Találatok a következő kifejezésre: Normális az, az első szeretkezés (3 db)

Normális hogy az első szeretkezés utáni napokban tapasztaltam pár csepp vért? Meddig fog ez tartani? És minden szeretkezés után ez lesz? Vagy csak az első után? És védekeztünk óvszerrel de mennyi az esély hogy netán mégis baj legyen?

Egy év után most feküdtem le el?sször a barátommal. Nagyon jó volt. Megérte eddig várni úgy érzem. Nem is véreztem semmi baj nem volt. Viszont másnapra tapasztaltam egy kis vért. Csak pár cseppet.Védekeztünk.Óvszerrel.De azért bennem van a félelem hogy nehogy terhes legyek. Mert nem véd az óvszer sem 100%osan ugyebár.Gyógyszert viszont nem nagyon szeretnék még szedni.18 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ha kiszakadt van esélye. HA nem akkor nincs . Normális.

Ha kiszakadt van esélye. HA nem akkor nincs . Normális.

Az normális, hogy én (19/f szűz) egy 15-16 éves (szintén szűz) lánnyal szeretném az első szeretkezést?

Legjobb válasz: Normális. :) De mi a baj a veled egyidõsökkel? :( 19L

Normális. :) De mi a baj a veled egyidõsökkel? :( 19L
Szerintem normális. Mondjuk én velem egykorúval esetleg 1 évvel kisebbel.
az
A kérdező hozzászólása: Semmi bajom nincs velük.:) Csák nekik álltalában az idõsebb pasik jönnek be.
Persze, hogy normális.:)
Persze, hogy normális... Csak az a lényeg, hogy errõl legyél meggyõzõdve 100%-osan, mert akkor nem sittre vágnak, hanem pszichiátriára.....
#2 mert a te korodbeli lányoknak az 5-10 évvel idõsebb pasik jönnek be!

Normális az, ha az első szeretkezés után 3 napja vérzik a szűzhártyám?

Az els? aktusom 3 napja volt a barátommal.vigyáztunk óveszert használtunk.rettenetesen fájt és azóta vérzek.v lehetséges hogy ez menstruáció?segítsetek!menjek el orvoshoz?az anyukám nem tudja és nem is szeretném ha megtudná :S

Legjobb válasz: Várj, lehet, hogy a ciklusod az. Ha nem múlik el egy héten belül, érdemes lenne megnézetni magadat.

Várj, lehet, hogy a ciklusod az. Ha nem múlik el egy héten belül, érdemes lenne megnézetni magadat.
Szia!Nyugodj meg!Én 5 hónapja veszítettem el, és nekem 5 napig vérzett simán, majd meg jött a menstruációm.17 nappal korábban mint kellett volna.Csak felborult a hormonháztartásom és ennyi.Lehet h neked is ez van!Nekem is fájt, nem bírtam leülni.Sétálj, fuss akár nekem az segített!Ha bármi kérdésed van vegyél fel msnre vagy írj e-mail és válaszolok! (msn+email:[email protected])Puszy és nyugi!
Igaz, ha egy hétig meglesznek ezek a panaszaid, akkor menj el orvoshoz. a szûzhárty nem hiszem, mivel az gyorsan gyógyul. a Hormonháztartással lehet bajod (ahogy irták). na ijedj meg. addig ne fürödj, csak zuhanyozz, nehogy valami fertõzést is kapj. ha csak pecsételõ, akkor ne félj, de ha nem olyan, akkor orvoshoz menj, arrol nem kell anyukádnak tudnia.
Az elsõ szexuális együttlét felboríthatja a hormonháztartás, ezzel elõrehozhatja a menstruációdat! Szerintem ez a kulcsa a problémádnak! :) A fájdalmon (a méh táján) nem feltétlenül kell csodálkozni, de ha szokatlan folyásokat észlelnél (barna, szúrós szagú), akkor fertõzést is kaphattál, ez esetben érdemes nõgyógyászhoz fordulni. Ezzel nem akartam az ördögöt a falra festeni. :) Valószínûleg menstruálsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!