Találatok a következő kifejezésre: Normális az, ha az (3583 db)

Menyire normális az ha az embernek 13 éves korában egy évvel az első ejakuláció utáni pénisz mérete van felnőttként is? És ha nem normális miért van ez így?

Menyire normális az ha az embernek 13 éves korában egy (on:Nem öt!) évvel az els? ejakuláció utáni pénisz mérete van feln?ttként is? Te tudod az okát mik az egészségügyi okai, és ez lehet normális is? Ha tudod kérlek mond el! (Off:Nem a mérete zavar!) (Mindig "kívántam" a dolgot, és a korai magömlést is meg tudom már fogni.) Lehet az hogy három germán (két magyar((országi)) sváb és egy idejött német nagyszül?m van, és egy egy kevert magyar. Lehet ez örökletes? Most is akkor is egészséges méret? volt/van (Off:13,5cm/4,5cm) Pasi/F

Legjobb válasz: Ez normális,semmi rendellenes nincs benne. Egyszer Ceizer Endre genetikus is nyilatozott arról,hogy a nemiszervek méretét,és nõknél a mell méretét a szüleinktõl nem örököljük,az örökítés a magasságra,külsõ adottságokra(szem,haj,test alak felépítése stb)vonatkozik,de persze akár más rokonaik adottságait is örökölhetjük,rájuk is hasonlíthatunk.De régen láttam annyira már nem emlékszem. Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét,ez is normális,nincs benne,semmi,de ritka,valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. De a pénisz méret az nem az õseink/egyéb elõdeink adottságától függ,nem tõlük örököljük. A 13,5 cm meg simán normálsi méretnek számít,átlag méret. De elég fiatal vagyok,de annak hogy valakinek 13 vagy 20 cm nincs egészségügyi oka,valakinek kisebb mérete van,másnak meg nagyobb.

