Találatok a következő kifejezésre: Normális az, az 5 (517 db)

Meddig és milyen körülmények között normális az iPhone 5 melegedése?

Ha hosszabb ideig netezem vele és folyamatosan megy a kijelző, akkor is érzem, hogy melegszik, nem csak játékoknál. Filmet mondjuk nem nézek rajta, meg telefonálni is csak 2-3 perceket szoktam, így ezt nem tudom, ezeknél mi a helyzet, de másik két esetnél mindig érzem a melegedést. Nem forró egyáltalán, amolyan kellemes meleghez tudnám hasonlítani, és inkább hűvös párti vagyok, úgy mondom a kellemes meleget. Teljesítményben nem veszek észre visszaesést, a rendszer se lassul, meg az akksi élettartamán se látom a romlást amúgy. Megvan már másfél hónapja a teló, de eddig folyamatosan tokban volt, azon keresztül nem éreztem át, szóval nem tudom, mikor kezdődött, úgy egy hete ment szét a tok, akkor tűnt fel. Kell tartanom ettől? Ha leteszem, pillanatok alatt kihűl, szóval tényleg nem tűzforró vagy ilyesmi. Normális ez vagy nézessem meg szervizben? Köszi előre is.

Legjobb válasz: igen, normális. akár a wifi, de akár az LTE is meg tudja izzasztani az akkut(mert a fogyasztás miatt inkább az melegszik, mint a proci ilyenkor).

igen, normális. akár a wifi, de akár az LTE is meg tudja izzasztani az akkut(mert a fogyasztás miatt inkább az melegszik, mint a proci ilyenkor).
A kérdező hozzászólása: LTE nincs, vodás vagyok, 99%-ban pedig wifin használom. Mindegy is mondjuk, a lényeg, hogy akkor egyelõre nem aggódom, tényleg nem feltûnõ a melegedés, csak túl értékes ahhoz, hogy ne aggódjak érte. :D meg szeretem is. :) köszi :)

Normális az hogy 5 percet töltöm a telefonom és 30 százalékot töltődik utána meg 2 perc alatt merül ugyanennyit? (Galaxy Minim van)

Legjobb válasz: Mennyi idõs? Nem lehet, hogy az akkujàt agyon használtad? Mert ez nem normális dolog. Eredeti aksi vagy valami kínai utàngyártott?

Mennyi idõs? Nem lehet, hogy az akkujàt agyon használtad? Mert ez nem normális dolog. Eredeti aksi vagy valami kínai utàngyártott?
Nem normális. Eléggé tönkremehetett már.
A kérdező hozzászólása: 2-2.5 hónapos és gyárilag járt hozzá az akku bár az 1. hónapban úgy használtam hogyha lemerülõben volt akkor töltés közben is használtam.
Lehet akkor gyári hibás nem? Vagy régebben volt problémád ezzel?
A kérdező hozzászólása: Elsõnek néztem hogy ilyen gyorsan lemerül utána rájöttem hogy ez normális de majd meg fogjuk nézni néhány nap múlva

Normális az ha 5 hetesen csak petezsákot látnak mást nem?

Június 7.én jött meg utoljára már 7hetesnek kéne lennem de papiromra csak 5 van irvaa. akkor hogy van ez?

Legjobb válasz: Szia.Teljesen normális valószínû,hogy nem közes idõben hanem késõbb fogant a baba.Ha a petezsák már látszik,az nagyon jó.A terhesség valós korát írták a papírodra,nem a menzitõl számított idõt.De attól még 7 hetesnek számítól.Nyugi,mire legközelebb mész látni fogod a babádat is.:)

