akár fejenállhatz is. De ne csak 1 percig, minimum 5 percig nyomjad ezeket. Ha ez se válik be akkor vond el a figyelmedet arról, mint pl. belerúgsz az asztalba, vagy ököllel erõbõl a falba ütsz. Ha ezek se mûködnek, akkor menj ki, sétálj. Ha még mindig nem sikerült, akkor heréld ki magadat egy vajazóskéssel.

Hát figyelj, ez nem normális. Elsõ tanácsom az az, hogy kezdj el sportolni. Ha sportolsz, akkor vegyél fel még egy sportot. Kerüld az izgató dolgokat, az interneten is és élõben is. Ha véletlen felállni kezdj el fekvõtámaszozni vagy felülésezni, vagy bármit, tõlem akár fejenállhatz is. De ne csak 1 percig, minimum 5 percig nyomjad ezeket. Ha ez se válik be akkor vond el a figyelmedet arról, mint pl. belerúgsz az asztalba, vagy ököllel erõbõl a falba ütsz. Ha ezek se mûködnek, akkor menj ki, sétálj. Ha még mindig nem sikerült, akkor heréld ki magadat egy vajazóskéssel.
Néha én se állom meg de van hogy egy hétig kibírom.
hát nem annyira normális szerintem :/ Hát nem tudom foglald le magad valamivel
Nem, nem normális. Keress egy NÕT.
én régen ugyan így voltam most meg csak akkor szoktam mikor kanos vagyok ... csinálj valamit a sportnál én sem tudok jobbat.
nem ertem, szerintem egyatalan nem baj ha maszturbalsz... en is szoktam naponta tobbszor amikor tavol vagyok a baratomtol...szerintem nem beteges es tok normalis es maszturbalni jooooo!!!! :) ))

Normális, hogy nem tudok az érettségire tanulni/koncentrálni mert állandóan azon jár a fejem, hogy meglett-e a nyelvvizsgám?

nagyon rossznak érzem a nyelvvizsgát, úgy érzem, hogy nem lesz meg és szinte belebetegszem ebbe. szörny? érzés :S semmire nem tudok koncentrálni, állandóan arra gondolok :(

Legjobb válasz: Nekem most államvizsga közepén ez a ajom, de tudom, h nem lett meg, és csak elfogadom. Fontosabb, h tanuljak a vizsgára. Te is tedd inkább. Ne ezen törd magad, mert per pill fontosabb az, ami elõtted van, mint az, amit már megcsináltál, csak nem tudod az eredményét!

Nekem most államvizsga közepén ez a ajom, de tudom, h nem lett meg, és csak elfogadom. Fontosabb, h tanuljak a vizsgára. Te is tedd inkább. Ne ezen törd magad, mert per pill fontosabb az, ami elõtted van, mint az, amit már megcsináltál, csak nem tudod az eredményét!

Most kezdtem futni, (mármint napi szinten) az normális, hogy nem tudok túl hosszú távon futni hanem kifulladok?

Legjobb válasz: Persze ez normális én mikor elkezdtem futni alig bírtam ki 1 km-ert most meg gond nélkül akár 6-ot is lefutok sprintbe. A lényeg a kitartás.

Persze ez normális én mikor elkezdtem futni alig bírtam ki 1 km-ert most meg gond nélkül akár 6-ot is lefutok sprintbe. A lényeg a kitartás.
Fejben dõl el az egész. Én mikor kezdtem kb 2, 5km futottam naponta (5 kör a falu focipályáján) 2 kör után már erõvel nem nagyon bírtam, de azért lefutottam az egészet!
Minden akarat kérdése. Nálunk pl. volt egy felmérés (osztályonként külön kategóriába mindkét nemet felmérték a tesitanárok, h mennyire jó az erõnlétük) és a medicinlabdát 6 percig tartottam, remegett a karom, hülye fejet vágtam, de ott volt elõttem, hogy muszáj. És tádám, a legerõsebb lány lettem a suliban. : D
A kérdező hozzászólása: gratulálok :)
thanks :) Tartsd magad ahhoz, amit írtam és Neked is sikerülni fog! Higgy benne!
fuss lassabban, egyenletes tempóban, és mindig egy kicsit többet, mint az elõzõ alkalommal.

