Találatok a következő kifejezésre: Normális az, miota (30 db)

Normális az mióta nem szedem a magne b6-ot, majdnem egész nap kemény a hasam?

Reggel kilépek az ágyból már kemény is a hasam.Úgy feszül majd szét durran.Azóta menstri szer? görcseim is vannak néha.37 töltöm kedden.

Legjobb válasz: Igen,teljesen normális.A magne B6 izomlazító,de már semmi baj nem lesz,ha beindul a szülés.

Igen, teljesen normális.A magne B6 izomlazító, de már semmi baj nem lesz, ha beindul a szülés.
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ.
Miért hagytad abba a magnéziumot. Én ugy tudom, hogy azt végig szedni kell. Én a 33. -ban vagyok és napi 500 mg-ot szedek.
A kérdező hozzászólása: Azt tanácsolták sokan hogy a magne b6 nem jó szedni a 36 hét után.Mióta nem szedem rosszul vagyok görcsök, éjjel a lábgörcsök, lehet visszatérek rá.

Az normális, hogy mióta egészségesen eszek undorodok az édestől és a gyorskajától?

Szeretnék súlyt tartani, kicsit fogyni talán. Sok zöldség, gyümölcs, hús. Emellett eszek mindenféle főtt ételt ebédre, szénhidrátot, de csak mértékkel, kevés körettel. Időnként belefér pizza és kevés édesség, mindenről nem mondok le, mert nem vagyok kövér, inkább az egészséges táplálkozás a lényeg. Viszont észrevettem, hogy ami régebben simán lement, az ma undort vált ki belőlem. Pl szeretem az édességet, régen megettem fél táblát is egyszerre, ma 2 kocka után undorom van. Ettem sütiket, torta, sok fagyi, most is végülis szeretem, de nem bírom megenni, max havi egyszer, keveset. A sós nasikat se bírom megenni, régen filmezés közben jócskán fogyott. Vagy pl simán belém fért egy nagy mekis menü, ma hánynék tőle, esetleg évi kétszer sajtburger, de az se esik jól. Igazából félek az elhízástól, de nem betegesen. A családom szerint ez az undor dolog csak tettetés, de én tényleg ezt érzem. Ez beteges volna?

Legjobb válasz: Teljesen normális, hogy a rendes étel után nem kívánod ezt a szemetet. Ha ez nem okoz neked problémát mentálisan, akkor nincsen semmi baj. Másoknak se kéne ilyeneket enniük.

