Találatok a következő kifejezésre: Normális az, ezen a (2117 db)

nem.Ez normális, ez a sex bevezetése.
Jajj, csavo, az nagyon jo! Mar nem az, de azert sikerelmenyem van, amikor a baratomnak 1 csoktol latom, hogy felall...:) ) Sot, ha felall, remenykedj, hogy eszreveszi...:P Jol fog esni neki!:D
Ez természetes:) Nekem még akkor is ha a bnõm megfogja a kezemet..vagy elég ha ránézek és már....:)
Én lány vok, de én is rögtön benedvesedek egy csóktól, márha az olyan csók, hogy tényleg wow és fõleg akkor ha naon naon ceri a párom:) )
Nekem is mindig feláll olyankor, szerintem teljesen normális reakció, semmi cikis nincs benne:)
Nekem egy forróbb öleléstõl is fel áll :D
Nem ciki. Szerintem a leányzó is örül neki, hogy ilyen hatást vált ki belõled :P Én is örülök, mikor áll a barátom kishaverja egy csóktól :)
Ez teljesen normális dolog, és akkoris föl szokott állni amikor az öledbe ül!! ez egy még pár évig biztos így lesz a kapcsolatotokban, de utánna mer nem nagyon, de persz ha még akkor is föláll akkor sincsen semmi gááz! nekem is mindig ez van de ha észreveszi akkor csak röhögünk 1-et!:)
Miért kéne röhögni? Más a fél karját odaadná, hogy felálljon meg szedi a potemixet. Ha röhögtök, az azt jelenti h kis gyerekek vagytok, meg legfõképpen a srác, ha hagyja h röhögjenek rajta. Nem való nektek még a sex. Nem tudjátok értékelni. A generációtok úgyis megy majd a süllyesztõbe, mással nem is foglalkoztok csak a sex-szel 12-14 évesen is már....
A kérdező hozzászólása: Azta de gyorsak vagytok:) Köszi a válaszokat akkor megnyugottam:D (am azt aminél azt írta vmeikõtök hogy nevetnek azt én se nagyon értem:D)
Isteni a tudat, hogy én izgattam fel a párom...Szal nagyon nem ciki, inkább jól esõ érzéssel tölt el...
az lenne ciki, ha nem állna fel :)
Nekem már attól is feláll, ha azzal a lánnyal vagyok, aki nagyon bejön nekem... :P Inkább álljon mindig, minthogy soha! =) F/17
Nekem már akkor feláll ha a barátnõmmel beszélek msn-en errõl a témáról :D
Igen normális hisz az idegeket megpiszkáltak rendesen ! Kell 1hét is mire helyre jön !

Tegnap jött meg, el is kezdtemm szedni a tabit (lindynette20), ma reggel hányingerem volt, és most is fáj a hasam - lehet h ez csak menstruációs görcs. Normálisak ilyenkor ezek a mellékhatások? Elmúlik majd az első hónap után?

Legjobb válasz: Kb. 3 hónap kell ahhoz, hogy megszokja a szervezeted a tablettát, ha a tünetek utána is fennállnak, akkor vissza kell menni a dokihoz és majd õ felír egy másikat!Nem kell aggódnod, ezek teljesen normálisak az elején!

Kb. 3 hónap kell ahhoz, hogy megszokja a szervezeted a tablettát, ha a tünetek utána is fennállnak, akkor vissza kell menni a dokihoz és majd õ felír egy másikat!Nem kell aggódnod, ezek teljesen normálisak az elején!
Hát általában az elsõ 3 hónap a kritikus...:S az orvosok szerint de, általában 3. hónapban elmúlik de, ha van vmi nagyobb baj keresd fel a nõgyógyászod. Pl.: vézésed van tabi szedés közben, vagy nagyon fáj a fejed úgy mint még soha. Barátnõmnek lindynette20-tól 5 hónapon keresztül volt hányingere. :S 6. hónapra elmúlt :Dszerencsére
az elsõ levélig ezek természetesek (éni s ezt szedem már lassan 3éve), de ha utána nem múlik el, akkor célszerû visszamenni a dokihoz, és lehet ir ki ujat, mert ezt a szervezeted nem fogadja el.

