Találatok a következő kifejezésre: Normális az, ezen a héten (228 db)

Normális az, hogy a 17. héten még semmit nem érzek a babából? Csak annyi, hogy szokott a hasamba nyilalni, de egyáltalán nem fáj, gondolom ez a méh növekedése miatt van! Mikor érezni ezt először?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális, én pl 18. héten éreztem elõször, utánna jó pár napig megint semmi, és úgy 22 hetes korom óta érzem mindennap:) Boldog Babóvárást!

Persze, hogy normális, én pl 18. héten éreztem elõször, utánna jó pár napig megint semmi, és úgy 22 hetes korom óta érzem mindennap:) Boldog Babóvárást!
A kérdező hozzászólása: oké! nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
én is 19. héten éreztem elõször, azóta 2 hét telt el, és nagyon aktív!
Szia! Én a 19. héten. Szóval, nyugodj meg, nemsoká érezni fogod. :)
szia! nekem is a 19.héten mozdult meg a pici:) aztán valami motoszkálást éreztem a púpomnál:) nagyon jó volt.. nemsokára biztos te is érzed majd.
Szia! Én 19 hetes vagyok, 2. terhességem, és még mindig nem érzem a Manónkat! :(

Szerintetek mennyire normális dolog ez? A 29 hetes kimamának 7 hónapos az első gyermeke. Ezek szerint a szülést követő 6 hétben esett teherbe? Gyakori az ilyen?

Legjobb válasz: Hát, ha abban a 6 hétben már megjön a menzesz, akkor lehetséges! Sõt, akkor is elõfordulhat, ha még szoptatsz, és még nem jött meg! Dokim mondta..

Hát, ha abban a 6 hétben már megjön a menzesz, akkor lehetséges! Sõt, akkor is elõfordulhat, ha még szoptatsz, és még nem jött meg! Dokim mondta..
Nálam a tisztulás a 4.hétre befejezõdött, egy héttel késõbb megjött... 3hónap alatt beállt a ciklusom... 18hónap lesz a két gyerkõc között nálunk. De pl ha úgy gondoltuk volna, akkor elviekben lehetett volna nekünk is ennyire kicsi különbség a két kicsi között...
Nekem is van egy ismerõsöm, a 2 gyereke között 10 hónap van. Érdekes volt neki két gyereket pelenkázni, meg ellátni. Nem tervezték, úgy voltak vele, h. még csak akkor szült meg, és úgy sem lehet terhes. Hát de lett.
Ritkán, de elõfordul az ilyen.
Volt egy osztalytarsnom, akinek az occse 9 honappal volt fiatalabb, es allitolag idoben szuletett.

Normális az, hogy ezen a héten szinte minden nap fájt a hasam? Rossz időben jobban fáj a hasam alja+az egész derekam. Már kezdek aggodni.

hétf?n megyek dokihoz.azzal nyugtatom magam,hogy minden rendbe van csak a baba növekszik.de ez normális?

Legjobb válasz: Normális, ha nincs mellé görcs ami erõs vagy vérzés.

Normális, ha nincs mellé görcs ami erõs vagy vérzés.
Lehetnek ilyen apróbb fájdogálások, de nem gondolom, hogy ez jellemzõ lenne. Nálam pl nem fordult elõ. De arról olvastam, hogy a erõssebb derékfájás az nem túl jó. Ne gondolj rögtön rosszra, de én a helyedben megkérdezném az orvosomat. A baba növekedését pedig úgy érzékeltem, hogy a méhszalagok nyúltak, ezért szurkálást éreztem olyankor a hasam bal és jobb oldalában. Ezt is inkább kicsit késõbb éreztem, nem a 8-9. héten, hanem amikor már kezt nõni a baba illetve láthatóan a pocak.

Normális az, hogy a 26. héten haskeményedéseim vannak és ha igen, akkor baj, ha ezek néhány órán belül akár 8-10 alkalommal is előfordulnak?

