Találatok a következő kifejezésre: Normális az, félek (592 db)

Szerintetek az normális h félek az elsõ elõtt?

A barátommal már vagy 2 éve együtt vagyunk és megbeszéltük h a 18. szülinapomon meg lesz és én holnap leszek 18 és kicsit félek :\

Legjobb válasz: Normális hiszen holnap veszted el a szüzességed.. A lányok általában félnek egy kicsit azért mert fájni fog.. :)

Normális hiszen holnap veszted el a szüzességed.. A lányok általában félnek egy kicsit azért mert fájni fog.. :)
Akkor csináljátok amikor úgy érzitek, hogy már mehet. Ha félsz, izgulsz hogy mi lesz, hogy lesz akkor nem kellene "elkapkodni" csak mert 18. Ha nem élvezed, akkor nem is jó. Amúgy meg szabad közben kommunikálni, és szólni hogy mit hogyan csináljon vagy ne csináljon.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeket :)
Igen, normális, ha kicsit izgulsz. Félni nem kell. Az érettségihez szoktam hasonlítani. tiszta ideg tõle az ember de utána néz, hogy "jaaah csak ennyi?" :) Nem törvényszerûen fáj. És ha elõtte petting már volt, akkor jól tudhatjátok, hogy a másiknak mi a jó. És csatlakozom ahhoz aki nem érti a tervszerûséget. Egyrészt ráparázol elõre, másrészt nem nagyon értem, hogy egy szerelmes pár két évig miért vár a másikra. Sokkal több értelme lett volna fél évesen spontán kialakuló együttlétben elveszíteni. :)
jah és sikosító ha van kéznél jól jöhet. Az idegességtõl ha a nedvesedéssel vannak gondok jó ha van, de elsõ alkalommal amúgy is sokat segíthet egy átlagos lánynak. (ha erõs a nedvesedés nyilván felesleges)
A pettingeléssel meddig jutottatok? Akár simogatással, akár orális kényeztetéssel el tudott már juttatni a barátod a csikló orgazmusig? És te kényeztetted már õt? :-)
A kérdező hozzászólása: eljutottunk már a csikló orgazmusig és igen én is szoktam õt kényeztetni ;)
Na, mi volt? Megtörtént? Milyen volt? :)
A kérdező hozzászólása: Igen megtörtént :) )) ^^ és nagyon jó volt kicsit fájt csak :) Életem legjobb szülinapja volt :3
# 20 Örülök neki, hogy szép élmény volt neked, nektek! :-))
Nyugi, õ jobban fél.
Normális, hogy félsz, de azért nem kellett volna így elõre kitûzni az idõpontot, hanem hagyni valamikor 18 éves korod után egy spontán alkalommal megtörténni, mert így csak elõre ráizgulsz.
Boldog szülinapot! :)
Még senki se hagyta ott a fogát az elsõ alkalommal.
Normális, hogy félsz, de hidd el, ha kellõképpen felizgat a csákó, akkor nem is biztos, hogy kellemetlen érzés lesz :)
És mitõl félsz?
A kérdező hozzászólása: # 2/5 16:12 Köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: hát attól h nagyon durva lesz a fiúm de szerintem ha meg kérem akkor nem lesz
Lol, hát nem tudom, mit gondoljak arról a fiúról, akinek nem alap, hogy egy szûz lánnyal finoman kell bánni. Bár ha várt rád 2 éven keresztül, akkor csak a helyén lehet az esze. Mindenesetre inkább szólj neki, hogy lassan, finoman csinálja. Õ már volt korábban lánnyal?
Azért szép, hogy így bízol benne. -.-
A kérdező hozzászólása: Még nem volt lánnyal én leszek neki az elsõ
A kérdező hozzászólása: Köszii :) )

Elélvezéskor az egyik herém fel el szokott tűnni. Ez normális? Keressek fel orvost?

Legtöbbször a bal, de lényegében mindkettőnél előfordul. Tehát elélvezéskor felcsúszik, majd néhány másodperc elteltével lecsúszik a normális állapotába. Nagyon ritkán nem tud magától lejönni, ilyenkor kicsit megnyomkodom ujjal és le tudom csúsztatni. Engem igazából nem zavar, de nem tudom, hogy normális jelenség-e.

