Találatok a következő kifejezésre: Normális az, egy (2482 db)

Szerintetek? Normális az egy párkapcsolatban, hogy nem minden nap beszélnek a felek? Kevésbé érzelmes fiúk, titeket hogyan lehet levenni a lábatokról?

Nyilván a kommunikáció kevesebbet jelent a számotokra,de a lány kezdi úgy érezni,hogy kicsit kezd a kapcsolaton a megszokás eluralkodni,vagy talán leheletnyi eltávolodás. Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: normális

normális
Az, hogy nem mindennap beszéltek, nem feltétlen jelent eltávolodást. Ugyanúgy szerethet.
szerintem nem normális. engem is zavar az ilyen viselkedés.
A kérdező hozzászólása: Sokféle embertípus van, és nyilván ami az egyiknek természetes, a másikban felháborodást kelt. Én már rájöttem, hogy ilyen ember , aki nem igényli ezt minden nap, viszont néha aggódom.:( És ez rossz érzéssel tölt el. Azt viszont tudom, hogy fel lehet dobni a dolgokat, amíg nem késõ. Azt viszonylag gyakran mondja, hogy szeret, amit annyira aranyosan és õszintén mond.
szerintem amíg érzed hogy szeret addig nem baj hogy nem beszéltek mindennap, õ ilyen fajta hogy nem igényli.ha pedig ennek ellenére zavar, akkoróvatosan pendítsd neki meg a témát hogy téged ez zavar és mit szólna ha mindennap legalabb ugy feküdnétek le hogy tud arról hogy milyen napod volt és te is az üvérõl :)

12 évesen van még tejfogam. Ez normális? (Az egyik mozog és nagyon fáj)

Legjobb válasz: szerintem normális én is 12 vagyok és nekem is van 2 még . sõtt még nem is nõtt ki :)

szerintem normális én is 12 vagyok és nekem is van 2 még . sõtt még nem is nõtt ki :)

Ez normális? Az egyik nőstény guppim állandóan ürüléket húz maga után?

akárhányszor nézegettem az aksimat , mindig ez a látvány fogad t?le, pedig nem kap többet enni se mint a többi. Érdekes hogy a többit még igy nem láttam vagy max egyszer kétszer de nem állandóan..-.-

Legjobb válasz: A guppik gyakran ürítenek. Ha normális, sötét színû és tömör, akkor szerintem nincs baja. Ha fehér, könnyû, átlátszó, vékony, akkor ott baj van. Mivel etetsz?

A guppik gyakran ürítenek. Ha normális, sötét színû és tömör, akkor szerintem nincs baja. Ha fehér, könnyû, átlátszó, vékony, akkor ott baj van. Mivel etetsz?
Szerintem beteg Mikor tisztitottad utoljara az akvariumot? Problaj mas kaat
bocs "kajat" elozo vagyok
Mi a baj a könnyû átlátszóval? nekem mikor milyet produkálnak, de sose gondolnám, hogy ez probléma lenne. Tényleg kíváncsi vagyok
"A bélérzékeny fajok gyakori elhullását a Spirionucleus elegans okozza. Ez a nyolc ostorral rendelkezõ egysejtû, heveny hurutos bélgyulladást okoz (de néhány baktérium is ilyen tüneteket idézhet elõ), melynek tüneteként hurutos hasmenés, fehéres-átlátszó, sokáig vonszolt ürülék , bágyadtság, étvágytalanság, besötétedés vagy kivilágosodás jelentkezik. Gyógykezelésre a 250 mg metronidazolt tartalmazó Klion tablettát alkalmazzuk, 2-4 napos tartós fürdetéssel, 100 literenként 1-1, 5 tablettát feloldva. Fontos azonban az arányok betartása, túladagolással ugyanis szintén a halak halálát okozhatjuk." A kezelés nem tudom, mennyire helytálló, ez egy régebbi forrásból van. ( http://diszkosz.freeblog.hu/categories/Gondozas/ )
De egyébként ha csak néha jelentkezik, nem hiszem, hogy probléma. Ez inkább akkor aggasztó, ha folyamatosan ilyen az ürülék. Parazitára, baktériumra utal.

Csak 3 bölcsességfogam van, ez így normális? Az egyiknek (jobb felső) nincs csírája sem, ez mitől lehet? Mennyire gyakori, hogy csak az egyik hiányzik?

