Találatok a következő kifejezésre: Normális az, már (1127 db)

Igen, normális. Az is lehet, hogy holnap megint lesz, meg az is, hogy többet nem.
A tünetek enyhülhetnek, erõsödhetnek, akár teljesen l is múlhatnak. nem ezeken múlik a baba jólléte... Amíg nem görcsölsz, nem vérzel, inkább gondolkodj pozitívan! Nemek egyik terhességem alatt se jelentkeztek a "tünetek" mégis 4 egészséges gyereket szültem.. Megértem, hogy aggódsz, de a terhességet próbáld élvezni, jobb ha nincsenek kellemetlenségek, mintha hánynál és hasonlók gyötörnének :)
Nyugi! Én a 30. hétben vagyok és nem is feszült a mellem eddig még egyszer sem! Nem törvényszerû szerintem a mellfeszülés!! Inkább légy nyugodt kiegyensúlyozott és boldog, mert Anya leszel! Csak pozitívan mindent!!!Légy nagyon boldog!

Normális az, hogy csak a 11. hétben vagyok és már nő a pocim?

Egy ismer?söm velem egyid?s terhes és rajta nem is látni. A számitott kora kb. egyezik azzal amikor fogant. (tervezetten csináltuk) tehát igy nem lehet id?sebb mint, ah. Azt számoltuk.

Legjobb válasz: 12. hétig a méh a szeméremcsont mögött van, még nem száll fel, épp emiatt az nem is domborodhat, nem látszódhat. Utána már igen. Addig viszont a puffadás, ami látszik. (Már nagyon profin írom, az elmúlt napokban minimum 8-10 kérdés irányult ugyanerre.) Tudom, az embernek szebb és kellemesebb érzés azt gondolni, hogy már a baba és a méhe akkora, valójában nekem is hatalmas csalódás volt, amikor 14-15. héten a doki közölte, hogy csecsemõfõnyi a méhem. Hát, az nem volt túl nagy. Rákérdeztem, az akkor teljesen normális. Nem kicsi, nem nagy. Én meg milyen büszke voltam, hogy az akkori pocakomból már nagyrészt a méhem látszik, de akkor rádöbbentem, hogy 60%-ban még mindig csak a puffadás az én babapocakom. Ha jobban esik a szívnek babapocakként nézni rá, akkor lehet nyugodtan, de 10-15 hét és már tényleg igazi babapocakotok lesz!

12. hétig a méh a szeméremcsont mögött van, még nem száll fel, épp emiatt az nem is domborodhat, nem látszódhat. Utána már igen. Addig viszont a puffadás, ami látszik. (Már nagyon profin írom, az elmúlt napokban minimum 8-10 kérdés irányult ugyanerre.) Tudom, az embernek szebb és kellemesebb érzés azt gondolni, hogy már a baba és a méhe akkora, valójában nekem is hatalmas csalódás volt, amikor 14-15. héten a doki közölte, hogy csecsemõfõnyi a méhem. Hát, az nem volt túl nagy. Rákérdeztem, az akkor teljesen normális. Nem kicsi, nem nagy. Én meg milyen büszke voltam, hogy az akkori pocakomból már nagyrészt a méhem látszik, de akkor rádöbbentem, hogy 60%-ban még mindig csak a puffadás az én babapocakom. Ha jobban esik a szívnek babapocakként nézni rá, akkor lehet nyugodtan, de 10-15 hét és már tényleg igazi babapocakotok lesz!
Teljes mértékben egyetértek az utolsó hozzászólóval! De tényleg ha te attól jobban érzed magad, hogy azt mondod magadnak hogy az már a baba, akkor nyugodtan.:) De valójában tényleg szinte lehetetlen hogy az elsõ trimeszterben meglehessen mondani a pociról hogy az már a baba. Aki tudja hogy babát vársz nyilván mondja hogy "hú de nagy már", de aki nem tudja, az azt mondaná rá hogy "látom jóllaktál" vagy valami hasonló kedves mondat. :)
Szia, képzeld Én a vagyok 9hetes és pocakom van de még milyen szép teljesen oda vannak a környezetembe fõleg apa.
az elsõ vagyok úgy akartam írni, hogy ma vagyok...
A kérdező hozzászólása: Gratulálok és sok Boldogságot a babádhoz!!!:)
hanyadik babaval vagy terhes?? mert ha nem az elso akkor , minnel tobb terheseged volt annal hamarabb latszik meg rajtad!!
egy pici duzzanat látszódhat már ilyenkor, lehet, hogy nem ér össze a nadrágod, de ez még nem a baba, hanem hogy a szervek máshogyan helyezkednek el. Nekem korán látszott, és elég nagy a hasam, de úgy kb a 14. héttõl kezdett látszódni. Az nem számít, hogy a másiknak mekkora a hasa, ez teljesen eltérõ szokott lenni. Megfigyeltem, aki pl magasabb, abban jobban elveszik a baba, nincs akkora hasuk. Van egy ismerõsöm, akinek csak a 18-19. hét körül kezdett el látszódni valami. Addigra nekem már szép kis pocakom volt. A terhestornán van egy lány, akinek akkora a hasa, mint nekem, én a 25. hétben vagyok, õ pedig a 32-ben. Ez ennyire eltérõ lehet.

