Találatok a következő kifejezésre: Normális az, már ugyan (73 db)

Normális az, ha a két hónapos babám anyatejes úgy, hogy lefejem, és úgy kapja az anyatejet, és már megjött a menstruációm?

Legjobb válasz: nagyon is normalis! en 1 eves koraig szoptattam a lanyomat, volt bosegesen tejem meg most is jon belole pedig mar fel eve nem szopizik,es mikor megszultem 2 hetig vereztem,utanna rendesen mindenhonapba megjott a menszeszem!

nagyon is normalis! en 1 eves koraig szoptattam a lanyomat, volt bosegesen tejem meg most is jon belole pedig mar fel eve nem szopizik, es mikor megszultem 2 hetig vereztem, utanna rendesen mindenhonapba megjott a menszeszem!
Szia! A mennzesz megjövetele mindenkinél változó, nekem négy hónapos volt a lányom amikor elõször megjött. És miért nem adod neki a tejet cicibõl? Nem tudja rendesen kiszopizni vagy van valami más oka? Sokkal jobban fog hozzád kötõdni ha mellbõl szoptatod és nem cumisüvegbõl. De ez a Te dolgod. tymy

Az normális, ha az osztályfõnökömre már-már úgy tekintek, mint egy második apukára?

Megbízom benne, tudom, hogy számíthatok rá mindenben, segít, törõdik velem, ilyenek. Apukámmal meg nem túl erõs a kapcsolatom. És jó érzés, hogy az ofõm nem csak egy tanár, aki csak úgy "van".

Legjobb válasz: Nem baj, normális, remélhetõleg az ofõ részrõl is az, és nem megy túl a határon.

Nem baj, normális, remélhetõleg az ofõ részrõl is az, és nem megy túl a határon.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy túlmenne, bár azt meg tudnád fogalmazni, hogy mi is a határ? Azért kíváncsi vagyok.
Szerintem alapvetõen ebben a korban így kellene mûködnie az iskoláknak, hogy a tanár valamilyen szinten a szülõje, apja, anyja, barátja is a gyerekeknek.
Minõsíti a szüleidet, ajándékot vesz, közös programot csinál veled, esetleg szexuálisan közeledik, ezek külön-külön is túl mennek a normális határon. Ha, mint pedagógus, az osztálynak szervez programot, odafigyel a tanítványaira, ügyel arra is, kinek milyen a családi háttere, az rendben van.
A kérdező hozzászólása: Hú, most megnyugodtam, az utolsó válaszban, a felsoroltak közül egyik sem jellemzõ. Köszönöm szépen a válaszokat!! :)

Normális az, hogy már ugyan harmadik hónapja szedem a Lyndinette30at, de a mostani menstruációm allatt görcsöltem, igaz kicsit, maximum közepesen.. szóval nem durván... de azért kellemetlenül görcsölgettem. Normális ez?

Legjobb válasz: Én 4 éve szedem, de mindig görcsölök egy picit, amikor beveszem az utolsó szemet másnap, valamint amikor megjön, az elsõ napon görcsölök. Szerintem normális, amíg nem szedtem a fog. gátlót nekem elviselhetetlen görcseim voltak, egész nap fel sem tudtam kelni. Enyhítette, de nem múlasztotta el a görcsöket.

