Találatok a következő kifejezésre: Normális az, egy pasi (115 db)

Szerintetek az normális, hogy egy pasi több nő iránt is érdeklődést mutat?

Jelenleg nincs párkapcsolata. Nos én volnék az egyik, és nagyon nehezen viselem a tudatot,hogy más is van a képben. Jogos-e?

Legjobb válasz: Normálisnak normális, ha épp dughatnéka van :) + Több esélybõl valamelyik majdcsak bejön.

Normálisnak normális, ha épp dughatnéka van :) + Több esélybõl valamelyik majdcsak bejön.
Aki ilyen csúnya, annak nem, de most nem ez a lényeg, hanem h attól h több lánynál próbálkozik egyszerre, még lehet késõbb hûséges. Értem? :)
A kérdező hozzászólása: Kishitû vagy, elõbb-utóbb mindenkinek eljön az, aki szeretni fogja.
Szerelmes nem voltam egyikbe se, szal vmennyire elhatározás kérdése. Az én esetemben az is lehetetlen, h egy lánynak bejöjjek, nemhogy még 2-nek. De ha mégiscsak így lett volna, akkor persze kénytelen lettem volna választani közülük vhogy.
A kérdező hozzászólása: És az, hogy a másik attól fogva nem érdekelt volna, csak elhatározás kérdése? És mi lett volna, ha mind a kettõnek bejössz? Két vasat tartottál volna a tûzbe?
09:52 Lehet h te nem így csinálod, sok nõ igen. De attól h egyszerre több lánynál próbálkozik, még egyáltalán nem biztos, h késõbb ne lenne hûséges. Én is csináltam már így, mégpedig azért, mert annak kb 0 volt az esélye, h mindkét lánynak bejöjjek, aztán végül szokás szerint egyikkel se jött össze a dolog (nem tudtak egymásról, szal nem azért). Viszont ha egyikükkel összejöttem volna, onnantól kezdve a másik nem érdekelt volna, mint nõ.
A kérdező hozzászólása: "Miért, ezt talán csak nõknek szabad? Majd ha összejön veled, és továbbra is érdeklõdik más nõk iránt, akkor lehet ellene kifogásod." Ez a fajta hozzáállás nekem új, mármint az, hogy többnek is teszi a szépet. Ha most csak véletlenül derült fény a harmadik jelenlétére, akkor akár kapcsolatban is lehet harmadik, úgy hogy nincs róla tudomásom. Egyébként én teljes bizonyossággal kijelenthetem, hogy ha van egy kialakulóban lévõ kapcsolatom, a harmadik labdába sem rúghat. Ennyit ha a "nõknek szabad"-hoz.
A kérdező hozzászólása: A második hozzászólónak üzenem. Tulajdonképpen nem tudhatnék róla, de egy fondorlatnak köszönhetõen szereztem tudomást a haltársamról. És bizony nagyon rosszul esett. Hagynom kellene az egészet, vagy gyõzzön a jobb? Én egy õszinte és tiszta párkapcsolatra vágyom, és ezzel a háttérrel nem biztos hogy ez elvárható. Õ is kapcsolatra vágyik, mert ha csak szexet akart volna, akkor már ezt a tudomásomra hozhatta volna. De erre én nem vagyok nyitott. Még ha szabad ember, akkor sincs ínyemre, hogy mással is flörtöl.
9:33 jól mondja. A pasik ilyenek, de nincs ezzel baj...
Miért, ezt talán csak nõknek szabad? Majd ha összejön veled, és továbbra is érdeklõdik más nõk iránt, akkor lehet ellene kifogásod.
Egyszerre több csalit kell tartani a vízben... Viszont ott már gond van, ha a halak tudnak egymásról... :D
A kérdező hozzászólása: Jelentem, megértettem! De akkor is nehezen viselem és még az orr alá sem dörgölhetem, hogy tudok a másikról, mert igazából nincs is jogom hozzá, és nem is tudhatnék róla.
Nem normális, ha szeretne nem mondana ilyet!!
Nem. Nem normális. Bár az idõ elõre meghatározása sem az. Mind két félnek úgy kell gondolni, hogy majd akkor lesz sex, ha mindketten úgy érezzük, hogy itt az ideje. Ha a pasi sürget, akkor valószínûleg csak meg akar fektetni. A leírásod alapján amúgy a pasid egy kõbunkó. Menekülj tõle amíg lehet.
Ez nem "papucsság", csak egyszerû bunkóság.Ha te várni szeretnél a szexel, õ meg nem, akkor hagyd ott, nem vagytok egymáshoz valóak szerintem, találsz te jobbat is! Bocsi!
hagyd a p*csába, csak arra kellesz, semmi többet nem akar. egyébként meg asszem a dolognak spontán kéne megtörténnie. nem fogok nyomás alatt, kényszerbõl szexelni, de lehet h ez egyéni vélemény.
Mondd meg neki, hogy vegyen inkább egy guminõt, jobban jár. Aki szeret az ilyet nem mond, de akár azt is mondhatnám, hogy normális pasi ilyet nem mond. Szerintem ne járj vele!
Mivel még csak randiztok, így szerintem korrekt. Úgyhogy ha neked nem kell ilyen pasi, akkor hagyjad a francba. Azzal meg hogy hülyének nézett ne foglalkozz, egyáltalán nem éri meg. :)
Figy õszintén elmondja az elvárásait. Nincs ezzel baj, eldöntöd h neked ez így oké-e vagy nem. legalább nem késõbb csalódsz benne, nincs baj ezzel.
A kérdező hozzászólása: igen, ha pl én nem gondolom úgy h pl 2 hónap után lefekszek vele, hogy ezt még korainak tartom, akkor hagy el:/ amugy még nem járunk, csak a randizásnál tartunk.
A kérdező hozzászólása: én is igy vagyok vele, csak engem néz hülyének.

