Találatok a következő kifejezésre: Normális az, amikor a (581 db)

Mennyire normális az amit a barátnőm csinál?

a barátnőmnek mikor megvan akkor még a kezemet is szégyelli megfogni. mit tegyek, hogy tudassam vele hogy engem nem zavar ? sokszor van az hogy ideges miatta és olyankor olyan rossz hogy még azt sem engedi hogy megöleljem mert rossznak érzi magát miatta. (barátnője mondta ezeket hogy miért nem engedi hogy megöleljem mert eleinte nem értettem és neki pedig ezeket a dolgokat is elmondja) 1 éve vagyunk együtt ő 16, én 17

Legjobb válasz: Lehet, hogy a neveltetése folytán ilyen. Valszeg azt verték a fejébe, hogy ez egyfajta betegség, valami szégyenletes dolog. Nem biztos, hogy az édesanyja, de talán a nagymamája ültette el benne ezeket a gondolatokat. Régebben máshogy viszonyultak ehhez. Faluhelyen még ma is néhol tisztulásnak nevezik a mensit. Ne haragudj rá ezért, inkább szeresd továbbra is nagyon ezt a lökött csajt. Legyetek nagyon nagyon boldogok együtt!!

Lehet, hogy a neveltetése folytán ilyen. Valszeg azt verték a fejébe, hogy ez egyfajta betegség, valami szégyenletes dolog. Nem biztos, hogy az édesanyja, de talán a nagymamája ültette el benne ezeket a gondolatokat. Régebben máshogy viszonyultak ehhez. Faluhelyen még ma is néhol tisztulásnak nevezik a mensit. Ne haragudj rá ezért, inkább szeresd továbbra is nagyon ezt a lökött csajt. Legyetek nagyon nagyon boldogok együtt!!
Szerintem nem normális az, hogy vki úgy tekint a menzesze, mint vi undorító betegségre. A nõi lét velejárója. Ha te ezt férfiként fel tudja fogni, akkor õ nõkén miért nem? Lehet, hogy van vmi kellemetlen élménye?
"hozzájuk meg nem mehetünk mert a szüleinek nem mer bemutatni mert mindig rajta csattan minden és mikor egy bárátnõje van náluk akkor is orditanak vele" Na, ennek nagyon is lehet köze a dologhoz. Ilyen feszült otthoni légkörben simán elõfordulhatott, hogy az apja, vagy valamelyik férfi családtag beszólt neki miatta - pl. meglátott egy picit véres bugyit véletlenül, vagy érezte a szagát, vagy a fürdõi szemetesben látta meg a betétes papírt, vagy akármi, és egy olyat reagált rá, hogy a barátnõd azóta úgy tekint a menzeszre, mintha az valami undorító, rossz dolog lenne. Ezért azt kellene benne erõsíteni, hogy ez a világ egyik legtermészetesebb dolga, a nõk attól (is) nõk, hogy menstruálnak, ezért teljesen butaság szégyenkezni miatta. Te akkor is ugyanúgy szereted, akkor is ugyanúgy vágysz az ölelésére. Amúgy jól teszitek, hogy még nem feküdtetek le, hiszen a lányon látszik, hogy még nem áll készen az intimitásra. Ha a menzesz idején szégyelli megfogni a kezed, akkor még nagyon hiányzik belõle az a bizalom, magabiztosság, kötõdés, ami egy egészséges (felnõtt) párkapcsolathoz szükséges. Persze ez 16 évesen még nem baj, õ késõbb érõ típus, sokkal jobb ez, mintha 13 évesen lefeküdne valakivel...
A lányok nem normálisak, szóval ez normális.
Mondd el neki hogy ha te nem szégyelled, akkor õ miért teszi?! Nincs összekenve a bõre és nem is szivárog át, õ pedig attól ugyanolyan szeretnivaló és szexi nõ marad csakmert épp egy biológiai folyamat zajlik benne!
én is kellemetlenül érzem magam amikor megvan. semmihez nincs kedvem, nem akarom, hogy a barátom úgy lásson. meg mindig félek, hogy nehogy átázzak
Én biztos kivágnám, nem hallgatnám meg tûrném a hisztijét. 17 évesen még nem sikerült neki hozzászoknia..
A kérdező hozzászólása: nem hisztizik csak még visszahùzódóbb mint általában és õ 16 :)
