Találatok a következő kifejezésre: Normális az, nem nagyon vannak (86 db)

10 hetes kismama vagyok, étvágyam sajnos nem nagyon van, mennyire normális ez ebben az időben? Nagyon keveset tudok enni egy-egy étkezés alkalmával.

Legjobb válasz: Hogy normális-e azt nem tudom, de velem is ez a helyzet, így ebben nem vagy egyedül, de olvastam oldalakon, kérdésekben és ott nem keltettek senkiben aggodalmat ez irányban!

Hogy normális-e azt nem tudom, de velem is ez a helyzet, így ebben nem vagy egyedül, de olvastam oldalakon, kérdésekben és ott nem keltettek senkiben aggodalmat ez irányban!
Én a 14. hétig szinte semmit nem bírtam megenni, semmi étvágyam nem volt, és hánynom is kellett mindentõl. Nem gond, nagyon sokan vagyunk ezzel így! :) 17 hetes km
Nekem a napokban kezd jobb lenni. Mindentõl émelyegtem, alig volt étvágyam. Eddig -1 kilónál tartok a terhességem elötti súlyhoz képest. 11 hetes kismama
Szia! Én 26 hetes vagyok és az étvágyam közel sem olyan jó mint mielõtt babás lettem. Nem is jött eddig csak 3 kg rám. 16 hétig meg ennyit fogytam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem max. pár hét és lesz étvágyam:) )
Nekem az egész terhesség alatt nem volt étvágyam, azt mondta az orvos ha a baba rendesen fejlõdik semmi gond.3 kilót szedtem fel az egész terhesség alatt, 38 hétre 3250grammal született a kislányom.5kiló mínusszal jöttem haza a kórházból.Én is sokszor ettem keveset.

Az mit jelent, hogy ha egy középkorú lánynak nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülős típus, de teljesen normálisnak tűnik?

Legjobb válasz: Attól hogy valakinek nem nagyon vannak barátai és otthon ülõs típus, nem jelenti azt hogy az adott személy õrült lenne.

Attól hogy valakinek nem nagyon vannak barátai és otthon ülõs típus, nem jelenti azt hogy az adott személy õrült lenne.
Mintha csak engem jellemeztél volna :D Mi bajod az ilyen lányokkal? Amúgy nálad mi számít középkorú lánynak?
Leginkább, hogy nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülõs típus. Viszont teljesen normálisnak tûnik.
azt, hogy valami értelmesebb dologgal foglalkozik, mint a buli/pia/alkohol és stb. Attól még lehet egy tök rendes lány is.
"középkorú lány" Ez mi????
középkorú lány? max nõ nem? amúgy meg mit jelentene, õ ilyen és kész
Mi az, hogy középkorú lány? Egyébként kb. azt jelenti, hogy nekem teremtette az Isten!:D

Normális az, hogy nem nagyon vannak terhességi tüneteim?

Elvileg 5 hetes vagyok (az orvosom szerint), de egyenl?re semmi felt?n? tünetem nincs a mellérzékenységen kívül. Nincs hányingerem, nem érzem magam rosszul, vagy fáradékonynak, nem fáj a fejem, nincs "mindjárt megjön" érzésem stb.

Legjobb válasz: Ne aggódj,egyrészt ilyen korán a hányinger még nem igazán jellemzõ, általában a 6. hét után szokott jönni (ahogy nõ a HCG a szervezetedben). De nekem pl. a mellérzékenységen és fáradékonyságon kívül semmi egyéb tünetem nem volt. Egyátalán nem kell, hogy legyen. Inkább örülj, ha megúszod az émelygést, hányást, hidd el, nagyon meg tudja keseríteni az elsõ heteket!

