Találatok a következő kifejezésre: Normális az, mindig (1331 db)

Normális az, ha legszívesebben mindig hagynám, hogy számba élvezzen a párom?

Legjobb válasz: Persze hogy normális,miért ne lenne az? a szexben minden normális amit mindketten szeretnek

Persze hogy normális, miért ne lenne az? a szexben minden normális amit mindketten szeretnek
Normális? Anyám, ilyen nõm lenne egyszer, azonnal feleségül venném...
szerintem is teljesen normális! én is így vagyok ezzel! ebbõl is látszik, h szeretsz a partnerednek örömet szerezni, és ezzel nincs baj, addig amig mind2töknek jó!
Legtutibb. Mondd a számod:)
Most asszem minden srác beléd szeretett :D
Hasonló a helyzet :D Én is annyira imádom.. de õ jobban szeret rám, és nem a számba -.- Szerintem teljesen normális dolog ^^
A kérdező hozzászólása: Lehet privibe írni :)
Nekem pont az a problémám, h a mostani barátnpm nem szereti ezt :SS. Ez még a kapcsolatunkba is kerülhet...mert én meg nem akarom ráeröltetni, de igyényelném...ugyh ez csak nagyon jó!

Normális az 35 hetesen, h félek attól, nehogy vmi baja legyen a kisbabánknak, csak egészségesen megszülessen és minden rendben legyen?

nem akaratlagosan gondolok ezekre, de eszembe jut és akkor rágódok rajta, és azon izgulok csak nehogy vmi baja legyen, mert azt nem birom ki, olyan betegségek vannak h az ember bele sem mer gondolni!már most nagyon szeretem, pedig még nem is láttam, de már nagyon szeretném,és kiváncsi vok rá non!!

Legjobb válasz: Pont tegnap néztem egy dokumentumfilmet, ami arról szólt, hogy az utolsó idõszakban a kismama még jobban aggódik a kicsi éppségérét, ahogy közeledik a szülés, mint elõtte. Szerintem teljesen normális dolog, hisz a szülés egy nagyon nagy dolog lesz mindkettõtöknek, sok kismama fél attól, hogy nehogy a szülés során jelentkezzen valami baj. De minden rendben lesz, teljesen természetesek az érzéseid. Ebbõl is látszik, hogy mennyire szereted, várod már a kicsit. Biztos nagyon jó anyuka leszel! Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd majd!

Pont tegnap néztem egy dokumentumfilmet, ami arról szólt, hogy az utolsó idõszakban a kismama még jobban aggódik a kicsi éppségérét, ahogy közeledik a szülés, mint elõtte. Szerintem teljesen normális dolog, hisz a szülés egy nagyon nagy dolog lesz mindkettõtöknek, sok kismama fél attól, hogy nehogy a szülés során jelentkezzen valami baj. De minden rendben lesz, teljesen természetesek az érzéseid. Ebbõl is látszik, hogy mennyire szereted, várod már a kicsit. Biztos nagyon jó anyuka leszel! Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd majd!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segitséget! aranyosak vagytok h megnyugtattaltok, jól esett nagyon! boldog babavárást , és sok sok egészséget és könnyû szülést kívánok nektek! puszi
Szia!én meg mégcsak 13hetes vok, még eztán jönnek a java vizsgálatok, de a 12.-heti után is tiszta ideg voltam, no persze elötte is....de most megnyugodtam....de közeleg a 16.heti, lassan azon fogok kattogni és igy tovább....párom is mondta ne aggodjak ennyit, az nekem se jó, ezzel tisztában vok, de olyan hülye-aggodó az ember, itt a mai világ hülye-rejtélyes-kiszámíthatatlan betegségei miatt..... szoval én már naon kész vok ezek miatt, s milesz még a késöbbiekben..... probáljunk megnyugodni, s élvezni a babavárás minden percét...... :-))))) pusza Neked, s vigyázz magatokra!!!
hajaj! teljesen!utana meg minden aprosag miatt fogunk aggodni! én még csak félidos vagyok, de teljesen megertelek, es ugyanezt erzem!

Menstruáció után normális az erõs barna folyás? Minden menszesz után van és eltart pár napig. Ez normális?

Legjobb válasz: Egy menzesz eltarthat akár 1 hétig is. A barna folyás azt jelenti,hogy még mindig ürül a vér csak mér kevesebb,lassabban ürül,ezért már bent elkezd lebomlani. Az egész hány napig szokott tartani?