'És te miért nem tudod elfogadni, hogy olyankor más, más a hangulata, nem szereti ugyanazokat a dolgokat, mint egyébként?
Az pont elég hogy repüljön.
Nagyon intelligensen állsz ehhez a dologhoz. Bár minden fiú ilyen normális lenne! Meg ne változz!!!!!!
7. vagyok. 8. -nak. Nem sürgettem, és nem rosszindulatból írtam ezeket. Csak mégis egy éve vannak együtt és azért mondjuk egy petting az még nem olyan nagy bûn. Fõleg, hogy a leírtakból számítani lehet, hogy itt az elsõ együttlétet egy kicsit hosszabban kell elõkészíteni a szokásosnál.
"(barátnõje mondta ezeket hogy miért nem engedi hogy megöleljem mert eleinte nem értettem és neki pedig ezeket a dolgokat is elmondja) " Elég szomorú, hogy ilyen alap dolgokat is eltitkolt elõtted. Mond meg neki, hogy nem zavar. Illetve a szex terén is ilyen visszahuzodó? (mármint általában)
A kérdező hozzászólása: úgy tudom hogy 14 évesen (8.ban) átázott mikor elõször megjött neki de többrõl nem tudok
A kérdező hozzászólása: nem feküdtünk még le õ még szûz és én nem sürgettem beszéltünk már róla de mivel elég szigorúak a szülei így egy nap kb olyan 3-4 órát vagyunk együtt és ha akarnánk se tudnánk lefeküdni
Szerintem ezt õszintén meg kellenne beszélnetek. Megkérdezni a pontos okát a dolognak és elmondani, hogy ez Téged nem zavar és minden nõvel elõfordul, nincs mit szégyelni rajta. Esetleg a szülei elzárkóznak az intim kérdésektõl? Mert ez is kihathat Rá, hogy otthon nincsenek ilyen témák és bûnõsnek érzi magát.
"nem feküdtünk még le õ még szûz és én nem sürgettem beszéltünk már róla de mivel elég szigorúak a szülei így egy nap kb olyan 3-4 órát vagyunk együtt és ha akarnánk se tudnánk lefeküdni" Ajaj! Kezdõdnek a problémák. Ha most egy ilyen kis egyszerû dologból, ilyen ügyet csinál mi lesz ha "akcióra" kerül a sor? Amúgy pettinggel vagy orállal sem próbáltad meg elõkészíteni a terepet az "elsõ együttléthez" ?
Utolsó: Most mit izélsz? Nem akartak még lefeküdni és kész. A kérdésbõl is kiderül, hogy a lány nem érett a szexre. Nem értem miért kell csesztetni, hogy ugyan döngesse már meg. Kérdezõ: Próbálj meg beszélni a lánnyal. Mondd el neki, hogy a menzesz nem szégyen, hanem annak a jele, hogy érett, egészséges nõ. Nem úgy kell rá tekinteni, mint vmi betegségre!
A kérdező hozzászólása: még semmi sem volt, mikor hozzánk felmegyünk akkor is csak összebújunk hozzájuk meg nem mehetünk mert a szüleinek nem mer bemutatni mert mindig rajta csattan minden és mikor egy bárátnõje van náluk akkor is orditanak vele
Szerintem is beszélned kellene vele. A legközelebbi ilyen alkalommal, amikor pl. elhúzódik, ülj le vele beszélgetni. Mondd el neki, hogy ez téged egyáltalán nem zavar, hiszen ez teljesen természetes dolog, ez a nõiességhez tartozik. Te ugyanúgy szereted, mikor megvan neki, hiszen ettõl semmi nem változik - ugyanúgy tudtok beszélgetni, csókolózni, kézen fogva sétálni és ölelkezni is... Szerintem is valami kellemetlen élmény lehet a háttérben, esetleg valaki valamikor mondott rá valamit (vagy hallotta, hogy másnak mondják), pl hogy büdös (aki nem cserél sûrûn tampont/betétet, annak tényleg van szaga). Ezért mondd el neki, hogy abszolút nem zavar téged, és ha nem viselkedne így, észre sem vennéd, hogy épp megvan neki. Sok sikert!
65%-os, inkább te repülj inenn, de jó messze! Egyet értek a 13as válaszolóval, erre figyeltem én is fel az írásból. De szerintem is beszélj vele.

