Találatok a következő kifejezésre: Normális az, egy pasi párkapcsolatban más (3 db)

Normális az, ha egy pasi párkapcsolatban más nőkről fantáziál önkielégítés közben (vagyis gondolatban rendszeresen megcsalja a párját)? Létezik olyan pasi aki ezt nem csinája?

Legjobb válasz: Én nõ vagyok, és a pasikat ismerve nem,sztem valahol a legtöbb férfinek eszébe jut,milyen más nõkkel, vagy lenne.Akkor gáz,ha szex közben nem arra figyel akivel van,hanem akire gondol.

Én nõ vagyok, és a pasikat ismerve nem, sztem valahol a legtöbb férfinek eszébe jut, milyen más nõkkel, vagy lenne.Akkor gáz, ha szex közben nem arra figyel akivel van, hanem akire gondol.
Álszent aki azt mondja, hogy soha nem gondolt még más nõre. Elvégre a pornófilmekben sem a párjuk szerepel (a legtöbb esetben), és ezért is szeretik annyira nézni. Szerintem ez normális, engem nem legalábbis zavar. Amíg csak gondolatban "csal" meg, addig nem is érdekel. Én is szoktam más pasira gondolni.....
igen, normális. Lehet, hogy igen, de az rád sem gondolna. nem túl jó ötlet megcsalásnak értelmezni a dolgot. Sõt, egyáltalán nem jó ötlet. A férfi számára a dolog egyáltalán nem megcsalás. A dolog kizárólag a kielégülésrõl szól és az ahoz szükségszerû vizuális élményrõl. Ha azt vágod a fejéhez, hogy ez megcsalás, akkor azzal egyrészt megsérted, mert az õ fogalmai szerint semmi ilyesmi nem történt, másrészt ha nagyon szívózol esetleg eszébe jut, hogy ha már szerinted úgyis megcsalt, akkor legalább tényleg legyen okod haragudni.
de nekem olyan is volt volt hogy egy lányra gondoltam végül jártam vele, és akokr viszont nem gondoltam akor sem másra, és miutn szakitottunk most is rágondolok. :D de ez már szerelem. :D nem csak a kielégülés miatti vizuális kép. :D

Párkapcsolatban normális, ha mást kíván meg egy pasi a barátnõjén kívül? Tehát, hogy lefeküdne mással és sokat is jár ezen az esze.

Tudom, húség, nem vakság, de azért érdekelnek a vélemények.

Legjobb válasz: nem te seggtitán, az akkor nem párkapcsolat.

nem te seggtitán, az akkor nem párkapcsolat.
csak idõ kérdése. mindenki megkíván mást is.
Hát ha sokat jár azon az esze, amit észre is lehet venni a viselkedésén, hogy már engem nem kíván, lehet megelõzném egy búcsú sziával, mielõtt kiábrándulna belõlem.
Csak mert hosszútávon ez nem túl jó. Én is megnézek már férfiakat, és talán el is képzelem vele a szexet, de ezen agyaljak sokáig, akkor én nem is szeretem igazán a párom.
más férfiakat*
Normális. Addig, amíg meg nem teszi.
Agyalj nyugodtan, de ha emellett a párod nem hoz lázba, az már elég ciki. Meg ha ilyen komoly, mégsem mondod el neki, az is.
Lassan 3 éve együtt vagyunk egy nagyobb féléves megszakitassal, én jóval fiatalabb vagyok, jobban vágyom a szexre, meghozza a jó szexre, és hiába nem vagyok vak, és kiváncsi a természetem annyira vagyok korrekt a másikkal hogy ha minden ok (a szexben ) megkapom amit akarok nem feltétlen jut eszembe más milyen lehet. De ha egy jó ideje csak az elutasitast kapom, a sokadikat meghozza is h egy elég jó nõ vagyok, "remek" otletekkel, szóvá téve a dolgokat stb tûrve a feltekenykedest amit azért kapok mert õ a szex mentes korszakát éli és tudja h én nem és mennyi "mindenkinek" kellenek, erõteljesen gondolkozom a dolgokon, h amúgy jól el vagyunk de sokadik kérésre sem kapom meg a reszemet, pedig én türelmes vagyok már több mint 3 honapja hogy már kezdek kiabrandulni belõle hogy megkívánjam Vele a szexet..... Mással igen.... egyre jobban.. mostanában...

Az normális dolog egy párkapcsolatban ha a másik fél (ezesetben a pasi) megmondja, hogy kivel barátkozhatsz és kivel nem?

Legjobb válasz: Nem, ez szerintem már beteges. Az, ohgy te kivel barátkozol csak a te dolgod.

Nem, ez szerintem már beteges. Az, ohgy te kivel barátkozol csak a te dolgod.
Döntsd el, hogy egy kapcsolatban egyenrangú félként akarsz részt venni, vagy alárendeltként? Aztán cselekedj ennek megfelelõen. Nekem legutoljára apám mondott olyat, hogy kivel barátkozhatok és kivel nem, de ezt is kiskölyök koromban. Bár én férfi vagyok, de egy nõnek pontosan ugyanúgy saját joga, hogy megválogassa a barátait. S ha nekem nem tetszenek a barátai, akkor jogom van nem találkozni velük - de õt nem korlátozhatom ebben sem. Ha valaki (akár férfi, akár nõ) nem így cselekszik, akkor az egyszerûen zsarnokoskodik a másik felett. Szerintem ne tûrd el senkitõl az ilyen kényszert! Pedro
Szia! Szerintem ne foglalkozz ilyen fiúval.... most csak ezt késõbb mást is szabályozni fog.
Nem, ez nem normális, de az sem, hogy ezt a másik tûri.
nem de ha ilyen kérdéseket tesz fel ez a fél akkor megérdemli-.-
nem
Sok itt a nem! Ha szeretitek egymás akkor mindent meg lehet beszélni! Halgasd meg az érveit, különben te sem várhatsz többet! Ha nem szeretne, nem is érdekelné kivel koborolsz! ragaszkodó, féltékeny, vagy mániákus az utóbb kiderûl...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! At igazság, hogy eléggé uralkodik felettem..
Nincs joga hozzá. Amíg nem flörtölsz, a te dolgod, kivel állsz szóba.
Képzeld el, mit szólna, ha te is ugyanezt tennéd vele. Ha dühös lenne, nem normális.
Nem! Nem az... felnõtt ember szabad akarattal, semmi köze a másiknak ahhoz kivel hogyan barátkozik, az nem megcsalás...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!