Normális az, hogy a 17. héten még semmit nem érzek a babából? Csak annyi, hogy szokott a hasamba nyilalni, de egyáltalán nem fáj, gondolom ez a méh növekedése miatt van! Mikor érezni ezt először?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális, én pl 18. héten éreztem elõször, utánna jó pár napig megint semmi, és úgy 22 hetes korom óta érzem mindennap:) Boldog Babóvárást!

Persze, hogy normális, én pl 18. héten éreztem elõször, utánna jó pár napig megint semmi, és úgy 22 hetes korom óta érzem mindennap:) Boldog Babóvárást!
A kérdező hozzászólása: oké! nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
én is 19. héten éreztem elõször, azóta 2 hét telt el, és nagyon aktív!
Szia! Én a 19. héten. Szóval, nyugodj meg, nemsoká érezni fogod. :)
szia! nekem is a 19.héten mozdult meg a pici:) aztán valami motoszkálást éreztem a púpomnál:) nagyon jó volt.. nemsokára biztos te is érzed majd.
Szia! Én 19 hetes vagyok, 2. terhességem, és még mindig nem érzem a Manónkat! :(

Az normális ha ez a processzor 75 fokos? (AMD Athlon X2 250 3, 0 ghz)

nem volt húzva, és akad minden játék, szerintem ezért, régen nem volt ilyen, de tegnap újra elkezdtem vele játszani 1 év után, és melegnek találom

Legjobb válasz: Ha ez az érték valós, akkor nagyon nincs rendben valami.

Ha ez az érték valós, akkor nagyon nincs rendben valami.
A kérdező hozzászólása: valós, és érzõdik is a játékokon... lehet hogy koszos a venti?
Ha régen takarítva, valószínûleg nagyon poros a venti. Takarítsd ki.
Nézd át takarítsd ki tápot is jó lene. viszont ha nem ez volt a gond akkor roszminözégü táp is okozhat ilyent roszul szelözö ház is haldokló ventilátor (netán proci újrapasztázás is jó lene) venti csapágy olajozás ha lehetséges haldokló alaplap netán még utolsó sorban

Normális viselkedés ez a volt párom barátaitól? Az van hogy volt egy kapcsolatom (3, 8hónap). Vége lett kb 4hónapja.

Most van egy új barátom, és neki tünt fel legf?gképp hogy tegnap volt a városomban egy rendezvény, hogy nagyon sokan olyan csúnyán néztek ránk.Többnyire romák, volt párom félig cigány volt.

Legjobb válasz: Gratulálok az exbarátodhoz hogy ilyen társasága van. VAlszeg egész életedben az összes leendõ pasidra így fognak nézni meg rád is.

Gratulálok az exbarátodhoz hogy ilyen társasága van. VAlszeg egész életedben az összes leendõ pasidra így fognak nézni meg rád is.
Micsoda? "Mondta a barátom hogy engem nem szeretnek sokan?Meg hogy utálnak, bár az utcán szinte csak cigány volt, azokkal meg nem is foglalkozok! Szerintem ez furcsa viselkedés volt a részükrõl, meg kicsit rosszul is esett hogy ezt mondta a barátom." ? Most akkor a barátai néztek csúnyán, vagy idegenek, akikkel nem foglalkozol?
A kérdező hozzászólása: az ex barátom haverjai azok nem magyarok!
Elsõ vagyok, és nem ezt kérdeztem, ez a része világos volt... de inkább hagyjuk.

Normális az, ha a peteérés környékén pecsételő vérzésem van? Vagy ez rossz hormonháztartásra utal?

Két hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését és mindkét hónapban a peteérés környékén pecsétel? vérzés jelentkezett. Valahol azt olvastam, hogy szerencsés az akinek így jelez a szervezete, viszont máshol azt írták, hogy ez hormonprobléma... Szerintetek?

