Találatok a következő kifejezésre: Normális az, az egyik szeméremajak nagyobb (3 db)

Az egyik szeméremajkam jóval nagyobb mint a másik! Ez normális? Vagy meg kéne műtetni?

Legjobb válasz: elõfordul dehogy kell mûteni, jó az úgy:) hidd el, egy fiú sem fog akadékoskodni miatta;)

elõfordul dehogy kell mûteni, jó az úgy:) hidd el, egy fiú sem fog akadékoskodni miatta;)
A kérdező hozzászólása: de tényleg eléggé feltûnõ...
Tégy fel róla egy képet és eldöntjük.
a szituáció a következõ: összeismerkedtél a buliban egy vadító pasival / egy fiúbarátoddal megegyeztek egy korrekt kis kufirc-kapcsolatban / a barátoddal elérkezettnek látjátok az idõt jobban megismerkedni a másik testével (vérmérséklet szerint a megfelelõ aláhúzandó) vadító csókok közepette ledõltök az ágyra, a fiú letépi Rólad a felsõruhát, izgat ahol csak ér, majd lehúzza Rólad a bugyit, ránéz majd így szól: "ja.. bocsi, ez nem tetszik.." majd fölkel és kimegy az ajtón szerinted reális?:D a fiút nem fogja érdekelni!:) mindenkinek más, hát neked ilyen, mit bánja õ!:) ezen kívül meg ugye még egy funkciót lát el az adott szervrendszer... de ha pisilésnél sem okoz semmi zavart, akkor igazán fölösleges vele foglalkozni!:)
Teljesen normális! Ez genetikai adottság!

Normális az, hogy az egyik szeméremajak nagyobb a másiknál?

Legjobb válasz: Normális, persze. Az embernek egyik páros szerve sem egyforma. Pl. akármiylen hihetetlen nem egyfomra a kezünk, a lábunk, sõt a szemeink sem, a melleinksem, a füleink sem és még sorolhatnám, hogy mi nem. Tehát no para!

Normális, persze. Az embernek egyik páros szerve sem egyforma. Pl. akármiylen hihetetlen nem egyfomra a kezünk, a lábunk, sõt a szemeink sem, a melleinksem, a füleink sem és még sorolhatnám, hogy mi nem. Tehát no para!
Igen, nem vagyunk szimmetrikusak...
jaja normális
Ha nem fáj ne tulajdoníts neki nagy jelentõséget.
Nekem is nagyobb az egyik, mint a másik, ráadásul ronda is -.- Ha nem fáj, nem viszket, nincs vele semmi bajod, akkor természetes.
Nekem is az egyik nagyobb mint a másik. A párom imádja :D Nekem nem tetszik, de ez van fogadd el, ilyenek vagyunk :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!