A keményedések nyugalmi(fekv?)állapotban is el?fordulnak.Fájdalommentesek és néhány másodpercig tartanak.Közben nem, de el?tte és utána is érzem, hogy mennyire mozgékony a kisfiam odabent.Lehet,hogy az Õ aktivitása okozza?

Legjobb válasz: Az a baj , hogy a méhszáj állapotát változtatják ezek a keményedések és a 36. hét elõtt nem túl jó a sok keményedés, inkább menj dokihoz én 31 hetesen emiatt voltam kórházban, de a doki azt mondtanapi max 10 keményedés és nem óránként! Menj be az ambulanciára!

Az a baj , hogy a méhszáj állapotát változtatják ezek a keményedések és a 36. hét elõtt nem túl jó a sok keményedés, inkább menj dokihoz én 31 hetesen emiatt voltam kórházban, de a doki azt mondtanapi max 10 keményedés és nem óránként! Menj be az ambulanciára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Mindenképpen felhívom az orvosomat hétfõn. Görcseim nincsenek, de a méhnyakam szinte már teljesen besimult 3 héttel ezelõtt. A méhszájak még 8 nappal ezelõtt zártak voltak.Kaptam rá Magne 6-ot és sokat pihenek. Nagyon féltem a kicsikémet!
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó hozzászóló 27 hetes kismama! Igaz, hogy én tettem fel a kérdést, de látom, hogy Te is ugyanezért a probléma miatt rettegsz. Ma délután meglátogatott egy szülésznõ ismerõsöm, aki azt mondta, hogy a haskeményedések akkor okoznak méhnyak rövidülést ill.nyílást, ha az egész has alja bekeményedik (nem csak a mozgásra) és görcsöket okoz. Amíg nem jár görcsökkel és csak néhány másodpercig tart, az a 26. héttõl normális.Szerinte is a megoldás a lehetõ legtöbb fekvés és a magnézium tartalmú vitaminok és gyógyszerek szedése. Engem megnyugtatott, remélem most én is téged!
Köszönöm a hozzászólásodat, kicsit megnyugodtam, mert görcseim nincsenek, de a keményedések sajnos sokszor nem csak percekig tartanak, hanem órákig. Van, hogy órákig semmi bajom és egyszercsak elkezd keményedni és egy-két percenként van kb. 15 másodpercig tartó keményedés, amitõl szenvedek akár 1-2 órán keresztül is. Aztán elmúlik. Szóval így vagyok. Lényeg, hogy sokat pihenek, szedem a magnéziumot, vigyázok magamra. Többet sajnos nem tehetek. :( Neked minden jót kívánok és boldog babavárást!
2. vagyok. Igaza lehet a szülésznõnek! Nekem pár napja megérkeztek a görcsök is és most már elkezdtem nyílni és rövidülni. Amíg csak keményedés volt, addig nem, de a dokim azt mondta, mostmár ne aggódjak így a 35. hét után. Minden jót!
Az enyém felesben volt anyatejes, 2 hós korától heti 1 kaki volt
5 nap után már azért nem jó, ha nincs kaki. Az enyém is felesben anyatejes illetve tápszeres volt, késõbb már csak tápszeres, de nálunk is 3 naponta volt kaki. Azzal tudsz segíteni, hogy két-három nap után, ha nincs kaki, fõzöl kamilla teát, és abban készíted el a tápszert. Legkésõbb másnap megjön a kaki. Napi rendszerességgel nem jó a kamilla, mert szárít, de hetente kétszer-háromszor nyugodtan mehet napi 1-2 alkalommal.
A hasfájást nem tudom, de a rózsaszínes folyás, áttöréses vérzés az elsõ 3 hónapban normális.
Titeket hatosagilag be kene tiltani, annyira hulyek vagytok...
" Ez normalis?" "Gumi nelkul csinaltuk" Nem, nem normális, felelõtlen taknyos idióták vagytok...
ó Isten adja hogy terhes legyen, csak hogy tanulj egy kis felelõsséget te szánalmas ....
Köze nincs a szüzesség elvesztéséhez! És miért nem a barátnõd kérdez/van azon hogy megoldjátok a problémát?! Szar egy nõt fogtál ki, keress egy normálisat!
Szia! A legjobb barátnõm ugyanígy volt, mikor elvesztette a szüzességét! Ez teljesen normális, mert a szervezet hormonháztartása megváltozik a szex hatására. Ja...és a teszthez minimum 2 hétnek el kell telnie az aktustól számítva ahhoz hogy kimutasson bármit is. Csak egy jótanács! --> Legközelebb használjatok gumit, ha nem akartok gyereket nevelni, vagy esetleg abortuszt! ;)
A kérdező hozzászólása: egy hetest vettem
Az elsõ teszttel két hetet várni kell.
Elõfordulhat. De lehet stressztõl vagy idõjárás-változástól is, hogy késik.
A kérdező hozzászólása: 12 napja biztonsag kedveert 4 tesztet vettem. mind negativ. igen mert azt mondta h csak akkor fekszik le velem ha eljegyzem. en meg vartam mert nagyon szeretem.
Most vetted el a szüzességét, de már el volt jegyezve? :O Bármitõl késhet, sõt, hiába lett negatív a teszt, az se feltétlen kizárható, néha "álnegatívat" mutat. Jó lenne tudni, mikor történt az aktus.
A kérdező hozzászólása: normalisan valaszoljatok. a tobbi nem erdekell. es az se lenne baj ha terhes lenne. es 19 vagyok o meg 18. 2 honap mulva 19 lessz o is. es mar eljegyeztem. csak felek h valami baja lett h enyit kesik a havija. pls. a kerdesre valaszoljatok.
nekem anno késett 1-másfél hetet... de legközelebb GUMIVAL csináljátok és nincs para! :)