Teljesen normális, hogy a rendes étel után nem kívánod ezt a szemetet. Ha ez nem okoz neked problémát mentálisan, akkor nincsen semmi baj. Másoknak se kéne ilyeneket enniük.
Én nem értem, hogy hogyan lehet szeretni valamit és undorodni tõle egyszerre... Vagy az elsõ kocka még jólesik, késõbb billensz át? Én egyszerûen nem kívánom, annyi. Dehogyis undorodok minõségibb cuccok iránt, amik pozitívabbá tették kissé az életemet annyi évig :D No igen, mekis étel sosem szerepelt a repertoáromban. Mivel még eszed is õket, nem tûnik vészesnek a helyzet (akkor lenne az, ha számodra közellenség lenne minden, amit nem tart a közvélemény egészségesnek, ezt lehet beteges szinten is mûvelni). Lehet, hogy amiatt undorodsz, mert az agyad azt mondja, hogy ezt nem kéne, nem vagyok távpszichológus... Az elég természetes, hogy ha leakadsz bizonyos ételekrõl, mert megállapítod, hogy nem jók neked, akkor eltávolodsz tõlük, legalábbis velem ez van. Miért baj, hogy keveset eszed ezeket? Teljesen rendben van :) Nem kell erõltetni se azt, hogy edd, se azt, hogy jaj semmiképpen ne, ha nagyritkán megkívánod. Lazán. Ha megkapja a tested a megfelelõ tápanyagokat, akkor nem baj, hogy teljesen máshogy étkezel, mint régen, bár szokatlannak tûnhet, igen.
Én is ugyan így vagyok vele. Amióta "leszoktam" rá se bírok nézni a Mekis kajára, rosszul vagyok tõle. Szerintem is normális. Ebbõl is látszik, hogy az ilyen kaják függõséget okoznak és nem azért eszed mert jó, hanem mert az agyad rákattan, de ha egyszer sikerül leszoknod, már tudod, hogy mind [email protected] A szervezet mindig tudja mire van szüksége, csak igyekeznek ezt elnyomni bennünk, mert ez is üzlet. Erre valók az ízfokozók, a cukor és egyéb szerotonin szint növelõk. Akár valami gyógyszer...
Nálam hasonló. Nem mondhatom, hogy undorodom, inkább csak annyi, nem értem, hogyan zabálhattam túl magam pizzából.
Én nem undorodaom, csak már nem kívánom úgy. Nem értem, hogy tudtam régen megenni annyi pizzát, mekis kaját, csokit, mi volt olyan nagy élvezet benne.
Velem inkább az van, hogy mikor látom hogy valaki, például a barátnõim zabálják be a Mekis kaját, kólát, csokikat, péksütiket, egész nap, akkor el sem akarom hinni, hogy régen én is ilyen szeméttel tömtem magam állandóan....Szinte nem értem, hogy képesek megenni, mikor régen énis ezt ettem :) Picit furcsa, de szerintem normális :)
Én még csak kezdõ vagyok-e szinten, mert fogynom kell 2 terhesség után 15 kg-t.Édességfüggõ vagyok (nem állíthatom, hogy már nem), de észrevettem, hogy mióta mozgok és bennem van, hogy több zöldséget (még nem megy) kellene fogyasztanom, megfelelõen táplálkozni, máris több étellel vagyok úgy hogy már nem kívánom, holott elõtte a kedvencem volt. (Ez a változás jele lehet?!) Ha mégis eszek belõle, már a negyedét bírom megenni. Mekibe tán ha évente 2x jártam, cukros üdítõket is ritkán iszom.A csoki volt az ellenségem és még tán az is.Nekem 1 tábla csoki annyi volt kb, mint másnak 1 szelet vagy kocka.simán lecsúszott 1 100g-os milka. Ha ez beteges, akkor én is az vagyok, de szerintem a szervezetem átáll a normális értékre.
#7: itt az idõ, most, vagy soha. Drukkolok neked.

Normális ez mióta végigalussza az éjszakát?

Az elejétõl kezdve igény szerint táplálom a babát, szoptatok és tápszert is kap ha szükséges. Kb mindig a papírforma szerint 3 óránként éhezett meg. Mióta átalussza az éjszakát, ez azt jelenti, hogy olyan 6-7 órát alszik éjszaka egyhuzamban, mikor felkel jól lakik, aztán egy óra múlva megint enni kér, aztán 1 óra múlva megint, és így tovább kb 4 órán keresztül, aztán szépen visszaáll a 3 óránkéntira. Ez azért van mert ilyenkor pótolja azt az éjszakai kimarat étkezést? Másnál is így van?

Legjobb válasz: Jahh elfelejtettem hozzátenni, hogy 2 hónapos.

