Találatok a következő kifejezésre: Normális az, az (11169 db)

Normális az az anyuka aki figyelemzavaros-hiperaktív kisiskolás gyerekét gyermekpszichiátriára viszi, ahelyett, hogy megelégedne a gyógypedagógussal, esetleg pszichológussal?

Az adott családban folyton megy a vita a 7 éves hiperaktív gyerek miatt,egyre feszültebb ,tehetetlenebb mindenki ,kilátástalannak láttják a gyerek jövőjét ,mert mások butának,rossznak bélyegzik túlzott mozgáskényszere,nyugtalansága miatt,már a gyerek is kezdi magára mondani beletörődve,hogy ő rossz gyerek ,egyre nehezebben viseli,hogy mások kinevetik,kicsúfolják,cukkolják mássága miatt . Megbélyegzi az anyuka a gyereket ???Emiatt lesz lelki sérült ,mert a pszichiáter megvizsgálja?

Legjobb válasz: Igen, normális az anyuka! Miért lenne ettõl a gyerek lelki sérült?? Azt sem tudja mi a különbség a pszichiáter és a pszichológus között. Ha anyuka nem elégedett az eddigi fejlesztéssel, teljesen jogos, hogy tovább akar lépni! Nem elmegyógyintézetbe záratta elektrosokk terápiára, hanem szakemberhez fordult. Inkább az a baj, hogy valaki ezt cikinek tartja, és megszólja! Inkább becsülni kéne, hogy mindent megtesz, hogy a fia rendben legyen.

Igen, normális az anyuka! Miért lenne ettõl a gyerek lelki sérült?? Azt sem tudja mi a különbség a pszichiáter és a pszichológus között. Ha anyuka nem elégedett az eddigi fejlesztéssel, teljesen jogos, hogy tovább akar lépni! Nem elmegyógyintézetbe záratta elektrosokk terápiára, hanem szakemberhez fordult. Inkább az a baj, hogy valaki ezt cikinek tartja, és megszólja! Inkább becsülni kéne, hogy mindent megtesz, hogy a fia rendben legyen.
Kettes vagyok: igen, valóban így van, elnézést kérek.
Jézusom, ez durva (mármint a verés). Pedagógusként is azt mondom, hogy szakember kell, jól teszed, ha viszed. Ez nem szégyen, könyörgöm, ez egy helyzet, amin szakember segítségével lehet (és kell is) javítani. Próbáljatok meg távol maradni az okoskodóktól egy idõre, ha megoldható. A gyereken sokminden lecsapódik abból, ahogyan te érzel, és ha a rokonság miatt ideges, frusztrált vagy, azt a gyermeked tükrözi vissza. Hallgass az ösztöneidre, mert jót súgnak!
Szerintem lehet, hogy pont a gyógypedagógus javasolta, hogy beszéljen más szakemberrel is, hogy õ segítsen a gyereknek beilleszkedni, hogyan viselje az esetleges negatív véleményeket, nehéz helyzeteket. Mondjuk elég rosszul tette hogy nem titkolta el, így a hozzád hasonlók jól ki tudják beszélni a háta mögött és még nagyobb elõítélettel állnak a gyerekhez, mint eddig.
Második válaszoló, nem kell mindjárt ítélkezni, olvasd el a kérdést újra, szerintem a kérdezõ az anyuka. Bocs az offért.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásaitokat! A gyógypedagógus nem javasolt semmit, csak széttárja a karját már õ is, hogy azt hitte ennyi év alatt érettebb viselkedése lesz a gyermeknek , magánúton jártunk hozzá vagyonokért, de csodát tenni senki sem tud sajnos . A szüleim és a rokonság szerint szégyenfolt a pszichiátriára visszavinni, ahol már 4 évesen is jártunk, mert már akkor is voltak bajok rendesen. Azt mondják, hogy én gyógyszerezni akarom a gyerekemet, meg elmebetegnek akarom bélyegeztetni, de azt õk is láttják, hogy segítség kellene , szerintük a verés a nyerõ.
Szerintem normális. Ha a gyermekeim valamelyikének ilyen problémája lenne, mindent megpróbálnék, hogy segítsek rajta (elsõ körben távol tartanám az olyan primitív családtagoktól, akik emiatt megbélyegeznek egy gyereket !!!). Egyébként nem értem, mi ez a fóbia a pszichológusoktól, pszichiáterektõl. Nem csak csökkent értelmi képességûek járnak oda, sõt elsõsorban nem olyanok. A legtöbb embernek sokat tudnának segíteni életük egyes nehezebb szakaszaiban, ha hagynák.
A kérdező hozzászólása: Ha láttnátok mennyire tündéri gyerekrõl van szó :( , vele sírok a kudarcok miatt , félreértik sokan a viselkedését , nem agresszív mások irányába, de saját magával már kezd amikor mások kigúnyolják, összeszorított ököllel magán kívûl sír, hogy õ nem hülye gyerek , engem is kérdezget , hogy anya én hülye-gyerek vagyok ... :, ( Annyira fáj !
A kérdező hozzászólása: :, ( !!!!!!
Szia! Az is segíthetne, ha valami jó sportot találnátok neki, ami lekötné, sikerélménye lenne. Érdemes lenne neki omega 3-at adni. Hiperaktivitásban, figyelemzavarban is segíthet.Egy régebbi Patika Magazinban is volt egy cikk egy erre vonatkozó kutatás eredményérõl.Ha esetleg érdekel akkor szívesen elküldöm emailben.Hamarosan lesz egy jó rendezvény a gyermekekrõl logopédus-kineziológus, gyógytestnevelõ, gógyszerész és orvos közremûködésével.Esetleg érdemes lenne eljönöd.