Normális az, hogy 28 hetesen már nagyon fáj a derekam, már 4 napja? El fog ez múlni? Lehet valamivel kenni?

Legjobb válasz: teljesen normális,ilyenkorra azért már átalakul a tested,nõ a pocid,ez már eléggé megterheli a derekadat.

teljesen normális, ilyenkorra azért már átalakul a tested, nõ a pocid, ez már eléggé megterheli a derekadat.
Nem akarlak elszomorítani de elmúlni csak akkor fog ha megszültél. Csak rosszabb lesz még a hátralévõ idõszakban.

Mikortól ette a babátok azt amit ti? 10 hónapos a fiam és könyörög azért amiket mi eszünk, a sajátját eltolja, kiköpi tanácstalan vagyok! Adjam azokat már neki csak egyen normálisan legalább?

Legjobb válasz: o mar eleg idos, nyugodtan elkezdheted adni neki azokat, amiket ti esztek. Teljesen normalis, hogy azokat a pepes "vackokat" nem eszi:D Az enyem se akarta mar megenni ilyentajt, pedig kulon fozocskeztem neki. Adtam volna a szajaba, mire olyan arcot vagott nekem, hogy "vidd innen ezt a...., adjal a tiedbol, az sokkal jobb":D 11 honaps volt az enyem, azt hiszem, addig semmi baj nem volt az etkezessel, szepen megevett mindent, de szerencsere a mi kajank is izlett neki:D Eloszor persze a fuszerezesre figyelj oda, aztan egy idovel nem kell odafigyelned, eheti ugyanugy, ahogy ti. Sok sikert