Legjobb válasz: normális, mivel eleve van hely ott neki, ahonnan pl pubertáskor le szokott szállni. orgazmuskor pedig mivel a herezacskó összeszûkül, nem laza, így elõfordul, nem kell orvoshoz menni. "kint" meg ugye azért van, mert túl meleg neki a testhõ.

normális, mivel eleve van hely ott neki, ahonnan pl pubertáskor le szokott szállni. orgazmuskor pedig mivel a herezacskó összeszûkül, nem laza, így elõfordul, nem kell orvoshoz menni. "kint" meg ugye azért van, mert túl meleg neki a testhõ.
A herék elélvezéskor a has alá jönnek fel, hogy a hashoz szoritsák magukat, ezzel még jobban összeszorítják magukat, és így préselik ki magukból az anyagot .Van akiknél egyszerûen felcsúszik a hasüreg be is . Ez normális jelenség .
A herék nem pubertáskor, hanem közvetlenül a születés után szálnak le a zacsiba .
Azért hagyjuk már ezt a hülyeséget hogy a hasüregig megy fel.

Normális az, hogy félek az anyaságtól? Félek, hogy rossz anya leszek.

Volt már más is ilyen helyzetben? 22 hetes vagyok és kezdem felfogni,hogy babánk lesz, de egyre jobban megrémülök az anyaság gondolatától...lesz-e elég türelmem, energiám, kitartásom...:S Segítsetek kérlek!!

Legjobb válasz: Ez normális, a hormonok teszik. Nyugi ott és akkor tudni fogod, mit kell tenned :)

Ez normális, a hormonok teszik. Nyugi ott és akkor tudni fogod, mit kell tenned :)
Bennem is ezek zajlottak le..de mara van egy 1 honapos kislanyom akivel meg az ejszakazasokat is szeretem, .igaz faraszto de meg eri:) talan a terhesseged vege fele valtozni fog ez a velemenyed is es gondolatod , .mivel teljesen ossze kuszalodtak a hormonjaid, .ne felj biztos jo anyuka leszel:)
Már attól, hogy megfogalmazódik benned ez a kérdés, hogy jó anya leszel-e, ez már azt jelenti, hogy vigyázol rá, és szeretnél minden tõled telhetõt megadni neki...21+2 khm-es vagyok, és én is gyakran agyalok ezen :)
S még számtalanszor elõ fog benned jönni, hogy jaj rossz anya vagyok. Holott a babádnak te leszel a legjobb! Kételyek mindenkiben vannak. Aki azt hiszi mindent fog tudni, aki mindenre képes felkészülni az egy ufo. :) Lehetetlen mindent tudni, de az anyai ösztönök tényleg léteznek, és szerintem abból nem lehet rossz anya, aki elõre gondolkozik, aki elõre aggódik azért, hogy minden jól menjen. Egy rossz anya nem foglalkozik ezekkel, és nem is gondolkozik, és fõleg nem aggódik...
A kérdező hozzászólása: Remélem igazatok van..eléggé be vagyok tojva. Úgy érzem, hogy egyszerûen nem lehet felkészülni minden lehetõségre!!

Normális az, ha szülés után négy és fél héttel megjön a menstruációm? Hüvelyi szülés volt, és nem szoptatok.

Legjobb válasz: Igen, akár menstruáció is, lehet, de a gyermekágyi folyás is bármikor visszatérhet az elsõ 6 hétben, fõleg, ha többet mozogtál, esetleg megerõltetted magad az elõzõ napokban. Ha valóban mensi, szoptatás nélkül az is normális. Ha nem túl bõ a vérzés, nem bûzös, nem élénk piros vér ürül, nincsenek erõs (szinte vajúdáshoz hasonló) görcseid, akkor nincs gond, ellenkezõ esetben hívd fel az orvosodat!

