Találatok a következő kifejezésre: Normális az, az egész hasam fáj (13 db)

28 hetes pocakos vagyok. Az egész hasam feszes, szinte egész nap annak érzem. Ez normális? Nem fáj, csak feszül.

Legjobb válasz: Szia, en is 28 hetes vagyok. Normalis, az en hasam is kemeny sokszor. ilyenkor jo lenne lefekudni egy kicsit, de mivel dolgoznom kell, nem lehetseges.

Szia, en is 28 hetes vagyok. Normalis, az en hasam is kemeny sokszor. ilyenkor jo lenne lefekudni egy kicsit, de mivel dolgoznom kell, nem lehetseges.
szió teljesen normális, ne aggódj. a magnezium nekem ezt is "elmúlasztja", bár én max napi egy szemet szedek be (béres). a másik módszer a pihi.

Normális ha fáj az egész hasam alja? 19+2hkm

Gondoltam, hogy az ínszalagok, most talán nagyobbat fog n?ni a pocim, de tegnaptól elég rémiszt? már. Azt mondanám olyan görcs szer?, de nem egyértelm? görcs és hullámokba érzem, néhány másodpercig er?s aztán pedig semmi. Nem akarok pánikolni, de nagyon aggódom.

Legjobb válasz: Ha nagyon fáj, akkor menj kórházba. A derekad alja nem fáj? Mert nekem így kezdõdött a korai vajúdás. Elkezdett vékonyodni a méhnyak, majd nyílni a méhszáj. Szerintem nem ártana egy vizsgálat. Kétlányos 28hkm.

Ha nagyon fáj, akkor menj kórházba. A derekad alja nem fáj? Mert nekem így kezdõdött a korai vajúdás. Elkezdett vékonyodni a méhnyak, majd nyílni a méhszáj. Szerintem nem ártana egy vizsgálat. Kétlányos 28hkm.
A kérdező hozzászólása: A derekam nem fáj. Annyira borzasztóan azért nem fáj, fogalmam sincs mi a normális, elsõ baba. Viszont mozogni is alig éreztem egész délelõtt, most kezd ébredezni. Ha megint érzem akkor bemegyek a kórházba.
Nekem is fáj pár hete, ilyen mensis görcs szerû az egész. Szedjed a magnerotot és próbálj meg pihenni. A dokim azt mondta, normális. Amíg nem elviselhetetlen a fájdalom és nem vérzel, addig normális. Viszont ha tényleg úgy érzed, hogy ez már a nemnormális kategória, akkor nézesd meg, nehogy gond legyen.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.
Szia!én most vagyok 14+1 hetes, és kzdetektõl fáj a ahasam.az orvosnak mindig mondom, õ pedig mindig megnyugtat, hogy z normális, mert nõ a méhem, nyúlnak a szalagok.no para, ajánlom még a magne b6-ot, ez kicsit mérsékli a hasfájást, és lehet szedni nygodtan, nekem jó.

Normális, hogy ilyet csinál a baba mozgása? Addig teper erősen, míg a végén be nem görcsöl az egész hasam. Bekeményedik és fáj is.28 km.

Legjobb válasz: Igen normális! Az én pici lányom is csinált ilyet, sõt! Teljesen behúzodott a jobb oldali bordám alá annyira, hogy még levegõt sem kaptam! Volt, hogy az ájulás környékezett! Ilyen esetben, próbáld meg egy picit finoman nyomkodni a pocid, hogy helyezkedjen másképp. Lehet, hogy nevetségesnek tûnik, de nekem a férjem simizte olyankor a pocakom, beszélt hozzá és hiszed vagy nem, de teljesen ellazult a pocakomban:). További kellemes babavárást kívánok. 4 hónapos pici lány anyukája

Igen normális! Az én pici lányom is csinált ilyet, sõt! Teljesen behúzodott a jobb oldali bordám alá annyira, hogy még levegõt sem kaptam! Volt, hogy az ájulás környékezett! Ilyen esetben, próbáld meg egy picit finoman nyomkodni a pocid, hogy helyezkedjen másképp. Lehet, hogy nevetségesnek tûnik, de nekem a férjem simizte olyankor a pocakom, beszélt hozzá és hiszed vagy nem, de teljesen ellazult a pocakomban:) . További kellemes babavárást kívánok. 4 hónapos pici lány anyukája
Mostanában én is ezt érzem, nem rúg, hanem mintha belülrõl húzná végig a hasfalamon a lábát, kezét. Furcsa dolog, néha kellemetlen is. Múltkor hozzányomtam a pocimhoz egy pillanatra egy hideg vizes flakont, na attól elkezdett rugdosni, az jobb érzés volt, mint a feszülés. :) 27 hetes pocis

Normális az, hogy egész ciklusom alatt úgy fáj a mellem, hogy csak na és 2 naponta szúrkálgat a hasam? Mitől lehet?

nem értem. volt már így valaki.tesztet csináltam csütörtökön (du), negatív lett.még márciusban voltunk együtt,de azóta megjött csak kevesebb.szoval már ki kellett volna mutatnia.