Normális az az időjárási jelenség, amikor hóesés közben villámlik és dörög?

Ez év február 15-én történt egy ilyen dolog valahol itt, Magyarországon. Ez abnormális jelenség, véleményetek szerint?

Legjobb válasz: ez teljesen normális jelenség sõt én már olyat is láttam amikor az összes fát kivágta

ez teljesen normális jelenség sõt én már olyat is láttam amikor az összes fát kivágta

Normális az az ember aki azert elválik hogy kizárhasson a későbbi haszonból? (ráadásul van 2 kisgyermekünk 4 és másfél éves)

Legjobb válasz: Ez nem normális, de tényleg ez lenne az ok? Érthetetlen, hogy ezért válik valaki. Más lehet a háttérben, csak azt nem tudod, vagy nem mondja meg. Azt sem mondanám, hogy könnyû erre fogni, mert nem könnyû. Ilyen eszement indokot...!?

Ez nem normális, de tényleg ez lenne az ok? Érthetetlen, hogy ezért válik valaki. Más lehet a háttérben, csak azt nem tudod, vagy nem mondja meg. Azt sem mondanám, hogy könnyû erre fogni, mert nem könnyû. Ilyen eszement indokot...!?
Az ember azért vállik mert már nem müködik a dolog 2 ember között. Ha eldönti hogy õ vállni akkar bármiért akkor kezd el agyalni az anyagiakon és ilyemkor jelentik ki (föleg férfiak) hogy ök nem osztoznak a pénzen. Persze errõl a bíroság dönt nem ök.
Magyarul bele ültél a jóba, de cserébe a férjednek vannak elvárási, amit Te nem akarsz teljesíteni Nem mind arany, ami fénylik... Erre is gondolhattál volna, amikor csak a pénzt nézted...
A 8.26. nem tudom hol él, de nem Magyarországon , az biztos. Váláskor soha nem a nõ kerül kiszolgáltatott helyzetbe, hanem mindig a férfi. A nõk még a gyatyát is leakarják húzni róluk. Nem biztos, hogy a férjed a hibás, neked is benne van a kanalad, ha válni akar. Lehet, hogy csak a pici gyerekkel törõdsz, a házasságoddal pedig nem!
-Mondta neked a férjed, hogy emiatt (haszonból kizárni) akar válni, vagy ezt csak te gondolod egy kis rosszindulattal? (Mert így jobban hangzik, hogy miért is akar válni...) -Miért hivatkozol a két kisgyerekre? Akkor a te hibáid -amik a házasság megromlásában neked felróhatók-, nem számítanak, vagy mi?
"gondolom arra gondolsz h esetleg meghalnak a szülei és nem szeretné, h részesülj az örökségbõl, v vállalkozást indít be és abból lesz haszna....stb " Az örökség házasságon belül is külön vagyonnak számít, ezért felesleges papírt íratnia.
nem
Jaj, hagyjuk már ezt a dumát! Szerintem arról van szó, hogy a kérdezõ férje lelépett (vagy õ maga a férj), és az esélyeit latolgatja. 1. A feleség semmit nem örököl automatikusan, csak ha így szól a végrendelet, amit ugye a férj nem megírni, ha nem akar pénzt adni a nõnek. Mindent a gyerek örököl, a feleségnek haszonélvezeti joga van, ami viszont erõsebb, mint a tulajdonjog. 2. Közös bankszámlán lévõ pénz arányos része a feleségé, akkor is, ha a férj többet keresett, vagy a feleség egyáltalán nem. Ez örökléskor és váláskor is így van. 3. Házassági szerzõdés nem házasságkötés elõtt van? Amúgy semmi értelme, mert a házasság elõtt szerzett vagyonról rendelkezik, ami tök fölösleges, mert a magánvagyon nem válik közössé, 15 év házasság után sem. (Kivéve a szokásos mértékû mindennapi életvitelt szolgáló tárgyak, pl. porszívó, az is csak 15 év tán, ugyan ki fog egy 15 éves porszívón vitatkozni?!) A 4. A házassággal vagyonközösség jön létre, a közösen szerzett javak 50-50%-ban illetik a feleket (váláskor), akkor is, ha az egyik fél többet keresett vagy a másik egyáltalán nem. Szerintem ezt a házassági szerzõdés sem befolyásolhatja, hiszen egy törvényt szerzõdéssel nem lehet felülírni. Szerintem. Mindettõl eltekintve, szerint tök mindegy, miért akar válni az állítólagos férj, ha válni akar, NEM SZERETI a feleséget. Én biztosan nem akarnék olyan férfival élni, aki nem szeret.
