Találatok a következő kifejezésre: Normális az, ha az aktus után (7 db)

Rigesoft 36 órával az aktus után valamennyire megbízható? Normális ha az első tabletta bevétele után rá egy órára már menstruációs előjelek vannak ( barna pecsétfoltok)?

Yasminelle fogamzásgátlót szedek igaz csak 14 napja és ebb?l is kimaRADT PONT AKKOR majndem 2 szem ezért kellett a rigesoft.

Legjobb válasz: menj orvoshoz

menj orvoshoz
Hülye állat! Fogamzásgátló szedése mellett SZIGORÚAN TILOS 72 órásat bevenni! Azonnal menj el orvoshoz!!!
Hogy lehet valaki ekkora kretén??? Legalább a betegtájékoztatót olvasnád el...
A kérdező hozzászólása: sehol nincs leírva konkrétan hogy tilos lenne, és elolvastam a tájékoztatót, az orvos pedig simán felírta másképp hogy váltottam volna ki ma a rigesoft-ot ? igaz nem mondott semmi olyat csak mondtam hogy kell és õ írta is
A kérdező hozzászólása: azok írjanak már akik értelmes válaSZT TUDNAK ÍRNI ÉS SEGÍTENÉNEK A KÉRÉSEMRE VÁLASZT TALÁLNI
Ne szedd tovább a fogamzásgátlót és keress föl egy másik nõgyógyászt, mert ez nem vált be. Egy normális nõgyógyász rákérdez, hogy szedsz-e mellé már hormonkészítményt is, mert tilos 72 órásat bevenni ha fogamzásgátlót szedsz.
A kérdező hozzászólása: "A fogamzásgátló tabletta védõ hatását nem befolyásolja az esemény utáni tabletta, de ha valaki már tartósan szed fg. tablettát, nem kell esemény utánit bevenni." ezt egy orvos írta valahol. ergo én nem szedek tartósan mert életem elsõ 14 szeménél tartottam. köszönöm a válaszokat
14 szem is tartós mert folyamatosan szeded, már kialakult a védelem. De itt a trombózisveszély és egyéb mellékhatásai a hormonbombának amit bevettél a lényeg nem az, hogy mennyire hatásos így a tabletta.
A kérdező hozzászólása: azaz vegyem be nemsokára a rigesoft 2 tablettáját várjam meg míg megjön és úgy kezdjem el újra szedni a yasminellét?? mert az elsõ levélbõl még van 4 szem, gondolom azt akkor hanyagoljam?!

Előfordulhat, hogy teljesen normálisan megjött már háromszor is a vérzés az aktus után és mégis terhes valaki? És miből lehet észrevenni, ha az?

Bár a barátom nem élvezett el, és pont két nap múlva kellett megjönnie a vérzésemnek, amikor lefeküdtünk. Mekkora lehet az esélye hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: egy teszt és máris megtudod ,hogy terhes vagy-e.a jelek pedig álltalában:émelygés,hányinger,hányás,hasmenés,fáradság,alusz ékonyság

egy teszt és máris megtudod , hogy terhes vagy-e.a jelek pedig álltalában:émelygés, hányinger, hányás, hasmenés, fáradság, aluszékonyság
Szerintem tuti nem vagy terhes, de csinálj egy tesztet, hogy megnyugodj.
nekem gyanús, hogy már kb. két hónapja írogatod be folyamatosan ezt a kérdést. Miért nem vagy képes venni egy pár száz forintos tesztet? Vagy olyan sok a 300 forint a nõgyógyászra? Ne félj, anyunak nem fogja elmondani, hogy ott voltál! Ha tévedtem, és nem te írogatsz be folyamatosan, akkor mindent visszavonok és ne haragudj! Csak már kezd unalmas lenni, sok erre vonatkozó hasonló kérdés!
Ha szexuális életet élsz, még védekezés mellet is esély van a teherbe esésre. A teszt sem mindig ad tuti eredményt, 10 esetbõl 7-ben téves adatot közöl. Menj el inkább dokihoz, az a biztos.