Egy menzesz eltarthat akár 1 hétig is. A barna folyás azt jelenti, hogy még mindig ürül a vér csak mér kevesebb, lassabban ürül, ezért már bent elkezd lebomlani. Az egész hány napig szokott tartani?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! A menszeszem mindig pontosan megjön, és 5 napig tart és a 6.-on van ez a barna folyás. Ez olyan egy két napig szokott tartani és csak menstruáció után jön ez elõ nálam.
Igen, normális. Sõt az is menstruáció. Mivel az vér, csak mire odaér, megalvad.
Akkor semmi gond nincs vele.

Normális az ha ferde hasizmom a bal oldalt nagyobb illetve duzzatabb mint a jobb oldalt?

Legjobb válasz: Ezt itt így nem lehet eldönteni... Lehet normális is. Ha új keletû a dolog, még akkor is lehet "normális". Ha panaszt okoz, vagy változik (rosszabbodik) akkor fordulj orvoshoz.

Ezt itt így nem lehet eldönteni... Lehet normális is. Ha új keletû a dolog, még akkor is lehet "normális". Ha panaszt okoz, vagy változik (rosszabbodik) akkor fordulj orvoshoz.

Szerintetek miért van az, hogy az egyik fiú, aki szeretne normális kapcsolatot, próbálkozik is normálisan meg minden, azt folyton elutasítják, de aki meg rossz fiúként csak hülyíti és kihasználja a lányokat, annak meg mindig összejön?

A környezetemben ezt látom és kezdek elgondolkozni, hogy talán nekem is így kéne csinálnom. Hiába írok rá lányokra facebookon kedvesen, udvarias stílusban elégg durván bánnak velem, tisztelet a kivételnek. Míg a rossz fiúkra meg sokszor maguktól tapadnak. Lehet nekem is ilyen szemét köcsöggé kéne válnom, ha már egy lány sem akar rendes fiút magának. De egyébként a mai lányokat elnézve is gyakran kiábrándulok belőlük, valahogy nem találom azt, amit keresek egy lányban és akkor ezzel a bunkózással még csak rájátszanak az érzéseimre, hogy még inkább kiábránduljak a mai lányokból. Pedig vannak rendes és bájos lányok, tudom, de ők már foglaltak és sehogy sem tudok kifogni egy olyan lányt, aki iylen lenne és akarna ismerkedni velem, mert szingli lenne.

Legjobb válasz: Nem az a bjaod hogy nem vagy "roszfiu" hanem az hogy mérhetetlenül töketlen vagy. A csajoknak nem pont "roszfiú" kell hanem olyan aki elég vagány ahoz hogy kiálljon az igazáért aki meg tudja védeni magát is ésa barátnõjét. Tökösségg kell ide koma, nem illegális biznisz (persze a kettö nem üti egymást ;) ) majd ha nem önsajnálod magad ennyire akkor neked is lesz nõd. Ez a gond látod hogy sajnáltatod magad és valszeg nem csak itt teszed ezt, hanem az ARCODRA VAN ÍRVA a mérhetetlen önsajnálatod. Amit a nõk elsöre kiszúrnak igy már a kezdeteknél elhullottál. Ez van a gyengék pusztulnak és az erõsek maradnak életben...

