Találatok a következő kifejezésre: Normális az, néha annyira (8 db)

Az normális, ha néha annyira élvezem a szexet, hogy teljesen kikapcsolok és vannak részletek, amikre nem emlékszem?

Legjobb válasz: Én arra sem szoktam emlékezni,amit 5 perce írtam,de nem aggódom.

Én arra sem szoktam emlékezni, amit 5 perce írtam, de nem aggódom.
Nekem is fordult már elõ, hogy ha nem is kikapcsolok, de az orgazmus után pár percre kinyitom a szemem, és rácsodálkozok a körülöttem levõ világra. Tudatomnál vagyok, de annyira elönt az élvezet, hogy egyszerûen kizárom a külvilágot. Hogy emlékszem-e mindenre? Nem tudom...:) Szerintem ez is hasonló kikapcsolás lehet, mint amirõl te írsz. 33/Nõ
megesik :) nekem a barátom szokta mondani, hogy ezt vagy azt mondtam/csináltam, nekem ez nincs meg, csak annyi, hogy fantasztikus volt :)
Biztos transzba estél :P Velem is elõfordult hogy nem emlékeztem rá mikor volt orgazmusom- vagy lehet nem is volt még? vagy rossz a memóriám? a szexmegvonás hülyüléssel jár? :P
Az aktuális barátnõmmel így megy ez két éve. Szinte semmire sem emlékszem a szexbõl, csak azt tudom, hogy nagyon jó volt.
3! tetszett azért nagyjából tudom mi van N
!
A kérdező hozzászólása: ?
én sem emlékszem például arra, mikor szexeltem utoljára, bár ennek a partnerek eddigi hiánya is lehet az oka
Nem azzal van a baj és nem is iszom :D
Eszközök -> Beállítások -> Automatikus törlés - itt kiszeded a pipát -> Mentés
Nem igazán jó, mert a legjobb részekre nem fogsz emlékezni és folyton ismételni kell.
szedj Cavintont!

Normális az, hogy néha annyira beleélem magam egy könyvbe, hogy felveszem a szereplők egyes jellemvonásait? :D

Ezt nem direkt csinálom, csak úgy jön. Sokszor megesik, hogy teszek valamilyen mozdulatot, amit egyébként nem szoktam.. Van, amikor pedig egy könyvben történt szomorú esemény annyira lelomboz, hogy napokig rossz a kedvem. Néha már azt sem tudom, milyen vagyok valójában. A beszédstílusom is gyakran változik, az emberek egyszer?en nem igazodnak ki rajtam, ahogy én se magamon. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Igen, ez normális. Konyvet olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni csak úgy lehet tiszta szívbol, ha beleéled magad és átveszed az érzést ami benne van :) Velem filmeknél szokott így lenni... Meg úgy a való életben is. Néha már tényleg nem tudom, hogy amit most érzek az a saját fájdalmam, boldogságom stb., vagy másé, csak én élem át..

Igen, ez normális. Konyvet olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni csak úgy lehet tiszta szívbol, ha beleéled magad és átveszed az érzést ami benne van :) Velem filmeknél szokott így lenni... Meg úgy a való életben is. Néha már tényleg nem tudom, hogy amit most érzek az a saját fájdalmam, boldogságom stb., vagy másé, csak én élem át..
A kérdező hozzászólása: Szóval ez jó dolog?
Szerintem jó dolog, és irigyellek érte, mert én pont az ellentéte vagyok: semmibe sem tudom igazán beleélni magam...
A kérdező hozzászólása: Azért ennek is van hátulütõje: sosem leszek igazán önmagam :S
Dehogynem, onmagad leszel! Csak meg kell találnod onmagad... Vigyázz, hogy a konyv csak addig hasson, amíg olvasod, max. pár napig utána :) Elso voltam

Normális az, ha 17 évesen annyira félek néha a sötétben, hogy nem tudok elaudni? :/ lány

Legjobb válasz: Háhá ez annyira kis jófej és aranyos dolog szerintem nem gáz. 17 F