Normális az hogy a nem vártam idején még érzékenyebb volt a mellbimbóm, ami azt jelenti hogy 4 hetesen, most meg 5 hetesen már nem?

Legjobb válasz: nálam is folyamatosan változik ám. Van amikor megõrülök, ha a póló hozzáér, van amikor meg kislányom hozzáér, és semmi. Így azt mondom normális.

nálam is folyamatosan változik ám. Van amikor megõrülök, ha a póló hozzáér, van amikor meg kislányom hozzáér, és semmi. Így azt mondom normális.
Nálam valahogy ez a mellbimbó fájdalom elmaradt terhességem legelején! Kb. A 23.hétben volt iszonyat! Aikor fáztam és a ruha alatt nem volt melltartó rajtam! Az utcán mentem, úgy mint aki karót nyelt. Ahogy hazaértem szinte téptem magamról le a ruhát:D 26hkm

Lányok. Normális az ha a hüvelyemben furcsa kinövések vannak amit még nem láttam ott?

Nem nagyon nézegettem eddig, de most észrevettem és nagyon zavar. Az normális, ha a hüvelyelején (vagyis nekem úgy t?nik) van a hugycs?nyílás? Ja és a húgycs?nyílás mögött vaannak ilyen húsos kinövések. Ez norm?

Legjobb válasz: Nekem is olyan érdekes, de szerintem ez normális. Nem tudom pontosan neked milyen, de nekem az volt furcsa elõször, hogy nem olyan sima és nedves. hanem rücskös meg mittudomén. De szerintem csak normális... Képzeld én nagyon sokáig azt hittem, hogy a csiklónknál pisilünk :D Nem is tudtam mi az a lyuk nekem ott (h.csõnyílás). Pedig odafigyeltem bioszon is, dehát most azok az ábrák látod mennyit érnek... Szerintem teljesen normális, ha nem fáj és nincs semmi panaszod nyugodj meg. Majd ha mész nõgyógyászhoz õ úgyis szól. Esetleg kérdezz majd rá, hogy biztos minden rendben van-e mert te nagyon aggódsz. Ha mered akkor ezeket is elmondhatod neki így kiemelve, hogy mik azok ott. Nem fog kinevetni szerintem, ha meg nem válaszol kedvesen, tisztességesen keress más orvost.

Nekem is olyan érdekes, de szerintem ez normális. Nem tudom pontosan neked milyen, de nekem az volt furcsa elõször, hogy nem olyan sima és nedves. hanem rücskös meg mittudomén. De szerintem csak normális... Képzeld én nagyon sokáig azt hittem, hogy a csiklónknál pisilünk :D Nem is tudtam mi az a lyuk nekem ott (h.csõnyílás). Pedig odafigyeltem bioszon is, dehát most azok az ábrák látod mennyit érnek... Szerintem teljesen normális, ha nem fáj és nincs semmi panaszod nyugodj meg. Majd ha mész nõgyógyászhoz õ úgyis szól. Esetleg kérdezz majd rá, hogy biztos minden rendben van-e mert te nagyon aggódsz. Ha mered akkor ezeket is elmondhatod neki így kiemelve, hogy mik azok ott. Nem fog kinevetni szerintem, ha meg nem válaszol kedvesen, tisztességesen keress más orvost.
Szerintem biztos, hogy a helyén van mindened, csak eddig nem vettél róla tudomást! :-) Minden punci más és a legritkább esetben sem olyanok, mint a bioszkönyv ceruzarajzán. :P Jársz nõgyógyászhoz? Õ szólni fog, ha valami nincs a helyén! Ha nyugtalanít, menj el egy általános szûróvizsgálatra.
Szia, nem akarlak megijeszteni, de az is lehet, h genitális szemölcsöd("HEGYES FÜGGÖLY") van, amit a HPV vírus egyik alfaja okoz. Gyógyítható, de ha nem kezelik, baromira megnõ és el is rákosodhat. Ez lehet bárhol, szájban, intim területeken, bõrön..stb.Ha nem élsz szexuális életet, akkor biztos nem az, olvass róla a neten, de Én mindenképp megmutatnám magam egy orvosnak, fõleg ha eddig nem voltak ott a kinövések. Aztán lehet h ártalmatlan.
Ja, még annyi, hogy ennek a szemölcsös betegségnek sincs egyéb tünete, nem fáj v ilyesmi.