A történet a következõ, a kedvesemnek (ELVÁLT ) van egy 9 és fél éves lánya, hétvégeken, idönként hét közben is eggyüt vannak, fürdenek és eggyüt alszanak, a kislány sir az apukája után amikor elválnak. Szerintetek normális ez a kötödés?

és ez mennyire befolyásolná a kezdödõ kapcsolatunkat a kedvesemmel?, ugyanis nem érzem jol magam amikor ki kel költözzek a háloszobábol, vagy én vagyok egoista? Mi lenne a megoldás? Hogy mindenkinek elfogadhato legyen.

Legjobb válasz: A kötõdés normális, csak a "kedvesed" nem normális, hogy ha egy ilyen kötõdéssel bíró gyereket nem vett figyelembe válásnál és csak saját magára gondolt. Ilyen gyerekkel normális kapcsolatot nem fog tudni nõként felépíteni.

A kötõdés normális, csak a "kedvesed" nem normális, hogy ha egy ilyen kötõdéssel bíró gyereket nem vett figyelembe válásnál és csak saját magára gondolt. Ilyen gyerekkel normális kapcsolatot nem fog tudni nõként felépíteni.
Emberek! Nem egy idegen férfiról van szó, hanem az apjáról... Azért ne képzeljünk már bele minden perverz dolgot. Nekem apukám mosta a hajamat 13 éves koromig, mert gyerekes tipus voltam és igényem volt rá. És nem, anyám egyszer se rontott be a fürdõbe, hogy "úúúristen, tuti most ujjazod meg és rakod seggbe a saját lányod, mi"? Gondolkozzunk már...
Én még most is együtt fördök anyámmal. 53/F
Normális a szoros kötõdés, ki tudja, milyen nehéz a kislánynak a válást feldolgozni, legyél türelmes. De azért lassan ideje lenne a saját ágyába szoktatni a kislányt fokozatosan. Mert az sem mehet a végtelenségig, hogy a lassan kiskamasz korba lépõ kislány alszik mindig az apukájával, te meg a másik szobában.
" Azért ne képzeljünk már bele minden perverz dolgot." De, beleképelnek. :D Egyszer egy hasonló kérdésben írtam, hogy én is sokáig anyukámmal egy szobában aludtam, még kamasz koromban is (nõ vagyok), mert annyira félõs voltam. Erre néhányan meg voltak gyõzõdve arról, hogy ez csak azért történhetett, mert biztos szexeltünk. :/ Van itt pár érdekes ember, nem kell velük foglalkozni. :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A kötõdés normális. Az együtt alvás és fõleg az, hogy ki vagy telepítve a hálóból, na az szerintem kevésbé normális, és itt tök mindegy milyen nemû gyerekrõl és szülõrõl van szó. Még egy egy félelmetes viharnál oké, ha bebújik hozzátok a gyerek, de így azért eléggé bizarr. Az együtt fürdésrõl nem tudok véleményt alkotni, nem ismerem a konkrét szitut. Lehet csak benn ül az apa a fürdõkád szélén, nem tudom... Egyébként mindenki máshoz van szokva és más a normális. Nem érdemes másokra hallgatni. Meg innen nem lehet megmondani a frankót. Egy biztos, hogy elõbb utóbb a kapcsolatotok rovására fog menni ez a fajta "kiközösítés". Nem vagy egoista, azért ne kelljen már a gyerek miatt a elhagynod a közös ágyat. Megoldás, hogy ezt megbeszéled a pároddal, és egy mindenki számára elfogadható mederbe terelitek a dolgokat.