Összejöttem egy sráccal, majd az exbarátnője bekavart és a srác visszament hozzá. Csakhogy korábban azért mentek szét, mert a lány megcsalta. Hát normális az ilyen pasi?

Legjobb válasz: szereti a lány, nem az eszét használja Te meg tanulj az esetbõl, akinek akkor lett vége a kapcsolatának soha ne kerülj hozzá közel, míg nem dolgozta fel az elõzõt, sajnos, mert ez a vége N

szereti a lány, nem az eszét használja Te meg tanulj az esetbõl, akinek akkor lett vége a kapcsolatának soha ne kerülj hozzá közel, míg nem dolgozta fel az elõzõt, sajnos, mert ez a vége N
Nem!
Szereti a csajt. A szerelem meg megvakít.Nem tud ésszerûen gondolkozni. Nem nem normális a pasi, csak a szívére hallgat és nem az eszére. Amit valljuk be nagyon sok ember tesz így.
Lehet, hogy még szereti. Te meg még idegen vagy számára.
2. Vagyok. Úgy akartam fogalmazni, hogy normális a pasi.Csak a szívére hallgat
Ha a csaj okkal csalta meg akkor a srác egy gyökér. Ha viszont nem, akkor a csaj egy ribi. Amúgy meg jó nagy rózsaszín ködben élhet a srác, mert még mindig szereti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Én is voltam már a helyzetedben, dettó ugyanez volt. A barátom visszament hozzá, de 2 hónapra rá a csaj újra megcsalta... volt értelme?:) nem... de ez van.
A kérdező hozzászólása: Úgy kell nekik, ha ilyen bolondok :)

Szerintetek az normális, ha egy pasinak enyhén sárgás színű, és darabos a spermája?

A barátom elélvezett, és egy zsepivel letörölte, és még jó hogy a megérzésemre hallgattam, mert ha a számba élvez menten elhánytam volna magam...