A kérdező hozzászólása: Jahh elfelejtettem hozzátenni, hogy 2 hónapos.
Igen! Az enyém 3 hónapos, ugyanezt teszi. Mondjuk nem óránként, de kettõ után éhes. Volt, hogy 12 órát aludt egyhuzamban, aztán két óránként evett kb kétszer, aztán visszaállt. Bepótolja!
A szopizás nem csak evés, hanem anyaközelség, megnyugvás, fájdalomcsillapítás. Egy igény szerint szoptatott babánál elõfordul, hogy teljesen váratlan idõpontokban is cicire kérezkedik, normális, ha nem kiszámítható. Egyszer több óráig rá sem néz, másszor meg 20 percenként kéri, vagy le sem száll hosszabb ideig. Viszont amelyik baba cicire mehet, amikor csak szeretne, annak nincs szüksége tápszerre.
A kérdező hozzászólása: Azért van szüksége tápszerre, mert igaz, hogy rengeteget szoptatok, az elejétõl kezdve, de komolyan, az elsõ pár hétben semmi mást nem csináltam egész nap, nem igazán indult be a tejcsi. A babóm nagyon cuki, és kitartó, de mikor már szopizik egy órája, és szívja a semmit, és ráteszem a mérlegre, és azt mutatja, hogy 10 gr-ot sikerült szegénynek szopizni, és ordít, mert persze éhes, akkor bizony adok neki tápszert. Sajna ez van, iszonyat kicsi a mellem és kevés benne a tejmirigy, legalábbis ezt mondják.
Bocs, nem kötekedés, csak próbálok rájönni, hogy mi a helyzet. az, hogy kevés tejmirigyed van, azt UH-val igazolták? Csak azért kérdezem, mert nem hiszem, hogy az enyémnél kisebb melled lenne, és a kis mell nem hogy nem baj, de még elõny is lehet. (Én két gyerekkel tejadó is voltam) Szóval: egy két hónaposnál teljesen normális, hogy egy órát is cicizni akar. A sírás meg nem biztos hogy éhség miatt van (fõleg ha éjjel ennyit alszik, kizárt hogy éhes lenne!), lehet hasfájás, bármi. A szopikat egyenként lemérni értelmetlen. Ha megvan a napi 4-6 pisis pelus, ha hetente hízik legalább 100-150 g-ot, akkor biztos nem éhezik. Ha viszont tápszerrel pótolsz, az tényleg a tej csökkenéséhez vezet hosszabb távon. (egy-egy adag nem, de ha napi szinten kap, az már igen)
A kérdező hozzászólása: Nem, ennyire nem mentem utána, csak mondják, franc se tudja, mindenesetre kiismertem már annyira, hogy tudjam mikor sír azért mert éhes. Cuppog a kis szájával, és teljesen vígasztalhatatlan, és ha adok neki kajcsit akkor megnyugszik. A hasa nem szokott fájni, alapvetõen nagyon békés nyugis babó, nem sír ok nélkül.

Az normális hogy mióta elkezdtem keményen tornázni 1, 5 kg-val megint nehezebb vagyok?

Update-zem 1 hónapja, lement 5 kg. Most 1 hete szinte minden nap edzek valamit, és nehezebb vagyok megint mint kellene. Izom lázam van folyamatosan, lehet hogy az izmok erősítésétől lettem nehezebb 1-2 kg-val? :(

Legjobb válasz: Tükörre fogyunk és centire. Nyilván izmosabb lettél. Ruhaméretedben csökkenés?

Tükörre fogyunk és centire. Nyilván izmosabb lettél. Ruhaméretedben csökkenés?
A kérdező hozzászólása: Nadrágokat, kigombolás nélkül, és becsatolt övvel le tudom venni. Kicsit akkor is csalódott vagyok, de már csak azért is megmutatom annak a mérlegnek :)
Azért 1, 5 kg izmot 1 hét alatt nem lehet építeni. Nézd meg alaposan, mit és mennyit ettél az egy hét alatt, hol tartasz a ciklusodban, mennyit ittál stb. Valahol ezek között lesz a válasz.
A kérdező hozzászólása: Inni éjjel is sokat szoktam.
Rakd el a mérleget egy fél évre. Semmi értelme. Felesleges napi, heti szinten méregetni. Nem az a lényeg mit mutat, és nem a valós helyzetrõl ad visszajelzést, amúgy sem. Tükör, fotó.
A kérdező hozzászólása: Mindenki dicsér, hogy mi a titkom... Lehet tényleg elteszem a mérleget :) Köszönöm!

Normális, hogy mióta megszületett a gyermekünk, én elzárkózom az orális szextől?

