Találatok a következő kifejezésre: Normális az, néha (285 db)

22 hetes km vagyok:3 hete kezdett érezhetően mocorogni a baba, most medig pár napja már csak néha néha érzem, ma pedig még nem is éreztem! Ez normális? Azt gondoltam, hogy mostmár majd többször és erősebben érzem majd. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ugyanezzel a problémával küzdök pár napja. Néhány napja csak alig-alig mocorog, ma pl. 2-szer éreztem. Reggel voltam a védõnõnél, aki azt mondta, ez normális ennyi idõsen. A dokim is azt mondta legutóbb, hogy ha 1-2 napig nem érzem (egyáltalán), akkor még nincs baj. De a második napon már inkább csörögjek rá, ha véletlenül ilyen van.

Ugyanezzel a problémával küzdök pár napja. Néhány napja csak alig-alig mocorog, ma pl. 2-szer éreztem. Reggel voltam a védõnõnél, aki azt mondta, ez normális ennyi idõsen. A dokim is azt mondta legutóbb, hogy ha 1-2 napig nem érzem (egyáltalán), akkor még nincs baj. De a második napon már inkább csörögjek rá, ha véletlenül ilyen van.
Ja, az lefelejtettem, hogy 23 hetes vagyok.
Nálam is volt ilyen, most 27 hetesen már mindennap érzem, de van mikor keveset mozog. Ha nem érzed és aggódsz akkor egyél csokit vagy igyál egy kis kólát, attól megmozdulnak szinte mindig.
Ne izgulj! Most kezd majd el ugrásszerûen nõni a pici és egyre jobban fogod érezni a mozgását. Boldog babavárást!
nekem a dokim azt mondta hogy a 24 héttõl kell minden nap érezni a babát:) ne aggódj, én is különben így voltam vele:) 26+5km

11 hetes km vagyok. Ilyen korban normális az, hogy néha szúrkál a pocim meg néha kicsit zsibbatnak érzem?

Legjobb válasz: Hogy szurkál az lehet normális mert nyulnak a méhtarto szalagok.De a Zsibbadás azt nem tudom,mert nekem az nem volt.Szerintem kérdezz meg egy dokit az a bizti.Nagy baj biztos nincs,de lehet ir fel valami vitamint.Boldog baba várást:)

Hogy szurkál az lehet normális mert nyulnak a méhtarto szalagok.De a Zsibbadás azt nem tudom, mert nekem az nem volt.Szerintem kérdezz meg egy dokit az a bizti.Nagy baj biztos nincs, de lehet ir fel valami vitamint.Boldog baba várást:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ :) majd hétfõn megkérdezem a dokit, akkor kell mennem a következõ vizsgálatra:)

Normális az, hogy néha annyira beleélem magam egy könyvbe, hogy felveszem a szereplők egyes jellemvonásait? :D

Ezt nem direkt csinálom, csak úgy jön. Sokszor megesik, hogy teszek valamilyen mozdulatot, amit egyébként nem szoktam.. Van, amikor pedig egy könyvben történt szomorú esemény annyira lelomboz, hogy napokig rossz a kedvem. Néha már azt sem tudom, milyen vagyok valójában. A beszédstílusom is gyakran változik, az emberek egyszer?en nem igazodnak ki rajtam, ahogy én se magamon. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Igen, ez normális. Konyvet olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni csak úgy lehet tiszta szívbol, ha beleéled magad és átveszed az érzést ami benne van :) Velem filmeknél szokott így lenni... Meg úgy a való életben is. Néha már tényleg nem tudom, hogy amit most érzek az a saját fájdalmam, boldogságom stb., vagy másé, csak én élem át..

Igen, ez normális. Konyvet olvasni, filmet nézni, zenét hallgatni csak úgy lehet tiszta szívbol, ha beleéled magad és átveszed az érzést ami benne van :) Velem filmeknél szokott így lenni... Meg úgy a való életben is. Néha már tényleg nem tudom, hogy amit most érzek az a saját fájdalmam, boldogságom stb., vagy másé, csak én élem át..
A kérdező hozzászólása: Szóval ez jó dolog?
Szerintem jó dolog, és irigyellek érte, mert én pont az ellentéte vagyok: semmibe sem tudom igazán beleélni magam...
A kérdező hozzászólása: Azért ennek is van hátulütõje: sosem leszek igazán önmagam :S
Dehogynem, onmagad leszel! Csak meg kell találnod onmagad... Vigyázz, hogy a konyv csak addig hasson, amíg olvasod, max. pár napig utána :) Elso voltam

