Találatok a következő kifejezésre: Normális az, egész (268 db)

Nem normális, ha nem fogy az autóból a hûtõvíz, akkor el van dugulva a kondenzvíz leeresztõ nyílása a klímának.
Ha víz jön a szellõzõbõl, akkor a kondenzvíz lefolyója van eldugulva, nekem is volt már ilyen gondom.

28 hetes pocakos vagyok. Az egész hasam feszes, szinte egész nap annak érzem. Ez normális? Nem fáj, csak feszül.

Legjobb válasz: Szia, en is 28 hetes vagyok. Normalis, az en hasam is kemeny sokszor. ilyenkor jo lenne lefekudni egy kicsit, de mivel dolgoznom kell, nem lehetseges.

Szia, en is 28 hetes vagyok. Normalis, az en hasam is kemeny sokszor. ilyenkor jo lenne lefekudni egy kicsit, de mivel dolgoznom kell, nem lehetseges.
szió teljesen normális, ne aggódj. a magnezium nekem ezt is "elmúlasztja", bár én max napi egy szemet szedek be (béres). a másik módszer a pihi.

Tegnap előtt tudtuk meg legnagyobb örömünkre, hogy babát várunk, de ma óta nem az egész mellem, hanem csak a mellbimbóm érzékeny, ez normális?

Legjobb válasz: :) Normális. Sõt, akkor se ijedj meg, ha az sem lesz érzékeny. A terhesség során hol vannak tünetek, hol elmúlnak, és ezzel nincs semmi probléma. Ez nem jelenti azt, hogy pár nap múlva nem fog újra az egész melled fájni, vagy épp leszakadni. Gratulálok! :) 23 hetes kismama

:) Normális. Sõt, akkor se ijedj meg, ha az sem lesz érzékeny. A terhesség során hol vannak tünetek, hol elmúlnak, és ezzel nincs semmi probléma. Ez nem jelenti azt, hogy pár nap múlva nem fog újra az egész melled fájni, vagy épp leszakadni. Gratulálok! :) 23 hetes kismama
Ne aggódj semmi gond.Nekem is nagyon fájt az elején, most, hogy betõltöttük a 31 hetet, már csak akkor érzem, ha picit megnyomom.Barátnõmnek pedig sosem fájt, sõt hányingere sem volt.Van akinek szerencséje van. Sok száp pocakos hónapot
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, boldog babavárást Nektek:-)

22 hetes ikres kismama vagyok. El kezdett keményedni a hasam. Hol a bal oldalt, hol a jobb oldalt keményedik. Ez normális? Már most nem alszom jól és szinte egész nap sajog az egész testem. Ez is normális? Magnéziumot szedek, napi 6-ot kell bevennem.

Sétálni,sportolni nem lehet,mert az A magzatnak túl sok,a B magzatnak túl kevés a magzatvize,ezért pihiznem kell,ennek ellenére sokat sajog a derekam.

Legjobb válasz: Sziasztok! Én még csak 9 hetes vagyok és szintén két babát várok. Vannak valamilyen tanácsaitok, hogy miket csináljak- ne csináljak, hogy késõbb rendben legyen minden. Egyenlõre semmi baj, csak nagyon fáradékony vagyok, hányni nem hánytam. Privátban is szívesen fogadom a tanácsokat! Elõre is köszönöm!

Sziasztok! Én még csak 9 hetes vagyok és szintén két babát várok. Vannak valamilyen tanácsaitok, hogy miket csináljak- ne csináljak, hogy késõbb rendben legyen minden. Egyenlõre semmi baj, csak nagyon fáradékony vagyok, hányni nem hánytam. Privátban is szívesen fogadom a tanácsokat! Elõre is köszönöm!
szia, én is ikres anyuka vagyok :) nekem is mindig keményedett, az elevit mellett a magnéziumot is szedtem, és mivel görcsöltem is, 3x voltam kórházban infúzióra.
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a doki, hogy a 30.héten be kell feküdnöm, hogy infúzión keresztül adják a magnéziumot.Az egyik baba nyomja a jobb oldalamat teljesen felül a bordámnál, szerinted ez is normális?
Én is infúzión kaptam még pluszba magnéziumot. Nem hinném hogy gond lenne, ha a baba nyom valamit, mert nekem is az egyik babám nagyon odanyomta magát, de annyira hogy keletkezett egy kis vérömleny, de nem lett baj, úgyhogy te se izgulj :) elsõ hsz voltam
A kérdező hozzászólása: és te hogy viselted a terhességet?Milyen nemûek?Hány hetesen szültél?Császároztak?

