Találatok a következő kifejezésre: Normális az, félelmeim vannak, hogy (3 db)

Normális az, ha félelmeim vannak, hogy mi lesz ha megszületik a baba?

Úgy értem, mennyire változik meg az életünk, a kapcsolatom a férjemmel,stb. Eddig elég szabad életet éltünk, sokat utaztunk, kirándultunk...

Legjobb válasz: Szia! Én is ugyanezeken a dolgokon rágódok,úgyhogy nem vagy egyedül.Szerintem nem kell,hogy teljesen megváltozzon az életetek,hiszen babával is lehet kirándulni és utazgatni.Legalább egy belevaló gyereketek lesz!

Szia! Én is ugyanezeken a dolgokon rágódok, úgyhogy nem vagy egyedül.Szerintem nem kell, hogy teljesen megváltozzon az életetek, hiszen babával is lehet kirándulni és utazgatni.Legalább egy belevaló gyereketek lesz!
szia, Nyugodj meg! a pici megváltoztatja az életetekrt tutira, de pozitív irányba. A férjed 2 emberbe lesz szerelmes, beléd és a kicsibe, na és bersze te is. :) )) Kiránduli meg hármasban fogtok nem kettesben, ennyi. Mi 2 hetes korától visszük maggunkkal a kiscsajszinkat mindenhová. Most lesz 5 hónapos és nagyon élvezi a kiruccanásokat. Vigyázz magatokra, gratula a babához.
Én is ilyeneken gondolkozok! De én egy dolgot nagyon be fogok tartani: elsõ a férjem és második a gyerek. Ez nem azt jelenti, hogy ne a gyerek a legfontosabb, hanem azt, hogy a gyerek érdeke az, hogy ti jól meglegyetek. nem kell mindenrõl lemondani, majd úgy nevelitek a babát, hogy beleszokjon az életviteletekbe! Sok boldogságot!
Az utolsó válaszadónak szeretném mondani, hogy elsõnek a gyereknek kell lenni, egy anya ezt érezni fogja, és szerintem Te is így leszel ha megszülsz, meglátod.Ez nem azt jelenti, hogy a férjedet hanyagolni kell, de ez szerintem így mûködik.

Most leírom az igazat! Azt is amit eddig kihagytam? Normális hogy ennyi félelmem van?

Az az igazság, hogy már vagy 4-5 párkapcsolati kérdést kiírtam ide.

Legjobb válasz: Szerintem sokat problémázol ezen. A házasság nem a legfontosabb. Attól függetlenül is segíthetsz neki, hogy nem vagy a menyasszonya. Érthetõ, hogy nem akar költekezni, hiszen egy ház sokkal fontosabb, mint hogy eljárkáljatok ide-oda. Inkább örülj neki, hogy a közös jövõtöket tervezi. Nem szoktam a férfiak oldalára állni, de most azt kell mondanom, hogy te vagy a hülye. Ne haragudj.

