Találatok a következő kifejezésre: Normális az, ha az aktus (13 db)

vagy csak menstruálsz? nem értem milyen fertõzésrõl beszélsz?
Há' arrú', amit minden gumi né'kû' szekszelõ nõ kap a zurátó'. :D

Az normális, hogy ha 2 hétig nem élek szexuális életet a következő aktusom után vérzek kicsit, de az aktus nem fáj s utána sem? 20/L

Legjobb válasz: hát szerintem nem egészen normális....én még nem hallottam ilyet. véreznie igazábol akkor szabadna mikor még szüz vagy vagy ha mondjuk ujjazásnál körömmel felsértik.

hát szerintem nem egészen normális....én még nem hallottam ilyet. véreznie igazábol akkor szabadna mikor még szüz vagy vagy ha mondjuk ujjazásnál körömmel felsértik.
Nem normális.Meg kéne mutatni nõgyógyásznak.
Barátnõmmel volt ilyen, megijedt hogy mi lehet õ sem érzett fájdalmat elment nõgyógyászhoz az megkérdezte van e barátja, mondta hogy nincs és azt a választ kapta hogy akkor a alkalmi partnere ne legyen olyan durva.....lehet normális is ha ez áll fenn mert sérül a bõr belül.
Hát szerintem nézesd meg magad.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) de normál, gyengéd szeretkezésnél is elõfordul.
kedves kérdezõ, nekem ugyanez a gondom, eddig nem volt ilyen, az utolsó két aktusnál véreztem...az elsõ mondjuk tényleg nagyon durva volt, de a második nem...én is készülök menni a dokihoz.

Normális, ha barátnőm nem szereti, nem akarja az aktust csak az orális szexet? Pasik, ezt ti hogy bírnátok így, vagy fontos az aktus is?

Párom csak orális szexet szereti, azt mondja az aktus nem jó, sose szerette.

Legjobb válasz: Egy férfi nem szólít más férfiakat pasinak.Te vagy az a barátnõ?

Egy férfi nem szólít más férfiakat pasinak.Te vagy az a barátnõ?
Tehát gyakorlatilag csak leszop téged? És ezt milyen gyakran teszi? Önszántából teszi? Õ kezdeményez? Azt élvezi ha kinyalod?
Akkor úgy látszik ez neked tökéletesen megfelel, mert akkor már rég tettél volna valamit. De most õszintén, tõlünk mégis mit vársz?
A kérdező hozzászólása: adni és világéletembe igy ismerem 2 éve egyszer volt aktus
Eddig még sosem dugtad meg, vagy csak az utóbbi idõben lett ez a mániája? Mert ha korábban volt hagyományos, csak mostanában lett ez a mániája, akkor erõsen gyanakodnék, hogy mással dug, esetleg összeszedett valamit és fél, hogy így lebukik. Mellesleg ez nem normális dolog. Volt egy nagy vitát kirobbantó kérdés, ahol a csajok nem akartak szopni. Állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy ez neked nem pálya, vagy ha nem hajlandó széttenni a lábát, akkor lesz, aki megteszi.
Miért érdekel pasi létedre, hogy más pasi mit gondol? Nem az számít, hogy te hogy dolgozod fel?
És kapni vagy adni szereti inkább?
Akkor dugjad a száját olyan mint a punci!
Lehet hogy egyszer nagyon durván megcsinálta egy nagy farkú.. komolyan mondom nem trollkodás
A kérdező hozzászólása: 31 éves!!!!
Mond meg a csajodnak, hogy elõszõr .... vagy inkább ne mondj semmit, inkább várd meg, amíg serdülõ korba lép....
A kérdező hozzászólása: nem, én sajnos szoktam , ezért kapom is az ívet férfi barátaimtól
Ja és mióta vagytok együtt?

Ma meglesz az első sex a barátnőmmel, szerintetek ha most kiverem akkor tovább fogom bírni az aktus idején? Normális kommenteket!