Nem az a bjaod hogy nem vagy "roszfiu" hanem az hogy mérhetetlenül töketlen vagy. A csajoknak nem pont "roszfiú" kell hanem olyan aki elég vagány ahoz hogy kiálljon az igazáért aki meg tudja védeni magát is ésa barátnõjét. Tökösségg kell ide koma, nem illegális biznisz (persze a kettö nem üti egymást ;) ) majd ha nem önsajnálod magad ennyire akkor neked is lesz nõd. Ez a gond látod hogy sajnáltatod magad és valszeg nem csak itt teszed ezt, hanem az ARCODRA VAN ÍRVA a mérhetetlen önsajnálatod. Amit a nõk elsöre kiszúrnak igy már a kezdeteknél elhullottál. Ez van a gyengék pusztulnak és az erõsek maradnak életben...
Mert a nõknek arra van igényük, h megalázzák, átverjék, megcsalják õket.
omg, bitch please!
ma 12:30 akkor ezzel az erõvel ne lépj ki a házból se mert fejedre esik egy cserép... Egyre inkább körvonalazódik bennem az, hogy te nem is pasi vagy, mert csak a fürdõs k*rvák azok akik ennyit képesek nyávogni, mint te... Nõjj már fel végre és fogd fel hogy az önsajnálatoddal meg a himsovinizmusoddal soha a büdös életben nem fogsz baártnõt összeszedni. Vagy megváltozol vagy elhullasz... ennyi... És a 9esnek is igaza van
Miért van olyan érzésem az írásaid alapján, hogy te kicsit lekezeled a nõket? Amúgy sok rendes lány ponthogy szingli. Mivel nem csábulnak el azonnal, nem másznak rá senkire, kultúráltabb szórakozást választanak és így jóval kevesebb normális pasit ismernek meg. 22l
A kérdező hozzászólása: Volt olyan, hogy egy ilyen állat este karonragadott én meg visszaszájaltam neki és ellöktem magamtól. Ezzel nincs gond, ilyenkor ösztönösen felbátorodom és nem hagyom magam, de ha kés vagy lõfegyver lett volna nála semmit sem értem volna ellene. Ilyenkor mindegy mekkora állat vagy, megkésel vagy lelõ és véged van.
ma 12:13 nem ezt mondtam olvasd el figyelmesebben. Itt a Vagányságt nem arra értem , hogy verjél bele mindenkit a földbe, hanem arra, hogyha pár tahó provokál téged vagy baártnõdet esetleg megprobál titeket bántalmazni akkor ne térdelj le elötte és könyörögj, hanem üss vissza és védd meg. De ez továbra sem azt jelenti hogy ész nélkül kell tahónak lenned és verekedned. Egyszerüen legyél FÉRFI
A kérdező hozzászólása: Akkor már vágom miért nem lesz sosem világbéke. A nõk miatt fentmaradnak a háboruzós ostoba állatok, a rendes, gyengéd, érzelmes fiúk meg kipusztulásra vannak ítélve. Nem vagyok szent, de utálom a bunyót meg mások bántalmazását, nem értem mi értelme keménykedni meg bunyózni, most ezért már sosem lehet barátnõm?
Miért is ne panaszkodna . Hát ez szar ügy . A rendes pasit én sem tudom elfogadni a másik meg aki csajozógép arra nagyon vágyom . Nincs itt logika meg észérv csak a hormonok meg mittudoménmi ....
Tanuld meg, a lányoknak mindig a rosszfiúk kellenek, egy bizonyos korig... valamiért vonzóbbak, izgalmasabbak, de majd eljön a te idõd is, illetve biztosan fogsz találni egy olyan lányt, akinek bejössz úgy, ahogy vagy.
Lehet, hogy a rosszfiúknak van bátorsága hozzászólni a lányokhoz élõben és nem facebookon zaklatnak idegeneket! Ezt a legtöbb ember nem bírja. A facebook nem párkeresésre van hanem kapcsolattartásra.

Kb egy éve minden porcikám ropog, ez normális? Az ízületeim, térdem, bokám, csuklóm, stb. Nem fáj, csak kellemetlenül hangos. Miért? És mit lehet tenni ellene? (40/N)

El?zmény nem nagyon volt, fizikai munkát végzek, vigyázok magamra, járok sportolni (bár nem mindig), kevés húst eszem.

Legjobb válasz: Nem, ez nem normális. Hogy mennyire elfogadható, mennyire szokványos, az attól függ, hogy hány éves vagy. Kilencven év fölött már mindenkinek mindene recseg-ropog. Az oka többféle lehet. Legvalószínûbb, hogy valami (talán kalcium) nagyon hiányzik az étrendedbõl. Az, hogy az étrendedbõl hiányzik, az azt jelenti, hogy az étrendedbõl hiányzik, nem pedig azt,hogy mindeféle tabletták és egyebek hiányoznak. Tenni ellene, hogy mit lehet, én arra nagyon komolyan azt javaslom, hogy ne itt kérdezgesd, hanem szakembernél. Elsõ nekifutásra érdeklõdj az orvosodnál, kérj beutalót. Például reumatológiára. Ott általában pár perc alatt több hasznos tanácsot kapsz, mint amennyit itt a neten egy hét alatt összeolvasol. Remélem, segítettem.

