Találatok a következő kifejezésre: Normális az, nem nagyon vannak (90 db)

10 hetes kismama vagyok, étvágyam sajnos nem nagyon van, mennyire normális ez ebben az időben? Nagyon keveset tudok enni egy-egy étkezés alkalmával.

Legjobb válasz: Hogy normális-e azt nem tudom, de velem is ez a helyzet, így ebben nem vagy egyedül, de olvastam oldalakon, kérdésekben és ott nem keltettek senkiben aggodalmat ez irányban!

Hogy normális-e azt nem tudom, de velem is ez a helyzet, így ebben nem vagy egyedül, de olvastam oldalakon, kérdésekben és ott nem keltettek senkiben aggodalmat ez irányban!
Én a 14. hétig szinte semmit nem bírtam megenni, semmi étvágyam nem volt, és hánynom is kellett mindentõl. Nem gond, nagyon sokan vagyunk ezzel így! :) 17 hetes km
Nekem a napokban kezd jobb lenni. Mindentõl émelyegtem, alig volt étvágyam. Eddig -1 kilónál tartok a terhességem elötti súlyhoz képest. 11 hetes kismama
Szia! Én 26 hetes vagyok és az étvágyam közel sem olyan jó mint mielõtt babás lettem. Nem is jött eddig csak 3 kg rám. 16 hétig meg ennyit fogytam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem max. pár hét és lesz étvágyam:) )
Nekem az egész terhesség alatt nem volt étvágyam, azt mondta az orvos ha a baba rendesen fejlõdik semmi gond.3 kilót szedtem fel az egész terhesség alatt, 38 hétre 3250grammal született a kislányom.5kiló mínusszal jöttem haza a kórházból.Én is sokszor ettem keveset.

Az mit jelent, hogy ha egy középkorú lánynak nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülős típus, de teljesen normálisnak tűnik?

Legjobb válasz: Attól hogy valakinek nem nagyon vannak barátai és otthon ülõs típus, nem jelenti azt hogy az adott személy õrült lenne.

Attól hogy valakinek nem nagyon vannak barátai és otthon ülõs típus, nem jelenti azt hogy az adott személy õrült lenne.
Mintha csak engem jellemeztél volna :D Mi bajod az ilyen lányokkal? Amúgy nálad mi számít középkorú lánynak?
Leginkább, hogy nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülõs típus. Viszont teljesen normálisnak tûnik.
azt, hogy valami értelmesebb dologgal foglalkozik, mint a buli/pia/alkohol és stb. Attól még lehet egy tök rendes lány is.
"középkorú lány" Ez mi????
középkorú lány? max nõ nem? amúgy meg mit jelentene, õ ilyen és kész
Mi az, hogy középkorú lány? Egyébként kb. azt jelenti, hogy nekem teremtette az Isten!:D

Normális az, hogy nem nagyon vannak terhességi tüneteim?

Elvileg 5 hetes vagyok (az orvosom szerint), de egyenl?re semmi felt?n? tünetem nincs a mellérzékenységen kívül. Nincs hányingerem, nem érzem magam rosszul, vagy fáradékonynak, nem fáj a fejem, nincs "mindjárt megjön" érzésem stb.

Legjobb válasz: Ne aggódj,egyrészt ilyen korán a hányinger még nem igazán jellemzõ, általában a 6. hét után szokott jönni (ahogy nõ a HCG a szervezetedben). De nekem pl. a mellérzékenységen és fáradékonyságon kívül semmi egyéb tünetem nem volt. Egyátalán nem kell, hogy legyen. Inkább örülj, ha megúszod az émelygést, hányást, hidd el, nagyon meg tudja keseríteni az elsõ heteket!