Már 1,5 éves a fiam/anyatejes/ és bár az el?életünkben minden alkalmas volt az orális szex az eggyüttléteink során, szülésem óta nem tettem a férjem kedvére. Van valaki hasonló cip?ben? mit gondoltok err?l? Talán, hogyha elválasztom a gyermekem akkor újra igénylem majd az effajta kielélgítését a páromnak. Nem tudom..

Legjobb válasz: Csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani veled, nekem a szoptatás befejeztével állt helyre a libidóm és a gusztusom a szerelmeskedés mindenféle formájához. A hormonok akkor rendezõdnek vissza az "alapállapotba". De csak a(z orális) szex kedvéért ne válaszd el a kisfiadat, ha más miatt nem tennéd. Még bõven lehet gyakorolni késõbb és addig is annyi más formája van a szexnek, esetleg kísérletezzetek új dolgokkal (persze csak amihez van kedved), kárpótlásként a párodnak ;P

6:55-ös vagyok Az elõzõ hozzászólásomat erõs felindulásomban írtam arra reagálva, hogy minek szoptatni már a 1, 5 éves gyereket! Természetesen nem gondoltam komolyan, hiszen elsõ babám 15 hónapig, második kereken 1, 5 évig, és legkisebb még most, két éves kora után is szopik :o)) Próbáltam ironikus lenni, de úgy látszik nem jött át :-(
Szia! Na látom kaptál hideget meleget! A pároddal beszéltél errõl? Mert ha nem, szerintem próbáld neki elmagyarázni, hogy mi a helyzet, ha nem érti meg, akkor meg sem érdemli. És már bocs, de ha egy pasi lelép amiatt, mert nem elégítik ki orálisan, és ezért képes lenne elhagyni a feleségét, aki szeret és a gyerekét akiért ugyanannyi felelõsséggel tartozik, mint az anya, hát annak úgy kell, menjen. Lehet a szoptatás miatt is van, hiszen ilyenkor még rengeteg hormon tombol a szervezetbe, lehet ha abba hagyod akkor már más lesz a helyzet, de én is úgy gondolnám, hogy most a kicsi az elsõ, apa várjon türelmesen, végülis a gyereknemzésbõl, kihordásból és minden más egyébbõl álltalábban neki a jobbik fele jut. Legalább is nálunk ez volt, apa türelmes volt, én míg terhes voltam és utána szoptattam nemhogy az orális szexet, de szexet egyáltalán nem kívántam, simán el lettem volna nélküle. Ugye ez min 9 hónap a terhesség és utána 7 hónapig tudtam szoptatni, néha már sajnáltam szegényt, így néha beadtam a derekam, de soha nem volt jó. Ennek ellenére a férjem nem lépett le másik nõvel, nem csalt meg és nem ment tönkre a házasságunk, sõt amióta helyre álltak a dolgok, sokkal jobb a kapcsolatunk a szexuális életünk, mint a gyerek elõtt. Úgyhhogy ne aggódj, biztosa helyre áll a rend, csak türelem és azért beszélj errõl a férjeddel, mert a hallgatás bizony jóra nem vezet. Az offolo hozzászólóhoz meg csak annyit fûznék hozzá, hogy ekkora hülyeséget már régen hallottam, hogy 1 év után káros az anyatej, meg a tej és a tápszer a legmegfelelõbb. Na mindegy mindenki csinálja ahogy akarja.
Csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani veled, nekem a szoptatás befejeztével állt helyre a libidóm és a gusztusom a szerelmeskedés mindenféle formájához. A hormonok akkor rendezõdnek vissza az "alapállapotba". De csak a(z orális) szex kedvéért ne válaszd el a kisfiadat, ha más miatt nem tennéd. Még bõven lehet gyakorolni késõbb és addig is annyi más formája van a szexnek, esetleg kísérletezzetek új dolgokkal (persze csak amihez van kedved), kárpótlásként a párodnak ;P
szerintem a szüléssel kicsit érzékenyebbé válik a nõ és talán ez az oka h nem akarsz ilyesmiket, az emberek változnak......a terhesség elõtt simán nekiálltunk egy parkban, v kocsiban, de most szinte az ágy is extrém
szerintem ha elvalasztod, visszanyered a formad! :D