Vérzési probléma vagy normális hogy vérzek mert nem most kellene meg jonnie nem szedtem el az egesz tabit?

Hát most 3 honap után hagytam abba a fogamzasgatlót ugy hogy 3 szem tabit szedtem be utana a parom meg kert hogy ne szegyem szeretnenk babat.

Legjobb válasz: normális, hogy nem normális a vérzésed, eleve nem kellett volna elkezdeni az új levelet. Nyilván majd ha problémáid lesznek 1-2 hónapig, elmész orvoshoz.

normális, hogy nem normális a vérzésed, eleve nem kellett volna elkezdeni az új levelet. Nyilván majd ha problémáid lesznek 1-2 hónapig, elmész orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: csak nem lesz egy ket honapig verzes problemam

Szerintetek tőlem mennyire elfogadható, hogy megszerettem a my little pony-t? Az egész egy-remixel meg képpel kezdődött Pl. My little creeper. Még mielőtt megkérdezné valaki NEM NEMVAGYOK HOMOSZEXUÁLIS. Szóval mi a véleményetek menyire normális ez.

Legjobb válasz: Elsõzör is *Brohoof* Nézd a show-t is mert nagyon jó. De csak a Friendship is magic-et. A G4-es pony-kat, mert csak azok a jók. Meg fogsz lepõdni: A show nézõi TÖBB MINT 78% kamasz fiú és felnõtt férfi. Évente Rendeznek eseményeket pl: Bronycon ahol összegyûlik egy csomó Brony, a show készítõi, Youtube-ról pl: WoodenToaster, Living Tombstone, Mic the microphone zero és még sokan. Több mint 4000-ren voltak ott utoljára. Teljesen normális. Nézz csak utána hány Brony van. Rohadt sok. Hírességek közül és van pár brony: Seth Green (family guy-ból) Notch (ha már minecraftnál tartunk Notch brony) Lady Gaga Bill Clinton (3 kérdésre helyes válaszolt a rádióban az MLP:FiM-rõl) Yogcast A Valve-tól, Bioware-tól és a Blizard-tól jó sokan Brony-k. MINDENKI AKI PEWDIEPIE NYERTES ZENÉIT CSINÁLTA. Nostalgia Critic Weird Al Lauren Faust egyik twitter bejegyzésében említette hogy Tom Cruise valószínüleg Brony. Hater-ekkel ne foglalkozz. Nézd azt amit akarsz. Én például alig várom már hogy augusztusban jöjjön a 3. Évad. Meg is nézheted mit fejlõdött a sorozat a Brony-k miatt. Az 1. rész még a barátok keresésérõl szólt. Az utolsó (2. évad 25-26. rész) meg megszállták Equestriát és a Fõ 6 (mane 6) megküzd ellenük. De nem spoilerezek ha még nem láttad. EGYÁLTALÁN SEMMI PROBLÉMA HA NÉZED. Örülök hogy van itt még 1 Brony. Aki azt mondja nem normális csak egyszerûen nem fogja megérteni és nem is akarja valamint valószínüleg semmit se látott a show-ból. Majd írj Privátot ha akarsz beszélgetni a show-ról. *Brohoof*

