Találatok a következő kifejezésre: Normális az, felmegy a pulzusom (2 db)

Normális az ha zaklatottságomban felmegy a pulzusom + 170 dobbanásra/perc?

Nagyon érzelmes vagyok, és amikor erősen sírok akkor képes a pulzusom felugrani több mint 170-re is, olyankor lefekszek és veszek pár mély levegőt, és visszaáll normálisra. Nagyon ijesztő tud lenni, érzem a mellkasomnál ahogy erősen ver olyankor. Másnak is szokott ilyesmi előfordulni?

Legjobb válasz: Ha en izgulok vagy ideges vagyok annyira erosen es gyorsan dobog a szivem, hogy az egesz bal mellem rendesen luktet.

Ha en izgulok vagy ideges vagyok annyira erosen es gyorsan dobog a szivem, hogy az egesz bal mellem rendesen luktet.

Normális az, hogy felmegy a pulzusom 100 fölé, de a vérnyomásom nem magas?

Legjobb válasz: A terhességem alatt (20 . hetet töltöm) a vérnyomásom ugyanannyi, mint elõtte..95/45 elég alacsony.. a pulzusom72röl felment 90-100 fölé, ami nem baj, mert most több vér kering, ezért nagyjából 10-20%-kal magyasabb a pulzusszám, mint az átlagemberé, a vérnyomás pedig nem függ tõle.

A terhességem alatt (20 . hetet töltöm) a vérnyomásom ugyanannyi, mint elõtte..95/45 elég alacsony.. a pulzusom72röl felment 90-100 fölé, ami nem baj, mert most több vér kering, ezért nagyjából 10-20%-kal magyasabb a pulzusszám, mint az átlagemberé, a vérnyomás pedig nem függ tõle.
Teljesen normalis a terhesseg miatt van nagyobb a teher es jobban faradsz meg ha nem is veszed eszre. Igy szaporabb a szivveres.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!