Az normális, ha nem tudom, hogy mit érzek?

Van egy osztálytársam, aki egyben 'fiúbarát' is. Elég jóban vagyunk, és az utóbbi pár napban még jobban. Mindenkivel nyílt, és barátságos, meg elég perverz, de velem más. Múltkor úgy jött velem, hogy átkarolta a nyakam, mellém feküdt, meg folyton hívott, hogy menjek oda, felvett, magához húzott, együtt sétáltunk a többiekkel, aztán mi ketten lemaradtunk a többiektől, és megfogta a fenekem, én elrántottam a kezét, akkor meg úgy tűnt, hogy kézen fogva sétáltunk :D már az elején úgy voltam vele, hogy nem szeretnék belezúgni.. hát, megtörtént :) de nem tudom, hogy mit is érzek, meg hogy ő mit.. tetszhetek neki?

Legjobb válasz: most akkor belezúgtál vagy nem tudod, hogy mit érzel? mert ez a kettõ így eléggé üti egymást. :DD

most akkor belezúgtál vagy nem tudod, hogy mit érzel? mert ez a kettõ így eléggé üti egymást. :DD
A kérdező hozzászólása: hát épp ez az, hogy nem tudom :D kicsit úgy érzem, hogy belezúgtam amúgy bocsi, kicsit értelmetlen :D
szerintem vágjatok bele a dologba, max ha nem jön össze, akkor is lemondhatjátok, hogy megpróbáltátok. meg aztán szerintem a szakítás nem tenne tönkre egy barátságot, ugyanis a fenékfogdosással ti már régen túl léptétek azt a határt, ami a barátság és a "nem barátság" között húzódik. :D 1es voltam.
A kérdező hozzászólása: köszii :D

Milyen otthoni munkalehetőséggel (normális munkát nem tudok csinálni részletek lent) tudnám megteremteni azt az összeget amiből szűkösen de meg tudok élni?

20 éves diák vagyok informatikát tanulok. a helyzet az hogy rengeteget vagyok beteg testi lelki dolgok egyaránt, a lényeg az hogy kb. lehetetlen hogy hosszútávon megmaradjak egy 8 órás állásban el?bb utóbb úgyis kirúgnak stb. Szeretném elkerülni a hajléktalanságot, és kb. az utolsó lehet?ségem hogy itthon kezdjek magammal valamit. De rengeteg az átverés, és nemtudom mibe érdemes belevágni és mibe nem. Valaki aki járt hasonló cip?ben segítene? Hogy hogy találhatnék valami normális itthon végezhet? melót?

Legjobb válasz: Szerintem inkább embereld meg magad és maradj meg egy munkahelyen, mert otthon dolgozni a világ legkeményebb melója. Nem csak annyi, hogy mindent neked kell csinálni, hanem még magadat is neked kell rávenned, hogy megcsináld - az utóbbi nagyon nehéz!

Szerintem inkább embereld meg magad és maradj meg egy munkahelyen, mert otthon dolgozni a világ legkeményebb melója. Nem csak annyi, hogy mindent neked kell csinálni, hanem még magadat is neked kell rávenned, hogy megcsináld - az utóbbi nagyon nehéz!
Tanuld ki a web-programozást.

Azt hiszem meleg vagyok, és nem az a baj, hogy ezt hogy vállaljam fel, hanem én nem ilyen életet akarok, hanem normális életet. Nem tudom elképzelni magam, hogy egy pasival járjak/éljek. Nem akarok így élni, de ott van bennem ez a dolog. Mit tegyek?