Én 4 éve szedem, de mindig görcsölök egy picit, amikor beveszem az utolsó szemet másnap, valamint amikor megjön, az elsõ napon görcsölök. Szerintem normális, amíg nem szedtem a fog. gátlót nekem elviselhetetlen görcseim voltak, egész nap fel sem tudtam kelni. Enyhítette, de nem múlasztotta el a görcsöket.
Nem normális dolog, akkor engem is visszautasítanál???Nem helyes!:)
A kérdező hozzászólása: Vicc, hogy a nõk rögtön összefognak és szidnak egy pasit, bezzeg képesek ölre menni egy pasiért, hogy kié legyen!
Kérdezõ, a korodbéliekkel, vagy a fiatalabbakkal miért nem jön neked össze?
Ölre menni? Az csak a pasik álmában létezik! :P Bár igazad van, láttam már részeg pitsákat pasin összeveszni... ha ilyen kell, meg is érdemled! :D
Ölre csak az megy, aki nem becsüli meg önmagát. :) Az én pasimat is lekoppintották...megnyerte, hát vigye. Hülye lennék odáig alacsonyodni, hogy küzdjek érte. De ez a te jóképû agyadig úgy sem jut el. :) (hol a képem? ;))
A kérdező hozzászólása: Én csak gondoltam, hogy jól fog esni neki, és benne lesz! Nem könyörögtem, hozzá teszem, nem mondtam semmit neki. Tudomásul vettem, hogy nem akarja, csak akkor miért flörtölt velem nem gyengén, ami szerintem bunkóság egy nõtõl ha utána meg visszautasít.
Jaj, drágám, azért még nem akar egy nõ kufircot, mert flörtöl. Flörtölni jó, mindenki csinálja. De ez...nem jelenti azt, hogy rögtön a lábai közé akar engedni. De téged sem értelek, lehetne jobb ízlésed is annál, minthogy a saját anyádat...érted.
A kérdező hozzászólása: mit véditek magatokat ti nõk? Borzalmasan fa.z irigyek vagytok, rosszabbak sokkal mint a pasik! Hányszor láttam a munkahelyen, hogy a nõk rendesen ölre mennek egy kolléga miatt!
"Ti nõk" - azért, mert a te környezetedben pitsák vannak, még nem kell mindenkit egy kalap alá venni velük. Talán itt kezdõdne a tisztelet, amirõl fentebb papoltunk... és akkor lenne kivel kufircolnod is... :P
A kérdező hozzászólása: ma 17:33 j, azért ne nézzen már úgy egy nõ, hogy azonnal bekapná! Azért van flörtölésben is különbség, egy mosoly pl normális, de ez a ribanc mindig simult hozzám és élveteg fejjel mondta a szépeket!
A kérdező hozzászólása: ma 17:37 de, sajnos majdnem minden nõ ri.anc, tisztelet a kivétel, csak nézz körül a munkahelyeden! Néha nyisd ki a szemed!
Mit dolgozol?
Én nem utasítottalak volna vissza:)
A kérdező hozzászólása: fogtechnikus vagyok! azon belül vázas!
Akkor faragj egy dildót rózsaviaszból, öntsd ki clear-bõl, polírozd ki és lepd meg vele. Mintának használd azt amid van.
Amúgy te kajk ritka balfek vagy..... ezt a dumát is h lehet bevenni, z nincs senkije? A nõk.úgy hazudnak a szexuális életükrõl mint a vizfolyas.
A kérdező hozzászólása: ma 17:49 : D !!!!
A kérdező hozzászólása: 17:50 naná, hogy hazudnak! Pont les.arják, hogy van-e pasijuk, némelyik azonnal bekapja a munkahelyi fürdõszobába!
Na látod ebben ugyanúgy tévedsz mint ahogy azt hitted hogy egy 50-es nõ tuti téged akar. Amugy elég beteges az ízlésed fõleg ha annyira jó pasi vagy hogy egy 50 évessel is lefeküdnél.... Egy normális 30-as pasi nem gerjed az 50-es nõkre általában.
Ne legyél már olyan nagyra magaddal, kérdezõ, ezzel a stílussal én is elutasítanálak! Õszintén kíváncsi lennék, hogy egyáltalán ki tudsz-e elégíteni a nõt, vagy csak a szád nagy! Mert reszelni mindenki tud... de frenetikus szexre csak az, aki tiszteli is a nõket (ez tapasztalat!).
Persze, hogy normális. Én 37 évesen több huszonévest utasítottam vissza, pedig jó ideje volt már szexhiányom. Kivártam, amíg jött egy korban hozzám illõ szexisten, aki minden téren kielégít. :)
Lehet balf.ász volt a srác. Az ilyen nõk már nem szívesen öltöznek le más elõtt szal idõ kell még kialakul a bizalom meg elhiszi, h tényleg kívánod.
Normális. Nem az a normális, hogy a gyereke játszópajtásaival szexel.
A kérdező hozzászólása: Én majdnem azt mondtam neki, hogy akkor ba.zon meg a 220! Nem, hogy örült volna a vénlány!
[email protected] volna meg téged, akkor nem írnál ki ilyen ostoba kérdést...
Könnyen lehet hogy azért utasított vissza mert ilyen primitív vagy. Erre még nem gondoltál?
Azért, mert fiatalabb vagy tõle, azt hiszed, hogy te vagy az istencsászár? Ugyan már, süt rólad a primitívség! Én is visszautasítanálak, pedig nem vagyok 50, csak a fele.
170.13 nak igaza van, nem kellett volna visszautasítani, és akkor most nem kérdezted volna meg!!
Mondtam, h balf.asz vagy, a nõt tisztelni kell vagyis ezt a látszatot kelteni:)
jav.:17:13
A kérdező hozzászólása: Mi van? Egy 50-nes nõ összetehetné a kezét, hogy egy baromi jó fiatal pasi megkefélné! Te mirõl beszélsz eszetlen!
Senkit nem akart egy senkire lecserélni.
Nem minden a szex, képzeld egy felnõtt embernek nem elég csak a szex. Fáj a baromi nagy egónak mi??? Remélem még lesz pár értelmes nõ aki visszautasít, nem hinném hogy ezzel a stílussal egy normális nõt megkaphatsz, persze a Te szinteden lévõk tuti azonnal szét teszik a lábukat. Nem is baj ha ezekben a körökben próbálkozol továbbra is.
én megkefélnélek!!
Igen normális! Neki a fiatalabbak jönnek be biztos :D 25-15 közt :D :D
A kérdező hozzászólása: Ágika örülnél ha egy fele olyan jó pasi mint én megvakarná neked!
:D Komolyan, tegyél már föl egy képet szépfiú! :D Lássuk, valóban van e okod tenni az agyad! Na? Be meri a nagy egod vállalni? :P
Van ötleted, hogy hogyan lehetne a pl. 3 db küvettába lepréselt cleart egyesíteni? Vagy mibe férne el egyben?