Ez normális, semmi rendellenes nincs benne. Egyszer Ceizer Endre genetikus is nyilatozott arról, hogy a nemiszervek méretét, és nõknél a mell méretét a szüleinktõl nem örököljük, az örökítés a magasságra, külsõ adottságokra(szem, haj, test alak felépítése stb)vonatkozik, de persze akár más rokonaik adottságait is örökölhetjük, rájuk is hasonlíthatunk.De régen láttam annyira már nem emlékszem. Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét, ez is normális, nincs benne, semmi, de ritka, valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. De a pénisz méret az nem az õseink/egyéb elõdeink adottságától függ, nem tõlük örököljük. A 13, 5 cm meg simán normálsi méretnek számít, átlag méret. De elég fiatal vagyok, de annak hogy valakinek 13 vagy 20 cm nincs egészségügyi oka, valakinek kisebb mérete van, másnak meg nagyobb.
az egész kérdés nagyon zavaros számomra mi van? mi a kérdés? 13 évesen honnét tudod mekkora lesz a péniszed 20 évesen?
Olyan irritáló vagy kérdezõ xD
A kérdező hozzászólása: Na engem pont ezzel lehet kikergetni a világból hogy átlagos. Alsó harmadban van hosszban és a felsõ tíz százalékban vastagságban. Pont nem átlagos, minden csak nem átlagos.
Na engem pont ezzel lehet kikergetni a világból hogy átlagos. Alsó harmadban van hosszban és a felsõ tíz százalékban vastagságban. Pont nem átlagos, minden csak nem átlagos.
nekem is 13 cm 20 évesen. tök átlag méret, panasz nincs rá. fogadd el, hogy átlagos farkad van, ennyi :)
Én pl. nem ettem sokat gyerekkoromban, azért nem nõtt meg nagyra?
A kérdező hozzászólása: Azért ennyire jó memóriám. ;) Amúgy az összes felsõs matek, fizika és kémia jegyemre is emlékszem és hogy mikor hogy kaptam. Ez valami csoda lenne? Nem hiszem. Ráadásul ez egy meghatározó szám pár. Az lenne a furcsa ha elfelejtem volna. És az is benne van hogy több szám párost a témában nem kellet megjegyeznem. Errõl szól a kérdés is.
honnét tudod, hogy 13 évesen mennyi volt? felírtad vhová?
No, miután elolvastam a kérdést, és sikerült is megfejtenem ( központozás legközelebb, légyszi ), azt mondanám, hogy ha orvosnak is felvetetted, és nincs kóros elváltozás a péniszeden, akkor ne spílázd túl. Átlagos méret, oszt kalap.
A kérdező hozzászólása: Én is 13, 5 évesen voltam olyan magas mint apám felnõttként 176cm, ma 179cm vagyok az utolsó egy centit 24 éves koromban nõttem. 13, 5-24 közt 176-179 volt változás.
Szerintem az is normális hogy nem nõtt, tök másképp fejlõdünk.Nekem van rokonom aki 13 évesen, bocs 14 évesen már 180 cm volt és végleges méretû volt neki a pénisze és csak pár cm-t nõt magasságra is.Meg van sok, ebbõl több rokon, ismerõs akik meg tök késõn érõk voltak és igen kicsi volt nekik akár 14-15 évesen is, és alacsonyak is voltak, igen féltek hogy ez normális, aztán hirtelen meg fél év alatta is volt aki 20-30 cm-t is nõtt, csak a testtartásán látszott meg, de azt meg úszással helyrehozták.
A kérdező hozzászólása: Onnét hogy az már több mint egy évtízede volt. Az a kérdés: Hogy miért nem nõt? És az baj hogy nem nõt? Az a baj hogy nem tudom! Hogy ez lehet-e normális hogy nem nõt utána.
A kérdező hozzászólása: Meg mondom õszintén urológusom az mondta passz. (Jó nem az õ szakterülete.) andrológus és genetikus együtt talán rájönne. Addig persze hogy mi lehet, hogy ne ijesszenek meg elhallgatnák. De én is olvasok tudományos könyveket, sõt ajánlottam már ennek a dokimnak is kérésre (antropológiai könyv érdekelte pl.). És hátha itt valaki meg ezt olvasta. Elsõ köszi! Volt benne infó és megnyugtató is! "Nézd én úgy tudom hogy ritkán elõfordul hogy akár 13 évesen elérheti valaki a végleges pénisz méretét, ez is normális, nincs benne, semmi, de ritka, valakinek meg a végleges mérete csak 18-20 éves korára alakul ki. " merre lehetett ez? Igen függ, és nem örököljük, max ha csak nem egy hibás domináns gén az.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Amúgy azért van öröklés, csak nem egy az egyben. Mert mindenrõl az alapot az anyai és apai kromoszóma dönti el, bár van recesszív és domináns én is. És a külsõ és belsõ körülmények hatásra tér csak el az ember. Ha nem eszik eleget nem nõ. (Ez egyszerre külsõ és belsõ.) És a hazai (és szláv) turáni és uráli rassz férfiainak és az ázsiaiaknak ha Xcm az átlagméret Nyugati fehéreknek 2, 5+Xcm átlagméret Fekete afrikaiaknak 5+Xcm átlagméret De egy nagyszülõ domináns öröklött hibás génje felülírhatja az egészet.
Ilyen hülye szórenddel, meg csapnovaló helyesírással nem fogsz a kérdésedre választ kapni... Nem is értem a kérdést.

Normális az, ha az 5 hetes kisfiam végigalussza az éjszakát? Tegnap este 10 körül aludt el, és reggel 6-kor ébredezett, de ha nem veszem ki a kiságyból lehet tovább is alszik.