Háhá ez annyira kis jófej és aranyos dolog szerintem nem gáz. 17 F
Hát igen, normális szerintem valami gyerekkori rossz álom, rossz élmény!
A kérdező hozzászólása: hát igen.. elég babonás is vagyok :)
hmmm... kb. 5 évvel vagyok fiatalabb néled >< :/ én nagyon pici koromban kb 4 évesen meg 5évesen egyáltalán nem féltem. Azutám a tesóimnak jött az a korszak h mindenféle filmet letöltenek. Köztük volt a (sok egyéb horroro fil és ) Paranormal Activity 1-4. Abban az idõszakban volt egy olyan barátom akivel mindig szellemet akartunk látni meg idézni. Akkor nagyon féltem. Még mindig hiszek bennük és egy kicsit félek is de a takaró meg a teló mindent megold nálam :D Ha pedig zaklatnak vagy ilyesmi meg tudod hogy depis vagy akkor ne hagyd hogy az egész teseteden eluralkodjon ez... Jobb elmondani valakinek, de ha gyogyósnak tartanak azzal ne törõdj. Én személy szerint a LBM-el szeretem ezeket megbeszélni. Ha pedig nem egy ember tart gyogyósnak akkor már gond van :/ DE nem vagy az hidd el :) ))
Ne aggódj rajta , én 28 éves L vagyok és idõnként beparázok a sötétben. Majd 10 éve volt egy éjszakai incidensem egy "szellem szerû" valamivel. Szerintem baromi sokan félnek a sötétben , csak van aki nem vallja be.
Normális én 11 éves FIÚ vagyok és félek a sötétben, és hát a wc-nk elég messze van , így hát anyut keltem ha ki kell menni, de bizonyos korban, bizonyos helyeken , nem félek. érdekes. és utcán már nem félek csak a lakásban gáz. -.- nekem azért mert tudjátok ilyesztõ kép ami bevillan és sikít, meg filmrészletek, amiken átsiklott a szemem, meg a hiradóban amikor valami csúnyaság, vagy valamit mutatnak. a sötét a gonosz uralom alá csábított kiskori rosszélmény miatt. és a sötétben ( csak ha kinyitom a szemem, vagy ha rossz álmom van, ami teljes holdkor van ) akkor , amiket láttam ami megrémisztett , és az agyamba fúródott, megjelennek elõttem, de nem mindig ez a jó. ttudd meg én is plüssökkel alszom, és néha úgy rámjön a félelem , hogy anyut áthívom.
Aki szerint kinõhetõ, annak rossz hírem van: én 28 vagyok és nem nõttem ki... Kisbaba (!) korom óta rettegek a sötétben, a mai napig. Kérdezõ, ha el tudsz menni pszichológushoz, anyukád támogat ebben, akkor miért ne? Hátha segít! Amúgy nekem bevált az egész éjszaka égõ lámpa, nem kell erõs fényû. Meg be lehet gyakorolni ilyen önnyugtató szövegeket, én egy idõben imádkoztam, aztán mást mormolmoltam, de ez is elég hatásos volt. Most már évek óta a férjemmel alszom hálistennek, de most sem sötétben. :) Horrorfilmet meg ne nézzen aki fél utánna. Én egyszer követtem el ezt a hibát, azóta kerülöm mint a tüzet :D
Próbálj ruha nélkül aludni. Az segít.
Ismerd meg az igazságot. Bõvebb információ: http://www.jw.org
Teljesen. A nõvérem(24 éves) máig nem tud anélkül elaludni, hogy valahol ne kapcsolná fel a lámpát.Elment egy pszichológushoz, aki szerint semmi baja, csak valami gyerekkori rossz álom hatása, ami nagyon megrázta, de már nem is emlékszik rá.
Gõzöm sincs, velem ugyanez a helyzet, csak van egy év mínuszom. Pszichésen irtózom a sötéttõl, de csak bizonyos helyzetben, bizonyos helyen és bizonyos sötéttõl. Amúgy szerintem normális, a sötét nem mindig jó. Többnyire a sötét a gonosszal együtt jár (mesék, hiedelmek, a vámpírok, a rosszak, tudod...).
A kérdező hozzászólása: van barátom, aki szeret, és hozzábújhatok, ha félek :$ csakhát éjszakánként nem lehet velem suliidõben :/ úgyhg plüssállatokkal alszok :)
szia én is félek a sötétbe és ha egyedül vagyok otthon a tv éjjel nappal megy sajnos 22L
Az elsõ milyen okos. Ha gyerekkori rossz élmény, akkor éppen hogy nem normális. De anélkül sem az. Egyébként ha becsukod a szemed, így is, úgy is sötét lesz, nem?
Nem az. És a helyedben megkeresném az okát, valaminek a következménye ez.
Szerintem kiskorodban ért téged valamilyen negatív élmény a sötéttel kapcsolatban, mert a fóbiák gyökerei gyerekkorban alakulnak ki. Gondoltál már arra, hogy egy pszichológusnak beszélj a problémádról? Ha ezt nem szeretnéd, én a zenehallgatást javaslom, vagy találj ki egy történetet.
Szerintem teljesen normális, mindenkinek meg van a maga félelme, de nem azért hogy rossz legyen neked, hanem azért, hogu megerösítsen. Szerintem keress egy pasit, aki veled alszik, amíg nem tudod legyözni a félelmedet.
Úú, én is így vagyok vele! Anyukám azt mondta, hogy majd kinövöm.. hát eléggé ideje lenne már. ><" Van egy kis éjjeli lámpám, azzal szoktam elaludni. Amúgy voltam már pszichológusnál régebben, és megállapították, hogy tök normális vagyok. Ahha, biztosan azért félek még mindig a sötétben..xD 17/L
A kérdező hozzászólása: kicsit depressziós vagyok, anya pszichológushoz akar küldeni, de olyan dolgok történtek velem mostanában, amin nem igazán tudom túltenni magam, folyamatos bántások érnek.. bár ennek a félelemhez nem hiszem, h sok köze van >< régen a temetõhöz közel laktunk, akkor is féltem mindig, meg volt, h mozgott magától a fogkefém :S ijesztõ volt :/
Ne anyád miatt menj pszichológushoz, magadért tedd, hidd el, sok olyan dologra fog rávilágítani, amire eddig nem is gondoltál.
Elõször keresd meg az okát, hogy mitõl van a sötéttõl való félelem, próbáld meg legyõzni, utána keresd meg azt a személyt (a te esetedben fiút), aki átölel akkor, ha esetleg mégis félnél.. akihez hozzábújhatsz. ne haragudj, nem akartam érzelgõs lenni a válaszadás végére. :$ 24/F
csak egyszerüen nem szereted a sötétet!!!miért ne lenne nórmális?