6 hetes kismama vagyok, normális az, hogy estére ugy felpuffad a hasam, mintha már kb.3-4 hónapos terhes lennék? Ez ugye a terhességtől van? Van rá valami ötletetek, hogy mit csináljak, hogy ne puffadjak ennyire?

Legjobb válasz: Ez a terhesség velejárója, nagyon sok kismama puffad fel, de ez nem gond, én is fel voltam az elején puffadva és estére volt olyan hasam két hónaposan mintha 3-4 hónapos lennék, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)

Ez a terhesség velejárója, nagyon sok kismama puffad fel, de ez nem gond, én is fel voltam az elején puffadva és estére volt olyan hasam két hónaposan mintha 3-4 hónapos lennék, Boldog babavárást, 23 hetes kismama:)
Szia! Ez ismerõs helyzet, nálam is ez volt és tudom, milyen kellemetlen. Természetes reakcióról van szó, valahol azt olvastam, hogy a felpuffadt belek segítenek a belsõ szervek átrendezõdésében, tehát normális, ami veled történik. Vannak különbözõ tippek a csökkentésére, pl. egyszerre kisebb adagokban kevesebbet enni, jól megrágni, sok folyadékot inni, sokat mozogni, stb, de õszintén, nálam nem sokat segített. Van aki Rennie Deflatine-t szed rá, de én azt nem akartam, mert próbálom elkerülni a felesleges gyógyszerbevitelt, még a recept nélkülieket is. Pár hét múlva meg úgyis magától elmúlik:) !
Szia! Én is hasonló problémákkal küszködök pedig csak 7 hetes vagyok. Már vettem kismama nacit mert nem férek bele a nadrágaimba :-))), ma meg is kérdezték, hogy mikorra várom a babát, pedig hát még csak talán pár millis. Kipróbáltam, hogy többször eszek keveset, de valójában semmi sem tünteti el a puffadást, gyógyszert meg nem fogok szedni- az tuti. Állítólag a progreszteron hormon okozza, teljesen normális tünet...