Miután evett ismét elaludt, és azóta is alszik, majd 3 órája. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Persze,hogy normális.Örülj neki igy te is tudsz pihenni.Az én fiam is 1hónapos kora óta átalusza az éjszakát.mostmár 13éves.A kislányom holnap lesz 11hónapos még egy fél éjszakát sem aludtunk egyhuzamban.De már nagyon várom! Neked jó babázást kívánok!További szép napot!:)

Szia! Persze, hogy normális.Örülj neki igy te is tudsz pihenni.Az én fiam is 1hónapos kora óta átalusza az éjszakát.mostmár 13éves.A kislányom holnap lesz 11hónapos még egy fél éjszakát sem aludtunk egyhuzamban.De már nagyon várom! Neked jó babázást kívánok!További szép napot!:)
:) ÖRÜLJ!!! :) Az én kisfiam másfél éves korától alussza át!Kistesózunk, és mivel azt hallom minden baba más bizakodom õ olyan lesz mint a tied! :)
de jó neked!az én fiam lassan 7 hónapos, a mai volt az elsõ éjjel, amit átaludt.
Szia! Az enyém is szinte átalussza. Csak egy órával aludt kevesebbet mint a tied. És szerencsére nálunk ez heti 5-6x így van. :)
Enyém 6 hetes korától este 8-tól reggel 8-ig aludt. Nagyon gyarapodott, így nem aggódtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugtató mind! :)
Normális. Bent van egy seb, az gyógyul.
A kérdező hozzászólása: köszi a vállaszt. akkor nem aggódom, és nem is rohangálok a dokimhoz :)
Igen, normális.

Normális az, ha az állatok sokkal jobban szeretem az embereknél?

Imádom az állatokat, de az embereket utálom minden szempontból. A gyerekeket szeretem, mert ők még őszinték és aranyosak, hasonlóan az állatokhoz. De a felnőtt emberek zömétől a gyomrom felfordul.

Legjobb válasz: Nem normális. Önértékelési zavaraid vannak. Nem ártana ezen változtatni, mert az életben ebbõl sok problémád lehet.

Nem normális. Önértékelési zavaraid vannak. Nem ártana ezen változtatni, mert az életben ebbõl sok problémád lehet.
Normális szerintem. Nem konkrétran az állatokat szeretem, hanem amiket utána említettél, hogy õszinték, ami az emberek legnagyobb részérõl nem mondható el. Persze az ilyen emberekkel én sem vagyok õszinte, szóval teljesen mindegy, hogy utálom õket vagy sem.
én is ilyen vagyok:) de nem tudom, hogy normális-e:D 20/L én még mindig gyereknek érzem magam egy kicsit, és próbálok õszinte maradni, de hát az ember elõbb utóbb elveszti ezt a gyermeki ártatlanságot..sajnos.. :(
engem aztán nem érdekel, hogy normális-e vagy sem:) én is jobban szeretem az állatokat mint az emberek zömét.... hogy is van a mondás? minél több embert ismersz meg, annál inkább jobban szereted az állatokat.. mennyire igaz.
az emberek gonoszak
szerintem nem normális, de nem a te hibádból, hanem mert az emberiség, mondjuk ki, [email protected] tud lenni sokszor, persze nem mindenki, de nagyon anyagias meg önzõ világ van. Biztos volt neked is sok rossz tapasztalatod, de azért remélem találkozol olyan emberekkel is akik majd megváltoztatják a véleményed errõl jó irányban
Én is utálom az embereket, fõleg, ha gonoszkodnak az állatokkal, és az állatokat sokkal jobban szeretem!

Normális az, ha az újamat nézem kb fél méterre a szememtől és az újamra fókuszálok akkor a háttérbe (perifériába) lévő tárgyak megkettőződnek?

De ha viszont ugyanigy csinálom és nem az újramra fókuszálok hanem a háttérbe lévő tárgyra akkor viszont az újam kettőződik meg?