Szia.Teljesen normális valószínû, hogy nem közes idõben hanem késõbb fogant a baba.Ha a petezsák már látszik, az nagyon jó.A terhesség valós korát írták a papírodra, nem a menzitõl számított idõt.De attól még 7 hetesnek számítól.Nyugi, mire legközelebb mész látni fogod a babádat is.:)
A kérdező hozzászólása: ma voltam ultrahangon... halottam a szívverését is és már 7, 5mm:) :) ) megnyugodtam most már:)
A kérdező hozzászólása: hát nekem az elsõ és egy év próbálkozás után sikerült:) nektek is boldog babavárást:)
Valahogy én is úgy érzem, hogy minden rendben van.:) és alig várom hogy mehessek és halhassam a szívecskéjét (persze kicsit azért félek, mert még hihetetlen hogy 2 év után végre összejött) Nekem is a második, de a lányom már most lesz 6. Vele semmi gond nem volt egész terhesség alatt. Egészséges babavárást nektek! utolsó voltam L/32
A kérdező hozzászólása: reméljük minden jó lesz.:)
Ne aggódj! Én mindig azt mondom, hogy a mensitõl számított terhesség sokszor nem a valós kor. Ezért is néznek méretet is. Nekem elég rendszertelen a vérzésem. A fiammal 2 hónap mensi maradt ki és utána teszteltem pozitívat és már akkor 4-5 hetes pocis voltam. Most nekem április 2-án jött meg, utána semmi, csak május elején pici barnázás. Már akkor sejtettem. :) Aztán május 14-én teszteltem, és bár várni akartam úgy a 6-7. hétig, de vérezgetni kezdtem és elmentem 18-án. Akkor számolt a doki, kb 6 hetes, de mikor megmérte, mondta hogy inkább 5 hetes. És nem is eshettem volna teherbe 15 körül, mivel javában egy kúpos kezelést csináltam. Így nekem kb 21-22 körül lehet a fogantatás. Szóval ennyit a mensi számolásról! :) Május 18-án még csak egy biztos petezsákot látott, szikhólyag és egy pici pont, ami az embrió, a papíromra mégis annyit írt: embrió sejthetõ. Én nem izgulok annyira, érzem hogy rendben leszünk. :) Jövõ héten megyek vissza és hiszem, hogy már lesz szívhang is. :)
A kérdező hozzászólása: bízzunk benne hogy minden jó lesz..:)
Nekem április 14-én volt meg utoljára, most május 18-án elmentem dokihoz, mert sajnos voltak panaszaim. nekem csak 2mm -es felritkulást látott és 2 hét múlva rendelt vissza. remélem minden rendben lesz és akkor már láthatunk is többet...
A kérdező hozzászólása: Hát már lassan kezdek beletõrõdeni abba a 2 hétbe:P:) de megnyugodni csak akkor fogok ha már tudom h télleg ott van:) de köszönöm a válaszokat:)
Jó, nem megy ez nekem, de azért azt vágtam hogy nem stimmel! :D Mi is 5 hetesen mentünk, nekem is csak egy babszemem volt, benne semmi, de a doki mondta, hogy következõ hétre már egy fél rizsszemnyi lesz benne. Hittem neki, és a 12. héten már az arcocskáját is elkapta. Jövõhéten megyünk a következõre, tök izgi! Amúgy a 12. héten is új adatokat fognak mondani a baba korát illetõen, mert a méretét nézik és nem a ciklusod, ami mint pl esetedben akár két hét különbség is lehet.
A kérdező hozzászólása: persze visszahívott, Június 4.én kell mennem ultrahangra megint:) Remélem hallani fogom már.. csak nehéz kivárni ezt az idõt:P:)
Akkor nyertem :) Na viccet félretéve nem mindig középidõben van a peteérés, elõfordulhatnak ritka esetek, és van aki mensi elõtt közvetlenül esik teherbe.Szerintem ne aggódj, ha ott a petezsák, az már jó :) Gondolom visszahívott kontrollra, addogra biztos kimutatható lesz a szívmûködés is!Nyugi :)
ha nem túl profi a gép, akkor normális. egy jó géppel azért már 5 hetesen is látnak valami kis pár mm-es babát. Engem néztek profi géppel is, õsrégivel is. Az eredmény ez volt: 5. hét végén látták a babát, szívhangot is hallottak a jó géppel. az õsrégivel a 7. héten nem láttak semmit, petezsákot se. Majd a 8. héten vissza: megint a profi géppel látták. De addig a frászt hozták rám.
A kérdező hozzászólása: bocsánat elírtam..:) :) április 7..:)
Esetleg április 7? :) Még a május 7 is kevés, az csak 2, 5 hetesnek megfelelõ dátum.
június 7-én? Nem május 7-én?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató választ:)
:) )

Normális az, hogy 5-6 nappal előbb jött meg, mint kellett volna? Fogamzásgátló tablettát szedek, és tudom, buta kérdés, de fogalmam sincs, ez áttöréres vérzés-e, vagy megvonásos.