Normális az apám? Nyugdijas már de nekem sokszor úgy tűnik mint 1 öreg gyerek, ahogy idétlenkedik, és talán tourettes is.

Grimaszol (már mindig is azt csinálta),vezetés közben mekeg mint 1 kecske,ha valamit elcsesz akkor úgy káromkodik mint Mucsi villanyszerelés közben. Nem tudja magát kifejezni.."add ide azt a szart,azt a mi a ló[email protected]"...ez eddig még vicces is lenne...én már megszoktam h bunkó,ez az alap természete. De mostanában azt látom h egyre igénytelenebb,mindig is lusta volt az igaz...31 éve nem takaritotta a garazsat,de mostanában még arra is lusta hogy berakja a műfogsorát a pofájába meg hogy kulturáltan egyen,olyan mint 1 ősember vagy mint 1 csöves,pedig nem iszik..ő alapbol ilyen. Nem tudom h azért van ez mert paraszt vagy azért mert nem százas? Minden esetre én viccesnek találom addig még nem nekem kell összetakaritanom utána a sarat amit behoz a munkásbakancsával meg nem nekem kell szedegetnem a kávéspoharait amit mindehol elhagy. Ne értsen félre senki,nem utálom az apámat,meg ő se engem,az hogy baromállatnak leorditjuk egymást,5 perc múéva meg együtt zabáljuk a csokit meg vicceket mesélünk egymásnak az nálunk normális...de legalább megedződtem és nem vagyok sértődékeny meg jó buta beszólásokat tanultam tőle. Csak érdekelne hogy ez a viselkedés nála normális-e? Lány vagyok,ennek ellenére mindig a fiának szolitt engem :D

Legjobb válasz: Lehet idõskori elhülyülés is, nem egy embert ismerek és láttam már aki munkájából kifolyólag elég magának való becsavarodott ember, autószerelõ, hegesztõ, asztalos ismerõsöm van aki másod magával dolgozgat, és sajna a rádión kívül nem szól más hozzá A munkájuk ettõl függetlenül kiváló Ezért is fontos a társalgás, még azzal is aki szûkszavú Mi még nem tudjuk mi az hogy beleõrülni az életbe pedig van ilyen és létezõ dolog, szó szerint míg eljutsz a nyugdíjig megõrülsz a folyamatos hajtásba, addig míg nem beszél magába akár más jelenlétébe addig te is tartsd jó fej szokásának ezeket, mert a nem törõdés meg kerülés az rosszabbra vezet, pláne nyugdíjas korba 20/F