Legjobb válasz: Csak egy kérdés: az új midre nézel? Mert ezt kihagytad... halálom, amikor az ujj és új szavakat nem tudják helyesen használni. Egyébként normális, egyszerre nem tudsz nagyon közeli és távolabbi dologra is fókuszálni, ezért ez vagy az elmosódik, ilyenkor duplán láthatod, vagy mintha vibrálna.

Csak egy kérdés: az új midre nézel? Mert ezt kihagytad... halálom, amikor az ujj és új szavakat nem tudják helyesen használni. Egyébként normális, egyszerre nem tudsz nagyon közeli és távolabbi dologra is fókuszálni, ezért ez vagy az elmosódik, ilyenkor duplán láthatod, vagy mintha vibrálna.
Nórmálís amikór az újadat nézed, eztet látód. (:
Ha meg ennél is többet iszol, mint amikor ezt kérdezted, akkor megnégyszerezõdnek. Nem elég az "új" valamid, (Jó volt a válaszotok errõl ! :) ) Tanulmányozd a hova és hol kérdésekre adandó válaszokat, pontosabban a ragozást. Azon kívûl a háttér és a periféria... Nahát, tényleg ...!!! Kérdezz még!
ez persze hogy normális nekem is ilyen:)

Normális az, ha azt kéri a pasim, hogy válasszak közte meg a legjobb barátnőm között?

Megismerkedtem egy nagyon aranyos és helyes pasival, mostanra kapcsolatban vagyunk viszont azt mondta választanom kell... vagy ? vagy pedig a legjobb barátn?m... nem tudom, hogy hogyan választhatnák kettejük között. Szeretem mind a kett?t, ?t mint szerelmemet, a barátn?met pedig mint a testvéremet. Mit tegyek? Normális, hogy választásra kényszerít?

Legjobb válasz: #4 És az sem normális.

#4 És az sem normális.
Nem normális. Nem teszek ilyet azzal, akit valóban szeretek.
Mindig azt vallottam és vallom is, ha egyszer ilyen helyzetbe kerülnék 100%, hogy AZT aki VÁLASZTÁS ELÉ KÉNYSZERIT kizárnám az életembõl. Mert ha valaki igazán szeret akkor SOHA nem kérne olyat, hogy zárjak ki valakit az életembõl aki FONTOS nekem!!!
Nem értem, miért kell válasz? De aki ilyet kér tõled, annak kiadnám az útját...
Nem normális. Ha ennyire önzõ, akkor vajon más dologban is az? Én a helyedben elgondolkodnék a továbbiakon.
Szomorú. Féltékeny pasid van. De hogy még a nõkre is.
Nos, ha azért kéri, mert fel napokat toltotok együtt es aztán is órákon keresztül beszéltek, ha ki beszéled a háta mögött, ha a barátnõ mindenek felett áll, akkor teljesen normális, hogy ezt kéri. Ha normális baráti kapcsolatról van szó, akkor viszont nincs igaza
Az új feleségek is elõszeretettel választják le a barátairól a férjüket. Házasság után mars haza, nem a barátokkal lógni.
kiakar sajátítani a barátod.. Ha az én barátom mondaná, hiába szeretem imádom de szakítanék vele.. de hálistennek nincs ilyen gond, szereti a barátaimat, én is övéket :D Én a barátnõmet választanám. de elõtte leülnék beszélni a csávókámmal h miért kell választanom. nem lehetnek barátaim?
Lehet, hogy a barátnõje sorozatgyilkos, szóval ez így annyira nem kerek.

Normális az ha az embert rázza a hideg, megméri a lázát, és a hőmérő 35 celziusz fokot mutat?

amikor ráz a hideg, és megmérem a lázam 35 celziusz a h?fokom. pedig idebenn van vagy 30 fok... igaz mindig hideg a kezem, és "fagyosszent" vagyok.... egészséges, normális ez?

Legjobb válasz: Éppenséggel normális, arra utal, hogy vagy rosszul mérted a lázad, vagy elromlott a lázmérõ;) Próbáld ki egy másikkal.