Nem, ez nem normális. Hogy mennyire elfogadható, mennyire szokványos, az attól függ, hogy hány éves vagy. Kilencven év fölött már mindenkinek mindene recseg-ropog. Az oka többféle lehet. Legvalószínûbb, hogy valami (talán kalcium) nagyon hiányzik az étrendedbõl. Az, hogy az étrendedbõl hiányzik, az azt jelenti, hogy az étrendedbõl hiányzik, nem pedig azt, hogy mindeféle tabletták és egyebek hiányoznak. Tenni ellene, hogy mit lehet, én arra nagyon komolyan azt javaslom, hogy ne itt kérdezgesd, hanem szakembernél. Elsõ nekifutásra érdeklõdj az orvosodnál, kérj beutalót. Például reumatológiára. Ott általában pár perc alatt több hasznos tanácsot kapsz, mint amennyit itt a neten egy hét alatt összeolvasol. Remélem, segítettem.
Lehet, hogy még nyakon is vág. Nem minden szülõ egyforma.
nem normális, vagyis inkább a csaj nem normális h ezt hagyja...
Kezet foghatunk. 20 vagyok, de nálam nagyjából ugyanez a helyzet. Még egy év, és kirepülhetek viszont:)
A szülõknek mindig a pici kislányuk maradsz még 40 évesen is
ne légy már ennyire izééé. nyámnyila. nem azt mondom h ne tiszteld a szüleidet de állj ki magadért!
"" nem normális, vagyis inkább a csaj nem normális h ezt hagyja..." Ilyet akkor mondj, ha ismered pontosan a körülményeket meg a szüleit." már bocs, de tényleg nem normális a csaj. mert mit csinálnak ha ki akarsz menni az ajtón? felemelik a hangjukat és mondják h menj a szobádba?!
vannak még ilyenek...
" nem normális, vagyis inkább a csaj nem normális h ezt hagyja..." Ilyet akkor mondj, ha ismered pontosan a körülményeket meg a szüleit.
A kérdező hozzászólása: Az õ anyukája is szeret engem de az enyém õt nem, apámról meg ne is beszéljünk...
Jujj, ne haragudj, félreértettem! Az õ családja(pontosabban anyukája) nagyon kedvel engem, egyszer azt mondta, mikor még összejövõfélben voltunk, hogy: "Én lennék a világ a legboldogabb anyukája, ha ti ketten újra együtt lennétek". Nagyon aranyos ember. :)
Utolsó vagyok. Mintha csak a saját helyzetemet írtad volna le(kivéve a nálad még nem volt a barátod részt :) )! Az én szüleim sem fogadják el barátom szüeit, a családja széthullot, alig van valamilyük. De, elõ szoktak hozakodni vele, de nem olyan durván mint régen. Megértették, hogy TUDOM mit csinálok, és hogy kivel akarok lenni. Nem vagyok már 14 éves, tudatosan cselekszem, belegondolok a dolgok igazi valójába, átlátom a helyzetet. Ma már ott tartok, hogy egy csapattal elmegyek a Balatont körbetekerni, és jön velem a párom is! Szüleim semmit nem szóltak hozzá, mert tudják, hogy TUDOM mit csinálok. Próbáld meg valahogy értésükre adni, hogy nem ÕK fognak a pároddal és az Õ gondjaival élni, hanem TE! Ha neked ez a jó, akkor igenis elfogadhatják, hogy már nem vagy kislány, tudsz dönteni a saját sorsodról. Nem tarthatnak örökre "kalitkában". Ha te boldog vagy vele, akkor miért ne lehetnél vele? Ezt kellene megértetni velük.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, és azóta nem is piszkálnak benneteket a szüleitek? Az igazság az, hogy nálam a házban még soha nem is volt a pasim, nem merem elhivni, viszont én járok hozzá, az õ szülei kedvelnek engem de az enyéim õt soha nem fogadnák el... :(
Szia! Nálam is ugyanez VOLT a helyzet. 19 vagyok, van egy barátom, akivel már egy évvel ezelõtt jártam(most újra). Amíg vele voltam sosem engedtek sehova, nem marahattam nála sokáig, vagy éppen õ nálam. Egyszer egy szilvesztert itthon töltöttem vele, szüleim odavoltak bulizni, mi meg elaludtunk. Szüleim hazaértek 3 körül, és ENGEM keltettek fel, hogy keltsem fel a párom, hogy tûzzön haza. Na az azért durva volt. Tényleg csak elaludtunk egy filmen, és amint hazaértek szülõk, egybõl elpaterolták. Most újra kibékültem vele, és rájöttem, hogy ha igenis akarok valamit, azt el tudom érni. Nem szeretek veszekedni, kerülöm a konfliktusokat, és a magyarázkodásokat. Mégis eléjük álltam, elmondtam nekik mit szeretnék, hogy döntöttem, és arra kértem õket, hogy egyszerûen fogadják el, hogy Õt választottam. Nem kell megérteni, csak ne piszkáljanak vele folyton. A barátom sem egy nagy gazdag família leszármazottja, nem túl okos, mégis hatalmas szíve van. Csak hát hol látják ezt a szülõk? Állj ki magadért, ha más nem a barátodért! Ne titkolózzatok, mert abból csak a baj lesz. Tapasztalatból mondom. Sok sikert! ;)
A kérdező hozzászólása: Ezeket lehetetlen meggyõzni olyan keményfejüek...igy csak az marad hogy hallgatok és titokban találkozgatunk...
valamilyen szinten megértem a szüleidet, hogy féltenek, illetve hogy jobbat akarnak neked. de szerintem beszélj velük. de ne azzal kezdd, h '19 vagyok, nem tilthattok meg nekem semmit', hanem próbáld õket meggyõzni érvekkel.
A kérdező hozzászólása: És romákkal is barátkozikm, a szüleim szerint nem hozzám való és jobbat érdemlek, de én akkor is szeretem...
A kérdező hozzászólása: És csak azért tiltják meg hogy a pasimmal együtt legyek mert én mindig jó tanuló voltam és egyetemre járok a fiu meg csak szakközépsulit végzet és elég szegyény családból származik...
A kérdező hozzászólása: Fõleg hogy én vagyok az idõsebb és velem szigorubbak és ráadásul még lány vagyok, az öcsémnek viszont mindent szabad...megörülök már... :(((
normális az én ismerõsömmel is így bánnak...sehova se engedik bulizni:D
Komolyan nem értem azokat, akik most itt nyavalyognak, hogy "jaj, ne legyél nyámnyila, állj ki magadért". Ezt mondjuk én is megkaptam, csak sajna mondani könnyebb, mint megtenni. Egyébként nálami s hasonló a helyzet, párom volt már nálunk párszor, de olyankor anyám úgy viselkedett, mint valami sárkány, kritizált, beszólogatott, sértõ megjegyzéseket tett, égetett ésatöbbi. Mondjuk sajnos barátaimmal is ugyanezt teszi, szóval szó szerint nem jön senki hozzánk, mert ismerik anyámat. És az a legrosszabb, hogy õ mindezt úgy csinálja, hogy én/mi ne vághassunk vissza. Ha megtesszük, egybõl csetepaté van és büntetés, mintha amit csinál, nem lenne már eleve az, a semmiért. És nálam még nehezítõ körülmény az is, hogy egyke lány vagyok:D "Mégis eléjük álltam, elmondtam nekik mit szeretnék, hogy döntöttem, és arra kértem õket, hogy egyszerûen fogadják el, hogy Õt választottam." :) Ezt én is megtettem egyszer. A válasz elég kemény volt, nem szívesen emlékszem rá. Áldás, ha szigorúak a szülõk, de egyben átok is:( 20/L