Lehet idõskori elhülyülés is, nem egy embert ismerek és láttam már aki munkájából kifolyólag elég magának való becsavarodott ember, autószerelõ, hegesztõ, asztalos ismerõsöm van aki másod magával dolgozgat, és sajna a rádión kívül nem szól más hozzá A munkájuk ettõl függetlenül kiváló Ezért is fontos a társalgás, még azzal is aki szûkszavú Mi még nem tudjuk mi az hogy beleõrülni az életbe pedig van ilyen és létezõ dolog, szó szerint míg eljutsz a nyugdíjig megõrülsz a folyamatos hajtásba, addig míg nem beszél magába akár más jelenlétébe addig te is tartsd jó fej szokásának ezeket, mert a nem törõdés meg kerülés az rosszabbra vezet, pláne nyugdíjas korba 20/F
"még arra is lusta hogy berakja a mûfogsorát a pofájába" Én ilyet arról szoktam írni, aki kifejezetten irritál, nem arról, akit szeretek.
Kedves válaszolók. Az is eléggé durva, hogy miután ilyen az édesapja elvárjátok tõle a kultúra magasiskoláját. Az én apukám sem éppen egy IQ bajnok. Mezõgazdasági munkás, napközben egyedül van, este meg a haverokból szívja az értelmet a kocsmában. Kiskoromban sokat piszkált. Miután elköltöztem kinyílt a csipém, beszólogatok én is. Pont tegnap volt, hogy beszaladtunk a kocsmába pisiltetni a gyerkõcök, nem bírta ki beszólás nélkül (fogorvosnál voltam). Visszaszólok: Sebaj, papa, tudjuk hogy neked elég az az egy középen. Viszont ha az letörik, nem tudom, mivel fogod ciccenteni a sört. Haverok kidõltek, egyik ki is jelentette, hogy a tanítvány legyõzte a mestert és apám poénrémuralma megtörni látszik. Amúgy az enyém nem egy káromkodós fajta, viszont rémesen trehány, rühelli a teheneket. Na õket aztán olyan dumával zavarja arrébb fejéskor, hogy a nemidénbarnultak is tiszteletüket fejeznék ki, olyan hosszú és változatos monológot tud apám odakurjantani nekik. Ha a gyerekkel valamiért odakeveredünk, be kell fognom a fülét, mert ismétli azonnal. Szintén lány.
Szívszorító a kérdésed. Ajánlom a Taigetoszt, igaz, gyerekekrõl szól. Vagy a japánoknál, mikor felküldik az öregeket a hegyre.. Vagy Sánta Ferenc mûvét: Sokan voltunk. Remélem, nagyon nagyon remélem, hogy mire megöregszem, bevezetik az aktív eutanáziát. Passzív van. Ha nem is hivatalosan. Csak negatív jelzõd van rá: kecske, bunkó, lusta, pofája van.Õsember, csöves, paraszt, nem százas. Apád normális-e? Megválaszoltad, a fenti jelzõkkel.. Te, kérdezõ? Van benned érzés, szeretet, hála? Emberség...empátia?
Hát azért te sem vagy a kultúra legfelsõ szintjén az biztos, olvasd már vissza hogy miket írtál. Garazsat XD Sírok :D
A kérdező hozzászólása: Ki pocskodniázza? Én legalább elküldöm zuhanyozni hogy ne röhögjék õt ki. Én legalább nem hagyom neki h teljesen meghülyüljön öregségére, nem hagyok hogy teljesen elhagyja magát, mi lenne csóri emberrel ha senki nem csesztetné õt legalább néha? Idióták vagytok teljesen. Sehol nem irtam hogy utálom vagy hogy nem szeretem, ahogy tudok úgy segitek neki, az hogy néha röhögök a baromságain az 1 más dolog. És honnan veszed hogy nem dolgozok?
BÁR ÉLNE AZ EN APÁM, NEM POCSKONDIÁZNÁM ÍGY! Menj el dolgozni ha zavar és költözz el-.-
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondtam h kecske hanem hogy kecske hangokat ad ki mert tényleg azt csinálja...és most mi van azon h paraszt? õ maga annak vallja magát, és tényleg az (TSZben dolgozott régen), de ha nem tetszik a paraszt kifejezés akkor farmernak vagy földmûvesnek is nevezhetjük. Attól még h nem százas az nem azt jelenti h nem szeretem, magamról tudom hogy én se vagyok százas mégis szeretem magamat. Komolyan mondom hülye vagy és az anyád inkább abortuszra ment volna... Csak reálisan irtam le, úgy ahogy van, és nem szépittek.Minek szépitsek? A mai világban vegyem fel a rózsaszin szemüveget mert minden szép és jó mi? :D Én arra voltam kiváncsi hogy lehet e vmi mentális baja neki, pl. tourette szindroma nem pedig a kritikára hogy hogyan beszélek róla.
A kérdező hozzászólása: 3. na ebben lehet valami, meg elég nehéz gyerekkora volt, fiatalon meghaltak a szülei ez miatt is lehet ez, és elfelejtettem irni hogy szok saját magával beszélgetni hangosan, általában valakit lemond vagy morcog valamin. Azért anyám se hagyja neki h totál elhagyja magát. Nekem csak az a furcsa h sokszor úgy kell õt elkergetni zuhanyozni mert õ csak feküdne egész nap a TV elõtt...
A kérdező hozzászólása: 6. válaszoló- végre 1 értelmes válasz, de attól még hogy itt ahol anonym vagyok úgy irok mint 1 utolsó kulturátlan barom az még nem azt jelenti h a normális életben is ilyen vagyok. Tudok én normális, értelmes ember is lenne. Sõt sokan csak azt az oldalamat ismerik. Itt meg elengedem magam...