Éppenséggel normális, arra utal, hogy vagy rosszul mérted a lázad, vagy elromlott a lázmérõ;) Próbáld ki egy másikkal.
Vagy nincs lázad, vagy digitális lázmérõd van, az nekem sem mutat soha 36 fölött.
A kérdező hozzászólása: egy digitális lázmérõm van... mindig azzal mérem...
Én kipróbáltam többször, mikor lázasnak éreztem magam, hogy parallel mértem a két hónom alatt lázmérõvel. Egyik hagyományos, másik digitális. Az utóbbi 36, 5-nél nem ment feljebb, ugyanakkor a higanyos 38, 2-t mutatott..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! ugy túnik /és gondolom igaz is/ hogy a digitális lázmérõ nem annyire megbízható...

Normális az, ha az embernek rücskös a sípcsontja?

Segítsetek légy szíves! Már régen észre vettem, hogy ha végighúzom az ujjamat mindkét lábam sípcsontján, enyhén hullámosnak érzékelem. Most felt?nt, hogy a bal lábamon, közel a bokához, van egy nagyobb dudor... Tehát, a csont er?sebben kidudorodik, mint vmi kisebb, kemény csomó. Semmi panaszom nincs, orvosoz menni nagyon nem szeretnék :(( Más lába is ilyen? Tehát, vannak a ti sípcsontotokon is kisebb-nagyobb púpok?

Legjobb válasz: Szia! Az en sipcsontom is rucskos. Remelem normalis. 30 eves lany. :)

Szia! Az en sipcsontom is rucskos. Remelem normalis. 30 eves lany. :)
Az enyém is rücskös! De én azt hittem azért mert hosszú ideig karatéztam, ahol az rugófelületnek számít :) , és nem idegeskedtem rajta. Egy 25 éves lány
Az én sípcsontom nem rücskös. De lehet hogy a hájpárnák miatt nem érzem.
Szerintem is teljesen normális.Ugy gondolom , hogy a kis "rücskök"-nél tapad az izom a csonthoz.
az enyém is rücskös , szerintem sincs gond ezzel . (20 éves lány)
Az enyém is dudoros. Meg az öcsémé is. Én 26, õ 21. De a 3 éves lányomé sem teljesen sima, úgyhogy szerintem ez a természetes. :)

Normális az, ha az idők folyamán megváltozott a legjobb barátnőm?

Még mindig jóba vagyok a volt legjobb barátn?mmel(általába vele vagyok),de az osztályunkba van egy másik lány(régen csak szimpla barátn? volt mostmár a legjobb) és vele jobban szeretek lenni meg több minder?l tudunk beszélni,van h órákat beszélünk telón meg mindent elmondunk egymásnak... De viszont a volt legjobb barátn?m nem tudja h már átvette valaki más a helyét...Szerintetek kellene neki szólnom?Ha igen hogyan?Vagy tekintsem normális dolognak h ez megtörténhet? Sokszor mondja h menjek át hozzá,menjünk valahova de nem igazán akarok...a legjobb bn?mmel meg igen... Talán azért nem a legjobb barátn?m már mert túlságosan megváltozott,f?leg magával foglalkozik,senkit se vesz figyelembe,stb... Várom a véleményeket :)

Legjobb válasz: Mért nem mondod meg neki hogy akkor mész ha jöhet xy (legjobb barátnõd neve) Régen nekem is ez volt,hogy xy volt a legjobb barátnõm,de egy idõ után megváltozott és más lett a legjobb barátnõm.Hívott sok helyre és mondtam neki h akkor megyek ha jöhet xy (legjobb barátnõm)megértette,és mostanába együtt megyünk mindenhova vagy még más barátokat is hívunk.