gondolom arra gondolsz h esetleg meghalnak a szülei és nem szeretné, h részesülj az örökségbõl, v vállalkozást indít be és abból lesz haszna....stb természetesen nem normális, én is ismerek ilyen embert, valamelyest biztos h együtt jutottatok idáig és a "jóból" meg egyedül akar részesülni, sajnos egyre jellemzõbb emberi tulajdonság és sajnálom h az ilyen még a gyerekeire se gondol...erre szokták mondani, h költse a pénzét gyógyszerre
Ügyvédet kellene fogadnod, ha most nincs pénzed, akkor a helyzet ismeretében tudja, hogy késõbb lesz, egyelõre kisebb összegért is elvállal téged. Sajnos mindig mondom, hogy a nõk helyzete rossz ebben az országban, nincsen biztosítva a gazdasági önállóságuk! Válásnál kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek.
és olyanra nem gondoltál h megvédeni akar?olyan céget alapít amivel a teljes vagyonával felel ha házastársak vagytok akor gyakrolatilag a te részedet is bukhatja. szoval megvédeni akar csak. persze nem biztos de ezis lehetõség. mért kell mindig a legszemetebbnek hinni?
A késõbbi haszonhoz neked mi közöd? Nem te dolgozol meg érte. Gyerektartást meg nyilván fogsz kapni. A pasi nem a gyerekeket akarja kizárni, hanem téged.
Ha olyan jól keres a férjed, akkor a gyerektartásból is vígan megélsz. Ha el akar válni, akkor el is fog. Legfeljebb minnél tovább húzod, annál szarabb lesz a gyerekeknek, hogy látják az egész procedúrát amíg felnõnek. Ha hamar túl lesztek rajta, akkor õket is megkíméled egy töréssel.
Szerintem már elég sok fogalmaasban tetted fel ugyanezt a kérdést: 1. Ha a férjed válni akar, akkor el fog válni, akár akarod, akár sem. 2. Ne irj alá semmilyen lemondó nyilatkozatot, hanem menj be a birósági panasznapra és ott érdeklödj. 3. NE tegyél fel még több kérdest ugyanahhez a témához, mert akkor sem kapsz más a válaszokat.
Normálisnak normális, hiszen amikor az ember ésszerûen cselekszik, az normális, és õ biztos tudja, miért teszi ezt, minden bizonnyal megvan rá az oka. Hogy korrekt dolog-e? Azt már nektek, kettõtöknek kell tudni, még az is lehet, hogy az. Az elõttem szólók vázolták nagyjából, hogy mikor lehet erre valakinek nyomós oka, és akkor tök korrekt.
Egyetértek a 6.18.-al. Ismernünk kellene a férj indokait is. Váláskor a gyerekeket szinte mindig az anyánál helyezik el. A férj pedig fizethet. Ezt nyilván a férj is tudja. Ha mégis a válás mellett dönt, akkor komoly oka lehet erre,
Az elsõ válaszoló nagyon határozottan egy nem-et válaszolt. Én a választ körülményektõl függõvé teszem. Ha feltételezzük hogy a "haszontól elszakított" házastárs normálisan viselkedik, nem szórja a pénzt, akkor egyetértek az elsõvel. Ha viszont igenis elpazarol komoly összegeket a közös vagyonból, akkor egyet kell értenem a válni akaró féllel, minél súlyosabb a helyzet, annál inkább. Mert én se akarnám pénzelni, ha mondjuk játékszenvedélye van és elmegy rá a pénzünk... És ilyen esetben a "ráadásul van 2 kigyermek" az pedig egy érv a válás mellett! Nehogy már a gyerekre szánt pénzt is eljátsza! Tehát családon belüli pénzmozgások ismeretének hiányában nem lehet erre precíz választ adni. Biztos vagyok benne, hogy nem a válni akaró fél él a másik vagyonából...
Házasságban ennek nem kellene felmerülnie, de gondolom a férjed sok rémtörténetet hallott és ezért ez a reakció. Ne vedd személyes sértésnek, rengeteg az ocsmány válás, aminek többnyire a szenvedõ alanyai férfiak. Én nõ vagyok, mégsem mennék férjhez soha házassági szerzõdés nélkül. Ami az enyém, az az enyém. Ilyen szerzõdést most is írhattok, hogy mi kié, talán ezt felajánlhatnád, így nem kell a késõbbi kellemetlenségektõl tartani egyikõtöknek sem, és a válás máris feleslegessé válik.

Kismamik, normális az az érzés ha háton fekszem vagy ha felállok, mintha a babi kinyomná beleimet a helyéről?

Olyan érzés mintha telis tele lenne a belem és vki rám ülne, nem tudom jobban megfogalmazni. Lehetséges h úgy fekszik h nyomja a beleimet? Valakinek hasonló tapasztalata van. 31 hkm.