Az normális ha mikor menstruálok gyakran szúr a hasam arrafelé, és néha annyira, hogy állni se bírok?

Tudom, hogy ha az ember görcsöl az normális, de egyik nap anyum azt mondta, hogy lehet a veséimmel van a gond (de ez csak ilyenkor van...)

Legjobb válasz: Nem hiszem,hogy a veséddel lehet gond.Inkább felfázhattál.Figyeld meg a menstruációd mennyiségét,hány napig tart,nincs e különbség a hónapok között.A nos-pa tabletta sokat segít.Ha többször is elõfordul érdemes orvoshoz menned.

Nem hiszem, hogy a veséddel lehet gond.Inkább felfázhattál.Figyeld meg a menstruációd mennyiségét, hány napig tart, nincs e különbség a hónapok között.A nos-pa tabletta sokat segít.Ha többször is elõfordul érdemes orvoshoz menned.
A kérdező hozzászólása: Kb fél éve lehet így, talán egyszer volt enyhébb. Pár napot szokott késni vagy hamarabb jön meg, és ugye az elsõ napokban nagyon megvan. Ha felfázás lenne, annak nem lenne más tünete is?
Normális. Használj görcsoldót, van vény nélküli, kúpban is, kérd a patikus segítségét.
A felfázásnál lehet még gyakori vizelet , és a két menstruáció között folyás.Azért is írtam, ha ez gyakorta elõfordul, inkább menj dokihoz.Lehet, hogy tényleg ez a normális, de errõl inkább õ nyugtasson meg.

