Találatok a következő kifejezésre: Normális az, néha erős, (8 db)

Normális az, hogy az alhasi fájdalmak néha gyengék, néha nincs is, és most meg elég erős?

Nem éri el a mensi görcsöt, de azért fáj.

Legjobb válasz: Természetes, nekem is volt,ne aggódj.Tágulni kezd odabent minden, nõ a méhed, elkezdenek húzódni a szalagok,alakulsz.Ha nagyon erõs a görcs, és vérzel, akkor kell aggódni, Hogyha nem tudsz megnyugodni, hívd fel a dokid, engem mindig megnyugtatott!

Természetes, nekem is volt, ne aggódj.Tágulni kezd odabent minden, nõ a méhed, elkezdenek húzódni a szalagok, alakulsz.Ha nagyon erõs a görcs, és vérzel, akkor kell aggódni, Hogyha nem tudsz megnyugodni, hívd fel a dokid, engem mindig megnyugtatott!

Miért érzem azt 27 hetesen hogy néha erősen feszül a pocakom? Ez normális?

Legjobb válasz: mert forgolodik és kitolja a bab magát

mert forgolodik és kitolja a bab magát
Erõsen feszül? Esetleg kemény is? 3 éve szültem és úgy emlékszem, ilyenkor lefeküdtem kicsit pihenni, mert ez az jelenti, túlterhelted magad. Csak feküdtem és olvastam. Boldog babavárást kívánok.
A kérdező hozzászólása: AAKOR jobb ha hozzászokom igaz. de néha nagyon fáj ám.
A kérdező hozzászólása: csak néha feszül, de akkor is max 1 perc alatt elmúlik. lehet hogy ténylegy csak a picikém forgolódik, és tolja ki magát ilyenkor.
szia! Hogy vagy most?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi jól vagyok, már igaz szinte egész éjjel görcsöltem:(
szia! Szerintem egy-két napon belül meg lesz a baba..lehet már ma este??:-)) a hideg font kihozza...


Normális az, hogy néha erős, szúró érzésem van a hasamban?

10,5 hetes vagyok és eddig nem igazán éreztem, de kb. 2 napja olyan érzésem van, mintha -bocsi a kifejezésért- egy nagy éles kést dugnának fel a hüvelyembe. Normális ez? Amúgy kedden voltam dokinál, megvizsgált, UH-on is minden oké volt.

Legjobb válasz: szia méhed táguls, és kisugárzik a fájdalom oda..nekem is volt 23 hetes kismama

szia méhed táguls, és kisugárzik a fájdalom oda..nekem is volt 23 hetes kismama

Az normális ha 5hetesen fájdogál a hasam (nem erősen görcsöl) és néha szurkál a petefészkem környékén?

Legjobb válasz: Csatlakozom, nekem is fájdogált egy darabig. Már 36 hetes.

Csatlakozom, nekem is fájdogált egy darabig. Már 36 hetes.
Teljesen normális, kisfiamnál nekem is így volt. Második babót várom most és most meg egyáltalán nem fáj, inkább hányingerem van. Ez most rosszabb:( Jó babavárást!
igen, ne aggódj. gratulálok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gratulációkat. :D Akkor próbálok nem idegeskedni, habár egy vetéléssel a hátam mögött már minden apró jelre figyelek.
Szia! Nekem is fájt a hasam, mintha meg akart volna jönni. A védõnõ tanácsolta, hogy Béres Magnéziumból szedjek napi 1et. Nekem bevált! Gratula

Most tartok a ciklusom 20. napján (32 körül szokott megjönni) és az utóbbi pár napban nagyon erős a folyásom. nincs szaga csak néha olyan (már bocsánat) mintha kb bepisilnék. Ez normális folyás?

S ez normális? mert régebben is voltm ilyen csak akkor nem volt ennyire er?s folyásom.

Legjobb válasz: Okozhatja fertõzé is. ha továbbra is fenn marad, a ciklus utánra gondolok, menj egy STDrendelésre! Ha elmúlik, lehet hogy egy kis hormonális túltengés okozta!

Okozhatja fertõzé is. ha továbbra is fenn marad, a ciklus utánra gondolok, menj egy STDrendelésre! Ha elmúlik, lehet hogy egy kis hormonális túltengés okozta!
Szia a mészály kinyilását nem lehet érezni
Igen, nem vagy egyedül. Én 36 hetes vagyok, és 4 hete vannak ilyen tüneteim. Szurkál, fáj a hasam alja, a hüvelyem, néha a vébelem is, és a szeméremdombom annyira húzódik, mintha izomláz lenne ott. Ez nem feltétlen a méhszáj kinyílásának jele, csak a baba már lefele nyom, nagy a súlya. Feküdj amennyit tudsz, akkor nem lefele húz a pici. És igen, a baba néha akkorkákat rug, hogy kellemetlen, én is megugrok. De azért akkor is jó, hogy tudom, ott van, és jól van:-)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat.azt elfelejtettem, hogy 30 hetes vagyok és állandóan fekszem, mert nagyon keményedtem. voltam dokinál, a méhszáj nem nyílt ki, viszont puhább a kelleténél, sajnos emiatt féló, hogy ha nem vigyázok, akkor kinyílhat. a szúrka pedig most jelentkezett (ma), ezért ijedtem meg egy kicsit. nagyon köszi mégegyszer!
Szia. Ne aggódj, olyankor a baba eltalál egy ideget és azért nyilal bele hirtelen. És hát igen, tudnak kellemetlen rúgásokat is:) Üdv, 30 hetes kismami
Szia. Ne aggódj, olyankor a baba eltalál egy ideget és azért nyilal bele hirtelen. És hát igen, tudnak kellemetlen rúgásokat is:) Üd

Az normális, hogy a 16. hétben még mindig nagyon sűrűn nagyon erős hányingerem van, hányok néha és fáj a fejem?

Már érzeni, hogy mozog a picuri.

Legjobb válasz: Sajnos elõfordul, hogy akár végig megvannak a kellemetlen tünetek... Fel a fejjel, nem biztos, hogy így lesz... igyál hideget a hányiger ellen és sétálj sokat. Jó babavárást!

Sajnos elõfordul, hogy akár végig megvannak a kellemetlen tünetek... Fel a fejjel, nem biztos, hogy így lesz... igyál hideget a hányiger ellen és sétálj sokat. Jó babavárást!
IGen, van akinek végig kitartanak a tünetek, de reménykedjünk, neked nem:) Ha bírod, igyál tejet és nagyon sok folyadékot, az jó a fejfájásra is, és légy levegõn, mozogj, tornázz, kösd le magad.
Szia!! A barátnõmnek végig (9hónapig) erõs hányingere volt, sõt napjában többször is hányt!! Jó a rosszban, hogy addig tudod, hogy a baba jól van.... :) ))) Kitartás!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!