Legjobb válasz: Nem tudom normális e, de nekem is van. Én csak 23 hetes vagyok és 20 hetes korától van, hogy úgy fekszik, hogy kinyomja a beleimet a helyérõl. (legalább is úgy érzem) Nekem nem esthelyzettõl függ, amikor a baba úgy dönt ráfekszik akkor érzem. Némi "nyomkodással" helyezkedéssel rá vehetõ, hogy arrébb menjen. Lehet párhét múlva már nekem sem fog arrébb menni hiába kérem. :d

Nem tudom normális e, de nekem is van. Én csak 23 hetes vagyok és 20 hetes korától van, hogy úgy fekszik, hogy kinyomja a beleimet a helyérõl. (legalább is úgy érzem) Nekem nem esthelyzettõl függ, amikor a baba úgy dönt ráfekszik akkor érzem. Némi "nyomkodással" helyezkedéssel rá vehetõ, hogy arrébb menjen. Lehet párhét múlva már nekem sem fog arrébb menni hiába kérem. :d
normális. a baba átrendezi a belsõ szerveinket és egy bizonyos terhességi kor után rájuk is nehezedik. nekem a vesémet szokta nyomni, illetve egy vénát, amitõl iszonyat módon szúr-lüktet a fenekem (amíg épp abban a pozícióban van), plusz háton fekve olyan, mintha átdobnának rajtam egy krumplis zsákot :D
Nekem is volt (ikerterhes voltam), és utáltam háton feküdni, nem is tudtam, mert úgy éreztem, hogy megfulladok. Borzasztó volt. Tõlem szülés elõtti altatóorvosi vizsgálaton meg is kérdezte a doktornõ, hogy van-e ilyenem. Ennek még valami latin neve is.
Igen, normális, az enyém a beleimet szokta rugdosni :)
Igen nekem is fõleg amikor felállok elég kellemetlen érzés :) dehát azért ki lehet bírni a babáért mindent :) 30 hkm

Normális az az amerikai nő, akinek nemrég születtek 8-as ikrei? Ki mit gondol erről?

Nincs férje, a szüleivel lakik és otthon már van neki 6 másik gyerek. Igy most lett 14 gyereke. Mindegyik mesterséges úton. Miért engednek meg ilyet az orvosok? Azokat a gyerekeket fel is kell nevelni. Mib?l? A n? azt mondja, a segély miatt csinálta, amit a gyerekek után kap. Szerintem dilis.

Legjobb válasz: nem normális, szegény hülye...de nálunk is vannak ilyenek....h csak segélyért szülnek...ugye ugye....ez ellen kéne már tenni!!!!

nem normális, szegény hülye...de nálunk is vannak ilyenek....h csak segélyért szülnek...ugye ugye....ez ellen kéne már tenni!!!!
Szegény gyerekek. Milyen ingerszegény és szeretetmentes környezetben lesznek. A szívem szakad meg értük :((
A segély az csak pénz.A gyerekek mellé ember is kell szõröstöl-bõröstõl. A gyerekek megélhetése céljáúl szolgálnak.Lehetetlen megadnia az anyai szeretetet annyinak. Nem normális.
Elég undorító, ha valaki azért szül, hogy a gyerekek után járó segélybõl éljen! Az orvosokat pedig elítélem, hogy belementek a beültetésbe! Miért engedik Amerikában, hogy ennyi embriót ültessenek be egy alkalommal? Mekkora az esélye annak, hogy ezek a babák egészségesek legyenek? Nem láttam a tv-ben, de biztosan nagyon picik. Szegényeknek nem elég, hogy van egy felelõtlen anyjuk, de még az életük is ilyen borzalmasan kezdõdik.
A kérdező hozzászólása: Félek nehogy a pszichózis jele legyen.
Csak a lelkiismereted.
ajj nekem is ez meg, és a hülye fülzúgás miatt nem hallom öket rendesen. egyszer hallottam öket tisztán, be*tam hogy mi fogyik ott... volt két föszereplö s egymással különbözö hangnemben beszélgettek mint két régi ismerös. s akkor jött az, hogy húú hát én öket tök átérzem mintha a részeim lennének (kitudja). s próbáltam mindkettöre úgy 'hatni' hogy egymással jól kijöjjenek, s már tök jól kijöttek s nevettek nagyokat, amikor bejöttek más szereplök is, és ez bezavart mert sokan voltak s nemtudtam tovább figyelni az egyensúlyra. az volt ebben az egészben a legkomolyabb, hogy ezek a szereplök minden legapróbb érzelmi rezdülésemre reagáltak, nem tudtam tehát letagadni magam elött hogy mik mennek végbe bennem. ekkor értettem meg hogy az emberek többsége hogy takargatja maga elött az érzelmeit.
kimaradt: az elsö két szereplö egy férfi és egy nö volt. tehát mintha a férfi és a nöi részem kommunikált volna egymással. mikor kijöttek egymással az egy nagyon kellemes megbékélt megelégedett érzés volt :)
Ezzel nincs gond, én is szoktam "vitatkozni magamban", de ha úgy hallod konkrétan, mintha beszélnének, az nem normális.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem a fülemmel hallom õket hanem gondolati úton.
Ha csak magadban vitatkozol, az normális.
Gondolati úton és in hallok.