15 hetes terhes vagyok. Az normális, hogy néha szúró fájdalmat érzek a hasamba? Olyan, mintha nyomnák szét a petefészkemet. Nem annyira fáj, csak kellemetlen. Ez azért van, mert tágul a méhem? Vagy hogy nől a baba?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem a megkéne kérdezd a dokidat, hogy mi lehet ez.De lehet, hogy a baba megmozdult!Nekem a gyomromat és a köldökömet elõszeretettel használja céltáblának:)Jó babavárást!20 hetes kismami

Szia!Szerintem a megkéne kérdezd a dokidat, hogy mi lehet ez.De lehet, hogy a baba megmozdult!Nekem a gyomromat és a köldökömet elõszeretettel használja céltáblának:) Jó babavárást!20 hetes kismami
Én ugyan ezt érzem :( Nekem a dokim 3x2 szem -magneB6-ot ajánlott. Állandóan ennyit szedek. nem lehet túladagolni... Üdv:19.hetes Kismama:)
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam, hogy 24 hetes vagyok. :-)
Én nem éreztem ilyen erõs nyillalást, 22 hetes vagyok, de az nem jelenti azt hogy nem lehet, viszont nem hallottam mástól sem, én azt mondanám említsd meg a dokidnak.Nem hinném hogy baj lenne, de azért õ tud biztosat mondani.A veséd környéke nem fáj?
Valószínûlegh egy ideghet nyom a baba.
Igen
Szia, nekem egyszer volt hányingerem, akkor is rumtól 17 évesen. Ja és egy 34 éves, 23 hetes kismama vagyok:)
Nekem sem volt sem mellfeszülés sem hányinger és egészséges kis babuci van a pocakomban. Egy holnap 20 hetes kismama.

Mi számít kacsalságnak? Az 1 évesem szemei normálisan vannak, együtt mozognak, de néha az egyik szeme, mintha beljebb nézne. Ez pillanatra történik és nem sokszor, de annyira sokszor, hogy már zavarjon.

Egyébként vastag az orrcsontja, kicsit olyan, mint a bokszolóknak. Védőnő szerint ezért olyan, szerinte még várjak a szemészettel. De szerintem nem fogok. Esetleg ha pesten tud vki jót?

Legjobb válasz: Kicsit off leszek. Kisfiamnál is volt hasonló kb egy-másfél éves koráig, de leginkább estefelé jött ki vagy amikor fáradt volt. Orvos nekünk is az elején pedzegette hogy meg kell nézetni, aztán egyszer apa is eljött velünk a vizsgálatra, hát mondanom se kell a doki egybõl rájött, honnan örökölte a kisfiúnk, mert a férjem is ilyen, látszik a szemein ha fáradt. Szóval remélem "csak" ennyi van nálatok is"!

Kicsit off leszek. Kisfiamnál is volt hasonló kb egy-másfél éves koráig, de leginkább estefelé jött ki vagy amikor fáradt volt. Orvos nekünk is az elején pedzegette hogy meg kell nézetni, aztán egyszer apa is eljött velünk a vizsgálatra, hát mondanom se kell a doki egybõl rájött, honnan örökölte a kisfiúnk, mert a férjem is ilyen, látszik a szemein ha fáradt. Szóval remélem "csak" ennyi van nálatok is"!
Nézesd meg, ha az téged megnyugtat. Pesten ugyan nem ismerek, de itt 3000 Ft-ért megnézték, nekem megért a nyugalmam annyit. Az én fiam nagyon durván bandzsának látszott. De nem az, csak azt mondta a doki, hogy nekik még nincs az orrcsontjuk rendesen kifejlõdve, ezért tûnik úgy.
Szia. Lányom most lesz 1 éves, és pont az van vele mint a Te babáddal. Nagyon ritkán egy pillanatra egyik szeme befele húz. Dokim mondta, hogy várjuk meg a 1, 5 éves kort, mert szerinte "kinövi". Azért majd az 1 éves státuszvizsgálaton rákérdezek. Bocsi ha nem tudtam érdemleges választ adni, ha zavar ez az "állapot" akkor vidd el a babádat szemészetre.:)
A kérdező hozzászólása: Azért kezdett el zavarni, mert itt olvastam, hogy kancsalság esetén már 1 éves kor alatt vitték dokihoz, hogy korán elkapják úgymond a problémát. Olvastam, hogy van akinek mûteni kellett. S ezért kérdeztem, hogy kezdõdik a kancsalság de szerintem utánajárok mostmár lehet csak ideviszem el az sztk-ba, de most így influenzaszezonba nem akartam odamenni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!