Legjobb válasz: nekem akkor volt ilyen amikor Nem Elveztem El 6 Honapon At!

nekem akkor volt ilyen amikor Nem Elveztem El 6 Honapon At!
Sok kockacukorral kérted. Másik gomb!
szerintem te is tudod a valaszt. nem, nem normalis. meg ha 6 honapig sem csinalja akkor sem darabos, surubb, de nem darabos... 35F
Nem az. Jobban tenné hogy orvoshoz menne vele.
vagy sok cigi vagy már háááát hogy is mondjam! megromlott a tej! :D
Hát...lehet, hogy viagrát szed.
A kérdező hozzászólása: ez jó :D de tuti nem szed semmit) de ez ugye nem vmi kóros izé???
Nem csak titokban szerintem egy pornósztár!
Nem hogy örülnél, hogy nem csak egy körig bírja a farka :D
A kérdező hozzászólása: egy szende srác, és tökre nem nézné ki belõle senki...
A kérdező hozzászólása: vagyis h eléggé furcsálom, mert neki nem a szex az elsõ...és akkor ezt adja neki a természet..

Miért nem kell egy normális szép lány az átlag pasinak?

De most komolyan... Vagy az összes foglalt? Tudjátok a környéken hemzsegnek a huszonéves srácok, mégis a világ legnehezebb dolga ismerkedni (akkor is, ha te közvetlen vagy). Miért nem elégít ki titeket az, hogy van sütnivalója a n?nek, nem tök hülye és még ki is néz valahogy, nem a bányából szökött? Igen, rólam van szó, nem mondom, hogy hibátlan vagyok, mert van ezer folt rajtam is, de annyira azért nem gáz, hogy ne szeressen senki megismerni. Egy éve megy ez és kezd elmenni a kedvem, plusz a nehezen felépített önbizalmam is t?nik elfele. Hurrogjatok le, tudom volt már ezer ilyen kérdés...

Legjobb válasz: Miért nem kell egy átlag pasi egy normális szép lánynak?