csak arra vigyázz, nehogy így a párodat veszítsd el. Nyilván nem mondja, de azért hiányzik neki az orális szex. Nem tudom elképzelni, hogy van férfi, aki nem szereti. Úgy érezheti, hogy elhanyagolod õt a baba miatt, és talán még féltékeny is lehet. Egyszer legalább rá kellene venned magad, hogy megnézd, hogy áll hozzá: pl. „Jaj, kicsim, már azt hittem, soha nem fogod megtenni” vagy „Csak akkor csináld drágám, ha neked is jó”. Abból, hogy mit mond, hogyan viselkedik, tudsz következtetni arra, hogy mennyire hiányzik neki. Sajnos érte is kell áldoznod, hiszen nem csupán anya vagy, hanem feleség is.
Igen, a babákat pont az egy éves szülinapjukon el kell választani! Utána az anyatej értéktelen, az anyának és a gyereknek a szoptatás káros! Viszont tejet ne adj neki, a tápszergyártók is megmondták, hogy az is ártalmas, adj neki babatejet, meg követõ tápszert!! Különben is a szoptatás befejezése a megoldás MINDEN problémára! Bocsi, hogy offoltam, de már kitört belõlem! Hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem nem a szoptatás, hanem a szülés ténye okozhatott változást az életedben. Nálunk is korszakonként váltakoznak a "kedvelt"pozíciók.
Mi mindig gusztustalannak tartottuk az orális szexet, megelégedtünk, ha normálisan kielégítjük egymást.Valószínûúleg te most jutottál el erre a szintre.Ez lehet a szülés következmnénye is.Ha rendes módon jó a pároddal a szex, akkor nincs semmi baj, ezt nieki is tudomásul kellene vennie.Miért szoptatsz még mindig? Ilyíen idõsen már elég neki a normális ételek is. 30/N
A kérdező hozzászólása: Ez jó, "az ágy is extrém " :O) Azért szoptatok még mert nagyon nehéz elválasztani. Nem akarok drasztikus eszközöket használni. Elvégre a a legfrissebb kutatások bizonyítják, hogy egészséges 2 éves korig szoptatni, hozzáteszem nem célom. Na de nem is ez volt a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Értékelek minden eggyes hozzászólást, de miért van az, hogy az OFFolók csupa baromságot írnak? Az anyatej sosem lehet káros, akár 6 éves koráig is "jó" szoptatni egy gyereket, ezzel azért én nem értek eggyet, de 2 éves korig bele kellene, hogy férjen. Hiszen egy anya nem adhat annál értékesebbet a gyermekének, hogy amíg teheti szoptatja. Erre tanúlmányok vannak, nem osztani akarom azt észt. És, hogyha maga is 2 évig szoptat, hogyan lehet ilyet reagálni...nem értem.. Eggyetértek azokkal akik a szoptatás végével és a hormonok kiürülésével jósolják a régi énem elõbújását, sajnso a kilók sem mennem le rólam, pedig kemény munkával igyekszem. Köszönöm a válaszokat! És tényleg, ha apa azért lelépne mert nincs orális szex , akkor mosolyogva intenék neki pá-t.
Nem lehet nagy méretbeli különbség az exed és az új között? Vagy csak nem voltál elég nedves
Akkor az votl a gond h túl mélyre nyomta, túl hirtelen, túl erõsen. Én is jártam így. Próbáljátok más pózban és óvatosan. Még össze kell csiszolódnotok. 22/f az elsõ voltam ismét
Terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy vannak méretbeli különbségek, de elég nedves vagyok, nem azzal volt a gond, hanem amikor túlságosan benyomja akkor fáj.
A kérdező hozzászólása: ettõl mért lennék terhes?:D most múlt el nemrég..
Elõfordulhat, hogy azért fáj, mert túl intenzív volt az aktus /nem durva/, túl mélyre hatolt a párod, és ilyenkor közvetve megnyomhatta a petefészked - ami nem kellemes érzés. Ez valószínû, pláne akkor, ha vannak méretbeli különbségek. Próbáljátok olyan pozícióban, ahol Te irányíthatsz, és akkor Te szabályozhatod a behatolás mélységét /mértékét/ - pld. lovagló pozícióban, ahol Te vagy felül. /38/N/
Attól h most múlt el/gondolom a menstruációd?!/attól lehetsz még terhes. Na de nem ez a lényeg. Így van vagy nagyon gyorsan csináltátok az elején, nagyon hirtelen vagy ilyenek.Az elején kezdjetek más pózzal, vagy váltogassatok gyakran pózt. Remélem tudtam segíteni
Mi már több, mint 1 éve vagyunk együtt és még mindig elõfordul, hogy gondot okoz a méretbeli különbség..:S Én szûk vaok, õ meg elég..hogy is írjam...nagy! De mindig odafigyelj, hogy ne okozzon "fájdalmat". 21/L