Az normális, hogy ha 2 hétig nem élek szexuális életet a következő aktusom után vérzek kicsit, de az aktus nem fáj s utána sem? 20/L

Legjobb válasz: hát szerintem nem egészen normális....én még nem hallottam ilyet. véreznie igazábol akkor szabadna mikor még szüz vagy vagy ha mondjuk ujjazásnál körömmel felsértik.

hát szerintem nem egészen normális....én még nem hallottam ilyet. véreznie igazábol akkor szabadna mikor még szüz vagy vagy ha mondjuk ujjazásnál körömmel felsértik.
Nem normális.Meg kéne mutatni nõgyógyásznak.
Barátnõmmel volt ilyen, megijedt hogy mi lehet õ sem érzett fájdalmat elment nõgyógyászhoz az megkérdezte van e barátja, mondta hogy nincs és azt a választ kapta hogy akkor a alkalmi partnere ne legyen olyan durva.....lehet normális is ha ez áll fenn mert sérül a bõr belül.
Hát szerintem nézesd meg magad.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) de normál, gyengéd szeretkezésnél is elõfordul.
kedves kérdezõ, nekem ugyanez a gondom, eddig nem volt ilyen, az utolsó két aktusnál véreztem...az elsõ mondjuk tényleg nagyon durva volt, de a második nem...én is készülök menni a dokihoz.

Normális ha a szűzhártya átszakítása után megtörténik az aktus és körülbelül fél órával utána a behatolás ugyan úgy fáj? Megvolt az előjáték, nedvesség is, de nem éreztem "orgazmust", pedig a partnerem figyelt rám és már összeszokott páros vagyunk.

Legjobb válasz: Mivel ott szakad, reped, nyílt seb keletkezik ami fél óra alatt nem gyógyul be. Sokan vannak akik szûziesség elvesztése után akár több hónappal élvezték mert akkor már nem görcsöltek lélekben.

Mivel ott szakad, reped, nyílt seb keletkezik ami fél óra alatt nem gyógyul be. Sokan vannak akik szûziesség elvesztése után akár több hónappal élvezték mert akkor már nem görcsöltek lélekben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és az normális, ha kétszer kell átszakítani? van ilyen?
Nagyon nem lehettek összeszokottak, ha most vette el a szüzességed. De igen, normális.
A kérdező hozzászólása: és az ha az elsõ szeretkezésnél nincs orgazmus?
az is normális.
Én és a párom olyan 3/4 év után "szoktunk össze", pedig sûrûn gyakoroltunk. :) Nekem fájt az elsõ fél évben, de mindig egyre kevésbé. Sokat segít rajta ha használsz sok síkosítót és hosszú az elõjáték. Ha úgy kezditek el, hogy te vagy fölül az jobb, mert akkor olyan gyorsan és mélyre hatol beléd, amennyire még nem nagyon rossz. Mondd neki hogy várja meg, hogy te "beengedd" lassan és ne mozduljon addig. Aztán már mehet. :) Ja és az orgazmusról: szintén egy olyan fél év kellett hozzá, hogy majdnem mindig legyen, mire mindketten rájöttünk, mi a jó a másiknak. Fõleg õ, h mi a jó nekem. Ne félj kérdezni hogy ez meg az hogy tetszik neki, és mondd te is, ha valami jó/ nem jó, hogy tudja, mit csináljon. Persze követelõzés nélkül szofisztikált formában. De mindehhez az odafigyeléshez szeretet kell, remélem megvan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Normális e az, ha a barátnőm 4 orgazmus és 30 perc után kérlel, hogy élvezzek el? Egyébként lányok ti mennyi ideig szeretitek és átlag hány orgazmusotok van egy aktus alatt? 28/F

Legjobb válasz: Szerintem is elég fél óra de boldog lennék,ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz,akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?