Legjobb válasz: szia.én pont tegnap voltam így és utána kérdeztem a dokimtól.azt mondta az nagyon jó mert azt jelenti hogy volt ovuláció,és a petevezeték átjárható.én már többször tapasztaltam ezt,hát most megkérdeztem.nagyon jó!!!

szia.én pont tegnap voltam így és utána kérdeztem a dokimtól.azt mondta az nagyon jó mert azt jelenti hogy volt ovuláció, és a petevezeték átjárható.én már többször tapasztaltam ezt, hát most megkérdeztem.nagyon jó!!!
A kérdező hozzászólása: Megnyugtadtál! Köszönöm szépen a választ! :) ) Nagy kõ esett le a szívemrõl! :)
Ez nagyon jó! Teljesen normális! Nõvéreméknél is így lett 2 baba is, mert pontosan tudták, mit mikor... :)
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó, úgy örülök! Köszönöm a válaszokat! :)

Szerintetek normális az, hogy a párom lakótársnak odavett maga mellé egy lányt (2-en laknak), egy velem egyidőset, alacsony lakbért kér tőle, illegeti is magát a lány, ezért megkértem, hogy küldje el, de a párom nem érti, hogy ezzel mi a gond!?

Én egy másik városban élek, és nagyon zavar ez a helyzet, azért kérdezem meg itt is, hátha így bebizonyíthatom neki, hogy ez a helyzet nem normális! Már odáig fajult, hogy állítólag a lány lesérült és most barátomnak kell kiszolgálnia őt!

Legjobb válasz: Van ez így. Ez csak 1 dolgot jelent, hogy nem bízol meg a pasidban. Ami elég szomorú tény. És féltékeny is vagy. Félsz hogy csalódni fogsz benne. Egy lány a lakótársa egy pasinak akinek van barátnõje, nem ezaz elsõ eset a történelemben

Van ez így. Ez csak 1 dolgot jelent, hogy nem bízol meg a pasidban. Ami elég szomorú tény. És féltékeny is vagy. Félsz hogy csalódni fogsz benne. Egy lány a lakótársa egy pasinak akinek van barátnõje, nem ezaz elsõ eset a történelemben
nem normális....én választás elé állítanám....már tuti dugta is õt párszor, sajnálom de ez egyértelmû....nem azért mert a lakótársa lány, hanem a többi miatt amit leírtál...írd meg mi lett belõle!
De nem is egy normális, hétköznapi sztori.
Igazából teljesen mindegy mit mondunk. - Mert a kérdezõ úgy is vagy kínlódni fog sokáig - vagy pedig kevesebb ideig, ha a párja nem teszi ki a csajt a kérdezõ még szenvedni fog így ezzel az egésszel és talán megjön az esze és szakít. - De ha a pasi kidobja akkor a kérdezõ elmegy templomba és hálát ad az urnak de attól még lehet h nem lesz hosszútávú ez a kapcsolat mert nem bízik benne ésatöbbi. - vagy már maholnap szakítani fog
én is laktam már pasival, és a barátomban fel sem merült, h aggódnia kellene. ez a bizalom.
egyébként meg teljesen hétköznapi sztori:D látom, ti nem jártok egyetemre.. legalábbis nem kellett albérletet keresni..

Normális az hogy a párom soha sincs otthon? Azt mondja ez természetes mert régóta vagyunk együtt.

4 éve vagyunk együtt, ő az utóbbi fél évben heti 7 napból 5-öt biztos hogy a haverjaival tölt és este 22:00, 24:00 -nél előbb sose jön haza (délután 4-ig dolgozik) de olyan is gyakran van hogy hajnali 2-3 körül ér haza...szerepjátékoznak, ...én elhanyagoltnak érzem magam, főleg most hogy bejelentette hogy szombatonként is sokszor elmennek mostantól játszani ...ő 32 éves..csak szerintem furcsa ez ? olyan jó lenne valami közös programot is csinálni hétköznap de ő csak akkor ér rá ha a haverjai lemondják (nem megcsalás issue, ha felhívom tényleg hallom a háttérben hogy zsibognak a haverok....)