Legjobb válasz: hát ha hamarabb jött meg úgy, hogy még szeded a tablettát akkor áttöréses. mióta szeded? mert az elsõ pár hónapban normális az áttöréses vérzés.

hát ha hamarabb jött meg úgy, hogy még szeded a tablettát akkor áttöréses. mióta szeded? mert az elsõ pár hónapban normális az áttöréses vérzés.
ha viszont ugyan ez lesz a következõ hónapban akkor menj vissza a dokihoz és ír fel másikat. milyet szedsz amúgy?
Ha tudod hogy buta kérdés miért teszed fel?:O
A kérdező hozzászólása: nyilván, mert attól még szeretnék valami kevésbé buta, és mégis megnyugtató választ kapni.
A kérdező hozzászólása: ez a 2. hónap. és köszi
A kérdező hozzászólása: novynette
határeset. plusz ha nem talált semmit, akkor egyelõre normális.
Ha ez vigasztal, a mienket meg azért küldték vérvételre, mert 36, 5 körüli az átlagos testhõmérséklete. Nekünk azt mondták, hogy az átlag, 37 - 37, 3 között van.
Szerintem normális. Ne méregesd, ha amúgy semmi baja, csak megijeszted magad. A fogától is lehet.
nálunk is ennyi volt, és azt mondta a dokinéni, a babáknál le kell vonni 0.5-öt a mért értékbõl, így pont jó volt
Alaphõje is lehet ennyi, plusz délután, de fõleg este felé mindenkinek magasabb a hõje. Még a felnõtteké is, hátmég a piciké.

Normális hogy az 5 hónapos kisbabámnak a bal alsó hátsó foga nő legelsőre?

Nem középen hanem 2-3 fogra arrébb nem tudom potosan de elég hátul van mert ha meg akarom nézni a kis száját egy kicsit el kell húzni.

Legjobb válasz: Persze, normális csak nem megszokott.

Persze, normális csak nem megszokott.
Nekünk is össze-vissza jönnek. Elõször kibújt az alsó kettõ középen, utána felül 4 középen. Most is jön, de nem látom, sztem hátsó fog.
igen az alma is és a krumpli is széklet fogo
A kérdező hozzászólása: Probálom itatni de 1-2 kortynál többet nem iszik sem teát sem vizet sem pohárbol sem cumisüvegböl, akkor hogy tudom itatni vagy mivel kináijam?
Itass vele több folyadékot. Nálunk az segített.
Mi is így jártunk.A gyerekorvos tanácsára vettem szilvalekvárt(házi lekvár cukor és tartósítószer nélkül, csak a gyümölcs semmi más)egy kiskanállal keverek a tízórai gyümölcshöz(mindegyikhez)és azóta semmi gond.
Még nem próbáltuk, de olyat is hallottam, hogy a gyümihez, krumplihoz keversz egy kis teát (pl. édesköményt), ami lazítja a székletet.
A kérdező hozzászólása: kÖSZI!Kicsit megnyugodtam hogy ez mással is igy van, eddig még csak almát, barackot és most krumplit evett de akkor adok még szilvát is hátha, meg beszerzünk levolakot is.A meggy és a gesztenye illetve a körte milyen hatással vannak a székletére??
Nyugodtan tehetsz a krumplihoz barackot, vagy minden olyan gyümölcsöt, amit már kóstolt.
minden nap próbáljatok egy kis szilvát enni, az jól fellazítja a székletet! mi is szokat szenvedünk vle, mert ráadásul nehezen kakil minden nap, és nagyon szilárd neki is. Én laevolacot is adok neki, ha már nagyon sír az erõlködéstõl. utána néhány napig jobb neki!
Nálunk is ugyanez van, csak én almát adok neki, de már más a széklete.
A kérdező hozzászólása: Esetleg van valami ötletetek hogy akkor mit adjak akrumpihoz hogy megegye mert tegnap evett elöször de csak almával, de az nem jo tudom akkor mivel keverjem(tejel sem ette)?Ti mit adtok hogykicsit lazitsa a székletét és meddig lessz ilyen?
Telesen normális, ne aggódj!
Kínáld meg egy kis gyümölcslével, szerintem szeretni fogja, és még a székletét is lazítja! Nálunk bevált!!!

Normális az hogy 5 hetesen fájdogál a hasam? Nem folyamatosan, van olyan hogy épen csak, és van hogy belenyílal.

Legjobb válasz: Szerintem igen. Tágul a méhed, felkészül a terhességre. Természetes szerintem, minden terhes nõnek ilyen eleinte. Ha erõs görcseid vannak az gáz. De amúgy amit leirtál az sztem normális.

