Találatok a következő kifejezésre: Normális az, egyszer attól félek, hogy (2 db)

Normális az, hogy egyszer attól félek, hogy a barátom nem szeret, egyszer meg attól hogy én szeretem-e? (másfél éves kapcsolat, 20on innen vagyok, együtt élünk. :) )

Legjobb válasz: Az, hogy a barátod szeret-e, nos maradjunk abban, hogy ez átlagos kérdés...és az önbizalmadról mesél:) Az, hogy te szereted-e: azért nem kell a tüzet átkozni, mert néha hevesen lobog, és éget, máskor meg parázslik, meghittséget, és meleg ad. A szenvedély olyan, mint egy érme: két oldala van. Ha van olyan veled, hogy szerelmet érzel, máskor meg "csak" hogy szereted, akkor csak az érme oldalait látod: a szenvedély érméjét:D Csak nyugi;)

Az, hogy a barátod szeret-e, nos maradjunk abban, hogy ez átlagos kérdés...és az önbizalmadról mesél:) Az, hogy te szereted-e: azért nem kell a tüzet átkozni, mert néha hevesen lobog, és éget, máskor meg parázslik, meghittséget, és meleg ad. A szenvedély olyan, mint egy érme: két oldala van. Ha van olyan veled, hogy szerelmet érzel, máskor meg "csak" hogy szereted, akkor csak az érme oldalait látod: a szenvedély érméjét:D Csak nyugi;)
az hogy attol félsz szeret e normális szerintem mert erre is csak azért gondolsz mert nem szeretnéd elvsziteni.az hogy te szereted e attol függ mennyiszer gondolsz erre mert ha csak néha az is normális ha nem akkor csak tul sokat gondolkozon ezen =)
A kérdező hozzászólása: és ha csak régebben gondolkoztam nagyon sokat azon, hogy mi van, ha nem szeretem, de msot már változó? :)
A kérdező hozzászólása: ez egy nagyon szép , igaz válasz volt. :)
Szerintem normális. :) Én is folyton félek vmitõl.. Persze ez nem jó, mert folyton stresszelünk vmin, ami ráadásul a párunk szemébe totál felesleges és hülyeség. Hát ez van, meg kell nyugodni, de nagyon nehéz megtalálni a középutat ebbe is.

Mért van az hogy boldog vagyok a barátommal, de nagyon félek hogy elveszítem? :S tudom hogy szeret de mégis minden nap attól félek hogy egyszer csak azt mondja hogy bocs már nem kellesz. Normális ennyire félni ha különösebb okom nincs rá? =/

Legjobb válasz: Hú ez nagyon érdekes dolog... Én is nagyon féltem mindig, hogy el fog hagyni a szerelmem. Egyik este, mikor nála aludtam olyan furcsa álmom volt. Nem is tudom, lehet hogy megéreztem mi fog történni... Azt mondta az álmomban, hogy soha nem is szeretett egyáltalán. És tudod mi a legfurcsább? Az volt az utolsó együtt töltött esténk... Néha kicsit elgondolkozok azon, hogy van-e igazság abban, hogy a gondolatok igenis rávetülnek az életünkre. Akár pozitívak, akár negatívak. Talán a folytonos rettegés nem tesz jót... De ez nyilván azért van, mert nagyon szereted õt. Ez ellen nagyon nem tehetsz.

Hú ez nagyon érdekes dolog... Én is nagyon féltem mindig, hogy el fog hagyni a szerelmem. Egyik este, mikor nála aludtam olyan furcsa álmom volt. Nem is tudom, lehet hogy megéreztem mi fog történni... Azt mondta az álmomban, hogy soha nem is szeretett egyáltalán. És tudod mi a legfurcsább? Az volt az utolsó együtt töltött esténk... Néha kicsit elgondolkozok azon, hogy van-e igazság abban, hogy a gondolatok igenis rávetülnek az életünkre. Akár pozitívak, akár negatívak. Talán a folytonos rettegés nem tesz jót... De ez nyilván azért van, mert nagyon szereted õt. Ez ellen nagyon nem tehetsz.
Valószínûleg azért, mert nem bízol meg önmagadban. Attól félsz, hogy nem tudsz megadni neki valamit.
Nem azért tetszett meg a pasi, mert amúgy is rosszfiúnak tûnt? He? :D Jobban szeretnél egy olyan tutyimutyi kis kukit aki megfojtana a szerelmével? :D
23:37 telibe találta. Önbizalomhiányos vagy. Vagy legalábbis nem tartod magad elég jó nõnek ehhez a pasihoz. Lehet okkal.
húú elsõnek gratula, tetszett a válasz:) )) Szerintem nem normális..ha nem ettõl félnél, akkor valami mástól..Ilyen típus vagy..ennyi
nem tudom, ilyesmik nekemis eszembe jutnak, pedig semmi bajom magammal..nagyon rossz érzés, nem tudom, hogy lehet legyõzni
Kedves elsõ! Engem így is majdnem megfolyt a szerelmével a barátom. Ezt leginkább kívülûllók látják jól, na mind1. Szóval én még ennek ellenére is félek tõle, hogy egyszer bevág egy ilyet, hogy na pá. Pedig én nem vagyok belé szerelmes szerintem.
azért is van ez még ha nem is szerelmes igazán valaki a másikba, mert azért bennünk van, hogy nem akarjuk elveszteni..azért csak nem vagyunk úgy együtt valakivel, hogy közben nem érdekel, meddig van meg (néhány tahó pasit kivéve ugye)
10:04es:S:S [email protected]:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!