Legjobb válasz: Hát ez nekem is fura lenne.Kellene a kapcsolatok ápolásához a közös programok.Nehogy már a haverok fontosabbak legyenek!Azért az egyensúlyt meg kéne tartani!

Hát ez nekem is fura lenne.Kellene a kapcsolatok ápolásához a közös programok.Nehogy már a haverok fontosabbak legyenek!Azért az egyensúlyt meg kéne tartani!
Csak most olvastam, hogy "zártkörû". Hát szervezz te is szerepjátékos estét a pároddal :) Márha érted mire gondolok...;-) Ha õt ez izgatja...
Szerintem pedig ez így nem természetes. Az legalábbis biztosan nem, hogy többet van a haverjaival, mint veled. Mi 4 és fél éve vagyunk együtt a férjemmel, õ is eljár a haverjaival játszani vagy sörözni... Hetente, esetleg két hetente egyszer - sûrûbben a haverjai sem érnek rá! Sõt, õk mindig hívnak engem is, de szinte sohasem megyek, mert had legyenek õk is csak úgy együtt...
Hát ez így, elmondás alapján egyáltalán nem tûnik kapcsolatnak. Mintha lakótársak lennétek. :(
Nem normális. Az ilyen éljen és szexeljen a haverjaival, meg fõzzenek egymásra.
Nálunk ez a kapcsolat elején volt téma, de én felvázoltam, hogy ez nálam nem fog így menni. Nem várom el, hogy kimaradjon mindenbõl, de amikor összeköltöztünk, akkor már igen is akartam, hogy ne kelljen rá várnom az éjszaka közepén. Mióta házasok vagyunk is eljár néha néha egy meccset megnézni a fiúkkal, de olyankor is max 9-10-re otthon van. Nálunk sokat dobott a dolgon a fiunk megszületése, azóta nem kíván eljárni sehova sem, mert nem akar kimaradni az esti "szerelmeskedésbõl" a babával. Egyébként ha most arra hivatkozik, hogy régóta vagytok együtt, akkor mondjuk 10 év múlva már haza sem megy, mert akkor már tényleg régóta lesztek egy pár? Szerintem beszélj vele, hogy ez neked így nem jó, mert egy kapcsolathoz két ember kell. Ha õ még szórakozásra és haverokra vágyik nonstop, akkor inkább keress olyat magadnak, akinek hasonlóak az igényei és elvárásai egy kapcsolatban.
Nem normális. Mi 5 éve vagyunk együtt, és nem igaz, hogy idõnként nincs külön programunk, de ez nem heti 5 és még egy szombat is! Fõleg, nem maradozik ki hajnalig. Szóval szerintem nem normális. Akkor otthon nem is segít be semmibe?
Szia sztem ez nem normális., heti 1 nap lehet , de azt se értem, téged miért nem visz? egy barátnöm pontosan igy volt, a párja zenélni meg motorozni járt heti 5 napot, végül lett egy kisfiuk, és elváltak mikor 4 honapos volt.. ez igy nagyon nem jol van..
Nekem is furi. Én becsatlakoznék vele a szerepjátékos bandába :) Addig is együtt lennénk, lenne közös program, meg aztán jó buli :) ))
A kérdező hozzászólása: 25 év házasság :) milyen klassz :) reméljük nekem is lesz egy olyan valakim aki ennyire szeret :)
Viccel, 4 év már "régóta"??? Mit szólna 20-25 év után??Bár az már ritka manapság. Jogosan érzed , hogy elhanyagol. 43/ nõ , és 25 év házasság.:)
Számításai szerint, akkor kevesebb, mint két év múlva csak aludni jár haza? Egy kapcsolatot ápolni kell, akár egy cserepes virágot. Elõször elülteted, locsolgatod. Hajtást hoz. De attól még hogy van pár szép hajtása, le kell törölni a leveleirõl a port, és meg is kell locsolni, mert elszárad. Nem pedig, kihajtott, lássa el magát!
Tehát eleinte csak két nap volt. Akkor ebbõl nekem az jön le, hogy beszippantotta a virtuális világ, és ott sokkal jobban érzi magát mint a való világban. Ebbõl lehet, hogy késõbb még akár függõség is lehet, ha nem már most is az.
A kérdező hozzászólása: eleinte csak heti 2 nap volt aztán elkezdett egyre több és több lenni...