o mar eleg idos, nyugodtan elkezdheted adni neki azokat, amiket ti esztek. Teljesen normalis, hogy azokat a pepes "vackokat" nem eszi:D Az enyem se akarta mar megenni ilyentajt, pedig kulon fozocskeztem neki. Adtam volna a szajaba, mire olyan arcot vagott nekem, hogy "vidd innen ezt a...., adjal a tiedbol, az sokkal jobb":D 11 honaps volt az enyem, azt hiszem, addig semmi baj nem volt az etkezessel, szepen megevett mindent, de szerencsere a mi kajank is izlett neki:D Eloszor persze a fuszerezesre figyelj oda, aztan egy idovel nem kell odafigyelned, eheti ugyanugy, ahogy ti. Sok sikert
A fiam ugyanezt csinálta. Igen, ennyi idõs volt, amikor egy-az egyben betolta apa vacsiját, tökfõzeléket fasírttal, míg a saját ennivalójához hozzá sem nyúlt. Onnantól hagytam a csudába a kétféle fõzést, viszont sótlanul fõztem meg az ételeket, paprika, bors is csak utólag került bele, amikor kivettem az adagját.
Lányom tulajdonképpen ilyen idõs korában olyan volt, mint 1 kiskutya! :D Állandóan jött kunyizott, mindegy hogy mit ettünk!!!Én mindig adtam neki pár kanállal ha nem láttam semmi kivetni valót benne.Pl: húslevest, pörköltet, krumplis tésztát...stb.Aztán elkezdtem olyan ízvilágban fõzni neki, hogy megegye.Kicsi só, fûszerek.Nagyon szerette. Most már azt eszi amit mi (14 hónapos). Én azt ajánlom, hogy fõzz fûszeretlenül és nyugodtan kóstoltasd vele azt amit ti esztek.Sok fõzeléket fõztem ebben az idõben, és így tudtunk együtt enni.
nálunk is ilyen idõsen kérte, hogy a miénkbõl ehessen, így magunknak is úgy fõztem, hogy õ is ehesse. tehát csipet sóval, kevés fûszerrel, sok zöldséggel. ha habarásos ételt készítettem, akkor neki habarás elõtt kivettem belõle, vagy ha tejjel öntöttem fel a fõzés végén.
Nyugodtan adhatod neki! Mondjuk a hüvelyes zöldségeket ebben a korban még úgy nem adtam a lányomnak (bab, borsó, lencse), de minden mást simán. Mondjuk én rosszul csináltam, mert az én tányéromból kapott enni és a mai napig kunyerál (1, 5 éves), ha nem adok neki, akkor sikít. Ez azért baj, mert ha sört iszom, abból is kér és simán megissza, viszont nem tartom helyesnek, hogy ilyet igyon. Szóval ha adsz, akkor a saját tányérjába, véletlenül se szokjon rá, hogy bármit eszel és nem kap belõle, akkor hisztizik...
Érdemes valamilyen középutat találni. Én sokszor olyan ételeket fõztem magamnak/magunknak is, amit õ is megehetett. Sok párolt zöldséget, fõzeléket, rizst, durumtésztát (amíg nem vezettem be a tojássárgáját), húsféléket, májat, leveseket sok zöldséggel, husival stb. Egy éves korában bevezettem a tojássárgáját, a tejet és a vajat, így már tényleg szinte mindent ehetett, amit mi, persze amit meg tudott rágni azzal a pár fogával :) Innentõl már csak az erõs fûszerekre és a sóra, cukorra kellett odafigyelnem. Amúgy mindig megkóstoltam, amit a kisfiamnak adtam már babakorában is, és hamar rájöttem, hogy a teljesen sótlan zöldségpüréket (kivéve sütõtök, cékla és répa) nem szívesen ette meg. Ha nem kellett neki, tettem bele egy pici sót, és úgy már legtöbbször ízlett neki. A paradicsomos ételeket pedig cukor nélkül sosem ette meg. Ha mégis olyat esztek, amit neki nem akartok adni, akkor egyétek, amikor nem látja vagy már jóllakott valamivel. Én is megmondtam a férjemnek, hogy ne kezdjen el kolbászt enni a gyerek elõtt, amikor éppen jóízûen eszi a répafõzeléket, mert onnantól a fõzelék már nem kell, csak a kolbász apától...
Én a fiamnak mindent adtam, amit kért - azóta is jó evõ, nincs vele semmi gond, bármit adhatok neki, az mind rendben van. A lányommal még nem voltam ilyen rutinos, be akartam tartani az irányelveket, azt adtam neki, amit a nagykönyv szerint kaphat - ki is öltem belõle a természetes kíváncsiságot az új ételek iránt. Most alig pár dolog van, amit tisztességgel megeszik, ha valami újdonságot tapasztal, csípõbõl hárítja... Soha többé nem leszek ekkora marha, akárhány gyerekem lesz is. Hallgatni fogok a babára, mert õ pontosan érzi, mi a jó neki.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:)
8 hósom már egy ideje ezt csinálja. A mi spenótunk (tejjel, sok fokhagymával és sóval) jó neki. az egyik kaja, amit hajlandó megenni... De ha neki csinálom, tápszerrel.... nem eszi meg. A fiamnál betartottam, hogy 1 éves korig nincs tej, stb, de ha vele ezt csinálnám, csak tápot enne...

Normális az, ha csütörtökön vagy pénteken kellene megjönnie, de hétfőn már olyan pecsételő vérzésem van?

Azt is csak akkor veszem észre, amikor wc-re megyek és utána olyan a wc papír.

Legjobb válasz: Normális. 4-5 nap eltérés is lehet a menstruációban. Az se lenne meglepõ ha már most rendesen megjönne. De az is lehet, hogy marad végig a pecsételõ vérzés..

Normális. 4-5 nap eltérés is lehet a menstruációban. Az se lenne meglepõ ha már most rendesen megjönne. De az is lehet, hogy marad végig a pecsételõ vérzés..

Normális ez? Már ez volt a 2. eset hogy a volt barátnője nevén hívott. Azt mondta, hogy szégyelli is, mert nem érez már iránta semmit, meg hogy nem tudja miért van, de én nemtudom mit higyjek. Több mint fél éve együtt vagyunk, és sz*rul esik.

Legjobb válasz: Szerintem meg normális. Én fél éve vagyok a jelenlegi párommal, és az elõzõvel 3 évet éltem együtt, aki az elsõ szerelmem volt. Az ég világon semmit nem érzek már iránta, talán egy kis undort, de mágis elõfordul, hogy hirtelen az õ neve szalad a számra. Szerencsére még nem mondtam ki, mert idõben kapcsoltam, de majdnem... Szóval ne parázz ilyen dolgokon, tuti, hogy csak véletlen.

