Találatok a következő kifejezésre: Normális az, néha annyira fáj (2 db)

A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam, hogy 24 hetes vagyok. :-)
Én nem éreztem ilyen erõs nyillalást, 22 hetes vagyok, de az nem jelenti azt hogy nem lehet, viszont nem hallottam mástól sem, én azt mondanám említsd meg a dokidnak.Nem hinném hogy baj lenne, de azért õ tud biztosat mondani.A veséd környéke nem fáj?
Valószínûlegh egy ideghet nyom a baba.

15 hetes terhes vagyok. Az normális, hogy néha szúró fájdalmat érzek a hasamba? Olyan, mintha nyomnák szét a petefészkemet. Nem annyira fáj, csak kellemetlen. Ez azért van, mert tágul a méhem? Vagy hogy nől a baba?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem a megkéne kérdezd a dokidat, hogy mi lehet ez.De lehet, hogy a baba megmozdult!Nekem a gyomromat és a köldökömet elõszeretettel használja céltáblának:)Jó babavárást!20 hetes kismami

Szia!Szerintem a megkéne kérdezd a dokidat, hogy mi lehet ez.De lehet, hogy a baba megmozdult!Nekem a gyomromat és a köldökömet elõszeretettel használja céltáblának:) Jó babavárást!20 hetes kismami
Én ugyan ezt érzem :( Nekem a dokim 3x2 szem -magneB6-ot ajánlott. Állandóan ennyit szedek. nem lehet túladagolni... Üdv:19.hetes Kismama:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!