Megérdemelnél egy olyan pasit, aki szeret veled lenni, nem unatkozik, és nem a haverjaiddal akar lógni. Azért a 25 évet ne úgy képzeld el, hogy mindig, minden hepi-hali volt...Voltak nálunk is hullámvölgyek. én meg azt nem toleráltam, ha a haverjával elment 2-3 napra horgászni.Mára ez a haver szinte teljesen eltûnt az életünkbõl, és együtt járunk horgászni:) )
" A kérdező hozzászólása: 25 év házasság :) milyen klassz :) reméljük nekem is lesz egy olyan valakim aki ennyire szeret :) " Na, akkor szerintem már Te is döntöttél. Ugyanis nem azt írtad, hogy ennyire szeret a párod, hanem valakim... :)
A kérdező hozzászólása: még szeretem õt, de félek hogy így nem fogom már sokáig...fõleg hogy ha próbálom hogy legalább 8-ra jöjjön néha haza azonnal dühkitörésbe fakad a beszélgetés hogy akkor inkább szakít...
Vannak ilyen típusú pasik, mint a párod és nem is változnak. Nekem is vannak ilyen kollégáim, némelyik fiatalabb, némelyik idõsebb. Az egyiknek a párját is ismerem látásból. Soha nem láttam mosolyogni, egy megkeseredett nõt látok. A pasi meg állandóan a haverokkal lóg, kocsmázik, ha meg otthon van, multiban nyomják valamelyik játékot, headset-tel a fején tölti minden idejét otthon, akkor is a csapattársakkal dumál... Néha megkívánja az asszonyt, ahogy õ hívja, aztán egyébként a haverjainak él. És az is azt hiszi, így normális.
Akkor szakítson, hagyd a fenébe hagy menjen. Vagy ami még jobb rúgd ki, és keress egy olyan palit aki szeret is.
A kérdező hozzászólása: igazatok van csak nem könnyû..én tényleg mindent megtettem azért hogy mûködjön ez az egész, úgy indultam neki hogy végre..õ lesz az igazi...3 évig nem is volt ilyen..kicsit olyan mintha azon pánikolt volna be hogy elmúlt 30..de õ ezt soha nem fogja beismerni azt is tudom..
Szerintem hagyd a francba, lehet, hogy már nem is szeret.Ha szeretne, többet foglalkozna veled.
Valamit még elfelejtettem. Azt mondta neked, hogy nem fog otthon unatkozni. Ezek szerint a veled töltött idõben õ unatkozik? Akkor minden más lánnyal is unatkozna, szóval nem alkalmas csak haveri kapcsolatra, de arra is csak a zártkörû társaságával, sajnos.
A kérdező hozzászólása: Igen , igazatok van .Ha akár csak heti 2 nap lenne nem is szólnék semmi, menjen bátran de az hogy én nem férek be egy programmal hétköznap az olyan szomorú...jön a jóidõ és nem akarok otthon ülni, én meg nem akarok állandóan a haverokkal lógni..
Harmadik vagyok újra: nem te vagy hisztis, hanem õ az, ha ezek után rajtad kéri számon ezeket a dolgokat. Tudod, ismerek egy házaspárt gyerekkel, ahol az apának minden és mindenki fontosabb a családjánál, és ráadásul pontosan azt csinálja, amit a párod: hogy kikéri magának, hogy a felesége és természetesen a gyerek szeretne vele lenni. Tudod, válás küszöbén állnak a "barátozás" miatt. Te ne juss ide! Szerintem ennek nem lesz jó vége, úgyhogy gondold meg mennyi idõt és energiát akarsz erre a kapcsolatra pazarolni. Mert amint látom, ez tényleg az... sajnos... Különben nálunk úgy van, hogy hol a barátnõimmel megyek én, hol a barátaival õ, ez kb hetente-kéthetente egyszer, és ami minden héten van, hogy a közös barátokkal kilépünk ide-oda. És ami fontos: hogy a különprogramjainkat igyekszünk egy napra rakni, hogy ne a közös idõbõl menjen el.
A kérdező hozzászólása: õ azt mondja nem fog itthon unatkozni...én is elmegyek a barátaimmal ok de ez így nem túl jó...nem visz mert nem tudnék ott mit csinálni õk szerepjátékoznak és ez olyan zártkörû issue, haverjai is ilyenek megmondták hogy minek hazamenni ....
A kérdező hozzászólása: valaki azt írta menjek én is szerepjátékozni hátõõõõ engem nem igazán érdekel a szerepjáték 29 évesen :D nem zavarna alapból ha nem egész héten ez menne..meg ha nem csak ez lenne a téma mikor hazajön akkor is