Ne aggódj, egyrészt ilyen korán a hányinger még nem igazán jellemzõ, általában a 6. hét után szokott jönni (ahogy nõ a HCG a szervezetedben). De nekem pl. a mellérzékenységen és fáradékonyságon kívül semmi egyéb tünetem nem volt. Egyátalán nem kell, hogy legyen. Inkább örülj, ha megúszod az émelygést, hányást, hidd el, nagyon meg tudja keseríteni az elsõ heteket!
nekem mondjuk a 3. héttõl nagyon erõs hányingerem volt mindig! de persze az nem minden kismamára jellemzõ!
Szia! Nekem sem volt semmi extra tünetem, meg szerencsére most sem nagyon van! A fáradékonyság szerintem elõ fog még jönni, az nálam a 5-6 héten kezdõdött. Rosszul egyáltalán nem voltam és remélem nem is leszek, csak a mellem fáj napról napra jobban! Ne aggódj, minden rendben van! :) Boldog babavárást! 7 hetes kismama:)
Teljesen jó! Nekem is csak a mellem fájt, de az elsõ három hónapban végig. Hányinger, émelygés egyszer sem volt. Sokat aludtam. Mindenkinek máshogy tûri a szervezete ezt a más-állapotot! További enyhe heteket, hónapokat!
Normális persze! A testvérem a 9. héttõl kezdett émelyegni, meg hasolnók! ELõtte õ sem érzett semmit! Nyugi! Addig örülj amíg nincs! Én már egy pozitív tesztnek is örülnék! :) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :-)
Igen, akadnak ilyen lányok. Csak õket nem igazán veszik észre.
A kérdező hozzászólása: 14-es tudod a hobbim a foci és olyan suliba is járok ahol csak fiúk vesznek körül
6os: tudod, that akward moment when you realize that te is csak a gép elött ülsz, és nincs jobb dolgot, hogy erre a kérdésre válaszolj. és that awkward moment when you realize ez igaz rám is. Hoppá:D Bocsi az offért. Kérdezõ, ebben a korban nincs sok ilyen lány. Legyen hobbid (de olyan szinten, hogy emberek közé is ki kell mozdulni), aztán ott lesznek olyan emberek akik hasonló érdeklõdési körrel rendelkeznek mint te.
Te hány éves vagy?
Hat a vegen lehet te koppannal.;)
Tudom hát, ronda vagy:)
#8 Hat mert te aztan tudod hogy nezek ki. :D Szerintem igy vaktaba nem igen kene azt mondani, hogy csunya vagyok. :) 7-es voltam
A kérdező hozzászólása: 7. válaszoló beletrafáltál elég gyökér vagyok, gondolom az utolsó kitétel miatt gondolod elsõsorban csak egy olyan lányt akartam keresni aki nem ostoba, és lehet vele beszélgetni nem is tudom minek írtam oda a végét talán mert késõ volt már :P
Ne is írj neki! Az utolsó kitételnek egyébként sem felesz meg: "és mellette még nem is csúnya". :D
Nezzuk csak. Lehet velem normalisan beszelgetni. Foci, forma1, hulyules, zene, rajz. Ugy kb mindenrol el lehet velem dumalni kiveve a ruhakat. Es most pont unatkozok. Normalis vagy nem vagyok az, ez van. Epp beteg vagyok es szetunom magam de neked se fogok irni, mert jo nagy gyoker lehetsz. ;)
Az ilyen lányok nem fognak privátban rád írni, mert van jobb dolguk is, el tudják foglalni magukat. 17/l
Sajnálom, de aki normális, van egyénisége, tehát nem a hétköznapi sza*ok érdeklik, és nem csúnya, az foglalt, vagy csak olyanokkal ismerkedik, akik biztos mérföldekkel jobbak nálad akármiben :D
A kérdező hozzászólása: hétköznapi szarok alatt a gyakori témákat értem úgy mint: éjjel nappal Budapest, milyen az új ruhám stb lehet hogy rosszul fogalmaztam nem írtam le a kérdésbe hogy ha van ilyen az legyen szíves írjon privátba
Mit értesz a hétköznapi szarok alatt? :D
Vannak ilyenek, õket hívják úgy, hogy unalmasak. Valamint legtöbbször rondák is.
igen, de van barátom. de ha nem párkeresés céljából írtad ki, csak simán barátkozni akarsz, nekem írhatsz nyugodtan :) 16/l

Idegeneket nem merek bevonni az életembe, mert elég bizalmatlan vagyok, lány ismerõseim pedig nem nagyon vannak. Ez normális?