Ne aggódj, egyrészt ilyen korán a hányinger még nem igazán jellemzõ, általában a 6. hét után szokott jönni (ahogy nõ a HCG a szervezetedben). De nekem pl. a mellérzékenységen és fáradékonyságon kívül semmi egyéb tünetem nem volt. Egyátalán nem kell, hogy legyen. Inkább örülj, ha megúszod az émelygést, hányást, hidd el, nagyon meg tudja keseríteni az elsõ heteket!
nekem mondjuk a 3. héttõl nagyon erõs hányingerem volt mindig! de persze az nem minden kismamára jellemzõ!
Szia! Nekem sem volt semmi extra tünetem, meg szerencsére most sem nagyon van! A fáradékonyság szerintem elõ fog még jönni, az nálam a 5-6 héten kezdõdött. Rosszul egyáltalán nem voltam és remélem nem is leszek, csak a mellem fáj napról napra jobban! Ne aggódj, minden rendben van! :) Boldog babavárást! 7 hetes kismama:)
Teljesen jó! Nekem is csak a mellem fájt, de az elsõ három hónapban végig. Hányinger, émelygés egyszer sem volt. Sokat aludtam. Mindenkinek máshogy tûri a szervezete ezt a más-állapotot! További enyhe heteket, hónapokat!
Normális persze! A testvérem a 9. héttõl kezdett émelyegni, meg hasolnók! ELõtte õ sem érzett semmit! Nyugi! Addig örülj amíg nincs! Én már egy pozitív tesztnek is örülnék! :) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :-)

Idegeneket nem merek bevonni az életembe, mert elég bizalmatlan vagyok, lány ismerõseim pedig nem nagyon vannak. Ez normális?

Nem merek idegenekkel ismerkedni,nem azért mert félénk vagyok,hanem mert többnyire csak nem normális lányokba botlottam.Nehezen tudok vad idegenekkel ismerkedni és annyira el is szokott térni az a társaság és környezet,amit õk megszoktak és amit én,hogy nem igazán akad olyan lány,akivel megértenénk egymást,mert más az értékrendünk. Hogy lehet kikerülni a 22-es csapdájából?Vagy csak várnom kell a sült galambot hátha valaki csak úgy betoppan az életembe?Akit ezelõtt bevontam azt is megbántam,ezért is félek új ajtókat kinyitni. 23/F

Legjobb válasz: vad idegenekkel én is

vad idegenekkel én is
A kérdező hozzászólása: A napokban felregisztráltam egy társkeresõre(még ha szerintem is elég szánalmas).Mondván, hogy egy próbát megér.De elég rossz véleménnyel vagyok a mai fiatalságról és nem sok reményt fûzök hozzá.
Nem értem miért lenne normális, hogy egy terhes nõn nagy gyulladt, dudorok vannak?
Szerintem menj el másik orvoshoz! Tuti nem normális. Amikor én terhes voltam, akkor inkább megszépült a bõröm! A nõgyógyászommal én sem voltam megelégedve ezért a 20. hét környékén váltottunk egy másikra! Megérte! Ha nem ez a doki lett volna, akkor lehet, hogy ottmaradtam volna!

Milyen macskát ajánlotok? Lakásunk van. Lehetöleg nem kéne kint lennie az utcán. Nem nagyon nagy szörrel ren- delkezik és jó lenne ha nem lenne túl nagy igényü. Kinézetre ilyen normális macskára gondoltam (nem csupasz, fura fülü).

Legjobb válasz: Sima menhelyi házicica. Rengeteg aranyos van a menhelyeken, különbözõ korban színben nagyságban. Nekem kettõ van egy nagy fekete kandúr, õ makacs öntörvényû õ nem lenne el lakásban mert szeret mászkálni. A másik egy maine coon keverék õ félhosszú szõrû, de legnagyobb meglepetésemre nem hullik a bundája. Õ nagyon igényli a társaságot, mindig lábam alatt van. Õ tökéletes benti macsek lenne õ nem is szeret sokáig kint tartózkodni napi 1 órával beéri. Egy ivartalanított kandúr vagy nõstény neked is szeretõ társad lehet. Kölyök macskát válassz õ hozzád nõhet és megtanulja a szabályokat nálad.