Normális az, ha csak úgy rám jön néha hogy jó lenne csókolózni valakivel? :D (jelenleg nincs barátom)

Legjobb válasz: Én fiú vagyok! Nekem is szokott ilyenem lenni. Nem is kevésszer. Meg naponta többször is rám jön, hogy szeretnék valakivel kicsit összebújni (nem szex, meg semmi, csak magamhoz szorítani, érezni a közelségét...) Úgyhogy ha nem normális, akkor nem vagy egyedül, de majd kiderül, mások véleményébõl, h normálisak vagyunk-e!?:)

Én fiú vagyok! Nekem is szokott ilyenem lenni. Nem is kevésszer. Meg naponta többször is rám jön, hogy szeretnék valakivel kicsit összebújni (nem szex, meg semmi, csak magamhoz szorítani, érezni a közelségét...) Úgyhogy ha nem normális, akkor nem vagy egyedül, de majd kiderül, mások véleményébõl, h normálisak vagyunk-e!?:)
Miért ne lenne normális? Természetes dolog :D
Na, az én környékemen hol bujkálnak az ilyen fiúk?
Körülöttem meg az ilyen nõk legyeskedhetnének... :D Ja és az se lenne probléma, ha csak úgy rátok jönne a szexelhetnék... :D
Persze, hogy normális, de ha legközelebb rádjön szólj nekem! Én bármikor kapható vagyok ilyenre! :) Még másra is! :) P87
Képzeld rám nem szokott jönni, nekem MNDIG ilyen érzésem van, de sajan nekem sincs most barátom...
Szia! Én is fiú vagyok és nagyon szeretek csókolózni, komolyan jobban, mint szexelni... (az elõzõ barátnõm nem igazán szeretett ennyire, részben ezért is lett vége köztünk...) A kérdésre válaszolva: fogalmam sincs, hogy normális-e, de én is csókfüggõ vagyok, azt hiszem :) Annyira hiányzik valakivel egy hosszú, forró és szenvedélyes csók... :*
Kedves 10:56-os, ezen tudok segíteni.. :D
3:51-es válaszadónak: Azért gondolod így, mert nem nem volt még igazi szexuális élményed, és valószínûnek tartom, hogy nagyon fiatal vagy még..
Én is így vagyok vele, de nincs senki aki megcsókolna. 31/f
A kérdező hozzászólása: ismerõs..:) :dd
Nekem is egy csomószor van ilyen:) Pl. most is:) Csak nincs kivel:S sajnos:S 18f
igen ez normális, velem is ez van nekem sincsen b.rátom és rám is mindig rám jönn h csokolozni akarok!!!!és ez olyankor tök szar!!
teljesen normális szentem mindenki van igy néha ezzel én mindig :) by:1x élünk
9:08-as: Csak szólj, ha ilyen igényeid vannak. :D
sztem normális ha nem akkor én se vagyok az:D de nekem is van h rámtör az érzés h milyen jó lenne most a barátom karjaiba (aki most nincs:( )csak csók hosszú hosszú percekig*.* 15/L
A kérdező hozzászólása: Örülök neki, hogy nemcsak én vagyok így ezzel :D
Én is imádok csókolózni, meg csakúgy ölelkezni! Az ember társas lény. Teljesen normális (ellentétben velem :D) 26F
Teljesen normális: társat keresel. A "Gyakorikérdések.hu társkeresõ" már mûködik: legalábbis összejöttek már itt néhányan. Olvass csak vissza... De szerintem a rendes társkeresõk jobbak. Itt hiányzik a fénykép is, és a kérdezõ ritkán írja le magát rendesen.
11:50: nem rossz ötlet!:)
A kérdező hozzászólása: Körülöttem is legyeskedhetnének =D
Nalam is gyakran elofordul, hogy nagyon ramtor csokolozas utani vagy...a puszilgatasok...az olelgetesek...jajj......nagyon nagyon vagyok ra...

Az normális, ha néha olyan vagyok, mint egy beszívott, pedig még életemben nem drogoztam?

Legjobb válasz: Én is ilyen vagyok néha. A sok negatív dolgot lehet így vezeti le a szervezet, hogy kevésbé ártson, afféle védelmi mechanizmus.