Normális dolog? Miota van a barátommal nemi életünk azóta csak olyan mint ha hiznék és az étvágyam is változó. Mit lehet tenni?

és az istennek sem tom leadni és idegesit! (Nem vagyok és nem voltam terhes,ezt azért irom mert erre is lehet gondolni de nem vagyok az)

Legjobb válasz: Szia! Nincs tapasztalatom a dologban, nálam nem vt ien tünet. De szerintem lehet, hogy a hormonjaid kicsit megkavarodtak, vagy pusztán pszichés a dolog. Próbálj meg sportolni, egészséges ételeket enni és akkor nem fogsz hízni. A szex is jó sportnak, elég sok kalóriát éget :)

Szia! Nincs tapasztalatom a dologban, nálam nem vt ien tünet. De szerintem lehet, hogy a hormonjaid kicsit megkavarodtak, vagy pusztán pszichés a dolog. Próbálj meg sportolni, egészséges ételeket enni és akkor nem fogsz hízni. A szex is jó sportnak, elég sok kalóriát éget :)
A válsz csak annyi hogy kiegyensúlyozott vagy.Férjemmel mi is azóta hízunk de szinte egyformán.Lassan 7 éve...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Az normális, hogy mióta elvesztettem, rosszul vagyok a szextől?

Legjobb válasz: teljesen az. gondolom nem volt egy kellemes élmény, én is így voltam vele, de sokan mondták h késõbb jobb lesz nem nagyon hittem nekik. aztán kipróbáltam mégegyszer még mindig szörnyû volt, harmadjára nem éreztem semmit, negyedjére pedig... mmm... na az már isteni volt :D szóval no para. de muszáj túlesni ezen az idõszakon, hogy aztán teret engedhess a jónak és kellemesnek :D próbáljátok más körülmények közt, más pózban csinálni mint elõször, talán akkor nem fogsz tõle viszolyogni.

teljesen az. gondolom nem volt egy kellemes élmény, én is így voltam vele, de sokan mondták h késõbb jobb lesz nem nagyon hittem nekik. aztán kipróbáltam mégegyszer még mindig szörnyû volt, harmadjára nem éreztem semmit, negyedjére pedig... mmm... na az már isteni volt :D szóval no para. de muszáj túlesni ezen az idõszakon, hogy aztán teret engedhess a jónak és kellemesnek :D próbáljátok más körülmények közt, más pózban csinálni mint elõször, talán akkor nem fogsz tõle viszolyogni.
Gyerek vagy még azért van. 25/f
Egy fura kérdés, nem lehet, hogy nem heteró szexre lenne szükséged. (ismerek homoszexuális fiut/lányt, akik kipróbálták a heteró verziót, utána meg nem ment nekik "rosszul" voltak tõle, és kikötöttek az azonos nemû társaik mellett)
Valami más oka lehet: bûntudathoz kapcsolódik, ilyesmi. Nem vagy vallásos? Vagy a szülõk (és próbáltak így nevelni)?
19:25 A vallás nem nevel beléd bûntudatot, de gondolom a misét nem sûrûn látogatod és még a középkori felfogás él benned. Kérdezõnek: Szeretted és tiszteled azt, akivel lefeküdtél?
A kérdező hozzászólása: de nekem nem fájt, sõt jó volt :) szóval nem értem miért...:D
Az utolsóval egyetértek... Lány vagyok, sejtettem, hogy "más" vagyok, de próbáltam "megváltoztatni", összejöttem egy sráccal, szex is volt. Fizikailag jó volt, de ha arra gondoltam, kivel is vagyok, hát rosszul lettem. Hamar szakítottam vele, rossz volt. Azóta tudatosítottam és elfogadtam, hogy ilyen vagyok és kész. :-) Ha esetleg ez van, az sem gáz, nem vagy kevesebb, mint a heterók, csak nehezebb lesz az élet szerelem terén. Ha pedig nem, akkor nem tudom... Lehet, hogy nem voltál még teljesen felkészülve rá.