Szerintetek normális az az érzésem, hogy egyszerűen nem bírok tovább ebben az országban élni?

Az ember mindenen csak felhúzza magát, kihasználnak sokakat, örülnek emberek, ha éhbérért dolgozhatnak, miközben pökhendi, arrogáns politikusok élnek, mint a kiskirályok (ezügyben ajánlom az index-es videókat a képviselőház előtti felvételekkel). Ha elmegyek egy hivatalba, akkor nem értem, hanem ellenem dolgoznak. Ha valakinek szóba kerül a felelőssége, akkor mindig hárít, és másra próbálja tolni a felelősséget, senki sem akarja elismerni a saját felelősségét. Az emberek egymással szemben utálatosak, bunkók. A közösségi közlekedés és az utak állapota olyan, mint egy afrikai országban. Örülhetünk, hogy egyáltalán még mennek a buszok. Ha mennek, és nem fagynak le télen. Szóval kezdem megérteni azokat, akik nem bírták már, és elmentek innen. Most biztosan sokan le fogtok oltani, hogy menjek csak, ha nem tetszik. Csak ezzel az a baj, hogy már szinte mindenki és minden jó szakember el fog menni, nem lesznek sem orvosok, sem mások, akikre szüksége lenne az országnak. És itt lesz majd egy kiöregedett társadalom, még több eltartottal, még kevesebb dolgozóval.

Legjobb válasz: Az átlagmagyar gazdagabb mint a világ 85%-a. Lehet panaszkodni, hogy csak négyesünk lett a lottón azzal hogy ideszülettünk, lehet csak a rosszat nézni és menekülni a probléma elõl, ahelyett hogy itt helyben javítanál a helyzeten. A te dolgod, neked is csak ez az egy életed van. De légyszíves ne nézd le azokat akik ennek ellenére is a hazájukban szeretnének élni.

Igen, teljesen normális, amit érzel fõleg, hogy mostanában az a divat, hogy az emberek elhúznak külföldre. Amúgy azzal egyetértek, hogy az emberek tényleg utálatosak, undorítóak, irigyek.De honnan tudod, hogy külföldön nem ez megy?:O
Az átlagmagyar gazdagabb mint a világ 85%-a. Lehet panaszkodni, hogy csak négyesünk lett a lottón azzal hogy ideszülettünk, lehet csak a rosszat nézni és menekülni a probléma elõl, ahelyett hogy itt helyben javítanál a helyzeten. A te dolgod, neked is csak ez az egy életed van. De légyszíves ne nézd le azokat akik ennek ellenére is a hazájukban szeretnének élni.
Ha van egy ilyen érzésed és szeretnéd leküzdeni, akkor utazz el egy hétre Ukrajnába vagy Moldovába. Mindjárt jobban meg fogod tudni becsülni azt ami már van.
Nem értem, hogy attól miért kellene mindennel elégedettnek lenni, hogy van, ahol rosszabb. Nem arra kéne törekedni, hogy elérjük a nálunk jobb helyek színvonalát?
A kérdésre a válasz az hogy normális.Nagyon sokan vagyunk így , amint tudunk lelépünk.Olyan helyre ahol tisztességesen megfizetik a munkánkat.És nem kiszúrják a szememet diplomás mérnökként [email protected] 180.000 forinttal.
"Ha van egy ilyen érzésed és szeretnéd leküzdeni, akkor utazz el egy hétre Ukrajnába vagy Moldovába. Mindjárt jobban meg fogod tudni becsülni azt ami már van." Miért utazna ilyen csóró és fejletlen országba?Inkább Ausztriába , Németországba vagy Svájcba utazzon.Ott lehet élni.Én svájci-magyar kettõs állampolgár vagyok.Svájcban születtem és ott töltöttem a fél gyerekkoromat.Tudok különbséget tenni a 2 ország között.Én sem értem hogy Magyarországon az állam miért van az emberek ellen.De természetesen az emberek is hibásak.Ott lopnak ahol tudnak , lenyúlják a szappant a bevásárlóközpont WC-bõl meg a munkahelyükrõl mindent amihez hozzáérnek.
Nohát: a politikusok MINDENÜTT pökhendiek és arrogánsak, tisztelet természetesen a kivételnek. A képviseltektõl és a reális élettõl való elszakadás az ún. "demokratikus" politikai rendszer strukturális velejárója (kb. úgy, mint a strukturális munkanélküliség a magántulajdonon alapuló gazdaságban. Sajnos.). Hogy a hivatalokban minden esetben és mindenütt az állampolgár/ügyfél ellen dolgoznának? Nem egyszer tényleg lehet ilyen érzése az embernek, de nem minden hivatalban és minden alkalommal. Én már találkoztam kifejezett segítõkészséggel is. Az utak állapota, mint egy afrikai országban? Határozottan nem. A közösségi buszközlekedést (a távolságit) pedig kifejezetten jól szervezettnek látom (aránylag gyakran buszozok. Ami fennakadás elõfordul, az máshol sem teljesen ismeretlen). Az emberek utálatosak, bunkók egymással? Aki az, máshol is az. 10 esetbõl 8-ban megtalálom a hangot mindenkivel. Két lábon járó anomália lennék? Igaz, az ország ezer sebbõl vérzik - és azok tényleg súlyosak..ezzel együtt, a hazánk, szülõföldünk. Mégis: ha úgy gondolod, menj el. Hátha találsz majd jobb világot..
Az elsõ válaszadóval értek egyet, sok magyarországi nem tudja milyen jó dolga van. lehet lepontozni.
Nem normális. Kicsit a sült galambot várod, pedig tudhatnád, hogy mindenki a saját érdekeit nézi. Amit szintén nem tudsz, ez nem magyar sajátosság, hanem világjelenség. Ahol az emberek nem másoktól várják a boldogulásukat, ott általában a döntõ többségnek megy jobban. Vannak kivételek, ott még nagyon sokan sem a sült galamb, sem az érdek fogalmát nem ismerik. Az a kevés pedig ezt kihasználja. Változás attól lesz, ha elég sokan akarják. Ha te elmész, nem fogom sajnálni, mert egy adott pillanatban úgy sem lehetne rád számítani.
A kérdező hozzászólása: Miért éljek egy olyan országban, ahol egy Schmitt Pál köztársasági elnök lehet a doktorija teljes lenyúlása után, vagy ahol az õszödi böszme a trágár beszéde után nem mondott le? Jó egy következmények nélküli országban élni? Nem!