Az normális, hogy amikor a bal golyóm viszket olyankor mindig esõ lesz?

Szerintetek ez normális? Másnak is van ez? A jobb nem viszket soha.

Legjobb válasz: Teljesen normális, ha egy idegen vagy!

Teljesen normális, ha egy idegen vagy!
A jobb mást jelent.
A kérdező hozzászólása: Nem idegen, hanem ideges vagyok mostmár. Mindig esõ lesz. Már amikor viszket. Ez véletlen? Vagy valahogy tudományosan összefügg az idõjárással?
A kérdező hozzászólása: A jobb mit jelent?
Persze hogy normális. Az esõ egy teljesen normális természeti jelenség.
Egyszer minden nap szórj rá viszketõport egy hónapon át, és az összes folyó ki fog áradni :D
Ez csak véletlen egybeesés, ne idegeskedj miatta!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kedves válaszokat.
Az a fura, hogy ezt másoktól is hallottam már.
Ez nálam is pont ugyan így van, sztem teljesen normális.
Szia! Teljesen normális, a nõknek csak egy bizonyos százaléka tud elmenni csak a szeretkezéstõl. Én is ugyanúgy vagyok, mint te és az elõttem szóló. :)
Ugyanez van velem is.Akkor a legjobb, ha kinyal.Akkor nyalogatja a csiklómat is, meg meg az ujja is bennem van.Próbáld ki.Isteni
Elõzõ..a csajomnak én is úgy szoktam csinálni és imádja..
Az én Barátnõm is így van, de szeretnél elérni nála, hogy képes legyen anélkül is rá. (hüvelyi orgazmus)

Az normális, ha vkit felizgat az, amikor a párja tüsszent? Más is van így ezzel?

Legjobb válasz: Normális ez? Mindenki más és más! Engem nem nagyon izgat, de téged igen, szerintem nincs vele semmi baj. Biztos erotikusan csinálja :-) Jo neked, hogy már ilyentol is felizgulsz!

Normális ez? Mindenki más és más! Engem nem nagyon izgat, de téged igen, szerintem nincs vele semmi baj. Biztos erotikusan csinálja :-) Jo neked, hogy már ilyentol is felizgulsz!
Haat ezt nm tooom:-?? en meg a bartnommel nm probaltuk:P:)
Na ezt úgy kell csinálni, hogy a lány lovagol a fiún. Bármelyikük tüsszent, az a másiknak k***jó lesz egy pillanatra :) Tényleg mindenkinek ajánlom, bár külön ezért sosem tüsszögtünk, csak ahogy véletlenül jött. Aki meg akar, vegyen tubákot. :)
Ez nagyon aranyos, te is az vagy :) Hallottam már lányt úgy tüsszenteni, hogy azt hittem egyszerre befosott, köhögött, felrobbant egy atombomba és beszakadt a dobhártyám De volt az ellekezõje is, van amikor tényleg szexin tud egy lány, következésképpen egy fiú is
Nekem pl az tetszik ahogy nevet, de ha beülsz 1 orvosi rendelõbe akkor sok tüsszögõ emberrel találkozhatsz :)
Mi ez a normális, nem normális mánia ezen az oldalon? :D Ennyi hülyeséget... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Ja nem kösz, orvosi rendelõ nem kell.A tüsszögés maga nem érdekel, fõleg nem beteg taknyos embereké fúúúúj. Csak a barátom szexin csinálja:)

Normális az amit tapintok a hüvelybemenetnél?

nagyon nem ismerem a testemet lehet,de amikor a hüvelybemenetbe nyúluk egy kis érdes részt érzek,itt van a húgycs? azt tudom,de ez a kis gumós rész akkor normális?

Legjobb válasz: Nyugodj meg, normális, mindenkinek ilyen.

Nyugodj meg, normális, mindenkinek ilyen.

Normális az, ha a pasim pornót néz amikor nem vagyok ott?