Az normális, hogy mióta elkezdtem a 90 napos diétát (1hete), délutánonként nem túl jó a gyomrom, ami hányingerrel is társul?

Legjobb válasz: Mit vársz egy olyan "diétától" ami maradandó egészségkárosodást és vitaminhiányt okoz??

Mit vársz egy olyan "diétától" ami maradandó egészségkárosodást és vitaminhiányt okoz??
Szerintem normális. Legalábbis annak , aki ilyen nemnormális dolgokat csinál mindenképpen. Szerintem addig hagyd abba amíg nem késõ. Máshogy is le lehet fogyni, egészségesen és tartóssan.
Te már a sokadik vagy akitõl ezt hallom. Unokatesóm az esküvõjére szeretett volna sokat fogyni ezzel a diétával ( le is fogyott) Lett neki klassz kis kezdõdõ gyomorfekélye:) A belgyógyász szerint a mindennapi csak délig gyümölcs, és a gyümölcsnapoktól. Csak gyógyszerrel tudja neki lent tartani a gyomorsavat.... Amúgy a csaj már szedi is vissza a leadott kilókat, pedig nem zabál ész nélkül... Gondoltam szólok neked is. Ez a fogyókúra beteg.

Normális az, hogy miota nő a pocim a párom már nem sex-el velem annyit, mint eddig? Tudom, hogy imád, és meghalna értem, de a sex-et hanyagolja egy picit(heti 1×)19 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia....probald magad a parod helyebe tenni...:-)Hidd el, hogy ok is nagyon felnek es nem szeretnenek rosszat a babanak es neked. Folleg ha elso baba akkor meg tapasztalatlanok.Hallottam errol pasik velemenyet akik nyiltan mondtak, hogy egyszeruen felnek a terhes felesegukkel szexelni mert fura erzes tudni azt, hogy esetleg "fejbeveri" a gyermeket:-)).....En kiakadtam es kacagtam aztan megprobaltam megerteni es igazuk van.Ok is ugyanugy felnek mint mi. En a 14 hetben vagyok, a doki nem tiltott el a szextol de az elejen nagyon feltunk..aztan kiprobaltuk s lattuk, hogy, nem dolt ossze a vilag". Szerintem ha biztos vagy benne, hogy imad es melletted van 100%-osan akkor beszelj vele...meselj neki es mond el a velemenyedet...mond, hogy mit szeretnel es, hogy ebbol baja nem lehet a babanak...jol vedve van es jol erzi magat a hasikadban:-)) Sok szerencset kivanoik es boldog babavarast:-)))