Sima menhelyi házicica. Rengeteg aranyos van a menhelyeken, különbözõ korban színben nagyságban. Nekem kettõ van egy nagy fekete kandúr, õ makacs öntörvényû õ nem lenne el lakásban mert szeret mászkálni. A másik egy maine coon keverék õ félhosszú szõrû, de legnagyobb meglepetésemre nem hullik a bundája. Õ nagyon igényli a társaságot, mindig lábam alatt van. Õ tökéletes benti macsek lenne õ nem is szeret sokáig kint tartózkodni napi 1 órával beéri. Egy ivartalanított kandúr vagy nõstény neked is szeretõ társad lehet. Kölyök macskát válassz õ hozzád nõhet és megtanulja a szabályokat nálad.
Hat mi menhelyrol hoztuk el a cicankat es eleve ugy mentunk a menhelyre hogy nyugodt benti cicat szeretnenk es nem tul idoset. Menhelyeken ngyon sok cicus van es megfogod talalni a hozzad illot. Ha barmi kerdesed lenne ha meg nem volt cicad hogy mennyi koltseggel jar meg ilyesmi irj nyugodtan privat uzenetet itt ezen az oldalon es segitek.. :)
Menhelyrõl hozzál, ahol ismerik az állatokat és tudnak lakásba valót ajánlani. Sok cica nem bírja a bezártságot, nem való lakásba. Olyat kell keresni, amit kifejezetten lakásba ajánlanak. meg lehet nézni a http://www.expressz.hu-n a háziállatok/macskák rovatot is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)

Normális h már több mint 2 hete menstruálok? ( nem nagyon ahogy az első napokban, de azért van egy kicsi) most kezdtem el szedni a tablettát mikor megjött.

Legjobb válasz: Igen normális. Volt olyan ismerõsöm aki 1 hónapig menstruált mikor elkezdte szedni. Mindenki máshogy reagál rá, az elsõ három hónap lehet zûrös, ha az után is vannak gondok akkor vissza kell menni a dokihoz.

Igen normális. Volt olyan ismerõsöm aki 1 hónapig menstruált mikor elkezdte szedni. Mindenki máshogy reagál rá, az elsõ három hónap lehet zûrös, ha az után is vannak gondok akkor vissza kell menni a dokihoz.
Ha tablettát kezdtél szedni teljesen normális!!! Az egyik barátnõm szinte egész hónapban vérzett tõle..mikor szedni kezdte, a doki azt mondta neki, hogy ha 2-3 hónapon belül nincs javulás, akkor ír fel neki másik gyógyszert. De nem volt gond, mert legközelebbi hónapban már nem menstruált sokat.. Szóval ne aggódj! Ez csak a gyógyszer mellékhetása.
Nem, nem igazán normális. Nekem is volt hasonló, nekem 1 hónapig. Anyuval elmentünk orvoshoz, 3 orvos vizsgált meg, nyulkált fel. Volt amelyik kiakart kaparni(mármint a vért). Szerencsére az egyik normális fõorvos nem engedte, írtak fel gyógyszert, és elmúlt!Azóta minden rendben van!:) Bár én nem szedtem, és most sem szedek tablettát!!!
ha voltál palival és nem védekeztetek akkor igen mert volt 1 olyan csaj aki terhes lett és pont akkor vetélt el amikor meg kellett neki jönnie és ezért kb 1 hónapig vérzett :D
A kérdező hozzászólása: és ha nem voltam? akk nem normális?
Normális! Én szeptemberben kezdtem el szedni, egész hónapba megvolt, nem is kicsit. Már dokihoz is elmentem, hogy én ezt nem bírom tovább, de õ is azt mondta, hogy sajnos ez elõfordul, aztán elkezdtem szedni a 2. levelet és egybõl elmúlt, azóta se volt semmi vérzés, csak szünetbe! Úgyhogy kitartás és türelem!

Tabi szedés mellett normális a fehérfolyás? Még 1 szem van az 1. levélből. De vagy 2 napja fehérfoyásom van nem nagy mennyiségű. Voltam 1ütt a pasimmal védekezés nélkül. Gond lehet? Vagy már védett a tabi?

Legjobb válasz: Ha a mensi elsõ napjától szeded akkor elvileg nem lehet baj, mondjuk én így is megvártam az 1 levél. De ha jól emlékszem, akkor én az 1.levél utolsó elõtti tabijánál voltam együtt a barátommal és nem lett semmi. A fehér folyás meg normális. Ha nagyobb mennyiségû és kellemetlen szagú lenne na az már baj lehetne. Amúgy hányadik napon / héten voltatok együtt?