Legjobb válasz: Állítólag egyre több embernek nincsenek bölcsességfogai (egy vagy mind hiányzik), ugyanis nem használjuk õket, így nem fejlõdnek ki a csírák. Én sokat hallok ilyet, az ismerõseim közül is többek megúszták a dolgot. Ha megnézetted, és nincs csíra, akkor nincs baj, de ott nem fog nõni semmi :)

Állítólag egyre több embernek nincsenek bölcsességfogai (egy vagy mind hiányzik), ugyanis nem használjuk õket, így nem fejlõdnek ki a csírák. Én sokat hallok ilyet, az ismerõseim közül is többek megúszták a dolgot. Ha megnézetted, és nincs csíra, akkor nincs baj, de ott nem fog nõni semmi :)
A kérdező hozzászólása: Én biztos még jobban hasonlítok az õsemberre. :D Ez vajon nagyon ritka, hogy csak az egyik nincs meg?
Nekem is csak 3 bölcsesség fogam volt, de nekem kimûtötték a szájsebészeten mert mind a 3 rosszul nõtt. Szerintem ez normális. Nekem a felsõ 2 es fogaim is hiányoznak pl, a tej fog után nincsen másik így nekem majd pótolva lesz.
Elsõ vagyok: nem, nem ritka az sem. Pl valamelyik nap autózás közben rádiót hallgattam, valami "orvos válaszol" rovat volt. Betelefonált egy nagyi, hogy az unokájának a fogai fele hiányzik (nincs csíra sem). Összevissza. Erre betelefonált egy másik nõ, egy anyuka, hogy az õ gyerekének meg egy fogcsírája hiányzik, valamelyik felsõ elsõ foga... A doki mondta, hogy a leggyakrabban a bölcsességfog "marad el", illetve azok közül egy-kettõ, de hogy 'rendes' fog hiányozzon, ez egy újfajta civilizációs vonulat.
A kérdező hozzászólása: Ó, te szegény, remélem azért nincs olyan nagy hézag ott! Gondolom implantátumot kapsz majd.
szia! Nekem egy csírám sincs! Örülök neki. Nem mondta a doki, hogy ne lenne normális, hogy nincs.
*persze a bölcsességfogakra gondoltam, a többi megvan! :) )
Fagyasztott volt legalább?
Az erõszak ha döglött volt. Simán mondhatja h a csirke is akarta.....
Biztos holtáig dugta a tyúkot, gondoljatok bele, milyen tojás lett volna belõle:'DD
Az a véleményem, hogy a szülei életének legérzékenyebb szakaszában nem voltak mellette oktató, támogató célzattal, így õ most nem tud mit kezdeni a saját intimitásával. Talán majd késõbb az életével sem. Nem feltétlenül az õ hibája, de valamit nagyon elszúrtak a kedves szülei.
Hát, nem is tudom. Inkább élõvel kellett volna csinálnia nem?
szerintem ez teljesen normális, nem kell szégyenkezned! tudok is egy embert ajánlani neked aki szívesen beszállna, az osztálytársamat! ;)
A kérdező hozzászólása: 12:10, normális vagyok, csak kíváncsi voltam az reakciókra, meg a válaszokra!
A kérdező hozzászólása: 12:22, te rendõr vagy jogász, vagy bírónõ vagy????? :D
A kérdező hozzászólása: Csak viccbõl kérdeztem, mert úgy mondtad, mint egy ilyen hasonló ember. Tényleg vicc volt.
Ügyvéd vagyok.
Minden fiatal ezt csinálja. Minden fiu/férfi akit ismerek már dugott csirkét, kivéve a fiatalabbak. Semmi baj sincs azzal ha megdugsz egy csirkét, de ha döglött csirkét, akkor ott már baj van =S
Szerintem teljesen normális, én napi szinten ezt ûzöm.
Ha a szárnyas már elhunyt, akkor az erõszak bûntette nem valósult meg, de a kegyeletsértésért, hullagyalázásért igen súlyos büntetésre számíthat. Jobban jársz ha feljelentést teszel a barátod ellen mert csak így védheted meg magadat! Ha nem teszed meg a feljelentést akkor te is számíthatsz büntetésre mert megvalósítod a bejelentés elmulasztását egy olyan bûncselekményrõl, amirõl tudomásod van.
Kérdezõ te hülye vagy?te nemtod eldönteni hogy normális?
Meg is d*gta ??? Elég beteges. Meg undorító is :S :S Kezeltesse magát az otársad ....
Neeeeem! Biztos van ra logikus magyarazat! Lehet, csak elfogyott a tartarmartas... Waaaaaa! Most mar tuti, hogy egy hetig nem eszek szaftos csibet!
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés nem kamu sajnos :( de köszönöm a válaszokat!
Tudtom szerint egy fagyasztott csirkének már eleve nincs végbele, mert azt feldolgozás során kivágják.
Ezzel szerintem az állatok jogaival foglalkozó ombudsmant kellene felkeresned:D Szerintem kamu kérdés.
Én olyat ismerek, aki megdugott egy élõ kacsát...-.-' Amúgy ez nem normális dolog.
ezt nem igazán hiszem el:D ha meg mégis így volt akkor az osztálytársad egy nekrofil perverz barom:D
Nagyon nehezen tudom elhinni, hogy van ilyen. Ha tenyleg, akkor az nagyon nem normalis. Söt, a lehetö legmesszebben all a normalistol! Nekem is az a velemenyem, hogy neveleseben valamit nagyon elrontottak vagy total elhanyagoltak. El sem merem kepzelni, hogy milyen felnött lesz ebböl a gyerekböl.
Normális vagyok kérem szépen mentálisan ép... Normális vagyok a csirkét sem én dugtam meg csak háború volt benne és kérték hogy tüzelj. És mikor bele mentem Napóleon jött szembe egy sztetoszkóp volt nála és igen jó a kedve BY: Aljas kúszóbab