Miért nem kell egy átlag pasi egy normális szép lánynak?
Mert a normális elég uncsi, nem? :D 26/F
inkább azon gondolkodj el hogy a mi tököm értelme volt ennek a kérdésnek?most szerinted erre mit mondjunk? pech!
Épp akkor lesz a legkevesebb esélyed valakit lelned, ha mindenhol õt keresed. Én is társkeresõzök, és ahol lehet próbálok kommunikálni lányokkal, hogy majd csak lesz valami, de ellenkezõ hatást kezdek elérni. 26 ff
Kérdezõ, ha bekapcsolnád a privát üzenetküldési lehetõséget, lehet, hogy már itt is kaptál volna egy-két ajánlatot. :)
a) a normális szép lány szerint az "átlag pasi" átlagon aluli, és nem veszi észre azt a lány, akinek kéne, de Te írtad hogy mindenkit észreveszel, tegyük fel észrevennél engem is :) b) a "normális szép lány" az átlag pasi szerint nem is olyan normális ésmég csak nem is szép, tegyük fel ez sem igaz :) c) nemtudom amúgy meg nemtudom merre probálkozol, meg mit jelent az átlag pasi. én is eljutottam arra a szintre hogy nagyon sok lányt észrevettem már, és rájöttem hogy nagyon sok lány lenne szerethetõ külsõ alapján, hiszen az nemsokat számít, ha belsõre megvan a megértés. szal igy már minden nap látok olyan lányokat akikkel érdemes lehetne ismerkedni :)
senki se akarja:D kérdezõ akkor most megnyugodtál hogy leirtattad a problémádat?megoszthattad velünk? örülsz?
Szerintem regisztrálj társkeresõre, ha valóban szép vagy, százával fogod kapni a rajongói leveleket :)
"De a sok próbálkozás és tapasztalat után, mikor még mindig egyedül vagy rájössz, hogy csak áltatod magad azzal, hogy boldoggá tesz a sport, a film, vagy a zene... Az embernek társ kell. A gondolataidat se tudod lefoglalni évekig. Hiányozni fog valami és nem fogod érteni miért" --> a szívembõl szóltál ugyan ezt érzem én is csak én 4 lassan 5 éve vagyok egyedül okoskodni nem akarok de nem szabad feladni járj el szórakozni/ismerkedni és ne hagyd h kihasználjanak 22f
szeressen.... elfele... lol
Szeritnem a kérdezõ nem azt várja, hogy egy beképzelt bunkóval jöjjön össze, hanem vkivel, aki azért mégis csak az õ szintén áll. Ismerem az érzést. Már kezdem azt hinni, hogy én gondolom magam túl jónak, mert mindig csak ilyen "rossz" pasik akarnak velem összejönni.
Utolsónak Ezt kifejtenéd pontosabban hogy mit értesz rossz pasi alatt ? Leírnád azt is, hogy szerinted milyen egy "jó" pasi. Itt külsõ-belsõ tulajdonságokra gondolok.Kíváncsi vagyok milyennek látod az ideális partnert
Én nagyon is szívesen el tudnék beszélgetni egy ilyen lánnyal, írj rám. 26 ff
Azért, mert minket átlag pasikat rendszeresen visszautasítanak az ilyen lányok holmi bunkó tajparaszt suhancért. A minap azt a választ kaptam, hogy nem vagyok elég bunkó. Nem is értem... Köpjek a szájába és hugyozzam le a haját? Akkor elég szar alak lennék? F 24
Miért oltjátok szegényt??? Szerintem teljesen rendben van a kérdés. És igaza van.
én is írtam már ki amolyan "költõi kérdést" csak hogy kiírjam magamból azt ami bánt, szerintem sokkal hülyébb kérdések is vannak itt. ennek ellenére tényleg érdekes a kérdésed, mert én inkább azt vettem észre, hogy a normális szép esetleg még esze is van lányoknak az átlagos pasik nem elég jók, legalábbis nekem mindig sikerült megtalálni õket...
Összetett dolog ez, a mai világ szinte lehetetlenné teszi, hogy az emberek tiszta szívvel tudjanak szeretni.. Saját sztori: Adott egy dögös "nehézbombázó" (legalábbis nekem az a "kategória" volt), meg én, akinek eszembe sem jutott volna, hogy egy "ilyen" lánnyal kezdjek, az egóm speciel a pitsába sem volt hozzá. A lány csak jeleket próbált küldeni(talán), egyértelmûen nem közölt semmit, de ezek a jelek nekem "hihetetlennek" tûntek, és mivel csak puszta feltételezésnek tudtam ésszel értelmezni, nem is mertem lépni felé. Mondjuk más okok miatt is (meló, egészség) totál idegbeteg voltam 2-3 hétig.. És azóta sem tudom mi történt pontosan. Úgyhogy tényleg nincs könnyû helyzeted, normális szép lány. A kommunikációban nagy zûrök vannak, a szív meg az ész nehezen tud összejátszani manapság. Egy átlag pasi. :D
Komoly gondolkodású nõként inkább a 30-as pasik között keresgélj. Érettebbek :-)
12:34 Hatalmas baromságot mondtál... Kezdjük ott, hogy mi számít érettségnek? Elméletben én 15 éves korom óta komoly vagyok/érett gondolkodású, az itthoniak is igazolhatják.. Gyakorlatban ha csinálok pár õrültséget attól még nem vagyok õrült, maximum nem unalmas.
Szerintem egyszerûen csak rossz helyen keresgélsz. Rengeteg olyan férfi van aki szinte bármit megadna azért hogy legyen egy olyan valakije akit szerethet akivel törõdhet, és aki ezt ugyanilyen intenzitással viszonozza is. A leírásod alapján egy okos értelmes nõnek tartalak. Megértem, hogy az önbizalmad is csökken ezzel hasonló helyzetben vagyok én is. Hiába vagyok én "normális" értem itt azt hogy nem vagyok félholt minden hétvégén ( egyáltalán nem is iszom, csak ha valami ünnep van), hiába vagyok udvarias tisztelettudó sajnos most nem ez a nyerõ. De nem kell aggódnod mert hiszen ahogy a mondás is tartja a szerelem akkor ér utol amikor a legkevésbé számítanál rá...vagy valami hasonló 21/F
