Találatok a következő kifejezésre: Normális az, maszturbációkor a (3 db)

Normális az, hogy maszturbációkor a spermium kijövetele után a férfi nemi szervem leáll? (lelankad)

18. éves fiú vagyok.Attól félek hogy majd szex közben is lesz ilyen jelleg? problémám.Vagy az els? szexuális alkalommal a lelankadás normális lenne? ha valaki tud segiteni megköszönném.S ha lehet kicsit magyarázza is el. ;)

Legjobb válasz: Remélem komolyan kérdezed mert viccnek azért durva lenne.

Remélem komolyan kérdezed mert viccnek azért durva lenne.
A kérdező hozzászólása: komolyan kerdem, sajna nem vicc
Ez teljesen természetes, de el kell, hogy szomorítsalak, ez minden alkalommal így lesz. Ennek ez a rendje, hiszen a magömléskor, ha minden jól megy, a hímivarsejtjeid elindulnak a nõ petesejtjei felé, így a közösülés biológiai célja megtörténik. Nincs is szükség rá, hogy tovább állva maradjon. De 18 évesen azért én elbeszélgetnék apukámmal vagy egy haverommal, aki már jártas ilyen kérdésekben, hidd el, nem ciki. Ha mégsem akarsz errõl beszélni, az interneten is rengeteg információt találsz.
Hello ! Ajánlok neked 1 tesztet, hogy megnyugodjál : ez teljesen normális jelenség ! Ha legközelebb mindenképp maszturbálsz, 10-15 perc pihenés után csináld még egyszer. Lassan, nyugodtan ! Ekkor is "feláll" majd, és az orgazmusod után ismét lelankad. Van, akinek lassabban lankad le, másoknak gyorsabban. Maszturbálás után nyilván gyorsabban, mert nem ér újabb szexuális inger. Ha azonban majd a barátnõddel leszel, valószínûleg sokkal lssabban, vagy egyáltalán nem lankad le, mert ott, akkor téged folyamatosan érnek szexuális ingerek. A lényeg : Az aktus alatt biztosan nem fog lelankadni, fõleg ilyen fiatalon nem, utána meg hadd pihenjen. Mindíg gondolkodj pozitívan !!
Oké. Szóval a kérdés komoly volt. Anyám...
NEMkomoly. a türelmünkkel szórakozik.
A kérdező hozzászólása: ha nem kérdeztem volna komolyan, akkor meg se kérdeztem volna , de mind1. Azér köszönöm azoknak akik rendesen válaszoltak
El kell hogy szomorítsalak. Szex közben is lelankad utánna, sõt sokkal tovább tart amíg újra állni fog. Sõt, valószínûleg rögtön behatolás után el fogsz élvezni. Ez mindenkinél így van. Sõt, a barátnõd lehet nem fog úgy izgatni mintha pornófilmet néznél, ezért nem fog annyira állni, vagy nem mindíg. De ne aggódj, idõvel kialakulnak a dolgok.
Szörnyû tévedésben éltem. Eddig úgy tudtam, hogy csak a lányok önkielégítését nevezik maszturbációnak. A fiúk onanizálnak.

Az normális hogy maszturbáció/szex közben csak a jobb herém húzódik fel?

Nyomkodtam a bal herémet és nem fájt ha a jobbat nyomkodtam kicsit gyengébben nem úgy mint a balt az fájt. Nem vicc be vagyok parázva.

Legjobb válasz: Mûködik az rendesen hidd el .Kicsi izgalomra miért jönne fel mind a kettõ ? Ezt segitik a zacsi izmai is.Nyomják õket a has alá,hogy segitsék az összehúzudásukat,ezzel,ki préselni a spermákat .Persze onnan csak nagyon keveset tudnak,hisz nem egy raktár bázis,csak termelõ egység, ha már igy fogalmazok .A raktárak a mellékherék.De innét sem az összes ürûl,csak kb 40-50 % a. Nem egyformán érzékenyek,erre meg az a válaszom .Ez legyen a gondod 70 évesen is . :-))

