Találatok a következő kifejezésre: Normális az, már ugyan harmadik (2 db)

Normális az, hogy már ugyan harmadik hónapja szedem a Lyndinette30at, de a mostani menstruációm allatt görcsöltem, igaz kicsit, maximum közepesen.. szóval nem durván... de azért kellemetlenül görcsölgettem. Normális ez?

Legjobb válasz: Én 4 éve szedem, de mindig görcsölök egy picit, amikor beveszem az utolsó szemet másnap, valamint amikor megjön, az elsõ napon görcsölök. Szerintem normális, amíg nem szedtem a fog. gátlót nekem elviselhetetlen görcseim voltak, egész nap fel sem tudtam kelni. Enyhítette, de nem múlasztotta el a görcsöket.

Én 4 éve szedem, de mindig görcsölök egy picit, amikor beveszem az utolsó szemet másnap, valamint amikor megjön, az elsõ napon görcsölök. Szerintem normális, amíg nem szedtem a fog. gátlót nekem elviselhetetlen görcseim voltak, egész nap fel sem tudtam kelni. Enyhítette, de nem múlasztotta el a görcsöket.

Ha már a harmadik randi után elkezdek kötődni a lányhoz, úgy, hogy csók sem volt még, az normális?

Nem vagyok kezd? srác, voltak már barátn?im, de ? nagyon nehezen adja magát, és mintha olyan érzésem lenne, hogy kicsit hiányzik, h most sincs itt velem, mert nagyon jókat tudunk beszélgetni.

Legjobb válasz: szerelem?:)

szerelem?:)
A saját érdekedben nem kellene túl korán lubickolnod az érzésben. Mert gondolom ez a kérdés.
ne éld bele teljesen magad, nehogy nagyot koppanj a végén. (tapasztalat)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!