20 éves fiú vagyok és nagyon rosszul érzem magam mostanában, elegem van az egész életemb?l. Minden rendben van a környezetemmel, egész jó családom van, jól tanulok stb Se lánnyal, se fiúval nem volt még kapcsolatom.

Legjobb válasz: De hogy érted hogy meleg vagy? Ez miben nyilvánul meg nálad?

De hogy érted hogy meleg vagy? Ez miben nyilvánul meg nálad?
Szia! Én ezen, amin most te átmész, 13 évesen estem át. Most 17 vagyok, és annak ellenére, hogy még nem volt barátom tudom, hogy meleg vagyok. Elõször nekem is furcsa volt, hogy miért tetszenek jobban a srácok, de ez van. És az, hogy meleg vagy-e vagy sem nem attól függ, hogy kivel jobb a szex. Gyógyítható vagy sem, én már nem akarok "meggyógyulni".
A homoszexualitás nem gyógyítható. Ettõl függetlenül, ha nem tudsz megbékélni ezzel egyedül, ajánlanék egy pszichológust, de csak azért, hogy segítsen elfogadtatni magad. Egyébként próbálj a barátaiddal sokat beszélni errõl.
Elsõ vagyok! Az egy dolog hogy fantáziálgatsz róluk. Lány létemre én is szoktam lányokról. Ha még nem csináltad fiúval addig nem vagy meleg. Ha túl akarsz lenni ezen, szedj föl egy barátnõt és feküdjetek le. Meglátod mennyire jó lesz és lemondasz a pasikról. Az hogy a lányok csak barátként érdekelnek az valszeg azért van mert nincs a környezetedben olyan csaj aki tetszene vagy még nem találtad meg az igazit. Sok szerencsét:)
Lehet, h lepontoztok érte, de akkoris beírom: van terápiás lehetõség. A homoszexualitás gyógyítható. És akarat kérdése is.
hát ismét elvesztettünk egy férfitársat...:( én azér a helyedben megpróbálnám elõször egy lánnyal bele nem fogsz halni és akkor biztosan tisztán fogsz látni csókolozni sem csókolóztál soha? ha igen mit éreztél??? undorodtál vagy izgatott ez érdekelne...
sztem se jelentsd ki, adig amig lánnyal nem volt dolgod!! Járj ismerkedni elõbb utóbb csak megtetszik vki...ha pedig mégsem azt sem kel szégyellned! Amúgy sztem mindenkiben benne van ez a fantáziálgatás...én is 20 éves vagyok lány s jobban megnézem a lányokat, márcsak azért is h mit és hogyan kellene vagy nem kellene csinálnom vagy változtatnom magamon!! S nem szégyen az sem ha vki tetszik...:D Nekem kapcsolatom van fiúval akit szeretek is...de attól függetlenül elmondom egy lánynak ha csinosnak találtam!! :D szóval nyugi...
Kérlek jöjön meg az eszed, probáld meg lánnyal!! Ha nem voltál még fiuval akkor még nincs veszve semmi!!
De igen, a homoszexualitás gyógyítható.
A kérdező hozzászólása: Úgy hogy a lányok nem érdekelnek, csak barátként tudok rájuk nézni, a fiúk viszont igen:D Megnézem õket az utcán, fantáziálok róluk stb