Szerintem meg normális. Én fél éve vagyok a jelenlegi párommal, és az elõzõvel 3 évet éltem együtt, aki az elsõ szerelmem volt. Az ég világon semmit nem érzek már iránta, talán egy kis undort, de mágis elõfordul, hogy hirtelen az õ neve szalad a számra. Szerencsére még nem mondtam ki, mert idõben kapcsoltam, de majdnem... Szóval ne parázz ilyen dolgokon, tuti, hogy csak véletlen.
a kutyát is ha beszivatod rajtamarad állítólag
A kérdező hozzászólása: Hát komolyan mondom én már nem tudom, hogy mit gondoljak. Majdnem 4 évig voltak együtt. A csaj szakított vele, mert állandóan veszekedtek, és ezt már barátom se bírta. Szóval végül is mindketten akarták már a végét. Lehet, hogy az van benne, hogy miután szakítottak kb 2 hónap telt el és mi úgy jöttünk össze. Szóval benne van, hogy még nem felejtette el teljesen. De, mondja mindig hogy velem annyira más minden, hogy én egy külön világ vagyok, és sokkal jobb, meg hogy õt már egyáltalán nem szereti, nem is érez iránta semmit. Üljek le vele, és kérdezzek rá nyíltan hogy még legbelül valahol szereti-e még? De mi van ha azt fogja mondani, hogy nem, nehogy megbántson. Nekem is volt elõtte komoly kapcsolatom, szerettem is azt az illetõt, de én mindig odafigyelek hogy ne hozzak szóba egyetlen exet se..
Az elõzõ vagyok. Nálunk õ nem találkozott az ex-szel a szakítás után. Azóta eltelt sok idõ, hogy az exe már szakított azzal a pasival, akiért anno õt elhagyta. Hát nem ment vissza hozzá... Hogy õszinte legyek, bár nem fogsz neki örülni, de nem hiszem, hogy teljesen elfelejtette. Lehet, hogy elõtte azért nem csókolgat, hogy lássa, hogy még mindig lenne esélye az elõzõnek, ha visszajönne?! Ki szakított náluk? Ha a párod, és utána lett volna ideje meggondolni magát, de mégse tette, akkor lehet, hogy szimplán mint ember fontos neki továbbra is, és azért nem akar elõtte babusgatni, nehogy a másikat megbántsa.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az... hogy azért már ahhoz elég sok ideje együtt vagyunk. :/ Meg az is a baj, hogy volt barátnõje még mindig jár át hozzájuk néha. És amikor én is ott vagyok, meg a csaj is akkor tisztára úgy érzem mintha én levegõ lennék. Barátom olyankor kb rám nézni se szokott.. :S Nagyon rosszul esik. Mondtam is neki, de leordította a fejem, hogy én ne várjam el azt hogy ott elõtte csókolgasson meg ilyenek. Nem várom ezt el, de szerintem akkor se így kéne csinálni. Mert ha meg bemegyek a szobába, akkor egybõl jön utánam, hogy õ hogy szeret, meg csókolgat meg minden. Elõtte meg mintha nem is léteznék...
Nálunk ugyanez volt az elején. A haverjai folyton a volt barátnõjérõl kérdezgették, és mivel baromi rendesek voltak, ezért minden alkalommal megjegyezték nekem, hogy tudod... õ volt az élete szerelme... hát iszonyat jól tud esni az embernek... jeleztem a páromnak, hogy mi volna, ha kerülnénk ezt a témát az én jelenlétemben, nem igaz, hogy nincs más közös témájuk... az volt a reakciója, hogy nem az õ hibája, mondjam meg én nekik, ha ennyire zavar. De hát nektek pasik ez nem jelent semmit, csak mi fújjuk fel az egészet nyilván. Nem tudom, hogy nektek hogy esne a lány baráti társaságában azt hallani, hogy a barátnõtök mesélte például, hogy az elõzõnek nagyobb volt... például. Nálunk õ csak akkor említette, ha részeg volt, de akkor be nem állt a szája. Én megmondtam, hogy válasszon, vagy õ vagy én, mert én nem azért vagyok, hogy elemezzük az elõzõ csaját. Ha nem sokkal a szakításotok után jöttetek össze, akkor lehet, hogy megszokás. Mondjuk fél év után már illene átszokni...
Kérd meg, hogy mondogassa magában a nevedet, ha eszébe jutsz! Én ezt csináltam, mikor a volt barátnõmet néha majdnem úgy hívtam, mint akivel több, mint négy évet voltam együtt. De egyszer se csúszott ki a számon, lehet, hogy a barátod nem ennyire óvatos, én nagyon megfontoltan és keveset beszélek általában.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, hogy miért. Lehet, hogy tényleg azért van mert õk is sokáig együtt voltak. Mert õ is azt mondja nekem, hogy már csak "undort" érez iránta, egyáltalán nem szereti. Csak ha iszik, mégis mindig róla beszél. :/ pl múltkor is. Elmentünk egy szórakozóhelyre, találkozott ismerõseivel, és róla beszéltek. Én meg ott ültem mellette, és õ meg az én kezemet fogta.. Kicsit hülyén éreztem magam. De, ezt még megértettem. De, hogy még amikor mentünk hazafele, akkor is errõl beszélt.. Kicsit már idegbajos lettem. Nem mond soha, semmi olyat, amivel azt sugallná, hogy még érezne iránta valamit, de nekem akkor se esik valami jól...
szerintem is teljesen normalis dolog. en fel ev alatt tobbszor is az ex neven szolitottam. mondjuk hasonlitott is a ket nev.. :) nem akkora gaz. szerintem. bar a csajok mashogy fogjak fel ezeket a dolgokat. 23/f
Nem nem normális fél év azért már idö ideje az exet számüzni
teljesen normális simán eltévesztette mert régen annyit mondta azt, ne akadékoskodjál ..
Ha nem írtad volna, hogy több mint fél éve együtt vagytok, akkor azt írtam volna, hogy normális.Fél év alatt megjegyezhette volna.
Hiába tagadja ezek szerint még valamit érez a volt csaja iránt vagy ha esetleg még találkozik vele vagy akármi akkor utána ez jön a számára.
Elõzõ vagyok. 1. Vagy csendben maradsz és figyeled, hogy mi lesz az egészbõl késõbb, hátha javulsz. 2. Mivel szereted, gondolom nem játszik, hogy elhagyod. Erre csak azért gondolok, mert írod, hogy ha szóba hozod a csajt, akkor támadásnak veszi, ha lenyeled, neked szálka a szemedben ez a téma. Késõbb meg egyik sem lesz jobb, ha nem köttök kompromisszumot. 3. Vagy tartotok egy kis szünetet. Elmondod neki, h egy kis idõre van szükséged, hogy átgondolt. És ha az exbarátnõjének nincs jelenleg barátja, és a szünet végéig nem próbál visszamenni hozzá, akkor nyert ügyed van. Bár ez nem garancia arra, hogy õ szeretett volna, csak nem fogadták vissza...