15 hetes vagyok, és néha úgy érzem, hogy nem is vagyok terhes, mert nem érzek "semmit". Időnként pedig olyan rossz érzésem van, hogy már nem él a baba. Ha elhalna, akkor annak lenne valami jele, vagy normális az ha ilyeneket érzek?

Legjobb válasz: Szerintem ha elhalna, annak lennének jelei. Na de azért mondják, hogy a második trimeszter a legszebb, mert nincsenek már (általában) meg a rosszullétek. Természetes, hogy aggódsz, de amint megmozdul, meg fogsz nyugodni. Addig is élvezd ki, hogy jól érzed magad. Sétálj nagyokat, járj el kismamatornára. Minden jót! 20 hetes kismami

Szerintem ha elhalna, annak lennének jelei. Na de azért mondják, hogy a második trimeszter a legszebb, mert nincsenek már (általában) meg a rosszullétek. Természetes, hogy aggódsz, de amint megmozdul, meg fogsz nyugodni. Addig is élvezd ki, hogy jól érzed magad. Sétálj nagyokat, járj el kismamatornára. Minden jót! 20 hetes kismami
Ne terheld magad ilyen negatív gondolatokkal.Hamarosan érezni fogod a pocaklakódat és akkor megnyugszol, mert onnantól kezdve nap, mint nap biztosít téged afelõl, hogy õ bizony ott van és jól van!Ha elhalt volna, akkor vérezgetnél, görcsölnél, de legalábbis nem éreznéd jól magad!Próbáld megkérni a védõnõdet, hogy hallgassa meg a picur szívhangját, hátha lehet már hallani, bár ezt úgy tudom a 16. héttõl nézik csak.
Hát az én elhalt terhességemnek semmi jele nem volt. Az elejétõl kezdve nagyon rossz érzésem volt, nem is tudtam felhõtlenül örülni. Egyik nap elmentem dokihoz, aki csinált UH-t és közölte, hogy valószínû már nem él a baba. 4napra rá kezdtem el vérezni. Igaz én 8hetes voltam. 15hetesen már kisebb a kockázat, de nyílván az egész terhesség alatt van rá esély. De nem megijeszteni akarlak! Nyugodj meg és ne stresszeld magad. Próbáld pozitív energiával telebombázni magad:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !
én 12 hets vagyok. Pénteken derült ki, hogy már nincs szívverés. Van egy 2 éves kislányunk, mikor vele voltam terhes az más volt. Ennél a terhességnél valahogy nem voltak ilyan erõs belsõ érzésim, mondhatom úgy, hogy nem éreztem, hogy terhes vagyok..Éreztem, hogy vmi nem stimmel. Aztán megörültünk a szívhangnak, de a köv. UH-on már nem volt szívhang. :(
Félre a negatív gondolatokkal! Mindazonáltal kérdésedre válaszolva elõfordulhat, hogy nincs jele. Nekem a 9. héten halt el és a 12. héten az UH mutatta ki. Semmi jele nem volt, néha nekem is olyan érzésem volt, hogy nem is vagyok terhes. azért a 15. héten már ennek lényegesen kevesebb a kozkázata, úgy tudom