Normális az az após, aki a koraszülés gyanús kismamát biciklire akarja ültetni, és még az aggódó anyapalánta a kényeskedő, mikor nem szeretne élni a lehetőséggel?

Pár nap és végre kijutok abból a kórból, hogy koraszülött legyen a picurka, erre az apósom kapva kapott az ötleten, hogy hát az a pár nap nem oszt szoroz, és igen is nagy pocival menjek biciklizni, bevásárolni, hogy neki ne keljen kocsival menni.

Legjobb válasz: Tényleg hülye. De az is lehet h fogalama sincs a terhességrõl.

Tényleg hülye. De az is lehet h fogalama sincs a terhességrõl.
Szia. Szerintem nem normális de Te miért kell foglalkozz azzal hogy a kedves papa mit mond? Majd Te tudod mi a jó neked ne szóljon már bele. Nyugodtan mondd meg neki a véleményed ha nem tetszik neki vmi akkor üljön õ a biciklire és tekerjen melegebb éghajlatra:)
A párod erre mit mondott?A legkevesebb amit én ebben az esetben az apósommal tennék, hogy a két kezem finoman a nyaka köré tenném...Majd megvárnám, hogy hisztizik e.
Igazi HÜLYE.Sztem ne foglalkozz vele, csak te és a baba számít.És igenis menj kocsival, h még cipekedned se kelljen.
Az én nagyanyám vilûgéletében haragudott anyámra, amiért az elvette tõle az egyetlen kisfiát. Az esküvõn is minden krvának emondta a vendégek elõtt. Amikor anyám az öcsémmel volt veszélyeztetett terhes, fennhangon állította, hogy a terhesség nem betegség. Anyám egyedül kellett hogy végezze a házimunkát (én még kicsi voltam), apám semmit sem segített. Az öcsém 7 hónapra született, és 12 órát élt. Kérdésedre válaszolva: szerintem nem normális. Anyós, após le van [email protected], legyen neked elsõ a baba.
Szia! Szerintem nem normális... Én mondjuk már az elejétõl kezdve nem biciklizem, mindenképp meg akartam elõzni, h vmi baj legyen. Engem anyuék piszkáltak folyamatosan, h milyen kis "úrilány" lettem, mióta városban lakom (anyuék faluban laknak, mi a párommal 200 km-re tõlük, Egerben, kb. 2-3 hetente mentem hozzájuk még az elején), h még a biciklire sem vagyok hajlandó felülni. Amikor mondtam, h a baba miatt nem, rögtön jöttek azzal, h bezzeg unokatesóm még a szülése elõtti napon is biciklivel vitte el mindkét gyerekét oviba meg iskolába. Meg h ezelõtt õk (mármint a szüleim) még kapálni jártak, meg címerezni, és, h a kutya nem törõdött azzal, h terhes v. nem, mindent ugyanúgy kellett csinálni, mert h ez nem betegség, csak egy állapot...:S Piszkáltak néhány hónapig vele, mire elérték, h már 3 hónapja nem voltam náluk, nem is tervezem, h akár a babával is túl sokszor elmennék... Sztem, ha nincs túl messze a bolt, és apósod semmiképp nem akar kocsikázni, akkor akár sétálhatsz is, bár az meg megint nem jó, m cipekedni sem szabad... Hát, így végigolvasva nem tudtam segíteni :( Menjen más a boltba, ne pedig Te, így szülés elõtt! Üdv: 37 hetes kismami
Hát ez igazi taplóság.Én megkérdeztem volna tõle hogy mit szólna ha esetleg a korai szülés miatt lenne neki egy beteg unokája.Ráadásul miatta.Á, az emberi butaság határtalan, annyiszor mondtam már. Amúgy megy szar......le, de a fia igazán kioszthatná, még ha te nem is.
Bringáznod amúgy sem nagyon szabadna, max. szobabiciklin. Mi van, ha véletlenül leesel??? Ha meg kényeskedõnek gondol, gondoljon amit akar, ilyenkor a baba az elsõ.
A kérdező hozzászólása: Most hozott haza egy tényleg fasza biciklit, amit február óta ígérget nekem!, hogy majd tekerhetek, már terhesen. A terhességrõl eleget tud, négy gyereke is van. A páromnak nem mondtam még, 14:15kor hangzott el a beszélgetés.