Ha egy fiú helyes, az már beképzelt bunkó? Normális fiúk miért csak barátnak jók?

Eddig ezt vettem észre, hogy aki helyes, az már egy beképzelt bunkó.. És az is érdekelne hogy a szegény normális pasik miért csak barátnak jók?

Legjobb válasz: Szerintem volt már 60 ilyen kérdés. Már annyiszor el lett magyarázva, hogyan mûködik ez, hogy nem hiszem, hogy nem sikerül némi googl-zéssel megtalálni. Szerintem használd azt a szerencsétlen keresési opciót. Amúgy nem, aki helyes, az nem mind beképzelt. És nem a "szegény normális pasik" azok, akik "csak barátnak jók", hanem az önbizalomhiányos vagy egyszerûen unalmas fiúk.

Szerintem volt már 60 ilyen kérdés. Már annyiszor el lett magyarázva, hogyan mûködik ez, hogy nem hiszem, hogy nem sikerül némi googl-zéssel megtalálni. Szerintem használd azt a szerencsétlen keresési opciót. Amúgy nem, aki helyes, az nem mind beképzelt. És nem a "szegény normális pasik" azok, akik "csak barátnak jók", hanem az önbizalomhiányos vagy egyszerûen unalmas fiúk.
"annyi helyen látok ilyet, hogy valaki normális pasit keres, és ír erre egy normális pasi választ, hogy 'minket normális pasikat csak barátnak akartok max.'" Persze, mert akikre a nõk ráizgulnak ("rosszfiú"), azok nem megbízhatóak, túl önzõk stb. (azaz nem "normális pasi"). A tökéletes férfi az lenne a nõk számára, aki egyesíti a "normálispasi" és a "rosszfiú" értékeit. Ez azért nehéz, mert a tulajdonságaik egy része elvileg kizárja egymást, a gyakorlatban pedig rendszerint nem szokott senki egyszerre "normálispasi" és "rosszfiú" lenni. Mindenkiben megvan azonban mind a kettõ bizonyos mértékig, és ezért _valamennyire_ minden férfi megközelíti az ideált. A nõ pedig, különösen 30 éves kor után, hajlandó a kompromisszumra. Ha nem így lenne, már kihalt volna az emberi faj. "aki aranyos, kedves, annak nincs csaja, aki meg 'páwahh' meg 'raj' meg ilyesmi divatmajom, azoknak mind van csajuk , csak ezt nem értem..." A nõket az erõ, a hatalom, a magabiztosság, a bátorság, a vagányság vonzza. Ezek a klasszikus férfi erények. A férfias férfi az, aki nem habozik, nem esik kétségbe, nem nyafog, hanem határozott elképzelése van arról, hogy mit akar, és ezt keresztülviszi akár akadályokkal vagy veszélyekkel vagy vetélytársakkal szemben is, és közben fütyül rá, hogy másoknak mi a véleménye. A férfias férfi az, akinek az erejében bízni lehet. Egy férfias férfi nem fog meghunyászkodni, félrehúzódni az útból, nem fogja mások érdekét az önmagáé elé helyezni. De bunkónak persze nem kell lennie. Butább, ill. fiatalabb nõk persze gyakran összekeverik a bunkóságot és az agresszivitást a férfiassággal. (A valóság az, hogy nemritkán azok a férfiak, akik nagyon agresszívak, nagypofájúak stb., belülrõl jóval bizonytalanabbak és gyengébbek). Nem a férfinak kell kedvesnek és gyengédnek lennie, hanem a nõnek. Nyilván a nõk bálványa az a macho, akinek ugyanakkor a nõjével gyengéd pillanatai is vannak persze. "pedig én is csaj vagyok, de mégse bukok az ilyen 'fúdegazdagvagyokmindentmegtehetek' pasikra.." Ezt hiszed. Elméletben, vagyis egy képernyõ mögött minden nõ ezt gondolja. A szexuális izgalom tudatmódosító hatású. Most nem vagy szexuális izgalomban. Ha most odamenne hozzád egy macho, lehet, hogy izgalomba