Normális az egy fiatal lány cicánál akinek ez csak az első ellése, hogy csak egy kiscicája születik?

Legjobb válasz: Az én macskámnak egynél mindig több született. Már 13 éves. Sztem ehetséges, csak tapintsd meg a hasát, nehogy benne maradjon és gáz legyen belõle.:)

Az én macskámnak egynél mindig több született. Már 13 éves. Sztem ehetséges, csak tapintsd meg a hasát, nehogy benne maradjon és gáz legyen belõle.:)
Elsõ vagyok! Csak azért írtam mert az enyémnek a burok maradt benne és lázas lett tõle!
Igen, elsõ ellésnél 1-2-3 szokott lenni. Ritkán 4 db (én így jártam), és ritkán 1 db... De valóban kérdés még hogy nincs e benne, kiskoromban egy cicánk eljátszotta azt hogy egyik nap kettõt, majd másnap még kettõt produkált...szóval megpihent...vagy mi...
A kérdező hozzászólása: köszi, csak megijedtem, de se a mamának, se pedig a kicsinek nincs semmi baja.
Sziasztok! Nekem elsõ ellésre a cicám 6 kölyöknek adott életett de belõlük 2 nem volt életképes így másnapra elpusztultak. De persze normális az egy kiscica is. Nekünk az elõzõ cicánál volt olyan, hogy elsõre 4 kiscica a másodiknál pedig már csak 1.

Normális az egy középiskolás osztályban, ha egymást ütik, szívatják a fiúk? És ha igen, hol a határ?

Legjobb válasz: Hát azt ne várd, hogy mindenki rendben van :D Nálunk is szokott egy kis agyalás lenni, de szigorúan csak haverilag, pl. tockos, meg vállas, de kb. ennyivel be is fejezõdik. Szivatás nem szokott nálunk lenni.

Hát azt ne várd, hogy mindenki rendben van :D Nálunk is szokott egy kis agyalás lenni, de szigorúan csak haverilag, pl. tockos, meg vállas, de kb. ennyivel be is fejezõdik. Szivatás nem szokott nálunk lenni.
A határ az amikor valakinek ez terhes, és a többiek kérésre se fejezik be.
Ha csak "gyerek" hülyülésrõl van szó akkor igen, lássuk be középiskolába is még nagyrésze gyerek:) Viszont ha elfajul a dolog és terhes mások számára, vagy épp a "bántalmazott" félnek, akkor sem arról van szó , h "nem normális" csak éppen ennek következményei lehetnek amik befolyásolhatják, a jövõjét a bántalmazó félnek.:)

Mennyire normális az egyre jobban csökkenõ vérzés gyógyszerszedés közben?

Az orvosomtól még nyáron megkérdeztem, hogy nem-e baj, hogy egyre kevesebbet vérzek, és el is tolódott egy napot, de akkor aztmondta, hogy nem baj. Viszont mostanra már alig tart 2 napig az egész, és szinte elég ha pár óránként tisztasági betétet cserélek, mert annyira gyenge... És a görcseim is sokkal gyengébbek, mint pár hónapja voltak. Mitõl lehet ez? 2 éve szedek Stodette-t L/19

Legjobb válasz: Nekem is van, h gyengébb és van, h erõsebb! Ha bizonytalan vagy akkor látogasd meg újra a nõdokit és õ megnyugtat!

Nekem is van, h gyengébb és van, h erõsebb! Ha bizonytalan vagy akkor látogasd meg újra a nõdokit és õ megnyugtat!
Ha ennyire gyenge, az szerintem már gond, illetõleg azért X idõnként egyébként is gyógyszert kéne váltani.