Legjobb válasz: Ha megjött, akkor nem valószínû, hogy terhes maradtál! Ne add fel, mert bármikor sikerülhet.

Ha megjött, akkor nem valószínû, hogy terhes maradtál! Ne add fel, mert bármikor sikerülhet.

Normális az, hogy ezen a héten szinte minden nap fájt a hasam? Rossz időben jobban fáj a hasam alja+az egész derekam. Már kezdek aggodni.

hétf?n megyek dokihoz.azzal nyugtatom magam,hogy minden rendbe van csak a baba növekszik.de ez normális?

Legjobb válasz: Normális, ha nincs mellé görcs ami erõs vagy vérzés.

Normális, ha nincs mellé görcs ami erõs vagy vérzés.
Lehetnek ilyen apróbb fájdogálások, de nem gondolom, hogy ez jellemzõ lenne. Nálam pl nem fordult elõ. De arról olvastam, hogy a erõssebb derékfájás az nem túl jó. Ne gondolj rögtön rosszra, de én a helyedben megkérdezném az orvosomat. A baba növekedését pedig úgy érzékeltem, hogy a méhszalagok nyúltak, ezért szurkálást éreztem olyankor a hasam bal és jobb oldalában. Ezt is inkább kicsit késõbb éreztem, nem a 8-9. héten, hanem amikor már kezt nõni a baba illetve láthatóan a pocak.

Az vajon normális, hogy szinte egész éjjel ébren vagyok, mert fáj a hasam? Nagyon húzódik, a párna sem jó, mert az is nyomja.

Rosszul teszem a hasam alá a párnát, vagy mi lehet a gond? Éjjel ha meg akarok fordulni, akkor olyan mintha egy óriási k? lenne a hasamban. Sokszor be is keményedik, félek, hogy ez nagy baj:(.

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok már kb. egy hete. Korábban csak 1-2-szer éreztem, hogy nem tudok megfordulni, mostmár monden éjjel. Nem tudom, hogy hogy érted, hogy fáj a hasad, nekem nem fáj, csak húzódik, ha egy kicsit is oldalról hanyatt dõlõk. Hanyatt feküdni meg már nem is tudok, ezért azt a technikát dolgoztam ki, hogy oldalról négykézlábra állok az ágyon, kicsit meghintáztatom a csípõm, mert csak így tudok nyújtózkodni, és utána vagy lemászok az ágyról és megyek pisilni, vagy átfordulok a mások oldalra. Szerintem ez nem baj, hisz nem görcs és nem vérzés :o) hanem egyszerûen csak a babó nyom már bent mindent. Kitartás! Nekem még van majdnem 4 hetem. Azért jó, mert csak 2-3-szor kell megfordulnom éjjel :o)) De alul tényleg nyomódik a pocim, de muszály tényleg szabályos oldalfekvésben aludnom. Szopipárnát használok, az nagyjából enyhíti a húzódást, ha a lábam közé veszem.

Szia! Én is így vagyok már kb. egy hete. Korábban csak 1-2-szer éreztem, hogy nem tudok megfordulni, mostmár monden éjjel. Nem tudom, hogy hogy érted, hogy fáj a hasad, nekem nem fáj, csak húzódik, ha egy kicsit is oldalról hanyatt dõlõk. Hanyatt feküdni meg már nem is tudok, ezért azt a technikát dolgoztam ki, hogy oldalról négykézlábra állok az ágyon, kicsit meghintáztatom a csípõm, mert csak így tudok nyújtózkodni, és utána vagy lemászok az ágyról és megyek pisilni, vagy átfordulok a mások oldalra. Szerintem ez nem baj, hisz nem görcs és nem vérzés :o) hanem egyszerûen csak a babó nyom már bent mindent. Kitartás! Nekem még van majdnem 4 hetem. Azért jó, mert csak 2-3-szor kell megfordulnom éjjel :o)) De alul tényleg nyomódik a pocim, de muszály tényleg szabályos oldalfekvésben aludnom. Szopipárnát használok, az nagyjából enyhíti a húzódást, ha a lábam közé veszem.
A kérdező hozzászólása: Nekem még van minimum 8 hetem a szülésig. Nem tudom addig mit fogok csinálni:S. Hiába teszek párnát a lábam közé, az sem segít. Szoptatós párnám még nincs, nem gondoltam volna, hogy az segít, de most már úgy vagyok, hogy mindent kipróbálok. Nekem sajnos szó szerint fáj, és keményedik a hasam:(. A felkelés az megy, csak az alvás nem. Igazából az a legrosszabb, hogy attól félek, hogy beindul a szülés a keményedések miatt:(