Vagy ha alszom...

Legjobb válasz: Nem normális! Férfi létemre hülyeségnek tartom a pornót...

Nem normális! Férfi létemre hülyeségnek tartom a pornót...
Szia! Ide is leírom , hogy az én barátom nem néz pornót.Semmi szükség erre egy normális , maximálisan kielégítõ kapcsolatban, hogy más nõk tömködését bámulja valaki.Akkor valamilyen szinten mégsem vagy elég neki.Ha egyedül van és kell neki annyira a látvány videózzátok le ti magatokat vagy adj neki képet... És attól , hogy ezt sokan csinálják, még nem lesz normális!
Szerintem nem normális, de sokan csinálják.
Tipikus férfi... Az én párom is ilyen, de emellett a szexuális életünkkel nincs semmi probléma. Tudok róla, elmondta, nem zavar. Inkább ez, minthogy másik nõhöz rohanjon nagy "hiányában".
nem normális, pornót privát böngészéssel nézünk...
Én párom is néz pornót, de én ezt onnan tudom, hogy elmondta. Kicsit se zavar. Férfiból vannak. Miért nézted meg az elõzményeit, nem bízol benne?
nem vagyunk egyformák.. HÁLISTEN
Ha nem megy a szexuális életetek rovására, akkor szerintem semmi baj nincsen vele. Egyszerûen ilyen a habitusa, pont, mint a legtöbb férfinek.
vagy legalább törüljük az elõzményeket :D nem kell a lány arcába vágni ezt ez olyan mintha elõl hagyná az alkonyatos dvd-t a lány, felháborító lenne :)
ha nem hat ki a sexuális együttlétetekre akkor hagyd rá! :) ha már nem jó vele valamiért akkor beszélj vele.. addig sztem nem para.. :)
Nekem meg oszt jöhet minden HHUUuuuúúúú.Ha-ha csak vickeltem. Én meg fordítva vagyok mert a barátnõm is szokott ritkán pornót nézni.És nagy ritkán ha 1-2 hétig nem látjuk egymást mert elutazik egyikünk valami gyengébbre ráfanyalodok én is.De én tudok róla és õ is tud nekünk bevált hogy elmondunk egymásnak mindent és ez így pont jó.Én 21\F vagyok barátnõm durván 3, 5 hónappal elõbb született tehát nincs sok közöttünk.De már 1 hónap és 3éve együtt vagyunk és ez tökéletesen megfelel nekünk. Talán nálad is bejönne az hogy megbeszéljétek hiszen ha nem tudod hogy miért csinálja akkor nem is fog megoldódni a dolog. "Amég nem értesz az elektronikához addig csak próbálkozol, de ha már tudod hogy mi a baj akkor már javíthatsz a hibán" Bocs ezért a hasonlatért, de ez jutott eszembe.Ha evvel megbántottalak volna akkor bocsi nem direkt volt.Viszlát.

Normális érzés az, amikor a főnököddel szemben ülsz, mosolyogsz rá és közben arra gondolsz, hogy mi lenne ha lebsznál neki egyet?

Legjobb válasz: he he :D feldobtad a napom :) kérdésedre válaszolva: bizony normális ez :)

he he :D feldobtad a napom :) kérdésedre válaszolva: bizony normális ez :)
Hát te a lelkembõl szóltál :D Ha nem normális dolog akkor már ketten vagyunk hibbantak :D
És az normális, mikor egy fõnök gondolja uyganezt?? XDDD
Elõ fordul mikor kinyílik a bicska az ember zsebében...
Normális :)
mit meg nem adnék ezért!
Tegnap vizsgán ugyanezt gondoltam.
én vagyok az a fõnököd üzenem hogy ki vagy rugva de holnap még gyere be mert leb*szok én neked akkorát helyben eltemetnek:D
Én mindig ugyanezt érzem, fõleg mikor elkezd okoskodni a semmire, mosolygok helyeslek, közben elképzelem hogy hasítom darabokra egy 10 centis pengével.

Az normális, hogy amikor a barátom hazajön a munkából, egyből leül a gép elé és órákig netezik meg játszik?