Igen, akár menstruáció is, lehet, de a gyermekágyi folyás is bármikor visszatérhet az elsõ 6 hétben, fõleg, ha többet mozogtál, esetleg megerõltetted magad az elõzõ napokban. Ha valóban mensi, szoptatás nélkül az is normális. Ha nem túl bõ a vérzés, nem bûzös, nem élénk piros vér ürül, nincsenek erõs (szinte vajúdáshoz hasonló) görcseid, akkor nincs gond, ellenkezõ esetben hívd fel az orvosodat!
Normális, még akkor is az lenne, ha szoptatnál. Üdv a klubban. :) (nekem öt hét után)
Normális. Nekem is megjött 4 hét után, amikor az elsõbabámat nem tudtam szoptatni.
Nem kell teljesen normális.Ez attol függ melyik felén fekszik a baba:) .Ne aggodj.Boldog babavárást.
Én 25 hetes vagyok, mindig a bal oldalamon volt a babó, ott dudorodott ki, de kb 1 hónapja átpakoltunk a nagyobb szobába, hogy majd a kicsi az övé lesz. érdekes, mert az ágy ugyanazon oldalán fekszem, és azóta meg csak a jobb oldalamon fekszik. Hogy miért? De olyan aranyos :) nyugi, csak ott szeret lenni a babád.
Én már 34 hetes vagyok, de elsõ perctõl hogy megmozdult csak a jobb oldalon érzem õt. Ez azóta sem változott sõt mióta nézik uh-on a szerint is jobb oldalt van és már a 12 hetes uh óta fejfekvésû a kisfiam. Úgyhogy ne aggódj:) Boldog babavárást.
Én kezdetektõl a bal oldalon érzem a Törpét, azt mondta a védõnõ, hogy ez így normális, azon az oldalon fekszik.
Szia! Én 30 hetes vagyok, és ugyanezt érzem. Két hete voltunk UH-n, ott mondták, hogy a feje lent van, jobb oldalon van a háta, jobb felül a feneke (amit sokszor ki szokott dugni, olyan vicces :o)) és bal oldalon a lába és a kezei. Így is szoktam érezni: jobb oldalon inkább csak kinyomkodja magát, ilyenkor nekem is féloldalas a pocakom, baloldalon pedig a kaparászásokat, rugkapálásokat érzem. Hogy most mi a helyzet nem tudom, szerintem még mindig ugyanígy fekszik, de holnap megyünk a dokihoz, majd megnézi megint. Kíváncsi vagyok :o) Szóval szerintem ez teljsen normális, ahogy az elõttem szólók is mondták. Én ha a baloldalon fekszek, mindig reklamál a kezeivel lábaival, ha a jobboldalon, akkor nyugi van. Gondolom háton feküdni jobban szeret, mint a kezein "támaszkodni" hassal elõre :o) De ez csak az én elgondolásom... Boldog további 11 hetet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! De mással is van ez igy? Az orvostól is kérdeztem, hogy miért van, azt mondta, hogy biztos úgy helyezkedik a baba. De ezek szerint mindig csak azon a felén fekszik?
A kérdező hozzászólása: A te válaszodat is nagyon köszönöm! Az én babóm is kidudorodik, ha háton fekszem, akkor csak ilyen egy oldalas hasam van sokszor. :)

Normális az 35 hetesen, h félek attól, nehogy vmi baja legyen a kisbabánknak, csak egészségesen megszülessen és minden rendben legyen?

nem akaratlagosan gondolok ezekre, de eszembe jut és akkor rágódok rajta, és azon izgulok csak nehogy vmi baja legyen, mert azt nem birom ki, olyan betegségek vannak h az ember bele sem mer gondolni!már most nagyon szeretem, pedig még nem is láttam, de már nagyon szeretném,és kiváncsi vok rá non!!

Legjobb válasz: Pont tegnap néztem egy dokumentumfilmet, ami arról szólt, hogy az utolsó idõszakban a kismama még jobban aggódik a kicsi éppségérét, ahogy közeledik a szülés, mint elõtte. Szerintem teljesen normális dolog, hisz a szülés egy nagyon nagy dolog lesz mindkettõtöknek, sok kismama fél attól, hogy nehogy a szülés során jelentkezzen valami baj. De minden rendben lesz, teljesen természetesek az érzéseid. Ebbõl is látszik, hogy mennyire szereted, várod már a kicsit. Biztos nagyon jó anyuka leszel! Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd majd!