Azért van, hogy más válaszokat kapsz, ha más információt is beírsz a kérdésbe, mert egyedül TE tudsz minden információt a kapcsolatodról. Senki más nem tudja a te életedet élni, csakis te. Írhatsz többet is, akkor is te vagy az egyedüli szereplõje a saját életednek, a párod a sajátjának, és van egy közös "filmetek", amit együtt "játszotok" (ha fogalmazhatok ilyen giccsesen). A többiek mind csak nézõk, és soha nem fogsz tudni valakit minden részletbe beavatni, ezért nem fogsz egybevágó válaszokat kapni.
Szerintem sokat problémázol ezen. A házasság nem a legfontosabb. Attól függetlenül is segíthetsz neki, hogy nem vagy a menyasszonya. Érthetõ, hogy nem akar költekezni, hiszen egy ház sokkal fontosabb, mint hogy eljárkáljatok ide-oda. Inkább örülj neki, hogy a közös jövõtöket tervezi. Nem szoktam a férfiak oldalára állni, de most azt kell mondanom, hogy te vagy a hülye. Ne haragudj.
Te, én ezt megpróbáltam átfutni, de 1. nem sikerült 2. te is mondod, hogy ez a sokadik kérdés, amit felteszel. Szerintem nem ide kéne írogatni, hanem terapeutától tanácsot kérni.
szia Én megértem a problémádat, de szerintem azért mert véltem felfedezni hasonlóságot a gondolkodásunkban. Én szerintem minden pasi ilyen, ha valamit el akar érni akkor keményen küzd érte és olyan elszánt, hogy szinte csak akörül forog a világ. Biztos szeret téged és szerintem ha készen vagyok evvel az egésszel akkor ahogy azt õ is mondta több idõtök lesz és több pénz is lesz egymásra. Ha most nem járkál el a haverokkal akkor késõbb sem fogja túlzásba vinni, max egy kicsit de hát az meg megengedett. Nem hinném, hogy találna mást hiszen te vagy az a Nõ aki ott van most mellette már elég régóta és együtt mentetek át sok sok dolgon. Én barátomnak is votlak kapcsolatai, eddig velem volt a legproblémásabb a dolog de kitartott. Õ azt mondta, hogy eddigieknél nem tette volna meg csak értem. Szerintem ez nála is hasonlóképp van. Az meg, hogy nem kaptál még gyûrût ne sajnáld. Az elõzõ hármat elhamarkodta, meg te is írtad hogy szinte már kényszerítették rá a lányok. gondolom csak beadta a derekát. Te semmiképpen ne kényszerítsd erre, ne is hozd szóba ha lehet. Egy bizonyos alkalomkor, mikor úgy érzi midnen rendben van, nyugi van akkor úgyis úgy fogja érezni, hogy eljött az idõ. Tuti, hogy megkomolyodott, nem akar csak úgy gyûrûvel dobálózni :) Szerintem nem kéne aggódnod. Amúgy mennyi idõs vagy?
"Szerintetek elképzelhetõ, hogy 29 évesen, már van annyi esze, hogy nem fog otthagyni majd késõbb valaki másért, aki új, akit nem ismer, aki szép, aki nem megszokott?" Mind szep es jo a leirt vagyaid, kivansagaid, elvarasaid, de ilyenek es mind, csak a meseben vannak. Mindegy hany eves a ferfi, a gubanc ott all be, mikor nem a felso, hanem also fejevel gondolkodik. Senki de senki nem tud Neked igeretet adni, sot betartani a kovetkezo 60 evre, hogy soha nem fog masra nezni, csak Teged szeretni, hogy nem fog elgondolkodni, hogy talan a tobbiek hogy elnek, zoldebb e a fu a tuloldalon. Sot, az is megtortenhet, hogy Te fog egy nap igy gondolkodni. Szuksegtelenul ragod magad ilyen gondolatokon. SZeresd parod, fogad amit O es az elet ad. A pproblemakat majd felnot fejjel, jozanul old meg, lepeskent ahogy (ha) bekovetkeznek.
Kérdezõ, te a világ legszürkébb pasijához akarod kötni az életedet. Ez az ember, aki szerelmes a pénzbe és a pénzért vehetõ javakba, még annyira sem törõdik veled, mint a készülõ kerítés egy darabjával. Sétálni fél órát-egy órát nem kerül pénzbe. Kutyával kimenni, hogy kicsit veled lehessen, ingyen van, és fel tudja tölteni a kapcsolatot. Nem érdekli különösképpen, hogy te mit akarsz, neked mi a jó. Lehet, hogy õ a munka hõse, de még szomszédomnak se szeretném. Unalmas, unalmas, unalmas!
Annyi mindenen keresztül menteek ketten, együtt ép
ítitek saját házatok, szerintem így fogjétok saját életeteket is együtt építgetni, nincs mitõl félj