ebben a fejlett vilagban, miert tabu a mesztelenseg? v mi a baj?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyébként mi is az, hogy normális? Normális az, amit a többség annak gondol? Kopernikuszt sem feltétlen tartották normálisnak, mikor elõállt azzal, hogy a Föld a Nap körül kering. Oszt mégis... Én azt mondom mindenki a saját elképzelései szerint éljen. Ha nem csinál semmi törvénybeütközõt, nem árt másoknak és jól érzi magát, akkor az teljesen rendben van. Ha nem, akkor meg nem jó, akkor változtasson. Ennyi. Ez csak azért jutott eszembe, hogy most nehogy megint elkezdõdjön a vita a meztelenségrõl... Kérdezõ, ha téged ez zavar, akkor nyilván nem jó Neked ez a helyzet, beszéld meg a pároddal a dolgot. Szerintem erre biztosan találtok jó megoldást. Ha nem tudjátok közelíteni az álláspontokat, akkor nyilvánvalóan nem lesz gyümölcsözõ kapcsolat. Akkor bele kell törõdni, hogy mások vagytok, mások az igények. Mivel új a kapcsolat, gondolom fiatal is vagy, sok veszteni valótok nincsen, nem kell feltétlenül megalkudni a kényelmetlen helyzettel.
Nem kellett volna lepontozni, mert en sajat tapasztalatom miatt gyanakodtam furcsa kotodesre... nem csak ugy alaptalanul, filmekbol emlekezve. Sajnos!!!
Persze ettol meg nem biztos hogy ugy van, de en meggyozodnek rola, a biztonsag kedveert.
Az együtt alvás és az együtt fürdés az nem oké.A többivel nincs gond.
Az én lányom most lesz 10. Az együtt fürdés elég meredek, az együtt alvásban pedig az, hogy kiküldenek. Nem tudom elképzelni a lányomról, hogy ilyeneket igényeljen az apjától, pedig mi is elváltunk. A párom apja helyett apja, de vele se jutna eszébe ilyen.
Bocsánat, nem figyeltem oda mikor a kérdésedet olvastam, és kimaradt a "fürdés".Módósítom az 1-es válaszom: 9, 5 éves gyereknél semmi joga a fürdõszobában együtt fürdeni a gyerekkel egy férfinek.
Teljesen normális. Õ az apja. Amikor gyerekes pasival kezd az ember lánya mindig fel kell magadnak tenni a kérdést, hogy el tudod-e viselni, hogy a gyereke az elsõ? Karácsonykor, ünnepekkor, sulis alkalmakkor ott kell lennie, és szintén nem te leszel az elsõ. Ha lesz közös gyereketek akkor meg kell osztania a figyelmét közöttük. Ha valamelyiket nem tudod elviselni, nem szabad belemenni a kapcsolatba. És igen normális, hogy együtt fürdenek, alszanak. Elvégre az apja.
Kedves elsö válaszoló: ezt miböl gondolod: "egy ilyen kötõdéssel bíró gyereket nem vett figyelembe válásnál és csak saját magára gondolt" Mert semmi sem utal arra, hogy a kérdezö kedvese az, aki felrúgta a házasságot!!!!!
A kérdező hozzászólása: a párom az apuka!
Abszolut normalis, kiveve azt, hogy nem kene egyutt aludniuk.
A kérdező hozzászólása: A kislány 4 éves volt amikor a szülök elváltak
szerintem nem a legnormalisabb, hogy együtt fürdik egy, majd 10eves lannyal, es kiküld teged miatta a haloszobabol.nem egy 2eves kisgyerekröl van szo.elkene beszelgetned erröl a paroddal.
Szerintem fura, hogy egy majdnem 10 éves kislány együtt fürdik és alszik az apjával... Nekem 10 évesen már bimbózó mellem volt, 11 évesen menstruáltam. Nem kellene már ilyen intim viszonyban lenniük.
Másrészt oké aludjon az apja mellett, de téged miért küld ki??
Persze, hogy normális!!
A kérdező hozzászólása: Rendben! én elfogadom vagy nem, ez az én döntésem , de van egy határ ameddig normális , onnan tovább, komplexus alakulhat ki nem?
Szerintem eleg furcsa, remelem nincsen e mogott semmi meg furcsabb... Az pedig, hogy neked kulon kell aludnod ilyenkor, meg kulonosebb! Nekem hidd el, hogy azert erdemes lenne betenni oda egy kamerat vagy lehallgatot, ugy hogy ne tudjak... csak a biztonsag kedveert
mármint az állandó együttalvás és a te kiküldésed a hálóból nem normális