Kérdezõ, légyszíves dobj egy üzit, szivesen beszélgetnék veled :D
Én szerintem átlagon felüli vagyok a belsõm miatt :D. Aki akarja szivesen leírom hogy milyen vagyok, de az tuti hogy nem olyan mint az átlag korombeliek ;)
A kérdező hozzászólása: Hány kérdés van itt, aminek nincs semmi értelme... Legyen legalább egy saját :)
A 2.-val vagyok :D. Miért kell a legtöbb tök normális aranyos csajnak a bunkó beképzelt pasi?? Kajak nem értem hogy mivan a világgal, mindenki hülye vagy én csak nemtudok beilleszkedni?? :D
Valószínüleg csak az átlag feletti külsõvel rendelkezõ pasikat veszed észre, akik tudják magukról, hogy bárkit megkaphatnak.
A kérdező hozzászólása: Tudod én mostanra tartok ott, hogy minden fiút észreveszek. De õszintén semmire se megyek vele...
Lehet olyan típusú pasikat akarsz akiknek pont nem te vagy az esete.Lehet hogy túlságosan is normális vagy, amivel az égvilágon semmi baj nincs, sõt, csak lehet hogy a kiszemeltjeidnek az extrémebb csajok jönnek be. Egyébként milyen idõs vagy ?
Egyszerûen bonyolult :P igen nehéz ismerkedni, számtalan ok miatt mint például belül titokban várjuk a fehér lovon értünk epekedõ lovagot, aztán tudatalatti (néha tudatosan :P) elõjön ez a nem ilyet vártam érzés.. lehet egyszerûen nem a hozzád illõvel találkoztál.. stb, stb.. sok választ kaphatsz erre.. Szerintem a lényeg: hogy ne add fel, hogy ne mond azt magadnak, hogy semmit sem érsz, hogy átlag vagy és senkit nem érdekelsz. Hidd el magadról, hogy nem így van!
A kérdező hozzászólása: Tudod a normálisról nekem annyi a fogalmam, hogy az embernek van értékrendje, érzelmei, képezi magát, vannak céljai és belénevelték a társadalmi morált. Lehet ebbe semmi extrém nincs, de úgy gondolom ez a "normális". Amúgy 22.
Hát ez jó kérdés. Nálam ugyan ez a helyzet csak fiúban. Az a baj, hogy az okosak a suttyókkal járnak és fordítva de az igazi érték otthon ül, olvassa a gyakorikérdéseket és azon parázik, hogy mikor talál megfelelõ párt magának (én is ezt csinálom :D) És tényleg baromi nehéz leszólítani valakit. No meg az önbizalom...na az sose volt valami nagy :(
elsö vagyok..:D de még mindig nem tudom mi az értelme a kérdésnek?
Nekem kellene! :) Az utolsóval egyetértek!
*utolsó elõttivel :)
A kérdező hozzászólása: Ha rád is vonatkozna a kérdés, valószínû értenéd. Gratula, hogy nincsenek ilyen "problémáid" :)
Jajmár gyerekek nem kell parázni, én is ilyen voltam. Csak elkell foglalni magatokat, aki tetszik azt megkeresni valahol és vagy összejön vagy nem hanem akkor kövi és így tovább! Sose szabad csak egy lánnyal kikezdeni, nincs rá garancia hogy Õ se csinálja ugyanezt, plusz ha csak egy van akkor nagyon reménykedünk abban hogy összejön és csak fáj a kudarc^^. Én 18 éves vagyok és dúrván féléve lett vége egy 1éves kapcsolatomnak. Eleinte nagyon rosszul éreztem magam, sõt még mostanába is néha, de mire való a zene ha nem arra hogy boldoggá tegyen, nah meg a film, játék minden csak nem szabad a rosszra gondolni :) . Persze én is szivesen csajozok de nem erõltetem annyira :) . Amelyik csak pedig szeretne tõlem valamit az megkeres én szivesen megadom a nevem bárhol azzal úgyse mennek sokra :) ...
4. voltam amúgy, az egyszerûsítés kedvéért a nevem Zsolt :D
Valószínüleg azért nem, mert már az átlagon aluli Nök is átlagon felüli Férfiakra ácsingóznak és az alatt mindenki mehet a levesbe. Szerinted amikor egy Férfi már magát megalázva egy valóban ronda Nönél próbálkozik elkeseredésében és az is elhajtja, akkor oda mer menni egy átlagos Nöhöz? Hát nem. Nekünk Férfiaknak egyszerre kell intelligensnek, átlagosnak, tehát minimum adonisznak lenni egzisztenciákkal. Tudom van a Nöknek 20 %-a aki nem ilyen, csak azok vagy foglaltak vagy nem mennek emberek közé. Sakk-matt. Jóccakát Mégis, mit vársz el egy átlagos pasitól? Külsö/belsö egyaránt.
A kérdező hozzászólása: Mikor fél évnél tartottam kb én is így fogtam fel. De a sok próbálkozás és tapasztalat után, mikor még mindig egyedül vagy rájössz, hogy csak áltatod magad azzal, hogy boldoggá tesz a sport, a film, vagy a zene... Az embernek társ kell. A gondolataidat se tudod lefoglalni évekig. Hiányozni fog valami és nem fogod érteni miért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Örülök, hogy ilyen sokan írtatok, talán tényleg nem volt felesleges kiírni a kérdést. Szerintem sok embert érint ez a probléma, és úgy látom a feje tetejére állt a világ ezen a téren. Mindenki bedõl a sztereotípiáknak, holott a saját vélemény számít igazán. Ezen kéne változtatni és talán megoldás is lenne.