Ha a mensi elsõ napjától szeded akkor elvileg nem lehet baj, mondjuk én így is megvártam az 1 levél. De ha jól emlékszem, akkor én az 1.levél utolsó elõtti tabijánál voltam együtt a barátommal és nem lett semmi. A fehér folyás meg normális. Ha nagyobb mennyiségû és kellemetlen szagú lenne na az már baj lehetne. Amúgy hányadik napon / héten voltatok együtt?
Normális :) sõt így kell mennie hogy, menstruáció elõtt van folyásod!
A kérdező hozzászólása: még 3 szem vt a tabiból amikor együtt vtunk most vettem be az utolsót

Miért van az, hogy a menszim elött 4-5 nappal nem kívánom a baratom, nem nagyon tud felizgatnisem, de ha elmúlik a bajom utanna 4-5 nappal annyira kivánom h fuuuu. Normális ez, velem van ez csak igy?

Legjobb válasz: Normális,bár mindenki máshogy fordul elõ,pl.valaki akkor kívánja a szexet,mikor menstruál...a hormonok miatt van,ne ilyedj meg.

Normális, bár mindenki máshogy fordul elõ, pl.valaki akkor kívánja a szexet, mikor menstruál...a hormonok miatt van, ne ilyedj meg.
Ez teljesen normális, a testben lejátszódó hormonváltozások miatt van így, általában mindenkinál, persze kivételek vannak, de ilyenkor a nõk nem kívánják annyira a szexet.
mindenki mas. nalam pont forditva mukodik, nekem kozvetlenul mensi elott es alatt nagyobb a vagyam.egyentol-hormonoktol fugg :-)
Én is ugyanígy vagyok, nem vagy egyedül ;)
Teljesen normális:) 1, 5 hetes kisfiú anyukája.
Utolsó vagyok! És most is elkezdte a leányzónk! :)
Igen, normális. :D Nekem a 20. héttõl kezdve naponta csinálja, legalább reggelente, de gyakoribb, hogy nap körben is, és este is nyújtózkodik. Rákérdeztem az orvostól, és állítólag ilyenkor nyújtogatják a végtagjaikat, ezzel is "erõsítik" a kis izmaikat. Teljesen normális jelenség, szinte minden kismama tapasztalja. És hozzátenném: én imádom, mert akkor lehet kicsit tapogatni, hogy vajon milyét dugja ki. :)
10-es vagyok, engem azért is nyugtat, mert olyan jó érezni, hogy már milyen kis erõs.. :D
Pont ma akartam kiírni egy ilyen kérdést... 30 hetes vagyok, és ma tolta ki magát úgy elõször, olyan alien módjára :D Nagyon durván hullámzott a hasam... szerintem nagyon cuki..:D néha mondjuk már fáj is, de inkább így mint, hogy ne mozogjon... akkor mindig ideges vagyok..
Normális teljesen:) Nekem ugyanígy csinál napjában többször. Szerintem aranyos:) 32 hkm
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Megnyugodtam :)
Nekem sajnos még nem csinált ilyet, pedig úgy megnézném. :-) 27 h km
Vannak nálunk is ilyen érdekes formák, csak kerekedik a szemem, hogy meddig megy még a dudor. Próbálgatja magát. 31hkm.
Nekem is ilyen volt, amikor a mûtõasztalon feküdtem mondta a beteghordó, hogy mennyire mozog, de azt már nem éreztem mert le voltam zsibbadva.
Ne is mondd :D Nekem is volt h a lányom olyan szinten kifeszítette magát h azt hittem szó szerint ki fog szakadni az oldalam :D csúcs volt totál úgy nézett ki mintha alien akarna kitörni :D Ne aggódj miatta. :) Nekem a 27.héttõl egy pozícióban volt és mindig a jobb oldalamat nyomta. Alig hittem h megszülessen már a végén :D 4hós a lányom :)
Én még csak 21 hetes vagyok, de ugyanezt csinálja nekem is a kisasszony. Kicsit sem kímél. De legalább õ jól elvan. :)
Normális.
A kérdező hozzászólása: En is elvezem ahogy rugkapal. Csak Olyan durvan kinyomta magat a tegnap hogy megilyedtem hogy normalis e epp annyira. 18. hettol mozog nekem es 19 hetol mar latszodik kivulrol rendesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!