Elsõzör is *Brohoof* Nézd a show-t is mert nagyon jó. De csak a Friendship is magic-et. A G4-es pony-kat, mert csak azok a jók. Meg fogsz lepõdni: A show nézõi TÖBB MINT 78% kamasz fiú és felnõtt férfi. Évente Rendeznek eseményeket pl: Bronycon ahol összegyûlik egy csomó Brony, a show készítõi, Youtube-ról pl: WoodenToaster, Living Tombstone, Mic the microphone zero és még sokan. Több mint 4000-ren voltak ott utoljára. Teljesen normális. Nézz csak utána hány Brony van. Rohadt sok. Hírességek közül és van pár brony: Seth Green (family guy-ból) Notch (ha már minecraftnál tartunk Notch brony) Lady Gaga Bill Clinton (3 kérdésre helyes válaszolt a rádióban az MLP:FiM-rõl) Yogcast A Valve-tól, Bioware-tól és a Blizard-tól jó sokan Brony-k. MINDENKI AKI PEWDIEPIE NYERTES ZENÉIT CSINÁLTA. Nostalgia Critic Weird Al Lauren Faust egyik twitter bejegyzésében említette hogy Tom Cruise valószínüleg Brony. Hater-ekkel ne foglalkozz. Nézd azt amit akarsz. Én például alig várom már hogy augusztusban jöjjön a 3. Évad. Meg is nézheted mit fejlõdött a sorozat a Brony-k miatt. Az 1. rész még a barátok keresésérõl szólt. Az utolsó (2. évad 25-26. rész) meg megszállták Equestriát és a Fõ 6 (mane 6) megküzd ellenük. De nem spoilerezek ha még nem láttad. EGYÁLTALÁN SEMMI PROBLÉMA HA NÉZED. Örülök hogy van itt még 1 Brony. Aki azt mondja nem normális csak egyszerûen nem fogja megérteni és nem is akarja valamint valószínüleg semmit se látott a show-ból. Majd írj Privátot ha akarsz beszélgetni a show-ról. *Brohoof*
Szerintem ízlés dolga: ez normális. Én es szeretem. :)
Örülök, hogy te is nézed a sorozatot. :) Végre valami, ami nem csak agymosott idióta akció :D Általában akik lehomoszexuálisoznak a sorozat miatt, még maguk sem láttak egy részt sem. Másrészt, ha te ezt szereted akkor ne féld felvállalni. Aki értelme úgysem ez alapján fog Téged elbírálni. /brohoof 19/f
Üdv a ménesben! -/L

Egy két magos procim van. Amikor elindítok egy programot, akkor lassan működik és néha le is fagy az egész gép. Megnéztem a program futása közben, és a akkor a proci kettes magja 100%-on volt. Ez normális? Mivel két magos a másik magot nem használja?

Legjobb válasz: Lehet normális, ha a program nem úgy lett megírva, hogy használja mindkét magot. Melyik programról van szó? Milyen proci? Mert az mégsem teljese normális, hogy lefagy.

Lehet normális, ha a program nem úgy lett megírva, hogy használja mindkét magot. Melyik programról van szó? Milyen proci? Mert az mégsem teljese normális, hogy lefagy.
Igen, normális. Az is lehet, hogy holnap megint lesz, meg az is, hogy többet nem.
A tünetek enyhülhetnek, erõsödhetnek, akár teljesen l is múlhatnak. nem ezeken múlik a baba jólléte... Amíg nem görcsölsz, nem vérzel, inkább gondolkodj pozitívan! Nemek egyik terhességem alatt se jelentkeztek a "tünetek" mégis 4 egészséges gyereket szültem.. Megértem, hogy aggódsz, de a terhességet próbáld élvezni, jobb ha nincsenek kellemetlenségek, mintha hánynál és hasonlók gyötörnének :)
Nyugi! Én a 30. hétben vagyok és nem is feszült a mellem eddig még egyszer sem! Nem törvényszerû szerintem a mellfeszülés!! Inkább légy nyugodt kiegyensúlyozott és boldog, mert Anya leszel! Csak pozitívan mindent!!!Légy nagyon boldog!

Normális, hogy légszomj gyötör és ha köhögök vagy megköszörülöm a torkomat érzem az egész tüdőmet? Nagyon kellemetlen, menjek el dokihoz szerintetek? 32 hetes vagyok

Legjobb válasz: Normális, mert ezekben a hetekben van a legmagasabban a méhed, ezért nyomja a gyomrodat ami miatt gyomorégés vagy kisebb reflux is kialakulhat átmenetileg. Illetve a tüdõdnek sincsen most meg a megszokott helye tágulni, tehát a nehéz légzés is normális. Pár hét múlva elmúlik.