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

Az nem gáz, ha az egyik barátnőm szerint jó pasi a pasim, ugye? Normális, hogy attól, hogy én járok vele, még másoknak tetszhet a párom.

Legjobb válasz: Ha nem egy bányarém a pasid, akkor igen, természetes, hogy másoknak is tetszik.

Ha nem egy bányarém a pasid, akkor igen, természetes, hogy másoknak is tetszik.
A kérdező hozzászólása: nem bányarém:D 2 pillanatra feléledt bennem a féltékenység, de aztán mondtam, hogy inkább nem teszem magam nevetségessé..
Bocsi, de vigyázz a barátnõddel. Lehet rámászik egy idõ után a pasidra. Nem egy ilyen eset volt.
A kérdező hozzászólása: Hát nehezen, mert nem is találkoznak gyakran, max. évente 2x, a vásár meg 2 emberen áll.
A kérdező hozzászólása: Nem mászna rá.. nem errõl van szó, mert ezzel az erõvel bárki rámászhat, ha elmegy bulizni.
örülj neki, hogy ilyen jó csávód van, hogy másnak is megakad rajta a szeme :D ha a barátod téged szeret és téged akar akkor a többi lány fejre állhat akkor se akar majd tõlük semmit
A kérdező hozzászólása: Persze, megbízom benne, csak nem tudom, h ez mennyire gyakori, normális.. az exem nem volt jó pasi, és igy nála nem volt ilyen komment részükrõl.

Mindenhol azt lehet olvasni, hogy egy pasi bárhol bármikor szexelne ha olyan a partner. Normális ha a barátomnak bőven elég egy héten egy menet?

Legjobb válasz: Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.