Szia....probald magad a parod helyebe tenni...:-)Hidd el, hogy ok is nagyon felnek es nem szeretnenek rosszat a babanak es neked. Folleg ha elso baba akkor meg tapasztalatlanok.Hallottam errol pasik velemenyet akik nyiltan mondtak, hogy egyszeruen felnek a terhes felesegukkel szexelni mert fura erzes tudni azt, hogy esetleg "fejbeveri" a gyermeket:-)).....En kiakadtam es kacagtam aztan megprobaltam megerteni es igazuk van.Ok is ugyanugy felnek mint mi. En a 14 hetben vagyok, a doki nem tiltott el a szextol de az elejen nagyon feltunk..aztan kiprobaltuk s lattuk, hogy, nem dolt ossze a vilag". Szerintem ha biztos vagy benne, hogy imad es melletted van 100%-osan akkor beszelj vele...meselj neki es mond el a velemenyedet...mond, hogy mit szeretnel es, hogy ebbol baja nem lehet a babanak...jol vedve van es jol erzi magat a hasikadban:-)) Sok szerencset kivanoik es boldog babavarast:-)))
szia! :) mikor apóca megtudta, hogy hárman leszünk visszahúzódó lett, amit nem tudtam elõször mire vélni, mert bennem viszont tomboltak a hormonok és úgy kívántam, kívánom a szexet, hogy egy hegyet el tudnék hordani :) )). szóval egyszer rákérdeztem nála, hogy most mi van? mi baja? a válasz az volt , hogy hát nem akarja bántani a babát, nem akarja nyomorgatni, meg fura neki ez az egész :) )). mondtam neki, hogy ez azért közel sem igaz, és láss csodát, egyszer titokban utánaolvasott :) , hogy nem lesz semmi baj, nem okoz problémát a babának és azóta minden okés :) . ja, és ciki vagy nem ciki, visszaéltem a növekvõ melleimmel, direktbe mutogattam neki, az is hatásos volt :) ))))) kalandra fel! pusza egy 16 hetes kismami :)
Mi is szexeltünk a terhesség alatt, egészen az utolsó pillanatig. Szerintem is normális dolog, hogy félt titeket. Nálunk is ez volt, de megbeszéltük, hogy semmi baja nem lessz a babának, max ringatózik egyet és elalszik, na és az Apa és Anya szeretetét õ is érzi. Érzelmileg sokat fejlõdik tõle. Szerintem.
Ha ennyire félt a párod akkor van más módja is a kölcsönös örömszerzésnek.A petting is tud ugyan olyan jó lenni , mint a sex. Próbáljátok ki.
Ez sokunkkal elöfordul.Minálunk már 3hónapja mosolyszünet van.Majd a baba születése után hejre áll minden. 38hetes kismama.
Szia! Nálam nem a férjem nem akarja a szexet hanem én. Még a gondolatától is rosszul vagyok hogy egyátalán hozzámérjen. Az elsõ terhességemnél ilyen érzés nem volt, most meg ez van. 25 hetes kismama
Szerintem csak szokatlan még neki, hogy megváltozott az alakod és biztos félti a babát. Ülj le és beszéld meg vele. Ha ennyire szeret, ott gond nem lehet. 15 hetes kismami
Szerintem csak nagyon félt és vigyáz rád. Ne aggódj miatta. Ha nem probléma neki, neked se legyen az. Az én férjem is igy viselkedett, miután megszültem és eltelt a hat hét, minden rendezõdött. Boldog babavárást!
Nálunk, napi 1 van, vagy heti 5:-) Nem minden férfi egyforma.Beszéljétek meg a dolgot.Jo babavárást.33 hetes kismama
Szia!Arról nem írtál semmit, hogy a párodnak tudtára adtad e, hogy igényed van rá!?Nálunk az elsö 2 hónapban nekem nem volt hozzá kedvem, amit õ tiszteletben tartott.Majd egyik napról a másikra megjött napi szinten.Õ viszont hozzászokott, hogy nincs kedvem, így nem is próbálkozott.Mindig nekem kellett kezdeményezni jó darabig.Õ úgy gondolta ha idáig nem volt, akkor biztos most sincs rendszeresen kedvem, nem akart zaklatni.Nálunk csak meg kellett beszélni a vágy visszatérését, no meg jónéhányszor nekem kellett kezdeményezni.Így érezte, hogy kívánom, igényem van rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!