Nem merek idegenekkel ismerkedni,nem azért mert félénk vagyok,hanem mert többnyire csak nem normális lányokba botlottam.Nehezen tudok vad idegenekkel ismerkedni és annyira el is szokott térni az a társaság és környezet,amit õk megszoktak és amit én,hogy nem igazán akad olyan lány,akivel megértenénk egymást,mert más az értékrendünk. Hogy lehet kikerülni a 22-es csapdájából?Vagy csak várnom kell a sült galambot hátha valaki csak úgy betoppan az életembe?Akit ezelõtt bevontam azt is megbántam,ezért is félek új ajtókat kinyitni. 23/F

Legjobb válasz: vad idegenekkel én is

vad idegenekkel én is
A kérdező hozzászólása: A napokban felregisztráltam egy társkeresõre(még ha szerintem is elég szánalmas).Mondván, hogy egy próbát megér.De elég rossz véleménnyel vagyok a mai fiatalságról és nem sok reményt fûzök hozzá.

Az új outimon (400 km van benne) az elsõ nagy fogaskerék fogai nem egyenletesen nagyok, mintha le lennének kopva. Ez normális? FSA Omega BB30, 50/39/30

Az alap zsírzás volt rajta, most pucoltam le a láncot, és arra lettem figyelmes, hogy a legnagyobb lánctányér fogai teljesen egyenletlenül, mintha el lennének kopva.

Legjobb válasz: Mert el vannak szerintem. Legalábbis nem láttam egyenetlen fogú fogaskereket még :) Vidd vissza gariba mert ez nem normális! Valamit nagyon lespóroltak a gyárban. Ha egy ugyan olyat akarnak rárakni gariban akkor inkább számoltasd be és vegyél rá egy komolyabb fogaskereket.

Mert el vannak szerintem. Legalábbis nem láttam egyenetlen fogú fogaskereket még :) Vidd vissza gariba mert ez nem normális! Valamit nagyon lespóroltak a gyárban. Ha egy ugyan olyat akarnak rárakni gariban akkor inkább számoltasd be és vegyél rá egy komolyabb fogaskereket.
A kérdező hozzászólása: Most már igen. :D
"Wadmalac <3" ? :D Ez köszönöm volt, vagy ismerjük egymást? :D
Ez nem kenés. Ez egy viasztartalmú korrózió- és karcgátló spray, ami rászárad a cuccra. Ez csak arra van, hogy amíg a vevõhöz jut, ne romoljon a termék minõsége, ne mattuljon az alu, ne rozsdásodjon a vas, ne kerüljenek hajszálkarcok a fényezésre.
de basszus a fogasakon ne legyen már kenés... a kenés a lánc mozgó alkatrészeinek kell, a fogasoknak célszerû minél szárazabbnak lenni, ha kenés van a fogason, arra csak rátapad egy csomó szennyezõdés, és csökkenti az élettartamát... fogasra nem kell kenés...
A kérdező hozzászólása: Wadmalac <3
A háromtárcsás hajtómûveknél szoktak minden valahányadik fognál egy letörést alkalmazni a váltás-könnyítésre. Arra vannak a beépített szegecsek is a láncvonal alatt, segítik a lánckerékrõl le- és a kerékre fellépést. Shimanoék a kéttárcsás országúti hajtókarokon nem minden típusnál alkalmazták, most már talán mindegyik szetten ilyen van. [link]
Hát ilyet még nem láttam :) Akkor használd egészséggel jó sokáig!
A kérdező hozzászólása: Oké, kenés, de jobban hasonlít a zsírra, mert ragad, én higabb olajat használok.
az alap zsírzás? mit keres a hajtómûvön zsírzás?
A kérdező hozzászólása: De nézz oda, ez gyárilag olyan :DDDDD [link] Hát ilyet még nem láttam, szerintem azért van, hogy könnyebben felvegye a láncot. Most megnyugodtam.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a leírásban máshogy van megadva, mert csak két sebességes, 50/39-es.
A kérdező hozzászólása: www.mali.hu/hu/orszaguti-triatlon/cannondale/2330-cannondale-caad8-6-tiagra-2014 Holnap teszek fel képet is.
Rákerestem és ez nagyon de nagyon nagyon nem gagyi. Ennek nem szabadna szétmennie 10 és után sem. Nem valami olcsó cuccos. Belinkeled az egész bringát?
Ja, jó. Azt hittem, amatõr versenyzõ múltamból valami ismerõs. :D
Nem értem miért lenne normális, hogy egy terhes nõn nagy gyulladt, dudorok vannak?
Szerintem menj el másik orvoshoz! Tuti nem normális. Amikor én terhes voltam, akkor inkább megszépült a bõröm! A nõgyógyászommal én sem voltam megelégedve ezért a 20. hét környékén váltottunk egy másikra! Megérte! Ha nem ez a doki lett volna, akkor lehet, hogy ottmaradtam volna!