Ugyanúgy normális, mint ahogy a lányoknál normális, hogy elég nekik kevesebb. Sajnos az igények sokszor eltérõek. Személy szerint nem tartom túl jónak ezt, mert én is bárhol, bármilyen körülmények között megtenném, viszont a barátnõm nem. De sok fordított esetrõl hallottam már.
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! A hozzászólások megnyugtattak kicsit. És nem nem szóllak le utolsó, mert nagyon is jó egymáshoz bújni, és az a legjobb mikor mindkét félnek ugyanolyanok az igényeik, És ez egy nagyon jó tipp volt, kipróbálom majd, és próbálom a középutat betartani:)
Nálunk van, hogy havi 1alkalom van mert mind a ketten sokat dolgozunk meg még itthon is házimunka szóval örülünk ha összebujva elalszunk stb...de nincs gond ezzel nálunk legalábbis..és tudom most jönnek a hülye hozzászólások de levagytok szarva
Nálunk is "fordított felállás" van. Én legszívesebben mindig szeretkeznék, ha van rá alkalom, mert folyton kívánom a barátomat - ebben az a fura, hogy több, mint 3 éve vagyunk együtt, de egyre kívánósabb vagyok. Neki viszont nincs kedve pl 2 nap egymás után, azt mondja, úgy nem vágyik annyira a szeretkezésre, mint ha kimarad 1 nap, és úgy nincs annyira kedve szeretkezni, ha nem vágyik rá minden porcikájával... Masztizni is emiatt nem szokott, mert attól is kisebb "étvágya" lesz, ha közben magának csinálja, mikor nem lehetünk együtt. És természetesen nála is rengetegszer van, hogy fáradt, és inkább csak hozzám bújna. Alapvetõen elfogadtam a helyzetet, legalább nem kell tõle félnem, hogy én nem bírom csillapítani az "étvágyát", én biztos, hogy megcsalni nem fogom, mert más nem érdekel rajta kívül, csak Rá indulok be, de Rá nagyon... Azért néha sírtam már miatta, mikor mondjuk egy héten 2 nap egymás után lett volna alkalom szeretkezni, és legközelebb csak 1 héttel késõbb, és én nagyon vágytam volna rá, és készültem, neki meg semmi kedve nem volt... Régebben én is amiatt paráztam, hogy biztos nem kíván eléggé, de aztán mikor éjjel rám mászik álmában, akkor rájövök, hogy tényleg csak fáradt volt ébren cselekedni. :D Mára elfogadtam, hogy Õ ilyen, kevesebbszer van kedve hozzá, de azért az esetek 80%-ban fel tudom kelteni az érdeklõdését olyankor is, mikor nincs annyira kedve. Ha viszont egyáltalán nincs kedve, akkor csinálhatok bármit, nem fogja akarni, ha meg nem akarja, akkor felállni úgyse fog neki. Úgyhogy kedves kérdezõ, nem vagy egyedül :) szerintem az a lényeg, hogy megtaláljátok az arany középutat :) Esetleg még egy trükköt tudnék javasolni, ami nekem be szokott jönni, mikor én nagyon-nagyon kívánom a szeretkezést, Õ meg egyáltalán nem: egyszer megkértem rá, hogy elégítsen ki Õ, ha neki nincs kedve, mert én nagyon vágynék rá- az orgazmusom után úgy állt neki, mint a cövek, és be is dugta azonnal :D A másik mód meg az, hogy elkezdesz masztizni mellette az ágyban- a barátom 2 percig bírta, hogy ne szálljon be segíteni, és a vége megint ugyanaz, mint az elõzõ esetben ;) 20/L
Nekem is a barátom bárhol akarja...sõt belenyúlkál a bugyimba egy tök nyilvános helyen is..és én azért nemvágyok rá..ez csak a kettõnk dolga..nemtartozik senkire:) )
Nekem is volt pár ilyen barátnõm, hogy alig volt ilyen téren igénye és ez nem tett túl jót az önbecsülésemnek . Nem ezért szakítottunk , de sokszor eszembe jutott, hogy jó lenne minden nap szeretkezni, bár nem hiszem, hogy van olyan nõ aki ennyiszer kívánja :) Így is volt, hogy csak az én kedvemért csináltuk és amikor ezt megtudtam, akkor eléggé rosszul éreztem magam. Lehet, hogy jobb is a heti kettõ, de õszintén, mint a heti 10 de úgy, hogy csak az egyik fél akarja.
A kérdező hozzászólása: Mi beszélgettünk errõl sokat, és elmondtam hogy mit szeretnék, vagyis hogy mi zavar, õ is elmondta hogy miért van. Õ a munka miatt fáradt és így nem nagyon van ereje, így is örül hogyha hozzám bújhat pihenés képen. Így te se gondolj rögtön a legrosszabbra, beszéljetek sokat! Sok minden segít:)
Az én barátom is ilyen. Mi is csak hétvégente csináljuk és akkor is egyszer. És neki elég...de én igényelném még többször. Többször egy hétvége alatt vagy többször egymás után is akár. Gondolkoztam már rajta, hogy mást csajt dug hétköznaponként, és így rám már nem marad ereje...ki tudja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül is a heti egyet úgy értem, hogy hétvégén egymás után 2 orgazmusa van és ennyi a hétre. És én furcsállom, félek, hogy bennem van a hiba.
érdekes eddig nekem is javarészt olyan barátom volt aki nem volt nagy étvágyú, de én az vagyok. itt pedig sokszor olvasom, hogy a fiúk panaszkodnak emiatt a barátnõjükre. az az ideális ha két hasonló igény találkozik és akkor minden jó. válaszolva a kérdésre kicsit furcsállom azért a heti egyet, de vannak ilyenek is.
Mindenkinek mások az igényei, bár szerintem is egy fiatalember esetében kicsit kevéske a heti egy. De ettõl ez még nem abnormális.
Egyet értek azzal, hogy sokkal jobb úgy kevesebbszer, ha mind két fél akarja -tapasztalatból tudom. Sajnos az én barátnõmnek is jelentõsen csökkentek az igényei, pedig még alig több, mint egy éve vagyunk együtt. Viszont mióta fenn áll ez a helyzet, azóta amikor rá jövök, hogy tulképp én "eröltettem" ki a dolgot, akkor én sem élvezem, és erõteljesen lekonyulok... Sokkal jobb az a kb háromból egy alkalom amikor õ igényli -kb a többit be is kellene szüntetni, mert csak durca a vége.