Szerintem a személyiségedbõl adódóan valamiféle zárkózottság gátlás lehet benned mert még egyáltalán nem volt kapcsoladot 20 éves létedre, és talán nem is mersz lányok felé közelíteni. Szerintem ha látsz olyan lányt, aki rád is jófejként tekint, próbáld ki vele, ha nem jön össze megtudod, hogy a lányokkal nem kíváns semmit, vagy kiderül, hogy be tudnak indítani ha eljön az a helyzet. Magyarul: nyalj ki egy jó puncit, aki megérdemel téged :) De ha végül mégis a fiúknál maradsz, akkor mégis csak velük kell legyél, mert szerintem nem lehet egy életet normálisan úgy leélni, hogy más nemhez vonzódsz, mint amit magadra erõltetsz társadalmi elvárásból. Én mint heteró mondom neked, fõ a boldogság. De kérlek ne légy díszbuzy, inkább elegáns meleg pali, ha ezt az utad választod.
sztem lehet hogy csak azért érzed ezt most így, mer ugye még nem volt kapcsolatot se lánnyal se fiúval, ezért talán vhol már el is vagy bizonytalanodva hiszen 20 vagy már h akkor mi lehet veled a baj, ha eddig nem volt kapcsolatod lánnyal, aztán a tudatallattid kikreálta neked afeltételezést h hoppá akkor mivan ha meleg vagyok. vszínû csak elkeseredett vagy és nem érted mivan veled. de az biztos h semmi baj nincs, menj neki a világnak aztán próbáld ki magad! kiderül minden és megtalálod magad, és ha meleg is vagy az sem baj.
1. A homosexualitás nem gyógyítható 2. A homosexualitás nem rossz dolog 3. A melegek sokkal kiegyensúlyozottabak és békésebb elfogadóbbak is. Szerintem próbáld meg elfogadni magadat de ha tényleg ennyire nem szeretnéd ezt az egészet próbálkozz lányokkal mint ahogy az elõttem szólók mondták, de szerintem semmi rossz nincs abban, hogy meleg vagy amúgy én nagyon tisztelem azokat akik felmerik válalni és büszkék rá csak nemkell mindenhol hangoztatni élj úgy mint egy hetero csak fiúkkal szóval légy normális ezenkívül szerintem tényleg az lenne a legfontosabb hogy elfogadd magad! Béke, szeretet, elfogadás! Egy 17 éves hetero buddhista fiú véleménye!
Szia! Szerintem meleg vagy, de nyugi, nincs ezzel semmi gond. :) És ne higgy azoknak akik azt mondják gyógyítható, én évekig megpróbáltam "gyógyulgatni" de semmi nem lett belõle. :)
atyaég ratyimatyi. 4 éves kérdésre válaszolsz..
Vagyis meleg vagy, de nem akarsz komoly kapcsolatot?
Youtube beállításokban van , Errpeti csinált róla videót
A kérdező hozzászólása: Köszi, ment a zöld mancs :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi mégse ez kellett, hanem az a kis robot szerûség ami néha elõjön videó közben és kiírja pl, hogy ZyHay vagy akármi
Ha kommentárra (egy négyzet alakú rész, amiben írás van, vagy egy link) azt így: Videókezeló-> Szerkesztés(egyik videó altt) -> Kommentár (menüpont) és kész.