Szerintetek normális az hogy a párotok azt mondja hogy válasszatok hogy ő kell, vagy a tetoválás?

Legjobb válasz: Normálisnak normális, de akkor az is normális lesz, ha én meg a tetoválást választom. :) Mondjuk nekem se tetszene a tetkó a páromon, de akkor sem állítanám ilyen döntés elé, amivel szinte "zsarolnám". Azért mégiscsak szabad ember, az õ teste, az õ döntése.

Normálisnak normális, de akkor az is normális lesz, ha én meg a tetoválást választom. :) Mondjuk nekem se tetszene a tetkó a páromon, de akkor sem állítanám ilyen döntés elé, amivel szinte "zsarolnám". Azért mégiscsak szabad ember, az õ teste, az õ döntése.
nekem az egyik volt pasim azt mondta, válasszak a nyelvpc vagy õ... a piercinget választottam.
Szerintem meg nagyon is büszke lehet magára a 9.04-es, mert nem adta fel magát senki kedvéért. Nyilvánvalóan megcsináltatnám a tetkót, ha arra vágyom. A páromat nem hagynám el, ha meg õ igen, akkor jobb is...normális ember nem zsarol ilyennel... 23N
Igen. 39F
09:04: Én erre nem lennék büszke.
Igen, abszolút. 21/L
Hát ha mondjuk lány vagy és egy ocsmány hatalmas fél testet befedõ tetkót akarsz akkor természetes...de ha mondjuk egy olyat amit bármikor el tudsz takarni vagy nem feltûnõ helyen van és ízléses, pici, akkor lehet nem kéne túlreagálni.
Attól függ. Valami bazi nagy, ocsmány, nonfiguratív "izét" akarsz magadra varratni, az nem éppen a legvonzóbb dolog. Viszont ha olyan tetkót akarsz, aminek van jelentése, ami valamiért fontos neked (egy emlék valakihez, elhunyt hozzátartozóhoz, mert ugye vannak ilyenek is) akkor toljad neki, ebbe ne szóljon bele.
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm szépen a válaszokat!Én is úgy gondolom hogy az én testem és és ne szóljon bele senki hogy mit csinálok vele, és amint látom nem csak én gondolom így! :) köszönöm!
Én úgy gondolom, hogy neked kell eldöntened, hogy normális-e. A párom egy kígyót szeretett volna venni mindenáron és már járta is a kisállat kereskedéseket a megfelelõ után kutatva, amikor nekem elárulta mire készülök. Mivel én egyenesen hiszti rohamot kapok az ilyen állatoktól (kígyó, gyík, béka, pók stb) ezért közöltem vele, hogy jó legyen, de akkor én többet nem megyek hozzá, amíg az a kígyó ott van. Ha ezt nézem gyakorlatilag ezzel is választás elé állítottam. Engem választott, illetve továbbra is alkudozik, igyekszünk megtalálni a közös nevezõt, ami mindkettõnknek jó. Valahol természetesnek tartom a reakcióját és azt is természetesnek tartanám, hogy az ígéret után tényleg el is hagy, ha megcsináltatod a tetoválást, hiszen tudtad mit vállalsz, de neked kell eldönteni, hogy mennyire közölte ezt veled normálisan. A szóhasználaton nem akadnék fenn.
Nem normális.
Egyáltalán nem normális! Ha a pasi szeret, akkor nem hagy el egy tetoválás miatt, de fõleg nem zsarol ilyennel. Én simán megcsináltatnám, ha meg a pasinak nem tetszik, akkor menjen. Önálló nõ vagy, jogod van ahhoz a k.va tetkóhoz! Ahogy magamat ismerném, én csak azért is megcsináltatnám. 21/N

Miért van az hogy a srácok többsége nem normális? Aki pedig az az kételkedik benne hogy vannak rendes lányok (egy két kivétellel)

Legjobb válasz: Aki normális az okkal kételkedik. Ugye aki normális, agya is van normális, ergo van esze és vigyáz a lányokkal.