Én is ilyen vagyok néha. A sok negatív dolgot lehet így vezeti le a szervezet, hogy kevésbé ártson, afféle védelmi mechanizmus.
Akkor honnan tudod milyen egy beszívott? Láttad valami filmben hogy az vicces?

Az normális, hogy néha, elélvezés küszöbén enyhe meg fog jönni érzésem van?

De nem fáj,inkább érdekes,de kicsit kellemetlen, és félek miatta kicsit.Mivel ott érzem,lehet h a méhemmel,petefészkemmel van valami? L

Legjobb válasz: Néha én is szoktam érezni! 23/ F Dr. Tihanyi a megoldás... Nekem segített. :D

Néha én is szoktam érezni! 23/ F Dr. Tihanyi a megoldás... Nekem segített. :D
Honap elején nekem is "meg fog jönni.." érzésem van... aztán meglátom a számlákat :(

Normális az, ha egy lány néha-néha megnéz egy pornót? Vélemények?

pornó

Legjobb válasz: A teremtõd szemében utálatos. A pornó függõséget okoz. Aki pornót néz, az elõbb utónn pornó függõvé válik. A mai fiatal generáció azért ilyen romlott egyrészt mert az interneten csak egy gombnyomás és "Állati szintre lesüllyedt" videókat találni... ezzel pedig járul az önkielégítés.. Ennek szellemi háttere van persze. Az emberek nincsenek vele tisztában. Ne nézz Pornót. Ha Isten útján jársz és hallgatsz rá, akkor Isten olyan fiút ad, férjet, aki hûséges lesz hozzád. Nem fog megcsalni. De ehhez neked is olyannak kell lenned aki megérdemli.

A teremtõd szemében utálatos. A pornó függõséget okoz. Aki pornót néz, az elõbb utónn pornó függõvé válik. A mai fiatal generáció azért ilyen romlott egyrészt mert az interneten csak egy gombnyomás és "Állati szintre lesüllyedt" videókat találni... ezzel pedig járul az önkielégítés.. Ennek szellemi háttere van persze. Az emberek nincsenek vele tisztában. Ne nézz Pornót. Ha Isten útján jársz és hallgatsz rá, akkor Isten olyan fiút ad, férjet, aki hûséges lesz hozzád. Nem fog megcsalni. De ehhez neked is olyannak kell lenned aki megérdemli.
Ha nem 12 akkor igen.
Persze hogy normális, csak tényleg ne higgy el mindent amit látsz benne, mert az a való életben egy normális kapcsolatban nem mindig úgy van ám.
Attól függ... Ha nem állatokat erõszakolnak szögesdrótba tekert bazaltsziklával, akkor igen. De ismerni kell a különbséget a film és a valóság között. (Emberek, ezért van a pornó, valóságtól elrugaszkodott jeleneteket mutat be, l afféle karikatúra!)
igen normális. AB-normális. ^^:D , dehogy is
A kérdező hozzászólása: utolsó hozzászóló. Isten szóljon belõled.. :)
Néha-néha? Az is teljesen normális, ha mindennap! ;)
Az csak ne higgye el amit lát mert utána 20 cm min méret amit el(be)fogad.
igen:)
a fiúknál miért lenne normálisabb dolog?
Figyelitek a szentfazekat? Röhej.Ha komolyan isten útját járnád, akkor hallotál volna olyanokról, hogy kegyesség megbocsátás, szeretet. Tudod a biblia elsõ oldala. Amirõl isten szól. De mindegy, majd lerendezlek vallás témakörben. Kérdésre, igen normális.

Az normális ha néha érzem néha nem?

a barátom néha érezteti hogy szeret, néha meg nem. egyik nap ölelget szeretget, másik nap meg nem. szex közben érzem hogy szeret, de utána már nem. ezt elmondtam neki is, azt mondta megpróbálja éreztetni, de valami mégsem stimmel. megcsalás jelei ezek? én 23 éves lány vagyok, ? pedig 30 éves.