Mûködik az rendesen hidd el .Kicsi izgalomra miért jönne fel mind a kettõ ? Ezt segitik a zacsi izmai is.Nyomják õket a has alá, hogy segitsék az összehúzudásukat, ezzel, ki préselni a spermákat .Persze onnan csak nagyon keveset tudnak, hisz nem egy raktár bázis, csak termelõ egység, ha már igy fogalmazok .A raktárak a mellékherék.De innét sem az összes ürûl, csak kb 40-50 % a. Nem egyformán érzékenyek, erre meg az a válaszom .Ez legyen a gondod 70 évesen is . :-))
Nemááá, zöldet nyomjál, én is azt nyomtam . Köszi :-))
mi van? miért húzódna fel? a here érzékeny valami, az egyik lehet érzékenyebb a másiknál ... ha nem csak nyomkodásra, hanem mondjuk a nadrágtól is fáj akkor vizsgáltasd ki
nyomtam :)
Bwahahahaha... Mennyire kiraly az a csavo aki azt irta, hogy nekem MINDIG a jobb herem preseli ki az ond
és a here nem présel ki semmit (B*ZMEG) az csak termel meg betölti más hormontermelõ és egyéb szerepét de nézz meg egy bioszkönyvet
ez teljesen normális reflex ez az egészséges mûködésre utal cremaster reflexnek nevezik amúgy és nem a zacsi húzza föl a heregolyót(b*sszátok meg ti rohadt tudatlan sõtét f*szkalapok) mert a herezacsi simaizomzata a hõmérséklet változásra húzódik össze, egy herezacskón belül található izom végzi mind ezt és nyugi normális ha csak az egyik akkor is van mikor fel se húzódik
azt honnan tudod hogy scak a jobbból jön az ondó? Azt nem lehet érezni. Attól hogy csak az egyik megy fel attól még a másik is mûködik.
A kérdező hozzászólása: Egyik sem tûnik el csak MINDIG a job herém préseli ki az ondót. Volt már, hogy fel ment a hasüregbe vagy valami hasonló azt tudom, hogy természetes, de olyan mintha a bal nem mûködne.
igen teljesen normális. férjemnek is csak a jobb tünik el.
eszem megáll! piros, zöld...nem mindegy?Kit érdekel? Ne parázz, nincs semmi baja a herédnek...minden férfinél van valamennyi eltérés...sõt.. a hölgyek is küzdenek(már amelyik) hogy valamelyik melle egy picit lejjebb van.. A heréd tudja hol a helye, te csak az élvezettel foglalkozz! csá.
A kérdező hozzászólása: Olyan mintha a bal nem mûködne (élvezéskor a here nyomja ki a gempát de a bal meg sem mozdul élvezéskor. "húzódik fel")
Ondot! Az nem egy zacsko ami igy osszepreselodik! Sracok, en orvos vagyok, de ennyi marhasagot amit ide kiirnak! Es aruld mar el nekem haver, hogy ezt hogy erzed? Osszegyurodik a jobb here mint egy cola-s doboz? Aztan vissza? Istenem! Ebben csak az a szomoru hogy ezt gondolom nem egy 12 eves irta... Oh jezus...

Maszti. Az mennyire férfias szó? Az miért van hogy ha kapcsit írsz a kapcsolat helyett az buzzis, de ha masztit írsz a maszturbáció helyett az normális?

Masztizni csajok szoktak. (meg mondjuk melegek) A fickók viszont kiverik, recskáznak stb.

Legjobb válasz: nem az, csak megszoktuk már

nem az, csak megszoktuk már
Sokkal szalonképesebb kifejezés, mint a kiverés vagy recskázás, de mégis sokkal kevésbé tudományosnak ható megnevezés, mint pl. az önkielégítés vagy maszturbáció. Ez a szó jelenti az aranyközéputat.
Egész más kategória a két szó. A kapcsi, szercsi, puszcsi, lovecsi ilyen missp'csás találmányok, de számtalan olyan rövidítés van ami csak simán könnyítés, ez pl pont olyan.
Ugyan már: Tutujgatjuk a Jancsikát. Ennyivel le van tudva lásd Amerikai Pite :D
Ha a kapcsit én írom, akkor mindenki gondolhatja, és kitalálja, hogy lány vagyok. Ha Te mint fiú írod, azt gondolják, hogy lány vagy, de ha szóban mondod, gyanakodni kezdenek arra, hogy meleg vagy, különösen, ha több olyan kifejezést is használsz, mint a lányok.
Te is bu-zi lehetsz, ha a "kapcsi" szóról a buzulás jut eszedbe.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!