Aki normális az okkal kételkedik. Ugye aki normális, agya is van normális, ergo van esze és vigyáz a lányokkal.
micsoda paradoxon. az elõttem hozzászólók nagy része normálisnak vallotta magát, viszont a legfontosabb erényének azt tartotta, hogy nem dohányzik, ezt emelték ki az elsõ helyen. hát, nem. nem ez a legfontosabb emberi tulajdonság, bocs srácok. attól még lehettek akármilyenek (mint a fenti példa mutatja: buták is), hogy nem cigiztek, és nem buliztok. amúgy meg: 7 milliárd ember él a földön. aki ebbe nem képes belegondolni, és kijelenti, hogy nem létezik normális nõ/férfi, azzal komoly probléma van.
pontosan!
Mindenki azt mondja, hogy nem cigizik, nem csal, nem lop, nem ölt, és ettõl hiszik magukat jó embereknek, a jó ember kifejezés ettõl sokkal többet jelent, tartalmaz. Az élet a türelemrõl szól, ami késik, nem múlik.
èn is normális fiú vagyok( deattol még bulizni szoktam) és tényleg kevés a mai világban a normális csaj. 15/F
Nyertél...
Teljesen normális vagyok és ismerek sok normális lányt. Nyertem?
Én világ életemben normális embernek tartottam magam, nem vagyok részeg minden hétvégén, de nem is vagyok absztinens, nem drogozok, nem dohányzom, az emberekkel igyekszem normálisan, kedvesen, udvariasan bánni, egészen addig, míg az ellenkezõjére okot nem adnak, ha valaki a segítségemet kéri, annak igyekszem a legjobb tudásom szerint segíteni. Nem káromkodom, nem kötözködöm, nem vagyok bunkó, nem nagyképûsködöm. Világ életemben jó tanuló voltam, most is az egyik legkeményebb egyetemi szakra járok, továbbá az érdeklõdési köröm is elég széles, és sok mindenrõl lehet velem beszélgetni. Persze vannak rossz tulajdonságaim is, mert nem vagyok szent. Kissé lusta vagyok, és hajlamos vagyok túl kritikusnak lenni másokkal szemben (egyébként magammal is). Emellett vékony és meglehetõsen alacsony vagyok. Én nem kételkedem abban, hogy vannak rendes lányok. Már találkoztam párral, a probléma csupán annyi, hogy iszonyat kevesen vannak, és iszonyat hamar elkelnek. Én egész életemben azt tapasztaltam, hogyha kedves voltam egy RENDES és hangsúlyozom nem szõke plázacicával, hanem teljesen átlagos, rendes lánnyal, akkor le se [email protected] Amikor viszont jött az osztály évfolyam ügyeletes bunkó hülyegyereke, akit általában egy hajszál választott el a bukástól, és a focin kívül értelmes témáról nem lehetett beszélni vele akkor a rendes lányok egybõl a nyakába ugrottak, belezúgtak stb. Nem érdekelte õket, hogy bunkó, hogy mindenkit megaláz a környezetében, hogy mindenkin átgázol, hogy hazudik nekik. A bunkó volt az ISTEN szinte minden lány szemében. Kedves kérdezõ, most akkor én kérdezek! Miért legyünk veletek normálisak, amikor nincsen erre igényetek? Tíz lányból kilencnek a bunkó, idióta pasik kellenek. Ha valaki normális, azzal kb. örök magányra ítéli magát. Kár, hogy nem játszom túl hihetõen a bunkót. Mindebbõl kifolyólag szerintem érthetõ, hogy miért kételkednek sokan a rendes lányok létében. Ha nektek egy idióta kell, akkor feltételezhetjük, hogy ti is idióták vagytok (madarat tolláról), pláne ha utána itt sírtok, hogy nem találtok normális pasit. 22/F
Én is tudom, h vannak rendes lányok, de tudom azt is, h nekik se kell normális fiú, ha nem néz ki jól.
Én is normális fiú vagyok teljesen, de sehol sem találkozok normális lányokkal. :(
Én normális vagyok. Nem iszom, nem drogozom, nem cigizek, egyetemet végeztem, tisztelek másokat akik megérdemlik, nem lesek senkit, nem jelentgetek senkit, nem pletykálkodok senkirõl, nem járatok le senkit, nem érdekel a politika, a tv sem a rádió... Szóval én normálisnak érzem magam.
én tudom, hogy vannak rendes lányok, nekem is az volt a barátnõm, csak el rontottam mindent.. :( ez a 7. nap, hogy nem vagyunk együtt.. :( amúgy nem tudom, hogy nálad mit jelent a normális (bõvebben nem írtál róla), de rám is azt mondják, hogy az vagyok.. nem cigizek, nem vagyok nagy bulis, figyelek mások érzésére stb..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Nagyon hálás vagyok érte(õszintén) de azt azért had mondjam meg hogy a normális alatt leginkább arra gondoltam hogy nem bunkó, nem néz le másokat(az ész más kérdés, és a külsõ is).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!