Mért nem mondod meg neki hogy akkor mész ha jöhet xy (legjobb barátnõd neve) Régen nekem is ez volt, hogy xy volt a legjobb barátnõm, de egy idõ után megváltozott és más lett a legjobb barátnõm.Hívott sok helyre és mondtam neki h akkor megyek ha jöhet xy (legjobb barátnõm)megértette, és mostanába együtt megyünk mindenhova vagy még más barátokat is hívunk.
A kérdező hozzászólása: csak a legjobb barátnõm nem szereti a barátnõmet...és ez a bibi...és nem akarom h kellemetlen helyzetbe kerüljön...
elsõ vagyok. nekem is ez volt hogy a legjobb barátnõm nem szerette a másik barátnõmet. és mindenért besértõdött ha nem vele foglalkoztam.de utána összevesztünk és teljesen megváltozott..és elfogadta h már nem õ a legjobb barátnõm és megértete..és mostanába nem sértõdik meg ha nem vele foglalkozok mindig.

Normális az, ha az orvos a 36. héttől már nem nézi a méhszájat?

Nem inkább ezalatt a pár hét alatt kellene többször is megnéznie?

Legjobb válasz: nem, elvileg nem is szabadna néznie, mert ha nyitva van, aminek egyre nagyobb a valószínûsége manuális vizsgálattal az összes baktériumot, akármit feltolja a babának és megfertõzi. Jó mondjuk azt mondták az osztályon, hogy nagyon gyakori csak egy kis antibiotikumos kezelés és rendbe jönnek a babák, (a szobatársam babáját összefertõzte az orvos), de inkább örülj, hogy nem nézik szíre-szóra. Csak ha nagyon muszáj.

nem, elvileg nem is szabadna néznie, mert ha nyitva van, aminek egyre nagyobb a valószínûsége manuális vizsgálattal az összes baktériumot, akármit feltolja a babának és megfertõzi. Jó mondjuk azt mondták az osztályon, hogy nagyon gyakori csak egy kis antibiotikumos kezelés és rendbe jönnek a babák, (a szobatársam babáját összefertõzte az orvos), de inkább örülj, hogy nem nézik szíre-szóra. Csak ha nagyon muszáj.
Nem szabad akkor már nézni. Nekem a 35 .héten nézte utoljára. Utána már csak az Nst-re hagyatkoztunk.
Elvileg a 36. héttõl hetente szokták nézni, ezt én se nagyon értem, hogy van, akinél mégsem. Ha fertõzés van, és nyitva a méhszáj, az amúgy is feljut, nem feltétlen "a doki keze van a dologban". Ezért vesznek kenetet a 36. héten, és kezelik, ha vm. van, nem?
Csajok nálam ez pont fordítva van! A 36.hétig csak 1x vizsgált meg belülrõl, és amióta nst-re járok minden héten, mindig megvizsgál. Akkor szóljak neki, hogy ne tegye? Minek vizsgálgat meg minden héten, én sem értem....( sztk-s doki )
nem, az orvos a kezével betolja a baktériumokat, nem lenne szabad hüvelyi vizsgálatot végezni, csakis indokolt esetben. Igen kezelik, antibiotikummal, de ki akarja, hogy újszülött gyerekét a fejébe szúrt branülön keresztül antibiotikumozzák? Amikor ez egyszerûen elkerülhetõ lenne a felesleges vizsgálatok hanyagolásával. Nyilván van amikor kell ilyen vizsgálat, de a számát minimálisra kell csökkenteni a fertõzések elkerülése végett. És meg is indíthatja a szülést idõ elõtt, az egyik ismerõsõm például így járt, így lett koraszülött a kisfia.
A kérdező hozzászólása: De a doki minden vizsgálat elõtt steril gumikesztyût húz, nem? Én jobban érezném magam, ha meg-megnézegetne idõnként, 36 hetesen kenetmintát sem vett. Csak tudni akartam, hogy elhanyagol-e az orvos (mert eléggé úgy érzem), vagy tényleg így szokták?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!