Találatok a következő kifejezésre: Normális az, egész ciklusom alatt (3 db)

Normális, hogy most már 2. hónapja az egész ciklusom alatt mindjárt megjön érzésem van, szurkál, görcsölget a hasam?

36 napos ciklusaim vannak, van peteérésem is, de nem csak akkor fájdogál és szurkál a hasam hanem egész ciklus alatt. Ez nem normális, ugye? 8 hónapja próbálkozunk, még nem sikerült a baba, március elején megyek nődokihoz.

Legjobb válasz: Én is ugyanilyeneket éreztem csak nekem úgy görcsölt a hasam hogy felkellni nem tudtam, és a nõdoki szerint ez normális mert tágul az uterus (méh) fog majd csillapodni, és valóban csillapodott 6+3nkm

Én is ugyanilyeneket éreztem csak nekem úgy görcsölt a hasam hogy felkellni nem tudtam, és a nõdoki szerint ez normális mert tágul az uterus (méh) fog majd csillapodni, és valóban csillapodott 6+3nkm
A kérdező hozzászólása: De az én méhem miért tágul? Nem vagyok még terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!
nem szedtél valamit: closty? vagy nem ittál cickafark palástfû teát? ezektõl volt ekem ilyen élmény. Vagy esetleg sajna ciszta is lehet, nekem akkor is ilyen érzésem volt, de ne legyen!!! Ezek lehetnek, másra nem tudok gondolni. Estleg csinálj egy tesztet, tudod van aki terhes, de megjön neki még egy darabig.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem vagyok babás, utoljára 16.-án jött meg, aznap teszteltem egyet és negatív volt. Nem ittam semmi teát és nem szedtem semmit. Köszönöm a válaszod. Remélem nem ciszták.
Nálam voltak már több ciklusban is ilyen tüneteim és nem volt baba, de semmi más probléma sem. Sosem volt cisztám, rendszeres ciklusaim vannak és mindig érzem az ovut is. Szóval nyugodj meg nem jelentik ezek a tünetek azt, hogy baj van. Mondták lehet lelki oka is /mivel jobban figyel az ember "befelé" a tünetekre, hátha baba... Hát nem tudom , meglehet. Én már a 4 év alatt sokmindent éreztem már , de nem baba miatt volt , pedig nem is vagyok egy görcsölõs típus sem ennyire kifürkészhetetlen az emberi lélek :( mélyen tudat alatt ki tudja mik munkálkodnak épp amik kihatnak a szervezetre is. Na ez költõi volt :) Sok sikert!

Normális az, hogy egész ciklusom alatt úgy fáj a mellem, hogy csak na és 2 naponta szúrkálgat a hasam? Mitől lehet?

nem értem. volt már így valaki.tesztet csináltam csütörtökön (du), negatív lett.még márciusban voltunk együtt,de azóta megjött csak kevesebb.szoval már ki kellett volna mutatnia.

Legjobb válasz: Ha megjött, akkor nem valószínû, hogy terhes maradtál! Ne add fel, mert bármikor sikerülhet.

Ha megjött, akkor nem valószínû, hogy terhes maradtál! Ne add fel, mert bármikor sikerülhet.
A kérdező hozzászólása: Csináltam tegnap tesztet és negatív lett. Igaz nem elsõ reggeli vizeletbõl. A teszt 3 hét után már kimutatná a terhességet ugye???
Ez a fájdogálás a pocidban szerintem a peteérés jele, mert ahogy olvastam most vagy a ciklusod felénél. Semmi okod aggodalomra, viszont, ha ebben az idõszakban szeretkeztek, akkor nem árt védekezni, hiszen most vagy a legtermékenyebb idõszakban!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Én is úgy gondolom, hogy ez a peteérésem lesz. De tudod hogy van vele az ember ilyenkor :) Tudom, hogy most van a legtermékenyebb idõszak és vigyázunk is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!