A kérdező hozzászólása: Akkor otthon nem is segít be semmibe? kérdezte egyikõtök hát mivel szinte soha nincs otthon nem sok mindenben segít úgy kell könyörögni neki
Egy valamit nem értek. Azt, hogy az õ életében hol jössz te a képbe. Mert azt írod, hogy otthon is csak a szerepjátékról tud beszélni. Nem értem egyáltalán minek keresett párkapcsolatot, tökéletesen jól elvan a haverokkal meg a szerepekkel. Tudom a szex, de hát szerintem abban sem valami nagymenõ, ha abból indulok ki, hogy otthon sincs. Veled nincs baj, de az õ gondolkodásmódja nem tükrözi azt, hogy elmúlt harminc, õ még olyan 16 körül jár. Szerintem nem vagytok egymáshoz illõk. Én is ilyen voltam 29 évesen, engem már nem tudtak lekötni az ilyen szerepjátékok. De lehet, hogy õ sosem fog felnõni.
Bocs az indiszkrét kérdésért, de "úgy" mikor vagytok együtt? Mert ha sosincs otthon, akkor erre sem ér rá gondolom, mert nyilván amíg otthon tölt egy kis idõt, addig eszik, fürdik, öltözik, na de veled foglalkozik? Már nem tudom hanyadik, de valahanyadik voltam :-)
A kérdező hozzászólása: hát nem sokszor vagyunk együtt én meg romantikára vágyom.. :( nem vagyok még olyan öreg hogy vágyakozva üljek itthon!
A kérdező hozzászólása: ma 14:13 Igen én is ugy gondolom hogy ez így van, az ilyesmit tinikorban kéne kiélni...ennyi idõsen már házasságon meg babán kéne ( legalábbis hosszú távon) gondolkodni...ha én elhagyom nem hiszem hogy egykönnyen talál egy lányt aki ezt elviseli neki...32 évesen meg nem fognak utána kapkodni a 18 évesek akiknek ez az életforma még bejön esetleg...
Nem, nem normális! Mi az, hogy természetes, hogy több idõt tölt a haverjaival, mint azzal a nõvel akit elvileg szeret?! Ha továbbra is így megy az mindenképp a kapcsolat rovására fog menni, egy kapcsolatnak kellenek a közös programok, legyen ez akár egy mozi. Ha az én párom is ezt csinálná akkor tuti utilapot kapna, és ez tök mindegy, hogy 2-4-10 vagytok együtt. Nálam egy pasi ne a haverjaival töltse a hétbõl 6 napot, hanem velem.
A kérdező hozzászólása: hát ettõl féltem hogy mindenki ezt fogja mondani....õ megpróbálja bemagyarázni nekem hogy csak én vagyok ilyen hisztis hogy meg akarom õt fojtani és más pároknál ez nem így van...
Minél régebb óta van együtt a pár, annál természetesebb, hogy az összes szabadidejüket együtt töltik. Ez a kapcsolat nem normális, lépj ki belõle.
Dehogy normális. Van egy ilyen kollégám, meló után rögtön haverok, heti 6 nap minimum, hétvégén egész nap. A feleségével 4-5 éve vannak együtt, szegény már nem tud mit kitalálni, csak legyen otthon kicsit a pasi.Pedig nagyon aranyos nõ, jól néz ki, értelmes, össze tehetné a pasi érte a két kezét, és mégis. Nem tudom meddig birja. Párom is ismeri õket, és csak rosszallóan néz, õ ezt nem tenné velem, megy õ is haverokkal ide-oda, ha akarnám mehetnék mindig, mert tewsz arról hogy jól is érezzem magam, csak nekem nincs mindig idõm.De max havi 2-3 alkalom amikor nélkülem megy.És ez nekem igy normális.6 év után is. Sajnállak, ez nem fog mûködni, fõleg ha gyereket akartok.
"õ megpróbálja bemagyarázni nekem hogy csak én vagyok ilyen hisztis" Nem vagy hisztis, teljesen természetes, hogy azt akarok, hogy veled is töltsön idõt, ne legyenek fontosabbak a haverok. "hogy meg akarom õt fojtani" Hát ha egy napot nem bír ki veled, a haverok nélkül, akkor nem nagyon alkalmas a párkapcsolatra. És ha szerinte az, hogy vele akarsz lenni, az megfojtás, akkor az megint csak azt bizonyítja, hogy lélekben még igencsak gyerek. "és más pároknál ez nem így van..." Ezt honnan tudja? Szerintem csak a haverok mondták neki, õ meg elhitte nekik.
Szerintem is. Ha megbeszélni se tudod ezt vele, fel se fogja, hogy ez neked rossz, az nagyon-nagyon nagy baj.