Szerintem igen. Tágul a méhed, felkészül a terhességre. Természetes szerintem, minden terhes nõnek ilyen eleinte. Ha erõs görcseid vannak az gáz. De amúgy amit leirtál az sztem normális.
normalis, ha kicsit erosebben faj meg az is. nekem azt mondtak hogy amig nincs verzes ne aggodjak de akkor irany az orvos/korhaz, egyebkent meg a tagulastol van lesznek majd meg ilyen idoszakok. boldog babavarast! 27 hetes kismama
Igen ez természetes.A szervezeted készül arra hogy ki tudd hordani a babát.Tágulnak a csontok, lazulnak az izületek.
Nekm is fájt 3 hétig, bele is nyilalt, ahogy írod... Ne aggódj! Természetes, nincs baj! 8 hetes kismama
ez akár végig követheti az egész terhességedet is. Nekem még mindig van ilyen, ne aggódj! Üdv.: 30 hetes kismami

Az normális ha az 5. napon varrás után még nem varrosodik a tetoválás?

a mellkasomra tetováltattam 1 irást, szval nem vastag. rendesen kezelem meg minden de normális ha semmi jelét nem mutatja hogy gyógyulna?

Legjobb válasz: mivel kened? és mennyiszer, és mennyit fóliázod? nekem már az 5.dik napra majdnem teljesen lehámlott

mivel kened? és mennyiszer, és mennyit fóliázod? nekem már az 5.dik napra majdnem teljesen lehámlott
A kérdező hozzászólása: én 3 oránként kenem bepantennel & 3 oránként cserélem a fóliát csak éjszaka vettem le
A kérdező hozzászólása: de igazábol nem is tudom hogy néz ki mikor hámilk v varasodik 1 kicsit ilyen recés a tapintása ha finoman hozzáérek... festék meg már nem jön belõle már a 2. napon kijött minden felesleges festék...
Eleg 3 napig foliazni, utana a folia elhagyhato, mert a folia alatt nem tud varrasodni (pont azert kell az elso 3 napban, amikor meg vastag lenne a seb). Szoval ne foliazd, csak kend a bepanthennel meg oar napog, amig magatol tavozik egy vekony filmszeru reteg, a vekony varr.
nekem sokszor nem varasodik egyáltalán, viszont mindig tökéletesen legyógyul, úgyhogy nem baj :)
igazából nem is muszáj fóliázni, mert akkor jobban gyógyul és kenni se kell folyton, én csak éjszakára meg fürdéskor szoktam fóliázni, és egy nap kb 3x kenem. 1 hét alatt tökéletesen meg gyógyul, lehámlik
Nos ha már varrosodna, akkor azt jelentené, hogy [email protected] a kezelést.
nekem egyáltalán nem varasodott a tetoválásom. az, hogy bepanthennel kened, pont az a lényege hogy nedvesen tartsd, és ne sebesedjen le, mert akkor esetleg heges lenne, csúnya. pont az a jó, ha hegesedés nélkül gyógyul.

Az normális, hogy az 5.5 hós babámnak még mindig pattanásos a szája körül? Mikorra fog elmúlni?

(Anyatejesek vagyunk)

Legjobb válasz: Az én babámnak az egész pofija anyatej-kiütéses lett... ezek szerint csak akkor fog ez elmúlni, amikor már nem fog szopizni? A hozzátáplálás sem fog segíteni? Na és most, hogy jön a jó idõ, mehetünk napra? Nem fog "beleégni" a bõrébe, nem marad heges?

Az én babámnak az egész pofija anyatej-kiütéses lett... ezek szerint csak akkor fog ez elmúlni, amikor már nem fog szopizni? A hozzátáplálás sem fog segíteni? Na és most, hogy jön a jó idõ, mehetünk napra? Nem fog "beleégni" a bõrébe, nem marad heges?
Ha már nem lesz anyatejes, akkor múlik el, ugyanis a te hormonjaid okozzák.
Szerintem meg nem normális, én sok anyatejes babát láttam már és egynek sem volt pattanásos a bõre. Az anyai hormonok pedig kiürülnek pár hetesen a babából.
Nem igaz, mert amíg szopik, addig jelen lesznek az anyai hormonok a baba szervezetében.Ez egyértelmû! A barátnõm lánya 6 hónapos és az anyai hormonok miatt lett tiszta pattanás a feje búbja a babának, bõrgyógyászilag bizonyítottan. elsõ válaszoló
Amikor már hozzátáplálsz, akkor már enyhül majd, mivel már nem egész nap szopizik a baba. A nap pedig inkább jó hatással van rá, hamarabb gyógyul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!