jönnél, és ellentétesen viselkednél azzal, amit most itt elméletben gondolsz. Elméletben minden nõ elutasítja a "rosszfiúk"-at és "normális pasi"-ra vágyik. A gyakorlatban a "normális pasik"-at unalmasnak találja. "és a normális pasik meg kezdenek szinte eltûnni.." Az emberiség nem változik. Mindig is voltak "normálisak" és macho-k. "sokan azt hiszik hogy a bunkókra buknak a csajok, így inkább megjátszák magukat" Mert értelmesek és megtanulták, hogy hogyan mûködnek a nõk. Nekik vannak sikereik a nõkkel.
A párom helyes, mégsem bunkó. :p Egy helyes srác miért ne lehetne normális? Mi, nõk általában nem vagyunk mazochisták. A "szegény normális" meg lehet, hogy a saját értékrendje szerint normális, a nõk szerint meg nem. Pl unalmas, irigy, intoleráns, buta, stb.
Minden nõnek más a helyes, más a normális. Egyén szerint változik. Az ember maga dönti el, kicsodát hová sorol. :)
Hát ezzel csak magadat minõsíted. Kimondta, hogy a normális pasik, csak barátnak jók? Egyszerûen ilyen idióták a lányok, hogy inkább összejönnek egy bunkó, szemét fasszal, aki leszarja/megcsalja õket, de azért mégiscsak kockás hasa van ugye, ha egy normális, hûséges, õszinte, szeretõ pasi meg egy kicsit kevésbé helyes az meg dögöljen meg egyedül, mert senkinek sem kell...
a csajoknak olyan kell aki az épp aktuális trendeket követi. a "belsõ értékek" már régen csak a mesékben vannak.
Az elsõben majdnem magamra ismertem de nem vagyok bolod, se hülye.Volt oan hogy egy srácot normának néztem, mert kívûlrõl és mert ameddig vele voltam a normálist játszotta el nekem.Utánna meg 2 hónappal megláttam az igazi énjét és bunko nagyon.De ha az elején is õszínte lett volna nem utáltam volna meg ennyire.Úgy hogy akár meikvagy mindig legyél õszínte és nem lesz baj.Csak ne játszd meg a 2-dik éned.
"Hogy ki okos és ki normális a különbség szinte minimális"
Én barátom jóképû, és elég sokan mondják rá h el van szállva magától, és h h bírok vele lenni. Ez az amit mások látnak. Én azt látom h van egója az tuti, nem hiszi magát egy kis senkinek, van önbizalma, és nagyon szeretetre méltó. Ezt nem sokan nézik ki belõle, de egy nagyon odaadó pasi a kapcsolatunkban.
"Szerintem ha egy csaj azt nezne h milyen tehetseges vagyok akkor mar nem is szamitana a kulsom:) :D" ehhehehehh...:DDD a fiúk sem a belsõ tulajdonságokat nézik. de a lányok 98%-a elõször önmagában keres hibát ha valami nem jön össze, és fogyókúrázni kezd, felrak egy vastagabb sminket vagy csinál valamit legalább...:D
Az a helyzet, hogy sok srácnak nagy elvárásai vannak a lányokkal szemben, miközben magukkal szemben meg semmi. Mert: "miért nem szeret a lány így, ahogy vagyok?" Azért, mert a külsõ igenis nagyon számít, hiszen ha még nem ismersz valakit, csak a külseje alapján ítélheted meg. Beszéltek itt, hogy a kockahasú macsókra buknak csak a lányok. A fiúk meg a formás fenékre, stb. Ahelyett, hogy sok srác azon sírna, hogy õ mennyire nem kell a lányoknak, inkább el kéne menni sportolni, ízlésesen öltözni (nem rapper gatyában járni, meg termopulcsiban). És lehettek magabiztosak, de ahhoz tréningeznetek kell magatok, és elhinni, hogy ti is értek annyit, mint bárki más! 23/F