Sokszor az is baj, ha túlaggódsz dolgokat, és szerintem ez is egy ilyen. De talán az is hasznos lehet, hogy ha nem azt kérdezed, hogy "szeretsz?", vagy "ugye velem akarod leélni az életed?" és társai, hanem csak szimplán kommunikáltok.. többet és gyakrabban lehetõség szerint.. akkor talán megerõsíthetnéd magad és õ is benned, hogy jók vagytok együtt. :) Ha korábban eljártatok, akkor remélhetõleg majd miután kész a ház, akkor ez visszatér.. de ezt is majd akkor kell úgy alakítani.. hisz azért változhatnak az emberek.. Ne aggódj, csak élvezd az együtt töltött idõt, és a készülõdést a közös életetekre a közösen felújított házatokban! Az, hogy nem kaptál gyûrût, még semmit sem jelent, hisz lehet tényleg csak unja, hogy minden nõ kapott eddig, de mindet kénytelen volt elhagyni.. ha ezen múlna, szerintem Te is inkább azt választanád, hogy még el sem kell vegyen, csak maradjon veled.. nem? ;)
hát én nem olvasom el...DE ha ennyit beszélgetnél a pasassal, mint amennyit ide irkáltál az 5 kérdésedbe, már rég megoldódott volna a problémád
Kicsit bennem is lenne rossz érzés, mert lehet kényelmi szempontból is veled, mondván most nincs ideje csajozni. Mert érdekes, hogy most miért nem tud veled külön programokon keresztül foglalkozni... Értem én, hogy 5. év, de egy kapcsolatot mindig ápolni kell! Ha valamit akar az ember azt megvalósítja és nem csak akkor, amikor kész van a ház és utána csavargás... Mert sok programhoz nem is kell pénz. Fõleg amit írtál, hogy még egy filmet sincs kedve megnézni, hát elég negatív! Az eljegyzéssel kapcsolatban én nem csodálkozom, hogy a 4. gyûrût nem kapkodja el, azért nem mindennapi, hogy egy férfi 3 nõt is eljegyezzen...:) De lehet zavarna, hogy ha azt a 3 nõt eljegyezte, akkor mondjuk engem miért nem... Lehet azóta benõtt a feje lágya, hogyha eljegyez valakit akkor azt már úgy, hogy utána nem sokkal esküvõ is legyen. Õ egyébként hány éves?Lehet érdemes lenne leülni vele beszélgetni, hogy neked milyen igényeid vannak, ha szeret bántani fogja belülrõl, hogy kicsit hanyagolt. Pl. volt egy kapcsolatom, ahol engem is hanyagoltak, ott úgy megijedt a pasi, hogy utána kézzel-lábban kapálózott, hogy nehogy elveszítsen, de én akkor már annyira kiábrándultam a hanyagsága miatt, hogy visszafordíthatatlan lett! Szóval te nehogy így járj, inkább tisztázzátok idõben!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnék megfelelni neki, hogy büszke lehessen rám, szeretném majd boldoggá tenni, és a külsõmre is adok, próbálok újítgatni, nem akarom hogy más elcsábítsa! Szerintetek elképzelhetõ, hogy 29 évesen, már van annyi esze, hogy nem fog otthagyni majd késõbb valaki másért, aki új, akit nem ismer, aki szép, aki nem megszokott?
szerintem ezek olyan problémák amit meglehet beszélni. ha egy héten egyszer eljárnátok valahova, szerintem már annak is örülnél és ha nem segítesz szívesen akkor ne csináld. ha pedig úgy érzed h érdemes akkor várj rá. ennyi idõ után nem fog azért elhagyni mert kész lett a ház..szerintem. túl pesszimista vagy, inkább örülj neki, h jól alakulnak a dolgok és h szorgalmas legényt fogtál.
Én igazat adok neki, együtt kell élni, lakva ismeri meg egymást az ember.Mi a férjemmel 4 évig éltünk együtt és elõtte 3 éve együtt jártunk, mielõtt volt egy szolid esküvõ, inkább csak magunknak. Mi sem nagyon járunk el, de azért , mert nincs pénzünk. Én azért nem vennék rá mérget, hogy õ olyan nagyszerû, hogy 3 lány is kihasználta annyira, hogy gyûrût kapjon, szerintem volt ott más is, amit te nem tudsz.... Ha meg 2 ember ennyit ecseteli ezt a szeretlek, nem szeretlek? de biztos stb. dolgot, ott alapvetõ bajok vannak.Meg kéne beszélni a lakás dolgot is, tudatosan, nem úgy hogy ímmel-ámmal, mert ez egy komoly dolog. És ami még rosszabb, az élet alapvetõ dolgaiban nem vagytok biztosak, hogy mit akartok együtt. Mikor legyen gyerek, mikor esküvõ stb..úgyhogy addig nincs értelme továbblépni, míg ezek nem tisztázottak.