Naponta mennyi széklet a normális? Ha minden reggel folyós, vagy krémszerű székletem van az gond?

Legjobb válasz: Naponta egy a normális, de nem mindenkinél van így, van akinek kétnaponta... DE az nem normáis, hogy minden reggel ilyen: Neked egy nap hány székleted van?

Naponta egy a normális, de nem mindenkinél van így, van akinek kétnaponta... DE az nem normáis, hogy minden reggel ilyen: Neked egy nap hány székleted van?
Gond bizony. Ez nem normális. Nem szeretnék tippelgetni, mert sokminden okozhatja. Ki kellene vizsgáltatni, fõleg, ha hosszabb ideje fennáll a probléma.
NORMÁLIS SZÉKELÉS: 1. székelés gyakorisága: naponta 3x-i és heti 3x-i között 2. széklet mennyisége: 200 g / 24 óra 3. széklet víztartalma: kb 75 % 4. konzisztenciája: jól formált pépes HASMENÉS: MEGHATÁROZÁSA: Gyakori, nagy folyadéktartalmú, nem formált széklet ürítése. KRITÉRIUMAI: 1. székelés gyakorisága: > napi 3x 2. a széklet mennyisége: nagyobb mint 200 g/nap 3. a széklet víztartalma: Ê 90-95 %
A kérdező hozzászólása: Naponta minimum 3, reggel rögtön ébredés után, aztán van hogy megint. Érzem én is hogy ez nem jó. Háziorvoshoz kéne mennem? Mitõl lehet? Köszönöm .
lehet epeprobléma, vagy a bélflóra problémája.
lehet attól is, ha sok gyümölcsöt vagy zöldséget illetve túl sok rostos cuccot eszel.