Normális az egy Bullmasztiff kutya esetében, ha nem igényli a simogatást? (Ha lehet olyan válaszoljon, akinek esetleg ilyen kutyája van. Tehát gazdi! )

Inkább úgy fogalmaznék,hogy csak akkor érdekli ha simogatom,ha leülök hozzá és az ölembe rakhatja a mancsát...és elkezdem simogatni... Amúgy meg ha elmegyek mellette és csak úgy simogatom meg nem érdekli és el is megy onnan... Szóval aki tapasztalt ilyet a bullmasztiffjával kapcsolatban az írja meg legyen szíves...mert nemtudom hogy most van-e valami baja a kutyámnak,vagy ez természetes...(gondolok én valamilyen kölyökkori traumára) Most 5 és fél hónapos ...szuka El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: mindegyik ilyen úgy hogy nem kell aggódnod ;)

mindegyik ilyen úgy hogy nem kell aggódnod ;)
ha olyan kutyát vársz aki folyamatosan ott csahol neked és ugrál! és szeretetre vágyik vegyél egy toy kutyát! de akkor meg az lenne a baj hogy túl hiperaktiv! biztosan örül neki , hogy megsimogatod a buksiát de valószinû õ egy nyugodtabb kiegyensúlyozottabb kutya, és nem kezd el viháncolni!
A kérdező hozzászólása: Nem akarom hogy viháncoljon, csak hogy lássam rajta hogy érdekli ha simogatom, nem pedig elmegy onnan... Elsõ válaszoló...hát szerintem is a fajta miatt ilyen de még nem volt szerencsém egy tapasztalt bullmasztiff gazdival beszélni errõl...neked is ilyen kutyád van/volt ?

Ez normális? Az egyik nőismerősöm HIV-tesztet kér a barátjától!

Azt mondta a párjának, hogy addig nem fekszik le vele, amíg nincs a kezében a negatív teszt.(Gondolom azért kell, mert óvszert nem szeretnek használni, vagy nem tudom). Persze megértem, hogy nagy a kockázat, nade azért ez elég bizalomromboló dolog nem?! És egyáltalán mennyibe kerülne ez a fiúnak?? A n? már 25 éves, a fiú pedig 24.

Legjobb válasz: Szerintem ebben a mai világban már érthetõ...ki tudja milyen ribanc fax volt elõtte a pasi....

Szerintem ebben a mai világban már érthetõ...ki tudja milyen ribanc fax volt elõtte a pasi....
Az elõzõnek... Bizalom kérdése az egész?A mai világba örül az ember ha a saját anyjába megbízhat...lehet összebaxott mindenféle csajjal a fiú, most meg baja van.A nõ menjen bele?Inkább vállalja a halált pár ezer forintért? Nem ismerem a csajt, de minden elismerésem az övé...egy reális gondolkodású, normális csaj...
Én is csak ezzel a feltétellel fogok majd lefeküdni a pasimmal. Ez egy nagyon jó ötlet. Ma már mindenki összefekszik mindenkivel. Nekem nem kell a HIV.
Gyakran elõfordul, hogy az illetõ nem is tud arról, hogy fertõzött.Szóval nem hülyeség.
Én is ezt tenném, szerintem helyes, sõt én még Hpv tesztet is kérnék, kinek hiányzik a mai világba Aids, meg méhnyakrák, csak azért mert sokan összevissza kefélnek meggondolatlanul, utána meg tönkreteszik mások életét. Mindenki így kellene eljárjon, akkor talán nem lenne ennyi nemi beteg ember.
persze, bizalom kérdése lenne biztos úgy van vele, hogy biztos, ami biztos van ilyen
Ez nem a bizalomról szól. Ennek semmi köze a bizalomhoz, a nõnek fogalma sincs arról hogy a pasi kikkel feküdt le és azok kikkel voltak együtt. Egy hív teszt nem a világ. De persze remélem a lány is megcsinálja. Szerintem felfújod, nem feltétlen esik jól az embernek rendben van, de ha ettõl megnyugodna a párom hát én szájhúzás nélkül megtenném.
A kérdező hozzászólása: Húú, köszi a sok választ:) Az elsõ gondolatom nekem az volt, hogy ez kicsit bizarr, de olyanokat írtatok, hogy elgondolkodtam a dolgon és rájöttem, igazatok van, és nem is hülyeség az egész. Végülis egészsége csak egy van az embernek...
na te végre lehet hallani egy okos döntést, létezik ilyesmi a mai világban?ki az a lány?megszeretném ismerni, ügyes
ha normális emberrel ismerkedem meg, akkor azaz ember nemfogja elõlem eltitkolni ha aids-es. ésha normális emberrel ismerkedtem meg, csak paranoiás vagyok, akkor az bizony rosszul esik a fiúnak. és nem utolsó sorban, normális ember nem fekszik össze mindenféle ribanccal óvszert nélkül.
okos lány lehet...
Szerintem is normális. Lehet kicsit bizarrnak tûnik, de inkább érettségre vall:) És nem feltétlen bizalom kérdése...lehet vki hiv fertõzött úgy is, h nem tud róla.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!