Azt hiszem, hogy éjszakától való félelmem van. Normális ez?

Már nézel?dtem, de csak annyit találtam, hogy létezik ez a fóbia nüktofóbia néven, és gyakori dolog, f?leg fiatal feln?ttkorban. Az utóbbi id?ben azt tapasztaltam, hogy este kezd rám jönni valami nagyon er?s szorongás, rettegek a sötétben, ha lekapcsolom a villanyt és sötét van a szobában, pánikroham jön rám és olyan érzés kap el, mintha meg?rülnék. Ezért nem tudok éjszaka aludni sem, és a lakásban is mindenhol ég a villany. Meg csak egy szoba van, ahol biztonságban érzem magam, a többi helyiségben valamiért még rosszabbul vagyok, de ez is csak éjszaka van. Másrészt meg hiszek a szellemek létezésében, és ezekt?l is féltem mindig. Nehéz megfogalmazni, de valamit?l egyfolytában rettegek ilyenkor, még akkor is, ha tudom, hogy semmi sincs, ami bántana. Nagyon rossz, és valahogy ki akarok ebb?l kerülni, de nem tudom, hogy hogyan. Mi lehetne az els? lépés? Rögtön menjek pszichiáterhez?

Legjobb válasz: + Még valami eszembe jutott: az ilyesmit felerõsítheti iskolai/munkahelyi stressz is. (Egy kisebb alap problémát erõsít fel ilyenkor a felspanolt idegrendszer.)

+ Még valami eszembe jutott: az ilyesmit felerõsítheti iskolai/munkahelyi stressz is. (Egy kisebb alap problémát erõsít fel ilyenkor a felspanolt idegrendszer.)
egyszerüen csak ne foglalkozz és alugy
Azért ez durva. Igen, ezzel menj pszichiáterhez.
Errõl van szó?: http://www.youtube.com/watch?v=m7egSziSLeE Elõször is: sárkány ellen sárkányfû. Akarom mondani, szellem ellen szellemirtó! "Itt nem segít az orvos!" Pánikbetegség ellen adagold túl a Magne B6-ot. Naponta 3*2 szem. Aztán meg gyakorolj maximális önakaratot, önszuggessziót! Valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=z1Zdg7axM7I "A szellemeket látni én ingyen se akarom!" Rázd le a szellemeket! OK?
Többször is láttam már szellemet, nem lett semmi bajom.Azok nem bántanak.Szerintem van az életben valami problémád, vagy tudatalatti, elfojtott érzéseid, amikre emlékeztet a sötétség. Példa:Én valóban pánikbeteg voltam, mindig odakint az utcán éreztem rosszabbul magam és gyengének éreztem magam, gyengének éreztem a lábaim.Elkezdtem ezen gondolkozni, vajon miért pont ezt érzem?És összeállt a kép!Mert "gyengének érzem magam" a külvilágban, attól félek, "nem jutok messzire", nem viszem sokra.Ezek a félelmek testi tünetekben nyilvánultak meg, egész addig, míg rá nem jöttem, milyen érzésekbõl erednek és meg nem próbáltam tenni ellene valamit.
Ha a napi tevékenységedet zavarja, nem tudsz aludni stb, akkor szerintem érdemes szakemberhez fordulni. Ha nem olyan nagy a gond még, akkor meg próbáld megkeresni az elsõ rossz emlékedet a sötéttel és az éjszakával kapcsolatban. Mikor kezdõdött, mi történt elõtte, akkoriban (családi porblémák, betegség, válás, egyéb változások stb.) Mindennek oka és célja van, csak a tudatunk néha ügyesen elgáncsolja azokat a kísérleteket amiket teszünk a probléma okának kiderítésére. Remélem segítettem valamennyit. + Én azt mondom, hogy az élõtõl kell félni nem a holtaktól!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!