Pont tegnap néztem egy dokumentumfilmet, ami arról szólt, hogy az utolsó idõszakban a kismama még jobban aggódik a kicsi éppségérét, ahogy közeledik a szülés, mint elõtte. Szerintem teljesen normális dolog, hisz a szülés egy nagyon nagy dolog lesz mindkettõtöknek, sok kismama fél attól, hogy nehogy a szülés során jelentkezzen valami baj. De minden rendben lesz, teljesen természetesek az érzéseid. Ebbõl is látszik, hogy mennyire szereted, várod már a kicsit. Biztos nagyon jó anyuka leszel! Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd majd!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segitséget! aranyosak vagytok h megnyugtattaltok, jól esett nagyon! boldog babavárást , és sok sok egészséget és könnyû szülést kívánok nektek! puszi
Szia!én meg mégcsak 13hetes vok, még eztán jönnek a java vizsgálatok, de a 12.-heti után is tiszta ideg voltam, no persze elötte is....de most megnyugodtam....de közeleg a 16.heti, lassan azon fogok kattogni és igy tovább....párom is mondta ne aggodjak ennyit, az nekem se jó, ezzel tisztában vok, de olyan hülye-aggodó az ember, itt a mai világ hülye-rejtélyes-kiszámíthatatlan betegségei miatt..... szoval én már naon kész vok ezek miatt, s milesz még a késöbbiekben..... probáljunk megnyugodni, s élvezni a babavárás minden percét...... :-))))) pusza Neked, s vigyázz magatokra!!!
hajaj! teljesen!utana meg minden aprosag miatt fogunk aggodni! én még csak félidos vagyok, de teljesen megertelek, es ugyanezt erzem!

Az normális, hogy fél éves babámnak, az alsó 2 és a felső 2 foga után a bal felső hármas jön?

Remélem a kettes nem marad ki:-)

Legjobb válasz: Az nagyon szép, ha már ennyi foga kint van fél évesen. Nekünk azt mondták, fogzásban minden normális. Nálunk a 7. fog egy rágófog volt hátul!

Az nagyon szép, ha már ennyi foga kint van fél évesen. Nekünk azt mondták, fogzásban minden normális. Nálunk a 7. fog egy rágófog volt hátul!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az lehet, hogy szép, de néha harap:-)
Szia! Az én fiamnak 7 hónaposan bújt ki az alsó két foga, aztán a felsõ középsõk elõtt pedig a két kis "vámpír". Hát kicsit vicces volt.
4 hónap után biztosan kimutatható. Nem normális.
Ha terhességi vizsgálatot is kérnek, igen.
A kérdező hozzászólása: de egy sima általános vérképbõl már meg lehet állapítani h valaki terhes?
A kérdező hozzászólása: nem híztam el 47 kilo vagyok már 1 éve
Akkor talán el kéne menni az ovroshoz.
Nem híztál el véletlen?
A kérdező hozzászólása: De normálisan menstruálok, a súlyom nem nõtt, a melleim nem feszülnek, nem émelygek tehát semmi tünetem nincs.csak hogy puffadt a hasam..
Annak millió oka lehet. Menj el orvoshoz. Valami emésztési problémád lehet.
Mondjuk a babától. Fõleg ha nem védekeztetek szex közben.
A kérdező hozzászólása: de mitõl lehet hogy fel vagyok puffadva?
Mi lenne, ha terhességi tesztet vennél? Mondjuk 4 hónap után már nem lehet elvetetni, de legalább fel tudsz készülni az anyaságra. Egyébként szerintem inkább valami emésztési probléma lehet, elsõre epe problémákra gondolnék, de millió más is lehet. Teszt, ha negatív, akkor doki.

Normális az, hogy szopi után büfi közben és utána vagy fél órán át olyan hangokat ad ki 2 hónapos babám, mintha krákogna?

