Találatok a következő kifejezésre: Normális az, az egyik szeméremajak (9 db)

Az normális ha az egyik szeméremajkam jóval hosszabb mint a másik? Másnál is van ilyen?

és ez baj?????

Legjobb válasz: Semmi gond, ez genetikai adottság.

Semmi gond, ez genetikai adottság.
Ahány csaj annyi punci. Teljesen normális. A barátnõmé is ilyen és imádom.
Nem gond egyáltalán, a barátod nem ezért fog szeretni.
Az egyikkel betakarhatod a másikat :)

Az egyik szeméremajkam jóval nagyobb mint a másik! Ez normális? Vagy meg kéne műtetni?

Legjobb válasz: elõfordul dehogy kell mûteni, jó az úgy:) hidd el, egy fiú sem fog akadékoskodni miatta;)

elõfordul dehogy kell mûteni, jó az úgy:) hidd el, egy fiú sem fog akadékoskodni miatta;)
A kérdező hozzászólása: de tényleg eléggé feltûnõ...
Tégy fel róla egy képet és eldöntjük.
a szituáció a következõ: összeismerkedtél a buliban egy vadító pasival / egy fiúbarátoddal megegyeztek egy korrekt kis kufirc-kapcsolatban / a barátoddal elérkezettnek látjátok az idõt jobban megismerkedni a másik testével (vérmérséklet szerint a megfelelõ aláhúzandó) vadító csókok közepette ledõltök az ágyra, a fiú letépi Rólad a felsõruhát, izgat ahol csak ér, majd lehúzza Rólad a bugyit, ránéz majd így szól: "ja.. bocsi, ez nem tetszik.." majd fölkel és kimegy az ajtón szerinted reális?:D a fiút nem fogja érdekelni!:) mindenkinek más, hát neked ilyen, mit bánja õ!:) ezen kívül meg ugye még egy funkciót lát el az adott szervrendszer... de ha pisilésnél sem okoz semmi zavart, akkor igazán fölösleges vele foglalkozni!:)
Teljesen normális! Ez genetikai adottság!
Természetesen. És sexis is. :)
Igen, normális. Ez nem rendellenesség, hanem genetikai adottság.
Igen ez normális.
A kérdező hozzászólása: koszikoszi!! :)

Az normális, ha az egyik (belső) szeméremajkam a másik fölött van?

Remélem, értitek, hogy mire célzok... :D

Legjobb válasz: Nem, ez nem teljesen érthetõ. :) A jobb belsõ a bal belsõ felett? Vagy a belsõ a külsõ felett, azaz kilóg? Vagy hogyan? Lerajzolnád szavakban?

Nem, ez nem teljesen érthetõ. :) A jobb belsõ a bal belsõ felett? Vagy a belsõ a külsõ felett, azaz kilóg? Vagy hogyan? Lerajzolnád szavakban?
A kérdező hozzászólása: A jobb belsõ a bal belsõ fölött van. :D Amikor megmosom, próbálom egymás mellé "visszatenni" õket, de (mint az sejtehõ volt :D) másnapra mindig ugyanilyen maradt :S Kicsit zavar, de ha normális, akkor nyugodtabban tudok ránézni... :D

Az egyik szeméremajkam nagyon felduzzadt, rémisztően nagyra, nagyon megijedtem amikor észrevettem. A másik teljesen normális. Mi lehet ennek az oka?

Kellemetlen szagú a folyásom, viszket is. Tudom, hogy ez hüvelygomba, ezt az orvos is megmondta amikor megvizsgált mert sajnos volt egy abortuszom 3 hete. Éppen ezért féltem alkalmazni a hüvelykúpot.

Normális az, hogy az egyik szeméremajak nagyobb a másiknál?

Legjobb válasz: Normális, persze. Az embernek egyik páros szerve sem egyforma. Pl. akármiylen hihetetlen nem egyfomra a kezünk, a lábunk, sõt a szemeink sem, a melleinksem, a füleink sem és még sorolhatnám, hogy mi nem. Tehát no para!

Normális, persze. Az embernek egyik páros szerve sem egyforma. Pl. akármiylen hihetetlen nem egyfomra a kezünk, a lábunk, sõt a szemeink sem, a melleinksem, a füleink sem és még sorolhatnám, hogy mi nem. Tehát no para!
Igen, nem vagyunk szimmetrikusak...
jaja normális
Ha nem fáj ne tulajdoníts neki nagy jelentõséget.
Nekem is nagyobb az egyik, mint a másik, ráadásul ronda is -.- Ha nem fáj, nem viszket, nincs vele semmi bajod, akkor természetes.
Nekem is az egyik nagyobb mint a másik. A párom imádja :D Nekem nem tetszik, de ez van fogadd el, ilyenek vagyunk :D
még nem. de nem is láttam sok pinát
Nem teljesen egyértelmûen beazonosítható így a dolog. Lehet, hogy neki ott az ilyen anyajegy féle, vagy valami szõrtüszõ gyulladásból maradt folt. Vannak olyan nemi szervek is, amelyek barnábbak, vagy csak bizonyos területen barnák, ezért nehéz megmondani. De nem hiszem, hogy valami kóros baja lenne. Viszont, kérdezz rá, lehet, hogy õ tudja, és akkor megnyugtat:)
nincsen ezzel semmi baj nem átlagos pont ezért izgató
Van ilyen is meg olyan is ami egészen világos. Természetes! Semmi baj nincs vele!
A kérdező hozzászólása: a sötét szeméremajkakról halottam, hogy normális. nekem inkább a folttal van bajom, annyira cikinek érzem...
Nem értem, miért lenne ciki? :O Anyajegy lehet. Szerintem is inkább jobban fog tetszeni a pasiknak, amiért speciális :)
Jaja, anyajegy a puncin az nyerõ! Én is imádom. A szín és az anyajegy is természetes egyébként!
Ha a fekete folt eddig nem volt ott, akkor érdemesebb orvoshoz menni, legfeljebb azt mondja, hogy nincs semmi baj, de akkor szakember véleményét hallod, és az a biztos.
Nekem is ilyen 18/L
Teljesen jó, megkockáztatom hogy szexi. A sötét szeméremajkak tulajdonosai intenzívebben élvezik a szexuális együttlétet !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!