Az normális, ha ma szinte egész délután fáj a hasam?

Kemény is. Nem egyfolytában, hanem id?közönként. Már bevettem egy magnéziumot, ezt rendszeresen szedem. Pihentem is. Ez a keményedés? 27 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem ennyi idõs terhesen volt a legtöbb panaszom és kellemetlenségem. Keményedtem, ha meg nem, rugott vágott, szinte fájt. Figyeld magad, és ha úgy látod jónak inkább lásson orvos.

Nekem ennyi idõs terhesen volt a legtöbb panaszom és kellemetlenségem. Keményedtem, ha meg nem, rugott vágott, szinte fájt. Figyeld magad, és ha úgy látod jónak inkább lásson orvos.
Ha az egész hasad kemény, elképzelhetõ hogy keményedsz... Szedj be még egy magnéziumot, nem árt!Persze ne igen kellj fel. Ha nem múlik el akkor hívd fel a dokidat!Kérdezd meg hogy mit szól hozzá! 26 hetes km
Menj el az orvoshoz minél hamarabb.Én is ugyanígy voltam, és majdnem beutalt a kórházba, adott egy hetet, írt gyógyszert.Ha nem használ akkor kórház.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

17+1 napos vagyok. Állandoan fáj a hasam, az egész meg a hasam oldalt de az rendesen, mitöl van ez normális dolog?

Legjobb válasz: Nõ a méhed, feszül a bõröd, ilyesmik. Ne aggódj, biztos nincs gond, lesz még rosszabb is. A terhesség bizony jár némi kellemetlenséggel. De ha úgy érzed keményedik, görcsöl, akkor nem ártana egy kis MagneB6. 39 hetes kismama

Nõ a méhed, feszül a bõröd, ilyesmik. Ne aggódj, biztos nincs gond, lesz még rosszabb is. A terhesség bizony jár némi kellemetlenséggel. De ha úgy érzed keményedik, görcsöl, akkor nem ártana egy kis MagneB6. 39 hetes kismama
Én 13 hetes 3 napos vagyok és ugyanígy fájdogál a hasam oldalt és mindenhol. Még a hüvelyemben is érzek nyillalásokat. Gyakorlatilag egész nap ez van. Ülésnél sokkal rosszabb, de hát ugye 8 órán át asztalnál ülök az irodában. Én is aggódok picit, de mindenki nyugtatgat, hogy ez ezzel jár, ez normális, nõ a baba, a lakhelye, nyúlik minden.
Mennyire fáj? Görcsök? Ha igen, akkor napi max. 3 MagneB6-ot nyugodtan bevehetsz. De a méhed növését is érezheted. Én már 19 hetes terhes vagyok, néha enyhe görcseim szoktak lenni, 1 MagneB6 és el is múlik.

Normális az, hogy az egész hasam "fáj"?

14 hetes vagyok és tegnap este óta fáj illetve feszül vagy vmi ilyesmi az alhasam. Ez mára olyan szint? lett, hogy nem csak a hajam alja, hanem a bordáim alatti rész is, és néha a derekam is. Pontosan nem tudom meghatározni az érzést, de talán olyan mint amikor rossz tartása van vkinek és fáj, kellemetlen vagy vmi. Normális ez?

Legjobb válasz: Sztem nem normális,azonnal menj dokihoz,nehogy baj legyen!!!

Sztem nem normális, azonnal menj dokihoz, nehogy baj legyen!!!
Szia! Mindenki azt mondja h természetes mert nõ a méhed. Nekem is szokott fájni sõt néha még szurkál is. Szedjél Magne B6-ot. Nekem ez segít így mára már csak kicsit fájdogál de azt meg ki lehet bírni! Én sajnos mindíg túl aggódom a dolgokat egy kicsit mert elsõ baba. 15 hetes kismama!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!