Az normális, hogy minden nap van olyan átlátszó folyásom?

általában átlátszó szokott lenni, közben kicsit fehér... nem szokott olyan nagyon sok lenni, de azért van.. minden n?nek szokott ilyen lenni?

Legjobb válasz: Bizonyos mennyiségû folyás normális, mert a hüvely így tisztul természetesen. Hogy ez kinél mennyi, az alkati dolog, egyénenként eltérõ. Ha nagyon sok a folyás, esetleg viszket, éget stb. az fertõzésre utalhat. Nem írtad, mennyi idõs vagy, élsz-e nemi életet, vagy szedsz-e fogamzásgátlót, mert ezek a dolgok is befolyásolhatják a természetes folyást. Esetleg egy nõgyógyászt nem árt felkeresni, akkor is, ha minden rendben van, célszerû néha megvizsgáltatnod magad!

Bizonyos mennyiségû folyás normális, mert a hüvely így tisztul természetesen. Hogy ez kinél mennyi, az alkati dolog, egyénenként eltérõ. Ha nagyon sok a folyás, esetleg viszket, éget stb. az fertõzésre utalhat. Nem írtad, mennyi idõs vagy, élsz-e nemi életet, vagy szedsz-e fogamzásgátlót, mert ezek a dolgok is befolyásolhatják a természetes folyást. Esetleg egy nõgyógyászt nem árt felkeresni, akkor is, ha minden rendben van, célszerû néha megvizsgáltatnod magad!
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok, és van barátom, de mindíg használunk óvszert, fogamzásgátlót nem szedek. és nem is éget, nem is viszket.. amúgy voltam nõgyógyásznál, és akkor kiderült, hogy hüvelygombám van, írt fel kúpot és gyógyszert de utána visszamentem és megsem vizsgált megint irt fel valami mást azóta persze jobb de minimális folyásom van és nemtudom remélem elmúlhatott a fertõzés..:S vagy mit tegyek, visszamenjek megint a dokihoz?
Mindenképp menj orvoshoz elõször is. A színtelen szagtalan folyás normális, de ha szagos, ég, viszket, több lett, mint volt, megváltozott a színe, az betegségre utal. Olyan orvoshoz ne járj, aki meg sem vizsgál és felír valamit!
ohh nekem is mindennnap rengeteg van :D mostanban kezdett csökkeni, mindennap tisztasgit hasznlok/tam sztem majd kicsit késõbb alábbhagy 20 évesn lány cupp!
A kérdező hozzászólása: köszi (:

35 hetes kismama vagyok, már van egy kisfiam aki 17 hónapos lesz. Normális az ha mindig aggódom a kis pocaklakó miatt? Van amikor alig mozog és ilyenkor kiborulok, hogy minden rendben van-e.

az els?nél is aggódtam, de nem ennyire. Ha nem azért aggódom, mert nem mocorog akkor azért nehogy túl pici legyen, vagy ilyesmik.... Nálatok is van ilyen id??

Legjobb válasz: Hogyne lenne normális. Végülis a gyerekedrõl van szó. Bár tény, hogy a sok aggódás sem tesz jót neki. Bár az igaz, hogy nem a másodiknál szoktak aggódni jobban. Esetleg õ kislány? :)

Hogyne lenne normális. Végülis a gyerekedrõl van szó. Bár tény, hogy a sok aggódás sem tesz jót neki. Bár az igaz, hogy nem a másodiknál szoktak aggódni jobban. Esetleg õ kislány? :)
A kérdező hozzászólása: :) nem Õ is kisfiú, de tudod nagyon sok mindent egyedül kell csinálnom a nagy még nem igazán megy egyedül így õt is emelgetem, mellette sok a házimunka és elég sok mindenen kell hogy járjon a fejem, hogy mit hogy csináljunk. ez mellett még marad idõm aggódni is :) Gondolom azért mert az elsõ terhességem másabb volt mint ez és azért... köszi a válaszod

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!