Már több hete feltöltöttem az érettségimet a felvi.hu - ra, de még mindig csak feldolgozás alatt van, ez normális?

Kb. 2 hete feltoltottem a felvételimet de még mindig csak a 2. Lépésnél tart, vagyis feldolgozás alatt van. 2 nap múlva lejárt a jelentkezési határidő, mit kéne tennem? Többi dokumentumokat feldolgozták és minden "zöld". Köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Nekem sincs még feldolgozva. Szerintem normális.

Nekem sincs még feldolgozva. Szerintem normális.
Semmit. Nekem is lassan dolgozzák fel.
Most van "roham". A rendszer nem gyõzi feldolgozni.
Ha nem jelzett a rendszer "hibát", valószínû minden rendben.

Teljesen normális az, ha régebben rendszerint eltartott a menstruációm akár egy hétig is, de újjabban maximum ha 1-2 napig, mégcsak 30 leszek, és elég rendszertelen. Vagy ez így van jól?

nőgyógyásznál is voltam,azt mondta nics semmi.Vagy ez így van jól?

Legjobb válasz: Közlekedés szempontjából? Teljesen normális. :)

Közlekedés szempontjából? Teljesen normális. :)
azért az 1-2 nap elég kevés. min 3-at szoktak normálisnak mondani, nekem is annyi egyébként. Régen tini korban akár 1 hét volt, gyógyszer mellett 5 nap volt. Most 3 nap. Ez változik. Viszont ha rendszertelen akkor hormonális probléma is lehet a háttérben. Endokrinológushoz menj.
Szerintem is jól van ez így.
A túl kevés és rendszertelen vérzés nincs jól, szerintem. Lehet, hogy tojik rád az orvos, amíg nem tervezel gyereket. Magánban voltál, v sztk? Esetleg beszélj egy másik orvossal, vagy endokrinológussal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!