Normális az hogy 27 hetesen hánytam? Már nagyon régen nem hánytam, de most valamiért visszajött az öszibarack befőtt. Lehet hogy a kis manócskámnak nem tetszett és visszaküldte? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Valoszinuleg a gyomid nyomodik nagyon attol, hogy most mar nagy a pocid. Nekem is van, h. visszajonnek dolgok. Foleg olyankor amikor eves utan iszom.... 27 hetes vagyok en.... Boldog babavarast neked!

Valoszinuleg a gyomid nyomodik nagyon attol, hogy most mar nagy a pocid. Nekem is van, h. visszajonnek dolgok. Foleg olyankor amikor eves utan iszom.... 27 hetes vagyok en.... Boldog babavarast neked!
Szia. Én is így vagyok ezzel! Sokszor már büfizni sem merek, mert nem csak levegõ jön. Épp ma kérdeztem a védõnõt, azt mondta, hogy ilyenkor már(én 29 hetes vagyok) a méh nyomja a gyomrot, és ezért van ez a kellemetlenség. Többször kell kevesebbet enni!

Kedves doktor úr! 33 éves nő vagyok, és egy ideje az a problémám, hogy az aktuális menstruáció előtt már úgy 4-5 nappal nagyon görcsöl a hasam. Ez normális jelenség? Korábban is fájt a hasam, fejem előtte de nem kezdődtek a tünetek majdnem egy héttel korá

Kedves doktor úr! 33 éves nő vagyok, és egy ideje az a problémám, hogy az aktuális menstruáció előtt már úgy 4-5 nappal nagyon görcsöl a hasam. Ez normális jelenség? Korábban is fájt a hasam, fejem előtte de nem kezdődtek a tünetek majdnem egy héttel korábban. A másik amit észrevettem, hogy nagyon ingerült vagyok, és érzékeny a nehéz napok előtt már jó két héttel. Van esetleg olyan készítmény vagy módszer amely csökkentené a kellemetlen tüneteimet? Vagy ez már a korral jár? Köszöm válaszát. Erzsébet

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezekre a panaszokra a növényi alapú Premens tabletta szedését javaslom. Felhívom a figyelmét, hogy a tünetek javulása legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezekre a panaszokra a növényi alapú Premens tabletta szedését javaslom. Felhívom a figyelmét, hogy a tünetek javulása legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr! 33 éves nő vagyok, és egy ideje az a problémám, hogy az aktuális menstruáció előtt már úgy 4-5 nappal nagyon görcsöl a hasam. Ez normális jelenség? Korábban is fájt a hasam, fejem előtte de nem kezdődtek a tünetek majdnem egy héttel korá

Kedves doktor úr! 33 éves nő vagyok, és egy ideje az a problémám, hogy az aktuális menstruáció előtt már úgy 4-5 nappal nagyon görcsöl a hasam. Ez normális jelenség? Korábban is fájt a hasam, fejem előtte de nem kezdődtek a tünetek majdnem egy héttel korábban. A másik amit észrevettem, hogy nagyon ingerült vagyok, és érzékeny a nehéz napok előtt már jó két héttel. Van esetleg olyan készítmény vagy módszer amely csökkentené a kellemetlen tüneteimet? Vagy ez már a korral jár? Köszöm válaszát. Erzsébet

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezekre a panaszokra a növényi alapú Premens tabletta szedését javaslom. Felhívom a figyelmét, hogy a tünetek javulása legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezekre a panaszokra a növényi alapú Premens tabletta szedését javaslom. Felhívom a figyelmét, hogy a tünetek javulása legalább 3 hónapos szedés után várható. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!