Az normális, hogy nem tudok megmaradni egy pasi mellett, mert hamar ráunok?

19 éves lány vagyok, és kezdek kicsit magam miatt aggódni. Koromhoz képest volt már pár kapcsolatom, és bár kitûnõ tanuló vagyok, valahogy mégsem értelmi-lelki, hanem inkább testiségbe hajló kapcsolatok voltak ezek. Egyszerûen úgy érzem, nekem sosem lesz férjem, családom, normális életem emiatt. És az is elég rossz, hogy senki nem szeret belém igazán, inkább csak a testembe/arcomba, anélkül, hogy megismerne. Ezzel mit lehet kezdeni?

Legjobb válasz: csak még nem találkoztál azzal akivel kell majd :) ne aggódj :D

csak még nem találkoztál azzal akivel kell majd :) ne aggódj :D
Kérlek, hagyjátok abba ezt a "de jó tanuló vagyok" dumát. Nem feltétlen a jegyek mondják meg, mennyi eszed van. Na de, ez rajtad is múlik. Ne add be könnyen a derekad és akkor kirostálhtod, aki csak dugaszolni akar veled.
1. nem vagy lemaradva semmirõl, én ennyi idõsen vesztettem el a szüzességem. 19 évesen szerintem jó ha 1000-bõl egy ember találja meg az igazit 2. ne feküdj olyan könnyen, mert akkor nem fognak semmire se tartani. Legyen benned valamennyi tartás, és nyugodtan válogass. Aki iránt nem tudsz érezni semmit, azzal ne menj el.
És az is elég rossz, hogy senki nem szeret belém igazán, inkább csak a testembe/arcomba, anélkül, hogy megismerne 1, ismerkedj neten, kép nélkül. 2, randizz extrem sokáig a kiszemelttel testiség nélkül. aki oda van érted lelkileg, az ki fogja várni - ha te sem kacsintgatsz közben félre.
majd meg jon a szoke herceg!Ne aggodj, eld az eleted!
Ne aggódj, ennyi idõsen én is így éreztem. Most mégis van egy csodálatos férjem, akit imádok. Nem kell semmit kezdeni ezzel, késõbb majd változol.
tudományosan megmagyarázva annyi hogy sok olyan vegyületet termel az agyad amitõl újra és újra másba leszel szerelmes...
wahahahaha, én már több éve érzem így ÉS.... azóta se változott. Ez van. Ja biztos sok xy termel az agyad. Sajnos" ez van, vagy változol, , vagy nem. normális meg? mi számít normálisnak?

Az normális, hogy nem tudok ülve pisilni csak a wc felett guggolva?

Mintha abban a pozicíoban nem találná meg az útját, de így is fáj.. a nagy wc is.. 6 apja szültem.

Legjobb válasz: *napja

A kérdező hozzászólása: *napja
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint normális.. Pedig már járás közben is folyik a könnyem, annyira fáj a seb. Nem volt könnyû szülésem, de el nem sírtam magam, most meg...
az elsô héten a nagydolog csak guggolva jött ki. pisilésnél is sokszor fel kellett állni, mert úgy éreztem szétszakad a seb. hamar túl leszel rajta, nekem 2-3 hét alatt elmúlt.
Én is igy voltam. Lassan 3 hete szültem, és megy már ülve is :)
Normális. Én majdnem 3 hétig szenvedtem a gátsebemmel. Nyugi, helyre fogsz jönni :)
Normális persze :) kb fél óra volt egy pisilés, és nekem is könnyebben ment zuhany alatt. Ha letelik a gyermekágyi idõszak és nem javult, vagy csak minimálisan a kontrollon mindenképp jelezd az orvosodnak!!
nekem nem volt gátmetszésen de én se tudtam pisilni ülve, csak ha megemeltem magam! és így is sokáig éreztem!
6 nap? Hát én még 2 hétre rá is szenvedtem a gátsebbel...:( Az elsõ héten, ciki nem ciki, csak a zuhany alatt tudtam pisilni, annyira fájt. Szóval 6 nappal szülés után még kb bármi normális ott lent.
Hát 6 nap után még ne várj csodát. Fõleg ha gátmetszésed is volt. Esetleg az aranyered is kijött... Idõ kell a visszarendezõdésre. (Illetve átrendezõdésre, nekem sose lett semmi pont olyan, mint elõtte volt, mindhárom szülés után változtak dolgok, a belek elhelyezkedése is) A gyermekágy a helyreállásról szól. Ha annak leteltével is gondok vannak valamivel, akkor irány a doki. Illetve intim tornát majd elkezdheted 6 hét után. Gratulálok a babához!
Ezzel én is így voltam. Visszagondolva nekem sokkal fájdalmasabb emlék a felgyógyulás hetei mint maga a szülés. Emlékszem, átkozódtam, amikor mindenhol azt olvastam, hogy a természetes szülés után hip-hop felépül az ember, nem is fáj annyira, mint a császár...na egy barátnõm akkoriban szült császárral, egy hét múlva vígan elvolt, semmi baja nem volt, én meg még 3 hét múlva is úgy ültem le, mint egy 90 éves, és úgy jártam, mint aki berottyantott :( Kitartást, mindjárt vége, és felüdülés lesz, amikor észreveszed, hogy már a szoptatás sem fáj :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!