Legjobb válasz: ha most kivered fel se fog állni annyira be leszel szarva te észlény.

ha most kivered fel se fog állni annyira be leszel szarva te észlény.
Tök mind1, hogy kivered-e vagy sem. Valószínûleg nem fog felállni a dákesz amikor kellene, ha pedig feláll kb 1 perc és már lõsz is...
ne verd ki nem gáz ha gyors lesz az elsõ, nem is vár mást szerintem majd fél óra múlva dugtok mégegyszer, azt az már hosszabb lesz :D
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy csak 1 óránk van :)
1 óra? 2 perc is elég lesz.
Azért ne legyél benne olyan biztos, hogy ma lesz az elsõ. :D
a férjemnek is ezt tanácsolta a haverja mikor elkezdtünk járni és megtudta hogy nálam fog aludni. a vége az lett hogy el se tudott élvezni, csak másnap a 3. és utána a 4. menetnél. egy jó tanács: amennyire lehet, ne idegeskedj:) 27/N
Ezt ki kell tapasztalni. Ha tudod hogyan reagálsz a kiverésre, és mennyi idõ kell ahhoz hogy ismét harckész legyél, akkor csináld, tovább fogod bírni bármilyen jó a csaj. Azt is tudni kell hogy milyen alkat vagy, egy nap egylövetû, vagy akár 4-5 alkalommal is megy egy délután alatt. :D Szóval próbálgasd, de azt is mondhatod neki, hogy ne haragudj szívem, de az elsõ kör az enyém -itt elmész 2 perc alatt :D- majd a következõkben rendesen bírni fogod már.
hali, megvolt, hogy sikerült végül? meddig bírtad?

Normális, ha az első aktus után fáj a hüvelyem?

Legjobb válasz: ha nõ vagy akkor igen

ha nõ vagy akkor igen
Igen normális, én például feldagadtam odalent mikor megtörtént az elsõ, sajnos nagyon fájt:S de néhány nap(2-3) és elmúlik:) (v is nállam ez volt)
Nekem kb egy 30 percig fájt!

Normális e az, ha a barátnőm 4 orgazmus és 30 perc után kérlel, hogy élvezzek el? Egyébként lányok ti mennyi ideig szeretitek és átlag hány orgazmusotok van egy aktus alatt? 28/F

Legjobb válasz: Szerintem is elég fél óra de boldog lennék,ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz,akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?