És mikor mondom, hogy miért az az els?, akkor jön azzal, hogy ? hadd gépezzen, meg, hogy milyen szenét vagyok, hogy nem hagyom egy "kicsit" (mikor van, hogy 5-t?l 10-ig is ott ül)...

Legjobb válasz: normális szerinte. :D te meg buta h mind ez mellett képes vagy vele maradni.. :D

normális szerinte. :D te meg buta h mind ez mellett képes vagy vele maradni.. :D
Igy kapcsolodik ki sajnos ez tulnyomo többségben igy van föleg ha együtt éltek egy idõ után megszokod :D
költözz vissza :S
Nekem ez a második kapcsolatom az elsöben ugyanez volt annyi külömbséggel hogy õ játszott gépen és nem tudott lállni állandoan ott ült igy ott is hagytam a mostani barátom is gépezik ha hazajön de elötte legalább átölel megszeretget aztán had gépezzen kicsit este meg lefekvéskor ugy se hagy békén :D
Hát én akkor ezek helyett tuti téged választanálak :) muszály beszélned vele, hogy fordítson rád több idõt. Szerintem azért beteges amit csinál, bár énis nagy kocka vagyok és most nincs barátnõm, de hajtok valakire és ha meglenne vagy vele lennék, vagy vele beszélnék fb-n. Persze csinálnék mást is rajta kívül 3órát azért saját magam dolgaira énis töltenék.
A kérdező hozzászólása: Hülye játékokkal meg ilyen sportfórumokon írkál meg facebook, ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: De mindig azzal jön, hogy én nem hagyok neki idõt, hogy a saját dolgaival foglalkozzon. Igen, kevés a szabadideje, de akkor vagy ossza be, vagy akkor válasszon, nem? Mármint, hogy mivel tölti szívesebbe az idejét.
Mivel játszik, és mit netezik? :DD
keress AGYILAG érettebb pasit!
Jó, és tulajdonképpen mit szeretnél, mit csináljon? Mert ha azt mondom, hogy ismerõseim körében túlnyomórészt szintén ez az ábra, vagy esetleg nem gépeznek hanem tévét néznek, azzal gondolom nem nyugtattalak meg.
Az viszont tényleg para ha már szex sincs és csak a gép szerintem akkor beszéld meg vele hogy te törödésre is vágysz ha nem érti meg akkor meg hagyd ott inkább
A kérdező hozzászólása: Nálunk egy puszi van, aztán eszik és egybõl gép. De úgy, hogy a gépet már azonnal bekapcsolja, hogy addig betöltsön és enni is elõtte eszik. Ha meg végez este késõn, akkor meg befordul és elalszik. Nálunk nincs olyan, hogy ne hagyna békén... :S
Dehogy mind ilyen, csak pont kifogtál egy defekteset.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de az milyen, hogy egész este hozzám se ér? :S Lány létemre nekem kell kezdeményeznem is mindig, ami szintén zavar. Nekem ez az elsõ kapcsolatom, és azért nem értek dolgokat, hogy akkor most minden pasi ilyen? :S
A kérdező hozzászólása: Õ mindig azzal, jön, hogy nem hagyom, hogy a saját dolgaival foglalkozzon stb. Ami nem igaz. Például volt egy csomó dolog, amit mindig felhozott, hogy azokat miattam nem tudja megcsinálni, mert mindig velem kell foglalkoznia, erre meg mostanában, hogy keveset vagyunk együtt, mégsem csinálja meg azokat a dolgokat. Magyarán lusta, és ezeket is csak rám akarja fogni. Pontosan úgy él, mint mikor még nem laktam itt. Állandóan fórumozik meg játszik a gépen. De akkor nem értem, miért akarta, hogy ideköltözzek? :S
Szia ! Nálunk is ugyan ez van csak nálunk pasim WOW-ozik. Gondoltam neki is jár ennyi kikapcsolódás, mikor haza ér melóból.haza ér ad 1 puszit, meg melegítem neki a kaját, nem eszik csak kockúl, mikor szólok neki, mintha itt sem lenne, ja és a szexet is hanyagoljuk mostanság! Hiába a próbálkozás, ha meg netán szóvá teszem agresszív és idegbeteg lesz!! Mert mi az hogy õ nem játszhat?? Nem tudom hova lettek a normális pasik??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!