Legjobb válasz: Nállunk is ez van. (bocsi offért, csak megjelöltem a kérdést)

Nállunk is ez van. (bocsi offért, csak megjelöltem a kérdést)
Akkor mondjuk próbálj vele nem lefeküdni egy darabig, akkor talán jobban kimutatja
A kérdező hozzászólása: de ha nem tûnik fel hogy mennyi mindent megtesz értem, akkor hogy nyugtassam magam ezzel?
1. vagyok, szerintem ez ember meg kedvfüggõ, mert nekem is vannak olyan napok, hogy nem tudom neki kimutatni (pl. rossz a hangulatom vagy a kedvem, vagy ideges vagyok) és nekem is csak barátom szokta mondogatni, hogy valamikor nem mutatom ki, de ebbõl észre sem veszek semmit, mert én érzem h szeretem. Azt persze észre veszem hogy valamikor õ sem mutatja ki úgy ahogy kéne.De ezeken egyre könnyebben teszem túl magam. Engem az zavar nagyon hogy sokszor amíg el nem jutunk a szex-hez teljesen szerelmesnek tûnik, és érzem h szeret és akar, közben is, de utána már nem. És rákérdeztem hogy miért van ez, és azt mondja hogy azért mert fáradt, és a szex kiszívja az életenergiáját. De megtanultam hogy ne hisztizzek ezen, hagyom hogy kialudja magát, alvás után már teljesen olyan mint amilyen volt, kedves, aranyos, szerelmes. Bár néha én is agyalok azon hogy mi van hogyha csak mindig meg akar kapni magának...? És ennyi vagyok. Utána átgondolom, hogy más lányt is megkaphatna simán, és akkor nem utazna miattam minden héten órákat... Vagy nem ragaszkodna annyira hozzám. Mostanság ellaposodott a kapcsolatunk ezért jön rám néha az hogy csak arra kellek. De te is gondolj ilyenkor arra, hogy nem tenne meg érted annyi mindent (ami lehet neked fel sem tünik) mint amit megtesz.
A kérdező hozzászólása: de elmondtam neki h ez engem zavar, és azt mondta hogy megérti és megváltozik akkor is készül valami?
Nálunk ez akkor kezdett szinte minden napossá válni, mikor a barátnõmnek már egy másik pasi csapta a szelet. Mint utólag kiderült nem is eredménytelenül. Szóval nem biztos hogy alaptalanul érzed úgy, hogy itt valami történik. 24F
A kérdező hozzászólása: ne csináljak belõle nagy dolgot?
A kérdező hozzászólása: elsõnek : szal ez normális?
én is így vagyok ezzel, de mi már alig szexelünk 22L
A kérdező hozzászólása: csak azért hogy megkapjon nem kell kimutatnia

Ez az érzés normális, hogy néha így, néha úgy érzek a párom iránt?

2 éve vagyunk együtt és együtt is élünk.F?leg vmi probléma miatt és az után érzem azt h. nincs is szükségem rá, h. unom,elegem van stb.De aztán ha ez lecseng, vagy történik vmi,vagy csak azt álmodom h. nincs velem, akkor egyb?l azt érzem h. igen is szeretem és jó amikor átölel,odabújik stb.26/l

Legjobb válasz: igen. és gyakori is. arra utal, hogy vmi miatt nem vagy kibékülve magaddal. valami nem tetszik magadban. ezt a vmit adott esetben nem is lesz könnyû dolgod megtalálni...

igen. és gyakori is. arra utal, hogy vmi miatt nem vagy kibékülve magaddal. valami nem tetszik magadban. ezt a vmit adott esetben nem is lesz könnyû dolgod megtalálni...
alacsony testzsír%ot diétával + aerob edzéssel lehet elérni.
A kérdező hozzászólása: a futás nem aerobnak számít? eddig úgy tudtam (na lesz majd itt jó kis konfliktus helyzet...) a normális étrend alatt pedig sok fehérjét és kevés szénhidrátot értettem.
kinek mi a sok? ezt ki kell számolni nagyjából! a kocogás aerob!
A kérdező hozzászólása: hát valahogy úgy hogy a kockák azt hiszem 10%-tól kezdenek láthatóvá válni, nekem elég lenne olyan 12-13 is, bár igazából nem tudom mennyi lehet most :) egyedül meg tudom mérni valahogy? 16éves vagyok, fiú.
a futás kardió edzés, állóképességet ad. a kocogás [minimum 20-40percig történõ lassú futás] pedig aerob edzés..
én az étrendre gondoltam hogy ki kell számolni
A kérdező hozzászólása: ja hát 16/F - 172 cm - 60kg -+1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!