4 orgazmus, 30 perc alatt? Én is szeretném *.* Nálunk jó, ha egy van, és akkor már boldog vagyok...
Szerintem is elég fél óra de boldog lennék, ha közben nekem is négy orgazmusom lenne... ha te több idõt igényelsz, akkor beszéljétek meg.Tényleg: Nem AKARSZ vagy nem TUDSZ elmenni elõbb?
gondolom szeretné, h neked is "jó" legyen, és nem akar önzõ lenni, h csak õ
Nem tudom annyi orgazmus után már én is örülük ha vége van, de elhiszem, hogy ez nem a legjob...
4 orgazmus!Jaj de irigylem...:P Nálunk fél órás egy menet és egy orgazmusom van.31/L
16 évesen??? Kétlem...
4 orgazmus basszus a mázlista ksi csaj:D!!nekem mé soha nem volt pedig voltam már sráccal nem is egyszer persze csak petting de akk is:(!15/L am egyetértek a legelsö komentel!
Én 10 perc alatt élvezek el 4-szer, de meg szoktam várni amig a párom is elélvez, utána meg kérlelem hogy had szívjak el egy cigit mert nem birom... Na es ez normalis?:) 16/L
nálunk az van, hogy kb 6-7szer elmegyek 15-17 perc alatt , aztán lassúzunk , kicsit lenyugszunk , aztán (gyakorlatnak hála) a végén egyszerre megyünk el . de van, hogy "játszadozik" velem, és kitolja az orgazmusomat, vagy megcsinálja azt , hogy minnél több :P és akkor meg visszavágok neki , húzom, húzom és a végén durr :P de volt, pl h annyira fáradt voltam, hogy mondtam neki, ho
A kérdező hozzászólása: Mi sem a lassú sexet csináljuk (amit magunk között csak NYUGDÍJAS sexnek nevezünk), igen fél óra az elég aktív mozgást jelent így, de mi még bírjuk szusszal s ebben csak a menet van benne:)
Én sose kérném :D Õ is mindig visszatartja.. Múltkor 2 órán keresztül csináltuk elmentem kb 20x. Hihetetlen jó tud lenni :P
Csak a saját példámmal tudok elõállni, de lehet, hogy a te barátnõd is hasonlóképpen van ezzel a dologgal. Imádom a barátomat, 5 év után is hulla szerelmesek vagyunk, viszont én nem nagyon szeretem a hosszú, gyertyafényes(...) szexet. Igénylem a sok ölelést, és azt, hogy szex közben a lehetõ legtöbb bõrfelületünk érintkezzen (tehát ne d.gás legyen), de nekem egy 10-15 perces, nagyon intenzív aktus bõven elég. Szerencsére a párom is ilyen beállítottságú, így megtaláltuk az összhangot :) Hogy hányszor élvezek el, az attól függ, hogy mennyi ideje nem szexeltünk- szóval elõfordul a 2 orgazmus is. Az gyakoribb, hogy egy 10 perces szex után még simogatjuk egymást, és ismét megjön a kedvünk... :) Fél óra? Szerintem mi nem is bírnánk addig szusszal :)
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ barátnõje vagyok.:) A Párom persze h. eltudna menni elõbb is, de azt szeretné, hogy minél több orgazmusom legyen és nekem legyen a legjobb a világon!
*hogy nyugodtan menjen el :)

Normális ha a szűzhártya átszakítása után megtörténik az aktus és körülbelül fél órával utána a behatolás ugyan úgy fáj? Megvolt az előjáték, nedvesség is, de nem éreztem "orgazmust", pedig a partnerem figyelt rám és már összeszokott páros vagyunk.

Legjobb válasz: Mivel ott szakad, reped, nyílt seb keletkezik ami fél óra alatt nem gyógyul be. Sokan vannak akik szûziesség elvesztése után akár több hónappal élvezték mert akkor már nem görcsöltek lélekben.

Mivel ott szakad, reped, nyílt seb keletkezik ami fél óra alatt nem gyógyul be. Sokan vannak akik szûziesség elvesztése után akár több hónappal élvezték mert akkor már nem görcsöltek lélekben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, és az normális, ha kétszer kell átszakítani? van ilyen?
Nagyon nem lehettek összeszokottak, ha most vette el a szüzességed. De igen, normális.
A kérdező hozzászólása: és az ha az elsõ szeretkezésnél nincs orgazmus?
az is normális.
Én és a párom olyan 3/4 év után "szoktunk össze", pedig sûrûn gyakoroltunk. :) Nekem fájt az elsõ fél évben, de mindig egyre kevésbé. Sokat segít rajta ha használsz sok síkosítót és hosszú az elõjáték. Ha úgy kezditek el, hogy te vagy fölül az jobb, mert akkor olyan gyorsan és mélyre hatol beléd, amennyire még nem nagyon rossz. Mondd neki hogy várja meg, hogy te "beengedd" lassan és ne mozduljon addig. Aztán már mehet. :) Ja és az orgazmusról: szintén egy olyan fél év kellett hozzá, hogy majdnem mindig legyen, mire mindketten rájöttünk, mi a jó a másiknak. Fõleg õ, h mi a jó nekem. Ne félj kérdezni hogy ez meg az hogy tetszik neki, és mondd te is, ha valami jó/ nem jó, hogy tudja, mit csináljon. Persze követelõzés nélkül szofisztikált formában. De mindehhez az odafigyeléshez szeretet kell, remélem megvan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Ha valakinél az aktust követő 11. napon pozitív a teszt az normális? Plusz Lilly teszt kérdés lent.