13:53as vagyok:) Most ahogy vegig olvastam 1-2 kommentet felfigyeltem jobban a dollgokra es egyet ertek 1-2 emberrel mivel a csajok inkabb a kulsot nezik eloszor nem a belso tulajdonsagokat:) Szerintem ha egy csaj azt nezne h milyen tehetseges vagyok akkor mar nem is szamitana a kulsom:) :D
Ez nagyon jo kerdes:) . Ezen mar en is sokat gondolkoztam mivel en is pont egy ilyen helyzetbe vagyok!:|... van egy csomo jo csaj aki nem akar tobbet tolem minthogy csak baratok legyunk de miert:((.....legtobb esetbe azt mondjak nekem hogy tul helyes vagyok es ok meg nem akarnanak engem megbantani mert tudjak h en egyes dollgokat nagyon a szivemre veszek :| Sajna en se tudom mi a valasz erre a kerdesre 18/F
jó helyen kell kopogtatni gyerekek... az a normális, rendes pasi csak nem egy topmodell alkatú csajt nézett ki magának.? azok nem valószínû, hogy beérik az átlagos külsõvel. az elsõ benyomást viszont leginkább a külsõ adja, és a szexuális vonzalom szempontjából elengedhetetlen hogy esztétikusnak lássa az ember a partnerét. hosszú távon nem csak a külsõ számít, viszont tizen-huszon évesen amikor az emberek (fiúk is, lányok is) szexuálisan nagyon aktívak, egyértelmûen olyan embert, partnert keresnek ÖSZTÖNÖSEN aki szép, szexi, izgató. ezen belül meg kinek mi jön be, a "szép" meg "szexi" elég relatív..kinek a vékony tetszik, kinek a telt. összességében szerintem az egészséges önértékelésen múlik, hogy ki mikor találja meg a külsõben-személyiségben hozzá illõ társat.
és a kérdésed és az alatti kifejtés is teljesen igaz, és ettöl sajnos falnak megyek, hogy nem nézek ki jól, kicsit megvagyok még szeppenve a csajok elõtt de nemhinném hogy aki kirittyenti magát h menõ legyen az többre megy majd mint mi kicsit visszafogottabbak... lesz egy csomó krva meg rbanc meg melléjük egy csomó kis emobojocska azt láncba krnak egymással... mig a normálisbb lányok majd boldogok lesznek valakivel aki bár nem bizti hogy ismert ember de igazi szeretõ lehet... 17 fiu
+pont az elsõnek, igaz önbizalomhiányban szenvedek de épp most koptattak le... és egy ilyen "raj" meg menõ miatt, de a csaj majd amiután sz*rrákuratja magát és majd magányos lesz... és akkor vigasztaljam majd megint mert jófej vagyok voltam... na hát ittvan-e egy jónagy kupac kopasz kukac... azt neki...
A kérdező hozzászólása: nem én mondtam, csak a gyakorikérdéseken is annyi helyen látok ilyet, hogy valaki normális pasit keres, és ír erre egy normális pasi választ, hogy 'minket normális pasikat csak barátnak akartok max.' csak ezen lepõdtem meg, és igen, ezt az életben is láttam már, hogy aki aranyos, kedves, annak nincs csaja, aki meg 'páwahh' meg 'raj' meg ilyesmi divatmajom, azoknak mind van csajuk, csak ezt nem értem... pedig én is csaj vagyok, de mégse bukok az ilyen 'fúdegazdagvagyokmindentmegtehetek' pasikra.. és a normális pasik meg kezdenek szinte eltûnni.. sokan azt hiszik hogy a bunkókra buknak a csajok, így inkább megjátszák magukat, hogy ne normálisak legyenek hanem menõ divatmajmok... :(
Akárhogy is akármint is a külsö szúr szemet "elsõnek" és erre tudnék millió példát felhozni meg mutatni is, am haverom nagyon jól néz ki fejre is testre is, és a lányok mindig fütyölgetnek neki, meg szinte mindenhol leszólitják, na és akkor vajon miért? csak a külsö dominál eslöre xal itt bárki bármit mond az hazudik!