Normális, mert ezekben a hetekben van a legmagasabban a méhed, ezért nyomja a gyomrodat ami miatt gyomorégés vagy kisebb reflux is kialakulhat átmenetileg. Illetve a tüdõdnek sincsen most meg a megszokott helye tágulni, tehát a nehéz légzés is normális. Pár hét múlva elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Köszi, azt tudtam hogy légszomj lehet, de ez megijesztett, meg annyira erõtlen vagyok, még a szárítót is alig tudtam leszedni, bár aludni már 2 hónapja szinte semmit nem tudok, attól meg fürgébb nem leszek.
Alvásnál próbáld meg, hogy félig ülõ helyzetben vagy kicsit alacsonyabban fekszel. A lényeg, hogy ne teljesen vízszintesen. Ez segíti a légzést és valószínûleg könnyebben tudsz majd elaludni.
Nekem is ilyen, bár én még csak 27 hetes vagyok. Minden délutánra bedugul az orrom, kezdõdik a köhögés, néha még mintha a torkom is fájna. Viszont rengeteg a savam, talán az is lehet ludas. Légszomjam is sokszor van, de már nem zavar. inkább az állandó köhécselés ami már az agyamra megy, de a háziorvosom szerint tiszta a tüdõm.
Ma voltam doktornal, legszomj miatt is, mert nekem elegge zavaro. Azt mondta a nagyon alacsony vernyomas miatt van, nem kap oxigent az agyam igy reagal a test.. sok sok vizet kell innom es ha legszomj alakul ki le kell fekudni, vizszintesen! Attol lehet esetleg neked mastol, nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszi, majd hétfõn úgyis esedékes a doki, azért rákérdezek! Minden jót nektek!
Mit mondott az orvosod, megosztanád velünk akik mi is ebben szenvedünk?
Bizony kivancsi lennek en is mit mondott, en ma voltam dokinal es engem szivvizsgalatra kuldott el, gondolom a jovohetre idopontot kapok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Azt mondta, hogy a 36. hétig fekvés ( mert görcsölök is) és hogy normális, mert a baba egyre magasabban van, én néha érzem is ahogy mozog szinte a bordáimnál.

Az normális, hogy peteéréskor erős szúrást érzek az egész hasfalamban?

Régebben szintén ilyen fájdalmaim voltak. Egész hasfalra (méh, petefészek, köldök környéke)kiterjed? szúrások. Mikor léptem, leültem úgy éreztem, mint akit "felnyársalnak". Nem jöttek rá, hogy mi az, és csináltak egy laparoscopiát. Kiderült, hogy endometriózisom van. Ez volt kb 2 éve. Pár hónapja elkezdtem figyelni magamat. Reggelente mérem a h?met, feljegyzem a fájdalmakat. És már többször megfigyeltem, hogy ezek a fájdalmak az ovuláció id?pontjára esnek. Tegnap tapasztaltam a tojásfehérje nyákot, este már kezd?dtek a szúrások. Éjjel alig aludtam, most is még szúr a hasam. Más is tapasztalt már ilyeneket? Kérlek, írjatok!

Legjobb válasz: csak ritkán és nem erõsen, ha ennyire fáj az nem normális, menj dokihoz! általában én is érzek egy oldalon szurkálást, és mivel ovuláció körül gyakrabban szexelünk néha érzem a hasfalamat is ha egy kicsit elragadtatjuk magunkat, de ha már nem tudsz tõle aludni az túl megy a normális határon!

csak ritkán és nem erõsen, ha ennyire fáj az nem normális, menj dokihoz! általában én is érzek egy oldalon szurkálást, és mivel ovuláció körül gyakrabban szexelünk néha érzem a hasfalamat is ha egy kicsit elragadtatjuk magunkat, de ha már nem tudsz tõle aludni az túl megy a normális határon!
Igen, lehet ez is egy tünet, hisz minden embernél szinte más és más.
Szia! Nekem az ovu elõtt már jó pár nappal szúrkál a hasam.(Pontosabban a jobb oldalam , jobb oldali petefészkem környékén 1 pontban.)Ahogy haladok az ovu napjához (nekem a 12-13 napon van)egyre erõsebb.Nem állandóan fáj, hanem elõjön pár percig tart, aztán elmúlik, majd megint ismétlõdik ugyanaz.Korábban azt hittem ez biztosan nem normális, de az utolsó ciklusnál voltam tüszõ monitorozáson, és ahogy nõtt a tüszõ, úgy erõsödtek a szúrások.Ezt jeleztem a nõdokimnak is, õ azt mondta hogy ez normális.Az ovu után, meg teljesen megszûnt.Szerintem nálad isez lehet a helyzet.
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, nálam is ugyanígy van..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Most már kezd elmúlni a szúrkálás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!