Olyan,mintha köszörülné a torkát vagy nem tudom, valakinél még van ilyen???

Legjobb válasz: SziA4 Eddig is csinálta?Az én fiam születése óta ezt teszi,azt mondták,h ez normális.Ha nagyon csinálja,lehet,h reflux.Védõnõnek mutatsd meg,hadd hallja,majd õ megmondja,hogy belefér-e a normálisba.

SziA4 Eddig is csinálta?Az én fiam születése óta ezt teszi, azt mondták, h ez normális.Ha nagyon csinálja, lehet, h reflux.Védõnõnek mutatsd meg, hadd hallja, majd õ megmondja, hogy belefér-e a normálisba.
A kérdező hozzászólása: Szoptatom, nagyon jól eszik, sõt, valamikor napi 600-700 grammot is, pedig "csak" 4 kiló (35 hétre született 2700 grammal), eléggé tud enni, talán azért krákog, mert sok volt neki, elég sokat bukik is.
A kérdező hozzászólása: Igen, a kezdetek óta csinálja, csak tegnap volt egy félrenyelése vagy ilyesmi és vagy fél percen át nem vett levegõt, azt hittem, meghalok, aztán valahogy átlendült rajta, de most minden amit csinál, gyanús, persze lehet, hogy beképzelem :(
Sokszor fog még félrenyelni:) Fejletlen nekik még a nyelõcsõ, és emiatt bentmarad egy kis kaja.Ha szoptatod akkor minden ok, ha tápszer, akkor lehet kellene másikat kérni, lehet, h ez túl sûrû neki.
AZ enyém folyton nyikorgott. Nem viccelek! :-) Tudnak érdekes hangokat kiadni. Halálra röhögtem néha magam. Aztán elmúlt. Még hiányzott is.

Mennyire normális az, hogy a fél éve tacskóm végig alussza szinte az egész napot?

Tegyük hozzá éjjel is úgy alszik mint akit agyon csaptak! Ha kiviszem sétálni,akkor minden okés vele,mozgékony és fürge.De amint be tesszük a lábunkat,már alszik is! Ennyire lusta lehet?Vagy valami baj van vele?

Legjobb válasz: Mi,ha kinn vagyunk, úgy pörög a kutyám hogy nézni is fárasztó. Parkban, szabadon. Napi 4-5 órát vagyok vele kinn. Itthon, ha nem játszik vele senki, vagy nincs rágcsálnivalólja amivel lefoglalja magát, akkor õ is alszik. Ha néha elmarad egy egy séta, vagy kinntlét, akkor is átalussza azt az idõt. Elvégre, tévézni, sakkozni, xboxozni nem tud. :D Szerintem normális, jobb mintha nekiesne bútoroknak vagy másnak, és szétszedné unalmában.

Mi, ha kinn vagyunk, úgy pörög a kutyám hogy nézni is fárasztó. Parkban, szabadon. Napi 4-5 órát vagyok vele kinn. Itthon, ha nem játszik vele senki, vagy nincs rágcsálnivalólja amivel lefoglalja magát, akkor õ is alszik. Ha néha elmarad egy egy séta, vagy kinntlét, akkor is átalussza azt az idõt. Elvégre, tévézni, sakkozni, xboxozni nem tud. :D Szerintem normális, jobb mintha nekiesne bútoroknak vagy másnak, és szétszedné unalmában.
Nekem is volt tacsim - gyerekkoromban. Ha kint voltunk, játszottunk/sétáltunk, pörgött, mint a ringlispíl, de amikor bementünk a házba, bebújt a kosarába, és észre se lehetett venni, hogy létezik. Max abból, hogy amikor már idõsebb volt, horkolt. :D Nagyon szerettem, jó kis kutya volt. 14 évig élt.
Szerintem ez jó amúgy. Sokat mozog, játszik, sportol, és sokat pihen. Néha irigylem.:D
Ha eddig mindig ilyen volt, nem hirtelen változott meg, akkor valószínûleg ez normális. Általában akkor kell csak betegségre gyanakodni, ha hirtelen változik meg az alvásigénye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!