A Lilly terhességi teszten megjelenik normálisan a controll csík, és ha lámpa elé tartom, akkor egy nagyon halvány, a controll csíknál jóval vékonyabb csíkot is látok. Ez akkor mit jelent? Együttlét utáni 11. napon vagyok.

Legjobb válasz: tegyél képet és ismételd meg 2 nap múlva többet úgysem tudunk segíteni

tegyél képet és ismételd meg 2 nap múlva többet úgysem tudunk segíteni
Vagy túl korán csináltad és még kevés a hcg, vagy téged is becsapott a Lily, nekem mindig ott volt egy halvány második csík, és azóta olyat nem veszek, egy érzékenyebb teszttel kellene próbálkoznod, tízes erõsségûvel.

Rigesoft 36 órával az aktus után valamennyire megbízható? Normális ha az első tabletta bevétele után rá egy órára már menstruációs előjelek vannak ( barna pecsétfoltok)?

Yasminelle fogamzásgátlót szedek igaz csak 14 napja és ebb?l is kimaRADT PONT AKKOR majndem 2 szem ezért kellett a rigesoft.

Legjobb válasz: menj orvoshoz

menj orvoshoz
Hülye állat! Fogamzásgátló szedése mellett SZIGORÚAN TILOS 72 órásat bevenni! Azonnal menj el orvoshoz!!!
Hogy lehet valaki ekkora kretén??? Legalább a betegtájékoztatót olvasnád el...
A kérdező hozzászólása: sehol nincs leírva konkrétan hogy tilos lenne, és elolvastam a tájékoztatót, az orvos pedig simán felírta másképp hogy váltottam volna ki ma a rigesoft-ot ? igaz nem mondott semmi olyat csak mondtam hogy kell és õ írta is
A kérdező hozzászólása: azok írjanak már akik értelmes válaSZT TUDNAK ÍRNI ÉS SEGÍTENÉNEK A KÉRÉSEMRE VÁLASZT TALÁLNI
Ne szedd tovább a fogamzásgátlót és keress föl egy másik nõgyógyászt, mert ez nem vált be. Egy normális nõgyógyász rákérdez, hogy szedsz-e mellé már hormonkészítményt is, mert tilos 72 órásat bevenni ha fogamzásgátlót szedsz.
A kérdező hozzászólása: "A fogamzásgátló tabletta védõ hatását nem befolyásolja az esemény utáni tabletta, de ha valaki már tartósan szed fg. tablettát, nem kell esemény utánit bevenni." ezt egy orvos írta valahol. ergo én nem szedek tartósan mert életem elsõ 14 szeménél tartottam. köszönöm a válaszokat
14 szem is tartós mert folyamatosan szeded, már kialakult a védelem. De itt a trombózisveszély és egyéb mellékhatásai a hormonbombának amit bevettél a lényeg nem az, hogy mennyire hatásos így a tabletta.
A kérdező hozzászólása: azaz vegyem be nemsokára a rigesoft 2 tablettáját várjam meg míg megjön és úgy kezdjem el újra szedni a yasminellét?? mert az elsõ levélbõl még van 4 szem, gondolom azt akkor hanyagoljam?!

Ha teherbe esik az ember lánya akkor normális esetben az aktust követő napon már felmegy és összezárul a méhszáj?

Legjobb válasz: Szia! Nem, nekem sem egybõl ment fel, és zárult össze teljesen.Még a nemvárt napján is elértem, és nem volt teljesen zárt.

Szia! Nem, nekem sem egybõl ment fel, és zárult össze teljesen.Még a nemvárt napján is elértem, és nem volt teljesen zárt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!