4 orgazmus, 30 perc alatt? Én is szeretném *.* Nálunk jó, ha egy van, és akkor már boldog vagyok...
Szerintem is elég fél óra de boldog lennék, ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz, akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?
gondolom szeretné, h neked is "jó" legyen, és nem akar önzõ lenni, h csak õ
Nem tudom annyi orgazmus után már én is örülük ha vége van, de elhiszem, hogy ez nem a legjob...
4 orgazmus!Jaj de irigylem...:P Nálunk fél órás egy menet és egy orgazmusom van.31/L
16 évesen??? Kétlem...
4 orgazmus basszus a mázlista ksi csaj:D!!nekem mé soha nem volt pedig voltam már sráccal nem is egyszer persze csak petting de akk is:(!15/L am egyetértek a legelsö komentel!
Én 10 perc alatt élvezek el 4-szer, de meg szoktam várni amig a párom is elélvez, utána meg kérlelem hogy had szívjak el egy cigit mert nem birom... Na es ez normalis?:) 16/L
nálunk az van, hogy kb 6-7szer elmegyek 15-17 perc alatt , aztán lassúzunk , kicsit lenyugszunk , aztán (gyakorlatnak hála) a végén egyszerre megyünk el . de van, hogy "játszadozik" velem, és kitolja az orgazmusomat, vagy megcsinálja azt , hogy minnél több :P és akkor meg visszavágok neki , húzom, húzom és a végén durr :P de volt, pl h annyira fáradt voltam, hogy mondtam neki, ho
A kérdező hozzászólása: Mi sem a lassú sexet csináljuk (amit magunk között csak NYUGDÍJAS sexnek nevezünk), igen fél óra az elég aktív mozgást jelent így, de mi még bírjuk szusszal s ebben csak a menet van benne:)
Én sose kérném :D Õ is mindig visszatartja.. Múltkor 2 órán keresztül csináltuk elmentem kb 20x. Hihetetlen jó tud lenni :P
Csak a saját példámmal tudok elõállni, de lehet, hogy a te barátnõd is hasonlóképpen van ezzel a dologgal. Imádom a barátomat, 5 év után is hulla szerelmesek vagyunk, viszont én nem nagyon szeretem a hosszú, gyertyafényes(...) szexet. Igénylem a sok ölelést, és azt, hogy szex közben a lehetõ legtöbb bõrfelületünk érintkezzen (tehát ne d.gás legyen), de nekem egy 10-15 perces, nagyon intenzív aktus bõven elég. Szerencsére a párom is ilyen beállítottságú, így megtaláltuk az összhangot :) Hogy hányszor élvezek el, az attól függ, hogy mennyi ideje nem szexeltünk- szóval elõfordul a 2 orgazmus is. Az gyakoribb, hogy egy 10 perces szex után még simogatjuk egymást, és ismét megjön a kedvünk... :) Fél óra? Szerintem mi nem is bírnánk addig szusszal :)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ barátnõje vagyok.:) A Párom persze h. eltudna menni elõbb is, de azt szeretné, hogy minél több orgazmusom legyen és nekem legyen a legjobb a világon!
*hogy nyugodtan menjen el :)

Normális, ha az első aktus után fáj a hüvelyem?

Legjobb válasz: ha nõ vagy akkor igen

ha nõ vagy akkor igen
Igen normális, én például feldagadtam odalent mikor megtörtént az elsõ, sajnos nagyon fájt:S de néhány nap(2-3) és elmúlik:) (v is nállam ez volt)
Nekem kb egy 30 percig fájt!

Normális az, hogy ha az aktus után még 12 órával is jönnek ki belőlem a kiskatonák? Miért jön ki ilyen sok amikor még párnát is teszek magamalá?

Legjobb válasz: A gravitacio mar csak ilyen. De ne aggodj, ennyi mindenkibol kijon, annyi igy is benn marad, amennyinek kell.

A gravitacio mar csak ilyen. De ne aggodj, ennyi mindenkibol kijon, annyi igy is benn marad, amennyinek kell.
én is ezen aggodom.bár tudom hülyeség .de mégis.
A kisfickók egyböl útra indulnak.Csak semmi pánik.Csak a felesleg jön ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!