Normális az hogy a 21 honapos fiam hajnalban állandoan, mikor éber, csak ugy hajlandó aludni, feküdni, ha hozzámbujik és fogom a kezét? Jo ez igy?

ha kimegyek éjjel wc-re észreveszi,és sir,hiába mondom,h mindjárt jövök.

Legjobb válasz: mintha Bogi lenne aki 13 hónapos ugyanezt csinalja még napközbe se mehetek el wc re mert sir ha nem lát

mintha Bogi lenne aki 13 hónapos ugyanezt csinalja még napközbe se mehetek el wc re mert sir ha nem lát
ennyi idõsen indul el a dackorszak, amikor édesanya és gyermek nappal konfliktusba kerülnek egymással, mivel sok a "nem szabad" (esetleg kézre csapás, kiabálás stb...) szó.....éjjel ez kihat rá, elõjönnek az éjszakai félelmek, álmok, árnyékok, persze, hogy akarja hogy mellette legyél + szeparációs szorongás utolsó szakasza. és ha még fogak is jönnek az is kihathat az éjszakai ragaszkodáshoz. szóval ennyi minden lehet. lányom 20 hós, és ha kellek neki, ott vagyok (külön szobában alszik), ebben a korban fontos a szeretgetés.
A kérdező hozzászólása: köszi.igen konfliktusok bizony most már vannak, ugyahogy mondod, sajnos igen néha ráis kiabálok.ezért ilyen éjszaka?de ez árthat neki, vagy ez igy természetes?mi éjjel eggyütt alszunk.
Teljesen normalis dolodg. En pl.(ahogy meselte anyum) amikor kiment nekem etelt kesziteni vagy hogy o reggelzizzen rogton megebredtem es elkezdtem sirni, mert nem volt mellettem. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!