Én egy 17 éves fiatal kedves, normális visszahuzoszkodo srác vagyok. Még szűz vagyok, de már nagyon el szeretném kezdeni, mert ugyérzem hogy jo menne. Akik körülöttem vannak lányok azok már kapcsolatban élnek stb. Hogyan probálkozzak?

Legjobb válasz: Net, nekem már több kapcsolatom onnan származott, láttuk egymás adatlapját MyVipen, vagy Iwiwen, egy két levél után msn, utánna beszélgetés, egy két tali, és kész is :D Lehet hogy távkapcsolatot "fogsz ki", de ha normális lányt találsz, akkor õ is belemegy. Tudom hogy nem hangzik vmi bíztatónak, de nem vesztesz vele semmit, ha megpróbálod.

Net, nekem már több kapcsolatom onnan származott, láttuk egymás adatlapját MyVipen, vagy Iwiwen, egy két levél után msn, utánna beszélgetés, egy két tali, és kész is :D Lehet hogy távkapcsolatot "fogsz ki", de ha normális lányt találsz, akkor õ is belemegy. Tudom hogy nem hangzik vmi bíztatónak, de nem vesztesz vele semmit, ha megpróbálod.
Lehet hogy egy kicsit visszahúzódó vagy, de menny el szórakozni valahova, ott biztos találsz valakit!nyugodtan szólitsd le a csajokat, hidd el csak arra várnak:D hivd meg õket egy italra, beszélgessetek, táncoljatok, kérd el a telefonszámát, sms, vagy cset, msn és utánna minden megy magától:)
Ez aranyos volt: 17 éves fiatal kedves... Nem gondoltam h 17 évesen öreg vagy :p Hogy próbálkozz? Úgy ahogy az elõttem szólók írták. Plussz még annyit, hogy mégiscsak jobb az eleve élõ kontaktus. A környezetedre koncentrálj. Lehet, hogy nem is hiszel benne h vannak neked való lányok, pedig ha kinyitod a szemed ráakadsz. Azt írod visszahúzódó vagy. Attól még vannak adottságaid, sajátos dolgaid. Neten is írj ki pár dolgot, hogy legyen egy tartalmasabb képük rólad a lányoknak.

35 hetesen normális, hogy már délelőtt elálmosodok? Pedig sokat alszom éjjel de mintha egyre kevesebb lenne az energiám. Vasat is szedek meg magzatvédőt is az elejétől fogva. Normális ez? Volt így valaki?

Legjobb válasz: igen, normális a szervezeted így jelez, hogy néhány hét, és a kezedben lesz a babád :) pihenj sokat, utána egy darabig nem nagyon lesz rá lehetõséged. könnyû szülést és boldog babázást!

igen, normális a szervezeted így jelez, hogy néhány hét, és a kezedben lesz a babád :) pihenj sokat, utána egy darabig nem nagyon lesz rá lehetõséged. könnyû szülést és boldog babázást!
Szia! Pénteken töltöm a 35. hetet. Szerintem normális, én minden nap délután 5 körül kapok ilyet :) Olyankor bármilyen helyzetben el tudnék/tudok aludni :)
Én kb az egész terhességem alatt minden délelõtt visszaaludtam egy 2-3 órára. 38hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
Én holnap leszek 34 hetes, de én is így érzek! Szinte az egész napot át tudnám aludni..persze, ha el is tudnék aludni :D
Én is egész terhességem alatt fáradékony voltam. Kezdetektõl minden nap 2-3 óra délutáni alvást vezettem be :) ) 28 hkm
30-adik héten tudtam eg, addig bújkált a kislányom
37. hétben járok, és pár napja ugyanezt érzem, hogy bárhol el tudnék aludni. Ezek szerint hamarosan érkezik a Pici, ez azt jelzi... :)
Teljesen normális!

A mindennapos folyás ha tényleg csak teljesen halványan sárgás, de inkább fehér, csak nem teljesen az már baj? És milyen mennyiség a normális?

Legjobb válasz: Ha fehér vagy átlátszó, nem túrós, nem büdös, és semmi tünetet nem okoz akkor normális. Akkor is normális, ha a bugyin vagy a betéten megszáradva sárgás. Viszont ha frissen sárga, akkor az fertõzés jele.

Ha fehér vagy átlátszó, nem túrós, nem büdös, és semmi tünetet nem okoz akkor normális. Akkor is normális, ha a bugyin vagy a betéten megszáradva sárgás. Viszont ha frissen sárga, akkor az fertõzés jele.
Nem baj, a mennyisége meg ciklustól függõen változhat. Ne aggódj, semmi bajod nincs. Étkezési és higiénés szokásokon is múlik a dolog. Ha pl sok szénhidrátot eszel, akkor több a folyásod, ha meg pl ph4-es intim lemosót használsz (pl. frezyderm), akkor kevesebb.
A kérdező hozzászólása: Csak amikor megszárad, akkor sárgás, a wc papíron teljesen átlátszó, fehér.. De egyébként mik a tünetei a fertõzésnek??
akkor az ge_ci lesz.
A kérdező hozzászólása: ??
"akkor az ge_ci lesz" utolsó te se vagy normális. nálam is volt már megszáradva sárgás színû de wc papíron átlátszó. szerintem ez még ok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!