Milyen macskát ajánlotok? Lakásunk van. Lehetöleg nem kéne kint lennie az utcán. Nem nagyon nagy szörrel ren- delkezik és jó lenne ha nem lenne túl nagy igényü. Kinézetre ilyen normális macskára gondoltam (nem csupasz, fura fülü).

Legjobb válasz: Sima menhelyi házicica. Rengeteg aranyos van a menhelyeken, különbözõ korban színben nagyságban. Nekem kettõ van egy nagy fekete kandúr, õ makacs öntörvényû õ nem lenne el lakásban mert szeret mászkálni. A másik egy maine coon keverék õ félhosszú szõrû, de legnagyobb meglepetésemre nem hullik a bundája. Õ nagyon igényli a társaságot, mindig lábam alatt van. Õ tökéletes benti macsek lenne õ nem is szeret sokáig kint tartózkodni napi 1 órával beéri. Egy ivartalanított kandúr vagy nõstény neked is szeretõ társad lehet. Kölyök macskát válassz õ hozzád nõhet és megtanulja a szabályokat nálad.

Sima menhelyi házicica. Rengeteg aranyos van a menhelyeken, különbözõ korban színben nagyságban. Nekem kettõ van egy nagy fekete kandúr, õ makacs öntörvényû õ nem lenne el lakásban mert szeret mászkálni. A másik egy maine coon keverék õ félhosszú szõrû, de legnagyobb meglepetésemre nem hullik a bundája. Õ nagyon igényli a társaságot, mindig lábam alatt van. Õ tökéletes benti macsek lenne õ nem is szeret sokáig kint tartózkodni napi 1 órával beéri. Egy ivartalanított kandúr vagy nõstény neked is szeretõ társad lehet. Kölyök macskát válassz õ hozzád nõhet és megtanulja a szabályokat nálad.
Hat mi menhelyrol hoztuk el a cicankat es eleve ugy mentunk a menhelyre hogy nyugodt benti cicat szeretnenk es nem tul idoset. Menhelyeken ngyon sok cicus van es megfogod talalni a hozzad illot. Ha barmi kerdesed lenne ha meg nem volt cicad hogy mennyi koltseggel jar meg ilyesmi irj nyugodtan privat uzenetet itt ezen az oldalon es segitek.. :)
Menhelyrõl hozzál, ahol ismerik az állatokat és tudnak lakásba valót ajánlani. Sok cica nem bírja a bezártságot, nem való lakásba. Olyat kell keresni, amit kifejezetten lakásba ajánlanak. meg lehet nézni a http://www.expressz.hu-n a háziállatok/macskák rovatot is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)

Normális h már több mint 2 hete menstruálok? ( nem nagyon ahogy az első napokban, de azért van egy kicsi) most kezdtem el szedni a tablettát mikor megjött.