Azt normális hogy már 2 éve egy pasit kívánok szüntelen?

Már voltam közel hozzá petting formájában de "az" konkrétan nem volt.Én azóta is ugy kívánom vele..csak sajni nem lesz lehetöségem:(:(Már egy éve nem láttam a srácot..Sajni,de ennek ellenére csak rá masztizom:)Mert csak ö izgat fel igazán.Meg az is hiányzik h. hozzá bujhassak meg ugy minden alles zu sammen:)

Legjobb válasz: Egy kérdés: voltál azóta pasival? Voltál pasival egyáltalán?

Egy kérdés: voltál azóta pasival? Voltál pasival egyáltalán?
akkor valószínû épp azért gondolsz rá azóta is, mert nem teljesedett be. nem tudom mennyi idõs vagy, de egyszer csak be fog lépni az életedbe az a pasi, aki egy pillanat alatt elfeledteti veled ezt a srácot. ;) illetve, ha tudod hol lakik ez a srác, van rá esély, hogy találkozz vele, akkor vedd fel vele a kapcsolatot. pontot kell tenni a dolog végére. vagy így, vagy úgy. :)
A kérdező hozzászólása: azota igen már voltam de attol függetlenül ugyanugy kivánom öt..mert nagyon jo volt vele petting...:P
A kérdező hozzászólása: meg érzelmileg se közömbös..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!