Legjobb válasz: Igen normális. Volt olyan ismerõsöm aki 1 hónapig menstruált mikor elkezdte szedni. Mindenki máshogy reagál rá, az elsõ három hónap lehet zûrös, ha az után is vannak gondok akkor vissza kell menni a dokihoz.

Igen normális. Volt olyan ismerõsöm aki 1 hónapig menstruált mikor elkezdte szedni. Mindenki máshogy reagál rá, az elsõ három hónap lehet zûrös, ha az után is vannak gondok akkor vissza kell menni a dokihoz.
Ha tablettát kezdtél szedni teljesen normális!!! Az egyik barátnõm szinte egész hónapban vérzett tõle..mikor szedni kezdte, a doki azt mondta neki, hogy ha 2-3 hónapon belül nincs javulás, akkor ír fel neki másik gyógyszert. De nem volt gond, mert legközelebbi hónapban már nem menstruált sokat.. Szóval ne aggódj! Ez csak a gyógyszer mellékhetása.
Nem, nem igazán normális. Nekem is volt hasonló, nekem 1 hónapig. Anyuval elmentünk orvoshoz, 3 orvos vizsgált meg, nyulkált fel. Volt amelyik kiakart kaparni(mármint a vért). Szerencsére az egyik normális fõorvos nem engedte, írtak fel gyógyszert, és elmúlt!Azóta minden rendben van!:) Bár én nem szedtem, és most sem szedek tablettát!!!
ha voltál palival és nem védekeztetek akkor igen mert volt 1 olyan csaj aki terhes lett és pont akkor vetélt el amikor meg kellett neki jönnie és ezért kb 1 hónapig vérzett :D
A kérdező hozzászólása: és ha nem voltam? akk nem normális?
Normális! Én szeptemberben kezdtem el szedni, egész hónapba megvolt, nem is kicsit. Már dokihoz is elmentem, hogy én ezt nem bírom tovább, de õ is azt mondta, hogy sajnos ez elõfordul, aztán elkezdtem szedni a 2. levelet és egybõl elmúlt, azóta se volt semmi vérzés, csak szünetbe! Úgyhogy kitartás és türelem!

Tabi szedés mellett normális a fehérfolyás? Még 1 szem van az 1. levélből. De vagy 2 napja fehérfoyásom van nem nagy mennyiségű. Voltam 1ütt a pasimmal védekezés nélkül. Gond lehet? Vagy már védett a tabi?

Legjobb válasz: Ha a mensi elsõ napjától szeded akkor elvileg nem lehet baj, mondjuk én így is megvártam az 1 levél. De ha jól emlékszem, akkor én az 1.levél utolsó elõtti tabijánál voltam együtt a barátommal és nem lett semmi. A fehér folyás meg normális. Ha nagyobb mennyiségû és kellemetlen szagú lenne na az már baj lehetne. Amúgy hányadik napon / héten voltatok együtt?

Ha a mensi elsõ napjától szeded akkor elvileg nem lehet baj, mondjuk én így is megvártam az 1 levél. De ha jól emlékszem, akkor én az 1.levél utolsó elõtti tabijánál voltam együtt a barátommal és nem lett semmi. A fehér folyás meg normális. Ha nagyobb mennyiségû és kellemetlen szagú lenne na az már baj lehetne. Amúgy hányadik napon / héten voltatok együtt?
Normális :) sõt így kell mennie hogy, menstruáció elõtt van folyásod!
A kérdező hozzászólása: még 3 szem vt a tabiból amikor együtt vtunk most vettem be az utolsót

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!